9 täytyy katsoa Bitcoin-dokumentteja

Jos et ole kuullut bitcoinista, on aika kiinni. Uraauurtava kryptovaluutta on nähnyt dramaattisia ylä- ja alamäkiä sen saapumisen jälkeen vuonna 2008.

Satoshi Nakamoto esitteli meille bitcoin-konseptin. Hän näytti meille tapa rakentaa rahaa, joka on vastustuskykyinen sensuurille. Hän tarjosi meille mahdollisuuden kieltäytyä perinteisistä rahoitusjärjestelmistä uudelle vaihtoehdolle.

Sen jälkeen, kryptovaluuttamaailma on kehittynyt nopeasti. Siellä on monia, mutta kukaan ei ole onnistunut lyödä bitcoinia ahventaan tikkaiden yläosassa. Mutta kryptosfääri on tulossa niin kylläiseksi, että uudet tulokkaat menettävät näköpiirinsä bitcoinin perustavan perustavoitteen.

Tässä bitcoin-dokumenteilla on arvoa. Ne auttavat antamaan meille uuden näkökulman kryptovaluutoista. Tässä on 9 koskettavinta ja palkitsevinta bitcoin-dokumenttia Sudhir Khatwani että opettaa sinulle paitsi bitcoinista myös syistä, joilla se aloitettiin, ja miten se eroaa perinteisestä pankkitoiminnasta.

Joten päästään siihen..

9 must-watch bitcoin-dokumenttielokuvaa

1. Nousu & bitcoinin nousu

Bitcoinin nousu ja nousu 2014 -dokumentti alkaen Carol päällä Vimeo.

Se ei parane kuin tämä dokumentti. Se antaa meille bitcoinin juurien pilaantumisen ja dokumentoi sen huiput ja kourut Mt. Gox ja Kypros (2012–2013). Luojat ovat Daniel Mross, Patrick Lope ja Nicholas Mross, kaikki bitcoin-harrastajat ohjelmointialalla. Jotkut varhaisimmista bitcoinin käyttöönottajista ovat mukana, mukaan lukien Gavin Andresen, Brian Armstrong ja Margaux Avedisian. Ja saat jonkin verran tietoa kaivosteollisuuden kehityksestä ja siitä, kuinka bitcoin sai fyysisen kasvonsa.

Ihmiset lukivat myös: 20 mieletöntä Bitcoin-faktaa, jotka sinun pitäisi tietää

2. Bitcoin – muotoile tulevaisuus

Tämä on ensimmäinen kiinankielinen dokumentti Bitcoinista. Sen kuratoi Bitkan, bitcoin-kaupankäyntialusta Kiinan markkinoille, joka alkoi vuonna 2013. Tämä dokumentti esittelee bitcoin-ekosysteemin edeltäjiä Kiinassa, kuten Bitman, Huobi, ViaBTC ja Bixin. Se kattaa myös ala-aiheet, kuten ‘Kuka on Satoshi?’, ‘Bitcoinin syntymä’, ‘Kiinan Bitcoin-pörssit’, ‘Bitcoinin riskit’, ‘Bitcoinin harmaat alueet’, ‘Kiinan hallituksen asetukset’, jne. kertoo blockchain-tekniikan ja Bitcoin-pizza-päivän.

3. Bitcoin-evankeliumi

Tämä on yksi parhaista Bitcoin-dokumentteista noin. Se selventää syitä, miksi bitcoin on olemassa, tarkastellaan vuoden 2008 globaalia finanssikriisiä ja miten perinteiset pankit pelkäävät kryptovaluutta. Siinä on merkittäviä bitcoin-kannattajia, kuten Peter Todd, Andreas Antonopoulos ja ‘Bitcoin Jesus’ Roger Ver. Siinä selitetään, miten maailmantalousjärjestelmä on hajonnut, ja esitetään edullinen ja nopea vaihtoehto kansainvälisille maksuille. Se opastaa meitä myös kaivostoiminnoissa ja maatiloilla ja tarjoaa selityksen miksi bitcoinin arvo kasvaa jatkuvasti.

Saatat pitää myös: 5 ihmisestä, jotka tulivat miljonääreiksi Bitcoinista

4. Blockchain ja me

Lohkoketju on sukupolvemme lentokone.

Bitcoin esitteli meille tekniikan, joka tunnetaan nykyään nimellä blockchain. Maapallon eri kulmista saatiin dramaattisia vastauksia. Jotkut pitivät sitä kaninreikänä, joka oli avain uusiin löytöihin, kun taas monet kokevat tarvitsevansa enemmän kehitystä ja oppivat toistensa teorioista ja kokeista.. Tämä elokuva kehottaa ohjelmistokehittäjien, tutkijoiden, kryptologien, yrittäjien, riskipääomasijoittajien, konsulttien, kirjailijoiden, futuristien ja poliitikkojen viisautta Pohjois-Amerikasta, Euroopasta ja Australiasta, jotka kaikki jakavat mitä blockchain-tekniikka ja bitcoin merkitsevät heille.

5. Bitcoin Ugandassa – ihmisten voimaannuttaminen

Tämä Bitcoin-dokumentti on lyhyellä sanalla voimakas. Sen voima tulee siitä, missä määrin bitcoin antaa voimaa ihmisille kolmannen maailman maista. Se kertoo lumoavan tarinan pojasta Ugandassa, joka saa rahaa yhdeltä Yhdysvaltojen perheeltä rahoittamaan opintojaan kotimaassaan.

Lue myös: Milloin on oikea aika aloittaa sijoittaminen?

6. Bitcoinin täydellinen dokumentti (unmissable!)

Jopa kahdeksan kuukautta sen käynnistämisen jälkeen bitcoinin arvo pysyi 0 dollarissa. Tämä dokumentti kuvaa tapoja, joilla Australia omaksuu bitcoinin, ja miksi maa pitää sitä tulevaisuuden rahana. Se antaa sinulle sisäisen kokemuksen yhteistyökulttuurista Australiassa, jossa jotkut parhaista bitcoin-startupeista ovat alkaneet. Se esittelee myös maan kaivostoimintaa ja vähittäiskaupat, jotka hyväksyvät bitcoin-maksuja.

7. Bitcoin-dokumentti Discovery Channel

Tämä dokumentti tuo meidät takaisin 1920-luvun lopun ja 1930-luvun alun suuren laman vaiheeseen, joka vaikutti koko maailmaan ja sen kullanormien hillitsemiseen. Siinä selitetään myös perinteisten rahamarkkinoiden toiminta ja miten FED toi sen järjestelmään. Ja lopuksi siinä keskustellaan siitä, miten tekniikka voi pystyä tekemään ketään, missä tahansa, omassa pankissa ilman kolmatta osapuolta – eli bitcoinia.

8. Bitcoin-ilmiö

Tämä dokumentti antaa sinulle oivalluksia Satoshi Nakamoton varhaisesta työstä. Siinä Gavin Andresen puhuu siitä, kuinka hän oli vuorovaikutuksessa Satoshi Nakamoton kanssa ja tukenut sitä ja kuinka bitcoin-valtakirja vakuutti hänet loistavaksi ajatukseksi. Se myös kouluttaa meitä bitcoinin merkityksestä esimerkiksi kaksinkertaisen menoongelman ratkaisemisessa, joka muilla yrityksillä digitaalisen rahan luomisessa tapahtui. Siinä on myös joitain varhaisia ​​bitcoin-käyttöönottajia, kuten Trace Mayer ja Eric Voorhees.

9. Pankkitoiminta Bitcoinilla

Tässä tutkitaan kysymystä rahasta. Siinä selitetään, että raha on pohjimmiltaan kirjanpitojärjestelmä. Mutta se on järjestelmä, jota voidaan muuttaa toistuvasti, koska se on keskitetty. Kaiken peukaloinnin jälkeen se pysähtyy petolliseksi, toimintahäiriöttömäksi ja korruptoituneeksi järjestelmäksi. Siinä todetaan, että bitcoin on ainoa rahajärjestelmä, joka on aidosti vapaa tästä manipuloinnista ja korruptiosta.

Viralliset sivustot: www.banking-on-bitcoin.com

Bitcoinissa on monia muita kiehtovia dokumentteja, jotka keskittyvät siihen, miksi tämä keksintö on niin tärkeä ja miksi se on vallankumouksellisin keksintö Internetin jälkeen.

Saatat myös pitää: Miksi Blockchain-tekniikka on iso tarjous?

Pari muuta katsomisen arvoista dokumenttia:

Bitcoin Argentiinassa:

Maaginen raha: Bitcoin-vallankumous:

Nämä ovat joitain parhaita bitcoin-dokumentteja, joita voisimme löytää, mutta jos on joitain, jotka olemme jääneet väliin, ilmoita meille omat suosituksesi.

Jos pidit lukemisesta tämän Trading Educationin artikkelin kanssa, anna tykkäys ja jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi saatat myös kiinnostaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner