Bitcoinin hintaennuste: Kuinka paljon Bitcoin on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Onko Bitcoin noussut tai kaatuu? Lue Bitcoin BTC -ennusteemme

Etsitkö Bitcoin-ennustetta 2021 – 2025? Olet oikeassa paikassa. Jaamme tärkeimmät Bitcoin-hintaennusteet vuodelle 2021 ja sen jälkeen. tarkastelemme Bitcoin BTC: tä saadaksemme selville, mitä asiantuntijoilla on sanottavansa tulevasta suorituskyvystä ja kuinka paljon Bitcoin on arvoltaan vuonna 2021 ja sen jälkeen.

Bitcoin (BTC), ns. Kryptovaluutan kuningas, ei vaadi käyttöönottoa. Lokakuussa 2020 jaoimme joitain parhaista Bitcoin-hintaennusteista vuosille 2021–2025 – mutta sen jälkeen kun omaisuus kasvoi joulukuussa, nykyiset ennusteet vanhentuivat nopeasti. Tässä artikkelissa opastamme sinut uusimpien ennusteiden kautta vastaamaan kysymykseen “nouseeko Bitcoinin hinta?”

Olitpa nykyinen tai potentiaalinen sijoittaja, olet todennäköisesti seurannut Bitcoinin viimeaikaista kehitystä pakkomielteisesti. Nykyisellä markkina-arvoltaan 642 238 803 752 dollaria ja 34 620,45 dollarin hinnalla Bitcoin on ylittänyt edellisen kaikkien aikojen korkeimman (ATH) 20 000 dollarin arvon, jonka se saavutti vuonna 2017. Sen nousuaika alkoi marraskuun alussa nousta 13824 dollarista 15 463 dollariin. vain yhden viikon tila. Sen jälkeen sen hinta ei ole hidastunut. Itse asiassa keskimääräinen päivittäinen kasvuvauhti oli lähes 1000 dollaria päivässä ennen vuoden 2020 loppua.

Siitä lähtien Bitcoin tuli tietokoneillemme vuonna 2009, kryptovaluutta on ollut tunnetusti vaikea ennustaa. Jotkut ihmiset uskoivat, että salaus ei koskaan poistu, kun taas toiset ajattelivat, että se korvaisi fiat-rahan muutamassa vuodessa. Kumpikaan näistä tuloksista ei ole vielä tapahtunut – mutta olemme nähneet Bitcoinin hinnan nousevan ja kaatuneen useita kertoja viime vuosikymmenen aikana.

Koska Bitcoin on tunnetusti haihtuva, hinnan ennustaminen kaikella tarkkuudella voi olla hankalaa. Hyvä uutinen on kuitenkin, että on olemassa monia salauksen asiantuntijoita, joilla on hyvät mahdollisuudet tehdä tietoisia (ja mahdollisesti tarkkoja) ennusteita sen hinnasta tulevina vuosina.

Tässä artikkelissa tarkastelemme joitain parhaista Bitcoin-hintaennusteista vuosille 2021, 2022 ja sen jälkeen. Olitpa kokenut sijoittaja, joka haluaa voittaa markkinoita, tai rento kauppias, joka haluaa pysyä ajan tasalla uusimmista kryptovaluuttatrendistä, lue lisää saadaksesi lisätietoja Bitcoinin hintaennusteesta tänään.

Jos haluat ostaa tai sijoittaa Bitcoin BTC: hen nopeasti ja helposti, 0% provisio, tarkista eToro-pörssi!

Joten onko tämä kasvutaso kestävä? Olet oikeassa paikassa saadaksesi selville. Olemme koonneet joitain vakuuttavimmista Bitcoin-hintaennusteista vuosille 2021–2025, auttamalla sinua tunnistamaan maailman ensimmäisen kryptovaluutan mahdolliset näkymät.

Lyhytaikainen Bitcoin-hintaennuste: 2021

Bitcoinin hintaennusteet vuodelle 2021

Mitä salauksen asiantuntijat ennustavat Bitcoin BTC: lle vuonna 2021?

Vuodesta 2021 eteenpäin monet Bitcoin-asiantuntijat ovat tehneet optimistisia ennusteita tulevaa vuotta varten.

Vuoden 2020 epävakauden jälkeen monet sijoittajat toivovat Bitcoinin viimeisimmän noususuorituksen jatkavan tulevana vuonna. Kryptovaluuttamarkkinat ovat kuitenkin tunnetusti epävakaat – ja kun otetaan huomioon, että Bitcoinin hinta on noussut ja laskenut dramaattisesti aiemmin, ei voida taata, että sen taivaankorkoiset hinnat pysyvät voimassa.

Ensimmäinen lyhytaikainen Bitcoin-hintaennuste tulee DigitalCoinPrice-ohjelmasta. Jos toivot Bitcoinin vaikuttavan suorituskyvyn jatkuvan koko uuden vuoden, se on rohkaisevaa uutista tältä salausalustalta. Katsotaanpa sen ennusteita:

DigitalCoinPrice-kaavion pystyakselin tarrojen pitäisi kertoa sinulle kaikki mitä sinun tarvitsee tietää – foorumi ei odota Bitcoinin hinnan laskevan alle 70 000 dollarin milloin tahansa vuonna 2021. yli. Vuoden 2021 loppuun mennessä DigitalCoinPrice odottaa digitaalisen omaisuuden olevan huikean 87723,88 dollarin arvoinen. Se on yli neljä kertaa edellinen ATH ja 50 000 dollaria suurempi kuin nykyinen arvo.

Jos nämä bitcoin-hintaennusteet ovat oikeita, se tarkoittaa, että meidän on koettava ennennäkemätön kasvu lähiviikkoina. Voit ajatella, että tämä optimismi on äärimmäistä, mutta kun otetaan huomioon se tosiasia, että sijoittajien kiinnostus on ennätyksellisen korkea, se ei ole täysin mahdotonta. Tulevaisuutta kohti loppuvuotta DigitalCoinPrice uskoo, että Bitcoin huipentuu toukokuussa vuotuiseen korkeimpaan tasoon, 103 563,76 dollariin, ennen kuin se laski takaisin 73 970,84 dollariin kesäkuussa.

Muina vuosina yli 30 000 dollarin kaatuminen olisi todennäköisesti sijoittajan pahin painajainen. Mutta tämä kaavio ei ole kaukana lannistavasta. Jopa DigitalCoinPricen matalimmat ennusteet ovat hämmästyttävän korkeat verrattuna Bitcoinin nykyiseen hintaan, joten niin kauan kuin et osta omaisuutta, kun sen hinta on kaaren huipulla, sen lyhyen aikavälin näkymät ovat hyvät.

Toisen Bitcoin-hintaennusteen osalta olemme siirtymässä WalletInvestoriin. WalletInvestorin teknisen analyysin mukaan Bitcoin ei todennäköisesti saavuta yli 100 000 dollarin arvoja, jotka DigitalCoinPrice ennusti. Sen näkymät ovat kuitenkin uskomattoman myönteiset jokaiselle, joka ihmettelee, tuleeko Bitcoin jatkamaan nousua?

WalletInvestorin ennusteiden mukaan Bitcoinin hinta nousee uuteen kaikkien aikojen korkeimpaan tasoon, 43 120,60 dollariin, ennen joulukuun 2021 loppua. Vaikka se odottaa hinnan laskevan hieman tammikuun ja helmikuun välisenä aikana, sen ennusteet ovat edelleen ylivoimaisesti nousussa, eikä mikään viittaa siihen, että Bitcoinin suorituskyky viime viikkoina on ollut huono.

Molemmat ennusteet ovat optimistisia, mutta ne ovat melkein konservatiivisia verrattuna Citibankin ennusteisiin. Takaisin marraskuussa 2020, a vuotanut raportti Citibankilta sisälsi hämmästyttävän ennusteen, jonka mukaan Bitcoinin hinta voisi nousta 318 000 dollariin joulukuuhun 2021 mennessä.

Citibankin vanhempi analyytikko Tom Fitzpatrick viittasi Bitcoiniin “21. vuosisadan kulta”, joka heijastaa omaisuuden asemaa “digitaalisena kullana”. Hän tunnisti tosiasian, että Bitcoinin hinnalla on ollut kolme nousua viime vuosikymmenen aikana, ja ehdotti, että tämä malli voisi ylläpitää pitkän aikavälin trendiä.

Bitcoinin hintahistoria, jolle on tunnusomaista ”käsittämätön kokoaminen ja sen jälkeen tuskalliset korjaukset”, voi osoittaa, että horisontissa on toinen huippu. Hinnan noustessa Fitzpatrickin väitteet ovat saaneet merkittävän oikeutuksen siitä lähtien, kun hän ensimmäisen kerran ennusti. Vaikka 318 000 dollaria saattaa tällä hetkellä tuntua hämmästyttävältä summalta, nopea eskaloitumisnopeus saattaa viitata siihen, ettei se ole niin äärimmäistä kuin miltä ensin tuntuu.

Joten mikä on seuraavaksi Bitcoinille nyt, kun se on toipunut niin myrskyisästä vuodesta? John McAfee on saattanut tehdä villin ennusteen, että Bitcoinin hinta nousee huikeaan miljoonaan dollariin ennen vuoden 2021 loppua, mutta suurin osa ennusteista on ollut hieman vaatimattomampia.

Carl Eric Martinin ylläpitämä YouTube-krypta-kanava The Moon, jota käytettiin Viserrys jakaa kaavio, joka seuraa Bitcoinin nousuaikaa vuonna 2017 – jälleen vuoden 2016 puolittamisen jälkivaikutus. Kuten voimme nähdä alla olevasta kaaviosta, tämä osoittaa, että jos Bitcoin seuraa samoja hintaliikkeitä toukokuun 2020 puolittumisen jälkeen, sen hinta nousee 318 438 dollariin lokakuuhun 2021 mennessä.

Cryptopolitanin mukaan yksi tekijä, joka voi vaikuttaa hintaan, on Bitcoin puolittuu joka tapahtui toukokuussa.

Bitcoinin puolittaminen on tapahtuma, joka tapahtuu Bitcoin-rahakkeiden liikkeen hallitsemiseksi ja salauksen lisäämiseksi. Koska Bitcoinin enimmäistarjonta on rajoitettu 21 miljoonaan, puolittuminen (tunnetaan myös joskus nimellä puolittaminen) tapahtuu 210 000 lohkoa, mikä vastaa suunnilleen neljän vuoden välein.

Tämä prosessi puolittaa palkin uusien lohkojen louhinnasta ajatuksella, että tämä hidastaa uusien Bitcoin-rahakkeiden luomisen nopeutta.

Viimeisen puolittumisen jälkeen vuonna 2016 Bitcoinin hinta nousi uskomattoman 93% koko loppuvuoden ajan. Jos kryptovaluutta noudattaisi tällä kertaa samanlaista mallia, voisimme todellakin nähdä Bitcoinin hinnan nousevan yli 75 000 dollariin ennen vuoden 2021 loppua.

Kun otetaan huomioon, että pelkästään tammikuussa olemme jo nähneet jyrkän nousun, vain aika näyttää kuinka tarkka projektio on.

bitcoinin hintaliikkeet

Valmiina sijoittamaan Bitcoin BTC?

Paljonko Bitcoinin hinta vuonna 2021?

Voiko Bitcoin nousta vuonna 2021?

Citi-analyytikot ennustavat Bitcoinin hinnan 300 000 dollarin tasolle vuoden 2021 lopussa.

Bitcoinin hintaennustejärjestelmän Stock-to-Flow (S2F) mukaan BTC / USD nousee 100000 dollariin joulukuuhun 2021 mennessä.

Analyytikko Mike McGlone Bloombergista asettaa tavoitteeksi 70 000 dollaria vuonna 2021 ja 180 000 dollaria yhdelle BTC: lle vuonna 2022.

Myös Citigroup kertoi institutionaalisille asiakkailleen näkevänsä mahdollisuuden, että Bitcoinin hinta nousee jopa 318 000 dollariin vuoden 2021 loppuun mennessä.

JPMorgan, pankki, joka kerran kutsui Bitcoinia huijaukseksi, odottaa nyt Bitcoinin hinnan nousevan 146 000 dollariin vuonna 2021.

Youtube ‘The Moon’ -omistajan omistavan Carl Eric Martinin mielestä bitcoinin hinta nousee 318 438 dollariin lokakuuhun 2021 mennessä..

Entinen Adaptive Capital -kumppani Willy Woo odotti Bitcoinin hinnan nousevan 200 000 dollariin vuoden 2021 lopulla.

WalletInvestorin mukaan Bitcoinin hinta voi nousta uuteen kaikkien aikojen korkeimpaan 93 120,60 dollariin ennen joulukuun 2021 loppua..

DigitalCoinPrice Platform odottaa Bitcoinin hinnan olevan 87723 dollaria vuoden 2021 loppuun mennessä.

Ryan Selkis odotti, että bitcoinin hinta nousee kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 318 000 dollaria kolikkoa kohti vuoden 2021 loppuun mennessä.

Elon Muskin johtama Tesla ilmoitti SEC-hakemuksessaan ostaneensa 1,5 miljardin dollarin arvosta Bitcoinia. Heti uutisten tullessa BTC: n hinta reagoi välittömästi ja saavutti uuden kaikkien aikojen korkeimman tason, 48 000 dollaria.

BNY Mellon Bank tukee kryptovaluutta, BNY Mellon Bank sanoi: "kasvava asiakkaiden digitaalisten omaisuuserien kysyntä" yhtä hyvin kuin "sääntelyn selkeyden parantaminen." Se merkitsi a "valtava tilaisuus meille laajentaa nykyiset palvelutarjontaamme tälle nousevalle alalle,"

Mastercard Mellon ilmoitti tukevansa kryptovaluutta. Digitaalisen omaisuuden johtaja Raj Dhamodharan sanoi: Näemme tämän tosiasian pelaavan Mastercard-verkossa, kun ihmiset käyttävät kortteja salausvälineiden ostamiseen, varsinkin bitcoinin viimeaikaisen arvon nousun aikana. Näemme myös, että käyttäjät käyttävät yhä enemmän salakortteja hyödyntääkseen näitä omaisuuseriä ja muuntamalla ne perinteisiin valuuttoihin kulutusta varten."

Tällaisten hurjasti erilaisten ennusteiden kanssa voi olla vaikea tietää, mikä on todennäköisin tulos (juuri siksi kryptovaluuttainvestointi on niin riskialtista toimintaa!). Voimme tiivistää nämä erilaiset vuoden 2021 Bitcoin-ennusteet sanomalla, että potentiaalisen hinnankorotuksen uskotaan tällä hetkellä olevan paljon dramaattisempaa kuin mahdollinen hinnanlasku, mutta tämä ei tarkoita, että lasku tapahtuisi vähemmän todennäköisesti.

Bitcoin-ennusteet vuodelle 2021 ovat uskomattoman vaihtelevia. Jos kannatat pitkän aikavälin sijoitusstrategiaa, katsotaanpa Bitcoinin hintaennusteita vuosille 2022-2025.

Pitkän aikavälin Bitcoin-hintaennuste: 2022-2025

Mitä salauksen asiantuntijat ennustavat Bitcoin BTC: lle vuonna 2022 ja sen jälkeen?

Monet elinkeinonharjoittajat ja sijoittajat haluavat tietää, mitä seuraavan 5 vuoden aikana voi olla varastossa Bitcoinin hintaan. Jos etsit Bitcoinin hintaennustetta 2025 tai edes ihmettelet, pitäisikö minun sijoittaa Bitcoiniin?, Jatka lukemista – olemme koonneet joitain salausasiantuntijoiden ja kaupankäyntialustojen keskeisiä teorioita.

Katsokaa analyytikoiden mielipidettä katsomalla eteenpäin vuoteen 2022-2025 nähdäkseen, jatkuuko omaisuuden nousuaika todennäköisesti tulevaisuuteen.

Ensimmäinen pitkän aikavälin Bitcoin-hintaennuste tulee italialaisesta kryptovaluutta-alustasta Previsioni Bitcoin. Sisäisen algoritminsa avulla Previsioni Bitcoin on saavuttanut seuraavan ennusteen, joka on esitetty tässä kaaviossa:

Vuonna 2022 Previsioni Bitcoin odottaa Bitcoinin hinnan saavuttavan 226 020 1208 dollarin ylimmän hinnan. Vaikka tämä ei ole yhtä suuri kuin Tom Fitzpatrick on ennustanut vuotaneessa Citibank-raportissa, se on silti erittäin rohkaiseva arvo.

Alusta odottaa Bitcoin-varojen hinnan nousevan 100 000 dollariin tammikuussa 2022, ennen kuin se nousee 200 583,77 dollariin huhtikuuhun 2022 mennessä – uskomaton yli 100%: n kasvuvauhti alle neljässä kuukaudessa! Tämän ennusteen mukaan marraskuussa 2022 hinta laskee takaisin 146077 dollariin, vaikka se nousee 182414 dollariin ennen vuoden 2022 loppua..

Joten miten tämä ennustus vertaa muihin markkinoilla oleviin? Prime XBT: n mukaan Previsioni Bitcoinin odotukset näyttävät olevan tiellä.

Prime XBT: n tekninen analyysi asettaa Bitcoinin hinnan yli 400 000 dollariin vuoden 2025 loppuun mennessä.

Jos tämä osoittautuu totta, se tarkoittaa, että salauksesta on tullut maailman ensimmäinen, joka saavuttaa kultavastaavuuden. Tämä tarkoittaa, että Bitcoinin markkina-arvo on sama kuin kullan markkina-arvo.

Itse asiassa foorumi ajattelee, että Bitcoinin hinta on 110,00 dollaria vuonna 2021 ja nousee 217403 dollariin vuoden 2022 loppuun mennessä, 290 000 dollariin vuoden 2023 loppuun mennessä, 345 000 dollariin vuoden 2024 loppuun mennessä ja vaikuttavan 462 000 dollariin vuoden 2025 loppuun mennessä..

Tämä näkymä saattaa tuntua huomattavan optimistiselta, mutta PrimeXBT ei ole ainoa analyytikko, joka ennustaa tällaisen nousun. Morgan Creek Capital Managementin toimitusjohtaja Mark Yusko sanoi YouTube-kanavan Altcoin Buzz haastattelussa, että hänen mielestään on “täysin loogista”, että Bitcoinin hinta saavuttaa kullan vastaavuuden pitkällä aikavälillä..

Pitkän aikavälin sijoituksena se ennustaa, että Bitcoin voisi toimia hyvin. Ennusteiden mukaan Bitcoinin arvo voi nousta 75 000 dollariin vuoden 2021 loppuun mennessä, nousta 1350 000 dollariin vuonna 2022 ja saavuttaa keskimääräinen hinta 320 000 dollaria vuoteen 2025 mennessä.

Toinen pitkäaikainen Bitcoin-hintaennuste on tullut DigitalCoinPrice-ohjelmasta. Palaten salausalustalle, miten sen odotukset vuodelle 2021 verrataan ennusteisiin vuosille 2022-2025?

DigitalCoinPrice -ennusteiden mukaan Bitcoinin hinta nousee vuonna 2023 130 000 dollariin. Seuraavien kahden vuoden aikana, ja nousee edelleen, ennen kuin se putoaa uudelleen vuoteen 2026 mennessä. Alusta uskoo, että digitaalinen kolikko saavuttaa seuraavat vuosittaiset korkeimmat:

2022: 121 871,73 dollaria

2023: 130 315,66 dollaria

2024: 190 010,12 dollaria

2025: 289109,15 dollaria

2026: 325 026,87 dollaria

Tämä näkymä on viime kädessä sekoitus hyviä ja huonoja uutisia. Sijoittajille, jotka ovat huolissaan siitä, että Bitcoinin nousuaika edeltää massiivista ja äkillistä kaatumista, joka vie sen takaisin joulua edeltäviin hintoihin, se on rohkaiseva merkki.

Vaikka DigitalCoinPrice uskoo, että Bitcoin alkaa laskea, sitä ei tapahdu yhdessä yössä – ja kaiken kaikkiaan sen viiden vuoden näkymät ovat edelleen suunnilleen kaksinkertaiset nykyiseen arvoonsa! Haittapuoli on kuitenkin se, että se viittaa siihen, että Bitcoin ei saavuta maailmanlaajuista haltuunottoa, jonka joidenkin analyytikkojen mielestä kortit voivat olla.

Palataksemme Trading Beastsiin, voimme nähdä, että sivustolla on melko varovainen lähestymistapa kuin monilla muilla ennustajilla, joita olemme nähneet. Vuosien 2022 ja 2023 loppuun mennessä se ennustaa seuraavan Bitcoinin vähimmäis- ja enimmäishintaennusteen 2022 ja 2023:

 • Joulukuu 2022: Bitcoinin minimihinta = 21873,556 dollaria, Bitcoinin maksimihinta = 45461,111 dollaria
 • Joulukuu 2023: Bitcoinin minimihinta = 33683,600 dollaria, Bitcoinin maksimihinta = 70122 941 dollaria

Nämä luvut ovat paljon pienempiä kuin jotkut markkinoiden optimistisimmista ennusteista. Esimerkiksi TV-isäntä Max Keizer on väittänyt, että Bitcoin osuu pian 88 000 dollariin ja nousee uskomattomaan 400 000 dollariin seuraavan viiden vuoden aikana.

Vastaavasti nousevalla lähestymistavalla Bitcoinin puolestapuhuja ja pääomasijoittaja Tim Draper on ennustanut, että Bitcoinin hinta saavuttaa 250 000 dollarin hinnan vuoteen 2023 mennessä – ennusteen, jonka hän teki ensimmäisen kerran vuonna 2018 ja on pysynyt kiinni siitä lähtien. Draper uskoo, että Bitcoinilla on valoisa tulevaisuus vakavana haastajana perinteiselle fiat-valuutalle, ja uskoo, että voimme pian nähdä paluun Bitcoinin kaikkien aikojen korkeimpaan (ATH) 20 000 dollariin vuoden 2017 lopussa..

Mutta nämäkin ennusteet eivät ole kunnianhimoisimpia. The Global Macro Investor -nimisen sijoitusstrategian tutkimuspalvelun toimitusjohtaja Raoul Pal uskoo, että Yhdysvaltojen taloudella on synkkä tulevaisuus – ja ehdottaa, että taitavien sijoittajien tulisi suojata sekä kullalla että Bitcoinilla. Hän ennustaa hämmästyttävän 10 710 prosentin hinnankorotuksen, ja Bitcoinin hinta nousee miljoonaan dollariin vuoteen 2025 mennessä!

Mitä sitten meidän pitäisi ottaa pois näistä Bitcoin-hintaennusteista? Jos mietit edelleen, onko Bitcoin hyvä sijoitus?, Saatat tuntea olevasi rauhoittava siitä, että monet salaussijoittajat uskovat, että tunnus on asetettu valoisalle tulevaisuudelle. Asiantuntijoiden keskuudessa vallitsee yleinen yksimielisyys siitä, että Bitcoinin hinta todennäköisesti nousee parin seuraavan vuoden aikana – ja se voi nousta pitkällä aikavälillä.

Bitcoin-ennusteensa mukaan vuodelle 2025 BTC: n markkina-arvo voi saavuttaa 3 biljoonaa dollaria 4 vuoden kuluessa; tämä johtaisi bitcoinin hintaan noin 140 400 dollaria.

Ottaen kuitenkin huomioon tämän artikkelin Bitcoin-hintaennusteet, ei ole koskaan liian myöhäistä sijoittaa Bitcoiniin ja hyödyntää täysin sen volatiliteettia.

Oletko harkinnut ostamista Bitcoin?

Muita Bitcoin (BTC) -ennusteita vuosille 2023-2025 ovat:

Bitcoinin hintaennusteet 2023:

Kaupalliset petot: 52 417 873 dollaria

Cryptoground: 15795 dollaria

Puntaennuste: 43145 dollaria

Bitcoinin hintaennusteet 2025:

Cryptonewsz: 100 000 dollaria

Salaus: 25589 dollaria

Puntaennuste: 118365 dollaria

Päätelmä: Bitcoinin hintaennuste

Alla olevat ennustusluvut esittävät joitain Mahdollisuudet korkea ja matala Bitcoin-hintaennusteiden ennuste vuosina 2021, 2022, 2023, 2024 ja 2025, jotka tarjoavat tekniset analyytikot ja alan asiantuntijat.

Vuosi Korkea Matala
2021 120 000 dollaria 21 400 dollaria
2022 156 000 dollaria 45 000 dollaria
2023 225 000 dollaria 60 000 dollaria
2024 315 000 dollaria 115 000 dollaria
2025 450 000 dollaria 85 000 dollaria

Kuinka Bitcoinin hinta on muuttunut ajan myötä?

Sijoittajalle, joka ihmettelee “nouseeko Bitcoinin hinta?”, Yksi tärkeimmistä huomioitavista tekijöistä on aiempi kehitys. Tämä tekee sinun paljon helpommaksi kontekstualisoida nykyiset kryptovaluuttatrendit ja lopulta yrittää tehdä tarkimmat Bitcoin-hintaennusteet.

Voimme nähdä Bitcoinin historialliset hintamuutokset tällä kaaviona, jonka salausdatasivusto Nomics.com on julkaissut:

Lanseeraamisensa jälkeen vuonna 2009 Bitcoin ilmestyi ensimmäisen kerran kryptovaluuttapörsseissä vuonna 2010. Suuren osan tänä vuonna sen hinta vaihteli välillä 0,06–0,30 dollaria – se on yli 100 000 kertaa alempi kuin nykyinen hinta! Se nousi lopulta 1 dollariin helmikuussa 2011. Mutta vasta vuonna 2012 Bitcoinin hinta alkoi nousta tasaisemmin ylittäen lopulta 100 dollaria elokuussa 2013.

Sen ensimmäinen merkittävä hintahyppy tapahtui marraskuussa 2013. Vain yhden kuukauden aikana sen hinta nousi 280 dollarista 979,45 dollariin, mikä oli huikea harppaus, kun otetaan huomioon sen toistaiseksi hidas kehitys. Valitettavasti sen ei pitänyt kestää, ja vuoteen 2014 mennessä sen hinta oli pudonnut 350 dollariin. Sen toinen suuri hintahyppy osoittautuisi paljon enemmän läpimurroksi.

Bitcoin saavutti $ 20,000: n ATH: n vuonna 2017 nopean inflaation jälkeen. Tuolloin tämä kasvu oli ennennäkemätöntä; nyt olemme nähneet sen tapahtuvan kahdesti. Vaikka Bitcoinin hinta kaatui vuonna 2018 takaisin 3 300 dollariin, se ei ole koskaan palannut edellisvuotta edeltävälle tasolle (samaa ei voida sanoa monista altcoineista).

Kuten historialliset hintakaaviot osoittavat, nousu- ja laskutoimitukset eivät todennäköisesti ole täysin lineaarisia. Bitcoinin nykyinen hinta 34620,45 dollaria on uskomattoman vaikuttava, mutta edes se ei ole enää sen ATH (BTC saavutti hämmästyttävän 41 000 dollaria viimeisimmän huippunsa aikana). Tom Fitzgeraldin väite, jonka mukaan Bitcoinin edistymiselle on ollut ominaista ‘käsittämätön kokoontuminen, jota seuraa tuskallisia korjauksia’, on helppo nähdä – joten tässä artikkelissa olevista optimistisista ennusteista huolimatta sijoittajien tulisi aina olla valmiita näkemään BTC: n arvo putoamaan. Kuten sanonta kuuluu: valmistaudu pahimpaan, toivo parhaisiin!

Mitkä tekijät vaikuttavat Bitcoinin hintaan?

Bitcoin BTC: n hinta voi muuttua useiden eri tekijöiden mukaan. Jotta voitaisiin tehdä tarkimmat Bitcoin-hintaennusteet vuosiksi 2021–2025 ja vastata kysymykseen ‘Onko Bitcoin hyvä sijoitus?’, On parasta olla tietoinen näistä tekijöistä alusta alkaen. Tämä todellakin helpottaa kasvu- tai laskujaksojen ennustamista kryptovaluuttojen trendien ja muiden tapahtumien perusteella, jotka voivat vaikuttaa BTC: n hintaan.

1. Median kattavuus

Medianäkyvyys on erittäin tärkeä, kun on kyse sijoittajien kiinnostuksen nostamisesta kryptovaluuttaan. Vuosina 2017-2018 kiinnostus BTC: tä kohtaan (muun salausmarkkinan ohella) johtui suurelta osin median vimma. Mitä enemmän kattavuutta nousevat hinnat nousivat, sitä enemmän ihmisiä alkoi sijoittaa. Tämä loi epätasapainon kysynnän ja tarjonnan välillä, mikä sai Bitcoinin hinnan nousemaan.

Vuoden 2020 lopussa näimme tämän jälleen. Kun maksuverkosto PayPal ilmoitti, että se antaisi ihmisille mahdollisuuden tallentaa BTC: tä PayPal-lompakkoihinsa, Bitcoin osui otsikoihin kostolla, antaen monille potentiaalisille sijoittajille tarvittavan työn BTC: n lisäämiseksi salkkuunsa. Se, että Bitcoin on saamassa todellisia sovelluksia, on vastannut huoliin siitä, että se on liian epäkäytännöllistä kilpailla fiat-valuutan kanssa.

2. Markkinakilpailu

Toinen tekijä, joka voi vaikuttaa Bitcoinin hintaan, on markkinakilpailu. Kun uusia altcoineja tulee markkinoille tai muut korkean tason kryptovaluutat alkavat herättää suurta sijoittajien kiinnostusta, se voi saada kauppiaat keskittymään vaihtoehtoisiin salauksen muotoihin. Tämä pätee erityisesti Bitcoin Cashiin (BCH). Bitcoin-haarukka on kolmannen sukupolven kryptovaluutta, jonka monet ihmiset uskovat ylittävän BTC: n, koska se on suunniteltu ratkaisemaan joitain cryptocurrency-kuninkaan vaivaavia ongelmia.

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että Bitcoin on paljon joustavampi markkinakilpailulle kuin useimmat altcoiinit. Yli 10 vuoden aikana se ei ole koskaan menettänyt asemaansa “digitaalinen kulta”, huolimatta siitä, että uudet kryptot saattavat olla teknisesti vankempia tai skaalautuvia. Itse asiassa Bitcoinin hinnan muutokset ennustavat usein samanlaisia ​​liikkeitä koko toimialalla. Monet analyytikot ovat huomanneet, että nousevat tai laskevat BTC-ajoa heijastavat läheisesti muut kryptot, vaikka päinvastoin ei näytä olevan totta.

3. Tarjonta ja kysyntä

Kuten kaikki rajoitetut hyödykkeet, myös Bitcoinin tarjonta ja kysyntä vaikuttavat valtavasti sen hintaan. Bitcoinin hinta nousee, kun uusien rahakkeiden kysyntä on suurempi kuin tarjonta – mikä tapahtuu yleensä jokaisen Bitcoinin puolittumisen seurauksena, mikä saa jotkut sijoittajat ajattelemaan sitä eräänlaisena keinotekoinen inflaatio.

Tämä tekijä muuttuu vähemmän epävakaaksi, kun Bitcoins-enimmäistarjonta on annettu. Nykyisten arvioiden mukaan tämä tapahtuu kuitenkin vasta noin vuonna 2140.

4. Salausvaluutta-asetukset

Kryptovaluutan maailma on ollut suurelta osin sääntelemätön kaikkialla maailmassa, mutta lisääntyvän hallituksen paineen vuoksi sitä valvotaan tarkemmin. Tämä luo pitkän aikavälin epävarmuutta, koska jotkut sijoittajat ovat huolissaan siitä, että uudet säädökset aiheuttavat Bitcoinin (ja muiden kryptovaluuttojen) kysynnän laskun. Tämä voi johtua tulevista verotustoimenpiteistä tai uusista rajoituksista.

5. Bitcoinin puolittaminen

Bitcoinin puolittaminen (joskus kutsutaan myös puolittamiseksi) on tapahtuma, joka on suunniteltu hallitsemaan Bitcoin-rahakkeiden liikkuvuutta ja tekemään kryptovaluutasta skaalautuvampaa. Koska Bitcoinin enimmäistarjonta on rajoitettu 21 miljoonaan, puolittumisen on määrä tapahtua joka kerta, kun 210 000 uutta lohkoa lisätään lohkoketjuun, mikä vastaa suunnilleen neljän vuoden välein. Tämä prosessi tarkoittaa, että palkkio uusien Bitcoin-lohkojen louhinnasta leikataan kahtia, mikä hidastaa vauhtia, jolla maksimoimme tarjonnan. Tällä hetkellä liikkeessä on 18,5 miljoonaa BTC: tä, ja nykyisten arvioiden mukaan saavutamme 21 miljoonaa vuonna 2140.

Vuonna 2016 ensimmäisessä Bitcoinin puolittamisessa BTC: n hinta nousi uskomattoman 93% koko loppuvuoden ajan. Ennen kuin viimeinen puolittuminen tapahtui vuonna 2020, sijoittajat totesivat, että jos kryptovaluutta noudattaa jälleen samanlaista mallia, voimme nähdä Bitcoinin hinnan nousevan noin 15 000 dollariin ennen vuoden loppua. Tosiaan, teimme!

Avainkohdat

 • Nykyisellä markkina-arvoltaan 642 238 803 752 dollaria ja 34 620,45 dollarin hinnalla Bitcoin on ylittänyt edellisen kaikkien aikojen korkeimman (ATH) 20 000 dollarin..
 • DigitalCoinPrice ei odota Bitcoinin hinnan laskevan alle 70 000 dollarin missään vaiheessa vuonna 2021, ja uskoo, että Bitcoin saavuttaa huippunsa toukokuussa 103 563,76 dollaria toukokuussa.
 • WalletInvestor ennustaa, että Bitcoinin hinta saavuttaa uuden ATH: n, joka on 43120,60 dollaria ennen joulukuun 2021 loppua..
 • A vuotanut raportti Citibankilta sisälsi hämmästyttävän ennusteen, jonka mukaan Bitcoinin hinta voisi nousta 318 000 dollariin joulukuuhun 2021 mennessä.
 • Vuonna 2022 Previsioni Bitcoin odottaa, että ”kryptovaluutan kuningas” saavuttaa huippuhinnan 226020,1208 dollaria. Se odottaa omaisuuserän saavuttavan 100 000 dollaria tammikuussa, ennen kuin se nousee huhtikuuhun 200 583 7728 dollariin.
 • Prime XBT: n tekninen analyysi asettaa Bitcoinin hinnan yli 400 000 dollariin vuoden 2025 loppuun mennessä, mikä tarkoittaa, että BTC saavuttaisi ‘kultaekvivalenssin’.
 • DigitalCoinPricen ennusteiden mukaan Bitcoinin hinta nousee vuonna 2023. Seuraavien kahden vuoden aikana sen hinta nousee edelleen, ennen kuin se laskee jälleen vuoteen 2026 mennessä..
 • Tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa Bitcoinin hintaan, ovat tiedotusvälineet, markkinakilpailu ja säännöllinen Bitcoinin puolittaminen.
 • Bitcoin-hintaennusteiden tekeminen voi olla uskomattoman vaikeaa markkinoiden arvaamattomuuden vuoksi
 • Bitcoin voi olla erittäin epävakaa
 • Mukaan Kaupankäynti petoja, Lokakuussa 2021 Bitcoinin enimmäishinta voi olla 55121 582 dollaria ja vähintään 22 282 676 dollaria. Tämä antaa keskimäärin 12,097,266 dollaria
 • TV-isäntä Max Keizer, muun muassa, on väittänyt, että Bitcoin saavuttaa pian 48 000 dollaria ja nousee 400 000 dollarin kullan vastaavuuteen seuraavien viiden vuoden aikana
 • Bitcoinin hinta on ollut uskomattoman myrskyinen viime vuosikymmenen aikana, ja se on saavuttanut korkeimmat 20000 dollaria vuonna 2017
 • Jotkut suurimmista Bitcoinin hintaan vaikuttavista tekijöistä ovat kysyntä ja tarjonta, markkinakilpailu ja sääntely

Jos olet etsinyt luotettavaa Bitcoin-hintaennustetta vuosille 2021, 2022 ja sen jälkeen, toivomme, että olet löytänyt tämän artikkelin hyödyllisenä. Vaikka on mahdotonta ennustaa täydellä tarkkuudella, salauksen aiemman suorituskyvyn analysointi on keskeinen tapa, jolla asiantuntijasijoittajat voivat tehdä tulevia ennusteita.

Harkitko Bitcoinin lisäämistä salkkuusi tai oletko nykyinen sijoittaja, viimeaikainen noususuhde on saanut monet ihmiset miettimään, tuleeko Bitcoin edelleen nousemaan? Suurimman osan ennusteista näkymät ovat ylivoimaisesti myönteiset. Mikään tässä artikkelissa mukana olevista ennusteista ei odota näkevän nopeaa laskusuhdetta lähitulevaisuudessa, vain DigitalCoinPrice ennustaa Bitcoinin hinnan laskevan vuoden 2023 jälkeen.

Jos pidit artikkelistamme Bitcoinin hintaennuste: kuinka paljon Bitcoin on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen, anna sille tykkäys ja jaa kauppiaiden kanssa.

Jos tunnet innoituksen harkita kaupankäynti Bitcoinilla, tai tämä artikkeli on tarjonnut jonkin verran lisätietoa nykyisestä kaupankäyntitiedostostasi, saatat olla iloinen siitä, että etoro tarjoaa mahdollisuuden käydä kauppaa krypto-omaisuuksilla, mukaan lukien BTC ja CFD jopa 90+ kryptovaluutat. Salauskauppiaat voivat rakentaa monipuolisen salkun suosituimmilla kolikoilla.

eToro – Osta Bitcoin 0%: n provisiolla

kaupankäynti bitcoinilla

Kirjaudu eTorolle ja aloita kaupankäynti Bitcoinilla tai kopioi parhaat BTC-sijoittajat ilman lisämaksua. Hallintopalkkioita tai muita piilokustannuksia ei ole.

etoro-välittäjä

Lisälukemista:

Suosituimmat 15 parasta kryptovaluuttaa tässä kuussa

Onko Bitcoin hyvä sijoitus & Pitäisikö minun sijoittaa Bitcoiniin?

Ripple-hintaennusteet: Kuinka paljon ripple on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen?

15 syytä sijoittaa kryptovaluuttoihin

Suosituimmat salausvaluutat Isossa-Britanniassa

Suosituimmat kryptovaluutat, jotka sijoittavat Australiaan vuonna 2021

Kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla 100 dollarilla

Tärkeimmät kryptovaluutat kuin Bitcoin

Suosituimmat salausvaluutat Yhdysvalloissa

Bitcoinin hintaennuste – UKK

Onko Bitcoin hyvä sijoitus?

Lähes kaikkien ennusteiden mukaan Bitcoin näyttää olevan hyvä sijoitus (sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä). Sen nouseva ajo ei todennäköisesti hidastu pian.

Vaikka kryptovaluuttaan sijoittaminen on aina riskialtista, Bitcoinia pidetään yleensä hyvänä sijoituksena toimialalla. Sen suuri volatiliteetti tarkoittaa, että voit käyttää sitä yrittäessäsi ansaita lyhytaikaisia ​​hintavaihteluita, kun taas alan yleinen ylöspäin suuntautuva liike tarkoittaa myös, että se voi olla myös suuri pitkäaikainen sijoitus.

Mitä Bitcoinin arvo on vuonna 2030?

Ennusteet vaihtelevat kysymyksessä “mitä Bitcoinin arvo on vuonna 2030?”. Ylöspäin suuntautuvien trendien mukaan monet asiantuntijat uskovat kuitenkin, että Bitcoin voisi palata 20 000 dollarin ATH: iin vuoteen 2017 mennessä. Jotkut jopa uskovat, että se saavuttaa tämän arvon lähempänä vuotta 2025 ja nousee melkein kullan vastaavuuteen vuoteen 2030 mennessä..

Voinko sijoittaa 100 dollaria Bitcoiniin?

Joo! Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse ostaa kokonaisia ​​Bitcoin-rahakkeita, jotka maksavat kirjoitushetkellä melkein 13 000 dollaria. On täysin mahdollista ostaa pieni prosenttiosuus yhdestä tunnuksesta, joten voit sijoittaa niin paljon tai vähän rahaa kuin haluat.

Voiko Bitcoin koskaan kuolla?

Viimeinen Bitcoin-tunnus julkaistaan ​​noin vuonna 2140. Kukaan ei ole varma, mitä tapahtuu ennen kuin tämä tapahtuu. Se on niin pitkälle tulevaisuudessa, että Bitcoin olisi teoreettisesti voinut pudota suotuisuudesta ennen kuin saavutamme tämän virstanpylvään. Vaihtoehtoisesti muutokset Bitcoin-verkossa voivat mullistaa Bitcoinin tarjonnan ja muuttaa sen näkymiä kokonaan.

Kuinka monta Bitcoin-tunnusta on jäljellä?

Jo kaivettujen Bitcoin-rahakkeiden määrä on yli 18,5 miljoonaa (tarkka lukumäärä muuttuu 10 minuutin välein). Koska kokonaistarjonta on 21 miljoonaa, se tarkoittaa, että jäljellä on alle 3 miljoonaa merkkiä jäljellä.

Voiko Bitcoin lyödä $ 40k?

40 000 dollaria voi olla kaksinkertainen omaisuuden edelliseen ATH: hen, mutta se on selvästi tavoitettavissa. Bitcoin osui 40 000 dollariin ensimmäistä kertaa joulukuussa, ja vaikka se oli lyhytaikainen, monet ennusteet uskovat sen palaavan näihin korkeuksiin vuoden 2021 aikana.

Voiko Bitcoin lyödä $ 100k?

Tämänhetkisen kasvunsa ansiosta Bitcoin voi saavuttaa 100 000 dollaria parin seuraavan vuoden aikana. Optimistisimmat ennusteet uskovat, että tämä voi tapahtua vuonna 2021, kun taas toiset odottavat BTC: n rikkovan 100 000 dollarin esteen vuosien 2022 ja 2025 välillä.

Vastuuvapauslauseke: Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa, eikä aiempi kehitys ole osoitus tulevista tuloksista. Ennuste ja analyysi heijastavat eri ulkoisten ja sisäisten analyytikoiden näkemyksiä kulloinkin ja voivat muuttua milloin tahansa. Lisäksi ne eivät voi olla kaupankäynnin koulutuksen sitoumus tai takuu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner