Køb Bitcoin øjeblikkeligt uden bekræftelse (ID) ved hjælp af kredit- / betalingskort

Et af de hotte emner, der diskuteres overalt, er digitale valutaer. Efter en 100% stigning i værdien af ​​Bitcoin, flere og flere mennesker tiltrækkes af denne valuta. For omkring to år siden plejede folk at grine af den person, der ville udveksle Bitcoins for et par dollars. Men nu vil næsten hver person udveksle deres dollars med Bitcoin. Alt dette skyldes de skyhøje priser på den digitale valuta. Det har gjort transaktionerne ret lette ved at eliminere rollen som tredjepart, formidler eller bank. Transaktionerne i kryptokurrency finder sted direkte mellem sælgeren og køberen. Disse transaktioner registreres på en distribueret digital hovedbog kaldet blockchain.

Et af de gigantiske problemer, som almindelige mennesker står overfor i dag, er den bedste kryptokurrency, hvilket er det bedste sted at købe det, og hvilken er den bedste måde at købe den på. Før jeg besvarer dette spørgsmål, vil jeg gerne forklare nogle grundlæggende begreber, der kan hjælpe dig med at forstå realiteterne bag kryptoverdenen.

Læs også: 5 bedste steder at købe Bitcoin

Hvad er Bitcoin

Bitcoin er den mest værdifulde og gamle digitale valuta, der blev offentliggjort i 2009. Det er faktisk en digital valuta i form af en mønt, der oprettes efter mange matematiske beregninger. Bitcoin handles direkte mellem sælgerne og køberne uden nogen tredjepart. Alle transaktioner registreres i en elektronisk hovedbog kaldet blockchain.

Hvilke er de bedste steder at købe Bitcoin?

Med den stigende brug af virtuelle valutaer er antallet af websteder, der sælger disse valutaer, også steget. Deres antal er steget fra kun 6 i 2014 til mere end 3000 i 2019. Med mere end 400 Bitcoin-udvekslinger, folk er bekymrede for, hvilket er det bedste og pålidelige websted til at købe virtuelle valutaer. Efter minuts observation af forskellige Bitcoin-børser er vi kommet til den konklusion, at Coinmama er den bedste og pålidelige udveksling for køb af Bitcoins. Coinmama er en israelsk baseret cryptocurrency-udveksling, der giver brugerne mulighed for at købe Bitcoins via deres debet- eller kreditkort uden besvær med verifikation.

En anden top grund til køb Bitcoins fra dette websted er, at det er på ‘offshore’ -stedet og også bruger kontantindbetalingsmetoden. Dette websted holder dine transaktioner i vid udstrækning private. Webstedet er også så designet, at brugerne også nemt kan bruge det på deres pc og mobile browsere. Desuden tilbyder dette websted 24/7 kundesupport for at hjælpe køberne i enhver form for problem, de står over for under køb af Bitcoins.

Læs også: 4 bedste børser at købe kryptovaluta med kredit- / betalingskort

Køb af Bitcoins med debet- / kreditkort uden verifikation

En af de nemmeste måder at købe bitcoins sker gennem debet- / kreditkort. Dette skyldes, at denne metode giver dig mulighed for at købe mønter fra ethvert pålideligt sted i verden uanset hvor du sidder. Her er en ting værd at nævne, at de fleste af webstederne har brug for verifikation for denne proces. Nogle kræver id-verifikation ved at sende et billede, der holder dit betalingskort / kreditkort. Andre kræver SMS eller enhver anden form for verifikation. Følgende er trinene i køb af bitcoins gennem Coinmama uden verifikation.

Coinmama ny opdatering: CoinMama giver brugerne mulighed for at få deres første $ 150 i BTC med et debet- / kreditkort uden behov for at give et identitetskort (ID) af enhver art. Hvis du vil købe mere end $ 150 i bitcoin uden ID, du kan købe fra Changelly. Læs mere om Changelly Her.

Changelly:

changelly anmeldelse 2018

Changelly er et verdensberømt cryptocurrency-handelswebsted, der giver dig mulighed for nemt at købe snesevis af populære digitale valutaer. Mens der er mange lignende websteder er derude, men Changelly er den mest berømte på grund af sine avancerede funktioner.

Changelly har gjort handelsprocessen meget let for investorer, der ønsker at investere i digitale valutaer. De lader dig ikke kun købe forskellige mønter direkte fra dine kredit- / betalingskort men de giver dig også mulighed for at bruge deres websted til Exchange Cryptocurrency.

Køb Bitcoin uden ID-bekræftelse direkte ved hjælp af denne knap:

køb bitcoin med Changelly

Trin for trin for at købe Bitcoin fra Coinmama:

1-Opret / Åbn en konto

coinmama krusning xrp

For at købe, sælge eller udveksle bitcoins på en hvilken som helst online-børs skal du først tilmelde dig det pågældende websted eller bytte. Dette betyder, at du skal åbne en konto på det pågældende websted. Under denne kontoåbningsproces skal du bekræfte din e-mail-adresse.

Ønsker at købe bitcoin med PayPal? her er vores trinvise vejledning til køb af bitcoin med PayPal uden verifikations-id

2-Log ind på din konto

Coinmama login

Når du er logget ind, skal du gå til fanen ‘Min konto’ og klikke på den. En side vises som denne

Der kræves nogle personlige oplysninger på denne side, og du skal udfylde oplysningerne og gemme dem.

3-Klik på fanen ‘Køb Bitcoins’

køb coinmama btc

Efter at have udfyldt alle personlige oplysninger og gemt, åbnes en ny side. Denne side viser forskellige muligheder. For eksempel kan du indtaste antallet af hvor mange Bitcoins, du vil købe. Dette kan variere fra 0,01 til et hvilket som helst tal.

Når du har valgt antallet af bitcoins, du vil købe, skal du trykke på denne grønne fane og sige ‘køb bitcoins‘. Dette fører dig til en anden side.

4-Vælg betalingsmetode

btc-kort

Nu kommer betalingsmetoden, og du skal vælge kredit- / betalingskortbetalingsmetode.

Efter valg skal du indtaste dine kreditkortoplysninger, sikkerhedskode, og du er færdig.

5-Bitcoin Wallet-adresse

køb bitcoin tegnebog

Efter kredit- / betalingskortgodkendelse / verifikation skal du indtaste din tegnebog-adresse. Her er det relevant at nævne, at Bitcoins altid opbevares i tegnebøger. Disse kan enten være hårde eller bløde tegnebøger. Denne tegnebog er faktisk den adresse, hvor de Bitcoins, du har købt, vil blive leveret. Alt dette gøres efter bekræftelse af betaling.

Indtast din tegnebogsadresse i det tomme felt ovenfor, tryk på fanen ‘fuldfør betaling’ nedenfor.

6-faktureringsoplysninger og adresse

køb info om bitcoin

Når du har klikket på fanen “fuldfør betaling”, åbnes en ny side foran dig. Denne side kræver faktureringsoplysninger og adresse. Du skal udfylde alle de krævede oplysninger på denne side og klikke på Fortsæt.

7-kredit- / betalingskortoplysninger

btc købe mønt

Det næste trin er at give din kredit- / betalingskortoplysninger.

8-Bekræft dit e-mail- og telefonnummer

Coinmama sim

Du bliver bedt om at bekræfte din e-mail og dit telefonnummer. Her er forskellen Coinmama kræver ID-billede af køberen, der holder sit kredit- / betalingskort.

9-ID-verifikation

De fleste mennesker behøver ikke at uploade en selfie. Spring bare trin 8 over, hvis CoinMama ikke anmoder om det fra dig.

Coinmama kontrollere

Der er to separate verifikationstrin. Den ene er e-mail- og telefonnummerbekræftelse, og den anden er id-billede, der uploader verifikation. Hvis Coinmama kræver ID-billede, kan du springe det forrige trin over, som kræver e-mail- og telefonnummerbekræftelse.

Denne billed-id-verifikation kræver, at du holder dit kredit- / betalingskort i dine hænder.

10-Vent på bekræftelse af bekræftelse

betaling coinmama

Log ikke ud af din konto før Coinmama bekræfter din bekræftelse. Du vil se, at fanen “Tak” vil blive fremhævet.

11-modtagelsesbekræftelses-e-mail

Coinmama e-mail-konf

Når din betaling er bekræftet, sender børsen dig en bekræftelses-e-mail, der siger dette.

Efter afslutningen af ​​processen når Bitcoins din tegnebog-adresse om 20-30 minutter.

køb bitcoin med coimama

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner