Kinas Blockchain Initiative: Landsdækkende indsats for at vedtage Blockchain

Kinas Blockchain-initiativ

Kina har startet et landsdækkende initiativ til hurtigt at vedtage Blockchain Technology og ‘presserende’ udvikle brugssager. Kina Præsident Xi Jinping personligt appellerede til en større hastesag for at udvikle blockchain foran det kinesiske kommunistpartis centralkomité. Denne stemning blev gentaget af de statslige medier, People’s Daily, der offentliggjorde en forside artikel om “Placering af Blockchain som et af landets kerneinitiativer med mål om vigtige gennembrud”. Oven i dette havde den nationale tv-station CCTV-2 forskellige nyhedssegmenter dedikeret til diskussion blockchain-teknologi – med en nøglefærdighed, at Blockchain, ikke Bitcoin, er Kinas nøglefokus.

Kinas førende avis, People’s Daily, opfordrer til Blockchain Adoption

Dette enorme initiativ til at skubbe Blockchain er tydeligt relateret til lanceringen af ​​Kinas nationale digitale valuta – “DCEP” (Digital valuta / elektronisk betaling). Denne nye valuta udstedes af People’s Bank of China (PBoC) og fungerer både som erstatning for Researve Money (M0) og som en digital kontant. DCEP vil oprindeligt blive rullet ud til banker tilknyttet PBoC og til sidst til offentligheden via Tencent og Alibaba.

Det er vigtigt at påpege, at DCEP vil være en centraliseret & privat blockchain. Ny valuta på netværket udstedes af PBoC via myndighed fra den kinesiske regering. Der vil ikke være nogen offentlig deltagelse i netværket i modsætning til det decentrale Bitcoin-netværk, der bruger Blockchain til at danne en åben offentlig konsensus.

Blockchain, ikke Bitcoin

Et af de vigtigste stridsområder i kryptokurrencyområdet er, om en privat eller centraliseret Blockchains har værdi.

  • Udtalelse 1: Bitcoin, ikke Blockchain
  • Udtalelse 2: Blockchain, ikke Bitcoin

Tilhængere af Bitcoin hævder, at Blockchains nøgleværdi er, at det giver mulighed for et decentralt netværk, et lederløst netværk, hvor alle kan deltage, deltage og kontrollere transaktioner. Argumentet er, at hvis formålet med en Blockchain er at registrere transaktioner som en database, vil centraliserede databaser som MySQL eller MongolDB have højere effektivitet end Blockchain. Således ville det kun give mening at bruge Blockchain, når der er behov for offentlig åben konsensus. Efter dette argument er kryptokurver som Bitcoin og Ethereum nødvendige for, at en Blockchain fungerer, da de spiller en iboende rolle i at belønne gode aktører på netværket..

People’s Daily gør det eksplicit, at Blockchain er mere end Bitcoin

Tilhængere af Blockchain hævder, at Blockchain tilbyder sikkerhed og gennemsigtighed, hvilket giver det en klar fordel i forhold til traditionelle databaser. Kina tager dette argument et skridt videre og fraråder aktivt brugen af ​​kryptokurver og handel med kryptokurver (f.eks. kryptokurrencyudvekslinger er forbudt i Kina).

Regeringen tolererer “Air Coins” og Cryptocurrency Speculation

Chinese State Media People’s Daily opfordrede til at stoppe kryptovalutaspekulation og hvidvaskning af penge

Statlige medier People’s Daily har udtrykkeligt godkendt kryptokurrency spekulation og anklagede anklager mod ”luftvaluta”. Luftvaluta eller luftmønter er en kinesisk dagligdags betegnelse, der bruges til kryptokurver, der ikke har nogen egenværdi, meget lig luft. Dette skridt er designet til at modvirke stigningen i skyndte venturekapitalinvesteringer i forskellige kryptovalutaer i Kina, hvoraf mange ikke har en reel brugssag. Derudover opfordrede artiklen udtrykkeligt til, at ulovlige transaktioner og hvidvaskning af penge blev rettet, hvilket antydede yderligere håndhævelsesaktioner mod ingen statsregulerede kryptokurver. Denne tunge håndhævelse kan ses som en “stick” -foranstaltning til at skubbe brugere væk fra decentraliserede kryptokurver til den centraliserede nationale valuta, DCEP.

“Blockchain er en fidus” er censureret af sociale medier

WeChat blokerer artikler, der kalder Blockchain en fidus

Eksperimenter udført af @cn_Ledger og andre kinesiske mediekilder har fundet ud af, at artikler, der kalder Blockchain en “fidus”, censureres aktivt i Kina. Enhver, der poster disse artikler, finder ud af, at de hurtigt slettes og muligvis står over for potentielle kontosuspensioner. Denne type medieindholdskontrol er standard i Kina, når Centralpartiet udsender en bestemt doktrin. Medieplatforme overholder hurtigt, ellers risikerer de at fjerne deres ICP-licens.

Cryptocurrency Mining er ikke længere “forbudt” i Kina

Den kinesiske regering er ikke længere skubber på fjernelse af kryptokurvedrift (såsom Bitcoin og Ethereum-minedrift). Dette er en komplet 180 ° tilbageførsel af regeringens politik vil træde i kraft den 1. januar 2020, hvilket betyder, at minedrift vil være en lovlig og afgiftspligtig industri i Kina. Tidligere var “Cryptocurrency Mining” en del af en liste over industrier, der skal elimineres. Denne ændring kommer direkte fra den nye udgave af Kinas vejledning til justering af industriel struktur, hvor en opdateret revision ikke længere nævner kryptokurvedrift som en industri, der skal udfases.

Traditionelt har Kina altid spillet en vigtig rolle i Bitcoin, Ethereum, Litecoin og DASH minedrift. Dette skyldes hovedsageligt den rigelige forsyning af billig elektricitet i Kina (især i Sichuan og mongolske regioner), hvor elomkostningerne kan gå så lave var $ 0,02 USD pr. Kw / h. For at finde mere om Bitcoin minedrift, se vores fulde Bitcoin minedrift guide.

Samlet set sender denne politikvending stærke positive signaler om kryptokurver i Kina. Dette er en klar indikator for, at Den kinesiske regering anerkender vigtigheden af ​​minedrift og det er en rolle i decentrale offentlige Blockchains. Sådanne politiske ændringer antyder en positiv fremtid, hvor andre politikker, der standser udviklingen af ​​kryptokurrency, kan vendes.

Handel med kryptovaluta er stadig forbudt

Kina har forbudt handel med kryptovaluta siden 2017. Regeringen har fjernet kinesisk drift af store fiat-børser som OKex, Huobi og BTChina. Kinesiske børser har ikke længere fiat-bankkonti. Når brugere skifter til peer-to-peer-handel. Alipay har gjort det klart, at det ikke vil tolerere kryptohandel på sin platform.

Hvis transaktioner identificeres som relateret til bitcoin eller andre virtuelle valutaer, @Alipay stopper straks de relevante betalingstjenester.

– Alipay (@Alipay) 10. oktober 2019

Hvad med kinesiske Blockchain-projekter som Vechain og NEO

Mens Kinas Blockchain Initiative udtrykkeligt afskrækker spekulationen i kryptokurver – Blockchain-projekter trives i Kina. Dette er en Cryptocurrency er en kerne del af Blockchain – Satoshi Nakamoto skabte Bitcoin og Blockchain sammen i hans 2009 hvidbog. Så mens centralregeringens publikationer prøver at nedtone kryptokurrency-spekulation, hver det offentlige kryptovaluta-netværk skal have et tilknyttet platformstoken.

At have Blockchain-initiativet skubbet frem vil i høj grad hjælpe med vedtagelsen af ​​projekter som Vechain i Kina. I slutningen af ​​dagen validerede regeringen værdiforslaget for Blockchain og svarede mange skeptikere, der er kritiske over for Blockchains virkelige livssag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner