En ultimat guide för att köpa Ripple (XRP) 2021

Hela världen är bedövad av de dramatiska förändringarna i kryptovalutornas värden. Under 2017 har vi sett många kryptovalutor som berör höga värden. Bitcoin toppar listan med Ethereum och XRP som anhängare. Det totala marknadspriset för alla valutor har korsat 700 miljarder dollar. Allt detta händer på grund av nyttan av blockchain-teknik i dessa valutor. Det övergripande fokuset för alla dessa plattformar är att påskynda gränsöverskridande transaktioner. Krusning har förtjänat en särskild ära i det här fallet eftersom dess blockchain bearbetar gränsöverskridande transaktioner inom tre sekunder.

Vad är Ripple XRP?

vad är krusning

XRP är en kryptovaluta. Ripple är en betalningsplattform baserad på open source-protokoll. Som alla andra virtuella valutor använder den blockchain-teknik för snabbare gränsöverskridande transaktioner. Under de senaste månaderna har plattformens tillförlitlighet, säkerhet och skalbarhet gjort den till en av de bästa betalningsplattformarna och kryptovalutan i världen. Ripples betalningsprotokoll bearbetar den gränsöverskridande transaktionen på bara tre sekunder. Det professionella teamet bakom Krusning har uppfunnit många blockchain-baserade lösningar. Dessa inkluderar kryptovaluta XRP, xCurrent ansökan om banker, xRapid för betalningsbehandlare och xVia för företag.

XRP hade brutit många rekordhöga rekord den senaste veckan i december 2017. Valutan berörde till och med rekordhöga $ 3,80. Detta gjorde det också till den näst största kryptovalutan i världen med ett börsvärde på över 140 miljarder dollar. Denna ökning av värdet på Ripple (XRP) berodde på att stora banker och betalningsplattformar gick med. Det näst största penningöverföringsföretaget MoneyGram har också meddelat att de antar Ripples betalningsprotokoll för överföring av gränsöverskridande betalningar. Anslutning av American Express, Santandar och många stora japanska banker och kreditkortsföretag har spelat en avgörande roll för att höja priset på denna digitala valuta.

Följande är några av skillnaderna mellan XRP och andra kryptovalutor som har gjort det till en av de bästa betalningsplattformarna över hela världen.

1-transaktionshastighet

rippel xrp-hastighet

Den allra första skillnaden mellan XRP och andra kryptovalutor är transaktionernas hastighet. XRP slår alla andra kryptovalutor vid bearbetning av gränsöverskridande transaktioner. På grund av gruvprocessen i andra kryptovalutor tar transaktionerna längre tid att slutföra. I Ripple slutförs en gränsöverskridande transaktion på bara tre till fyra sekunder.

2-gruvprocess

XRP är också överlägsen andra kryptovalutor eftersom det inte skapas av användarna genom gruvprocessen. Istället har företaget själv skapat 100 miljarder XRP-mynt. Här är det också viktigt att nämna att 55 miljarder av dessa sparas som deponeringsbetalning för att öka tillförlitligheten hos denna betalningsplattform.

3-decentralisering

Investera i XRP är också fördelaktigt eftersom det arbetar på ett decentraliserat blockchain-nätverk. Det betyder att investerarna kan köp eller sälj Ripple (XRP) genom företagets säkra system. Å andra sidan köps eller säljs andra kryptovalutor via centrala börser som kan krascha när som helst och göra användarna en stor förlust.

4-transaktionsavgift

xrp loest kostnad


Som Krusning fungerar som ett betalningsprotokoll, det tar lite transaktionsavgift. Dessa avgifter minimeras dock gradvis. De andra kryptovalutorna tar mer transaktionsavgifter än Ripple. Således, XRP är helt klart vinnaren också här.

5-informationsspårning

Ripple erbjuder mer säkerhet eftersom företaget kan spåra någon form av information i sitt nätverk. De andra kryptovalutorna erbjuder inte denna informationsspårning. Dessa kan bara spåra inflödet eller utflödet av mynt medan Ripple kan spåra även kontosaldot hos användarna.

Hur Ripple XRP fungerar?

krusning fungerar

De flesta tror att XRP fungerar som alla kryptovalutor. De tycker det också som ett mynt som ökar i värde med tiden. Men verkligheten är inte så. För det första är Ripple inte ett mynt men det är en betalningsplattform som hjälper till med snabb bearbetning av gränsöverskridande betalningar. Ripple tar bankernas plats i denna typ av överföring. Det fungerar precis som banker när de överför pengar från en plats till den andra. Det väljer sina noder noggrant för behandling av transaktioner.

En sak som är mycket imponerande i sitt arbete är att den inte tillåter någon tredje part att störa transaktionerna. Detta innebär att den kontrollerar transaktionerna genom sina egna blockchain-nätverk. Detta minskar transaktionernas slutförande. Detta ökar säkerheten, tillförlitligheten och skalbarheten i transaktionerna. Det tillåter överföring av mynt från ett konto till det andra via unika och verifierade noder. Behandlingen av transaktioner sker på två sätt att verifiera.

Alla transaktioner sparas i en onlinebok som uppdateras kontinuerligt av Ripple. All information om transaktionerna sparas av företaget och ingen information läcks ut. Till skillnad från alla andra kryptovalutor vet Ripple allt om konton, deras saldon, olika transaktioner och mycket mer.

Är XRP värt att köpa 2021?

Ripple XRP visade en ökning med cirka 35000% under 2017. Valutan började sin resa från 0,006 dollar i januari 2017 och nådde nästan 2,80 dollar i slutet av december. Inte bara detta, XRP har berört en högsta $ 3,80 dollar under den första veckan av 2018. Hela bommen berodde på antagandet av Ripples blockchain-teknik av många stora banker och betalningsföretag. Nyheten om att gå med i många japanska banker och betalningsföretag har ökat investerarnas förtroende för valutan.

Kryptoexperterna anser att XRP är kryptovalutan som kommer att visa en hel del hausseartade tecken 2020. Detta beror på att många stora banker, finansinstitut och kreditkortsföretag ansluter sig. Ripples ekosystem expanderar snabbt och fler och fler företag ansluter sig till det. Särskilt anslutning av American Express och Santandar har gynnat det mycket. Ripple XRP är den enda kryptovaluta som har underlättat överföringen av pengar mellan Amerika och Europa. Verksamheterna mellan dessa två länder expanderar.

många japanska banker har meddelat att de antar Ripple som ett betalningssätt. Många japanska kreditkortsföretag har också gått med i Ripple för att betala sina kunder. Antagandet av Krusning av SBI Japan och Asien är mycket viktigt i detta avseende.

Tre stora företag har också meddelat att gå med i Ripples betalningsprotokoll för gränsöverskridande penningöverföringar. Världens näst största penningöverföring fast MoneyGram har startat testlanseringen. Både ripple och MoneyGram har meddelat sin bindning. Detta har spelat en avgörande roll för att höja priset på Ripple XRP.

Här är det viktigt att nämna det XRP-pris och alla kryptovalutor har visat en tillfällig nedgång under 2018 och det kan därför vara mycket klokt att investera medan priserna är låga.

Hur kan du köpa Ripple XRP?

Som Ripple kommer att bli värt att köpa kryptovaluta 2020, det är nödvändigt att här nämna sätten att köpa denna valuta. XRP kan köpas antingen via USD med hjälp av betalkort / kreditkort eller genom utbyte med andra kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum och Litecoin Låt oss förklara båda dessa köpmetoder i detalj.

Innan vi börjar, kolla in den här artikeln:  Hur konverterar man Bitcoin (BTC) till XRP

1- Att köpa XRP via Coinmama

Coinmama krusning xrp

Coinmama är ett av de största kryptobörserna som erbjuder handel med olika kryptovalutor över hela världen. Börsen har sitt huvudkontor i Israel och verkar över hela världen. Börsen har mer än 1 000 000 kunder över hela världen. Utbytet har nyligen tillkännagav stödet för Ripple XRP. Investerarna välkomnade detta beslut varmt eftersom börsen också erbjuder att köpa kryptovaluta via kredit- / betalkort. En av de mest attraktiva funktionerna i denna utbyte är att den erbjuder högre gränser för att köpa XRP-tokens än alla andra kryptobörser som fungerar över hela världen. Användarna kan köp XRP tokens till ett värde av 5000 dollar åt gången. Dessutom kan kunderna göra det köp XRP poletter till ett värde av 20 000 dollar per månad. Det är också en av de börser som också accepterar ett stort antal fiatvalutor.

Börsen tar 6% transaktionsavgifter på nästan alla transaktioner. Detta innebär att börsen tar lite högre avgift än andra börser. Detta beror på att den växande databasen för börsen ökar börsens likviditet. Följande är för- och nackdelar med detta kryptoutbyte.

FÖRDELAR

  • Den har bredare verksamhet över hela världen.
  • Börsen har ett mycket vackert och attraktivt användargränssnitt.
  • Det erbjuder att handla i många kryptovalutor.
  • Accepterar också betalningar i många lokala valutor.
  • Det erbjuder högre köpgränser än andra börser.
  • Större likviditet.
  • Det ger många säkerhetsfunktioner.
  • Accepterar betalningar med kreditkort.

NACKDELAR

  • Det erbjuder inte en kryptovalutasäljningsfacilitet utan endast en handelsfacilitet.
  • Finns inte på få USA stater.

Hur man köper Ripple XRP via denna Exchange?

Att köpa Ripple XRP genom denna utbyte är som att köpa andra mynt. Användarna kan köpa någon av de tillgängliga tokens genom att handla eller betala med sina kredit- / betalkort. 

Det allra första steget för köper Ripple XRP genom detta utbyte är att registrera sig på utbytet. Här är det värt att nämna att detta utbyte fungerar via en webbplats och inte har en mobilapplikation. Användarna kan registrera sig på växeln genom att besöker webbplatsen för utbytet. Det finns en flik Registrering längst upp till höger på webbsidan. Klicka på fliken Registrering för att öppna ett formulär att fylla i. Användarna måste fylla i sitt förnamn, mellannamn, efternamn, e-post-ID och sedan välja land där de bor genom en nedåtklickningspil. Om du accepterar villkoren för utbytet skapas användarkontot.

Börsen erbjuder att köpa XRP-tokens till ett värde av $ 150 utan någon verifiering. Men för att köpa en stor mängd kryptovaluta måste användarna gå igenom KYC- och AML-verifieringsprocesser. Dessa processer kan kräva pass, körkort eller användarnas identitetskort. Dokumenten som tillhandahålls ska ha ditt namn, ålder, kön, adress, födelsedatum tydligt. Registreringsprocessen är klar på bara 10 minuter. När processen har slutförts kan användarna köpa Ripple XRP-mynt till ett värde av 500 dollar åt gången.

Användarna måste välja valutan som ska betalas och mängden XRP-tokens de vill köpa och klicka på köpknappen. 

  komma igång krypto

2- Att köpa XRP via kredit- / betalkort med Changelly

changelly granska kryptovaluta

Ett av de största problemen som investerarna har att köpa Ripple är köpa Ripple XRP hos en bank, betalkort och kreditkort. Detta beror på att endast ett fåtal utbyten ger dig möjlighet att direkt köp XRP via dina kredit- / betalkort. För det mesta måste du köpa Bitcoin eller någon annan kryptovaluta och sedan byta ut den med Ripple XRP.

Du behöver inte oroa dig för Changelly har löst problemet genom att erbjuda att köpa Ripple XRP via kredit- / betalkort. Här är det också viktigt att nämna det Changelly har blivit mycket populärt på grund av att erbjuda kryptovalutor direkt via kredit- / betalkort. Du behöver bara en giltig Ripple plånbok adress att köpa mynt från denna börs. Följande är stegen för att köpa Ripple XRP genom denna utbyte.

1-Registrera dig hos Changelly

changelly singup

Registrering med den här webbplatsen är ganska enkel och gratis. Du kan registrera dig genom en registreringsknapp högst upp på sidan. Registreringen kräver endast ett giltigt e-post-ID så att webbplatsen kan skicka användarnamn, lösenord och annan nödvändig information relaterad till registreringen. Här är det också viktigt att nämna att denna webbplats inte tar ut någon avgift. Du måste bara betala när du går igenom en transaktion.

2-Välj den digitala valutan

När du har skapat en profil på Changelly måste du gå till hemsidan för ett urval av kryptovalutan du vill köpa. Du kan också välja i vilken valuta du vill betala för Ripple-mynt. När du har gjort rätt val genom piltangenterna kan du trycka på nästa knapp på sidan. Det tar dig till inloggningsskärmen om du inte är inloggad. Men om du redan är inloggad trycker du på nästa för att ta dig till beställningssidan. Här är det också viktigt att berätta för dig att Changelly också ger dig växelkurserna för olika valutor på denna sida och du kan välja valutan efter eget val genom att se dessa växelkurser..

3-orderbekräftelse

förändrande krusning

Här ombeds du att kontrollera alla detaljer i din beställning och trycka på nästa. På den här sidan kan du också beräkna den beräknade tiden för att nå XRP i din plånbok.

4-Ange Wallet-adress

Coinpayment XRP bästa plånbok

Som redan nämnts måste du ha en giltig plånbokadress för att lagra dina mynt. Det finns många onlineplånböcker tillgängliga men Ledger Nano S är det bästa av alla. Här är det viktigt att nämna att vissa plånböcker erbjuder adresslappar till användarna. Efter att ha gått in i plånbokadress och adresslapp om den finns, kan du fortsätta genom att trycka på nästa knapp. Här kommer än en gång Changelly att be om bekräftelse.

Läs vår artikel om: 7 bästa Ripple XRP plånbok för 2021

5-kredit- / bankkortinformation

changelly visum

Som du ska köp Ripple XRP via kredit- / bankkort, skärmen visar betala med Visa / Master Card. Genom att klicka på den här fliken kommer du till den nya sidan där du måste ange dina kreditkortsuppgifter. När du har fyllt i all information klickar du på betalknappen. Här visas återigen det belopp du ska betala.

6-SMS-bekräftelse

changelly telefon

Changelly kommer att be dig om bekräftelse genom att skicka ett SMS till ditt registrerade mobilnummer. Om du anger den här koden på sidan bekräftas din betalning och beställning. Du kan också bekräfta på andra sätt förutom SMS-bekräftelse. Detta sker antingen via en kod på en e-postadress eller din bild med ditt ID-kort eller pass i händerna. I det här fallet skickas en unik kod till dig inom 15 minuter. Genom att ange den här koden kommer din betalning och beställning att bekräftas.

7-mottagande Ripple XRP-mynt

När du har angett bekräftelsekoden kommer din transaktion att slutföras och du kommer att få dina mynt inom 5-30 minuter. Myntens mottagningstid beror också på plånbokadress. Ledger Nano S, här tar återigen ledningen eftersom överföringen av mynt i denna plånbok sker snabbt. Här är en sak värt att nämna att den första transaktionen tar mycket tid eftersom mycket bekräftelse krävs av företaget. Myntens överföringshastighet beror också på plånböckerna.

changelly mynt köp

Numera finns det ett stort antal andra tillförlitliga källor och utbyten där XRP kan köpas. Vi kommer att täcka dem inom en snar framtid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map