3 kasvukryptoa sijoitettu härkäajoon vuonna 2021

Kryptovaluutat käyvät läpi todella erityisen vaiheen, koska ne nauttivat jo suurten sijoittajien huomiosta. He ovat alkaneet vuonna 2021 voimakkaasti ja kasvaneet merkittävästi. Kryptovaluutoissa ajettu härkä jatkaa vetoaan houkuttelemalla uusia institutionaalisia sijoittajia etenkin Bitcoinin suhteen.

Huhujen välillä, että Bitcoin voi tänä vuonna saavuttaa 100 000 dollarin hinnan, ja muut, jotka uskovat, että 2021 tulee olemaan altcoin-kausi, täällä Trading Educationissa olemme päättäneet valita kolme parasta kasvun kryptovaluuttaa, jotka on sijoitettu tänä vuonna härkäajoon.

Mitkä ovat 3 kasvua kryptovaluuttaa sijoitettu härkäajoon vuonna 2021?

1. Bitcoin (BTC)

Suurimmalla osalla tammikuusta 2021 Bitcoin kääntyi välillä 30000 ja 40000 dollaria. Lopulta edelläkävijä kryptovaluutta saavutti pienen helpotuksen yli 43 000 dollaria.

Lisäksi näimme suuren piikin 14. helmikuuta 2021, jolloin BTC saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksensä sen jälkeen, kun se oli hyppäsi suuren ilmoituksen jälkeen, että Tesla hankki noin 1,5 miljardin dollarin arvosta BTC: tä, jopa 49 497 dollaria..

Myös Bitcoinin härkätaistelu kiihtyy todennäköisesti, kun Teslan kiinnostus BTC: hen ja muihin sen omaksumiin raskaisiin painoihin lisää yritysten kysyntää.

Puhuessaan yritysten kysynnästä lukuisat julkisesti noteeratut yritykset ovat hyväksyneet Bitcoinin viime kuukausina taloudellisena välineenä, nimittäin MicroStrategy. Teslan kyky muuttaa osa käteisvaroistaan ​​BTC: ksi on kuitenkin suuri muutos, koska se todennäköisesti ajaa maailman johtavia teollisuuden johtajia pääsemään.

Vuodelle 2021 on olemassa useita BTC-hintaennusteita. Jotkut tarkkailijat olettavat, että helmikuun loppuun mennessä Bitcoinin hinta voi jo nousta 50000 dollariin. Vuodelle 2021 on jopa joitain toiveikkaampia ennusteita. Bitcoinin arvo voi kaksinkertaistua ja saavuttaa 100 000 dollaria vuoden loppuun mennessä Galaxy Digitalin toimitusjohtajan Michael Novogratzin mukaan.

Novogratz totesi viimeisimmästä Teslan ilmoituksesta, että näemme yksinkertaisesti, että kaikki yhdysvaltalaiset yritykset alkavat tehdä samaa. “Näet lauman täällä, ja se on tulossa”, sanoi Novogratz.

2. Ethereum (ETH)

Institutionaalisten sijoittajien kysynnän kasvaessa Ethereumin hinta heilahtaa lähellä kaikkien aikojen huippua. Vaikka hajautetun rahoituksen (DeFi) teollisuus alkaa kokea merkittävää virtaa, myös ETH: n hinnat kasvavat. Koska se on tällä hetkellä listattuna 1795 dollarilla, joka on vajaan 1871 dollarin kaikkien aikojen korkein, premium altcoin edistää jo härkäajoa ja antaa viitteitä siitä, että se voi saavuttaa 2000 dollaria odotettua nopeammin vuonna 2021.

Viime kuukausien aikana ETH on ollut ylämäessä, pääasiassa johtuen nykyisestä liiallisesta innostuksesta. Tämä malli on nostanut valuutan markkina-arvon yli 200 miljardiin dollariin. Asiantuntijat ennustavat, että monet laitokset ostavat sen laajentaakseen BTC-sijoituksiaan toiseksi suurimpana kryptovaluuttana.

Ethereum asetettiin DeFi-nousun etulinjalle käynnistämällä Beacon-ketju. Morgan Stanleyn digitaalisten omaisuuden markkinoiden johtaja Andrew Peel ennustaa DeFin kysynnän kasvavan edelleen loppuvuodelle 2021. Kuten Bitcoinin tapaan, ETH on nousevalla polulla markkinoiden epävakauden keskellä ja on pysynyt toistaiseksi selvästi yli 1000 dollarin rajan..

3. Cardano (ADA)

Toisaalta Cardanossa on viime aikoina nähty hintapiikki, ja optimististen analyytikkojen ennusteiden mukaan se nousee vielä korkeammalle. Vuonna 2021 Cardano on ollut yksi parhaiten menestyvistä kolikoista, joiden kasvu on 300%. ADA: n hinnan markkina-arvo nousi 600 prosenttia maaliskuusta heinäkuuhun 2020. Sitten vuoden loppuessa kolikko nousi vielä 130%.

Cardanon perusti Ethereumin perustaja Charles Hoskinson, ja sitä pidetään Japanin Ethereumina, koska suuri joukko kannattajia tulee Japanista.

ADA voi nousta ylöspäin jatkuen vuoteen 2021, useimpien ennusteiden mukaan. Koko vuoden ADA pystyi tunnistamaan sen vahvimman hinta-arvon ja voi nostaa uuden kaikkien aikojen korkeimman $ 10 vuoden loppuun mennessä. Mutta on myös konservatiivisempi lähestymistapa, joka ennustaa Cardanon saavuttavan vain 2 dollarin tason vuonna 2021.

Monista tekijöistä Cardanon vuoden 2021 hintaennuste on nouseva. Ensinnäkin, Cardano Shelley -päivityksestä on tullut ADA: n pelinvaihtaja, koska se mahdollisti 100% hajauttamisen Cardano-verkkoon. Lisäksi salausanalyytikot uskovat, että Cardano voisi vastustaa Ethereumia kuin mahdollisesti vahvinta hajautettua järjestelmää maailmassa.

ADA-tunnuksen hinta hyppäsi yli 10 prosenttia dollaria vastaan, kun Cardanon takana oleva tiimi paljasti tarkistetun Shelley-suunnitelman.

Johtopäätös

Vuoden 2020 salaushärkäajo oli hyvin erilainen kuin vuoden 2017. Vaikka yksittäiset sijoittajat olivat suurelta osin vaikuttaneet aikaisempaan nousuun, vuoden 2020 huippu johtui institutionaalisen toiminnan kasvusta digitaalisissa valuutoissa. Tämä antaa meille vähän toivoa ja optimismia siitä, että salausvaluutat saavat tosiasiallisesti julkisen tunnustuksen, jota he ovat harjoittaneet niin kauan, mikä puolestaan ​​voi nopeuttaa maailmanlaajuista käyttöönottoa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että 3 kasvukryptoa, jotka on sijoitettu vuonna 2021 suoritetulle härkätaistelulle, ovat Bitcoin, Ethereum ja Cardano.

eToro – Paras alusta kryptojen ostamiseen

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

  • Bitcoin saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksensä 48 487 dollaria Teslan 1,5 miljardin dollarin BTC-investoinnin jälkeen.
  • Lukuisat julkisesti noteeratut yritykset ovat viime kuukausina hyväksyneet Bitcoinin taloudellisena työkaluna, nimittäin MicroStrategy.
  • Ethereum saavutti 1871 dollaria ensimmäistä kertaa historiassa, ja ennusteet aiheuttavat jopa 2000 dollarin nousun johtavalle altcoinille odotettua nopeammin vuonna 2021.
  • Vuonna 2021 Cardano on ollut yksi parhaiten menestyvistä kolikoista, joiden kasvu on 300%.
  • Kolme kasvukryptoa, jotka on sijoitettu härkäajoon vuonna 2021, ovat Bitcoin, Ethereum ja Cardano.
  • Cardano Shelley -päivityksestä on tullut ADA: n pelinvaihtaja, koska se mahdollisti 100% hajauttamisen Cardano-verkkoon.

Lue lisää:

Salausennusteet vuodelle 2021: mihin sijoittaa

15 parasta kryptovaluuttaa, jotka tulisi tietää ja katsella vuonna 2021

Suosituimmat 7 Altcoins-ostot vuonna 2021

Mikä on kryptovaluuttojen tulevaisuus – Pitäisikö sinun sijoittaa kryptovaluuttoihin?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner