5 suosittua kryptovaluutta ostettavaksi ja myyväksi Ison-Britannian punnissa

Etsitkö kryptovaluuttoja, joita voit ostaa ja myydä GBP: ssä? Jatka lukemista. Tässä artikkelissa tutkitaan viittä erilaista kryptovaluutta, joilla käydään kauppaa Ison-Britannian punnissa.

Jos valmistaudut siirtymään kryptovaluutan maailmaan, yksi tärkeimmistä päätöksistä, jotka sinun on tehtävä, on, haluatko ostaa tai käydä kauppaa omaisuutesi.

Kun käydään kauppaa kryptovaluutalla, voit spekuloida hintaan käyttämällä johdannaiskauppavälineitä, kuten a sopimus erosta (CFD). Tällä lähestymistavalla on useita etuja – esimerkiksi voitoistasi ei kanneta myyntivoittoveroa, eikä sinun tarvitse yleensä maksaa maksuja päästäksesi valuuttoosi.

Kun ostat kryptovaluutta, maksat jokaisesta valitsemasi salauksen yksiköstä ja omistat omaisuuden suoraan. Osto- ja myyntitoimintaa kutsutaan joskus myös “hallussapidoksi” tai “sijoittamiseksi” kryptovaluuttaan.

Vaikka termejä kaupankäynti ja sijoittaminen käytetään usein keskenään, on tärkeää ymmärtää, että ne voivat itse asiassa viitata erilaisiin asioihin – kullakin omilla mahdollisilla riskeillä ja eduilla.

Viisi suosituinta salausvaluuttaa, jotka voi ostaa ja myydä punnissa:

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. EOS
 4. Ripple
 5. Ethereum Classic

Jos haluat sukeltaa Ison-Britannian salamarkkinoille nopeasti ja helposti 0%: n maksuilla, tarkista eToro-pörssi!

Tässä artikkelissa tarkastelemme viiden suosituimman kryptovaluutan ostamista ja myymistä Ison-Britannian punnina (GBP). Jatka lukemista saadaksesi selville, voisiko salaukseen / GBP sijoittaminen olla oikea strategia sinulle.

Viisi suosituinta kryptovaluuttaa Ison-Britannian punnissa (GBP)

1. Bitcoin (BTC / GBP)

bitcoin

Jos olet päättänyt ostaa salausvaluutan sen sijaan, että vaihdat sitä, saatat olettaa sen Bitcoin oli pöydän ulkopuolella (ellet ole valmis käyttämään paljon rahaa). Bitcoin on kallein kryptovaluutta, jonka voit ostaa. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että on mahdollista ostaa vain murto-osa. Tämä helpottaa mantrasta kiinni pitämistä: “Älä koskaan sijoita enemmän kuin sinulla on varaa menettää”!

Ensimmäistä kertaa vuonna 2009 käynnistetty Bitcoin on maailman suosituin kryptovaluutta ostamiseen, myyntiin ja kauppaan. Jotkut salausasiantuntijat uskovat, että sitä tulisi käsitellä suunnitelmana – prototyyppinä blockchainin käytöstä rahoituksessa toisin kuin sen lopullinen (ja täydellinen) muoto. Nämä ihmiset valitsevat usein vaihtoehtoja, kuten Bitcoin Cash tai Ethereum, jotka ovat skaalautuvampia kuin Bitcoin ja jotka käynnistettiin ongelman ratkaisemiseksi, joka vaivasi alkuperäistä kryptovaluutta.

Tästä huolimatta Bitcoin on edelleen hallitseva salaus sekä tunnetuin Isossa-Britanniassa Financial Conduct Authorityn (FCA) tutkimuksen mukaan..

Jos etsit kryptovaluuttoja ostettavaksi ja myyväksi Ison-Britannian punnissa ja uskot, että Bitcoin on paikka aloittaa, aiot todella käydä kauppaa valuuttaparilla BTC / GBP. Tämä tarkoittaa, että jokaisesta ostamastasi Bitcoinista myyt vastaavan punnan arvon. Tässä valuuttaparissa Bitcoin on perusvaluutta ja GBP on lainausvaluutta. Tarjousvaluutan arvo kertoo sinulle, kuinka paljon sinun on ostettava vastataksesi 1 yksikköä perusvaluuttaa.

Koska Bitcoin on tunnetusti epävakaa, saatat miettiä, pitäisikö minun käydä kauppaa BTC: llä / GBP: llä vai edes ‘minun pitäisi ostaa Bitcoinia vuonna 2021?’ ostaa Bitcoin Ison-Britannian punnissa.

Bitcoinin hintaennuste: Kuinka paljon Bitcoin on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Pitäisikö sinun ostaa Bitcoinia GBP: llä?

Olemme jo maininneet, että Bitcoin on maailman eniten ostettu, myyty ja kaupattu kryptovaluutta. Mutta entä Ison-Britannian punta?

GBP on myös tärkeä valuutta globaaleilla markkinoilla. Kun on kyse liikevaihdosta, tämä fiat-valuutta (valuutta, jota säätelee hallitus ja jonka arvo ei ole sidottu hyödykkeeseen, kuten kultaan tai öljyyn) on maailman neljänneksi eniten vaihdettu valuutta sekä kolmanneksi eniten käytetty valuuttavarantovaluutta.

Ison-Britannian punta oli yksi maailman tärkeimmistä fiat-valuutoista. Muita tärkeimpiä valuuttoja ovat:

 • Yhdysvaltain dollari (USD)
 • Euro (EUR)
 • Japanin jeni (JPY)
 • Kanadan dollari (CAD)
 • Sveitsin frangi (CHF)

Koska sekä BTC: llä että GBP: lla on niin globaali merkitys, tämä valuuttapari on yksi suosituimmista salaus- / fiat-pareituksista. Tämän seurauksena se voi olla hyvä vaihtoehto sijoittajille, varsinkin jos kaupankäyntitilisi valuuttana on jo GBP.

Voisitko harkita kaupankäyntiä BTC / GBP?

2. Ethereum (ETH / GBP)

ethereum

Ethereum on blockchain-alusta, joka lanseerattiin vuonna 2015. Se oli maailman ensimmäinen merkittävä altcoin (vaihtoehto Bitcoinille) ja on säilyttänyt linnoituksensa toiseksi suurimpana kryptovaluuttana siitä lähtien..

Eetteriä pidetään a käyttövaluutta. Hyödyllisyysvaluutta on kehitetty täyttämään tietty tarkoitus – Etherin tapauksessa maksamaan Ethereum-alustasta, joka vaatii hämmästyttävän paljon energiaa toimiakseen. Tämä on toisin kuin Bitcoin, jota voidaan käyttää maksamaan monista tavaroista ja palveluista. Itse asiassa aivan ensimmäisen oikean sanan Bitcoin-tapahtuman suoritti mies Floridassa, joka osti kaksi pizzaa vuonna 2010!

Ethereumin suorituskyky on ollut tasaista vuosien varrella ja toipunut hyvin taloudellisesta takaiskusta, jonka koronaviruspandemia aiheutti maaliskuussa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Etheriin ei sovelleta hintavaihteluita. Kuten useimmat kryptovaluutat, joita voit ostaa ja myydä Ison-Britannian punnissa, sen hinta voi käydä läpi useita vaihteluja päivässä. Tämä tekee siitä hyvän valinnan sijoittajille, jotka haluavat pitkän aikavälin vakautta lyhyellä aikavälillä.

Pitäisikö sinun ostaa eetteriä GBP: llä?

ETH / GBP voi olla hyvä pari sijoitus- tai kaupankäyntisalkkuusi, mutta tämä riippuu useista tekijöistä – riskinottostasi kaupankäyntitilisi valuuttana.

Ison-Britannian sijoittajille Etherin ostaminen GBP: ssä on yleensä yksinkertainen kauppa. Tämä johtuu siitä, että Englannin punta on jo heidän ensisijainen fiat-valuuttansa, mikä välttää tarpeen ottaa huomioon alkuperäinen muunnos. Vaikka monet muut kuin amerikkalaiset sijoittajat haluavat käydä kauppaa USD: n avulla, ne, jotka käyvät kauppaa GBP: llä, perustuvat pääasiassa Isossa-Britanniassa.

Onko Ethereum hyvä sijoitus? Ja pitäisikö sinun ostaa Ethereumia Ison-Britannian punnilla? Vuonna 2018 Ethereumin keskimääräinen päivittäinen volatiliteettitaso oli 5-20%. Tämä on paljon suurempi kuin useimmat fiat-valuutat (esimerkiksi GBP / USD on vain 0,6%). Koska Ether kokee lyhytaikaista volatiliteettia, mutta sen katsotaan yleisesti noudattavan nousutrendiä, monet salauksen asiantuntijat ovat tunnistaneet sen potentiaalisesti vahvaksi lisäykseksi salkkuunsa.

Voisitko harkita kaupankäyntiä ETH / GBP?

3. EOS (EOS / GBP)

eos

Kolmas salausvaluutta listallamme viidestä punnalla vaihdetusta kryptovaluutasta on EOS. Tämä on blockchain-alustan natiivivaluutta EOS.IO, joka toimii paljon kuin Ethereum. Se julkaistiin kolme vuotta Ethereumin jälkeen vuonna 2018, joten sitä pidetään uuden sukupolven kryptovaluuttana.

Huolimatta siitä, että se on vain kaksi vuotta vanha, EOS on voittanut paikan maailman 15 suurimman salausvaluutan luettelossa. Tulossa 14. sijalle.

Pitäisikö sinun ostaa EOS GBP: llä?

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä ostaa EOS punnissa on sen hinta. Toisin kuin Bitcoin, joka maksaa yli 32500 puntaa yksikköä kohden, EOS on paljon helpompi tapa kryptovaluuttainvestointeihin. On mahdollista sijoittaa tarvitsematta käyttää valtavia summia rahaa, mikä tekee siitä houkuttelevan mahdollisuuden monille sijoittajille Isossa-Britanniassa, jotka haluavat ostaa ja myydä kryptovaluutta Ison-Britannian punnissa.

EOS.IO-lohkoketjualusta on myös hyvässä asemassa käteisen kasvattamiseen hajautettu rahoitus (DeFi). Tätä termiä käytetään kuvaamaan kasvavaa määrää palveluita, jotka tarjoavat hajautettuja rahoitustuotteita – esimerkiksi vakuutuksia, kiinteistösijoituksia ja lainoja. Perinteisesti näitä palveluja ovat tarjonneet vain keskuselimet, kuten suuret pankit tai luotonantajat. Tarjoamalla heille sen sijaan blockchain-tekniikkaa, monet ihmiset toivovat tekevänsä alasta oikeudenmukaisemman, ottamalla vallan pois valtion elimiltä ja antamalla sen jokapäiväisten sijoittajien käsiin..

Koska EOS.IO on suunniteltu toimimaan älykkäillä sopimuksilla ja hajautetut sovellukset (dApps), monet salauksen asiantuntijat uskovat, että EOS: n hinta nousee, kun sen palveluiden kysyntä kasvaa.

Voisitko harkita kaupankäyntiä EOS / GBP?

4. Ripple (XRP)

aaltoilu

Jos harkitset ostamista Ripple Englannin punnissa on tärkeää ymmärtää, että Rippleä käytetään yleisenä terminä kuvaamaan sekä alustaa että alkuperäistä valuuttaa. Aivan kuten Ethereum ja EOS, Ripple koostuu blockchain-alustasta, jota kutsutaan RippleNetiksi, ja sitä käyttävästä valuutasta, jota kutsutaan Ripple XRP: ksi..

Siitä lähtien, kun se otettiin käyttöön vuonna 2012, Ripple XRP on ollut jatkuvasti yksi viidestä suurimmasta kryptovaluutasta, joihin sijoittaa.

XRP-hinta on uskomattoman matala, mikä on tehnyt siitä houkuttelevan sijoituksen monille kauppiaille, jotka etsivät kryptovaluuttoja ostamaan ja myymään Ison-Britannian punnissa.

Ja sen hinta ei ole ainoa asia, joka on houkutellut sotureita sijoittajia. Vaikka kryptovaluutan tärkeimpänä etuna pidetään sen hajauttamista, Ripple on itse asiassa vahvasti linjassa perinteisen rahoitusalan kanssa. Tämä johtuu siitä, että se on suunniteltu helpottamaan pankkien ja muiden suuryritysten rajatylittävien maksujen lähettämistä käyttämällä Ripple XRP: tä universaalina valuuttana valuuttakurssien ja säännösten ohittamiseksi..

Ripplen kumppanuudet sellaisten korkean profiilin yritysten kanssa, kuten J.P Morgan ja Santander ovat antaneet monille sijoittajille luottamuksen siihen, että tämä salaus on todennäköisempää sääntelymuutoksille, koska monet hallitukset alkavat torjua kryptovaluuttojen käyttöä ympäri maailmaa.

Pitäisikö sinun ostaa Ripple GBP: llä?

Vaikka kaupankäynti johdannaisinstrumenteilla, kuten CFD: llä, voi olla hyvä tapa ottaa lyhytaikaisia ​​positioita, kryptojen ostaminen GBP: llä antaa sijoittajille yleensä mahdollisuuden ottaa pidempiä positioita. Ripple XRP: lle – jolla monien asiantuntijoiden mielestä on vahvat näkymät – tämä tekee XRP / GBP: stä potentiaalisesti vahvan vaihtoehdon salkkuusi.

Voisitko harkita kaupankäyntiä XRP / GBP?

5. Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic on peräisin alkuperäisen Ethereum-lohkoketjun kovasta haarukasta vuonna 2016, vuosi Ethereumin julkaisun jälkeen. Molemmat on helppo saada sekoittumaan, mutta ne eivät ole samat ja eroavat toisistaan ​​suuresti arvon suhteen.

Kuten Ethereum, Ethereum Classic käyttää älykkäät sopimukset ja sen tavoitteena on hajauttaa rahoitus ja antaa ihmisille mahdollisuus hallita omaisuuttaan joutumatta käymään pankkien tai valtion elinten läpi.

Huolimatta yhtäläisyydestään Ethereumiin, sillä on todellakin voimakas samankaltaisuus Bitcoinin kanssa. Uusia ETC-tunnuksia luodaan kaivostoiminnalla, ja palkkiot kaivoksista vähenevät 20% 5 miljoonan lohkon jälkeen.

Jos ostat Ethereum Classicia GBP: llä?

Jos harkitset sijoittamista Ethereum Classiciin, sen ostaminen Ison-Britannian punnilla voisi olla viisaampi strategia kuin kaupankäynti CFD: llä.

Aiemmin tänä vuonna James Wo – Ethereum Classic Osuuskunnan hallituksen jäsen – ilmoitti eroavansa roolistaan ​​”kaaoksen, epäpätevyyden ja törkeän huonon hallinnon” seurauksena. Vaatimus on ymmärrettävästi ravistellut sijoittajien luottamusta kryptovaluuttaan, jättäen joidenkin analyytikkojen ennustamaan, että ETC: n hinta laskee loppuvuoden 2021.

Koska kryptovaluutan ostaminen antaa sijoittajille yleensä mahdollisuuden ottaa pidemmän aikavälin asema, tämä strategia voisi toimia sijoittajille, jotka haluavat hyödyntää Ethereumin alhaista hintaa siinä toivossa, että luottamus palaa vuonna 2021..

Voisitko harkita kaupankäyntiä ETC / GBP?

Kuinka voit käydä salakirjoituksia Ison-Britannian punnilla?

Jos haluat ostaa tai myydä Ison-Britannian punnan salausvaluuttoja, sinun on löydettävä pörssi, joka hyväksyy fiat-valuuttatalletuksia. Nämä ovat harvinaisempia kuin salauspohjaisia ​​tapahtumamenetelmiä käyttävät pörssit, mutta yksi vaihtoehto kauppiaille Isossa-Britanniassa on eToro.

eToro – Paras salausvaluutan kaupankäyntialusta Isossa-Britanniassa

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Tunnetaan Yhdistyneen kuningaskunnan parhaana kaupankäyntialustana, eToro tarjoaa kaikki fiat-to-crypto -parit, jotka olemme maininneet tässä luettelossa. Jos et ole kokenut sijoittaja, käytettävissä on useita kehittyneitä riskienhallintatyökaluja – ja jopa suosittu CopyTrader-ominaisuus, jonka avulla voit seurata asiantuntijasijoittajien sijoituspäätöksiä reaaliajassa ja kopioida ne automaattisesti itsellesi..

5 suosittua salausta ostettavaksi ja myyväksi punnissa: Keskeisiä kohtia

 • Salausvaluutan ostaminen ei välttämättä ole sama kuin kaupankäynti
 • Kun ostat Ison-Britannian punnissa, GBP on tarjousvaluutta ja valitsemasi digitaalinen omaisuus on perusvaluutta
 • Jos ostat kalliita valuuttoja, kuten Bitcoin, voit ostaa vain murto-osan
 • GBP on fiat-valuutta, jota hallitukset hallitsevat eikä se ole sidottu hyödykkeeseen, kuten kultaan tai öljyyn
 • GBP on maailman neljänneksi eniten vaihdettu fiat-valuutta ja kolmanneksi eniten käytetty valuuttavarantovaluutta
 • Isossa-Britanniassa toimiville sijoittajille on helpompaa ostaa GBP: nä, koska heidän ei tarvitse suorittaa ensimmäistä muunnosta
 • Kryptovaluutat ovat paljon epävakaampia kuin fiat-valuutat, keskimäärin 5% ja 0,6%
 • Hajautettu rahoitus lisää EOS.IO: n suosiota
 • Ripple on epätavallinen, koska se liittyy läheisesti keskitettyihin rahoituslaitoksiin
 • Puntaan vaihdettujen kryptovaluuttojen ostaminen voi antaa sijoittajille mahdollisuuden ottaa pidemmän aikavälin positioita kuin CFD: tä käytettäessä

UKK

Mitkä tekijät vaikuttavat GBP: n arvoon?

GBP: n arvoon vaikuttavat muun muassa inflaatio, politiikka ja rahapolitiikka. Englannin punta on Englannin keskuspankin hallinnassa, jonka tavoitteena on pitää inflaatio matalana ja ulkomaisten luottamus korkeana. Brexit-äänestys vuonna 2016 aiheutti kuitenkin punnan arvon kaatumisen 20%.

Maksatko veroa kryptovaluutasta Isossa-Britanniassa?

Sinun ei tarvitse maksaa veroa mistään kryptovaluutasta, jonka ostat Isossa-Britanniassa. Saatat joutua maksamaan myyntivoittoveroa (CGT), jos sijoituksesi kokonaisarvo ylittää 12 000 puntaa.

Onko Bitcoin kielletty Isossa-Britanniassa?

Kilpailuvirasto kieltää kryptovaluuttajohdannaisten myynnin amatööri-sijoittajille (tunnetaan myös nimellä yksityissijoittajat) 6. tammikuuta 2021. Asiantuntijat eivät kuitenkaan usko, että tämä liike vaikuttaa valtavasti alaan. Esimerkiksi eToron mukaan alle 10% sen yksityissijoittajien menoista on tällä hetkellä kohdistettu johdannaisiin.

Kuinka ostat vähemmän kuin yhden BTC: n?

Jos Bitcoinin hinta vie sinut ostamaan GBP: ssä, voit harkita alle 1 Bitcoinin ostamista. Jokainen Bitcoin-tunnus on jaettavissa kahdeksasosaan. Toisin sanoen se voidaan jakaa 100 000 000 kappaleeseen! Nämä ”palat” tunnetaan satoshina salan nimettömän perustajan käyttämän salanimen jälkeen. Useimmissa pörsseissä voit ostaa vain 1 puntaa Bitcoinia.

Lisälukemista:

Onko Ethereum parempi sijoitus kuin Bitcoin?

Kuinka paljon väreilyä kannattaa vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Mikä on Ripple ja kannattaa sijoittaa Rippleen

Hyödyt ja haitat sijoittamiseen Rippleen

Ethereum VS. Ripple: Kenen pitäisi olla portfoliossasi?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner