Kina HYPE: Hotteste blockchain-projekter i Kina lige nu

Kina har et af de største Blockchain-samfund i verden – med et stort antal berømte tidlige investorer i Bitcoin og Ethereum. Kryptoscenen bliver varmere i Kina på grund af den potentielle risiko for yderligere finanskontrol, der begrænser Fiat-valutabevægelsen i Kina. Stabile mønter som USDT er i besiddelse af mange kinesere, da det er en af ​​de eneste måder at få eksponering for den amerikanske dollar i Kina. Den kinesiske regering er klar over denne tendens og er for nylig startet aggressivt lukke bankkonti forbundet med kryptovalutaoverførsler. Denne konflikt mellem hvad folket ønsker og hvad regeringen ønsker, vil være en stor slagmark i 2020, især da Kina skubber for at frigive sin centralbanks digitale valuta – “DCEP” senere på året.

Sjovt nok er det kinesiske kryptovaluta-investeringssamfund helt anderledes end det vestlige samfund med meget forskellige tendenser og projektfavoritter.

Mæglere, forhandlere og MLM’er

Desværre i Kina bruger MLM-grupper (Multi-Level Marketing) grupper kryptokurrency som en metode til at anmode om midler. Disse grupper rejser til landdistrikter for at bede om rige landmænd og lokale om midler. Disse grupper kommer ofte med falske påstande om enorme gevinster eller skaber fiktive historier om insider-viden. Dette sker på grund af de kinesiske landmænds nuverige natur, der ofte sælger jord til regeringen for store summer. MLM’er bruger begge velkendte etablerede valutaer, såsom ADA (Cardano) eller nye kryptovalutaer til at anmode om midler.

“Hvid feber” – vestlige projekter & Grundlæggerne tager afsted

Kinesiske blockchain-investorer hopper til vestlige projekter for legitimitet. Dette skyldes primært, at samfundet bliver træt af dårlige strategier for “Pump and Dump” / “Chinese Market Making”, som indenlandske kinesiske projekter har fået. Sidste år blev der skabt enorme hype-cyklusser på børser som MXC har efterladt en dårlig smag i investorens mund. Kort sagt, de leder efter et pust af frisk luft og håber de kan finde det i vestlige kolleger. Dette har drevet visse vestlige projektledere eller stiftere ind i en gudlignende status – såsom Polkadots Gavin Wood og Charles Hoskinson. Faktisk fik Gavin mere indflydelse end Vitalik og tilbedes på en meget lignende måde.

Gavin Wood | Polka prikKina er forelsket i Gavin Wood

Hot projekter: Polkadot, FileCoin, Cosmos, Tezos, Kusuma

Defi er passé

Kina blev forelsket i Decentralized Finance (Defi) meget tidligere end det vestlige samfund – til et punkt, at det er godt ude af mode lige nu. Dette forværres af den berømte Dforce Hack, hvor $ 25 millioner blev stjålet (derefter senere ”returneret) af hackere. Mens Dforce-hacket også skabte overskrifter i Vesten, havde det ikke den følelsesmæssige indflydelse, det gjorde i Kina – når alt kommer til alt endte kinesiske investorer med regningen for al skade, der er gjort.

Dette er en enorm kontrast fra den vestlige verden, hvor den nylige Defi-skør er blevet sparket af Coinbase & Forbindelse.

Blockchain servicenetværk og Enterprise Adoption

Kinesisk central ledelse fastslog sidste år, at “Blockchain” vil være et af Kinas vigtigste nationale mål, hvor præsident Xi personligt skubber dagsordenen fremad. Dette har kulmineret i etableringen af ​​Blockchain Service Network (BSN) i Kina – en tværkædeplatform, der vil fungere som et interoperabilitetslag for alle Blockchains i Kina. Sjovt nok er BSN ikke en Blockchain, i stedet er det et netværk, der hjælper blockchains med at kommunikere. Udviklingen i BSN har ført til en stigende interesse for Enterprise blockchains som Vechain (VET), Cosmos og Polkadot.

Hot projekter: Vechain, Cosmos og Polkadot

NFT’er er den næste ‘Trend’

Da Kina er ved at komme over #DeFI, har ikke-svampelige tokens taget centrum. De undersøger den potentielle indvirkning af NFT’er i spilbranchen igen. Mønter som Enjin ($ ENJ) og Decentraland (MANA) er i centrum for mange diskussioner. Interessant nok diskuterer de ikke bare spil, der er betydelig snak om NFT’er, der besidder intellektuel ejendomsret (IP) og andre udvidede anvendelser. Dette emne taltes slet ikke om i det vestlige rum og fremhæver, hvordan visse projekter kan tilpasses til forskellige kulturer.

Maxim Blagov, medstifter af Enjin vinder kinesisk berømmelse

Varme projekter: Enjin, Decentraland, Opensea

Filecoin Rising

Filecoin Testnet Mining

Filecoin og decentral lagring var et af de hotteste emner i 2018 (tjek dette skør video – minder mig om et bestemt hej hej hej projekt). Ikke overraskende, decentral lagring kommer tilbage igen i 2020. Det tager ikke to gætter at finde ud af, at denne hype er frembragt af overflod af Filecoin taskeholdere, der købte ind i løbet af 2017 dille. De har trods alt brug for en måde at Afslut deres investeringer.

Gnisten for al denne hype er forårsaget af den snart igangværende mainnet-lancering af Filecoin. Kinesiske minearbejdere er allerede klar til at udvinde mønten – selvom de skal gøre det via VPN.

Varme projekter: Filecoin, Storj, Arweave

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner