KingsCrown: Crypto Legend talar ut

KingsCrown är legendariskt i kryptovalutautrymmet – med början 2010 och bidrar kontinuerligt till utrymmet sedan dess. Nyligen lanserade han webbplatsen Financial Underground Kingdom (https://fuk.io/) med exklusiva intervjuer och meningsfulla artiklar. Idag får vi ställa honom några provocerande frågor och lära oss om hans synpunkter på kryptovalutascenen.

Hur lärde du dig om kryptovalutor?

2010 kom en vän från Australien till mig som sa: “Dude kan köpa och mina Bitcoin vi kommer att bli rika!” Han gav mig lite BTC, satte upp en gruvarbetare och sa att jag skulle använda kran av Gavin Andresen. Kranen gav 1 BTC eller 1,5 BTC per gmail-konto då. Men vet du vad ? Det var inget värt så ibland var jag för uttråkad för att ens klicka på den. Men jag fick lite BTC av det.

Jag har också brytt med GPU etc. Vi hade några pool- och pokerspel med BTC. Pokerrummet blev pwned av hackare, poolen var inte suverän framgångsrik men jag betalade. Vi fick dvs BTC för 1 USD och sålde för 20 då. Super vinster eller hur? Det var inte många av dem som bodde hos mig till 2013 då jag slutade titta på projektet i över 1,5 år. Och min vän, är han rik? Han tillbringade allt på Silkroad 2013 &# 128521;

Så ja, vi kunde lyssna på honom 2010/2011 och köpa massor .. men ingen av oss gjorde det och vi sålde på 1000% topp av alla mäktiga 20 USD.

Jag hade senare aktier i en av kända altcoin-pooler som stängdes men säger i ToS att den delar data med min kryptovaluta blogg och vissa blev förvånade över att de får e-post från en ny blogg som kallar det skräppost. Läs ToS-killar och njut av gratis info på mitt nyhetsbrev. Hur som helst gamla dagar .. 2013/2014. Jag har verifierat e-postmedlemmar sedan dess för döda många gånger. Ingen behöver en e-postlista med personer som inte läser den.

Var du någonsin misstänksam mot krypto – i så fall vad fick det att inse det sanna

Inte riktigt. Men tillbaka 2011 förstod jag inte varför BTC och människor skapar andra kryptor. Liksom – wtf, svårt att få användare att initialt varför klonar du. Första altcoins jag köpte 2013 – LTC och NMC. På BTC-E. Älskade det här utbytet eftersom det räddade mig från MTGox och andra bedrägerier. Tyvärr lurade det mig till slut när Wex dog. Jag kunde ta ut pengar från det, men efter att de hade bollar att stå mot SEC / FBI ville jag lämna dem lite pengar och inte ta ut pengar för att ge dem en spark. Tyvärr dog de och jag tvivlar på att jag någonsin ser dem.

Har du någonsin försökt övertala din familj att komma in i krypto?

Inte alls. Jag försöker inte få nya människor att komma till krypto eftersom jag inte vill bli klandrad. Jag hjälper bara människor som redan är i krypto att tjäna mer pengar med min kostnadsfria information. Det finns tillräckligt med pengar för alla så jag försöker hålla det gratis och offentligt så att bedragare med betalda kurser och grupper inte kan tjäna pengar till nybörjare. Alla är nybörjare någon gång i allt.

Vilka är dina favoritkryptovalutor (topp 5) & Varför

Värt att börja med att nämna har jag förmodligen över 300 mynt / token men stora positioner och mina favoriter .. Naturligtvis har jag det. Vissa mynt har jag så lite som 0.001BTC-värde så knappt räknas – ja, såvida de inte pumpar x10000.

Litecoin är den första kärleken. Första myntet jag köpte och det har varit bra för mig. Jag är också ganska nära teamet. Jag älskar också hur transparenta de är med att svara på allt hat etc. Roligt faktum innan Segwit gick på LTC Jag gjorde en offentlig satsning om datum för det med Xinxii en av huvudutvecklarna av kärnan. Han förlorade och betalade mig. En av de första intervjuerna på min kryptoblogg var också med TheMage of LTC.

EXCL som är det äldsta beviset för insatsgaffel från DASH. Det har nu en kedjebyte och handlar på topplistor som Bittrex sedan 2014. 5 år i spelet med devs som trycker på kod och ändringar, detta ska ses. Kan inte vänta på att den nya kedjan ska köras, beroende på när den här artikeln kommer att vara live-kedjan är bara live eller kommer att vara någon sekund eftersom det är ungefär en vecka att göra från och med nu.

BNB, ja Binance-myntet. Du kan säga vad du vill om centralisering, men det här myntet gör stora vinster, har många användningsområden och verkar inte sluta särskilt med att deras DEX går live. Jag tror att BNB och deras kedja är en sak att följa för galna pumpar.

IOTA, sakernas internet är grejerna. Vi vet inte vem som kommer att vara vinnaren men den här har en stor fördel jämfört med orthers, trevligt samhälle, utbyten och goda vinster. Tekniskt sett är det inte det bästa för IoT men jag känner med några uppdateringar att de kommer dit.

Den femte skulle vara ETH. Inte för att jag älskar det utan hur det är. Det tjänar pengar och har massor av produkter och tokens på sig. Kanske EOS eller TRX kommer att inta platsen men för närvarande IMHO måste du ha ETH om du gillar krypto.

Vad är du mest hatade projekt

Jag är inte typ av hatare egentligen eftersom jag tror att alla kan hitta en plats i kryptosfären. Jag gillar verkligen inte mynt och projekt som är skyldiga pengar till mig och andra – ORMEUS, Cobinhood, ANON, HitBTC, Cryptopia. ANON / ORMEUS bytte kedjor på luriga sätt att ta pengar från människor, Cobinhood och Cryptopia låter inte uttag och deras egna tokens dumpas direkt. HitBTC är minst skissartat eftersom de har höga uttagsavgifter och tog för sig alla anslutna utbetalningar och låsta massor av plånböcker. Hur som helst är de 5 överst på min hatlista om vi kan säga. Inte för att någon av dem spelar roll, bara HitBTC har lite volym och pengar kvar.

Var använder du kryptovalutor

Handlar mestadels men jag köper VPN med dem. För mig är kryptos lagring av värde men egentligen inte betalningsalternativet. Åh och naturligtvis använder jag dem för att tipsa andra. Jag älskar det här om krypto så att du enkelt kan tipsa någon för deras arbete.

Jag tar också alltid lite BTC när jag reser, man vet aldrig om det finns ett tillfälle att handla någonstans coolt.

Det är året 2025 – hur ser du oss använda kryptovaluta / blockchain-teknik

Det är för mycket framåt för mig, jag gör inte den här typen av långsiktiga förutsägelser eller planer. Jag är daytrader mest. Men om det kommer att fortsätta som det är, kommer massor av människor att använda blockchain och inte ens veta om det. Vi behöver fortfarande skilja på de två. Du kan använda blockchain med kryptovalutor. Det är därför jag tycker det är roligt när folk tror att lägga till blockchain till dvs lagstiftning saker kommer att hjälpa BTC. Det brukar inte, det är en annan användning. Jag tror att fram till 2025 kan BTC vara värt över 100 000 USD. Men kom ihåg hur dessa roliga profetior talar ”kan vara”. Det betyder ingenting. Som jag vet ingenting också. Jag önskar bara att det var!

Varje förutsägelse som säger “kan vara” med ett datum eller “kommer att vara” utan datum, är ingen mening.

Bitcoin kommer att vara värt 1 miljon USD är min förutsägelse. Jag ger inget datum. Incheckning 2222. Är det värt det? Nej. Tja, jag sa att det kommer att vara, sa inte när.

Vad gjorde dig intresserad av Steemit

Jag kände Dan skaparen av Steemit från Bitshares. Han sa till mig att han gjorde något nytt. Jag var den första bloggaren som skrev om STEEM någonstans på min blogg https://fuk.io och jag gick med i hans budskap. Det var nytt, man kunde tjäna pengar bara genom att göra samma inlägg som på Facebook etc. Under lång tid var jag till och med blyg att skriva och tjäna pengar men då såg jag alla inlägg dagligen, tjäna pengar och det skadar inte någon så jag gick med. Eftersom jag redan hade anhängare av forum när jag mer eller mindre följde en person, var min egen blogg .. att bli märkt på Steemit var naturligt. Jag har blivit en av de bästa författarna.

Vad bygger du för närvarande

Jag driver min egen blogg och gratis e-bok som ofta uppdateras om passiv inkomst från krypto så mycket jag kan. Jag försöker ganska mycket att få fler att känna mig och inte bli lurad av kopikatter. Jag hjälper projekt att marknadsföra sina saker med mitt efterföljande och muntliga.

Jag blev ombedd några gånger att vara exklusiv för ett projekt, men jag föredrar att bara välja det jag gillar och låta världen veta om det. Att vara oberoende är det bästa IMHO.

Var ser du Steem åka – protokoll eller skaparplattform.

Jag tror att Steem kommer att delas upp mest i protokollplattform. Det finns fler och fler människor som skapar saker i kedjan och den första basen för att bara blogga plattform kommer att skugga ut. Vi har nu spel på det, videoportaler. Det kommer att sluta som en enorm kedja med massor av dApps och poletter som Ethereum eller Bitshares men med olika funktioner. Kom ihåg – transaktioner på Steem är gratis. Varhelst det går kommer jag att vara där trots att jag hade blogg och följare innan Steem brakade mig till en ny nivå. Jag är nu nära 30 000 personer som läser mina saker.

Varför bygger du FUK.io

Egentligen gör jag det sedan för länge sedan bara kick startade det nyligen. Jag hade den här roliga domänen https://fuk.io att jag inte visste vad jag skulle göra med. Sedan gjorde jag ett namn Financial Undgerground Kingdom och jag lade till månatliga förutsägelser om vilka altcoins som kommer att komma. Tro det eller inte men jag hade 70-90% framgång så att folk började följa. Jag postade max 2 gånger i månaden så jag har lagt till e-postlista så att folk kan få information när jag gör det. Jag talar här 2013-2014.

Så bloggen steg. Sedan blev jag uttråkad och stoppade inlägg, inte helt men de kom 1-2 gånger var 2-3 månader. Senare bestämde jag mig för att jag skulle fortsätta blogga så jag gjorde det och gjorde e-postlistan på bloggen exklusiv. Du prenumererar där och får gratis e-bok med fina information och fina månatliga tips och tricks. Sedan kom Steemit som gav mig ännu mer följe. Nu https://fuk.io handlar om intervjuer, uppdaterad e-bok om passiva inkomster från krypto och månatlig privat utskick med tips och förutsägelser. Så även om du följer mig överallt får du inte allt jag delar om du inte är på FUK.IOs nyhetsbrev. Jag har över 10 000 e-postföljare där och jag brukade ha 22 000 på en topp men efter att ha rensat och kontrollerat trough år krymper det i storlek.

Vad är det konstigaste du alla köpt med krypto

Jag gör inte droger im en öl kille. Så ganska mycket ingenting. Vid den här tiden använder jag inte riktigt krypto som betalningsprocessor, snarare värderingsinnehavare eller handelstillgång. Under alla dessa år köpte jag bitcoin gruvarbetare från butterfly labs, sedan för KNC och sedan några VPN eller domäner. Köpte aldrig andra saker. Btw dessa fjäril gruvarbetare kom försenade osv men tjänade fortfarande pengar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner