Bitcoin vs Cardano: Mikä salaus sinun pitäisi ostaa vuonna 2021

ADA Vs BTC: Kenen pitäisi olla portfoliossasi?

Cardano ja Bitcoin voivat jo olla sijoitusvalvontaluettelossasi. Mutta kumman sijoitus on parempi vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Tämä kryptovaluuttojen vertailuopas tuo esiin kaikki kriittiset erot Bitcoinin ja Cardanon välillä ja selvittää, kannattaako Bitcoin tai Cardano sijoittaa ja mikä näistä kahdesta on paras sijoitus sinulle.

Vuoden 2021 ensimmäiset viikot ovat jo nähneet useita ennätyksellisiä härkäajoja, kun kryptovaluutan hinnat nousevat uusille korkeuksille. Vuoden 2020 taloudellisen epävarmuuden seurauksena monet perinteiset sijoittajat ovat myös arvioineet asemaansa digitaalisessa valuutassa ja näyttää siltä, ​​että markkinat ovat siirtyneet uuteen lähes yleisen kasvun aikakauteen.

Luonnollisesti tämä on kannustanut monia markkinoiden tarkkailijoita aloittamaan salausvaluutan lisäämisen nykyisiin salkkuihinsa, mutta vaikka jotkut saattavat pelata sitä turvallisesti ja päättää ostaa Bitcoinin – markkinoiden ylivoimaisesti suurimman merkin – toiset odottavat altcoineilta lisää kasvupotentiaalia. Yksi tällainen altcoin on Cardano, joka on kallistunut uutena kehityksenä digitaalisessa valuutassa.

Joten verrattaessa Bitcoinia vs Cardanoa, mikä on parempi vaihtoehto sijoittajille? Seuraavassa vertailussa tarkastelemme tarkemmin kunkin kolikon vahvuuksia ja heikkouksia ja tarkastelemme niiden mahdollisuuksia tulevana vuonna.

Cardano vs Bitcoin – tärkeimmät erot

Cardanon ja Bitcoinin vertaaminen on tietyssä mielessä turhaa yritystä, koska kryptovaluutat ovat niin hyvin erilaisia, sekä tavoitteellisesti että toiminnallisesti. Niille, jotka haluavat sijoittaa Bitcoiniin tai ostaa Cardanoa vuonna 2021, on kuitenkin muutamia huomioitavia seikkoja.

Tausta

Jopa ne, joilla on vain vähän tai ei lainkaan ymmärrystä salausmarkkinoista, ovat todennäköisesti kuulleet Bitcoinista. Luotu vuonna 2009, se on epäilemättä tunnetuin digitaalinen valuutta olemassa ja myös ylivoimaisesti suurin markkina-arvo.

Satoshi Nakamoto hahmotteli alun perin Bitcoinin uudenlaisena maksujärjestelmänä – sellaisena, joka pystyi toimimaan vertaisverkossa ja poistamaan tarpeen keskusviranomaiselle, kuten pankille tai hallitukselle. Luonnollisesti tämä ajoi suuria aaltoja perinteisen rahoituksen maailmassa, ja sanoa, että mielipiteet alun perin jakautuivat, olisi jonkin verran aliarviointia.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että ne, jotka päättivät sijoittaa Bitcoiniin, ovat saaneet viimeisen naurun, koska sen hinta tunnusta kohden on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisen vuosikymmenen aikana ja kirjoituksen aikaan oli saavuttanut uuden ennätyshinnan, yli 50 000 dollaria yhdelle BTC: n yksikölle.

Cardano oli yksi toisen sukupolven kryptovaluutoista, joka tarjosi parannettua toiminnallisuutta kuin nykyiset lohkoketjut – mukaan lukien Bitcoin. Sen on kehittänyt Ethereumin perustaja Charles Hoskinson, ja se on toistaiseksi ainoa vertaisarvioitu kryptovaluutta, jonka johtavat tutkijat ovat tutkineet sen kehittämisen aikana..

Cardanon ainutlaatuinen kaksikerroksinen verkkoarkkitehtuuri on paljon muutakin kuin digitaalinen maksujärjestelmä. Yksi kerros sallii omaisuuden vaihdon älykkäiden sopimusten kautta ja kaiken hajautettujen sovellusten kehittämisen, kun taas toinen kerros tukee kryptovaluutta ADA: ta – Cardanon natiivia tunnusta.

Paperilla tämä on kaikki erittäin vaikuttavaa, mutta kun verrataan Cardanoa ja Bitcoinia, edellisellä on vielä reilu tapa edetä ennen kuin kilpailee edeltäjänsä kanssa. Ne, jotka haluavat sijoittaa Cardanoon, panostavat käytännössä sen potentiaalin toteutumiseen tulevaisuudessa.

Tapahtumat ja nopeus

Bitcoinin ja Cardanon välillä on lukuisia teknisiä eroja, mutta yksi merkittävimmistä on tapa, jolla tapahtumia käsitellään.

Kestävästä suosiosta huolimatta niille, jotka haluavat sijoittaa Bitcoiniin, tulisi kertoa, että sen lohkojen luomisprotokollaa on kritisoitu paljon, mikä on hitaampaa ja kalliimpaa kuin joidenkin kilpailevien kolikoiden.

Bitcoin-lohkot luodaan prosessina, joka tunnetaan nimellä kaivos, jolloin verkon tehokkaat tietokoneet kilpailevat monimutkaisten yhtälöiden ratkaisemisesta ja uusien lohkojen luomisesta. Tämä prosessi on käytännössä Bitcoin-lohkoketjun elinehto ja kaivostyöläiset palkitaan BTC: llä, kun he onnistuvat varmistamaan estot verkkoon.

Tämä prosessi pitää Bitcoinin turvallisena ja estää Bitcoinin kaksinkertaisen kulutuksen, toisin sanoen samaa tunnusta, jota käytetään useammin kuin kerran. Lisätietoja lohkojen luomisesta on selityksessä salauksen louhinnasta.

Tämän “työn todisteena” kutsutun protokollan ongelmana on, että lohkojen luominen vie aikaa. Voi kestää jopa kymmenen minuuttia, ennen kuin uusi lohko lisätään verkkoon. Vertailun vuoksi uudemmat salaukset, kuten Ethereum, voivat tuottaa uusia lohkoja alle 20 sekunnissa.

Kun tarkastellaan Cardano vs Bitcoin -siirtonopeutta, kilpailua ei todellakaan ole. Cardano pystyy käsittelemään vähintään 257 tapahtumaa sekunnissa – verrattuna Bitcoinin 5 TPS: ään. Tämä on jo melko vaikuttavaa, mutta viimeaikainen Hydra 2 -niminen skaalausratkaisu lupaa pidentää Cardanon käsittelyaikaa entisestään – Charles Hoskinson väittää, että verkko pystyy lopulta käsittelemään yli miljoona tapahtumaa sekunnissa.

Tämä on varmasti positiivinen uutinen kaikille, jotka haluavat sijoittaa Cardanoon, mutta on syytä muistaa, että Bitcoinin suhteellisen hidas tapahtuma-aika ei ole vahingoittanut sen hintapotentiaalia – se on silti arvokkain salausvaluutta huomattavalla marginaalilla.

Tarjonta ja kysyntä

On paljon ihmisiä, jotka haluavat ostaa Bitcoinia vuonna 2021, mutta miten tarjontaa hallitaan devalvaation estämiseksi? Vastaus on kaksinkertainen. Ensinnäkin, Bitcoinin kokonaismäärä on kovasti rajattu 21 miljoonaan – liikkeeseen ei tule koskaan enemmän kolikoita.

Lisäksi onnistuneille Bitcoin-kaivostyöläisille jaettu palkkio puolitetaan jokaista luotua 210 000 lohkoa kohden. Tämä prosessi tunnetaan yllättäen puolittavaksi. Alkuperäinen palkkio oli 50 BTC. Vuonna 2013 se leikattiin 25: een, vuonna 2018 se oli 12,5 ja toukokuussa 2020 puolittui 6,25: een. Seuraavan puolittamisen pitäisi tapahtua jonkin aikaa vuonna 2024.

Tämä antaa BTC: lle sisäänrakennetun deflaation ja tarkoittaa, että BTC lisää niukkuutta – ja toivottavasti arvoa – kysynnän kasvaessa, mutta tarjonta pienenee.

Jokaisen, joka aikoo sijoittaa Cardanoon, on pidettävä mielessä, että kryptovaluutta perustettiin eri tarkoituksilla kuin Bitcoin. Sellaisena keskitytään enemmän verkon apuohjelman rakentamiseen älykkäille sopimuksille ja Dapps-sovelluksille.

Kuten Bitcoinissa, Cardano-lohkoketjussa on myös sisäänrakennettu deflaatiomekanismi. ADA: n kokonaistarjonta on rajoitettu 45 000 000 000: een ja panos, joka myönnetään osana sen “todistusta panoksesta” -menetelmää, vähenee vaihtelevin väliajoin. Tämä lisää kasvavaa niukkuustasoa, joka perinteisesti voi nostaa omaisuuden hintaa ajan myötä.

Huolimatta siitä, ettei sitä ole listattu joillekin parhaimmille vaihtoalustoille, mukaan lukien Coinbase, Cardanon kysyntä on edelleen korkea ja ADA on äskettäin osoittanut 24 tunnin kaupankäyntivolyymi 5878633346 dollaria. Jälleen kerran se ei voi kilpailla Bitcoinin kanssa tällä alueella, mutta kysyntä on varmasti olemassa.

Cardano vs Bitcoin: Mikä on parempi sijoitus?

Jos painat Cardano vs Bitcoinia, mikä on parempi sijoitusmahdollisuus, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä.

Ensinnäkin suurin osa kryptovaluuttaennusteista perustuu aikaisempiin hintaliikkeisiin, joten on tärkeää tarkastella takautuvasti kaikkia sonni- tai karhuajoja, joita merkki on kokenut yrittääkseen selvittää mikä on saattanut laukaista ne.

Tietenkin tekninen analyysi vaatii paljon teollisuuden ja kaupankäynnin osaamista, joten paras vaihtoehto aloitteleville sijoittajille on viitata joidenkin johtavien alustojen hintaennusteisiin.

Lopuksi asiantuntijalausunnot voivat toisinaan paljastaa, mitä voimme odottaa kryptovaluutoilta lähitulevaisuudessa.

Cardano Vs Bitcoin – tärkeimmät erot

Bitcoin Vs Cardano: Hintahistoria

Halusitpa sijoittaa Bitcoiniin tai ostaa Cardanon vuonna 2021, altistut väistämättä itsellesi riskille, koska kryptovaluuttamarkkinat ovat tunnetusti epävakaat. Katsaus taaksepäin kunkin rahakkeen aikaisempaan hintaliikkeeseen voi kuitenkin auttaa sijoittajia hallitsemaan odotuksiaan.

BTC

Bitcoinin hintakehitys on ollut huomattavaa viime vuosina. Sen jälkeen, kun se oli käynyt kauppaa penneillä sen ensimmäisen lanseerauksen jälkeen, vasta edes Yhdysvaltain dollarin vasta vuonna 2011. Kuitenkin, kun se oli poissa lohkoista, BTC: n hinta jatkoi nousua.

Kun BTC: n hinta nousi 1242 dollariin vuonna 2013, laajempi finanssisektori alkoi ottaa huomioon ja sitä seurasi kiire investoida Bitcoiniin, koska digitaalisen valuutan piti nähdä olevan valtava mahdollisuus sijoittajille, jotka ovat halukkaita ottamaan pienen riskin. Tämä jatkoi hintojen nousua, kunnes Bitcoin saavutti ennätykselliset 19 783,06 dollaria vuonna 2017.

BTC jatkoi kauppaa vaikuttavan korkeilla hinnoilla. Kolikko koki härkäajon vuoden 2021 ensimmäisten viikkojen ajan, sitten helmikuussa, Bitcoin nousi jälleen ja nousi kaikkien aikojen korkeimpaan hintaan $ 51,000, kun sijoittajat ryntäsivät pääsemään härkämarkkinoille.

Cardano

Kun tarkastellaan Bitcoinin ja Cardanon hintahistoriaa, on reilua sanoa, että jälkimmäinen ei esitä BTC: n tekemiä vaikuttavan korkeita hintoja. Kuten kaikki sijoittajat tietävät, tuotto mitataan prosentteina, ja ADA: n suhteellisen alhainen hinta tarkoittaa sitä, että on mahdollista saada paljon suurempi omistusosuus ilman taivaan korkeita pääsykustannuksia.

ADA: lla on ollut hieman epätavallisempi hintapolku kuin monilla muilla kryptovaluutoilla. Tunnus saavutti pariteetin Yhdysvaltain dollarin kanssa vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun se oli noteerattu kansainvälisissä pörsseissä ja saavutti korkeimman hinnan, 1,18 dollaria tammikuussa 2018. Sen jälkeen hinnat kuitenkin laskivat alle 0,10 dollariin ja pysyivät tällä tavoin suurimman osan seuraavista kahdesta vuodesta.

Vuonna 2020 Cardanon omaisuus muuttui, kun kolikko rikkoi lopulta 0,10 dollarin esteen ja alkoi hitaasti nousta. Vuoden 2021 alkuun mennessä ADA oli hyötynyt suurimmasta osasta salausmarkkinoista vaikuttaneesta onnesta, ja hinnat olivat saavuttaneet 0,92 dollaria, mikä tarjosi sijoittajille lähes 500 prosentin tuoton vuoteen 2020 mennessä..

Lähtö: Cardanon hintaennuste

Bitcoin Vs Cardano: Tulevaisuuden ennusteet

Jos aiot sijoittaa kryptovaluuttaan vuonna 2021, sinun on pidettävä mielessä, että markkinoita on tunnetusti vaikea ennustaa ja jopa johtavien analyyttisten alustojen ennusteita tarkistetaan usein useita kertoja viikosta toiseen. Bitcoinin ja Cardanon vertailemiseksi ne tarjoavat kuitenkin toisen hyödyllisen viitteen, jos niitä lähestytään varoen.

BTC

Jo ennen BTC: n vaikuttavaa hintojen nousua helmikuussa useimmat toimialan äänet ennustivat yksimielisesti merkittävää kasvua.

bitcoinin hintaennustekaavio

Yksi optimistisimmista ennusteista tulee DigitalCoinPrice-ohjelmasta. Alustan tekninen analyysi viittaa siihen, että BTC jatkaa kasvuaan koko vuoden 2021 ja saavuttaa ennennäkemättömän 76 768 dollaria kesäkuuhun mennessä. Muualla, LompakkoSijoittaja odottaa myös jatkuvaa kasvua Bitcoinille saavuttaen keskimäärin 55, 390,70 dollaria vuoden loppuun mennessä.

Tietenkin pelkästään nämä ennusteet ovat musiikkia kaikkien niiden henkilöille, jotka muuttivat ostamaan Bitcoinia vuonna 2021, mutta FXStreet on mennyt pidemmälle ja hahmottanut, kuinka BTC voisi realistisesti lyödä 100 000 dollaria lähitulevaisuudessa.

Cardano

Ne, jotka haluavat sijoittaa Cardanoon, voivat myös odottaa vaikuttavan tuoton useimpien johtavien salausanalyytikkojen mukaan.

Kaupankäynti ADA on noussut tasaisesti noin 20% läpi vuoden 2021, joulukuuhun arviolta 1,13 dollaria. Vaikka ADA-tunnuksen arvo ei välttämättä ole yhtä vaikuttava kuin BTC: n, 20 prosentin tuotto alle 12 kuukauden aikana merkitsisi melko onnistunutta sijoitusta.

cardano-hintaennuste kaavio

Cardanosta on myös optimistisempia ennusteita. LompakkoInvester uskoi, että ADA voisi saavuttaa 1,46 dollarin keskihinnan joulukuuhun 2021 mennessä – noin 50%: n nousu koko vuoden ajan.

Lopuksi, DigitalCoinPrice on myös nouseva Cardanolla, ennustamalla, että tunniste nousee 1,78 dollariin vuonna 2021. Se ennustaa myös, että ADA: n hinta laskee hieman kesäkuukausien jälkeen ja päättyy vuosi noin 1,22 dollariin – mikä edustaa edelleen noin 30 prosentin kasvua hinnoista kirjoitushetkellä.

Cardano Vs Bitcoin: Mitä asiantuntijat sanovat

On reilua sanoa, että Bitcoin on saanut paljon tukea vuoteen 2021 meneviltä pääsijoittajilta. Vähiten Elon Musk, jonka yritys Tesla ilmoitti hankkineensa noin 1,5 miljardin dollarin BTC: n osana uutta sijoitusstrategiaansa.

Musk ei ole myöskään yksin luottavainen Bitcoiniin. Heisenberg Capitalin toimitusjohtaja Max Keizer on yksi ääniosista, johon kuuluvat Morgan Creek Digitalin perustaja Anthony Pompliano ja sijoittaja Alistair Milne, jotka kaikki uskovat BTC: n ylittävän 100000 dollaria vuoden 2021 loppuun mennessä..

Entä Cardano? Asiantuntijalausuntojen kohdalla on melko selvää, että Bitcoin vs Cardano ei todellakaan ole kilpailua – harvat valtavirran talousasiantuntijat ovat uskaltaneet rohkeasti ennustaa jälkimmäistä.

Riippumaton luottoluokituslaitos Weiss Ratings suhtautuu kuitenkin optimistisesti Cardanon tulevaisuuteen, kun hän on aiemmin twiitannut, että se on yksi markkinoiden halvimmista salauksista samalla kun se on yksi alan parhaista projekteista..

Samoin Altcoin Daily -isäntä ja krypta-kauppias Austin Arnold uskoo, että viimeisin Goguen Mary -päivitys Cardanon infrastruktuuriin on yhtä suuri syy siihen, että Cardanon hinta nousee tässä kuussa [helmikuussa] – ja lähitulevaisuudessa odotetaan lisää päivityksiä. mahdollista ADA: n hintaa on vielä paljon tilaa kasvaa.

Cardano Vs Bitcoin: Päätelmä

Joten on Bitcoin parempi sijoitus kuin Cardano?

Markkinoiden määräävän aseman suhteen Bitcoin vs Cardano ei todellakaan ole kilpailua. Bitcoinilla on markkinoiden kaikkien kolikoiden parhaat yleiset näkymät, ja kirjoitushetkellä se on keskellä ennätyksellisiä härkämarkkinoita. Sellaisena Bitcoinin ostaminen vuonna 2021 voi tuntua ilmeiseltä päätökseltä. Mutta ovatko asiat todella selkeitä?

Ei ole selvää, kuinka kauan Bitcoinin hintataso kestää ja kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla, yli 50 000 dollaria tunnusta kohden, nyt on erittäin kallista aikaa investoida Bitcoiniin. Toisaalta Cardano käy edelleen kauppaa alle dollarilla per merkki. Sillä on myös melko myönteisiä ennusteita siirtymässä eteenpäin vuoteen. Sellaisenaan Cardanon ostaminen vuonna 2021 voi hyvinkin osoittaa paremman sijoituksen tuoton kannalta.

Riskin suhteen Cardano vs Bitcoin välillä ei ehkä ole juurikaan eroa vuonna 2021, mutta eteenpäin katsottuna BTC on todennäköisesti turvallisempi vaihtoehto, koska joistakin lyhytaikaisista volatiliteeteista huolimatta hinnat ovat yleensä nousseet koko olemassaolonsa ajan.

Kuinka sijoittaa kryptovaluuttaan vuonna 2021

Toivottavasti vertailumme Bitcoin vs Cardano on antanut sinulle selkeämmän kuvan siitä, mitä voit odottaa sijoittamisesta kumpaankin merkkiin. Mutta riippumatta siitä, päätätkö sijoittaa Cordanoon tai ostaa Bitcoinin vuonna 2021, sinun on löydettävä luotettava pörssi, joka antaa sinulle pääsyn markkinoille.

Verkossa on monia välittäjiä ja pörssejä, mutta suosittelemme useimmille sijoittajille eToro. Välittäjällä on tehokas, mutta helppokäyttöinen kaupankäyntialusta, ja se tarjoaa pääsyn kaikkiin tärkeimpiin kryptovaluuttoihin sekä muihin rahoitusmarkkinoihin.

Aloittamiseksi sinun tarvitsee vain avata tili. Koko prosessi voidaan suorittaa loppuun muutamassa minuutissa, ja kun olet lisännyt maksutavan, voit aloittaa salaussijoitussalkun rakentamisen.

eToro – Paras alusta kryptojen ostamiseen

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Bitcoin Vs Cardano – UKK

Pitäisikö minun sijoittaa Bitcoiniin tai Cardanoon?

Punnitsemalla Bitcoin vs Cardano on helppo olettaa, että Bitcoin olisi oikea tapa edetä. Bitcoiniin tai Cardanoon sijoittamisen valinta riippuu kuitenkin muutamista tekijöistä – ei vähiten kaupankäyntitavoitteistasi ja riskinottohalusta. Molempien rahakkeiden odotetaan kasvavan vuonna 2021, mutta tulevaisuuteen katsovat ennusteet ovat yleensä positiivisempia Bitcoinille pidemmän aikavälin sijoituksena.

Mistä voin ostaa Cardanon vuonna 2021?

Jos haluat sijoittaa Cardanoon – tai mihin tahansa muuhun kryptovaluuttaan – sinun on tehtävä se vaihto- tai välityspalvelun kautta. Suosittelemme eToroa useimmille rentoille sijoittajille, koska alusta tarjoaa runsaasti analytiikka- ja kaupankäyntityökaluja olematta liian monimutkainen salausmarkkinoiden uusille.

Onko Cardano parempi kuin Bitcoin?

Cardanon ja Bitcoinin vertailu on jonkin verran turhaa, koska salausvaluutat perustettiin eri tavoitteita ajatellen. Sijoitusmahdollisuuksien osalta kannattaa kuitenkin lukea opas läpi saadaksesi selville, mikä sopii parhaiten salkun vaatimuksiin.

Mihin salaukseen minun pitäisi sijoittaa vuonna 2021?

Jos aiot sijoittaa kryptovaluuttaan vuonna 2021, sinulla on paljon vaihtoehtoja. Niille, jotka ovat uusia markkinoilla, voi olla helpompaa sijoittaa Bitcoiniin, Ethereumiin tai Litecoiniin, koska nämä ovat tunnetuimpia rahakkeita ja siellä on paljon tietoa. Jos kuitenkin otat mielellämme enemmän riskiä, ​​joillakin vähemmän tunnetuilla altcoineilla voi olla enemmän kasvumahdollisuuksia.

Mistä voin ostaa Bitcoinia?

Jos haluat ostaa Bitcoinia vuonna 2021, löydät paljon pörssejä ja välittäjiä auttamaan sinua. Yksi markkinajohtajista on eToro. Jos etsit helppoa tapaa päästä salausmarkkinoille, sinun tarvitsee vain luoda tili ja olet käynnissä. Kaupankäyntivaihtoehtojen lisäksi eTorolla on myös runsaasti tietoa ja analyyttisiä työkaluja aloittamisen helpottamiseksi.

Bitcoin vs. Muut kryptovaluutat

  • Bitcoin vs. Ethereum
  • Bitcoin vs. Ripple
  • Bitcoin vs. Bitcoin Cash
  • Bitcoin vs Dogecoin
  • Bitcoin vs. Binance-kolikko
  • Top 10 tärkeintä kryptovaluuttaa kuin Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner