Bitcoin vs Bitcoin Cash: Mikä salaus sinun pitäisi ostaa vuonna 2021

BTC vs BCH: Kenen pitäisi olla portfoliossasi?

Tässä oppaassa verrataan Bitcoinia vs Bitcoin Cash selittämään kaikki tapat, joilla Bitcoin vs. Bitcoin Cash ovat samanlaisia, ja tuodaan esiin tärkeimmät erot, jotka erottavat ne toisistaan. Kun kaikki molempien kolikoiden edut ja haitat on asetettu riville, vastaus mihin salaukseen sinun pitäisi ostaa, Bitcoin vs Bitcoin Cash, tulee paljon ilmeisemmäksi.

Myrskyn vuoden 2020 jälkeen kryptovaluuttamarkkinoiden ennustetaan elpyvän voimakkaasti tulevina kuukausina, ja useimmat asiantuntijat ennustavat kasvua kautta linjan. Itse asiassa, kun yhä useammat yritykset, sijoittajat ja instituutiot valmistautuvat sijoittamaan kryptovaluuttaan vuonna 2021, on hyvä syy uskoa, että seuraavat 12 kuukautta voivat nähdä ennätykselliset hinnat tärkeimmille rahakkeille.

Joten mitä ovat tärkeimmät tunnukset? Useimmat ihmiset ovat kuulleet Bitcoinista. Se oli alkuperäinen kryptovaluutta ja on ylivoimaisesti suurin markkina-arvoltaan. Ne, jotka tuntevat salausmarkkinat, ovat saattaneet kuulla myös Bitcoinin sivuliikkeestä – Bitcoin Cash. Ottaen huomioon heidän samanlaisen nimensä ja yhteisen alkuperänsä, monet ihmiset ovat epäselviä näiden kahden välillä.

Jos haluat sijoittaa Bitcoiniin tai ostaa Bitcoin Cashia vuonna 2021, on tärkeää ymmärtää, miten ne eroavat toisistaan ​​ja minkälaisen tuoton voit odottaa realistisesti. Tätä varten olemme koonneet seuraavan Bitcoin vs Bitcoin käteisvertailun, jonka avulla voit päättää, mikä näistä kahdesta sopii paremmin portfolion tavoitteisiin.

On myös keskeisiä yksityiskohtia kustakin kolikon hintaennusteesta, katsaus aiempaan hintahistoriaan ja tietoa kahden kryptovaluutan sijoittamisesta.

Millä Bitcoinilla tai Bitcoin Cashilla on parempi sijoitus vuonna 2021 ja sen jälkeen? Selvittää

Bitcoin Cash vs Bitcoin – tärkeimmät erot

Ennen kuin aloitamme, on syytä huomata, että jos haluat sijoittaa kryptovaluuttaan vuonna 2021, sekä Bitcoin että Bitcoin Cash voivat olla hyviä vaihtoehtoja. Vaikka BTC on epäilemättä isompi näistä kahdesta, voidaan sanoa, että BCH: lla on enemmän tilaa kasvulle. Sellaisena voit sijoittaa Bitcoin Cashiin korkeamman riskin, korkeamman palkkion vaihtoehtona ja sijoittaa Bitcoiniin vertailevan vakauden saavuttamiseksi.

Bitcoinin ja Bitcoin-käteiserojen erojen ymmärtäminen on kuitenkin perustava vaatimus kryptoarvomarkkinoille sijoittamisesta. Joten katsotaanpa joitain Bitcoin Cash vs Bitcoin -ominaisuuksia.

Tausta

Bitcoin luotiin vuonna 2009, kun salaperäinen Satoshi Nakamoto julkaisi alkuperäisen valkoisen paperin, jossa hän näki uudenlaisen valuutan. Keskeisenä ajatuksena oli, että käyttämällä lohkoketjutekniikkaa, kryptovaluutta voisi luopua keskushallinnon tarpeesta ja tarjota turvallisen, turvallisen vertaisverkkomaksujärjestelmän.

Siellä kourallisena tulevaisuuden ajattelevia sisäpiiriläisiä, jotka päättivät sijoittaa Bitcoiniin kryptovaluutan alkuaikoina, mutta hyvin harvat valtavirran sijoittajat huomasivat sen olemassaolonsa ensimmäisten 2-3 vuoden aikana. Vuoteen 2013 mennessä BTC: n hinta alkoi kuitenkin nousta, kun varhaiset sijoittajat saivat useita satoja prosentteja tuottoa.

Nykyään Bitcoin on huikean 46 000 dollarin arvoinen ja riittää sanomaan, että nyt on paljon valtavirran talousasiantuntijoita, jotka haluavat ostaa Bitcoinia vuonna 2021.

Bitcoin Cash muodostettiin, kun alkuperäinen Bitcoin osui kovaan haarukkaan vuonna 2017. Kun haarukka tapahtui, kaikille olemassa oleville Bitcoin-haltijoille myönnettiin vastaava määrä Bitcoin Cash -merkkejä. Tämä johti BCH: n käynnistämiseen epätavallisen korkealla hinnalla, noin 600 dollaria tunnusta kohden, useimmissa pörsseissä.


Jokaisen, joka haluaa ostaa Bitcoin Cashia vuonna 2021, tulisi ymmärtää, miten se eroaa edeltäjäänsä. Vaikka se perustuu epäilemättä samaan lähdekoodiin ja perusperiaatteisiin kuin Bitcoin, näiden kahden välillä on keskeisiä eroja. Yksi niistä sisältää tapahtumien käsittelyn, jota tutkimme tarkemmin jäljempänä.

Luonnollisesti on myös paljon yhtäläisyyksiä tarkasteltaessa Bitcoin vs Bitcoin Cash. Molemmat käyttävät todistusta työkonsensuksesta ja molempien kokonaistarjonta on rajoitettu 21 miljoonaan merkkiin. Niiden, jotka haluavat sijoittaa Bitcoin Cashiin, tulisi kuitenkin olla tietoisia siitä, että se on edelleen huomattavasti pienempi markkina-arvo kuin edeltäjänsä, eikä sillä ole niin paljon tukea koko rahoitusmaailmassa.

Tapahtumat ja nopeus

Jokainen kryptovaluutta tuo pöydälle jotain erilaista, mutta minkä tahansa digitaalisen valuutan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat tapahtumien hinta ja nopeus. Tietenkin on olemassa lukuisia muita teknisiä yksityiskohtia, mutta niille, jotka haluavat sijoittaa kryptovaluuttaan vuonna 2021, tärkeimpien perusteiden ymmärtäminen on hyvä paikka aloittaa.

Jos aiot sijoittaa Bitcoiniin, saatat jo olla perehtynyt Bitcoin-kaivosideoon. Tämä on tärkeä osa protokollaa, koska se tarkistaa, miten tapahtumat tarkistetaan ja uusi BTC vapautetaan liikkeeseen. Pähkinänkuoressa Bitcoin-kaivostoiminta on prosessi, jossa lohkoketjun tietokoneet kilpailevat tehokkaasti ratkaisemaan monimutkaisia ​​yhtälöitä tapahtumien todentamiseksi.

Bitcoin-kaivos käyttää ilmiömäistä määrää laskentatehoa ja resursseja. Siksi verkon kaivostyöläiset palkitaan tietoketjujen – tai lohkojen – tarkistamisesta Bitcoin-tunnuksilla. Tämä järjestelmä varmistaa, että verkko on turvallinen ja että Bitcoinilla ei ole kaksinkertaista kulutusta, toisin sanoen samaa tunnusta käytetään useammin kuin kerran. Lisätietoja löytyy selityksestämme salauksen louhinnasta.

Monet Bitcoinin vähättelijät ovat maininneet työn todistamisen kaivosjärjestelmän syyksi suhteellisen hitaalle transaktioaikalle. Uuden Bitcoin-lohkon luominen voi viedä jopa kymmenen minuuttia. Vertailun vuoksi, Ethereum-lohkoketju tuottaa lohkoja vain 10-15 sekunnissa.

Bitcoinin transaktiorajoitukset ovat tärkein syy siihen, että Bitcoin Cash syntyi ensinnäkin.

Siihen mennessä, kun haarukka tapahtui alkuperäisessä kryptovaluutassa, Bitcoin oli kohdannut kritiikkiä hitaasta ja kalliista tapahtumien käsittelystä. Bitcoin Cash yritti parantaa alkuperäistä protokollaa suuremmalla lohkokoolla – noin 8 Mt Bitcoinin 1 Mt: iin. Lisääntynyt lohkokoko sallii väistämättä lisää tapahtumia, mikä tarkoittaa, että BCH on paljon helpompi toteuttaa jokapäiväisten vähittäiskaupan kuluttajien valuutta.

Tosiasiassa ne, jotka päättävät ostaa Bitcoin Cashin vuonna 2021, tekevät niin toivoen, että BCH nähdään houkuttelevammana vaihtoehtona kuin BTC päivittäisen vähittäiskaupan yhteydessä. Jälleen kerran niiden, jotka haluavat sijoittaa Bitcoin Cashiin, tulisi kuitenkin huomata, että alkuperäisellä Bitcoinilla on edelleen laajempi vähittäiskaupan tuki kirjoitushetkellä.

Tarjonta ja kysyntä

Jokaisen, joka haluaa sijoittaa Bitcoiniin, tulisi jo olla tietoinen siitä, että minkä tahansa omaisuuden hintamuutokset johtuvat suurelta osin kysynnästä ja tarjonnasta. Salausvaluutta eroaa kuitenkin muista varoista siinä, miten kysyntä ja tarjonta ylläpidetään.

Kuten olemme keskustelleet, uudet Bitcoin-tunnukset syntyvät, kun Bitcoin-kaivostyöläiset luovat uusia lohkoja. Luonnollisesti tämä herättää kysymyksen, jos BTC voidaan yksinkertaisesti luoda tyhjästä, miten sillä voi koskaan olla niukkuutta ja siten todellista arvoa? Vastaus tähän on prosessi, joka tunnetaan nimellä Bitcoin puolittaminen. Kaivostyöläisten BTC-palkkio leikataan puoliksi 210 000 lohkon välein. Vuonna 2009 se alkoi 50: stä. Vuonna 2013 se leikattiin 25: een, vuonna 2018 se oli 12,5: een ja toukokuussa 2020 puolittui 6,25: een. Seuraavan puolittamisen arvioidaan tapahtuvan vuonna 2024.

Protokollaan on myös kirjoitettu enimmäismäärä BTC: tä, mikä varmistaa, että liikkeessä ei koskaan ole yli 21 miljoonaa merkkiä. Tämä sisäänrakennettu deflaatiomekanismi on avaintekijä Bitcoinin jatkuvasti kasvavan tunnuskohtaisen arvon takana. Jokainen, joka haluaa ostaa Bitcoinia vuonna 2021, voi kuitenkin olla varma – Bitcoin-ylärajan odotetaan toteutuvan vasta vuonna 2140.

Aivan kuten Bitcoinilla, kaikilla, jotka haluavat sijoittaa Bitcoin Cashiin, voi olla kysyttävää tunnuksen kysynnästä ja tarjonnasta. Tässä mielessä sekä BCH: lla että BTC: llä on hyvin samanlaiset tunnistetiedot.

Bitcoin Cash louhitaan, aivan kuten Bitcoin. BCH-palkinto puolitetaan myös deflaatiovaikutuksen aikaansaamiseksi, aivan kuten edeltäjänsäkin. Lisäksi, kuten olemme maininneet, BCH: n kokonaissaanti on myös rajoitettu 21 miljoonaan. Tämä tarkoittaa, että Bitcoin Cashin toimituskäyrällä on hyvin samanlainen polku kuin alkuperäisen kryptovaluutan toimituksella.

Asiat voivat olla hieman erilaiset asioiden kysyntäpuolella. Bitcoin on nähnyt institutionaalisten sijoittajien kysynnän kasvun viime kuukausina, mutta samaa ei voida todellakaan sanoa Bitcoin Cashista. Jälkimmäinen sisältyy kuitenkin kryptovaluuttoihin, joita tuetaan PayPalilla, joten on kaikki mahdollisuudet, että BCH: n kysyntä on kasvamassa merkittävästi.

Bitcoin Cash vs Bitcoin: Mikä on parempi sijoitus?

Riippumatta siitä, haluatko sijoittaa Bitcoiniin tai ostaa Bitcoin Cash vuonna 2021, ei koskaan satuta ymmärtää muutamia teknisiä yksityiskohtia. Realistisesti tämä menee kuitenkin niin pitkälle, että auttaa sinua ennustamaan tulevia hintaliikkeitä ja päättämään, mikä osoittaa paremman sijoituksen.

Täydellisemmän kuvan muodostamiseksi suoritamme katsauksen kunkin merkin aikaisemmista hintaliikkeistä saadaksemme kuvan siitä, mitä markkinavoimat ovat aiemmin stimuloineet kasvua, ja selvitämme, voisivatko ne tehdä sen uudelleen lähitulevaisuudessa. Tämä on erityisen tärkeää BTC: lle ja BCH: lle, koska niiden kunnioitetut halvennukset vaikuttavat aina niiden hintoihin.

Aikaisemman suorituksen huomioon ottamisen lisäksi voimme myös tarkastella, mitkä toimialaluvut tai sijoitusjätit saattavat haluta sijoittaa Bitcoin Cashiin tai ostaa Bitcoinia vuonna 2021 – usein suurten toimijoiden merkittävä kiinnostus riittää sinänsä merkin hinnan nousuun.

Bitcoin Cash vs Bitcoin – tärkeimmät erot

Bitcoin vs Bitcoin Cash: Hintahistoria

Valinta sijoittaa kryptovaluuttaan vuonna 2021 sisältää epäilemättä merkittävän riskin – samoin kuin useimmat sijoitusmuodot. Vaikka kukaan ei voi antaa mitään takeita tulevista hintamuutoksista, katsaus kryptovaluutan historiaan voi ainakin parantaa mahdollisuuttamme tehdä realistisempi ennuste.

BTC

Jos aiot ostaa Bitcoinia vuonna 2021, tiedät todennäköisesti jo jotain sen vaikuttavasta hintaliikkeestä. BTC vaihtoi enemmän tai vähemmän penneillä, kunnes saavutti 1 dollarin vuonna 2011. Sitten asiat alkoivat lähteä liikkeelle, kun useat instituutiot siirtyivät sijoittamaan Bitcoiniin.

Vuoteen 2013 mennessä BTC oli saavuttanut 1242 dollaria ja alkoi vakiinnuttaa asemansa vakavana sijoitusmahdollisuutena. Sen hintareitti ei ollut kaukana suorasta kaltevuudesta, mutta kun yhä useammat ihmiset alkoivat investoida Bitcoiniin, rahakkeista tuli yhä arvokkaampia, ja ne olivat korkeimmillaan 19 783,06 dollaria vuonna 2017.

Viime aikoina, Bitcoin nousi uuteen kaikkien aikojen korkeimpaan 48364,06 dollariin helmikuun ensimmäisellä puoliskolla ja hinnat eivät näytä merkkejä hidastumisesta kirjoitushetkellä. Luonnollisesti tämä on hyvä kaikille, jotka haluavat ostaa Bitcoinia vuonna 2021, vaikka markkinoille tulo onkin kallis aika.

BCH

Bitcoin Cashilla oli paljon korkeampi debyyttihinta kuin useimmilla kryptovaluutoilla, alkaen noin 600 dollarista. Tämä johtui enemmän siitä, miten salaus syntyi, eikä minkäänlaista kiirettä sijoittaa Bitcoin Cashiin.

Joulukuussa 2017 BCH oli jo saavuttanut vaikuttavan 2400 dollarin ja monet alan sisäpiiriläiset spekuloivat, että se voisi heijastaa Bitcoinin hintapolkuja. Tämä kuitenkin pian tukahdutettiin, kun sahojen hinnat putosivat 704 dollariin vuoden 2018 alkuun mennessä.

Asiat jatkoivat BCH: n alamäkeä koko vuosien 2018 ja 2019 hinnan pudotessa niinkin alhaiseksi kuin 107 dollaria. Bitcoin Cash toipui kuitenkin 393 dollariin vuoden 2020 alussa ja nousi jyrkästi ennen kuin saavutti 12 kuukauden korkeimman, lähes 500 dollarin helmikuun alussa. Jälleen kerran oletettiin, että Bitcoin Cashiin haluavat sijoittaa ihmiset nousevat. Jälleen kerran tämä osoittautui vääräksi ja BCH laski jälleen noin 149 dollariin myöhemmin vuonna 2020.

BCH: n asiat paranivat eteenpäin läpi vuoden 2020, ja salaus koki melko vakaan ja tasaisen hinnankorotuksen, joka päättyi vuoteen yli 340 dollaria. Kirjoitushetkellä Bitcoin Cash oli saavuttanut vaikuttavan 660,90 dollarin.

Bitcoin vs Bitcoin Cash: Tulevaisuuden ennusteet

Useimmat salausanalyytikot käyttävät historiallista hintaliikettä ennusteidensa ilmoittamiseen. Halusitpa sijoittaa Bitcoin Cashiin tai sijoittaa Bitcoiniin, johtavien analyyttisten alustojen tekniset analyysit ovat kiistatta paras tapa saada käsitys siitä, miten hinnat voivat muuttua lähitulevaisuudessa.

BTC

Bitcoinin potentiaalista tulevina kuukausina on ollut paljon jännitystä. Esimerkiksi DigitalCoinPrice ennustaa, että Bitcoinilla on todella todelliset mahdollisuudet saavuttaa kaikkien aikojen korkein 76 768 dollaria tämän vuoden kesäkuuhun mennessä. Ottaen huomioon, että BTC oli kirjoittanut ennätykselliset $ 51,914 dollaria kirjoitushetkellä, on helppo nähdä, miten tämä ennuste voisi levitä.

Toinen johtava foorumi, TradingBeasts, on äskettäin säätänyt ennusteitaan BTC: n ennennäkemättömän suorituskyvyn valossa. Se oli aiemmin kiinnittänyt BTC: n ennustamaan keskimäärin 37000 dollaria ennen vuoden 2021 loppua, mutta ennustaa nyt 43788 dollaria joulukuuhun 2021 mennessä.

Tietysti tämä viittaa siihen, että viimeaikainen aalto voi olla lyhytikäinen ja ne, jotka päättävät sijoittaa Bitcoiniin, voivat odottaa hintojen laskua jossain vaiheessa tänä vuonna.

bitcoin-hintaennusteiden kaavio

WalletInvestor ei kuitenkaan ennusta mitään sellaista, ja sen ennusteen mukaan BTC nousee tasaisesti koko vuoden ja saavuttaa keskimäärin 55, 390,70 dollaria seuraavien 10 kuukauden aikana.

Kaiken kaikkiaan analyytikkojen ennusteiden mukaan Bitcoinin ostaminen vuonna 2021 voisi olla hyvä askel – olettaen, että heidän ennusteensa pysyvät yllä.

Lue lisää: Bitcoinin hintaennuste vuodelle 2021

BCH

Ne, jotka haluavat ostaa Bitcoin Cashia vuonna 2021, löytävät myös paljon positiivisuutta sen tulevista hintaliikkeistä. Itse asiassa, kuten kriittisten valuuttojen kohdalla usein tapahtuu, BTC: n kokema hintojen nousu on johtanut markkinoiden nousuun kokonaisuudessaan, ja BCH kävi kauppaa 724 dollarilla kirjoitushetkellä..

DigitalCoinPrice on arvioinut BCH-ennusteensa uudelleen ja ennustaa sen saavuttavan 949,45 dollaria ennen helmikuun loppua. BCH: n liikeradalla ei kuitenkaan ole aivan yhtä johdonmukaisuutta kuin BTC: llä, ja alustan ennustaa, että Bitcoin Cash näkee arvonsa huippunsa yli 1000 dollaria kolme kertaa kesän aikana, ennen kuin se laski 965,32 dollariin vuoden loppuun mennessä..

bitcoin-käteishintojen ennustekaavio

sillä välin, LompakkoSijoittaja on heikompi ennuste Bitcoin Cashille. Se kuitenkin ennustaa edelleen tasaista hinnankorotusta koko vuoden ajan, jolloin BCH hiipii kuukausittain, kunnes keskimäärin 757 dollaria on joulukuuhun 2021 mennessä.

Huolimatta ratsastamisesta Bitcoinin vankiloissa jossain määrin, Bitcoin Cashiin sijoittamisen valinta voi olla hyvä vaihtoehto – etenkin niille, jotka haluavat hankkia suuremman osuuden pienemmällä sijoituksella.

Lue lisää: Bitcoin Cash Cash Analysis for 2021

Bitcoin Cash vs Bitcoin: Mitä asiantuntijat sanovat

Asiantuntijalausunnot voivat usein toimia indikaattoreina teollisuuden suhtautumisesta kryptovaluuttaan, mutta mikä tärkeintä, jos mielipiteet tulevat vaikuttavalta sijoittajalta tai markkinajohtajalta, niin mielipide voi riittää vaikuttamaan suoraan hintoihin.

Tämä vaikutus havaittiin äskettäin, kun Bitcoinin hinta nousi ilmoituksen jälkeen, kun Elon Muskin Tesla oli sijoittanut noin 1,5 miljardia dollaria kryptovaluuttaan. Uutiset nostivat BTC: n hinnan 17% yön yli.

Vaikka Bitcoinin ostamisen vuonna 2021 vai ei, sen pitäisi olla huolelliseen tutkimukseen perustuva päätös, ei olisi liioiteltua sanoa, että merkittävimmät teollisuuden äänet suhtautuvat optimistisesti BTC: n tulevaisuuteen. Mike Novogratz ja Citibankin Tom Fitzpatrick ovat merkittävän kasvun ennustajien joukossa, ja jopa entiset skeptikot, kuten Bernstein Researchin Inigo Fraser-Jenkins, ovat tehneet U-turn ja neuvoo asiakkaita nyt sijoittamaan Bitcoiniin.

Mitkä asiantuntijat kuitenkin suosittelevat ihmisiä ostamaan Bitcoin Cash vuonna 2021? Mielipiteet eivät välttämättä ole yhtä yhtenäisiä kuin ne, jotka kannattavat Bitcoinia, mutta silti on paljon merkittäviä teollisuuden henkilöitä, jotka ovat enemmän kuin nousussa BCH: lla.

Salausasiantuntija Roger Ver – joka on aiemmin osoittanut taitoa tarkkoihin ennusteisiin – uskoo, että BCH on todellinen toteutus Satoshi Nakamoton alkuperäisestä visiosta kryptovaluuttaan ja on vakuuttunut siitä, että Bitcoin Cash kaksinkertaistaa arvonsa vuonna 2021.

Muualla suorapuheinen salaussijoittaja Kim Dotcom on myös päättänyt sijoittaa Bitcoin Cashiin ennustamalla – ehkä hieman optimistisesti – että BCH voi nousta yli 3000 dollariin vuoden 2021 loppuun mennessä kuvailemalla sitä “lopulliseksi sisällön kaupallistamisalustaksi”. Niiden, jotka haluavat ostaa Bitcoin Cashia vuonna 2021, tulisi kuitenkin ottaa ulkomaiset ennusteet ripaus suolaa.

Joten, onko Bitcoin Cash parempi kuin Bitcoin?

Bitcoin Cash mainostettiin parannetuksi Bitcoiniksi, kun se käynnistettiin vuonna 2017. Se ei kuitenkaan ole vielä onnistunut kaatamaan edeltäjäänsä. Mutta vaikka se ei ehkä olekaan “parempi”, on silti runsaasti syitä sijoittaa Bitcoin Cashiin ja kolikolla on suuri potentiaali valuuttana jokapäiväisiin vähittäiskauppoihin – kiistanalainen enemmän kuin alkuperäinen Bitcoin.

Lopulta lopullinen päätös kuuluu sinuun. Mikä on tällä hetkellä aliarvostetuin kolikko?

Selvitä vastaus kysymykseen, tiedät varmasti, onko Bitcoin Cash parempi sijoitus kuin Bitcoin!

Pitäisikö minun sijoittaa Bitcoiniin tai Bitcoin Cashiin?

Bitcoin on ollut harvoin uutisista viime viikkoina, ja useat suuret yritykset ovat ilmoittaneet aikomuksestaan ​​sijoittaa Bitcoiniin. Tämä on väistämättä johtanut siihen, että satunnaiset tarkkailijat miettivät, ostavatko Bitcoinia vuonna 2021. BTC voi todellakin olla erittäin hyvä sijoitus, mutta se ei ole vaaraton. Mutta Bitcoin Cash on halpa kolikkoa kohden, nopeampi ja silti arvokasta. Ei ole väliä sijoitatko Bitcoiniin vai Bitcoin Cashiin.

Molemmat voivat sopia yhteen samassa salkussa. Molempiin sijoittaminen voi olla hyvä idea, koska molemmat tarjoavat arvoa. Ne ovat myös erinomaisia ​​kaupankäynnille ja voivat olla vielä kannattavampia asianmukaisella riskienhallinnalla ja taidoilla.

Mikä on tärkein ero Bitcoinin ja Bitcoin Cashin välillä?

Kun tarkastellaan Bitcoin Cash vs Bitcoinia, on olemassa muutamia keskeisiä eroja, mutta tärkein asia, jonka sijoittajien tulisi olla tietoinen, on se, että BCH: lla on paljon nopeampi lohkojen luontiaika ja sellaisenaan sen oli tarkoitus olla hyödyllisempi päivittäisissä vähittäiskaupoissa.

Bitcoin Cash vs Bitcoin: Päätelmä

Voi tuntua itsestään selvältä valinnalta sijoittaa Bitcoiniin sen sijaan, että ostaisi Bitcoin Cash vuonna 2021 – entinen näyttää olevan paljon pienempi riski ja enemmän indikaattoreita, jotka viittaavat huomattaviin hinnankorotuksiin. Jokaisen kolikon taustatilanteesta huolimatta ei ole mitään syytä sinun täytyy valita niiden välillä.

Bitcoinin ja Bitcoinin käteisen suhteen on vaikea kutsua selkeää voittajaa, ja vaikka monista yhtäläisyyksistä huolimatta, nämä kolikot täydentävät edelleen hyvin toisiaan.

Jos päätät ostaa Bitcoinia vuonna 2021, olet epäilemättä tiellä salamarkkinoille, joilla on pienin riski, mutta sijoittamalla Bitcoin Cashiin voit hankkia paljon suuremman osuuden samasta kulutuksesta.

Voi olla vähemmän ääniä, jotka suosittelevat ihmisiä ostamaan Bitcoin Cash vuonna 2021, mutta on aina muistettava, että kryptovaluuttamarkkinat muuttuvat nopeasti ja mielipiteet voivat muuttua päivästä toiseen. Jos esimerkiksi BCH osoittautuu arvokkaaksi vakaaksi vaihtoehdoksi päivittäisissä transaktioissa tulevina kuukausina, niin ne, jotka päättivät sijoittaa Bitcoin Cashiin aikaisemmin, löytävät itsensä paketin edestä paluumuuton suhteen..

Bitcoin on erinomainen sijoitusomaisuus hinnanvaihteluiden voimakkuuden ja hintaennusteiden mukaisen pitkän aikavälin arvostuksen ansiosta. Bitcoin Cash kuulostaa myös siltä, ​​että se on yhtä jännittävä nykyisen 700 dollarin kolikkoa ja 4000 dollaria kolikkoa koskevien ennusteiden vuoksi, on paljon helpompaa omistaa kymmeniä BTC: tä o BTC: n sijasta, ja tuottoprosentti on yhtä vahva, ellei parempi.

Halusitpa sijoittaa Bitcoin Cashiin tai sen edeltäjään, muista, että siihen liittyy riski – asiantuntijat voivat olla väärässä, eikä hintaennusteita voida taata. Kuten aina, parhaat sijoitusstrategiat sisälsivät hajautetun salkun riskien vähentämiseksi.

Kuinka sijoittaa kryptovaluuttaan vuonna 2021

Halusitpa sijoittaa Bitcoin Cashiin tai ostaa Bitcoinia vuonna 2021, sinun on löydettävä hyvämaineinen välittäjä liiketoimien helpottamiseksi. Suosittelemme eToro huipputasona useimmille sijoittajille, koska se tarjoaa kaupankäyntiä kaikilla tärkeimmillä kryptovaluutoilla ja siinä on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata tili, johon sisältyy muutaman tiedon syöttäminen ennen kopion lähettämistä passista tai ajokortista henkilöllisyyden vahvistamiseksi. Koko prosessi voidaan suorittaa loppuun muutamassa minuutissa, ja kun olet käynnissä, sinulla on pääsy uusimpiin kaupankäynti- ja analyysityökaluihin.

Useimpien aloittelevien sijoittajien tulisi todennäköisesti aloittaa Bitcoinista Bitcoin Cashiin, koska se tarjoaa vakaamman sijoituksen, mutta oikealla strategialla voit nopeasti alkaa hajauttaa salkkuasi hyödyntämään muiden kryptovaluuttojen hintaliikettä..

Nyt tiedät kriittiset erot BTC: n ja BCH: n välillä. Jos tunnet innoituksen ostaa Bitcoin tai Bitcoin Cash, tai tämä artikkeli on tarjonnut ylimääräistä tietoa nykyisestä sijoitusinformaatiostasi, saatat olla iloinen siitä, että eToro tarjoaa mahdollisuuden ostaa salausvaroja ja käydä kauppaa CFD: llä jopa 90+ kryptovaluutat.

eToro – Suosituin kryptovaluutta-alusta

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

UKK

Mistä voin ostaa Bitcoin Cashia vuonna 2021?

Jos aiot ostaa Bitcoin Cashia vuonna 2021, sinun on löydettävä välittäjä tai pörssi, joka voi helpottaa tapahtumaa. Suosittelemme yleensä eToro hyvänä alustana uusille markkinoille, sillä se tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän ja runsaasti koulutusresursseja.

Mihin salaukseen minun pitäisi sijoittaa vuonna 2021?

Jos haluat sijoittaa kryptovaluuttaan vuonna 2021, sinun on tutkittava huolellisesti kukin tunnus ja päätettävä, mikä sopii parhaiten sijoittamistavoitteisiisi. Tulet huomaamaan, että monia aloittelevia sijoittajia kehotetaan ostamaan Bitcoin vuonna 2021, mutta markkinoilla on paljon muita mahdollisuuksia. Huomaa vain, että epämääräisemmillä altcoineilla on enemmän vaaraa kuin vakiintuneilla rahakkeilla.

Bitcoin vs. Muut kryptovaluutat

  • Bitcoin vs. Ethereum
  • Bitcoin vs. Ripple
  • Bitcoin vs. Cardano
  • Bitcoin vs Dogecoin
  • Bitcoin vs. Binance-kolikko
  • Top 10 tärkeintä kryptovaluuttaa kuin Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map