Binance-kolikon kauppa: Vaiheittainen opas

Kattava opas Binance-kolikoiden kaupasta vuonna 2021

Etsitkö lähtökohtaa Binance-kolikkokaupan jännittävään maailmaan? Autamme sinua.

Binance-kolikkokauppa on melko suoraviivaista, kun saat sen ripaan.

Binance Coin (BNB) on digitaalinen valuutta, jota tukee saman nimen vaihto. Vaikka sillä on rajallinen toiminnallisuus, se on silti markkinoiden arvostuksen ja kaupankäynnin kannalta top 10-kryptovaluutta.

Tämä on järkevää, kun otetaan huomioon miljardit dollarit, joita vaihdetaan päivittäin Binance-pörssissä.

Mietitkö kuinka käydä kauppaa Binance Coinilla verkossa tai matkapuhelimesi kautta? Jos näin on, tämä opas näyttää sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää.

Käsittelemme perusteet miten käydä kauppaa Binance-kolikolla, mitkä alustat on otettava huomioon, mitkä riskit ja edut on otettava huomioon, ja miten tilin luominen aloitetaan tänään.

Sisältö:

Binance-kolikon kauppa 5 helpossa vaiheessa

Mikä on Binance Coin Trading?

Kuinka kolikoiden kaupankäynti toimii?

Kuinka käydä kauppaa Binance-kolikoilla verkossa – Kaupan perustaminen

Kuinka ansaita rahaa kaupankäynnin Binance-kolikolla

Binance Coin 2021: n kauppa – vaiheittaiset ohjeet

Binance-kolikoiden kauppa – tuomio

UKK

Binance-kolikon kauppa 5 helpossa vaiheessa

BNB: n kauppaa varten ensimmäinen askel on avata tili säännellyllä pörssillä, poistaa varat, valita Binance Coin alustaluettelosta ja lopuksi ostaa BNB (go long) tai myydä BNB (short short).

Tämä opas Binance-kolikoiden kaupasta hajottaa kaiken Laymanin termeissä, jotta et käy kauppaa sokeasti. Mutta jos sinulla ei ole aivan aikaa lukea kaikki ohjeet läpi, sinun on tehtävä tämä Binance-kolikon kauppaa varten nyt.

 • Vaihe 1: Avaa kaupankäyntitili
 • Vaihe 2: Rahoittaa tilisi
 • Vaihe 3: Valitse kuinka paljon Binance-kolikkoa haluat vaihtaa
 • Vaihe 4: Osta BNB (mene pitkään) tai myy BNB (mene lyhyeksi)
 • Vaihe 5: Vahvista kauppa

Mikä on Binance Coin Trading?

Yksinkertaisesti sanottuna kaupankäynnillä Binance Coinilla olet spekuloinut kryptovaluutan tulevaan arvoon.

Tämän sanottuasi käydään kauppaa sillä fiat-valuuttaa vastaan, kuten Yhdysvaltain dollari tai Japanin jeni. Tai saatat käydä kauppaa Binance-kolikolla toista digitaalista valuuttaa vastaan, kuten Bitcoin, EOS tai Ripple.

Joko niin, jokaisella Binance Coin -parilla on vaihtokurssi. Esimerkiksi, jos vaihdat Binance-kolikkoa Yhdysvaltain dollariin nähden – parin hinta voi olla 27,50 dollaria. Teidän tehtävänne on siis selvittää, nouseeko vai laskuuko hinta.

Kuulostaa tutulta? No, se on. Toisin sanoen, kun opit vaihtamaan kolikkorahaa, huomaat nopeasti, että perustekijät eivät eroa osakkeista, valuutoista, hyödykkeistä tai muista asiaankuuluvista omaisuusluokista.

Viime kädessä yleistavoitteena on ennustaa oikein, nousevatko Binance Coinin arvot – suhteessa toiseen fiat- tai digitaalivaluuttaan.

Varmistaaksemme, että ymmärrät käsitteen selvästi ennen siirtymistä, katsotaanpa todellinen perusesimerkki Binance-kolikon kaupasta.

 • Päätät käydä kauppaa Binance-kolikolla Yhdysvaltain dollaria vastaan
 • Parin edustaja on BNB / USD ja sen hinta on tällä hetkellä 190,50 dollaria
 • Luulet, että Binance-kolikko on aliarvostettu Yhdysvaltain dollariin nähden, joten teet ostotilauksen
 • Panostat 500 dollaria
 • Pari päivää myöhemmin BNB / USD: n hinta on 220,40 dollaria
 • Tämä toimii 15,7%: n voitolla, joten lunastat myyntitilauksella
 • 500 dollarin panoksella sait kokonaistuloksen 79,50 dollaria

Yllä oleva esimerkki osoittaa jälleen kerran, että Binance-kolikon kaupankäynti ei eroa mistään muusta finanssimarkkinoista. Pääkonseptina on viime kädessä ennustaa, millä tavalla kryptovaluutan hinta liikkuu. Ennusta oikein, ja ansaitset rahaa.

Kuinka kolikoiden kaupankäynti toimii?

Kuten kaikki kryptovaluutat, on myös paljon opittavaa ennen kuin aloitit Binance-kolikon kaupankäynnin. Sinun on tiedettävä kaikki siitä, mikä sanelee sen hinnan, mitkä parit voit käydä kauppaa ja mitkä markkinat ovat keskittymisen arvoisia.

Tutkitaan näitä tietoja tarkemmin.

Binance-kolikkokaupan hintaliikkeet

Binance-kolikolla käydään kauppaa julkisessa pörssissä – samalla tavalla kuin mitä tahansa rahoitusvälinettä. Tämä tarkoittaa, että kryptovaluutan arvo liikkuu edelleen ylös ja alas sekunnilta sekunnille.

Ja tietysti – sekä lyhyen että pitkän aikavälin trendit esittelevät itseään. Tämän sanelee melkein yksinomaan kysyntä ja tarjonta. Joten, jos useammat ihmiset ajattelevat Binance Coinin olevan kannattava sijoitus, niin se luonnollisesti lisää ostajia.

Ja puolestaan, kun ostajia on enemmän kuin myyjiä, Binance-kolikon hinta nousee. Jos tapahtuu päinvastoin ja myyjät ovat suurempia kuin ostajat, odota Binance Coinin arvon siirtyvän etelään.

Spesifisyyden suhteen kokeneet kauppiaat tarkastelevat Binance Coin -hintakaavioita potentiaalisten trendien etsimiseksi. He tekevät tämän käyttämällä teknisiä indikaattoreita, kuten suhteellinen vahvuusindeksi ja MACD.

Perusuutiset voivat vaikuttaa ja vaikuttavat myös BNB: n hintaan. Tämä voi olla jotain niin yksinkertaista kuin suuri yritys päättää käyttää Binance Coin -lohkoketjua omaan toimintaansa.

Huomaa: BNAN-kolikoiden avulla ei voi käydä kauppaa BNB-kolikoilla. Päinvastoin, Binance Coin on kaupattavissa satoissa verkkopörsseissä.

Binance-kolikoiden parit

Kuten kerroimme lyhyesti aiemmin, käydessäsi kauppaa Binance-kolikolla, teet niin parin kautta. Tämä toimii samalla tavalla kuin forex, sikäli kuin jokainen pari sisältää kaksi valuuttaa.

Jos vaihdat fiat-to-crypto -paria, vaihdat todennäköisesti Binance-kolikkoa Yhdysvaltain dollaria vastaan. Jotkut alustat tarjoavat kuitenkin myös tämän kryptovaluutan Ison-Britannian puntaan, Australian dollariin, euroon ja muuhun.

Voit myös käydä kauppaa Binance-kolikolla muita digitaalisia valuuttoja vastaan.

Esimerkiksi:

 • BNB / ETH edustaa valuuttakurssia Binance Coinin ja Ethereumin välillä.
 • Vastaavasti BNB / XRP näkee sinun käyvän kauppaa Binance-kolikon tulevalla hinnalla Ripplea vastaan.

Se voi olla haastavaa käydä salauksen salauksesta pariksi aloittelijana, koska fiat-valuuttaa ei ole. Tämä tarkoittaa, että voi olla vaikeaa mitata voittojasi ja tappiosi.

Pitkä tai lyhytaikainen BNB-kauppa

Kun opit vaihtamaan Binance-kolikkoa, sinun on mietittävä, mikä strategia sopii sinulle. Esimerkiksi, jos olet täydellinen aloittelija, sinun kannattaa harkita pitkän aikavälin “osta ja pidä” -strategiaa.

Kuten nimestä käy ilmi, tämä tarkoittaa, että ostat joitain Binance-kolikoita, pidät ne salausvaluutan lompakkoissasi ja myyt sitten sijoituksen myöhemmin. Toivottavasti tämä on paljon korkeammalla hinnalla kuin alun perin maksoit.

Vaihtoehtoisesti, jos olet ammattitaitoinen kauppias ja haluat sijoittaa paljon positioita koko päivän, voit harkita CFD: tä.

Joko niin, tutkitaan, miten kukin Binance Coin -kauppastrategia toimii.

Kaupan ja oman rahan kolikko

Helpoin tapa käydä kauppaa Binance-kolikoilla on käyttää online-välittäjää ja pitää sijoituksesi hallussa useita kuukausia tai vuosia. Tämä on tietysti sillä ehdolla, että uskot Binance-kolikon olevan tulevaisuudessa paljon arvokkaampi.

Syy, että tämä perinteinen sijoitusstrategia on harkitsemisen arvoinen, on se, että sinun ei tarvitse tietää mitään kaavio-analyysistä tai teknisistä indikaattoreista. Lyhytaikaisten hinnanvaihteluiden ei puolestaan ​​pitäisi kiinnostaa sinua.

Sivuvinkkinä on, että jos haluat ottaa pitkän aikavälin Binance Coin -strategian, on parasta käyttää komissiota sisältämätöntä alustaa, kuten eToro. Tällöin voit pitää kauppasi avoimena niin kauan kuin haluat ilman, että joudut maksamaan jatkuvista maksuista.

Binance-kolikkokauppa

Jos olet vakava kauppias, joka haluaa hyötyä jatkuvasti muuttuvista hinnanvaihteluista, et todennäköisesti ole kiinnostunut pitkäaikaisesta osto- ja pidätysstrategiasta.

Päinvastoin, haluat hyötyä sekä nousevista että laskevista markkinoista – yrittäen tarttua kaikkiin syntyviin markkinoiden trendeihin. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi sinulla on yleensä kaksi vaihtoehtoa.

Ensinnäkin, kannattaa harkita salausvaluutta-CFD-kauppaa. Nämä ovat rahoitusvälineitä, jotka seuraavat digitaalisten valuuttojen todellista hintaa, eli et omista omaisuutta. Mutta voit yleensä käydä kauppaa palkkioista, käyttää vipuvaikutusta ja jopa harjoittaa lyhyeksi myyntiä.

Valitettavasti kryptovaluutta CFD: t eivät ole saatavana joidenkin maiden – nimittäin Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Hongkongin – kansalaisille.

Tämän ei kuitenkaan pidä estää sinua käymästä aktiivisesti kauppaa Binance-kolikoilla. Sen sijaan voit käyttää vain perinteistä kryptovaluutan vaihtoa. Et varmasti pysty tallettamaan varoja fiat-valuutalla. Mutta käytettävissäsi on satoja pareja.

Voisitko harkita kaupankäyntiä Binance-kolikko BNB?

Kuinka käydä kauppaa Binance-kolikoilla verkossa – Kaupan perustaminen

kaupankäynti kiertänyt, miten käydä kauppaa binance-kolikolla

Jos ymmärrät jo verkkokaupan perusteet, voit ohittaa tämän osan. Jos kuitenkin opit vaihtamaan Binance Coin -kampanjaa ensimmäistä kertaa, on erittäin tärkeää ymmärtää, kuinka tilaus tehdään oikein.

Tutkitaan tärkeimmät toimeksiantotyypit, jotka sinun tulisi sisällyttää Binance Coin -kauppastrategiaasi.

BNB osta tai myy tilausta

Olitpa kaupankäynnissä osakkeilla, vehnällä, öljyllä, Binance-kolikolla tai pölyllä – jokainen kauppa vaatii osto- tai myyntitilauksen avataksesi position.

Pähkinänkuoressa:

 • Tee ostotilaus, jos uskot Binance Coin -parin arvon nousevan
 • Tee myyntitilaus, jos uskot Binance Coin -parin arvon laskevan

Meidän on myös huomattava, että sinun on tehtävä joko osto- tai myyntitilaus Binance Coin -kauppasi sulkemiseksi.

Esimerkiksi:

 • Jos aloitit kaupan ‘ostotilauksella’, suljet sen ‘myyntitilauksella’
 • Jos aloitit kaupan myyntitilauksella ‘, suljet sen ostotilauksella’

BNB: n aloitushinta

Kun olet päättänyt ostaa tai myydä tilauksen, sinun on myös mietittävä, mihin hintaan haluat välittäjän toteuttavan kaupan. Tämä on valinta markkinoiden ja rajatoimeksiantojen välillä.

Jos esimerkiksi BNB / USD on 25,00 dollaria ja haluat, että kauppa toteutetaan välittömästi, sinun tulee tehdä ”markkinatilaus”.

Tällöin kauppasi alkaa elää millisekuntien kuluessa, todennäköisesti hintaan, joka on hieman yli 25,00 dollaria tai korkeampi (sekunnin hinnanmuutosten vuoksi).

Voit kuitenkin tarkastella BNB / USD: tä ja ajatella, että 25,00 dollaria – tämä on vähän korkea mieltymyksesi mukaan. Sen sijaan haluat ehkä ostaa Binance-kolikon, kun sen arvo on 23,00 dollaria.

Tässä tapauksessa sinun on määritettävä “limit order” – määritettävä tarkka hinta, jonka haluat kauppasi toteuttavan välittäjän.

Poistumisstrategia

Tehdessäsi osto- / myyntitapahtuman ja markkinoiden / rajoitustilauksen, olet onnistuneesti siirtynyt Binance Coin -kauppaan. Tässä vaiheessa kauppa on avoinna, kunnes päätät sulkea sen.

Jokainen ammattitaitoinen elinkeinonharjoittaja, joka tuntee pelin nurinpäin, kertoo kuitenkin, että sinun ei koskaan pidä käydä kauppaa ilman poistumisstrategiaa. Tässä tulisi ottaa huomioon kaksi tavoitetta – eniten, mitä olet valmis menettämään kaupassa, ja kuinka paljon haluat ansaita.

Irtautumisstrategian helpottamiseksi sinun on tehtävä stop-loss- ja take-profit-tilaus.

Pähkinänkuoressa:

 • Take-profit -tilaukset kertovat välittäjällesi sulkemaan Binance Coin -kaupan, kun tietty hintatavoite on saavutettu. Esimerkiksi 4 prosentin voitot.
 • Stop-loss -tilaukset kertovat välittäjällesi sulkemaan Binance Coin -kaupan, kun olet punaisella tietyllä määrällä. Esimerkiksi 2 prosentin tappiot.

Molempien tilaustyyppien asettaminen on välttämätöntä riskienhallinnan kannalta, vaikka se ei ole pakollista.

Tämä johtuu siitä, että rajoitat määrää, jonka voit menettää kaupasta, eikä jätä sitä kohtalolle. Samoin asetat itsellesi selkeän voittotavoitteen varmistaaksesi, että ahneus ei esty.

Tässä on reaalimaailman esimerkki stop-loss- ja take-profit-tilausten asettamisesta kaupankäynnin aikana Binance-kolikoilla.

 • Teet myyntitilauksen BNB / USDT: lle, kun luulet parin arvon laskevan
 • Annat kaupan hintaan 24,50 dollaria
 • Haluat rajoittaa tappiot 1%: iin
 • Stop-loss -tilauksesi hinta on siis 24,74 dollaria (1% alkuhintaa korkeampi)
 • Haluat saada voittoja 3%
 • Voittoa tavoitteleva tilauksesi hinta on siis 23,77 dollaria (3% alhaisempi kuin aloitushinta)

Kun teet edellä mainitut kaksi tilausta, välittäjäsi sulkee kaupan automaattisesti, kun toinen kahdesta hinnasta on sama.

Esimerkiksi, jos BNB / USDT saavuttaa 23,77 dollaria, kauppasi suljetaan 3 prosentin voitolla. Tai jos pari saavuttaa 24,74 dollaria, kauppa suljetaan 1%: n tappiolla.

Valmiina aloittamaan kaupankäynnin Binance-kolikko BNB?

Kuinka ansaita rahaa kaupankäynnin Binance-kolikolla

kaupankäynnin kolikko

Kun opit vaihtamaan Binance-kolikkoa verkossa, sinulla on oltava vahva käsitys siitä, mitä rahan ansaitseminen vaatii.

Tärkeimpiä näkökohtia käsitellään jäljempänä:

1. Panos

Binance Coin -kauppaan panostamasi summa vaikuttaa siihen, kuinka paljon rahaa ansaitset tai menetät. Tietysti, mitä enemmän panostat, sitä enemmän voittoa voit tuottaa pitkällä aikavälillä. Liiallinen panostus voi kuitenkin johtaa siihen, että menetät kaiken kaupankäyntipääoman.

Sellaisena on tärkeää noudattaa pankkitilien hallinnan perusperiaatetta. Tämä yksinkertaisesti sanelee, kuinka paljon sinun pitäisi panostaa nykyisen pääomataseesi perusteella. Esimerkiksi, saatat päättää, että 2% on enimmäisriski, joka tulisi riskoida yhdellä Binance Coin -kaupalla.

Tämä tarkoittaa, että 500 dollarin saldo ei saa koskaan nähdä kaupan kokoa suuremmaksi kuin 10 dollaria. Suurin dollarin määrä, jonka voit riskoida, muuttuu jokaisen kaupan jälkeen. Tämä johtuu siitä, että saldosi nousee ylös ja alas – riippuen siitä, menestyvätkö kaupat.

Esimerkiksi, jos saldosi nousi 700 dollariin, 2 prosentin sääntö sallisi enimmäiskaupan 14 dollaria. Teoriassa tämä antaa sinun rakentaa pääomasi ajan myötä riskejä välttävällä tavalla.

2. Prosenttiehtojen lisäykset

Kun olet naulannut pankkitilien hallinnan, sinun on määritettävä, kuinka paljon rahaa ansaitset tai menetät. Paras tapa tehdä tämä kaupankäynnin aikana Binance Coinilla on laskea tuottosi prosentteina.

Esimerkiksi:

 • Jos panostat 2000 dollaria Binance Coin -ostotilaukseen ja kryptovaluutta kasvaa 5%, ansaitset 100 dollaria voittoa
 • Jos panostat 1000 dollaria Binance Coin -myyntitilaukseen ja kryptovaluutta laskee 20%, ansaitset 200 dollaria voittoa

Loppujen lopuksi sinun pitäisi laskea voitot ja tappiot tietyllä ajanjaksolla – esimerkiksi viikoittain tai kuukausittain. Tämän avulla voit arvioida säännöllisesti Binance Coin -kauppojesi onnistumisen tai epäonnistumisen!

3. Binance-kolikkokaupan vipuvaikutus

Vipuvaikutus voi olla hyvä tapa lisätä kaupankäyntipääomaasi. Tämä pätee erityisesti, jos sinulla on vain pieni määrä rahaa ja haluat varmistaa, että Binance Coin -kauppasi ovat kannattavia.

Kuten aiemmin kerroimme, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Hongkongissa ja useissa muissa maissa asuvilla teillä ei kuitenkaan ole vipuvaikutuksia. Suurin osa Euroopasta voi käydä kauppaa Binance-kolikoilla vivutuksella, vaikkakin tämä on rajoitettu 1: 2: een. Muut maat saavat paljon korkeammat rajat.

Tarkastellaan esimerkkiä vipuvaikutuksen käytöstä, joka voi lisätä Binance Coin -kaupankäyntivoittojasi:

 • Panostat 1000 dollaria Binance Coinille
 • Käytät vipua 1: 2
 • Ansaitset 20% voittoa
 • Tavallisesti voittosi olivat 200 dollaria
 • Kuitenkin soveltamalla vipuvaikutusta 1: 2, voittosi ovat kaksinkertaiset 400 dollariin

On joitain offshore-sivustoja kryptovaluuttakauppasivustoja, jotka tarjoavat yli 1:00 vipuvaikutusta kaikille kansalaisuuksille ilman henkilöllisyystodistusta. Näitä tulisi kuitenkin välttää, koska sinulla ei ole rahoituksen sääntelyviranomaisen tukea.

Fess to Trade Binance Coin Online

Kaikki online-välittäjät veloittavat maksuja Binance-kolikon kaupasta. Tämä tapahtuu sekä kaupankäyntimaksujen että muiden kuin kaupankäyntimaksujen – kuten talletusten ja nostojen – kautta.

Tärkeimmät palkkiot, jotka sinun on otettava huomioon kaupankäynnin aikana Binance-kolikoilla, on lueteltu alla:

Binance Coin Trading Commission

Ensinnäkin, on todella mahdollista välttää palkkiot kaupankäynnin aikana Binance-kolikolla. Tämä johtuu siitä, että säännelty välittäjä eToro tarjoaa sataprosenttisen palkkiotonta palvelua kaikilla markkinoilla – myös kryptovaluutat.

Suurin osa online-välittäjistä perii kuitenkin palkkioita, ja se on yleensä prosenttiosuus. Esimerkiksi Coinbase veloittaa 1,49% kaikista kaupoista.

Maksat tämän, kun annat kaupan, ja uudelleen, kun poistut. Palkkio kerrotaan panoksestasi, mitä enemmän kauppaa käydään, sitä enemmän maksat.

Binance-kolikon levitys

Kun vaihdat Binance Coinia verkossa, näet aina kaksi hintaa. Tämä on osto- ja myyntihinta. Vaikka tämä aukko hinnoittelussa onkin pieni, välittäjä varmistaa, että se ansaitsee aina rahaa.

Sellaisena, mitä suurempi ero näiden kahden hinnan välillä on, sitä enemmän maksat välillisesti Binance-kolikon kaupasta. Esimerkiksi, jos spread on 1,5%, olet voittoa vain, jos voitot ylittävät 1,5%.

Muut kolikoiden kolikkopalkkiot

Muita mahdollisia maksuja, jotka on otettava huomioon kaupankäynnissä Binance-kolikoilla, ovat seuraavat:

 • Talletus / nostot: Saatat joutua maksamaan maksun varojen tallettamisesta ja nostamisesta. Binance veloittaa 2% maksukorttitalletuksista, kun taas Coinbase veloittaa hieman alle 4%. eToro veloittaa 0,5% kaikista maksutavoista – mukaan lukien e-lompakot..
 • Ei-aktiivisuus: Jotkut alustat veloittavat kuukausittaisen käyttämättömyysmaksun, jos tilisi on merkitty lepotilaan. Tämä tapahtuu yleensä yhden vuoden kuluttua, mutta olemme nähneet alustoja, jotka toteuttavat tämän vain kolmen kuukauden käyttämättömyyden jälkeen.
 • Yön yli -rahoitus: Jos käydään kauppaa lainatulla marginaalilla, sinun on maksettava maksu jokaisesta päivästä, jolloin pidät position auki. Tätä kutsutaan yön yli -rahoitukseksi tai vaihtopalkkioiksi.

Ihanteellisessa maailmassa käytät välittäjää, joka veloittaa 0%: n välityspalkkion, matalat spreadit ja minimaaliset talletus- / nostomaksut. Paras, mitä olemme tältä osin kohdanneet, on eToro.

Binance Coin 2021: n kauppa – vaiheittaiset ohjeet

kaupankäynnin kolikko

How to Trade Binance Coin Guide -oppaamme viimeisessä osiossa aiomme näyttää, miten pääset alkuun kaupankäyntitilillä.

Noudata seuraavia ohjeita aloittaaksesi kaupankäynnin Binance-kolikoilla alle 5 minuutissa!

Vaihe 1: Valitse Binance Coin Trading -sivusto

Jos haluat käydä kauppaa Binance Coinilla verkossa, sinun on löydettävä itsellesi hyvä välittäjä. Sinulla on paljon valittavaa, joten tee joitain läksyjä.

Nämä ovat asioita, joista sinun tulisi tiedustella ennen rekisteröitymistä.

 • Säätö: Onko alustalla lisenssi?
 • Palkkiot: Mitä palkkioita alusta veloittaa?
 • Maksut: Mitä maksutapoja voit käyttää varojen tallettamiseen ja nostamiseen?
 • Tilin vähimmäismäärä: Mikä on alustan vähimmäistalletus ja kaupan koko?
 • Binance-kolikkoparit: Voitteko käydä kauppaa Binance-kolikolla fiat-valuuttoja, kryptovaluuttoja tai molempia vastaan?
 • Kaupankäyntialusta: Kuinka käyttäjäystävällinen on kaupankäyntialusta?
 • Matkapuhelin: Tarjoaako välittäjä mobiilikauppasovellusta?

Voi kestää kauan löytää välittäjä, joka todella vastaa tarpeitasi. Jos sinun on osoitettava oikeaan suuntaan, harkitsemme eToroa.

Tämä johtuu siitä, että voit käydä kauppaa Binance-kolikolla palkkioita ja tilauksen vähimmäisarvo on vain 25 dollaria. Voit tallettaa varoja heti debit- / luottokortilla tai e-lompakolla, ja aloittaminen vie vain muutaman minuutin. Ja mikä tärkeintä – eToroa säätelevät FCA, ASIC ja CySEC, ja se on rekisteröity FINRAan.

Vaihe 2: Avaa Binance Coin Trading -tili

Kun olet valinnut välittäjän, sinun on avattava tili. Jos valitset eToro, siirry palveluntarjoajan verkkosivustolle ja napsauta Liity nyt -painiketta. Sinun on annettava joitain henkilötietoja ja yhteystietoja.

Jos sinulla on henkilötodistus, lataa kopio nopeasti. Tämä välttää viivästyksiä Binance Coin -tuottojesi kotiuttamisessa!

Vaihe 3: Talleta varat

Sinun on rahoitettava tilisi ennen kuin voit käydä kauppaa Binance-kolikolla. ETorossa voit valita seuraavista maksutavoista:

 • Luottokortti
 • Luottokortti
 • Pankkisiirto
 • Skrill
 • Neteller
 • Paypal

Vähimmäistalletus eTorossa on 200 dollaria.

Vaihe 4: Valitse Binance Coin Trading Market

Voit käydä kauppaa BNB: llä Yhdysvaltain dollaria, euroa, Japanin jeniä ja muita vastaan.

Tai voit vaihtaa sen toiseen kryptovaluuttaan, kuten Bitcoin ja Litecoin. Voit etsiä paria, jolla haluat käydä kauppaa, tai selata verkkosivuston ”Kauppamarkkinat” -osaa.

Vaihe 5: Aseta Binance-kolikkokauppa

Kun olet valinnut markkinan, jolla käydään kauppaa, sinun on määritettävä tilaus. Kuten aiemmin käsittelimme, tämän pitäisi koostua:

 • Osta tai myy tilausta
 • Market- tai Limit-toimeksianto
 • Stop-Loss-järjestys
 • Take-Profit-tilaus

Suorita kauppa napsauttamalla Avaa kauppa -painiketta.

Binance-kolikoiden kauppa – tuomio

Jos olet lukenut kuinka käydä kauppaa Binance Coin Guide -oppaasta alusta loppuun, sinun pitäisi nyt olla valmis aloittamaan tämän suosittavan digitaalisen valuutan ostaminen ja myyminen.

Voit vaihtaa Binance-kolikkoa muihin digitaalikolikoihin, kuten Ethereum ja EOS. Tai voit pitää asiat yksinkertaisina vaihtamalla ne Yhdysvaltain dollariin nähden.

Tärkeintä on, että valitset huippuluokan välittäjän, joka tarjoaa alhaisia ​​palkkioita, markkinoita ja jolla on vahva sääntelykanta.

Tältä osin eToro erottuu. Voit käydä kauppaa Binance Coin -maksupalkinnolla, sekä fiat-to-crypto- että crypto-to-crypto -pareja tuetaan, ja alustaa säännellään useilla rintamilla.

eToro – Kaupan Binance-kolikko BNB

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

UKK

Onko kaupankäynti Binance-kolikolla turvallista?

Voit käydä kauppaa Binance Coinilla verkossa turvallisesti käyttämällä tiukasti säänneltyä välittäjää. Hyvämaineiset toimilupaviranomaiset, joita kannattaa etsiä, ovat FINRA, SEC, ASIC, CySEC ja FCA.

Kuinka vaihdan Binance-kolikkoa?

Jos haluat käydä kauppaa Binance Coinilla verkossa, sinun tarvitsee vain avata tili luotettavan välittäjän luona. Kun olet tallettanut varoja, voit aloittaa kaupankäynnin heti!

Voitko rikastua vaihtamalla Binance-kolikkoa?

Jos haluat saada tasaista voittoa vaihtamalla Binance-kolikkoa, sinun on opittava teknisen analyysin köydet. Verkkosivustollamme on kasa arvokkaita resursseja siitä, miten kaavioita voidaan lukea tehokkaasti. Mutta tämä vaatii silti paljon aikaa!

Onko Binance Coin -kauppa laillista Yhdysvalloissa?

Kyllä, voit käydä kauppaa Binance Coinilla Yhdysvalloissa, kunhan se ei ole CFD-sopimuksen muodossa.

Voitteko käydä kauppaa Binance-kolikolla vivulla?

Useimpien maiden kansalaiset voivat käydä kauppaa Binance-kolikolla vipuvaikutuksella. Merkittäviä poikkeuksia ovat Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Hong Kong. Jos olet paikasta, joka kieltää vipuvaikutuksen, älä houkuttele käyttämään sääntelemätöntä offshore-välittäjää.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner