Cardanon ostaminen – Aloittelijan opas 2021

Mistä ostaa Cardanoa & Löydä paras vaihto

Tällä hetkellä on yli 7000 kryptovaluutta, joita voit ostaa ja myydä verkossa. Markkina-arvon suhteen Cardano istuu mukavasti kymmenen parhaan joukkoon – arvoltaan yli 6,6 miljardia dollaria.

Haluatko oppia ostamaan Cardanon (ADA) omasta kodistasi?

Tässä oppaassa, näytämme sinulle, kuinka voit ostaa Cardanon verkosta. Opastamme sinut välittäjän valitsemisessa, mahdollisten riskien ja hyötyjen ymmärtämisessä sekä Cardano-sijoituksesi loppuunsaattamisessa turvallisimmalla mahdollisella tavalla.

Tämän lisäksi keskustelemme siitä, kuinka löytää hyvämaineinen Cardano-palveluntarjoaja, kuinka tallentaa ja myydä ADA-kolikoitasi, miten perustaa kaupankäyntitilaus ja paljon muuta

Kuinka ostaa Cardanoa tänään – Vaiheittainen opas

Eikö sinulla ole aikaa lukea oppaamme kokonaan? Jos näin on, noudata alla esitettyjä pikatoiminnon vaiheita ostaaksesi Cardano alle 5 minuutissa!

1. Avaa tili lisensoidulla online-välittäjällä, joka tarjoaa Cardanoa

2. Rahoita uusi tilisi

3. Valitse käytettävissä olevien kryptovaluuttojen luettelosta ADA

4. Syötä pyydettäessä Cardano-määrän, jonka haluat ostaa

5. Vahvista valintasi ja se lisää digitaaliset ADA-kolikot uuteen portfolioosi

Oletko valmis ostamaan Cardanon nyt debit- / luottokortilla tai e-lompakolla? Jos niin,

eToro – paras välittäjä ostaa Cardano ADA

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Kuinka ostaa Cardanoa tänään

Jos etsit vaiheittaista läpikäyntiä, tutustu alla olevaan. Näytämme sinulle, miten voit ostaa Cardanon tänään parhaalla salausvaihdolla!

Vaihe 1: Valitse online Cardano Broker tai Exchange

Kuten ylhäältä näet, on suositeltavaa ostaa Cardano säännellyn verkkovälittäjän välityksellä – riippumatta kokemustasostasi.

Voit silti ostaa Cardanon suoraan, jos ostat digitaalisen valuutan eToron kautta. Ei vain sitä, mutta alusta on tiukasti säännelty. Käsittelemme tarkemmin sääntelyn merkitystä myöhemmin.

Voit halutessasi mennä kolmannen osapuolen salausvaihtoon ostamaan Cardanon. Ongelmana on kuitenkin se, että näiden pörssien ei useinkaan tarvitse toimia minkään viranomaisen mukaisesti. Toisin sanoen heillä ei ole viranomaislisenssiä.

eTorolla on monien arvostettujen organisaatioiden hyväksyntä, ja sillä on toimilupa useilla lainkäyttöalueilla. Esimerkiksi se on rekisteröity riippumattomassa sääntelyviranomaisessa FINRA Yhdysvalloissa. Välittäjää säätelevät myös Yhdistyneen kuningaskunnan FCA, Kyproksen CySEC ja Australian ASIC.

Tällaiset sääntelyviranomaiset perustettiin varmistamaan turvallinen taloudellinen areena suurelle yleisölle. Tiukkojen sääntöjen ja vaatimusten asettaminen välittäjille antaa kryptovaluutta-sijoittajille mielenrauhan ja oikeudenmukaisen palvelun

Ergo, eTorossa, voit ostaa Cardanon milloin haluat – turvallisessa ja helppokäyttöisessä tilassa.

Säätö

Kuten näette, sääntelyn tulisi olla prioriteettiluettelossasi, kun haluat ostaa Cardanoa. Lisäksi sääntely on ensimmäinen ilmeinen merkki siitä, että olet tekemisissä laillisen yrityksen kanssa ja että sinulla on jonkin verran suojaa roistoja vastaan..

Yhteenvetona – kolmansien osapuolten salausvaihdot eivät usein tarjoa mitään suojaa lainkaan. Hakkerit ovat kertoneet usein pyyhkivänsä tällaisen vaihdon sisällön yhdellä iskulla.

Toinen vaihtoehto sinulle on ostaa Cardano ja tallentaa digitaaliset kolikot itse henkilökohtaiseen krypto-lompakkoon. Tämä tarkoittaa, että olet täysin vastuussa oman pitkän yksityisen avaimesi hoidosta sekä suojautumisesta huijareilta.

Jos yksityinen avain joutuu hakkereiden käsiin ja kaikki salausvarasi varastetaan – siihen ei voi tehdä paljon.

Aloittelijoille sopiva välittäjä eToro tallentaa Cardanon niin, että sinun ei tarvitse, ilman mitään maksua. On paljon turvallisempaa tallentaa digitaaliset valuuttasi tällaiselle säännellylle alustalle kuin sääntelemättömään lompakkoon.

maksutavat

Kun keskustelet Cardanon ostamisesta, maksutavat tulevat epäilemättä mieleesi. Totuus on, että sinä päivänä ei pitäisi olla mitään ongelmaa ostaa kryptovaluuttoja suosikkimaksutavallasi.

Jos olisit halunnut ostaa Cardanon aiemmin, sinun olisi todennäköisesti pitänyt tehdä se pankkisiirrolla. Vielä nykyäänkin tämä on yksi hitaimmista tavoista maksaa salausvaroista tai mistä tahansa omaisuudesta.

Online-välittäjä eToro on yhteensopiva lukuisien maksutyyppien kanssa, kuten Visa, Visa Electron, Mastercard ja Maestro. Alusta hyväksyy myös erittäin kätevät e-lompakot, kuten Rapid Transfer, Neteller, Klarna, Skrill ja PayPal.

Palkkiot ja palkkiot

Kun tarkastelet Cardanon ostamista verkosta, toinen tekijä, jolla silmäsi ovat auki, ovat palkkiot ja palkkiot.

Verkkovälittäjien, kuten kaikkien yritysten, on ansaittava voittoa tarjotakseen hyvää palvelua – tai tässä tapauksessa pääsyä kryptovaluuttamarkkinoille.

Kuinka ostaa Cardano-oppaamme totesi, että suuri joukko välittäjiä veloittaa palkkiot jokaisesta kaupasta ja summa voi vaihdella. Veloitettu maksu on yleensä vaihteleva prosenttiosuus suhteessa sijaintisi kokoon.

Poista sumu:

 • Verkkosalaustoimittaja Coinbase perii 1,49%: n maksun jokaisesta kaupasta
 • Jos syötät Cardanon sijaintiin 1000 dollaria, maksat 14,90 dollaria
 • Sellaisena, jos annat 2000 dollaria, maksat Coinbaselle 29,80 dollaria – ja niin edelleen

Selittäkää tarkemmin katsomalla esimerkkiä siitä, miten tämä 1,49%: n maksu voi vaikuttaa voittoihisi, kun päätät ostaa Cardanon:

 • Luo Cardanoon 1500 dollarin arvoinen ostotilaus
 • Maksat Coinbaselle 1,49%, mikä vastaa 22,35 dollaria
 • Kun haluat ladata digitaaliset valuuttasi, ADA-kolikoidesi arvo on 2000 dollaria
 • Jälleen maksat Coinbaselle 1,49%, joka on 29,80 dollaria
 • Maksoit alustalle yhteensä 52,15 dollaria palkkiona markkinoille tulemisesta ja markkinoilta poistumisesta

Kuten yllä olevasta esimerkistämme käy ilmi, näennäisesti pienet muuttuvat palkkiot voivat pian syödä potentiaalisia voittoja. Jos olisit päättänyt ostaa Cardanon osoitteessa eToro, olisit säästänyt 52,15 dollaria palkkioita. Tämä johtuu siitä, että välittäjä on täysin palkkioton!

Jotkut verkkovälittäjät veloittavat asiakkailta myös talletuksia ja nostoja. Nämä maksut vaihtelevat, mutta aloittelijan oppaamme havaitsi, että kun valitset Cardanon ostamisen debit-kortilla Coinbasessa, olet velvollinen maksamaan 3,99%: n maksun. Esimerkissämme oleva ostotilaus olisi johtanut 59,85 dollarin maksuun – vain päästäksesi markkinoille.

Verrattuna, eToro edellyttää 0,5 prosentin talletusmaksua – ja vain tilanteissa, joissa et rahoita tiliäsi Yhdysvaltain dollareina.

Muut tärkeät tekijät

Olemme käyneet läpi monia tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon Cardanon ostamisen yhteydessä.

Sekä palkkiot, sääntely ja maksutavat. On muita ajateltavia mittareita, kun etsit kätevää ja turvallista tapaa päästä markkinoille.

Seuraavassa on muutamia muita tärkeitä tekijöitä, jotka on ajateltava ennen askelta.

 • Käyttäjäystävällisyys: Kun etsit hyvää välittäjää – aloittelijoille suunnatun helppokäyttöisen alustan tulisi olla tärkeä tekijä. Mitä helpompaa sinulla on navigoida tililläsi ja tehdä tilauksia – sitä sujuvampi kokemuksesi on, kun valitset Cardanon ostamisen.
 • Pienin sijoitus: On tärkeää, että tiedät vähimmäissijoituksen, joka vaaditaan Cardanon ostamiseen valitsemassasi välittäjässä. Esimerkiksi, jos olet aloittelija ja foorumi määrittelee satoja jokaiselle sijoitukselle, se ei todennäköisesti sovellu riskejä välttävään strategiaan. ETorossa voit ostaa Cardanoa 25 dollaria ylöspäin!
 • Varastointi: Mielestämme Cardanon ostaminen ja säilyttäminen itse on hankalaa eikä sovellu kovin hyvin aloittelijoille. Kun valitset digitaalisten valuuttojen ostamisen välittäjä eToron kautta, voit tallentaa kolikkosi käyttäjäystävällisessä, puhumattakaan täysin säännellystä ympäristöstä.

Vaihe 2: Keksi investointisuunnitelma

Kuten usein tapahtuu jokaisessa uudessa elämässä, suunnitelma on hyvä paikka aloittaa. Kun sinä ajatelet Cardanon ostamista, keksi investointisuunnitelma!

Kryptovaluutat kutsuvat erittäin epävakaan ympäristön, jossa mitä tahansa voi tapahtua. Suunnitelman tekeminen ei ole järkevää, riippumatta siitä, kuinka kokenut olet metaforisella kaupankäyntitilalla.

Jos et tiedä mistä aloittaa suunnitelman tekeminen, katso alla muutama viite.

1. Pitkäaikainen tai lyhytaikainen

Ensimmäinen askel on miettiä, haluatko ostaa Cardanon pitkäaikaisena vai lyhytaikaisena sijoittajana.

Selvitetään molempien luokkien sumu.

Jos päätät ostaa Carfanon lyhyellä aikavälillä, yrität hyödyntää digitaalisen valuutan lyhytaikaisia ​​hintavaihteluita.

Tämä tapahtuu ostamalla Cardano ja myymällä se minuuttien, päivien, tuntien tai jopa viikkojen kuluttua. Ajatuksena on ajoittaa markkinat ja poistua pisteestä, jossa voit myydä kolikoita enemmän kuin alun perin ostit. Tämä on voittoa pähkinänkuoressa.

Jos päätät ostaa Cardanon pitkäaikaisesti, noudatat “osta ja pidä” -strategiaa. Pitkäaikaiset sijoittajat pitävät sen sijaan kiinni digitaalisista kolikoistaan ​​viikkoja, kuukausia tai joskus vuosia kerrallaan.

Tämä strategia on hyvä ihmisille, jotka eivät halua huolehtia tämän erittäin spekulatiivisen krypto-omaisuuden lyhytaikaisista hinnanmuutoksista.

2. Tavoiteltu Cardano-hinta

Cardano-tavoitehinnan lisääminen on strategia, jota monet ihmiset käyttävät. Vaikka se on täysin valinnainen, on sanottava, että se on hieno tapa asettaa itsellesi tavoitteita.

Selittääkseen tarkemmin, jos ostit Cardanon hintaan 0,20 dollaria ja haluat kaksinkertaistaa investoinnin – kolikoiden arvon tulisi nousta 0,40 dollariin. Jos haluat kasvattaa sijoitustasi kuusi kertaa – Cardanon on noustava 1,20 dollariin ja niin edelleen.

Myönnetty tämä kuulostaa hieman epärealistiselta. Kun kuitenkin katsot, että vuonna 2017 Cardanolla oli kaikkien aikojen alin arvo 0,017 dollaria, ja vain 3 kuukautta myöhemmin digitaalisen valuutan korkein arvo oli 1,33 dollaria – näillä spekulatiivisilla markkinoilla voi tapahtua mitä tahansa.

Selvyyden vuoksi tämä on yli 7000 prosentin kasvu.

3. Harkitse säännöllisiä sijoituksia

Toinen erittäin suosittu strategia, joka lisätään investointisuunnitelmaasi, on ostaa Cardano “dribs and drabs”.

Kuten sanoimme, markkinat ovat erittäin epävakaat, mikä on hienoa voitoille, jos ajoitat ne oikein. Mutta kääntöpuolelta salausvaluutan epävarmuus voi olla pelottava aloittelijoille.

Jos ajattelet Cardanon ostamista määrällisesti – harkitse säännöllisiä investointeja sen sijaan, että heittäisit kaiken, mitä sinulla on yhden ostoksen kautta.

Monet ihmiset päättävät tehdä säännöllisiä vaatimattomia sijoituksia, esimerkiksi jokaisen kuukauden lopussa tai joka perjantai. Tämä on järkevä tapa kehittää kryptovaluuttaportfoliiasi aktiivisesti vaarantamatta liikaa kerralla.

Kuten mainitsimme, eToro antaa sinun ostaa Cardanon hintaan 25 dollaria, mikä tekee edellä mainitusta tavallisesta sijoitusstrategiasta saavutettavissa useimmille ihmisille!

Voisitko harkita sijoittamista Cardano ADA?

Vaihe 3: Avaa Cardano Broker -tili

Jos olet käynyt kauppaa jollakin rahoitusvaralla aiemmin, huomaat nopeasti, että Cardano-välittäjätilin avaaminen on pohjimmiltaan samaa rutiinia.

Siirry salausvaluutan tarjoajan verkkosivustolle ja napsauta “rekisteröidy” tai “liity nyt”. Sinua pyydetään antamaan joitain perustietoja kuka olet – kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Kaikkien säänneltyjen käyttöympäristöjen on lain mukaan hankittava todiste siitä, kuka olet, joten sinulta pyydetään todisteita nimesi ja vastaavasta lataamalla selkeä kopio valtion myöntämästä henkilötodistuksestasi. Tämä voi olla ajokortti tai passi.

KYC-sääntöjen mukaan sinun on ladattava todiste antamastasi osoitteesta. Tämä voi olla yleishyödyllinen lasku, pankkitili tai verokirje.

Vaihe 4: Talleta joitain varoja

Ennen kuin voit ostaa Cardanon, sinun on mietittävä uuden tilisi rahoittamista. Todennäköisyys on, että olet jo varmistanut, että haluamasi tapa tallettaa hyväksytään – joten voit jatkaa ja tallettaa varoja.

Luultavasti mukavin ja aikatehokkain tapa tallettaa varoja tilillesi on luotto- / maksukortti tai e-lompakko.

Säännellyn välittäjän eToron avulla voit tallettaa käyttämällä erilaisia ​​maksutapoja Visa ja Mastercard, sähköisiin lompakkoihin, kuten PayPal, Klarna, Neteller ja Skrill.

Välittäjä hyväksyy myös pankkisiirron, mutta kuten sanoimme, tämä voi kestää päiviä – joten et voisi ostaa Cardanoa heti.

Suurin osa online-välittäjistä määrää vähimmäistalletusarvon markkinoille pääsemiseksi – joka voi vaihdella huomattavasti.

ETorossa vähimmäistalletus on 200 dollaria, mutta voit sitten ostaa Cardanon hintaan 25 dollaria ylöspäin.

Vaihe 5: Määritä kaupankäyntijärjestys

miten käydä kauppaa kardaanilla

Heti kun olet tallettanut varoja tilillesi, voit tehdä ensimmäisen tilauksesi Cardanon ostamiseksi.

Ilman toimeksiantoa verkkovälittäjä ei tiedä, mikä on sijaintisi digitaalisessa valuutassa tai kuinka paljon haluat panostaa siihen..

Sellaisena olemme laatineet luettelon yleisimmin käytetyistä kaupankäyntitilauksista Cardanon ostamiseksi.

Osta tilaus

Ostotilaus on yleensä tapa, jolla tulet markkinoille ostamaan Cardanoa.

Yksinkertaisesti sanottuna, jos luulet Cardanon hinnan nousevan – tee ostotilaus salausalustalle.

Jotkut verkkovälittäjät tarjoavat mahdollisuuden “lyhyeksi myyntiin”.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus saada voittoja salakirjoituksen arvon alenemisesta. Tämä saavutetaan asettamalla myyntitilaus ostotilauksen sijaan, jos uskot hinnan laskevan.

Limiitti tai markkinatila

Kuten kosketimme, markkinoiden tarjonta ja kysyntä saavat Cardanon hinnan nousemaan ja laskemaan jatkuvasti, joka sekunti. Juuri nämä hintamuutokset houkuttelevat lyhytaikaisia ​​sijoittajia.

Joten mikä on markkinatilaus?

Lyhyesti sanottuna “markkinatilaus” kertoo välittäjälle, että haluat ostaa Cardanon nykyiseen tai lähimpään hintaan. Kun asetat markkinatilauksen, alusta toimii välittömästi kauppaan.

Edellä mainittujen hinnanmuutosten vuoksi huomaat pienen eron näkemäsi hinnassa ja saamassasi hinnassa. Tämä on väistämätöntä ja yleensä vähäinen määrä. Voit esimerkiksi tehdä “markkinatilauksen” hintaan 0,2074 dollaria – mutta saat 0,2075 dollaria.

Niille, jotka eivät ole tietoisia siitä, “rajatoimeksiannon” avulla voit astua kryptovaluuttamarkkinoille tietyllä hintapisteellä.

Katso alla oleva esimerkki selkeyden vuoksi:

 • Cardanon hinta on tällä hetkellä 0,207 dollaria. Haluat kuitenkin syöttää sijainnin hintaan 0,210 dollaria
 • Sinänsä teet rajatilauksen hintaan 0,210 dollaria
 • Jos Cardano saavuttaa 0,210 dollaria, välittäjä toteuttaa tilauksesi puolestasi
 • Tämä tilaus pysyy aktiivisena, kunnes joko salausvarasto saavuttaa kyseisen hinnan tai peruutat rajoitustilauksen

Kuten näette, markkinatilaus on erittäin helppo vaihtoehto aloittelijoille. Rajoitetun toimeksiannon avulla voit päästä markkinoille haluamaasi hintaan. Muista vain, jos Cardano ei saavuta hintaa, sinun on joko odotettava sitä tai peruutettava se.

Panos

Nyt kun sinulla on vahva ote tilausten käsittelystä, voit miettiä, kuinka paljon panosta Cardano-asemaan.

Aina kun teet tilauksen, alusta pyytää sinua panostamaan – mikä on toinen tapa kysyä, kuinka paljon Cardanoa haluat ostaa.

Kuten sanoimme, monet ihmiset valitsevat järkevän säännöllisen sijoitusstrategian, mikä on hyvä tapa lieventää riskiä.

Älä unohda, että salausalustalla eToro voit ostaa Cardanon hintaan 25 dollaria – jolloin voit käyttää hitaasti ja vakaasti lähestyttäessäsi köysiä.

Vahvista tilaus

Tarkista kaikki antamasi tiedot ja vahvista valintasi.

Vahvistuksen jälkeen välittäjä panee pyörät liikkeelle ja toimii osto / myyntitilauksesi ja rajoitusten / markkinatilausten suhteen – aiemmin määrittämäsi panoksella.

Pian sen jälkeen huomaat, että digitaalisen valuutan osto on nyt turvallisesti eToro-salkussa.

Vaihe 6: Cardanon säilyttäminen

Olemme maininneet varastoinnin muutamassa tilanteessa, mutta se on erittäin tärkeä tekijä harkittaessa Cardanon ostamista.

Toistettakoon, että kolmansien osapuolten salauspörsseiltä puuttuu usein lisensointi, joten sinun ei tarvitse vastata millekään viranomaiselle. Tämä tekee heistä mahdollisesti vaarallisen paikan ostaa Cardanoa eri syistä.

Turvallisuuden vuoksi tämä tarkoittaa, että olet todennäköisesti nostanut ADA-kolikkosi yksityiseen lompakkoon.

Sinun odotetaan varmistavan pitkän yksityisen avaimesi turvallisuus ja suojaavan salauslompakkoasi hakkereilta – jättäen valuuttasi haavoittuvaksi.

Palataksemme eToroon, voit ostaa Cardanon suoraan online-välittäjän kautta. Voit myös tallentaa kaikki ADA-kolikot käyttäjäystävällisessä ja turvallisessa ympäristössä – ilman lisämaksua.

Vaihe 7: Cardanon myynti

Cardanon ostamisen päätavoitteena on epäilemättä myydä digitaalisia kolikoita edelleen – paljon enemmän kuin maksoit. Kaikki, mitä alun perin maksat (miinus palkkiot), on voittoa.

Kun sinusta tuntuu, että on oikea aika myydä Cardano, jotta voit saada kunnollisia voittoja – on suositeltavaa tehdä se säännellyssä tilassa.

Paitsi, että sääntelemätön vaihto pakottaa sinut siirtämään Cardano-kolikot omasta henkilökohtaisesta lompakostasi salaamattoman pörssin lompakkoon.

On myös erittäin todennäköistä, että joudut vaihtamaan Cardanon toiseen digitaaliseen valuutaan, kuten Litecoiniin tai Bitcoiniin. Tähän vaihtoon liittyy yleensä maksu.

Seuraavaksi sinun on pyydettävä peruuttamista pörssistä. Kaikki tämä on hankalaa.

Jos ostat Cardanon eTorosta ja päätät myydä kolikkosi – prosessi on hyvin mutkaton. Kirjaudu sisään vain välittäjätilillesi ja myy ADA-kolikkosi.

Myynnissä olevat rahat lähetetään alkuperäiselle maksutavalle, jota käytit Cardano-ostoksen yhteydessä.

Valmis sijoittamaan Cardano ADA?

Muita tapoja ostaa Cardano vuonna 2021

Vaiheissa 1-7 meillä on yksityiskohtaisia ​​tietoja Cardanon ostamisesta. Tämän spekulatiivisen omaisuuden ostamiseen on itse asiassa muita tapoja, jotka löydät alla.

1. Osta Cardano-maksukortti

Pankkikortit ovat erittäin suosittu tapa maksaa verkkokaupoista, joten Cardanon ostaminen tällä tavalla on sinulle yhtä tuttua.

Valitse yksinkertaisesti ”maksukortti” eToron maksutapaluettelosta ja syötä korttisi tiedot. Sinun on myös annettava ostamasi Cardanon määrä.

Kuten sanoimme, jos päätät ostaa Cardanon pankkikortilla, rahat nostetaan samalla kortilla.

On tärkeää tarkistaa ehdot ja olla tietoinen sinulta vaadittavasta vähimmäissijoitus- ja talletussummasta.

2. Osta Cardano-luottokortti

Cardanon ostaminen luottokortilla on samanlainen prosessi kuin yllä. Sinun on annettava korttisi tiedot ja rahallinen arvo.

Luottokorteissa on usein (mutta ei aina) mukana käteisennakko. Sama koskee pankkiautomaattien nostoja ja kaikkia rahapeleihin liittyviä tapahtumia. Sellaisena tarkista tämä aina palveluntarjoajalta.

3. Osta Cardano Paypal

PayPalista on tullut synonyymi turvallisille verkko-ostoksille, joten sama pätee, kun haluat ostaa Cardanoa tällä tavalla

Aloittelijan oppaamme havaitsi, että monet online-salausvälittäjät eivät hyväksy PayPal-talletuksia.

ETorossa asiakkaat voivat kuitenkin maksaa PayPalin ja myös muiden kätevien e-lompakoiden kautta, kuten Skrill ja Neteller.

4. Cardanon pankkiautomaatti

Saatat yllättää, kun opit, että samoin kuin useimmat meistä käyttävät pankkiautomaatteja käteisvarojen nostamiseen – kryptovaluutta-automaatteja on olemassa.

Suurin ero on, että digitaalisen valuutan automaatit eivät jaa käteistä. Sen sijaan sijoittaja lisää fiat-rahaa koneeseen. Pankkiautomaatti näyttää sitten näytöllä, kuinka paljon Cardanoa vastaanotetaan, ja tulostaa kuitin.

Toistaiseksi ei ole pankkiautomaatteja, joiden avulla voit ostaa Cardanon. Kuitenkin, kun otetaan huomioon, että palkkiot ovat usein kaksinumeroisia, on todennäköisesti parempi pysyä eToron kaltaisen provisiovälittäjän kanssa.

Kuinka ostaa Cardanoa – tuomio

kaupan kardaani

Olemme käsitelleet monia tärkeitä mittareita, joista on oltava tietoisia, kun opimme ostamaan Cardanon. Ymmärrys markkinoiden hyödyistä – kuten palkkiot, kaupankäyntitilaukset ja sijoitussuunnitelmastrategiat – on korvaamatonta.

On kuitenkin edelleen ratkaisevan tärkeää, että löydät arvostetun ja luotettavan välittäjän, jolta voit ostaa Cardanon. Tämä vähentää tarvetta huolehtia salauslompakko-hakkereiden kauhistuttavasta todellisuudesta.

Suosittua välittäjä eToroa säätelevät FCA, ASIC ja CySEC, ja se on rekisteröity Yhdysvalloissa FINRA: ssa. Alustan avulla voit ostaa Cardanon ja tallentaa kolikot turvalliseen paikkaan. Jos se ei ole tarpeeksi rauhoittavaa, voit suorittaa ADA-ostoksesi eTorossa palkkiotonta.

eToro – paras välittäjä ostaa Cardano ADA

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

UKK

Kuinka helppoa on ostaa Cardano?

Cardanon ostaminen on erittäin helppoa. On kuitenkin suositeltavaa kirjautua eToron kaltaiseen säänneltyyn välittäjään sääntelemättömän salausvaihdon sijaan.

Mikä on turvallisin tapa ostaa Cardano?

Turvallisin tapa ostaa Cardano on hyvämaineisen lisenssin omaavan välittäjän kautta. eToro palvelee yli 13 miljoonaa ihmistä, ja CySEC, ASIC ja FCA säätelevät sitä..

Voinko ostaa 100 dollaria Cardanoa?

Voit ostaa 100 dollaria Cardanoa. Mutta aloittelijoille on suositeltavaa hyväksyä säännöllinen investointisuunnitelma pienemmillä määrillä. eToro antaa sinun ostaa Cardanon hintaan 25 dollaria.

Voitko menettää rahaa Cardanolla?

Kyllä, voit menettää rahaa Cardanolla, mutta voit myös ansaita rahaa. Jos aiot markkinat oikein, voit saada voittoja. Jos ajoittat markkinat väärin, menetät.

Mikä on kaikkein Cardano on ollut arvoinen?

Eniten Cardano on ollut arvoltaan 1,33 dollaria, jonka se osui vuonna 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner