3 potentiaalisesti räjähtävää kryptovaluutta katsottavaksi tässä kuussa

Mietitkö mitä kryptovaluuttoja katsella tässä kuussa? Tässä viestissä tutkimme salausvaluutan trendejä tuodaksemme sinulle kolme mahdollisesti räjähtävää kryptovaluuttaa katsottavaksi tässä kuussa.

Spekulatiivinen sijoittaminen ei ole tyylisi? Jos olet seurannut kryptovaluuttaennusteita vuonna 2021, tämä artikkeli on sinulle. Kryptovaluutan maailma voi liikkua nopeasti – mutta seuraamalla trendejä voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä salkun suhteen.

→ Napsauta tätä ja tutki parhaita kryptovaluuttoja tässä kuussa

Olemme tehneet luettelon joistakin markkinoiden jännittävimmistä kryptovaluutoista suurista nimistä ylhäältä tuleviin altcoineihin. Nämä ovat kolme potentiaalisesti räjähtävää kryptovaluutta, jota on tarkoitus tarkkailla maaliskuussa 2021.

3 potentiaalisesti räjähtävää kryptovaluutta katsottavaksi tässä kuussa

1. Ethereum (ETH)

Jos etsit muita suuria kryptovaluuttoja kuin Bitcoin, Ethereum on varmasti tutkaasi. Ethereum on lohkoketjualusta, joka käyttää älykkäitä sopimuksia digitaalisten tapahtumien suorittamiseen. Se on tällä hetkellä markkina-arvon mukaan toiseksi suurin kryptovaluutta markkina-arvolla 82,443,650,059 dollaria. (Bitcoin on ensimmäinen, $ 511735,326,591).

Ethereumin koko vuoden 2020 kehitys tekee siitä kaikkien sijoittajien tarkkailulistan arvoisen. Katsotaanpa joitain avaintekijöitä, jotka tekevät tästä salauksesta mahdollisesti räjähtävän.

Lue lisää: Onko Ethereum hyvä sijoitus? ja Ethereum vs. Bitcoin

Hajautetun rahoituksen kasvu

Kiitos kasvava kiinnostus Hajautettu talous (tunnetaan myös nimellä DeFi), Ethereum-alustalla – joka tukee monia DeFi-sektorin kryptoja – kaupankäyntimäärät ovat kasvaneet valtavasti. Tähän mennessä vuoteen 2020 mennessä Ethereum on käsitellyt 13,5 miljardin dollarin arvosta hajautettuja vaihtoja. Se on alle 3 miljardia dollaria vuonna 2019!

Kun hajautettujen palvelujen, kuten vakuutusten, säästöjen ja lainojen, kysyntä kasvaa edelleen, jotkut kauppiaat ovat ennustaneet, että Ethereum jopa ylittää Bitcoinin lähitulevaisuudessa.

Ethereum 2.0: n julkaisu

Ethereum 2.0, tai Eth2, on kauan odotettu päivitys alkuperäiseen Ethereum blockchain -alustaan. Päivityksen on määrä valmistua vuoteen 2021 mennessä, ja päivitys on jaettu eri vaiheisiin, ja vaiheen 0 on määrä tapahtua jonkin aikaa vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä..

Uusi Eth2-alusta pystyy käsittelemään enemmän tapahtumia kuin edeltäjänsä, ja se on myös suunniteltu paljon energiatehokkaammaksi. Tällä hetkellä yksi Ethereum-kauppa vaatii hämmästyttävän 22,65 kWh energiaa. Vuoden aikana tämä tarkoittaa, että Ethereumin virrankulutus on verrattavissa Costa Rican kulutukseen!

Osana päivitystä Ethereum siirtyy a työtodistus algoritmi (PoW) a todiste panoksesta algoritmi (PoS). PoW-järjestelmässä kryptovaluuttakaivostyöläisten on ratkaistava matemaattiset yhtälöt tietokonelaitteiston avulla uusien tapahtumien lisäämiseksi lohkoketjuun. Tämä prosessi on uskomattoman energiaintensiivinen. PoS-järjestelmässä ihmiset voivat kuitenkin yksinkertaisesti “panostaa” kryptovaluuttansa vakuudeksi vahvistaakseen tapahtumia.

Liittyvät: Mikä on työn todistuksen ja panoksen todistuksen välinen ero?

Kun sijoittajat ennakoivat Eth2: n vaiheittaisen käyttöönoton – ja sen odotettavissa olevat edut – monet kauppiaat ajattelevat, että Etherin (Ehtereumin kotimainen kryptovaluutta) hinta voi nousta nousuun tulevina kuukausina.

2. Basic Attention Token (BAT)

Jos otat ensimmäiset askeleesi kryptovaluutta-sektorille, et ehkä ole kuullut Basic Attention Token. Mutta tämä altcoin – ERC20-merkki, joka käyttää Ethereum blockchain -tekniikkaa – on nopeasti tulossa katsomaan tätä marssia.

Perushuomio-tunnuksia tukee urhea, avoimen lähdekoodin verkkoselain, jonka JavaScript-luoja perusti vuonna 2015. Brave on suunniteltu tekemään verkkomainonnasta oikeudenmukaisempaa sekä sisällöntuottajille että loppukäyttäjille..

Käyttäjät voivat päättää, näkevätkö he mainoksia vai eivät, ja heidät palkitaan perusmerkkien mikromaksuilla kaikista niistä, joita he haluavat tarkastella. Tunnukset käyttävät älykkäitä sopimuksia mittaamaan, kuinka kauan kukin mainos kiinnittää käyttäjän huomion. Mainostajille maksetaan myös parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa heidän mainostensa onnistumisasteen perusteella.

Vaikka Brave-tiimi väittää, että BAT on yksinkertaisesti “hyödyllisyysmerkki”, on mahdollista käydä kauppaa valuutalla itsenäisesti salauspörsseissä. Sen markkina-arvo on tällä hetkellä 297716512 dollaria.

Joten miksi kryptovaluuttatrendit viittaavat siihen, että BAT on yksi potentiaalisesti räjähdysherkimmistä altcoineista maaliskuussa 2021?

Lue lisää: Suosituimmat 7 suurinta Altcoinia Market Cap: lta

Rohkean selaimen nousu

Brave Browser on ladattu vuodesta 2019 lähtien yli 30 miljoonaa kertaa Androidille (se on saatavana myös iOS: lle). Kaksi miljoonaa näistä latauksista oli pelkästään elokuussa 2019!

Alustan suosio on johtanut nopeasti BAT: n käyttöönottoon. BAT-käyttäjien määrä nousi 98 000: sta huhtikuussa 2019 yli 200 000: een marraskuussa 2019 – ja tämä luku on kasvanut koko vuoden 2020, jolloin sisällöntuottajat ovat jo saaneet BAT: n hyödyt sellaisilla alustoilla kuin YouTube, Twitch, Reddit ja Twitter.

Dublinin Trinity Collegen tietojenkäsittelytieteen ja tilastotieteen korkeakoulu totesi helmikuussa 2020, että Brave oli yksityisin selain Chromen, Firefoxin ja Safarin edellä. Koska Internet-yksityisyydestä huolestuminen on yhä painavampaa, tämä voi olla merkittävä tekijä houkutellessaan uusia käyttäjiä selaimeen – ja siten BAT-maailmaan.

→ Aloita BAT-kaupankäynti napsauttamalla tätä

3. Enjin-kolikko (ENJ)

Enjin Coin on kryptovaluutta, jota käytetään Enjinissä, joka on maailman suurin online-peliyhteisö. Kuten Basic Attention Tokenit, ENJ on ERC20-merkki, mikä tarkoittaa, että sen powered by Ethereum blockchain.

Enjin Coin on suunniteltu sopivimmaksi digitaaliseksi valuutaksi käytettäväksi peliteollisuus. Hajautetun maksun yhdyskäytävä tarkoittaa, että käyttäjät voivat ohittaa korkeat maksut, jotka usein muodostavat kompastuskiviä ostaessaan virtuaalituotteita verkosta. (Etherereum veloittaa erittäin alhaiset maksut).

Voisiko nyt olla aika alkaa katsella Enjin Coinia? Jatka lukemista saadaksesi selville.

Verkkopelaaminen on suositumpaa kuin koskaan – ja kasvaa

Muistatko Fortnite World Cupin käynnistämisen viime vuonna? Videopeliteollisuudesta on tullut suuryritys, jonka ennustetaan olevan huimat 159,3 miljardia dollaria vuoden 2020 loppuun mennessä. Joidenkin lähteiden mukaan se on enemmän kuin musiikki- ja elokuvateollisuus yhteensä!

Kun sähköinen pelisektori kasvaa ja Enjin-yhteisöön (jolla on jo yli 20 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa) liittyy enemmän käyttäjiä, näemme todennäköisesti positiivisen vaikutuksen Enjin Coinin hintaan. Tämä tekee siitä tärkeän kryptovaluutan katsella marssia.

Korkean profiilin kumppanuudet

Enjin Coin osui otsikoihin jo vuonna 2019, jolloin ilmoitettiin, että yhtiö on yhteistyössä teknisen jättiläisen kanssa Samsung. Jo ennen kuin kumppanuuden yksityiskohdat oli vahvistettu, kryptovaluutan hinta nousi ja nousi yli 75% 24 tunnin kuluessa ilmoituksesta!

Ja se ei pääty tähän. Muutaman viime vuoden aikana Enjin on tehnyt yhteistyötä myös Microsoftin, Ubisoftin, PC Gamerin ja muun muassa integroidun tekniikan lohkoketjukonsortion kanssa. Nämä korkean profiilin kumppanuudet eivät ole olleet vain hyviä uutisia pelaajille – he ovat myös kohottaneet Enjin Coinia kryptovaluutta-sijoittajien tutkalle.

Kun näiden kumppanuuksien täysi vaikutus on vielä löydettävissä, voisimme pian nähdä Enjin Coinin räjähtävämmän toiminnan.

→ Aloita ENJ: n kaupankäynti napsauttamalla tätä

Avainkohdat

  • Bitcoin voi olla markkinoiden suurin nimi, mutta seuraamalla kryptovaluutta-suuntauksia voit löytää räjähtäviä altcoineja.
  • Kolme potentiaalisesti räjähtävää kryptovaluutta tässä kuussa ovat Ethereum (Ether), Basic Attention Token ja Enjin Coin.
  • Kaikki kolme mahdollisesti räjähtävää kryptovaluuttaa käyttävät Ethereumin estoketjua.
  • Näiden salausten hintaan voivat vaikuttaa tekijät, kuten teollisuuden trendit, yrityspäivitykset ja uudet kumppanuudet.
  • DeFi-palveluiden kasvava kysyntä voi aiheuttaa alan salauksen räjähdyksen.
  • Seuraa jatkuvasti kryptovaluuttaennusteita 2020 pysyäksesi ajan tasalla.

Vaikka asiat voivat muuttua nopeasti salausmaailmassa, nämä potentiaalisesti räjähtävät kryptovaluutat ovat ehdottomasti katsottavia maaliskuussa 2021. Etsitpä sitten uutta sijoitusmahdollisuutta tai haluat vain pysyä ajan tasalla, teemme sinulle helpon pysy ajan tasalla uusimpien kryptovaluuttatrendien kanssa.

→ Napsauta tätä ja tutki parhaita kryptovaluuttoja tässä kuussa

Lisälukemista

10 parasta kryptovaluutta sijoittaa vuonna 2021

Cryptocurrency Day Trading Iso-Britanniassa

Suosituimmat salausvaluutat Yhdysvalloissa

Paras kryptovaluutta sijoittaa Australiaan

Me Trading Educationissa voimme auttaa sinua hallitsemaan salauksen kaupan. Ilmoittaudu vain yhdelle salauskauppakurssistamme tullaksesi ammattilaiseksi kryptovaluuttakaupassa.

Nyt tiedät parhaimmat räjähtävät kryptovaluutat, joita voit katsella tässä kuussa. Jos tunnet innoituksen aloittaa kaupankäynti kryptovaluutalla, saatat olla iloinen siitä etoro tarjoaa mahdollisuuden ostaa salaustekniikkaa jopa 90: llä+ kryptovaluutat. Salauskauppiaat voivat rakentaa monipuolisen salkun suosituimmilla kolikoilla.

3 potentiaalisesti räjähtävää kryptovaluuttaa, joita voit katsella tässä kuussa: Infographic

räjähtävä kryptovaluutta infografiikka

Mitä kryptovaluutta katsot tässä kuussa?

Toivomme artikkelimme 3 potentiaalisesti räjähtävää kryptovaluutta katsottavaksi tässä kuussa oli hyödyllinen sinulle ja säästi aikaa tutkimuksessasi.

Vastuuvapauslauseke: Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa, eikä aiempi kehitys ole osoitus tulevista tuloksista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner