Binance-kolikon ostaminen – Aloittelijan opas 2021

Kuinka ostaa Binance Coin BNB: Vaiheittainen opas

Kiinnostunut kryptovaluuttojen suosiosta ja haluat tietää, miten ostaa Binance-kolikko itse? Olet päässyt oikealle sivulle.

Binance-kolikko on markkina-arvoltaan top-5-kryptovaluutta. Parasta on, että keskimääräinen Joe voi hypätä vaunuun vain vähän Internet-yhteyden, hyvän välittäjän ja pankki- / luottokortin tai e-lompakon avulla.

Tässä oppaassa aiomme opastaa sinut prosessin läpi miten ostaa Binance-kolikkoa. Katamme mahdolliset palkkiot ja palkkiot, investointisuunnitelmat ja kuinka valita sopiva välitys tämän digitaalisen valuutan ostamiseksi verkossa.

Osta Binance-kolikko viidessä vaiheessa

Binance Coin BNB: n ostamiseksi ensimmäinen askel on avata tili säännellyllä pörssillä, siirtää varoja, valita BNB kaupankäyntialustaluettelosta ja tarkistaa viimeiseksi & vahvista, että Binance-kolikot ovat lisänneet lompakkoosi.

Löydä alla oleva 5-vaiheinen katsaus Binance-kolikon ostamiseen:

Vaihe 1: Rekisteröidy rekisteröityneellä alustalla, josta voit ostaa Binance-kolikkoa

Vaihe 2: Rahoita uusi tilisi

Vaihe 3: Valitse salausvarojen joukosta Binance Coin (BNB)

Vaihe 4: Valitse, kuinka paljon Binance-kolikkoa haluat ostaa

Vaihe 5: Tarkista syötetyt tiedot ja napsauta Vahvista-painiketta – digitaaliset kolikkosi lisätään lompakkoon

Vaihe 1: Valitse Online Binance Coin Broker tai Exchange


Kuten viiden vaiheen läpikäynnistämme käy ilmi, sinun on rekisteröidyttävä salausvälittäjään ennen Binance-kolikon ostamista.

Pitäisikö sinun valita suosittu sosiaalisen kaupankäynnin foorumi eToro, voit ostaa digitaalisia valuuttoja suoraan.

Jos päätät ostaa Binance-kolikon salauksenvaihdon kautta, voit vaihtaa BNB-kolikot muiden digitaalisten valuuttojen, kuten Bitcoin, Litecoin ja Ripple, kanssa. Tästä huolimatta edellä mainitut kolmansien osapuolten vaihdot ovat yleensä sääntelemättömiä – ja siksi mahdollisesti vaarallisia.

Valitsemalla sen sijaan kirjautua välittäjään tiukan sääntelyn alaisena, kuten eToro – sinulla on mukavuutta ja turvallisuutta. Loppujen lopuksi verkkopohjaisella rahoitussektorilla on paljon varjoisia välittäjiä – varsinkin kun kyseessä on salausvaluutat.

Jos olet aloittelija, Binance-kolikon ostaminen on huomattavasti helpompaa kirjautumalla lisensoituun välittäjään. Tämä käsitys tulee selkeämmäksi läpi tämän oppaan.

Sinun on silti käytävä läpi sopiva välittäjä, ennen kuin voit ostaa Binance-kolikon. Tutustu alla lueteltuihin tietoihin, jotta voit löytää tarpeitasi vastaavan alustan.

Säätö

Sääntely on tärkeä näkökohta, kun valitaan foorumi Binance-kolikon ostamiseksi. Tämä asetus on suojaverkko haita vastaan.

Paitsi että, mutta jos et käytä säänneltyä verkkovälittäjää, sinulla on vastuu omasta salauslompakostasi ja sen turvallisuudesta. Et ole epäilemättä kuullut kauhutarinoita lompakoiden hakkeroinnista ja sijoittajien menettämisestä kaikessa. Säännellyt alustat poistavat tämän huolen.

Mitä tulee vipuvaikutukseen, huomaat, että jotkut kryptovaluutanvaihdot tarjoavat tämän. Tätä ei kuitenkaan suositella, koska avaruudessa ei ole edellä mainittua sääntelyä.

Jos pääoman vaarantaminen kolmannen osapuolen pörssissä tai sääntelemätön välittäjä tekee sinusta levottomuuden – kuten pitääkin – eToro ei petä.

Binance Coin -tuottajaa säätelevät tiukasti useat sääntelyelimet, mukaan lukien FCA (UK), ASIC (Australia) ja CySEC (Cyrus). Se on myös rekisteröity FINRA: ssa, mikä tarkoittaa, että sillä on laillinen tehtävä hyväksyä Yhdysvaltain kansalaiset.

Pitämällä kiinni säännellyistä alustoista, kuten eToro, voit ostaa Binance-kolikon kätevällä, turvallisella ja mutkattomalla tavalla.

maksutavat

Maksutapojen suhteen sinun ei pitäisi kohdata mitään ongelmia. Suurin osa nykyaikaisista verkkovälittäjistä hyväksyy erilaisia ​​talletustyyppejä.

Mahdollisuus ostaa Binance Coin oli aivan erilainen tarina menneinä vuosina. Aika, jolloin usein pankkisiirto sääntelemättömälle keskukselle oli ainoa toimintatapa. Tämä oli erittäin hankalaa ja kesti usein viikkoja kerrallaan.

Nykyään kryptovaluuttapalvelujen tarjoajat, kuten eToro, hyväksyvät pankki- / luottokortit ja yhä suositummat e-lompakot, kuten Neteller, Skrill ja PayPal. Nämä maksutavat tarjoavat paljon nopeamman ja kätevämmän tavan tallettaa ostettaessa Binance-kolikkoa.

Palkkiot ja palkkiot

Kuten todennäköisesti tiedät, online-välittäjien on ansaittava rahaa voidakseen jatkaa liiketoimintaa. Tämä saavutetaan veloittamalla palkkiot ja provisiot.

Ei kahta Binance Coin -välittäjää ole samanlaisia, joten on sanomattakin selvää, että palkkiot vaihtelevat maililla. Siitä huolimatta suurin osa alustoista perii palkkion vaihtuvalla maksulla – prosenttiosuus BNB: n sijainnistasi.

Esimerkiksi online-salausvälittäjä Coinbase veloittaa 1,49% jokaisesta kaupasta. Tämä tarkoittaa, että jos astut markkinoille 100 dollaria, maksat 1,49 dollaria provisiota. Ergo, jos sijaintisi on arvoltaan 1000 dollaria, maksat 14,90 dollaria – ja niin edelleen.

Olemme koonneet yksinkertaisen esimerkin siitä, kuinka tämä provisio vaikuttaa Binance Coin -ostokseesi:

 • Teet 1000 dollarin ostotilauksen Binance Coinille
 • Salausvälittäjä veloittaa sinulta 1,49% – tämä on 14,90 dollaria
 • Kun myyt kolikoita, niiden arvo on 1500 dollaria – tämä vastaa 22,35 dollaria
 • Tässä skenaariossa maksoit provisioina yhteensä 37,25 dollaria

Kuten näette, palkkiot – vaikkakin näennäisesti merkityksettömät – voivat kuitenkin pian nousta. Näin ollen vaikuttaa voitoihisi. Jos tämä hypoteettinen osto olisi suoritettu eTorossa, olisit säästänyt itsellesi 37,25 dollaria – koska välittäjä ei ole palkkiota.

Lisäksi Coinbase veloittaa luotto- ja maksukorttitapahtumista 3,99%: n maksun. Esimerkiksi 1000 dollarin talletuksesta joudut maksamaan 39,99 dollarin maksun.

Päinvastoin, eTorossa sinulta veloitetaan vain 0,5%, kun teet talletuksen. Itse asiassa asut Yhdysvalloissa ja talletat varoja Yhdysvaltain dollareina, voit välttää tämän 0,5%: n maksun – koska se on valuutansiirtomaksu.

eToro – Osta Binance-kolikko BNB

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Muut tärkeät tekijät

Sääntelyn ja palkkioiden ymmärtäminen on tärkeä osa digitaalisten valuuttojen ostamista verkosta.

Sellaisena meidän on mainittava muutama muu tärkeä näkökohta, kun ostat Binance-kolikkoa salausalustan kautta.

 • Käyttäjäystävällisyys: Käyttäjäystävällisyyttä ei pidä unohtaa, kun päätät ostaa digitaalisia kolikoita Internetistä. On tärkeää, että tunnet olosi varmaksi tilauksia tehdessäsi ja että verkkosivustosi on helppo navigoida.
 • Pienin sijoitus: Ennen kuin rekisteröidyt mihin tahansa välittäjään, sinun tulee tarkistaa Binance Coin -sijoituksen vähimmäissijoitus. Aloittelijoille suosittelemme aloittamista pienestä. Loppujen lopuksi alusta, joka vaatii vähintään 200 dollarin investoinnin, ei ehkä toimi sinulle pitkällä aikavälillä. Jyrkässä vastakohdassa eToro antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa Binance-kolikkoa 25 dollaria.
 • Varastointi: Vaikka käsittelemme salausvarastointia myöhemmin tarkemmin, sen pitäisi olla keskeinen näkökohta sinulle, kun etsit Binance Coin -palvelun tarjoajaa. Jotkut välittäjät vaativat sinua tallentamaan omat kolikkosi yksityiseen lompakkoon. Tämä on melko hankala vaihtoehto aloittelijoille. eToro kuitenkin tallentaa BNB-kolikkosi sinulle, joten sinun ei tarvitse pitää niitä salauslompakossa – mikä voi olla vaarallista.

Vaihe 2: Keksi investointisuunnitelma

sijoita binance-kolikkoon

Kun on kyse pääoman hoidosta, on käytännöllistä laatia investointisuunnitelma ennen Binance-kolikon ostamista.

Tällaisilla epävakailla markkinoilla on järkevää yrittää suunnitella eteenpäin. Alla olemme luoneet luettelon tiedoista, jotka voit lisätä omaan Binance Coin -sijoitussuunnitelmaasi.

Pitkäaikainen tai lyhytaikainen

Voit aloittaa kysymällä itseltäsi – haluan olla lyhytaikainen tai pitkäaikainen Binance Coin -sijoittaja?

Jotkut ihmiset haluavat keskittyä mieluummin Binance Coinin lyhytaikaisten hintamuutosten voittoihin. Tämä saavutetaan ostamalla BNB-kolikoita ja nostamalla rahaa lyhyessä ajassa viikkoina, päivinä tai jopa minuutteina.

Jossakin vaiheessa useimmat kryptovaluutat ovat dramaattisesti vaihtaneet hinnassa. Puhumme kaksinumeroisista prosenttiosuuksista yhden päivän sisällä. Tämä osoittaa selvästi epävakaat markkinat, ja niille, jotka uskaltavat rohkaista näitä olosuhteita, on voittopotentiaalia.

Osta ja pidä -strategiana tunnetulla pitkäaikaisella sijoittajalla on taipumus pitää kiinni Binance Coinista kuukausia tai vuosia. Toiveena on, että digitaalisen valuutan arvo nousee edelleen. Siihen saakka, kunnes on aika nostaa investointi – ei ole mitään muuta tekemistä.

Tämä voi olla hyvä vaihtoehto aloittelijoille, koska ei tarvitse huolehtia lyhyestä aikavälistä volatiliteetista ostaessasi Binance-kolikkoa.

Tavallinen Binance-kolikon hinta

Joukko ihmisiä käyttää tavoite Binance Coin -hintastrategiaa.

Esimerkiksi, jos ostat Binance-kolikon hintaan 20,00 dollaria ja haluat kolminkertaistaa sijoituksesi – digitaalisen valuutan on noustava 60,00 dollariin.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa saavuttamattomalta hintamuutokselta, ota huomioon seuraavat seikat:

 • Vuonna 2017 Binance Coinin kaikkien aikojen alin arvo oli 0,096 dollaria
 • 2 vuotta myöhemmin kolikon korkein hinta oli 39,57 dollaria
 • Se on yli 44 000%: n kasvu!

Jälleen tämä osoittaa vain, että volatiliteetin takia kaikki on mahdollista. Lisäksi jotkut niistä, joilla Binance Coin oli hallussaan tuolloin, ansaitsivat todennäköisesti komean voiton.

Harkitse säännöllisiä sijoituksia

Kuten olemme havainnollistaneet edellä, krypto-valuuttapelissä mitä tahansa voi tapahtua, kun on kyse hintaliikkeestä. Kun harkitset Binance-kolikon ostamista, sinun kannattaa harkita säännöllisten investointien tekemistä.

Loppujen lopuksi kryptovaluuttojen ostaminen ei tule ilman haasteita. Pienien sijoitusten tekeminen säännöllisesti on loistava tapa lisätä Binance Coin portfoliosi riskejä välttävällä tavalla.

Viikoittaisten tai kuukausittaisten Binance Coin -ostojen sisällyttäminen sijoitussuunnitelmaasi on järkevä tapa ylläpitää taloudellisen valvonnan tasoa. Tämä pätee erityisesti, jos et ole koskaan käynyt kauppaa päivässä elämässäsi.

Online-välittäjä eToro antaa sinun ostaa Binance-kolikkoa vain 25 dollaria, ja kuten mainitsimme, voit tehdä tämän suoraan.

Voisitko harkita sijoittamista Binance-kolikko BNB?

Vaihe 3: Avaa Binance Coin Broker -tili

Kun olet tehnyt kotitehtäväsi ja tehnyt päätöksen, mistä online-välittäjästä haluat ostaa Binance-kolikon – sinun on kirjauduttava sisään!

Siirry alustalle ja napsauta kirjautumislinkkiä. Jos olet käynyt kauppaa osakkeilla tai valuutoilla aiemmin, tämä osa on tuttu.

Sinun on annettava verkkovälittäjälle joitain perustietoja – kuten koko nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja yhteystietosi. KYC-menettelyjen mukaisesti sinun on lähetettävä myös selkeä valokuva valokuvallisesta henkilötodistuksestasi – kuten passi.

Säännellyt käyttöympäristöt vaativat myös osoitetodistuksen. Yleensä äskettäinen yleishyödyllinen lasku tai pankkitili riittää. Tarve vahvistaa henkilöllisyytesi on vakio taloudellisessa tilassa. Sääntelyelinten toteuttama KYC auttaa estämään rahanpesun.

Ennen kuin voit ostaa Binance-kolikkoa, salauksen tarjoajan on vahvistettava henkilöllisyytesi. Tämä voi kestää jopa 7 päivää, välittäjästä riippuen.

eToro loistaa myös tässä – koska foorumi hyödyntää automaattista henkilöllisyyden vahvistustekniikkaa. Tämä tarkoittaa, että voit yleensä aloittaa ja ostaa Binance-kolikon alle 10 minuutissa rekisteröinnin jälkeen.

Vaihe 4: Talleta joitain varoja

Oletetaan, että olet jo tarkistanut maksutavan saatavuuden ennen rekisteröitymistä – nyt on aika tehdä talletus.

Jotta prosessi olisi mahdollisimman nopea ja helppo, suosittelemme luotto- / maksukortin tai e-lompakon käyttämistä pankkisiirron sijaan. Viimeksi mainittu vie pisimmän ajan päästäksesi uuteen tiliisi.

Suosittu alusta eToro hyväksyy useita välitöntä maksutapaa. Tämä sisältää paitsi Visa, MasterCard ja Maestro (debit ja credit), mutta myös PayPal, Neteller ja Skrill. PayPalin kaltaisista e-lompakoista on nopeasti tulossa maksutapa mukavuuden ja nopeuden vuoksi.

On väistämättä vähimmäistalletusta, jonka määrää välittäjä, johon päätät kirjautua. Tämä voi vaihdella melko paljon. Itse asiassa aloittelijan oppaamme havaitsi tämän olevan 0–1 000 dollaria, ellei enemmän!

Tarkista aina tietyltä Binance Coin -palveluntarjoajalta, johon olet kirjautumassa – mikäli vähimmäistalletus on hintaluokan ulkopuolella.

Vaihe 5: Määritä kaupankäyntijärjestys

kaupankäynti kiertänyt, miten käydä kauppaa binance-kolikolla

Kun olet onnistuneesti rahoittanut uuden salaustilisi – voit aloittaa Binance-kolikon ostamisen.

Sinun on ilmoitettava salausalustalle, mitä haluat saavuttaa luomalla tilauksen. Tämä on tuttu alue, jos olet käynyt kauppaa aiemmin.

Siitä huolimatta aloittelijoille siellä on lueteltu joitain hyödyllisiä tilauksia, joita käytät ostamaan Binance-kolikkoa.

Osta tilaus

Ostotilaus ei ole vain yksi yleisimmin käytetty digitaalisia valuuttoja ostettaessa, vaan sen on myös vaadittava pääsyä markkinoille.

Maalliselta kannalta, jos luulet Binance-kolikon hinnan nousevan – teet ostotilauksen. Jos luulet sen laskevan, teet myyntitilauksen BNB-palveluntarjoajallesi. Se on niin yksinkertaista.

Limiitti tai markkinatila

Kuten olemme keskustelleet, Binance-kolikon arvo muuttuu sekunnilta toiselle. Sinun tulisi pitää tämä mielessä, jos aiot ansaita voittoa lyhytaikaisista hintapiikeistä.

Markkinatilauksen osalta tätä on käytettävä, jos haluat tulla markkinoille nykyisellä noteeratulla hinnalla. Kun tämä tilaus on luotu, välittäjäsi suorittaa Binance Coin -tilauksesi välittömästi.

Tietysti kryptovaluuttamarkkinoiden epävakaasta luonteesta johtuen huomaat pienen eron noteeratun hinnan, kun teet tilauksen, ja saadun hinnan välillä.

Voit esimerkiksi luoda markkinatilauksen Binance Coinille hintaan 28,01 dollaria, mutta päätyä hintaan 27,99 dollaria. Tämä johtuu väistämättömistä ja toistuvista hintamuutoksista, joista olemme puhuneet.

Kun on kyse tilausten rajoittamisesta – voit valita oman hinnan, jolla ostat Binance-kolikon.

Näet alla olevan käytännön esimerkin siitä, kuinka rajajärjestystä käytetään:

 • Binance-kolikon hinta on 28,00 dollaria – mutta et halua tulla markkinoille alle 31,00 dollaria
 • Teet 31,00 dollarin rajoitustilauksen
 • Jos tai kun digitaalinen valuutta saavuttaa tämän hinnan, välittäjäsi suorittaa tilauksesi
 • Tämä tarkoittaa, että ellet peruuta tilaustasi tai Binance Coin nousee 31,00 dollariin – tilauksesi jää odottamaan

Kaiken kaikkiaan – markkinatilaukset ovat hyviä aloittelijoille yksinkertaisuutensa vuoksi. Limit-tilauksia voidaan käyttää ostamaan Binance-kolikkoa haluamaasi hintaan.

Panos

Niin ilmeiseltä kuin miltä se kuulostaa, kun luot tilauksen ostaa Binance Coin, sinun on harkittava, kuinka paljon haluat panostaa.

Tältä osin ei ole sääntöjä, koska voit valita ostaa niin paljon Binance-kolikoita kuin haluat – niin kauan kuin täytät vähimmäisvaatimuksen. Kuten aiemmin käsittelimme, aloittelijat huomaavat kuitenkin usein, että hidas ja tasainen voittaa kilpailun.

Sen sijaan, että pumppaisit säästösi Binance-kolikon ostamiseen, olisit viisaampi sijoittamaan puremakokoinen summa joka kerta.

Vain muistutus siitä, että eTorosta voit ostaa Binance-kolikon vähintään 25 dollarin sijoituksella. Tämä on hyvä summa, jos haluat tehdä säännöllisiä investointeja digitaaliseen valuutaan.

Vahvista tilaus

Heti kun olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot Binance-kolikon ostamiseksi – mukaan lukien osto- tai myyntitilaukset, markkinointi- tai rajoitustilaukset ja panosarvosi – vahvista valintasi jatkaaksesi.

Kun olet vahvistanut kaikki edellä mainitut, Binance-kolikkosi näkyy salausvälittäjän lompakossa.

Valmiina ostamaan Binance-kolikko BNB?

Vaihe 6: Binance-kolikon säilyttäminen

Varastoinnista on sanomattakin selvää, että Binance-kolikkoa ei voida varastoida samalla tavalla kuin perinteisiä fiat-rahoja. Päinvastoin, digitaaliset valuutat tallennetaan hajautettuun pääkirjaan.

Kun on kyse Binance-kolikon hoidosta – salauslompakko voidaan ladata kotitietokoneellesi tai matkapuhelimeesi.

Meidän on huomautettava, että tallentamalla oma Binance-kolikko olet vastuussa oman yksityisen avaimesi muistamisesta ja suojaamisesta hakkereilta.

Joten mikä on vaihtoehto? Rekisteröitymällä online-välittäjään, kuten eToro, Binance Coin -sijoituksesi tallennetaan ja hoidetaan puolestasi. Hajautettua lompakkoa ei tarvitse käyttää. Lisäksi voit yleensä nostaa rahaa milloin haluat.

Koska eToroa säätelevät voimakkaasti eri lainkäyttöalueet, tämä säästää sinua tarvitsematta huolehtia kaikkien digitaalisten valuuttojesi menettämisestä huijariin. Se poistaa myös tarpeen tehdä useita siirtoja lompakon ja sääntelemättömän vaihdon välillä.

Vaihe 7: Binance-kolikon myynti

Kun ostat Binance-kolikon – toivoisit markkinoiden ajoitettavan alaspäin – myymällä sitä enemmän kuin alun perin maksoit.

Olemme jo koskettaneet kriittisten valuuttojen ostamisen online-välittäjän tai pörssin välistä kontrastia.

Binance-kolikon kotiuttaminen salausvaihdon kautta on kuitenkin melko pitkäkestoinen prosessi. Tähän sisältyy digitaalisen valuutan lähettäminen henkilökohtaisesta salauslompakostasi pörssin lompakkoon.

Seuraavaksi sinun on vaihdettava Binance-kolikko fiat-valuutaksi, kuten esimerkiksi Ison-Britannian punta tai Yhdysvaltain dollari. Tämä vaihto tulee yleensä maksamaan.

Päinvastoin, kassaaminen eToron kaltaisella alustalla on yhtä helppoa kuin ABC. Mene vain verkkosivustolle, kirjaudu tilillesi ja valitse “myydä” Binance-kolikkosi.

Tämä suoritetaan yleensä muutamassa sekunnissa. Mahdollisuudet ovat, että raha lähetetään alkuperäiselle maksutapallesi – KYC-päätöksen mukaisesti.

Muita tapoja ostaa Binance-kolikkoa vuonna 2021

Binance-kolikoiden kaupankäynnin keskeiset seikat on julkaistu tässä oppaassa.

Tämä ei tarkoita, että sinulla ei ole muita vaihtoehtoja, joten tutustu alla olevaan luetteloomme vaihtoehtoisista tavoista ostaa Binance-kolikkoa verkosta.

1. Osta Binance Coin Debit -kortti

Kuten todennäköisesti tiedät, Visa- ja MasterCard-maksutapahtumat ovat yleensä välittömiä. Joten jotkut ihmiset päättävät ostaa Binance-kolikon pankkikortilla. Kun on aika nostaa rahaa, salausalusta lähettää rahat vain alkuperäiselle käytetylle maksukortille.

Jos haluat ostaa Binance-kolikon tällä tavalla, syötä vain korttisi tiedot ja ilmoita ostamasi summa.

Älä unohda tarkistaa kyseisen verkkovälittäjän vaatimaa vähimmäissijoitussummaa. ETorossa tämä on vain 25 dollaria ja voit ostaa Binance-kolikon debit-kortillasi nopeasti (vähintään 200 dollarin talletus).

2. Osta Binance Coin -luottokortti

Jos haluat ostaa Binance-kolikon luottokortilla, voit tehdä sen online-salausvälittäjän eToron kautta.

On tärkeää olla tietoinen palveluntarjoajan mahdollisesti perimistä maksuista, kuten käteisennakkopalkkio. Tämä johtuu siitä, että sijoitustalletukset luokitellaan yleensä samaan leiriin kuin pankkiautomaattien nostot ja uhkapelitapahtumat. Toisin sanoen ”käteisennakko”.

Luottokortin tarjoajien perimä tämäntyyppinen vakiomaksu on yleensä noin 3% tapahtumasta – on kuitenkin viisasta tarkistaa tämä itse.

3. Osta Binance Coin Paypal

Useimmat ihmiset ovat käyttäneet PayPalia, elleivät he ole kuulleet siitä. Siitä on tullut käytännössä synonyymi verkkokaupoille ja turvallisuudelle. PayPalin käyttö Binance-kolikon ostamiseen ei ole eroa, koska se on välitöntä ja turvallista.

Joukon miellyttävä välittäjä eToro antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa Binance-kolikkoa kourallisella e-lompakolla, mukaan lukien PayPal, Neteller ja Skrill.

4. Binance Coin -automaatti

Edellä mainittujen vaihtoehtojen lisäksi, kun ajattelet Binance-kolikon ostamista – olitko tietoinen salausautomaateista? Nämä pankkiautomaatit eivät ole samat kuin päätelaitteet, joita käytämme nostamaan aineellisia seteleitä.

Sen sijaan, jotta voit ostaa Binance-kolikon, sinun on lisättävä edellä mainitut konkreettiset rahat koneeseen. Näyttö kertoo kuinka paljon Binance-kolikkoa saat ja tulostaa kuitin.

Näitä kryptovaluutta-automaatteja löytyy lentokentiltä, ​​kaupoista ja kaduilta tavallisten pankkiautomaattien tavoin – vaikka tällä hetkellä ympäri maailmaa on tällä hetkellä pisteviivoja vain 12 000.

Jotkut salausautomaateista, joille törmäsimme, veloittavat noin 20% vaihtamaan fiat-valuutat Binance Coin -rahaksi. Tämä on huomattavan kallis reitti digitaalisia valuuttoja ostettaessa.

Binance-kolikon ostaminen 2021 – Tuomio

Olemme käsitelleet lukuisia aiheita Binance-kolikoiden ostamisesta. Jos olet aloittelija – nyt olet toivottavasti luottavaisempi tulevissa kryptovaluutan pyrkimyksissäsi.

Ensin sinun on kirjauduttava valvotun ja luotettavan salauksenvälittäjän luo. Voitimme eToron rummun, koska se on hieno monipuolinen. Välittäjä on erittäin käyttäjäystävällinen, mikä sopii erinomaisesti aloittelijoille – eikä se veloita palkkioita, kun ostat Binance-kolikon.

Tämän lisäksi alusta tallentaa digitaaliset kolikkosi puolestasi – ja sinut suojaavat eräät suurimmat sääntelyelimet ympäri maailmaa. Kun on aika nostaa rahaa, luo yksinkertaisesti myyntitilaus.

eToro – Paras alusta ostaa Binance-kolikkoa BNB

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

UKK

Kuinka helppoa on ostaa Binance-kolikkoa?

Binance-kolikon ostaminen on erittäin helppoa. Rekisteröidy vain välittäjään käyttäjäystävällisellä verkkosivustolla.

Mikä on turvallisin tapa ostaa Binance-kolikkoa?

Turvallisin tapa ostaa Binance Cash on säännellyn välittäjän kautta. eToro on aloittelijoille ystävällinen ja maksuton alusta, jota säätelevät useat sääntelyjätit ympäri maailmaa, kuten FCA, ASIC ja CySEC. Yhdysvaltalaisille asiakkaille yritys on rekisteröity FINRAan.

Voinko ostaa 100 dollaria Binance-kolikkoa?

Kyllä, voit ostaa 100 dollaria Binance-kolikkoa. Aloittelijat saattavat kuitenkin haluta aloittaa pienestä. ETorosta voit ostaa digitaalisen kolikon 25 dollaria

Voitko menettää rahaa Binance Coinilla?

Joo. Kaikkien rahoitusvarojen kauppaan liittyy riski. Spekuloida Binance Coinin tulevasta hinnasta oikein – ansaitset voittoa. Jos olet väärässä – menetät.

Mikä on eniten Binance-kolikkoa, on ollut sen arvoinen?

Vuonna 2021 Binance Coin nousi korkeimmalle tasolle 343,57 dollaria.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map