15 parasta syytä sijoittaa kryptovaluuttoihin

Miksi sinun pitäisi alkaa sijoittaa kryptovaluuttamarkkinoille tänään selitetty

15 parasta syytä sijoittaa kryptovaluuttoihin: Johdanto

Onko salaus hyvä sijoitus?

Salausvaluutta ja lohkoketjutekniikka ovat valloittaneet koko maailman, joten ei ole mikään yllätys, että yhä useammat ihmiset kääntyvät kryptoinvestointeihin.

On useita syitä, miksi ihmiset sijoittavat salauksiin taloudellisten tavoitteidensa saavuttamiseksi.

On kuitenkin niitä, jotka sijoittavat salausmarkkinoille vääristä syistä.

Tässä on 15 parasta syytä, miksi jokaisella sijoittajalla tulisi olla salausvaluutat salkussa.

15 syytä sijoittaa kryptovaluuttoihin

1. Salausvaluutat ovat mullistaneet maailmamme

Sen julkaisemisesta on kulunut hieman yli vuosikymmen Bitcoin – kaikkien aikojen ensimmäinen salaus. Ja vielä, tuhansia tekniikan kehityksiä, innovaatioita ja muutoksia on jo tapahtunut kryptovaluuttakaupan dynaamisessa maailmassa.

Heidän hajautetun luonteensa, kryptovaluutat ovat muuttaneet perinteiset rahoitusjärjestelmät pisteeksi, josta ei ole paluuta, helpottaa liiketoimintaa rajojen ulkopuolella pienillä kustannuksilla ja nopealla käsittelyajalla.

Hyvä uutinen on, että keskuspankkien tarve on vähentynyt minimiin, mikä antaa sijoittajille huomattavan vapauden ja hallinnan taloudellisista tiedoistaan ​​ja rahoistaan.

Ja arvaa mitä! Salausinvestointi ei ole vuosituhannen päähänpano vaan todellisuus: kryptovaluutat ovat täällä jäädäkseen ja niihin kannattaa sijoittaa. Salausprojektien määrä kasvaa ja mukaan tiedot, siellä on yli 5000 salausta, joihin voi sijoittaa.

2. Salausvaluutat on merkitty korkealla likviditeetillä

Jos et vieläkään ole varma, onko salauskauppa sinulle sopiva, meillä on toinen pätevä syy sijoittaa kryptoihin tänä vuonna. Kryptovaluuttakaupan maailma on merkitty korkea likviditeetti, mikä tarkoittaa, että salauksia on helppo ostaa ja myydä.

Esimerkiksi Bitcoinissa on aina suuri kysyntä kaikkien kryptojen kuninkaalle. Tiedot osoittavat, että salauslompakot vuonna 2020 ovat kasvaneet yli 54 miljoonaan.

Kunnianhimoiset sijoittajat ja suuret yritykset eivät ole vain valmiita ostamaan ja myymään kryptovaluutta. Salauskauppa on nykyään erittäin helppoa.

Loppujen lopuksi kryptovaluuttakauppa ei ole jonkinlainen rakettitiede tai salaperäinen hanke, joka on varattu alan suurille valaille. Sinusta voi myös tulla osa kryptoinvestointien maailmaa tänään!

3. Kryptovaluutta-sijoitus voi johtaa korkeaan tuottoon

Ehkä tärkein motivaattori ihmisille sijoittaa kryptovaluuttaan on mahdollisuus tuottaa voittoa. Pidät siitä tai et, raha saa maailmamme pyörimään ja on yksi tärkeimmistä syistä sijoittaa kryptovaluuttaan.

Vaikka krypto-kauppa on suhteellisen uutta, kryptot voivat johtaa korkeampaan tuottoon verrattuna muihin omaisuuseriin, kuten osakkeisiin. Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita, mikä tarkoittaa, että voidaan saavuttaa korkea tuotto yhdestä kaupasta.

Samanaikaisesti älä unohda, että volatiliteetti tarkoittaa myös sitä, että kauppiaat voivat menettää kaiken sekunnissa. Ota siis aina huomioon mahdolliset riskit! Koska kryptovaluuttaan sijoittaminen voi olla erittäin vaativaa, yksi menestyksen ensimmäisistä vaiheista on suunnitella tehokas riskienhallintastrategia tappioiden rajoittamiseksi.

4. Salausvaluutta antaa itsenäisyyden & Joustavuus

syy 4 sijoittaa kryptovaluutta

Riippumatta siitä, päätätkö sijoittaa Ethereumiin tai Tezosiin, salausraha on vain sinun. Kuten edellä todettiin, kryptovaluutat eivät luota pankkeihin, joilla on kohtuuttomat palkkiot vain pitääkseen rahaa.

Lisäksi, salausmarkkinat ovat auki 24/7, joten sinun ei tarvitse huolehtia aukioloajoista; voit valita milloin ja miten haluat ostaa ja myydä. Eikö se ole riittävän hyvä syy sijoittaa kryptovaluuttaan?

Oikein! Ajan ja kaupankäynnin järjestäminen on sinun tehtäväsi. Voit käydä kauppaa joko koko- tai osa-aikaisesti; voit käydä salausvaluutta myös matkan aikana. Kuinka siistiä?

5. Salkun monipuolistaminen

Etsitkö lisää syitä kryptovaluuttaan sijoittamiseen? Vaikka et olisikaan salauksen harrastaja, sijoitus kryptovaluuttaan on hieno vaihtoehto salkun hajauttamiseksi.

Mikä on salkun hajauttaminen? Se on yksinkertaisesti loistava tapa vähentää riskejä hajauttamalla sijoituksiasi ja tutkimalla erilaisia ​​omaisuuseriä. Kuten ihmiset sanovat, sinun ei pitäisi laittaa kaikkia munasi samaan koriin?!

Koska kryptovaluutta ei yleensä liiku varojen, kuten joukkovelkakirjojen ja osakkeiden, kanssa, sijoitus kryptovaluuttaan on fiksu tapa vakiinnuttaa itsesi menestyväksi kauppiaaksi nykypäivän dynaamisessa ja jatkuvasti muuttuvassa rahoitusmaailmassa.

6. Rajoittamaton kolikoiden valinta

Vaikka kukaan ei kyseenalaista Bitcoinin valta salausinvestointien maailmassa, Totuus on, että siellä on tuhansia ostettavia ja myytäviä altcoineja. Sinulla on rajoittamaton valikoima kolikoita, jotka auttavat sinua hajauttamaan salkkuasi ja mahdollisesti lisäämään varallisuuttasi.

Vaikka jotkut aliarvostetut kolikot saattavat olla hankala sijoitus, toiset ansaitsevat huomionne ja ovat hyvä syy sijoittaa kryptovaluuttaan. Asiantuntijat uskovat, että jotkut alkuun kryptoja räjähtää ensi vuonna ovat Ethereum, Ripple, Tezos, Tether, Monero ja Bitcoin Cash.

Sinun ei tarvitse rajoittaa vaihtoehtoja kryptojen ostamiseen ja myymiseen. Voit myös käydä kauppaa laajan valikoiman salauksen / salauksen ja salauksen / fiat-kaupankäyntiparien kanssa BTC / USD, ETH / USD ja LTC / USD ovat suosituimpia krypto-fiat-pareja kauppaa vartene.

7. Tulevat kryptovaluutat näyttävät kirkkailta

Tarvitsetko lisää syitä kryptovaluuttaan sijoittamiseen? Tässä on syy nro 7: Salausvaluutan tulevaisuus näyttää kirkkaalta. Vaikka me kaikki tiedämme, että kryptot ovat erittäin epävakaita, kryptovaluuttaan sijoittaminen voi olla turvallisempi ja lupaavampi vaihtoehto muihin varoihin verrattuna.

Otetaan esimerkiksi Bitcoin. Bitcoinilla on ollut rosoinen historia ja se on jopa julistettu kadonneeksi useita kertoja. Esimerkiksi vuonna 2017 Bitcoin saavutti uudet kaikkien aikojen korkeimmat 20000 dollaria, kun taas vuonna 2018 se laski alle 5000 dollarin. Silti Bitcoin on selviytynyt ylä- ja alamäkeistään – ja kukoistaa jatkuvasti meneillään olevan pandemian aikana (nykyisellä hinnalla 15826 dollaria) – joten sijoittajat suhtautuvat varsin myönteisesti tulevaisuuteensa.

Itse asiassa monet uskovat, että sijoittaminen Bitcoiniin taloudellisen epävarmuuden aikana on turvallisempaa. Kuten Snappa (Kanadan johtava ohjelmistoyritys) perustaja Gimmer sanoi: “Säästätkö mieluummin rahaa valuutassa, jonka tarjonta kasvaa vuosittain? Vai haluatko säästää mieluummin valuutassa, jonka päätelaite on ohjelmallisesti kiinteä? … Onneksi uskon, että meillä on nyt paljon parempi säästötekniikka. Tämä tekniikka on Bitcoin. “

Voisitko harkita sijoittamista salausmarkkinat?

8. Salausvaluutta tarjoaa turvallisuutta ja läpinäkyvyyttä

Vaikka monet ihmiset yhdistävät edelleen kryptovaluutta laittomaan toimintaan ja pahamaineisiin huijauksiin, kuten OneCoiniin, kryptovaluuttaan sijoittaminen on lupaava hanke, johon yhä useammat ihmiset luottavat. kryptoina fiat-valuuttojen sijaan.

Kuten Satoshi Nakamoto – salaperäinen hahmo Bitcoinin takana – sanoi kerran: “Perinteisen valuutan perimmäinen ongelma on kaikki luottamus, jota tarvitaan sen toimimiseksi. Keskuspankkiin on luotettava, ettei se alenna valuuttaa, mutta fiat-valuuttojen historia on täynnä tämän luottamuksen rikkomuksia. Pankkeihin on luotettava, että ne pitävät rahojamme ja siirtävät ne sähköisesti, mutta ne lainaavat ne luottokuplien aalloissa, ja niissä on vain murto-osa varauksesta. “

Tämän lisäksi monet kryptot perustuvat blockchain-tekniikkaan, jota pidetään melkein mahdottomana. Lohkoketjutapahtumat salataan, allekirjoitetaan yksityisellä avaimella ja vahvistetaan julkisella avaimella. Samalla tekniikka tarjoaa korkean läpinäkyvyyden – mikä on toinen merkittävä syy kryptovaluuttaan sijoittamiseen.

9. Blockchain-tekniikka voi muuttaa maailmaa

syy 9 sijoittaa kryptovaluutta

Etsitkö lisää syitä kryptovaluuttaan sijoittamiseen? Ei tarvitse olla blockchain-kehittäjä nähdäksesi salausvaluutan ja blockchainin potentiaalin salauksen ulkopuolella.

Älykkäiden sopimusten ja hajautettujen sovellusten lisääntyvän käytön myötä blockchain-tekniikka voi hyödyttää eri aloja, mukaan lukien pelaaminen, lääketiede, yritykset ja äänestäminen. Kysy vain keneltä tahansa pelaajalta, kuinka vaikuttavia innovaatioita blockchain-pohjainen tekniikka voi tuoda pelaamisen ja digitaalisen omistuksen maailmaan!

Erityisesti meneillään olevan pandemian aikana yhä useammat ihmiset ovat siirtymässä lohkoketjuun ja digitaalisiin maksuihin vähentääkseen uusien tautipesäkkeiden riskiä. Tiedot osoittavat salaussovellusten latausten kasvu COVID-19-lukituksen aikana vuonna 2020. Nyt jopa epäilijät ja tiukat hallitukset suhtautuvat myönteisemmin salauksiin, ja säännökset ovat selkeämpiä.

10. Kaikki ovat salaamassa, jopa Wall Street

Kiinnostus salausvaluuttaa kohtaan kasvaa maailmanlaajuisesti, ja yhä useammat organisaatiot käyttävät salausta. Esimerkiksi Ripple on vaikuttava kolikko, jota monet suuret rahoitusjärjestöt käyttävät. Älkäämme unohtako sitä toisin kuin nykyinen SWIFT-järjestelmä, jota käytetään kansainvälisissä maksuissa, Ripple antaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää rahaa rajojen yli edullisin hinnoin ja nopeasti.

Uskokaa tai älkää, kaksi johtavista salausvaihdoista koko maailmassa, Kaksoset ja Coinbase, ovat nyt pankkiasiakkaita Amerikan jättiläiselle JPMorganille.

Hallitukset omaksuvat myös kryptovaluutan ja menee salaus. Vaikka monet yrittävät kehittää omaa keskuspankin digitaalista valuuttaa, toiset (kuten Italia) ovat tunnustaneet Bitcoin-perinnön. Kiinnitys salausinvestointeihin kasvaa myös kehittyvillä markkinoilla, kuten Keniassa ja Etelä-Afrikassa.

Ja arvaa mitä? Suuret kauppiaat, kuten Virgin Galactic ja Microsoft, hyväksyvät myös maksut Bitcoinissa. Tarvitsetko todella lisää syitä kryptovaluuttaan sijoittamiseen?

11. Opi uusia taitoja

Olitpa sitten päättänyt ostaa Bitcoinia tai käydä kauppaa erilaisilla salausparilla, totuus on, että sinun on sijoita asianmukaiseen kauppakoulutukseen hallita salauksen sijoittamisen taidetta.

Vaikka sinusta ei tule miljonääriä sijoittamalla kryptovaluuttaan, oppimismatkallasi on positiivinen vaikutus kaupankäyntitaitoihisi ja taloudellisiin päätöksiisi. Päivän kaupankäyntistrategioista kaupankäynnin psykologian vinkkeihin salauksen sijoittamisen oppiminen on enemmän kuin arvokasta ja arvokasta.

Lisäksi yrittäessäsi parantaa taloudellisia taitojasi, pystyt parantamaan kurinalaisuuttasi, emotionaalista itsehillintääsi ja tapojasi. Loppujen lopuksi oppiminen on elinikäinen matka.

12. Salausinvestointi ei ole koskaan ollut näin helppoa

Ja syy nro 12 sijoittaa kryptovaluuttaan on, että… Koskaan ei ole ollut näin helppoa sijoittaa kryptovaluuttaan. Nykypäivän teknologiavetoinen maailma antaa ihmisille kaikilla elämänaloilla mahdollisuuden oppia kryptovaluutta. Verkkokursseista kaupan psykologiakirjoihin krypto-kaupankäyntiä voi oppia ilmaiseksi.

Kaupankäyntitietojen määrä on tänään vaikuttava. Yhä useammat sivustot ja foorumit tarjoavat arvokasta salaustietoa ja paljastavat huijaukset nopeasti. Valmentajan voi helposti löytää tai oppia alan parhailta. Katsokaa vain joitain salakuninkaita ja heidän menestystarinoitaan!

Verkkoalustat ja älylaitteet tekevät kryptovaluuttaan sijoittamisesta helppoa; sinun tarvitsee vain avata tili, tallettaa varoja ja aloittaa kaupankäynti.

eToro – Paras kryptovaluutanvaihtofoorumi sekä kauppiaille että sijoittajille

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut alan luotettavaksi monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

13. Alhainen pääsykynnys

Vaikka jotkin sijoitustyypit, kuten osakkeet ja kiinteistöt, edellyttävät paljon alkupääomaa sijoittamisen aloittamiseksi, kryptovaluutalla on alhainen pääsykynnys. Eikö se ole hyvä syy sijoittaa kryptovaluuttaan?

Hyvä uutinen on, että monet siellä olevat alustat eivät vaadi suuria summia salausten ostamisen ja myynnin aloittamiseksi. Sinä pystyt aloita kaupankäynti kryptovaluutalla vain 100 dollarilla.

Ja ei, ei tarvita monimutkaisia ​​ja aikaa vieviä menettelyjä ja raskasta paperityötä.

14. Pörssit ovat erittäin turvallisia ja tarjoavat arvokkaita työkaluja

syy 14 sijoittaa kryptovaluutta

Vaikka me kaikki muistamme traagisen tarinan kuuluisasta japanilaisesta Mt. Gox, hyvä uutinen on, että nykyinen vaihto on turvallisempaa ja saattaa jopa maksaa korvauksia uhreille hakkeroinnin yhteydessä.

Tänään kauppias voi löytää luotettavan pörssin, jonka avulla he voivat alkaa ostaa ja myydä digitaalisia omaisuuseriä. elinkeinonharjoittaja voi myös löytää luotettavan välittäjän auttamaan heitä vaihtamaan CFD: itä (loistava vaihtoehto aloittelijoille).

Kaupankäyntityökalut ovat paljon käyttäjäystävällisempiä kuin ennen, ja salaussivustot auttavat sijoittajia pysymään ajan tasalla salausuutisista ja alan tärkeimmistä tapahtumista. Hyvä syy sijoittaa kryptoihin, eikö?!

15. Ei koskaan liian myöhäistä sijoittaa kryptovaluuttoihin

Olitpa sitten menestyvä Bitcoin-sijoittaja tai salauksen harrastaja, ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa sijoittamista salauksiin. Vaikka jotkut uskovat, että aika ansaita miljoonia (kuten jotkut alan varhaiset käyttöönottajat) on kulunut, Totuus on, että salauksen sijoittaminen on edelleen kuuma aihe.

Oikeastaan ​​kryptovaluutalla ja lohkoketjulla on pitkä matka, joten jopa vuonna 2021 sinua voidaan silti pitää varhaisena käyttöönottajana. Tunne sijoittaa johonkin niin innovatiiviseen on yksinkertaisesti ylivoimainen!

15 syytä sijoittaa kryptovaluuttaan: avainkohdat

  • Kryptovaluuttamarkkinat ovat auki 24/7, ja niissä on tuhansia kryptovaluuttoja.
  • Sijoittaminen salauksiin on hieno tapa lisätä omaisuuttasi, monipuolistaa salkkuasi ja oppia uusia taloudellisia temppuja.
  • Pörssisijoitusten lasku voi johtaa kryptovaluuttojen ja kullan hinnan nousuun, joten kryptot ovat täydellinen sijoitus, jos haluat hajauttaa salkkuasi.
  • Älkäämme unohtako, että blockchain-tekniikalla on vaikuttavia sovelluksia finanssisektorin ulkopuolella, joten yhä useammat hallitukset harkitsevat investointeja kryptoihin taudinpurkausten vähentämiseksi meneillään olevan pandemian aikana.

Koskaan ei ole liian myöhäistä sijoittaa kryptovaluuttamarkkinoille. Joten lopeta etsimällä lisää syitä kryptovaluutan matkan aloittamiseen.

Kanssa eToro, voit alkaa ostaa ja myydä yli 90 kryptovaluutan kryptoja tai CFD-kauppaa.

Kryptoksiin sijoittaminen on harkitsemisen arvoinen.

Hyvää sijoittamista!

Vastuuvapauslauseke: Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa

Kaupankäynnin analyysi ei ole luotettava indikaattori nykyiselle tai tulevalle kehitykselle, koska olosuhteet voivat muuttua ajan myötä. Ennen sijoituspäätösten tekemistä sinun tulee kysyä neuvoja riippumattomilta taloudellisilta neuvonantajilta.

eToro on monipuolinen alusta, joka tarjoaa sekä sijoittamista osakkeisiin ja salausvarastoihin että kaupankäynnin CFD: itä..

75% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner