Hur köper jag Monero (XMR) med kredit- / bankkort i USD?

Changelly låter dig köpa valfri digital valuta inklusive Monero (XMR) med USD. Du måste ha kreditkort för detta. På andra webbplatser, att köpa Monero eller något annat mynt än BTC måste du först köpa BTC och sedan konvertera det till önskad digital valuta. Det är därför vi behöver en webbplats som Changelly, där du kan köp Monero eller något digitalt mynt i den första transaktionen direkt med USD.

changelly mynt köp

Changelly tar ut avgifter för deras tjänster. Men den här avgiften skiljer sig inte från andra nätverk. Egentligen är deras avgift på något sätt mycket låg från andra populära kryptovalutahemsidor. De tar ut 0,25% av den totala transaktionen. Avgiften är fast och ökar eller minskar inte mängden pengar du använder för att köpa Monero.

Krav för att köpa XMR med USD:

På Changelly, du måste uppfylla vissa krav om du vill köp Monero med ett kreditkort: Dessa krav är inte något som du behöver vara orolig för. På andra webbplatser kan du behöva skicka en kopia av ditt pass, kontoutdrag eller till och med ID-kort tillsammans med bilden av ditt kreditkort. Changelly frågar dig inte mycket. Det är därför processen med köper Monero på Changelly är mycket snabbt, säkert och säkert. Här är listan över objekt som du måste ha när du är köpa Monero med kreditkort:

  1. Ett aktivt kreditkort med Visa eller masterlogotyp på
  2. En aktiv mobiltelefon eller fast telefon för att ta emot kod
  3. Ett plånbokskonto där Changelly skickar Monero till dig
  4. Pass och en webbkamera för att verifiera din identitet (frivillig).

Det är allt. Du behöver inte ha en kopia av ditt kontoutdrag, ID-kort eller något annat. Changelly kräver egentligen inte en kopia av ditt pass. Men om du inte har en telefon eller inte fått de fyra siffrorna på din telefon, och då har du ett alternativ där du tar bilden av dig själv tillsammans med ditt pass för att verifiera din identitet.

Steg för att köpa Monero på Changelly:

Följande steg kan se mycket ut, men de är inte mycket. Jag skriver bara mycket detaljerat för att hjälpa dig att följa varje steg enkelt. Övergripande Changelly är mycket lätt att använda. Hela processen till köp Monero XMR med ett kreditkort tar inte mer än 10 minuter inklusive registreringstid och transaktionsprocesstid. Syftet med att skriva varje steg i detalj är att hjälpa alla typer av användare eftersom alla inte är bra på datorn eller köper saker online.

Changelly Review: # 1 Bästa Cryptocurrency Exchange

Steg 1: Registrera dig på Changelly:

changelly singup

För att registrera dig på Changelly, du måste klicka på alternativet Sing up. Det här alternativet hittar du högst upp på webbplatsen. Du måste ange ditt e-post-ID endast för registrering. Du kan också använda din Google Plus, Facebook eller ens Twitter-konto att registrera sig på Changelly. Du kommer att få inloggningsuppgifterna i din e-post. Så se till att du bara anger ett aktivt e-postkonto. Om du har angett fel e-post-ID har du alltid möjlighet att ange rätt genom att upprepa denna process.

Steg 2: Verifiera Changelly-konto:

För att verifiera ditt konto på andra kryptovalutahemsidor måste du skicka en kopia av ditt ID-kort men på Changelly måste du aktivera detta med verifieringslänken som du kommer att få i din registrerings-e-post. Kom ihåg att du inte kan bearbeta vidare förrän du har verifierat ditt e-postkonto.

Steg 3: Köp Monero med USD:

För att köpa Monero med ett kreditkort måste du ange beloppet i USD på hemsida för Changelly. (Eller använd The Changelly Ovanifrån) Du kommer att se realtidskursen för alla valutor där inklusive kursen för Monero XMR. Dessa priser ändras direkt om det finns en ökning eller minskning av mängden av detta digitala mynt. Du kan vänta några sekunder om myntet handlas med ett högt belopp. Detta hjälper dig att generera lite vinst utan att göra någonting. Se till att välja USD från en stapel och XMR på den andra stapeln. När du gjort det här klickar du på nästa knapp för att bearbeta på nästa sida.

Steg 4: Verifiera transaktionen:

köp monero usd

Denna sida kommer inte bara att be dig att verifiera din transaktion genom att klicka på nästa knapp utan också visa dig fullständig information om din transaktion som kommer att inkludera mängden XMR du kommer att få in din plånbok, beräknad tid och hur mycket totalt du ska betala till köp Monero med USD. Klicka på nästa knapp om allt ser bra ut.

Steg 5: Ange plånboksinformation:

xmr plånbok

På nästa sida måste du ha adress till din Monero (XMR) plånbok var Changelly skickar ditt mynt.

Changelly är en webbplats som endast tillhandahåller tjänster för att växla USD, EUR..ect till andra mynt. De erbjuder inte någon typ av plånbokstjänst. Så du måste ha en bra plånbok för dina mynt innan du följer dessa steg.

Du kan använda CoinPayments för detta ändamål som i stort sett har accepterats överallt för handelsändamål eller online-shopping. När du har lagt till vår plånbokadress och ID-betalning måste du klicka på nästa knapp.

xmr-adress

Steg 6: Bekräfta transaktionen:

monero plånbok

Innan du ber dig sätt in ditt kreditkort information, Changelly visar detaljer om din transaktion för bekräftelse. Priser kan ändras på den här sidan eftersom Changelly hanterar realtidshandelskurserna. Dubbelkontrollera det belopp du får inklusive avgift (vilket är 0,5% av den totala transaktionen) och beräknad tid osv. Klicka på Nästa om allt ser perfekt ut.

Steg 7: Ange kreditkortsuppgifter:

changelly visumNu måste du ange din Kreditkortsuppgifter på denna sida. För detta annat än kreditkortsnummer måste du veta utgångsdatumet för ditt kreditkort och CVC-nummer. Denna information kan hittas på baksidan av ditt kreditkort. När du har angett de nödvändiga uppgifterna måste du klicka på Pay-knappen som också visar beloppet i USD som Changelly drar från ditt kreditkort.

changelly mynt köp

Steg 8: Verifiera din identitet:

changelly telefon

Innan transaktionen föregår måste du verifiera din identitet. Det finns två alternativ för detta. Den första är att närvara vid samtalet och känna till fyra siffror och den andra är att ta ett pass i handen och spela in ett klipp för verifieringsändamålet. Det andra alternativet kommer bara om du misslyckades med att följa det första alternativet. Så välj det som du tyckte var lättare för dig. Generellt sett är det första alternativet enkelt och väldigt snabbt för att i det andra alternativet kommer en riktig person att matcha ditt foto vilket kan ta några minuter extra.

Steg 9: Ta emot Monero XMR i plånboken:

När du är klar med alla ovanstående steg kommer du att få din Monero i ditt plånbokskonto under den beräknade tid som har nämnts i steg 6. Se till att anteckna transaktions-ID. Du kan använda detta ID om du står inför något problem som referens-ID.

Slutsats:

Med låg transaktionsavgift och alternativ att köpa mer än 60 digitala valutor, Changelly är den bästa webbplatsen för att köpa eller byta kryptovaluta med USD. Den beräknade tiden för en transaktion kan variera, men oroa dig inte om det tar några extra minuter. Ibland blev servern upptagen på grund av det stora antalet trafik och transaktioner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner