Köp Bitcoin med Paypal ingen verifiering (ID): 6 bästa metoder

Letar du efter sätt genom vilka du kan köpa Bitcoin (BTC) med PayPal? Då har du kommit exakt till rätt plats för jag ska här beskriva de bästa metoderna som vanligtvis används för att köpa BTC med PayPal. När det gäller att köpa Bitcoin, världens första decentraliserade kryptovaluta, föredrar användarna mest PayPal som betalningsmetod för att köpa BTC. Anledningen är att de tycker att det är bekvämt och enkelt att använda. Dessutom är dessa omedelbar betalningsmetod för att köpa bitcoin utan verifiering.

Men problemet är att inte många av bitcoin-utbytesplattformarna stöder PayPal som betalningsmetod och det skapar svårigheter för dem som vill köpa BTC med PayPal. För dem har jag listat några populära sätt som de kan använda för att köpa bitcoin med PayPal. Dessa förklaras ytterligare nedan i detalj.

Köp Bitcoin (BTC) med PayPal utan verifiering (ID)

1. LocalCryptos

Localcryptos är en peer-to-peer (P2P) BTC-marknadsplats med över 100 000 användare i 130 länder som låter dig köpa Bitcoin (BTC) med PayPal. På Localcryptos köper du bitcoin genom att utbyta med en annan användare på plattformen.

Den använder en säker spärrtjänst för att skydda dina transaktioner med PayPal. På Localcryptos tar det bara mindre än femton minuter att slutföra en PayPal-transaktion. Alla PayPal-överföringar är omedelbara och snabba.

Hur man köper BTC på Localcryptos med PayPal utan ID-verifiering

Så här kan du köpa bitcoin på Localcryptos med PayPal:

Registrera dig på Localcryptos

Först kan du registrera dig för Localcryptos och skapa ditt konto. När du är klar med att skapa konto på Localcryptos kommer du att kunna börja handla.

Hitta en PayPal-säljare

I nästa steg hittar du en lämplig PayPal-säljare som uppfyller dina krav i listan över tillgängliga PayPal-säljare.

** Se till att kontrollera säljarprofilen och anseendet.

Välj mängden BTC du vill köpa

I det tredje steget måste du välja mängden Bitcoin (BTC) som du måste köpa.

Överför pengar med PayPal

I det sista steget måste du överföra pengar med PayPal som betalningsmetod. Säljaren lägger Bitcoins i spärrplånboken och ger dig PayPal-överföringsinformation. Därefter måste du skicka pengar till säljaren med PayPal. Så snart betalningen är godkänd kommer mängden Bitcoin att släppas i din plånbok från spärrplånboken. Läs även Chainlink Price Prediction 2021 till 2025

2. Paxful

Paxful är ett annat populärt sätt genom vilket du kan köpa bitcoin med PayPal. Paxful är i grunden ett peer-to-peer (P2P) kryptovalutautbyte som grundades av en grupp utvecklare år 2015 och tillåter användare att köpa eller sälja BTC.

Det USA-baserade kryptovalutautbytet erbjuder användarna en bra marknadsplats för att köpa Bitcoin med PayPal är ett säkert och omedelbart sätt.

Hur man köper BTC med PayPal på Paxful utan någon verifiering

Att köpa BTC med PayPal på Paxful är ganska enkelt och enkelt. Så här kan du köpa BTC med PayPal på Paxful kryptovalutautbyte:

Steg 1 – Registrera dig med Paxful och skapa ditt konto genom att fylla i nedanstående formulär:

Steg 2 – När du har skapat ditt konto, gå till avsnittet Köp Bitcoin som finns på webbplatsen.

Steg 3 – Därefter måste du välja PayPal som betalningsmetod och sedan välja hur mycket BTC du vill köpa och välja den valuta som du ska betala med, till exempel USD..

Steg 4 – Kolla sedan in listan över erbjudanden som finns tillgängliga på plattformen och välj den lämpliga som uppfyller dina krav och uppfyller dig.

Steg # 5 – Starta sedan din handel och slutför din affär med säljaren.

Steg # 6 – Rensa betalningen genom att följa säljarens instruktioner.

Steg 7 – När din betalning har bekräftats kommer du att kunna ta emot Bitcoin från säljaren.

Även om Paxful stöds över hela världen finns det vissa länder där det inte är tillgängligt. Dessa inkluderar Libyen, Jemen, Sudan, Irak, Syrien, Nordkorea och några andra.

3. eToro

En av de mest använda metoderna för att köpa Bitcoin (BTC) med PayPal är eToro, en social handelsplattform som låter dig köpa bitcoin. Det är ett enkelt sätt att köpa bitcoin med PayPal. eToro grundades 2007 och erbjuder användare att handla ett brett utbud av handelsprodukter som kryptovalutor, forex, råvaror, valutor och aktier.

eToro stöder ett brett utbud av kryptovalutor inklusive Bitcoin och Ethereum. Du kan köpa bitcoin till en mycket låg kostnad på eToros handelsplattform. eToro är tillgängligt för användare över hela världen utom vissa länder inklusive Bosnien, Kanada, Sudan, Syrien, Jemen, Uganda, Guinea, Libyen, Nordkorea och många andra.

eToros avgifter är relativt låga och stöder olika betalningsalternativ inklusive PayPal.

Hur man köper Bitcoin med PayPal via eToro

Du kan köpa bitcoin med PayPal via eToro genom att följa dessa steg:

Steg 1 Först och främst skapar du ditt konto med eToro genom att skicka in din personliga information som namn, användarnamn, e-post och telefonnummer.

Steg 2 – Därefter måste du verifiera din identitet.

Steg 3 – Välj sedan det belopp som du vill sätta in och välj önskad valuta.

Steg 4 I nästa steg måste du välja PayPal som betalningsmetod.

Nu är du redo att köpa bitcoin med PayPal. Välj mängden BTC som du vill köpa och placera köpordern.

Vill du konvertera din bitcoin till krusning här är vår steg-för-steg guide BTC till XRP

4. Xcoins

Xcoins, som är en online-leverantör av digitala valutalånplattformar, låter dig också köpa bitcoin med PayPal. Du kan få bitcoin via Xcoins direkt med PayPal eller kreditkort. Det är hundra procent säkert. Xcoins föredrar att låna ut Bitcoin till dig istället för att sälja dem till dig.

På denna Bitcoin-låneplattform erbjuds du de lägsta räntorna. Du måste dock betala en ränta när du får ett lån. Xcoins stöds i många länder över hela världen inklusive Storbritannien, Turkiet, Tyskland, Hongkong, Nigeria, Pakistan, Egypten, Brasilien, Danmark, Japan, Nepal och flera andra.

Hur du kan få BTC med PayPal på Xcoins

Förfarandet för att få bitcoin med PayPal på Xcoins-plattformen är mycket enkelt eftersom det består av bara några få steg.

Registrera dig med Xcoins

I det första steget måste du registrera dig hos Xcoins och registrera dig själv. För registrering måste du ange dina personliga uppgifter såsom ditt förnamn, efternamn och din e-postadress. Registreringsproceduren tar bara några minuter.

Gör din betalning med PayPal

Det andra steget är att ange det belopp som du behöver köpa i Bitcoin och sedan göra din betalning genom att välja PayPal.

Få Bitcoin (BTC)

När du har gjort din betalning med PayPal kommer du att kunna ta emot Bitcoin i din plånbok som skapats på Xcoins.

5. Plus500

Plus500 är också en lämplig marknadsplats för användare att köpa eller sälja Bitcoin med PayPal. Plus500 är en online-CFD-handelsplattform som jämförbart erbjuder låga provisioner vid handel. Det brittiska företaget har reglerats och godkänts av Financial Conduct Authority (FCA). Det betyder att det är en pålitlig handelsmarknad.

Invånarna i Storbritannien, Hongkong, Förenade Arabemiraten, Australien, Kuwait, Norge, Danmark, Singapore och några andra länder har tillgång till Plus500-plattformen. Å andra sidan är det inte tillgängligt för användare av Zimbabwe, Indien, USA, Brasilien, Nigeria, Iran, Egypten, Kanada, etc..

Köp Bitcoin med PayPal via Plus500: En steg-för-steg-guide

Följ dessa steg för att köpa bitcoin med PayPal via Plus500:

Steg 1 Skapa ditt konto

Det första steget du måste följa är att skapa ett konto med Plus500 genom att fylla i registreringsformuläret genom att ange din e-postadress och lösenord. Efter det, verifiera ditt konto.

Steg 2 Gör en insättning med PayPal

Nästa steg är att göra en insättning på ditt Plus500-konto via en betalningsmetod. Du kan välja PayPal för att sätta in pengar. För att börja handla med Plus500 måste du sätta in minst 100 dollar på ditt konto.

Steg 3 Köp Bitcoin

I det sista steget är du redo att köpa bitcoin. Gå in i avsnittet “Handel” och gör en handel där. I listan över tillgängliga kryptovalutor väljer du Bitcoin (BTC) och klickar sedan på “köp” för att handla med den.

6. WirexApp

WirexApp är ett bra alternativ för dem som vill köpa Bitcoin med PayPal eftersom det är omedelbart och enkelt att använda. Första gången tar det dock en till två dagar för överföring. Det låter dig överföra dina kryptovalutor över hela världen på ett effektivt sätt.

Följande är de länder där WirexApp är tillgänglig så att du kan köpa bitcoin där:

Slovakien, Serbien, Marino, Turkiet, Georgien, Island, Israel, Marocko, Estland, Jordanien, Chile, Malta, Saudiarabien, Lesotho, Liechtenstein, Filippinerna, Bulgarien, Lettland, Italien, Gibraltar, Kroatien, Malaysia, Förenade Arabemiraten, Bahamas och några andra.

Hur man använder WirexApp för att köpa BTC med PayPal

Följ bara steg-för-steg-guiden nedan och du kan enkelt köpa bitcoin med PayPal på WirexApps plattform.

Det första steget är att registrera och skapa ditt konto på WirexApp. Att skapa ett konto är ett obligatoriskt steg för dig att följa om du vill köpa BTC med PayPal via WirexApp.

I det andra steget måste du öppna ditt PayPal-konto genom att logga in på det. När du har gjort det går du direkt till avsnittet “Pengar” genom att klicka på det och lägga till ett kort där.

Därefter måste du lägga till ytterligare ett kort på ditt PayPal-konto för att höja dina sändningsgränser som visas nedan på bilden:

I nästa steg måste du ange informationen relaterad till WirexApp-kortet i rutorna.

Därefter är nästa sak som PayPal kräver att du bekräftar ditt kort, vilket är ett viktigt steg för att lägga till WirexApp-kortet till PayPal..

När du loggar in på ditt konto på WirexApp skickas en bekräftelsekod till dig för verifiering av ditt betalkort. När du ser det måste du bekräfta den här koden.

Nu är du redo att börja köpa Bitcoin med PayPal via WirexApp.

Slutsats:

Jag har kort introducerat dig till alla ovanstående metoder och hur du kan använda dem för att köpa bitcoin med PayPal. Nu är det upp till dig att bestämma vilken metod du tycker är bäst för dig att välja för att köpa Bitcoin (BTC) med PayPal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner