Bitcoinin hinta-analyysi vuodelle 2021 (syvällinen tarkastelu)

BTC-hintaennuste vuodelle 2021

Jaamme alkuun Asiantuntijoiden ennusteet Bitcoinille vuonna 2021.

Lue Bitcoin BTC -hinta-analyysimme vuonna 2021

On oikeudenmukaista sanoa, että vuosi 2020 on ollut epävarmuuden vuosi rahoitusmarkkinoilla. COVID-19-pandemia heitti kaikki hyvin sijoitetut ennusteet ja analyysit epäjärjestykseen – etenkin tunnetusti epävakaiden kryptovaluuttamarkkinoiden ennusteisiin ja analyyseihin. Mutta kun lähestymme vuotta 2021, näyttää siltä, ​​että sijoittajien kiinnostus palaa salausmarkkinoille uudella optimismilla, ja tunnelin päässä saattaa hyvinkin olla valoa.

Kuten aina, latausta on johtanut Bitcoin. Huonon vuoden alun jälkeen Bitcoinin hinta nousi marraskuun lopussa kaikkien aikojen korkeimpaan tasoon, 19 850,11 dollariin, mikä on luonnollisesti herättänyt vakavaa kiinnostusta kryptovaluutan potentiaaliin vuodelle 2021.

Joten mitä tulevana vuonna voi olla varattuna maailman tunnetuimmalle digitaaliselle valuutalle? Seuraavassa Bitcoin-hinta-analyysissä 2021 tarkastelemme erilaisia ​​tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa Bitcoinin hintaan, ja pohdimme, mitä alan asiantuntijoilla on sanottavanaan.

Jos haluat ostaa BTC: n nopeasti ja helposti, tarkista eToro-pörssi!

Sisällys

Bitcoin – yleiskatsaus

Bitcoinin hintaliikkeen historia

Bitcoin vuonna 2020

Asiantuntijoiden ennusteet Bitcoinille vuonna 2021

Bitcoinin hintaan vaikuttavat tekijät

Bitcoin-hinta-analyysi vuodelle 2021

Pitäisikö sinun sijoittaa Bitcoiniin vuonna 2021?

Johtopäätös

UKK

Bitcoin – yleiskatsaus

Ennen kuin syvennämme Bitcoin Price -analyysiämme vuodelle 2021, kannattaa kertoa joitain avainkysymyksiä kryptovaluutasta ja sen takana olevasta tekniikasta.

Bitcoin oli kaikkien aikojen ensimmäinen kryptovaluutta, ja se on yksin vastuussa lohkoketjun sijoittamisesta kartalle. Luonut Satoshi Nakamoto – josta emme tiedä melkein muuta kuin nimeä, Bitcoin on suunniteltu olevan maailman ensimmäinen hajautettu, peer-to-peer digitaalinen maksujärjestelmä, jonka taustalla oleva blockchain-tekniikka tarjoaa turvallisia liiketoimia ilman pankin vahvistusta tai rahoituslaitos.

Bitcoin-liiketoimet toimivat monimutkaisen järjestelmän ansiosta, jossa verkkosolmut tarkistavat tapahtumia ratkaisemalla monimutkaisten yhtälöiden lohkot ns. Bitcoin-kaivokseksi. Kaikkien lohkojen osalta, jotka on tarkistettu ja lisätty lohkoketjuihin, kaivostyöläiset palkitaan BTC: llä, joka kannustaa heitä jatkamaan toimintaa verkon sisällä.

Noin neljän vuoden välein Bitcoin-verkon jakama palkkio vähenee puoleen, mikä johtaa kaivostyöläisten saamaan vähemmän BTC: tä ajan myötä. Tätä prosessia kutsutaan puolittamiseksi. Toinen tärkeä näkökohta Bitcoinille on se, että rahakkeiden tarjonta on rajoitettu – liikkeessä ei koskaan ole yli 21 miljoonaa bitcoinia. Nämä ominaisuudet simuloivat tehokkaasti deflaatiovaikutusta ja tarjoavat niukkuuden, jotta Bitcoinin arvo voi – teoriassa – käyttäytyä samalla tavalla kuin muut niukat hyödykkeet, kuten kulta.

Tässä vaiheessa saatat miettiä, miksi koko tällä historialla on merkitystä Bitcoin-hinta-analyysille vuonna 2021, mutta kuten näemme, kryptovaluutta- ja lohkoketjuteknologian toiminta liittyy usein sisäisesti siihen, miten rahakkeiden hinta liikkuu – ja kuinka markkinat ilmapiiriin voi vaikuttaa kryptoalateollisuuden ulkopuolella tapahtuva kehitys.

Bitcoinin hintaliikkeen historia

On oikeudenmukaista sanoa, että Bitcoinin hinta on muuttunut paljon vuosien varrella. Itse asiassa kryptovaluuttamarkkinat yleensä ovat tunnetusti epävakaita. Mutta juuri tämä volatiliteetti tekee kryptovaluutasta houkuttelevan mahdollisuuden kauppiaille. Voimme käyttää Bitcoinin historiallista hintaliikettä lähtökohtana Bitcoin-hinta-analyysissämme vuodelle 2021 – se on kiistatta paras indikaattori siitä, miten BTC-markkinat reagoivat tiettyihin vaikutuksiin.

Kirjoitushetkellä Bitcoin oli kaupankäynnin kohteena noin 18 325 dollaria – mutta kuten näemme, tämä luku voi näyttää villisti erilaiselta muutamassa kuukaudessa, viikossa, päivässä tai jopa tunnissa.

Kun Bitcoin nousee arvoltaan kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, on outoa ajatella, että kun kryptovaluutta käynnistettiin, se oli melkein arvoton – kun alkuperäinen koodi vapautettiin laajemmille markkinoille ja käytiin kauppaa alle penniäkään vuotta myöhemmin. Vasta vuonna 2011 BTC saavutti pariteetin Yhdysvaltain dollarin kanssa. Tämä hidas alku on tietysti melko helppo ymmärtää. Blockchain oli täysin uusi tekniikka, ja sen soveltamisen ja potentiaalin laaja ymmärtäminen kesti jonkin aikaa. Vuodet 2011-2013 olivat silloin, kun valokeila alkoi todella paistaa salausvaluuttaan ja 2013 näki Bitcoinin hinnan vaihtelevan välillä 350-1242 dollaria – jolloin se vakiintui vakavaraisuudeksi, jolla on todellista voittopotentiaalia.

BTC: n hinta nousi noin muutaman seuraavan vuoden aikana, mutta vuoteen 2017 mennessä se oli ylittänyt 1000 dollarin arvon ja sen oli tarkoitus saavuttaa kaikkien aikojen ennätys 19 783,06 dollaria ennen vuoden loppua. Riittää sanoa, että monet varhaiset sijoittajat olivat saaneet valtavia voittoja, ja maailman silmät olivat nyt tiukasti kiinnittyneet Bitcoiniin ja muihin kryptovaluuttoihin, kattavalla valtavirran medialla ja yksityissijoittajien kiinnostuksen lisääntyessä.

Mutta osoittaakseen kuinka paljon Bitcoinin hinta voi liikkua, vuonna 2018 sen arvo laski noin 80% ja saavutti noin 3000 dollarin alimman tason. Vuoteen 2019 mennessä Bitcoin oli jälleen liikkeellä, tällä kertaa härkämarkkinoilla, joiden hinnat nousivat 14000 dollariin, ennen kuin luottamus jälleen alkoi heikentyä.

Bitcoin vuonna 2020

bitcoin-hintakaavio

Kuten olemme nähneet, Bitcoinin hinta muuttuu nopeasti ja usein valtavasti – mutta kaiken kaikkiaan se on noussut ja monet analyytikot ennustavat, että tämä jatkuu pitkällä aikavälillä. Bitcoinin hintaliikkeen tarkastelu vuonna 2020 sen arvioimiseksi, miten se voi muuttua vuonna 2021, on hieman erilainen ongelma.

Tietysti COVID-19-pandemia oli jotain kaarevaa palloa, eikä maailmanlaajuinen pandemia ole asia, jota useimmat kauppiaat ottavat huomioon tulevissa ennusteissa toistuvana tapahtumana. Bitcoin aloitti vuoden lupaavilla näkymillä, mutta kriisin kasvaessa sen väistämättä laski arvonsa. Bitcoin laski korkeimmasta 10000 dollarin alimmasta 3800 dollariin. Sitten marraskuussa melkein tyhjästä BTC nousi kaikkien aikojen korkeimpaan hintaan, alle 20 000 dollariin. Tämä tekee siitä luonnollisesti erittäin mielenkiintoisen näkymän tulevalle vuodelle, ja Bitcoin-hinta-analyysimme 2021 on kuullut erittäin optimistisia mielipiteitä salausmaailmasta.

Asiantuntijoiden ennusteet Bitcoinille vuonna 2021

Tasapainoisen Bitcoin-hinta-analyysin muodostamiseksi vuodelle 2021 on koottava tietoja useilta alueilta. Luonnollisesti johtavien salausasiantuntijoiden mielipiteiden ja ennusteiden tarkastelu on hyvä tapa mitata teollisuuden mielipiteitä Bitcoiniin ja markkinoihin yleensä.

Mitä salauksen asiantuntijat ennustavat Bitcoinin hinnalle vuonna 2021?

Anthon Pompliano

Morgan Creek Digitalin perustaja Anthon Pompliano on julkaissut oman Bitcoin-hinta-analyysin vuodelle 2021 ja kuulostaa erittäin myönteiseltä tunnuksen hintapolusta. “Se tulee olemaan melko aggressiivinen”, hän sanoo. “Olen melko varma Bitcoinista 100 000 dollariin vuoden 2021 loppuun mennessä." Pompliano lisäsi uskovansa, että Bitcoin-rahakkeiden jatkuvasti laskeva tarjonta yhdistettynä institutionaalisten sijoittajien lisääntyneeseen kiinnostukseen näkee Bitcoinin arvon nousevan ennennäkemättömälle tasolle.

Mike Novogratz

Galaxy Digitalin toimitusjohtaja ja miljardööri-sijoittaja Mike Novogratz suhtautuu myös erittäin myönteisesti Bitcoinin tulevaisuuteen. Hän vahvisti Twitter-tilinsä kautta, että “Bitcoin on nyt institutionaalinen voimavara. Ajanjakso ”ja uskoo, että instituutioiden johtama sisäänosto, jonka yhteydessä Bitcoinin hintakehitys oli vuoden 2020 lopussa, jatkaa arvonsa nousua vuonna 2021.

Henri Arslanian

PwC: n globaalin salauksen johtaja Henri Arslanian uskoo myös, että perinteiset rahoituslaitokset siirtyvät edelleen salaustilaan ja ennustaa, että monet yksityiset pankit ovat paljon avoimempia tarjoamaan salausvaluutan sijoittamiseen liittyviä palveluita. Arslanian huomauttaa Yahoo Finance -yritykselle, että “vuonna 2020 avattiin ennätysmäärä bitcoin-lompakoita”, joten voimme odottaa kysynnän kasvavan edelleen läpi vuoden 2021. optimistinen kryptovaluutan tulevaisuudesta.

Willy Woo

Suosittu kryptovaluutta-sijoitusanalyytikko Willy Woo on ennustanut Bitcoinille suuria asioita tulevana vuonna. “Huippumallini, joka ehdottaa 200 000 dollaria bitcoinia kohti vuoden 2021 loppuun mennessä, näyttää konservatiiviselta, 300 000 dollaria ei ole poissuljettua," hän twiittasi. Analysoituaan erilaisia ​​markkinasignaaleja hän lisäsi, että Bitcoinin liikerata on "viitaten heijastavuuden lisääntymiseen, vahvistettu vuoden 2021 nouseva palautesilmukka".

Tom Fitzpatrick

Toinen asiantuntija, joka ennustaa Bitcoinin arvon nousun, on Citibankin analyytikko Tom Fitzpatrick. Hänen oma Bitcoin-hinta-analyysinsa vuodelle 2021 on lievästi sanottuna nouseva. Hän ennustaa, että Bitcoin nousee 318 000 dollariin tulevana vuonna ja mainitsee Bitcoinin historiallisen liikeradan keskeisenä indikaattorina. Mielenkiintoista on, että Fitzpatrick uskoo myös, että sijoittajat näkevät Bitcoinin yhä useammin keinona suojautua inflaatiolta ja “turvapaikan omaisuutena” COVID-19: n seurauksena..

Voisitko harkita sijoittamista Bitcoin BTC?

Bitcoin-hintaan vaikuttavat tekijät

bitcoin-hintaan vaikuttavat tekijät

Bitcoinin hintaan vaikuttaa eniten neljä päätekijää:

1. Bitcoinin puolittaminen

Olemme jo keskustelleet puolittamisesta – missä Bitcoin-kaivostyöläisille tarjottu palkkio vähenee 50%. Viimeksi tämä tapahtui toukokuussa 2020. Historiallisesti halvennuksia on seurannut hintojen nousu, koska lohkojen puolittaminen väistämättä vähentää tarjontaa vaikuttamatta välttämättä kysyntään. Ei ole kuitenkaan mitään keinoa tietää, kuinka COVID-kriisi on saattanut heittää avaimen töihin – voimme hyvinkin nähdä viivästyneen vaikutuksen, joka auttaa Bitcoinin arvoa nousemaan vuonna 2021.

2. Institutionaalisten sijoittajien kysyntä

Keskeinen tekijä kaikissa Bitcoin-hinta-analyyseissä vuodelle 2021 on institutionaalisten sijoittajien kiinnostuksen jatkuminen. Rahoitusvoimalaitosten, kuten JPMorganin, Standard Charteredin, Citibankin ja Deutsche Bankin, kiinnostus ei vain toimi tehokkaana salausvaluuttana, vaan myös siirtää Bitcoinia kohti institutionaalista omaisuutta ja tarjoaa todellisen, konkreettisen arvon toisin kuin Bitcoinin arvo luotu yksinomaan sosiaalisen rakenteen kautta. Kun institutionaaliset sijoitukset omaksuvat Bitcoinin, on myös askel kohti yksityisiä pankkeja suhtautumaan vakavammin kryptovaluuttaan.

3. Kryptovaluuttaan liittyvät säännöt

Kryptovaluutta ja lohkoketju ovat edelleen suhteellisen uusia, ja useimmat kansakunnat ympäri maailmaa ovat yhä käsittelemässä sääntelyä. Tietysti koko kryptovaluutan vetovoima on sen hajautettu luonne, mikä aiheuttaa jonkin verran ongelmaa lainkäyttöalueille, jotka haluavat säätää, miten se vaihtaa omistajaa. Sikäli kuin Bitcoin-hinta-analyysi vuodelle 2021 menee, on syytä huomata, että huhutaan olevan valmisteilla uusia EU-säännöksiä – Euroopan komissio julkaisi tänä vuonna ensimmäisen luonnoksen Markets in Crypto-asset Regulation -säännöksestä, ja tämä on jotain, mikä olisi voinut olla suuri vaikutus Bitcoinin hintaan. Ison-Britannian sijoittajien kannalta Brexit voi myös johtaa sääntelyn muutoksiin, joilla on vaikutusta kansainvälisiin markkinoihin. Jokainen, joka on kiinnostunut salauksesta kaupankäynnistä tai sijoittamisesta, haluaa pysyä ajan tasalla tällaisesta kehityksestä.

4. Ostajan kysyntä

Kysyntä luonnollisesti nostaa aina rahoitusvarojen hintaa. Kuten olemme nähneet, vuonna 2020 avattiin ennätysmäärä salauslompakoita, ja suosittujen alustojen, kuten PayPal, avulla käyttäjät voivat nyt ostaa ja käyttää Bitcoinia helposti, rento sijoittaja ei ole koskaan ollut helpompi upottaa varpaitaan kryptovaluuttamarkkinoille. Sellaisena voimme nähdä kysynnän kasvavan dramaattisesti tulevina kuukausina – mikä puolestaan ​​näkee Bitcoinin arvon nousevan.

Lue lisää: Mikä ajaa Bitcoin-hintaa vuonna 2021?

Bitcoin-hinta-analyysi vuodelle 2021

Joten miten voimme käyttää kaikkia tähän mennessä keskusteltuja tietoja tehdäksemme Bitcoin-hinta-analyysimme vuodelle 2021?

Kun sinulla on PwC: n, Morgan Creekin ja CityBankin kaltaisia ​​analyytikkoja, jotka ennustavat yksimielisesti pitkittyneet härkämarkkinat Bitcoinille tulevana vuonna, voit olla varma siitä, että BTC on todennäköisesti hyvä sijoitus. On kuitenkin huomattava, että muutamia erilaisia ​​lukuja mainitaan tarkasteltaessa Bitcoinin tavoitehintaa vuonna 2021.

Vaikka on ollut useita erittäin uskottavia alan asiantuntijoita, jotka ennustavat BTC: n saavuttavan 300 000 dollaria ja enemmän, toiset ovat olleet hieman konservatiivisempia arvioissaan. Mutta jopa asteikon alaosassa Bitcoinia mainostetaan edelleen saavuttamaan 100 000 dollaria – mikä on vakavaa kasvua, kun otetaan huomioon, että se käy kauppaa 19155 dollarilla kirjoitushetkellä.

Pitäisikö sinun sijoittaa Bitcoiniin vuonna 2021?

ostaa bitcoinia

Kun niin monet salausviranomaiset ennustavat Bitcoinin nousevia hintoja, on houkuttelevaa kiirehtiä vakaviin investointeihin. Mutta on syytä muistaa, että nämä ovat salausvaluuttamarkkinat – teollisuuden ennusteet ovat olleet aikaisemmin virheellisiä ja ne voivat olla väärässä myös tulevaisuudessa. Kuten minkä tahansa rahoitusvarojen kaupankäynnissä, mitään ei voida taata, ja on olemassa tiettyjä tekijöitä, jotka voivat pysäyttää minkä tahansa Bitcoinin kasvun sen radoilla. Mutta BTC tarjoaa varmasti jännittävän mahdollisuuden ja Bitcoin-hinta-analyysimme vuodelle 2021 osoittaa vakavaa kasvua. Sellaisena sen pitäisi olla osa hajautettua salkua kaikille vakaville sijoittajille.

Valmiina sijoittamaan Bitcoin BTC?

Johtopäätös

Bitcoin näytti erittäin lupaavalta vuoden 2020 alussa, ennen kuin koronaviruspandemia heitti meille kaarevan pallon ja näki hintojen nousevan, kun maailmanlaajuinen taantuma aiheutti tuhoa rahoitusmarkkinoilla. Mutta vuoden loppuessa Bitcoin näytti selviytyneen myrskystä yllättävän hyvin ja hinnat nousivat kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle marraskuussa. On tietysti vaikea sanoa, kuinka COVID-19 on saattanut kompensoida Bitcoinin puolittumisesta toukokuussa aiheutuneen potentiaalisen hyödyn, mutta BTC: n rallin perusteella päätellen voisimme nähdä viivästyneet vaikutukset nyt.

Suurin osa alan asiantuntijoista ennustaa suuria asioita kryptovaluutalle tulevina kuukausina, ja Bitcoin-hinta-analyysimme vuodelle 2021 osoittaa, että alkuperäinen digitaalinen valuutta voi hyvinkin olla etumatkustaja sijoitusmahdollisuuksien suhteen. Kun suuret nimet, kuten Anthon Pompliano ja Mike Novogratz, ovat niin luottavaisia ​​Bitcoinin potentiaaliin, on vaikea nähdä, kuinka suuri osa tulevasta vuodesta voi olla muuta kuin härkämarkkinat. Jos et ole vielä lisännyt salausvaluuttaa salkkuusi, nyt voi olla vain paras aika tehdä niin.

eToro – Paras välittäjä ostamaan Bitcoinia

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

UKK

Onko Bitcoin hyvä sijoitus vuodelle 2021?

Useimmat asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että Bitcoinin arvo todennäköisesti nousee vuonna 2021 – monien mielestä se nousee korkeimman jokaisen arvonsa yli varhaisessa vaiheessa. Jos nämä ennusteet ovat oikeita, niin Bitcoin-hinta-analyysimme 2021 ehdottaa, että alkuperäinen kryptovaluutta voisi todellakin olla älykäs sijoitus tulevana vuonna.

Kuinka Bitcoinin puolittaminen vaikutti tunnuksen arvoon?

Historiallisesti Bitcoin on nähnyt huomattavia hinnankorotuksia, kun kaivospalkkio puolittui. COVID-19: n vuoksi toukokuun 2020 puolittamisen täysimääräiset vaikutukset eivät kuitenkaan välttämättä ole tulleet voimaan. Tämä on yksi syy siihen, että useimmat teollisuuden sisäpiiriläiset ennustavat pitkittyneitä BTC-härkämarkkinoita vuonna 2021.

Mitä asiantuntijat ennustavat Bitcoinille vuonna 2021?

Kun teimme Bitcoin-hinta-analyysimme vuodelle 2021, meitä hämmästytti, kuinka useimmat johtavat asiantuntijat olivat yksimielisiä ennustettaessa merkittävää kasvua BTC: lle. Monet arvostetut kryptovaluuttaanalyytikot ovat ehdottaneet, että Bitcoin voi saavuttaa 300 000 dollaria vuoden loppuun mennessä. Toiset ovat konservatiivisempia, mutta uskovat kuitenkin, että Bitcoin murtaa edellisen ennätyskoronsa, 19 850,11 dollaria.

Ylittääkö Bitcoin 100 000 dollaria vuonna 2021?

Kukaan ei voi sanoa varmasti, kuinka Bitcoinin hinta liikkuu vuonna 2021, mutta Bitcoin-hinta-analyysissämme vuonna 2021 tunnistettiin useita alan asiantuntijoita, jotka ennustivat luottavaisesti BTC: n hinnan nousevan yli 100 000 dollarin rajan.

On nyt hyvä aika sijoittaa Bitcoiniin?

Kuten useimmilla rahoitusvaroilla, Bitcoinilla oli muutamia haastavia kuukausia vuonna 2020. Mutta kun yhä useammat institutionaaliset sijoittajat punnitsevat salausmarkkinoille ja suositut alustat, kuten PayPal, tarjoavat Bitcoinia ostettavaksi, maailman ensimmäisen digitaalisen valuutan hinta voidaan hyvin asettaa nousuun. Suurin osaava sijoittaja haluaa lisätä BTC: n salkkuunsa – ja nyt se voisi olla paras aika tehdä niin.

Kuinka sijoitan Bitcoiniin?

Jos haluat sijoittaa Bitcoiniin, tarvitset ensin Bitcoin-lompakon. Nämä ovat käytännössä keino tallentaa rahakkeesi ja toimia tavalla, joka ei ole liian erilainen kuin tavallinen lompakko. Sinun on myös löydettävä hyvämaineinen pörssi tai välittäjä, jonka avulla voit ostaa ja myydä valitsemaasi kryptovaluutta.

Lähteet:

https://capital.com/bitcoin-price-prediction-2021-and-beyond

https://www.express.co.uk/finance/city/1369586/bitcoin-price-value-forecast-2021-prediction-crypto-markets

https://investorplace.com/2020/11/bitcoin-price-prediction-2021-where-will-bitcoin-go-after-all-time-high/

https://cointelegraph.com/news/anthony-pompliano-breaks-down-his-bitcoin-outlook-for-2021

https://finance.yahoo.com/news/10-predictions-2021-china-bitcoin-174532075.html

https://www.bobsguide.com/guide/news/2020/Nov/24/no-regime-rest-bite-uk-regulations-to-cause-stir-in-2021/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner