5 ihmistä, joista tuli miljonäärejä Bitcoinista

5 rikkaasta ihmisestä tuli miljonäärejä Bitcoinista

Bitcoin on ollut viime aikoina valtava uutinen, ja monet ihmiset ovat sijoittaneet siihen ja nähneet rahoilleen suuren tuoton. Voitteko kuvitella, mitä tuottoa olisit nähnyt, jos olisit sijoittanut suuresti, kun se oli vasta alkamassa? No, bitcoin-miljonääriksi tuleminen on todellisuus alla oleville viidelle visionääriselle sijoittajalle:

5 ihmistä, jotka rikastuivat Bitcoinin takia

1. Roger Ver – 520 miljoonaa dollaria

Roger Ver

San Jose, Kalifornia, syntynyt Roger Ver asuu nyt Tokiossa. Hän oli yksi varhaisimmista bitcoinin kannattajista ja sai omaisuutensa johtuen suurista investoinneista bitcoiniin liittyviin start-up-yrityksiin. Tämän tekemällä hän on nähnyt valtavan 520 miljoonan dollarin omaisuuden. Veristä tuli Bitcoinin fani, kun hän tuki tapaa, jolla se tarjosi taloudellisen vapauden perinteisistä fiat-valuutoista ja pankkijärjestelmistä. Itse asiassa tämä suorapuheinen edunvalvonta näki hänelle lempinimen ” Bitcoin Jesus ” kryptovaluutta-piireissä. Vaikka ei tiedetä, pystyykö hän kävelemään veden päällä, hän on varmasti antanut suuria määriä hyväntekeväisyyteen osoittamaan huolehtivaa puolta.

Jos haluat ostaa tai sijoittaa Bitcoin BTC: hen nopeasti, tarkista eToro-pörssi!

2. Charlie Shrem – 450 miljoonaa dollaria

Charlie Shrem

Brooklynissa New Yorkissa syntynyt kaveri on epäilemättä vaikutusvaltaisin bitcoin-miljonääri. Erittäin fiksussa liikkeessä Shrem osti suuria määriä bitcoinia ennen kuin se räjähti hinnassa. Tämän ja muiden investointien ansiosta hän ansaitsi hienon 450 miljoonan dollarin. Hän ei tyydy pelkästään sijoittamiseen valuuttaan, mutta myös perusti BitInstantin rahoillaan ja Roger Verin avulla. Valitettavasti tämä johti siihen, että hänet todettiin syylliseksi rahanpesuun surullisen syvän verkkomarkkinan, Silkkitien, takia. Vapautettuaan vankilasta vuonna 2016 hän aloitti liiketoiminnan ja käynnisti Intellisys Capitalin, joka myy sijoitusportfolioita Blockchain-yrityksissä.

Haluatko sijoittaa Bitcoin?

3. Dave Carlson – 350 miljoonaa dollaria

Dave Carlson

Dave Carlson on hieman erilainen kuin useimmat bitcoin-miljonäärit, kun hän teki hämmästyttävän 350 miljoonan dollarin omaisuutensa itse kaivamalla bitcoineja. Hän on kotoisin Pohjois-Amerikasta, jossa hän johtaa kaivostoimintaansa Washingtonin alueella, ja pääsi bitcoiniin vuoden 2010 alussa. Virallisesti Microsoftin insinööri Carlson näki bitcoinin valtavat mahdollisuudet ja perusti MegaBigPowerin kolikoiden louhintaan. Hänen toimintansa sanottiin ansaitsevan korkeimmillaan noin 8 miljoonaa dollaria kuukaudessa! Giga Watt osti äskettäin MegaBigPowerin, jonka Carlson on nyt toimitusjohtaja.

4. Jered Kenna – arviolta 300 miljoonaa dollaria

Jered Kenna

Todistamme, että bitcoin-teollisuus houkuttelee ihmisiä kaikesta taustasta, meillä on entinen Yhdysvaltain merijalkaväki Jered Kenna. Hän on kotoisin San Franciscosta ja asuu edelleen alueella, jolla omistaa käsityöpanimon ja 20Mission-tilan aloittelijoille. Hänen bitcoin-miljoonansa ansaitsivat, kun hän osti ensimmäisen eränsä vain 20 sentillä kolikkoa kohden. Myynti yli 200 dollaria kolikkoa kohden oli vain bitcoin-menestyksen ensimmäinen maku. Hän jatkoi pimeiden bitcoin-kaivosaltaiden edelläkävijöitä, joissa ihmiset voivat sijoittaa nimettömästi digitaaliseen valuuttaan. Kenna tunnetaan myös kryptovaluuttateollisuudessa hänen kiintolevyn alustamisesta vuonna 2010, joka menetti hänet noin 200 000 dollaria bitcoineissa!

5. Winklevoss Twins – 150 miljoonaa dollaria

Winklevoss Twins

Nämä ovat bitcoin-miljonäärejä, jotka suurin osa yleisöstä tietää. He syntyivät Southamptonissa New Yorkissa, ja he osallistuivat Harvardiin myöhempää koulutusta varten. Harvardissa ollessaan he tuottivat Facebookin edelläkävijän nimeltä ConnectU. Myöhempinä vuosina he kääntyivät oikeuteen haastaa Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin haastamaan heidän sivustonsa idean heiltä. Armie Hammer kuvasi heitä Oscar-palkitussa elokuvassa Sosiaalinen verkosto.

Tämän jälkeen he havaitsivat nopeasti bitcoinin potentiaalin ja investoivat siihen voimakkaasti 11 miljoonan dollarin virralla. Sen lisäksi, että he ovat sijoittaneet itse valuuttaan, he ovat rahoittaneet myös useita bitcoin-pohjaisia ​​yrityksiä, kuten Charlie Shremin BitInstant. Tämän lisäksi luotiin Winkdex, joka oli taloudellinen indeksi bitcoinin keskihinnan seuraamiseksi. Kaikki nämä pyrkimykset ovat johtaneet siihen, että heillä on kertynyt suuri omaisuus keskenään, mukaan lukien 150 miljoonan dollarin bitcoin-investointi.

Tietysti tämä luettelo ihmisistä, joista on tullut miljonäärejä bitcoinin takia, ja heidän osallisuutensa siihen eivät sisällä salaperäistä perustajaa Satoshi Nakamotoa, jonka huhutaan tekevänsä miljardeja aivopoikastaan..

Bitcoin on tehnyt varhaiset sijoittajat erittäin rikkaiksi.

Mikä näiden bitcoin-miljonäärien joukkovelkakirjoja on heidän varhainen käyttöönotto ja tuki kryptovaluuttaan. Päästyään markkinoille suurilla pääomamäärillä, kun ne olivat lapsenkengissä, he ovat todella hyödyntäneet hintojen nopeaa nousua viime vuosina. Nämä bitcoin-miljonäärit ajoivat aallosta aina pankkiin historiallisesta 1000 dollarin markasta vuonna 2013 siihen paikkaan, missä olemme tänään.!

Lisälukemista

  1. Ethereum vs. Bitcoin: Onko Ethereum parempi sijoitus kuin Bitcoin?
  2. Bitcoinin hintaennuste: kuinka paljon Bitcoin on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen?
  3. Löydä parhaat salausvaluutat – kryptovaluuttakauppa
  4. Hyödyt ja haitat Bitcoiniin sijoittamiseen, tuleeko siitä miljonääri?
  5. Sijoita Bitcoiniin: mikä ajaa Bitcoinin hintaa vuonna 2021?
  6. Mikä on Bitcoin ja kannattaa sijoittaa Bitcoiniin vuonna 2021?
  7. Onko Bitcoin hyvä sijoitus & Pitäisikö minun sijoittaa Bitcoiniin?
  8. Mitkä 10 suurinta kryptovaluutta räjähtävät vuonna 2021?

Jos pidit lukemisesta 5 ihmistä, joista tuli miljonäärejä Bitcoinista, jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi se saattaa myös kiinnostaa.

Vastuuvapauslauseke: Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa, eikä aiempi kehitys ole osoitus tulevista tuloksista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner