Hur man köper Ripple XRP Coin 2021

Rippelmynt kräver ingen introduktion längre. Dag för dag, på grund av dess tillväxttakt, blir investerare nu bekanta med detta digital valuta som har uppfunnits 2004 men lanserades officiellt 2012. En av anledningarna Rippelmynt populära är dess investerare. Det är ett riskkapital där många formella företag inklusive Google har investerat i miljoner.

År 2017 är verkligen året för digitala valutor som Bitcoin och Rippelmynt. Under de senaste månaderna har värdet av dessa två digitala mynt ökat med extra ordinarie tillväxttakt. Medan den genomsnittliga tillväxttakten för Ripple-mynt är mer än 75% per dag men den ursprungliga tillväxten i priset mot dollarn är mer än 3800% sedan lanseringen. Av denna anledning väljer investerare nu XRP för investeringsändamålet. Faktum är att Bitcoins finns där investerare kan investera men priset på Bitcoin nås nu till mycket högt vilket gör det mycket svårt för små och medelstora investerare att investera. Det är därför deras andra val är Rippelmynt och det är därför Ripple har rankats som den tredje mest populära digitala valutorna.

Läs vår artikel innan du börjar läsa den här guiden: Är Ripple Coin värt att köpa 2021?

Du kan köpa så många som Rippelmynt du vill ha mot EUR, USD, INR och BTC etc. Liksom Bitcoin finns det inget minimibelopp på XRP behövs för att köpa och investera för investeringsändamålet. De flesta av dessa webbplatser som har att göra med BTC, erbjuder också en lösning för sina investerare att köpa XRP. För nya investerare som fick lock med tillväxttakten för Ripple-mynt kan det vara svårt för dem att veta hur man investerar i Ripple-mynt och varifrån de kan köp Ripple-mynt. Därför har jag bestämt mig för att skriva den här artikeln och hjälpa dem som inte vet hur man köper Ripple och hur man investerar i att tjäna vinst?

Hur man köper XRP?

Den officiella webbplatsen har nämnt listan över deras godkända företag varifrån du kan köp Ripple-mynt genom att skapa ett konto på webbplatserna. Varje webbplats har sina egna krav och hanterar olika valutor. XRP kan bytas mot alla populära valutor i världen inklusive USD, BTC, CAD, JPY, EUR, CNY, ETH och mycket mer. För att hjälpa investerarna har den officiella webbplatsen också delat den detaljerade skriftliga guiden för varje webbplats. De har också nämnt listan över banker som hanterar Ripple-mynt. Så det är inte riktigt svårt alls att hitta ett pålitligt företag att köpa Ripple för investeringsändamål. Samma webbplats som låter dig köpa Ripple-mynt gör att du också kan sälja tillbaka dem.

De flesta av dessa webbplatser som låter dig köpa XRP, delar också realtidskursen för Ripple och andra valutor. Denna statistik låter dig göra en strategi och bestämma att vid vilken tidpunkt du ska köpa och sälja Ripple för att generera intäkter.

Läs också: Hur man köper ripple xrp-mynt med kredit- / bankkort

Att köpa XRP fungerar på samma sätt som att köpa någon annan valuta online. Det finns många webbplatser och företag där du kan köp XRP men mest populära och pålitliga är Bitstämpel, GateHub, och Kraken.

Hur man köper Ripple på Bitstamp?

bitstämpel hemma

Att köpa XRP från Bitstamp är helt gratis. Du debiterar bara när du gör en transaktion. Registrering på webbplatsen kostar inte mer. Annat än bara XRP, webbplatsen behandlar också BTC, USD och EUR. Så du måste ha en av dessa valutor till köp XRP.

Steg 1: Registrera dig på webbplatsen med hjälp av denna länk: https://www.bitstamp.net/account/register/. Detta krävde att du lade till mycket grundläggande information som namn och e-postadress.

Steg 2: Efter det första steget kommer du att få ett e-postmeddelande med användarnamn och lösenord. Använd länken (https://www.bitstamp.net/account/login/) och information för att logga in på webbplatsen.

Steg 3: Innan du sätter in pengar måste du verifiera ditt Bitstamp-konto. Detta kan göras med hjälp av den här länken: https://www.bitstamp.net/account/verify/. Allt du behöver göra är att skicka in nödvändig information.

Steg 4: När du är klar med verifieringsprocessen. Nästa steg är att sätta in pengarna. Detta kan göras genom att klicka på insättningsalternativet från huvudmenyn eller följa den här länken: https://www.bitstamp.net/account/deposit/. Det finns olika alternativ att välja mellan. Välj rätt och skicka informationen.

Steg 5: Insättningen kan ta några sekunder till två dagar (beror på vilket alternativ du har valt). Du kan verifiera saldot från den här länken: https://www.bitstamp.net/account/balance/. Besök nu köp och sälj avsnitt eller använd den här länken: https://www.bitstamp.net/market/order/instant/ för att konvertera ditt saldo till XRP.

Steg 6: Sälj- och köpavsnittet visar XRP i realtid. Så det är nu upp till dig att när du ska köpa Ripple-myntet. Du kan vänta några sekunder till några minuter för att köpa till låga priser och använda samma strategi vid tidpunkten för försäljningen.

Hur man köper Ripple på Kraken?

kraken krusning

Processen på denna webbplats är densamma som nämnts ovan förutom att du behöver köpa XBT först genom att sätta in pengar till köp XRP.

Steg 1: Registrera dig på webbplatsen med hjälp av denna länk: https://www.kraken.com/signup.  Du måste fylla i formuläret med användarnamn, lösenord och e-postadress.

Steg 2: När du får ett aktiverings-e-postmeddelande. Klicka bara på länken i e-postmeddelandet för aktiveringsprocessen.

Steg 3: Precis som Bitstamp måste du verifiera ditt konto på Krakens webbplats. De erbjuder olika nivåalternativ för detta ändamål. Följ all instruktion som nämns på varje Tier-sida. Detta kräver också att du laddar upp den skannade kopian av ditt foto-ID.

Steg 4: Du kommer att få ett e-postmeddelande om verifiering av din identitet innan du ser insättningsalternativet. Klicka på Insättningsalternativ som finns under Konto > Finansiering > Insättning i huvudmenyn. Du måste göra en beställning för att köpa XBT först. På beställningssidan ser du många alternativ, välj vilka som passar dig bäst.

Steg 5: När du väl gjort ordern kan du se möjligheten att byta XBT mot XRP. Klicka en gång till på den nya beställningen och välj alternativet Enkelt. Nu kan du använda din XBT för att köpa XRP. Ange bara beloppet och klicka på köp XRP-knappen.

Hur man köper Ripple på GateHub?

gatehub krusning

GateHub hanterar många valutor inklusive JPY, BTC, ETH, USD, CNY och EUR etc. Så, du har många alternativ på denna plattform för att köpa XRP.

Steg 1: Registrera dig på webbplatsen med hjälp av denna länk: https://signin.gatehub.net/signup. Skicka grundläggande information som e-post-ID och lösenord. Du kan ladda ner återställningsnyckeln på den här sidan som du kan använda i framtiden om du glömmer ditt lösenord.

Steg 2: Aktivera ditt konto genom att klicka på länken som du får via e-post.

Steg 3: Registrera dig nu på webbplatsen och verifiera din identitet. För detta ändamål måste du ha ett mobilnummer där företaget skickar en 4-siffrig verifieringskod.

Steg 4: Innan du sätter in pengarna måste du skapa en gateway. För detta ändamål måste du klicka på alternativet som heter connect a gateway på hemsidan. Härifrån väljer du valutan som EUR (eller någon annan) och klickar på bekräfta alternativet.

Steg 5: Med gatewayen kan du deponera pengarna. Klicka på Insättningsalternativ och välj alternativet att sätta in pengarna. Du kan använda ett bankkonto för detta ändamål.

Steg 6: När du väl har lagt in pengarna i din GateHub-konto, du kommer att se beloppet i din plånbok. Denna mängd kan användas för att köp XRP. Klicka på alternativet Exchange EUR to XRP och ange beloppet. Du kommer att se XRP i realtid på den här sidan. Klicka på den gröna knappen för att köp XRP.

Läs också: Hur man köper ripple xrp-mynt med kredit- / bankkort

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner