Hvad er en kryptokurrencyudveksling, og hvordan fungerer de?

Scenen:

Du er ved at gå i gang med en kryptovaluta-rejse og ønsker at købe dit første digitale tilbud.

Du har foretaget undersøgelsen og ved, hvilke tokens der kildes, og du har besluttet dig for den ene. Nu er du klar til at købe.

Bortset fra at du ikke er det. Ikke endnu.

Ser du, du har muligvis besluttet, hvad du skal købe, men du har ikke besluttet, hvordan eller hvor du skal købe det.

Hvordan og hvor er pakket ind i et pænt bundt: kryptokurrencyudveksling.

Hvad er en kryptokursudveksling?

Cryptocurrency-udvekslinger er som kryptokurrencyens version af en børs; købere og sælgere tilbydes en platform til at handle med forskellige aktiver, som med deres værdi vurderes ud fra de aktuelle markedspriser. Typisk tilbyder børserne konventionelle fiat-til-kryptotransaktioner såvel som krypto-til-kryptotransaktioner. For eksempel om sydafrikansk udveksling Coindirect, en kunde kan købe Bitcoin med sydafrikansk rand eller euro eller kan handle med deres Bitcoin for Ripples XRP.

Hvad er typerne af udvekslinger?

Der er tre typer cryptocurrency-udvekslinger:

Handelsplatforme: Platforme, der forbinder købere og sælgere med hinanden.

Mæglere: Platforme, der sælger kryptokurver til en pris, der er fastsat af mægleren. Disse fungerer på samme måde som tjenesteudbydere, der beskæftiger sig med Forex.

Direkte handel: Platforme, der tilbyder direkte peer-to-peer-handel. Dette giver brugerne mulighed for at udveksle valutaer over hele verden, og sælger og køber afregner en pris.

Hvad er kravene til kryptokurrencyudveksling?

For at få lov til at eksistere og operere skal en kryptovalutaudveksling overholde landets love. Disse love adskiller sig fra land til land, men følger generelt regler relateret til kundens beskyttelse.

To af disse er vigtige i de fleste lande:

 • Anti-hvidvaskning af penge (AML) love; og
 • Kend dine kunders love (KYC).

AML-love findes for at forhindre enhver ulovlig aktivitet relateret til penge, der kommer på tværs af som legitim. KYC-love skal sikre, at en platform såsom en udveksling ved, hvem de har at gøre med; for at beskytte eksisterende kunder, forretningen og integriteten af ​​en forretningstransaktion. Dette er lidt som at have en kredit score – hvorved bankerne stoler på et individ, fordi de har opbygget troværdighed.

For at regulere dette beder de fleste børser forhandlere og brugere om at linke deres konto på platformen til deres egen personlige bankkonto. For det første hjælper dette med at skabe et sted, hvorfra fiat-valuta kan sendes og modtages. For det andet hjælper det med at bekræfte en persons identitet og troværdighed.

Hvad er en decentraliseret kryptokursudveksling?

Der er to typer cryptocurrency-børser: Traditionelle børser og decentraliserede børser.

En decentral udveksling sigter mod at fungere uden nogen central styrende figur. Dette betyder, at platformen køres på en blockchain, som ikke indeholder aktiver, oplysninger eller data, men som tillader transaktioner mellem brugere at finde sted. Ved at bruge smarte kontrakter genererer en decentral børs noget, der kaldes “proxy-tokens”, der repræsenterer et aktiv, der giver mulighed for handel mellem brugere.

Hvad er de største kryptokurrencyudvekslinger?

I skrivende stund udveksler den største kryptokurrency med hensyn til markedsværdien ifølge CoinMarketCap er som følgende:

 1. LBank
 2. Binance
 3. Bit-Z
 4. BW
 5. OKEx

Kryptovaluta udveksler med de fleste markeder, der tilbydes af platformen ifølge CoinMarketCap er som følgende:

 1. HitBTC
 2. YoBit
 3. Binance
 4. Huobi Global
 5. KuCoin

Hvad er en forældremyndighed?

Relateret til en kryptokurrencyudveksling kommer forældremyndigheder. Dette refererer til den opbevaring, som en platform har af en kundes oplysninger, såsom deres private nøgler eller transaktionshistorik ved hjælp af en balance i stedet for gennem blockchain.

En forvaringstjeneste giver en erhvervsdrivende en hurtig og billig service, men det koster gennemsigtighed.

Hvad er en ikke-frihedsberøvende tjeneste ‘?

I modsætning hertil kan en ikke-frihedsberøvende tjeneste udbydes af en handelsplatform, der ikke kræver, at brugerne opretter en konto på deres platform. Det indeholder heller ikke en erhvervsdrivendes kryptokurrency på en balance. Dette betyder, at der er et yderligere sikkerhedslag involveret såvel som anonymitet. Disse tjenester tillader, at transaktioner finder sted automatisk.

Hvad ser jeg efter i en udveksling?

Hvis du skulle oprette en tjekliste, når du valgte en børs, er der flere aspekter, du bør overveje:

 • Troværdighed: Børsen skal kunne vise, at den er troværdig
 • Gebyrer og betaling: Alle børser har forskellige gebyrer, og du skal sørge for at vide, hvad du tilmelder dig med hensyn til gebyrer. Sørg også for, at du ved, hvilke betalingsmetoder udvekslingen tilbyder. Dette kan være metoder som en lokal bank, kreditkort eller Paypal.
 • Begrænsninger og regler: Nogle lande er venlige over for kryptokurrency, mens andre ikke er. Inden du vælger en børs, skal du sørge for, at den er i overensstemmelse med dit lands regering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner