Cryptocurrency Trading UK: Ultimate UK Guide to Crypto Trading

Contents

Handel med kryptovaluta – Hur man börjar handla med krypto i Storbritannien

Vill du lära dig att handla kryptovalutor i Storbritannien men vet inte var du ska börja? Den här ultimata UK-guiden lär dig allt du behöver veta om kryptohandel och granska den bästa kryptomäklaren i Storbritannien.

2020 överstiger de dagliga handelsvolymerna på kryptovalutamarknaden ofta 70 miljarder pund. Den mest populära handeln med kryptotillgångar är Ethereum, Litecoin, Krusning och naturligtvis – Bitcoin.

Det finns olika sätt att handla kryptovalutor. Cryptotillgångar kan handlas mot varandra – men handlas vanligtvis mot fiatvaluta som US-dollar. Vi förklarar allt om kryptovalutahandel i Storbritannien. Vi behandlar handelsalternativ i detalj i denna guide.

Först ska vi avslöja den viktigaste informationen du behöver för att hjälpa dig på din väg med dina kryptovalutahandel. Detta inkluderar vad kryptovalutahandel egentligen är och hur det fungerar i Storbritannien. Vi kommer också att belysa handelstyper, tips, strategier och hur du kan komma igång med ett brittiskt kryptokurrencyhandelskonto idag.

Innehåll

1. Vad är kryptovalutor?

2. Vad är Cryptocurrency Trading UK?

3. Vad innebär kryptovalutahandel i Storbritannien??

4. Är det möjligt att tjäna pengar vid handel med kryptovaluta i Storbritannien??

5. Vilka kryptovalutor kan jag handla i Storbritannien?

6. Fördelar med den brittiska handeln med kryptovaluta

7. Nackdelar med den brittiska handeln med kryptovaluta

8. Kryptovalutahandel Storbritannien: Strategier


9. Kryptovalutahandel i Storbritannien: Potentiella avgifter att förvänta sig

10. Kryptovalutahandel: handelsverktyg och programvara

11. Cryptocurrency Trading UK: Trading Signal Service

12. Topptips för handel med kryptovalutor

13. Hur man startar kryptovalutahandel Storbritannien – Handledning

14. Slutsats

15. Vanliga frågor

Vad är kryptovalutor?

Bara om du inte är helt medveten om vad kryptovalutor är – den enkla förklaringen är att de är digitala valutor. Den mest kända valutan av detta slag är utan tvekan Bitcoin. Vid tidpunkten för skapandet 2009 – var det världens första kryptovaluta som prydde sin närvaro.

Cryptoprisspårningswebbplats CoinMarketCap rapporterade nyligen att det nu finns 6 955 kryptokurvor. För 11 år sedan kunde ingen ha förutspått att digitala valutor skulle bli så oerhört populära att handla.

Till skillnad från sedlar och konkreta mynt som vi har använt för att betala för saker hela livet – kryptovalutor skapas inte eller skrivs ut av en styrande myndighet.

Precis som virtuella tokens kan du handla, överföra och investera i kryptomynt utan att behöva använda ett kreditkortsföretag eller företagsbank. Om du är innehavare av kryptovalutamynt är chansen att du använder en virtuell kryptoplånbok som kommer med sin egen privata nyckel.

Nu när det inte råder någon tvekan om att du förstår vad kryptovalutor är, kommer vi att dyka rätt in i hur du kan handla dem.

Vad är Cryptocurrency Trading UK?

Om du handlar med kryptovaluta försöker du korrekt förutsäga framtida prisförskjutningar på relevant marknad. Som med handel med nästan vilken tillgång som helst, köper och säljer du kryptovalutor med hopp om att få vinst. Enkelt uttryckt är målet att sälja tillgången för mer pengar än du köpte den för.

Låt oss ge dig ett exempel på hur det kan se ut:

 • Du är intresserad av handelsparet ETH / USD
 • Det betyder att du handlar priset på Ethereum mot den amerikanska dollarn
 • Du gör en köporder på £ 350 på paret till ett pris på 450 $
 • Några timmar senare stänger du positionen till $ 480
 • Detta motsvarar en ökning med 6,6% – så en andel på 350 £ gjorde dig 23,10 £

Å andra sidan kommer vissa brittiska kryptovalutahandelsplattformar att göra att du kan gå kort. Detta betyder i huvudsak att du kan göra vinster oavsett om kryptoparets värde faller eller stiger – så länge du korrekt spekulerar på något sätt, naturligtvis.

Vi kommer att täcka kryptovalutahandeln mer detaljerat längre ner på denna sida. Handel med kryptovaluta är mycket jämförbar med valutahandel, i den meningen att marknaderna bygger på valutapar – särskilt två valutor som konkurrerar med varandra.

Växelkursen för ett kryptovalutapar kan variera sekund för sekund. Som sådant är ditt jobb som en brittisk kryptohandlare att korrekt anta om du tror att kursen kommer att stiga eller sjunka Tack vare modern teknik och tillgängligheten till internet – särskilt under det senaste decenniet – har handeln aldrig varit enklare för din genomsnittliga Joe Bloggs.

Vad innebär handel med kryptovaluta i Storbritannien?

För att lyckas med handel med kryptotillgångar, bör du först ha ett ordentligt grepp om hur marknaden fungerar.

Även om det finns gott om variation att välja mellan, rekommenderar vi att du läser vår guide för att försäkra dig om insikterna och krypteringarna i kryptovalutahandel – för att få dig på rätt handelsfot.

Att utbilda dig själv om hur en tillgång du vill handla ger dig en mycket bättre chans att uppnå dina långsiktiga handelsmål.

De allra flesta kryptovalutapar som handlas kommer att inkludera US-dollar. Detta är inte ett problem som brittisk näringsidkare, eftersom du enkelt kan sätta in pengar i GBP med ditt dagliga betalkort / kreditkort eller till och med en e-plånbok som Paypal. FCA-mäklare eToro är till exempel ett bra alternativ i detta avseende.

Som vi har sagt måste du försöka förutsäga om priset kommer att gå upp eller ner för att göra några vinster.

Låt oss ta en titt på vad som handlar med kryptovaluta i Storbritannien, liksom några av de finare detaljerna som parkategorier.

Omsättningsbara kryptopar

Brittiska kryptovalutahandelsplattformar tenderar att dela par i två olika kategorier. Detta skapar ett universellt sätt att skilja mellan deras kvaliteter.

Vi ska börja med Crypto to Cross Pairs.

Kors-par för kryptovaluta

Korspar består av två konkurrerande virtuella valutor – till exempel, BTC / ETH (Bitcoin / Ethereum). Här är Bitcoin basvalutan och Ethereum är offertvalutan.

I vårt exempel är detta tvärparet du har valt att handla – och så här ser den handeln ut:

 • Crypto cross pair BTC / ETH citeras 32.50
 • I det här exemplet för varje Bitcoin får du 32,50 i Ethereum
 • Du måste spekulera i om detta pris kommer att stiga eller sjunka

Om du inte har börjat handla speciellt med kryptovalutor, kan du med all ärlighet hitta kryptoparpar för lite komplicerade. Vissa nybörjarhandlare har svårt att beräkna förluster och vinster, till stor del på grund av frånvaron av en välbekant valuta (som det brittiska pundet eller den amerikanska dollarn).

Som vi nämnde kallas “riktiga” pengar också “fiat”. Med detta i åtanke kommer vi att gå igenom kryptovaluta till fiat-par och hur den handeln fungerar.

Fiat-till-kryptovalutapar

Som du kanske har gissat inkluderar ett fiat till kryptovalutapar alltid en fiat-valuta (tänk USD eller GBP till exempel) – och naturligtvis en kryptovaluta, som Ethereum.

På samma sätt är tillgångar som olja och guld vanligtvis noterade i amerikanska dollar – fiat-till-kryptopar benämns ofta också i USD. Ett riktigt populärt sätt att handla med dessa par är via CFD: er (Contract For Difference).

Generellt sett kan investerare genom att använda CFD få tillgång till snäva spreadar och i de flesta fall provisionfri handel. Du har också tillgång till en hävstångseffekt på upp till 1: 2 – som vi täcker senare.

Låt oss ge dig ett exempel på hur fiat-till-kryptopar fungerar:

 • Låt oss anta att du är intresserad av att handla Ethereum mot US-dollarn
 • Detta par illustreras som ETH / USD
 • Din brittiska online-mäklare citerar ett parpris på $ 300
 • Du tror att paret är undervärderat
 • Med detta i åtanke placerar du en köporder till ett värde av 1 000 £
 • Några dagar senare värderas ETH / USD till $ 350
 • Här har priset på paret stigit med 14,28%
 • Din förutsägelse var korrekt så du skapar en “sälj” -order
 • Din vinst på 14,28% plus din första insats på 1 000 £ motsvarar nu 1 142,50 £
 • Du tjänade 142,50 £ på den här handeln

Vi använde Ethereum mot den amerikanska dollarn i vårt scenario, men det finns gott om andra fiatvalutor och kryptovalutor att välja mellan.

Bara några exempel på denna typ av par är följande:

 • ETH / GBP (Ethereum / brittiskt pund)
 • BTC / JPY (Bitcoin / japansk yen)
 • XRP / USD (krusning / amerikansk dollar)
 • Och massor mer

Läs mer: 5 populära kryptovalutor att köpa och sälja i brittiska pund

Brittiska Crypto-handelsorder

För att börja handla kryptovalutor måste du först välja ett par att handla. Som du kan se från ovanstående exempel finns det massor att välja mellan.

När du har valt ditt kryptopar och känner dig redo att ta steget måste du berätta för din mäklare hur du ska gå vidare – genom att göra en beställning.

I det här avsnittet i vår handbok för kryptovalutahandel kommer vi att gå igenom de olika ordertyperna som du kommer att kunna ställa in via din valda handelsplattform.

Köp order och säljorder

Vi har sagt att du måste förutsäga om ett kryptopar kommer att stiga eller sjunka i värde senare på linjen. Vi har också berättat för dig att det här priset kan skiftas sekundvis. När allt kommer omkring är en av de främsta drivande faktorerna i tillgångens värde utbud och efterfrågan.

Köp och säljorder är något du kommer att utföra regelbundet när du handlar kryptopar.

Här är ett exempel på hur “köp” och “sälj” beställningar spelar ut, börjar med en “sälj” -order:

 • Låt oss säga att du är intresserad av att handla kryptopar BTC / JPY
 • Du förutspår att priset på paret kommer att sjunka
 • Med detta i åtanke gör du en beställning att “sälja”
 • Låt oss å andra sidan föreställa oss att du tycker det motsatta
 • Det betyder att du misstänker att värdet på BTC / JPY kommer att öka
 • I det här scenariot gör du en “köp” -order

Begränsa order och marknadsorder

Förutom att använda köp- och säljorder finns det andra order som kan förbättra dina handelsstrategier.

Låt oss förklara skillnaden mellan marknadsorder och begränsningsorder och när du kan använda dem när du handlar kryptovaluta i Storbritannien.

 • Låt oss säga att kryptoparet du vill handla kostar 235 £
 • Du vill göra en handel till ett visst pris – säg £ 220
 • Det här är när du behöver göra en “limit” -order
 • När ditt målpris på £ 220 har uppnåtts kommer din mäklare att utföra din beställning till det priset

I fallet med en ”marknadsorder”

 • Om du vill att din beställning ska genomföras till löpande marknadspris
 • Du gör en ”marknadsbeställning”
 • Din mäklare utför din beställning till nästa tillgängliga pris

När det gäller gränsorder, på grund av den prisspecifika karaktären hos handeln, är dessa order bättre lämpade för kortvariga handelsstrategier. Det beror främst på det faktum att du i huvudsak skapar en mycket specifik inmatningsstrategi och får ut planen. Det är viktigt att komma ihåg att beställningen förblir som den är tills ditt målpris har uppnåtts.

Stop-Loss-order och ta vinstorder

Stop-loss och take-profit-order anses vara något av en riskhanteringsstrategi bland det brittiska valutahandeln. Även om det inte är obligatoriskt, är dessa order extremt användbara i din situation för att begränsa dina förluster och låsa in dina vinster.

Med detta i åtanke kommer vi att ge dig ett par exempel för att rensa dimman på vad de är – samt när de kan användas.

Låt oss börja med stop-loss-order, se ett exempel nedan:

 • Låt oss föreställa oss att du handlar ETH / GBP
 • Du gör en köporder på £ 2000
 • Det högsta belopp du är villig att förlora är 10% av din investering
 • Du bestämmer dig för att göra en stop-loss-order på 1 800 £
 • Värdet på ETH / GBP faller till £ 800
 • Eftersom du gjorde en stop-loss-order – din mäklare avslutar din handel till det priset

Vid övergång till vinstdrivande order är detta en bra order för att låsa in dina handelsvinster automatiskt. Nedan hittar du ett praktiskt exempel på hur och när en vinst-order skulle användas:

 • Låt oss anta att du handlar med ETH / GBP
 • Köporder för ETH / GBP är £ 1500
 • Ditt mål med denna handel är att göra vinster med 15%
 • Med dina vinstmål i åtanke lägger du en vinst-order till £ 1 725
 • Om värdet på ETH / GBP når £ 1725 – stänger din mäklare positionen omedelbart

Som vi har sagt ger användningen av dessa order dina handelsansträngningar en viss nödvändig skadebegränsning och möjligheten att gå bort från en vinstposition när du inte är din enhet.

Inte bara det utan det eliminerar behovet av att du avslutar dina affärer manuellt, eftersom ordern utförs av din mäklare vid en punkt som du har angett. Detta ger dig större kontroll över din egen riskhantering.

Är det möjligt att tjäna pengar vid handel med kryptovaluta i Storbritannien??

handel med kryptovaluta i Storbritannien

Ja, det är möjligt att tjäna pengar när du använder en webbplats för handel med kryptovalutor. Det finns dock inga garantier. Alla affärer har en viss risk.

Med det sagt finns det några användbara strategier som du kan dra nytta av för att ge dig bästa chansen till framgång.

Låt oss ta en titt på hur du potentiellt kan göra vinsterna “långa” och “korta” när du handlar kryptovaluta online.

Exempel 1: Går länge på ETH / USD, baserat på parets värdeökning

 • ETH / USD har citerats till $ 400
 • Du bestämmer dig för att göra en beställning på 500 £
 • Några timmar senare noteras ETH / USD till $ 420
 • Det nya priset illustrerar en ökning med 5%
 • Med detta i åtanke gör du en beställning att sälja
 • Dina 500 £ har ökat till £ 527,75 – vilket visar en vinst på £ 27,75

Exempel 2: Går kort BTC / USD, baserat på att parets värde sjunker

 • Låt oss säga på måndag värderas BTC / USD till $ 15 000
 • Du bestämmer dig för att göra en säljorder på £ 500
 • Till torsdag värderas BTC / USD till $ 12.000
 • Denna prisförskjutning visar att paret har minskat med 20%
 • Eftersom du gick kort på BTC / USD – förutspådde du rätt
 • Du gör nu en köporder för att avsluta affären.
 • Du gjorde din ursprungliga insats på 500 £ till 600 £ – vilket betyder att du har gjort 100 £ vinster (20%).

Det är absolut nödvändigt att du kommer ihåg att om du kan bli föremål för finansieringsavgifter över natten för att hålla din kryptovalutahandel öppen längre än en dag. Vi kommer att diskutera avgifter senare. Detta beror på att majoriteten av CFD-handelsplattformar i Storbritannien tar ut en liten daglig avgift – så kontrollera alltid detta innan du registrerar dig.

Vilka kryptovalutor kan jag handla i Storbritannien?

Som vi berörde tidigare är Bitcoin det mest kända av alla kryptomynt. Inte bara det, men det är det mest handlade globalt. När det gäller paret BTC / USD – detta ger mest handelsvolym, likviditet och kortaste spreadar.

Precis som i fallet med forex har kryptovalutor också ett brett spektrum av marknadsintresse och värde. Ett bra ställe att hitta det aktuella värdet på kryptomynt är att gå över till CoinMarketCap, eller en handelsplattform som eToro.

Eftersom det finns nästan 7000 omsättbara kryptovalutor, kunde vi inte lista varje enskild. Vi har dock listat ett gäng nedan för din övervägande.

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Stjärn
 • Binance Coin
 • ZCash
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum Classic
 • Krusning
 • IOTA
 • Litecoin
 • EOS
 • Cardano
 • NEO
 • Rusa
 • tron

Alla ovanstående kryptovalutor är tillgängliga på brittisk mäklare eToro – och kan handlas utan provision. Även om de alla är prissatta mot den amerikanska dollarn – erbjuder eToro också flera parkurser i GBP, EUR, AUS och JPY.

Fördelar med den brittiska handelsplatsen för kryptovaluta

Det finns massor av omsättbara tillgångar tillgängliga i online-handelsutrymmet. Dessa dagar kan du handla råvaror som olja och socker, valutor, aktier och index med en knapptryckning

Med det i åtanke, låt oss belysa de största fördelarna med att handla digitala valutapar i särskilt Storbritannien.

✅ Tillämpa hävstång – förstärka vinsten

När du handlar kryptovalutor via CFD kommer du att erbjudas användning av hävstång. För de som inte är medvetna kan hävstången göra att du handlar med mer än du för närvarande har – kalla det ett lån från din mäklare.

Hävstång illustreras som ett förhållande. Till exempel i Storbritannien kan handlare få tillgång till så mycket som 1: 2 när de handlar kryptovalutor.

Låt oss ge dig ett exempel:

 • Du har 1 000 £ i ditt mäklarkonto som du vill använda för att handla ETH / USD
 • Din mäklare erbjuder dig en hävstång på 1: 2
 • Du kan nu handla ETH / USD med £ 2000

Om du har en stark önskan att handla med lite mer hävstång än så kommer vissa offshore-handelsplattformar att erbjuda så mycket som 1: 100 – ibland mer. Som du utan tvekan kan se från vårt exempel ovan skulle detta göra din insats på 1 000 £ till en insats på 100 000 £.

Men vi skulle starkt avråder från att använda en offshore, oreglerad kryptovalutamäklare. Istället föredrar vi fullt licensierade, FSCS-samarbetade och FCA-reglerade plattformar som eToro.

Det är mycket viktigt att notera att även om man ökar hävstången kan det öka dina vinster – det kan också motverka dig och multiplicera dina förluster.

✅ Handla 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan

Alla tillgångar har öppettider på marknaden. Till exempel kommer vissa börser endast att vara öppna under veckan mellan 08:00 och 17:00.

Om du handlade på den aktuella marknaden och ville “ta ut” skulle du troligen behöva vänta till nästa måndag när marknaderna öppnas igen. Detta beror på att de allra flesta brittiska handelsplattformar inte tillåter kunder att handla aktier under en helg.

Kryptovalutamarknaderna är dock öppna för handel 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Om du gillar idén att kunna handla när som helst stämningen tar dig – då skulle kryptohandel göra det möjligt för dig.

Redo att dyka in på kryptomarknaden?

✅ Val av långvarig eller kortvarig handel

När det gäller handel är det var och en för sig – vilket betyder, eftersom människor är olika, så är det också handlare. Vissa människor föredrar att investera på lång sikt, medan andra föredrar att vara in och ut och handla på kort sikt.

Vi har fokuserat mer på kortsiktiga handelsstrategier hittills i den här guiden, men det är också fullt möjligt att investera i kryptovalutor på lång sikt.

Det är här ”köp och håll” -strategin spelar in. I ett nötskal gör det att du kan hålla kvar dina kryptomynt i flera månader i taget, eller till och med år. Om det här är något du kanske är intresserad av måste du helt kringgå de ovannämnda CFD: erna.

Anledningen till att undvika CFD när man använder en långsiktig handelsstrategi beror på att man lämnar positioner öppna under långa perioder i taget. Denna typ av handel bjuder in dagliga finansieringsavgifter över natten som lägger till.

Ännu en gång, eToro är ett bra alternativ om du vill investera i kryptovalutor som Bitcoin och behålla mynten i flera månader eller år. Detta beror på – och med förbehållet att du inte går kort eller använder hävstång, tillåter eToro dig att köp Bitcoin utan provision utan finansiering över natten.

✅ Köp och sälj – Vinst på något sätt

Om du någonsin har handlat med aktier förut vet du att du köper aktier eftersom du tror att värdet på aktierna kommer att stiga.

Om du spekulerar korrekt, bra – du tjänar pengar. Men när du investerar i traditionella aktier kan du inte göra vinster när marknaderna går åt andra håll.

När det gäller kryptovalutahandel i Storbritannien – kan du dra nytta av det genom att välja att gå lång eller kort. Naturligtvis måste du förutsäga riktningen på marknaden korrekt.

Som vi berörde tidigare om du tror att värdet på ett kryptopar kommer att falla – kan du helt enkelt göra en säljorder. Du har bara inte det alternativet när du investerar i aktier.

Nackdelar med den brittiska handelsplatsen för kryptovaluta

Nu när vi har gått igenom fördelarna med kryptovalutahandel i Storbritannien är det bara rättvist att vi avslöjar nackdelarna också.

❌ Handel med oreglerade valutabörser

Om du är ny med tanken på kryptovalutahandel är chansen att ordet “oreglerad” ringer larmklockor. Detta är förståeligt, men faktum är att kryptovalutahandel inte kan ‘regleras’ i Storbritannien – åtminstone inte på samma sätt som traditionella marknader. Även om den brittiska regimen har antytt att utveckla kryptovalutaspecifika lagar och förordningar, återstår det att se när detta kommer att vara fallet.

Bristen på reglering i detta utrymme beror främst på att det inte är en fiatvaluta. Som vi förklarade mer detaljerat tidigare – kryptovalutor är inte ett lagligt betalningsmedel som har cirkulerats av en monetär myndighet. Detta innebär att värdet på kryptotillgångar bestäms av utbud och efterfrågan på den aktuella marknaden.

Du kanske å andra sidan gillar ljudet av en oreglerad marknad, trots allt föredrar vissa handlare att flyga under radaren.

Till exempel finns det investerare som hellre inte vill lämna ut ID eller vill ha tillgång till superhög hävstång. Vissa handlare ser till offshore-mäklarplattformar, inte bundna av de strikta gränserna för brittisk reglering.

Om du som oss ser regler som något av ett skyddsnät, rekommenderar vi starkt att du bara registrerar dig till FCA-godkända CFD-mäklare. Det betyder att dina pengar skyddas upp till 85 000 £ via FSCS – om plattformen skulle kollapsa.

Inte bara det, men krypto CFD-handelsplattformen i fråga kommer att ha hoppat genom ringar för att få en licens.

❌ Potentiellt ultrahög volatilitet

Handel med kryptovaluta kan vara mycket volatil, särskilt när det gäller par som anses vara mindre likvida. Digitala valutor kan fluktuera med över 10% under en enda handelsdag.

Det är här det tidigare nämnda utbudet av order kan vara mycket användbart. Till exempel – stoppa förlust och ta vinstorder kommer att mildra dina förluster, vilket innebär att du kan låsa in eventuella vinster – utan att behöva utföra ordern manuellt vid en höjdpunkt.

På baksidan längtar faktiskt kryssade kryptovalutahandlare på volatilitet, eftersom detta ger gott om möjligheter att göra större vinster!

Cryptocurrency Trading UK: Strategier

strategier för kryptovalutahandel i Storbritannien

Nu ska du vara fullt beväpnad med all information du behöver – när det gäller hur kryptovalutahandel i Storbritannien fungerar.

Men det är inte allt, bakom varje bra kryptovalutahandlare finns en bra strategi – eller flera. Nedan har vi detaljerat några av de mest användbara och populära strategierna som används av kryptohandlare idag.

Använda marknadskorrigeringar

Marknadskorrigeringar används på alla marknader och kan vara var som helst från dagar, veckor eller till och med några månader i taget. I grund och botten är det när en trend (går i endera riktningen) “stoppas” tillfälligt.

För att ge dig ett exempel:

 • Låt oss säga att BTC / ETH har upplevt en uppåtgående trend de senaste veckorna – med vinster på 30%,
 • Den här uppåtgående svängningen kunde omöjligt fortsätta med den hastigheten på obestämd tid
 • När allt kommer omkring kommer stora investerare att tjäna in sina vinster någon gång
 • När de gör det kommer priset på BTC / ETH tillfälligt att gå i andra riktningen

Anledningen till att BTC / ETH gick i motsatt riktning beror på att antalet säljare uppväger antalet köpare. Återigen har tillgång och efterfrågan en direkt inverkan på värdet av valutapar.

Den ovannämnda markeringskorrigeringen är inte en indikation på att den uppåtgående trenden har fallit på detta par. Faktum är att det helt enkelt indikerar ett kort avbrott. Följaktligen kan du bestämma dig för att göra en “köp” -order när marknadskorrigeringen på BTC / ETH genomförs. Denna åtgärd gör att du kan gå med i den stigande trenden till ett lägre pris.

Swing Trading-strategi

Många kryptovalutahandlare i Storbritannien använder swinghandel. Det är utmärkt för nya handlare, liksom människor som bara föredrar att handla på kort sikt.

Tanken med swing trading är att köpa och sälja kryptopar när du upptäcker nya trender. Kryptovalutatrender kan vara var som helst från timmar till veckor. Tvärtemot daghandelstrategier kommer du att kunna hålla en handel öppen dagar eller till och med veckor åt gången.

Till exempel kan BTC / USD hålla sig uppåt eller nedåt under en längre tid. Om känslan är att BTC / USD är hausse – skulle du vilja hålla din handel öppen under hela den uppåtgående banan.

Om marknaden avspeglar att BTC / USD-trenden inte längre är gynnsam – skulle du sannolikt välja att stänga din BTC / USD-handel och göra en “sälj” -order. Genom att utföra denna beställning ser du till att du som svänghandlare fångar upp marknadskorrigeringen i tid.

Teknisk analys

Varje erfaren brittisk handlare kommer att berätta att teknisk analys och indikatorer är ett utmärkt sätt att avslöja kryptoparens marknadsuppfattning.

Detta kommer att indikera för dig om du har att göra med en “björn” -marknad eller en “tjur” -marknad. Om det ser ut som om ditt par är i kategorin “överköpt”, är detta en indikation på att det finns en stark möjlighet att en marknadskorrigering är nära förestående.

Det kan ta många år att helt behärska tekniska indikatorer. Men genom att åtminstone försöka få en stark förståelse för de viktigaste verktygen – kommer du att hitta beslutsprocessen för handel med kryptovalutor i Storbritannien mycket enklare..

Nedan hittar du en lista över de viktigaste tekniska indikatorerna för kryptovalutahandlare. Vi har sammanställt en kort förklaring av varje typ av indikator, men observera att det finns massor mer tillgängliga.

Rörliga medelvärden

Det övergripande målet för ett glidande medelvärde är att filtrera bort slumpmässigt prisförskjutningsbuller – vilket i sin tur hjälper till att jämna ut prisutvecklingen. Du har en mycket bättre chans att förutsäga prisriktningen för en trend för kryptovalutapar genom att studera denna indikator.

Det finns fyra olika typer av glidande medelvärden:

 • Enkla glidande medelvärden
 • Linjärt viktat glidande medelvärde
 • Utjämnade glidande medelvärden
 • Exponentiella glidande medelvärden

Bollinger-band

bollinger-band, kryptohandelsstrategier

Även om det realistiskt inte finns något enkelt sätt att veta vilken väg en tillgångs värde kommer att gå – ”Bollinger-band” kan verkligen hjälpa dig att identifiera situationer där du sannolikt kommer att lyckas.

 • Denna indikator består av två olika rader.
 • När de två kommer nära varandra nära ett glidande medel – detta illustrerar låg volatilitet – med hög volatilitet som förväntas senare.
 • Om dock linjerna är åtskilda från varandra – du tittar på hög volatilitet – med låg att följa.

Som du kan se gör detta Bollinger-band till ett utmärkt verktyg för handlare när de försöker förutsäga volatiliteten hos ett kryptovalutapar.

Du kan använda andra indikatorer i kombination med Bollinger-band, som BBTrend och BandWidth – letar efter in- och utgångspunkter med marknadsvolatilitet.

Riktningsrörelseindex

Directional Movement Index är en kombination av tre indikatorer; Minus riktningsindikator (-DI), Plus riktningsindikator (+ DI) och genomsnittligt riktningsindex (ADX).

Målet med riktad rörelseindex är att identifiera trender. Skillnaden mellan denna och några andra indikatorer är att den inte tar hänsyn till riktningen för en trend. Riktningen för en trend definieras av ovan nämnda + DI och -DI. Detta innebär att både riktning och styrka tas om hand.

Stokastisk oscillator

Denna indikator spårar kryptovalutamomentet och jämför den digitala tillgångens prisintervall och det slutkurs över en viss tidsram. Som sådan illustrerar den stokastiska oscillatorn för handlare vad tillväxten och styrkan för en viss kryptovaluta är.

Rörlig genomsnittlig konvergensdivergens

macd, kryptovalutahandel i Storbritannien

Denna speciella tekniska indikator är bra för både nya handlare och erfarna. Anledningen är att det är enkelt och ger starka signaler.

Konvergensdivergensen i rörligt genomsnitt är en annan indikator som fokuserar på följande trender, vilket betyder att det är ett användbart verktyg för en mängd olika sätt.

Inte bara kommer det att ge dig en bra indikation på en överhängande trendförändring, men det kan också visa om det korta och långsiktiga prismomentet går i samma riktning som varandra.

Relativt styrkaindex (RSI)

Att veta när man ska börja eller avsluta en handel är tillräckligt svårt som det är, men dessa tekniska indikatorer skapades för att hjälpa handlare att förutse tillgången på marknaden..

Relative Strength Index (RSI) har använts i stor utsträckning av handlare för att analysera de finansiella marknaderna sedan 1970-talet. Detta är en annan indikator på fart på vår lista – beräknar betydelsen av de senaste prisförskjutningarna. Detta gör det möjligt för den tekniska indikatorn att bestämma översålda eller överköpta kryptovalutor (och andra tillgångar).

Indikatorn är enormt populär bland erfarna brittiska handlare och är utmärkt för att hjälpa dig att upptäcka vinstmöjligheter.

Brittisk kryptovalutahandel: Potentiella avgifter att förvänta sig

Förutom kärlek och skratt är inte mycket i livet gratis. Mäklare måste ta ut avgifter för att tjäna pengar, det är ju ett företag och de tillhandahåller en tjänst.

Med det i åtanke är det viktigt att vi tar igenom avgifter som du kan vara ansvarig för när du går med på en online-handelsplattform för kryptovaluta i Storbritannien..

Sprider sig

När du handlar med kryptovaluta är det viktigt att du förstår vad en spread är. För att uttrycka det i lekmanns termer är spridningen kontrasten mellan köpkursen och försäljningspriset för ett kryptopar.

Varje mäklare som erbjuder dig en tjänst kommer att inkludera en spridning i priset för att placera en handelsorder. Spridningen visas ofta i procent, så se nedan för ett exempel på detta.

 • Låt oss säga att du handlar BTC / GBP
 • Köpkursen för denna kryptotillgång är 9 700 £
 • Försäljningspriset är 9 850 £
 • Spridningen i detta scenario är 1,54%

Som du kan se måste du göra vinster på 1,54% för att bryta jämnt. Eventuella vinster över 1,54% kan du räkna som faktisk vinst

Provisionsavgifter

Vissa handelsplattformar tar ut kommissionsavgifter för varje handel. Det betyder att om du köper eller säljer en tillgång betalar du en procentsats till mäklaren. Vissa brittiska mäklare tar ut en fast avgift, medan andra tar ut en rörlig avgift som bestäms av din handelsandel.

Så här ser det ut under verkliga handelsförhållanden:

 • Du satsar £ 500 på BTC / GBP
 • Din mäklare tar ut 3% provision på alla affärer så du betalar 15 £ extra i avgifter
 • Senare bestämmer du dig för att stänga din BTC / GBP-handel
 • När du stänger är din BTC / GBP-handel värd 800 £
 • Som sådan betalar du de 3% som krävs, vilket uppgår till £ 24 (£ 800 + 3%)
 • Detta betyder att du bara har betalat 39 £ £ i provision – helt enkelt för att öppna och stänga en position.

Med det sagt finns det några bra brittiska handelsplattformar som erbjuder kunderna nollprocent provision. Som vi har berört tar den populära FCA-reglerade plattformen eToro inte ut några provisioner för handel.

Inaktivitetsavgifter

Det är värt att notera att vissa handelsplattformar tar ut avgifter för inaktivitet – vilket innebär att om du inte har använt ditt konto under en viss tid kommer du att debiteras en fast avgift.

Inga två mäklare är desamma i detta avseende. Vissa kan ta ut en avgift om du går en månad utan att bedriva någon handelsaktivitet. Andra kan ge dig längre tid. Exempelvis debiterar eToro $ 10 varje månad – men bara efter ett helt år av inaktivitet.

Med detta i åtanke bör du alltid kontrollera din mäklares villkor.

Finansieringsavgifter över natten

Vi har nämnt finansieringsavgifter över natten några gånger. Avgörande är att om du aktivt handlar kryptovalutor via CFD: er måste du betala en daglig avgift.

Låt oss ge dig ett snabbt exempel på finansieringsavgifter över natten, ibland kallade swap-avgifter:

 • På måndag gör du en $ 1.000 ”short sell” -order på ETH / USD
 • Du håller din position öppen fram till söndag morgon.
 • I skrivande stund debiterar mäklare som eToro kunder en konkurrenskraftig $ 0,23 på en vardag – och $ 0,69 under helgen
 • Du debiteras 1,15 USD i avgifter som täcker måndag till fredag
 • Lördag kommer att kosta dig 0,69 dollar – vilket betyder att din måndag till söndag kostar 1,84 dollar

Det är viktigt att upprepa att om du hade gått “länge” på ovanstående position utan hävstång, skulle eToro inte ha debiterat dig alls

Insättnings- och uttagsavgifter

Insättnings- och uttagsavgifterna varierar från mäklare till mäklare och kan bero på vilken betalningsmetod du väljer.

Du kommer att stöta på handelsplattformar som tar betalt för varje insättning och / eller uttag – medan vissa inte tar ut någonting alls. Kontrollera alltid tabellen med alla viktiga avgifter innan du registrerar dig.

Cryptocurrency Trading UK: Handelsverktyg och programvara

Längre upp på denna sida förklarade vi fördelarna med att använda teknisk analys och indikatorer. Nu ska vi gå igenom algoritmisk programvara och användbara handelsverktyg.

Programvara för kryptovaluta är oförmögen att fatta emotionella handelsbeslut och är istället utformad för att följa förutbestämda handelsvillkor. Denna avancerade programvara kan skanna flera globala marknader, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

För de som föredrar att handla passivt eller helt enkelt saknar tid att fatta handelsbeslut – denna programvara är ovärderlig. Inte bara det, men automatisk handel är också bra för nybörjare.

Det kan ta år att bli en framgångsrik näringsidkare, från att lära sig hur marknaderna fungerar, till att lära sig att använda teknisk analys. Följaktligen finns det nu massor av företag som erbjuder automatisk kryptohandelsprogramvara.

Låt oss ge dig ett exempel på hur kryptovalutaprogram fungerar:

 • Du registrerar dig och köper programvaran från det företag du väljer
 • Följ sedan länken och ladda ner programvaran
 • Välj en online-mäklare i Storbritannien som är MetaTrader4 (MT4) kompatibel
 • Ladda ner MT4
 • Logga in på din nya MT4-plattform med hjälp av dina mäklaruppgifter
 • Därefter måste du lägga till den tidigare nämnda kryptovalutaprogrammet till MT4
 • Slutligen ge tillstånd för kryptovalutaprogrammet att handla för dig

Nu kommer din kryptovalutaprogramvara att köpa och sälja kryptovalutapar så att du inte behöver. Målet är att du kan göra vinster på ett passivt sätt. Vissa plattformar kallar den här programvaruroboten för kryptovaluta eller EA (Expert Advisors).

Cryptocurrency Trading UK: Trading Signal Service

Medan vissa handlare gillar tanken på ett helt automatiserat handelssystem, föredrar andra att ha lite mer kontroll. Det är här handelssignaltjänster kommer in. Den största skillnaden mellan programvaran och signalerna är att köp och försäljning av tillgångar inte sker automatiskt.

Där den ovannämnda programvaran ska köpa och sälja kryptotillgångar medan du sätter upp fötterna, skickar signaltjänsten ett meddelande i realtid som informerar dig om potentiellt lukrativa affärer.

Tjänsten skannar massor av marknader dygnet runt och skapar signaler med algoritmer.

Nedan ser du några av de signaler du kan förvänta dig att få när du använder en kryptovalutasignaltjänst.

 • Det första du ser är tillgången som signalen hänvisar till – till exempel ETH / USD
 • Därefter indikerar signalen om det är en bra idé att köpa eller sälja
 • En indikation på det begränsade beställningspriset som det rekommenderar att du använder (dvs. $ 9,123)
 • Stop-loss-prisförslag (dvs $ 9000)
 • Förslag på vinst med vinst (dvs. 9 300 USD)

Signalen ger informationen, allt du behöver göra är att placera respektive beställningar på din valda brittiska kryptovalutahandelsplattform!

Cryptocurrency Trading UK: Topptips

tips för handel med kryptovaluta i Storbritannien

Du har hållit fast vid oss ​​fram till denna punkt i vår handbok för kryptovalutahandel, så du är medveten om att handel med digitala tillgångar inte är riskfri.

För att ge dig bästa möjliga chans att vara i green när du handlar kryptopar har vi sammanställt 6 tips för dig att överväga.

Tips ett: Lär dig alla aspekter av kryptovalutahandel

Det är en bra idé att gå in på något nytt med lite kunskap bakom dig, speciellt när det är pengar inblandade.

Med detta i åtanke rekommenderar vi att du kanske tar en kurs i kryptovalutahandel eller läser en av de hundratals böcker som är inriktade på den här marknaden.

När det gäller kurser finns det massor att erbjuda i onlineutrymmet – vilket innebär att du kan lära dig att utföra handelsorder, hantera risker, läsa diagram och strategisera – från ditt eget hem.

Avgörande är att du också hittar ett betydande bibliotek med kryptovalutahandelsresurser här på vår webbplats. Vi erbjuder kurser om allt du behöver veta för att få din kryptohandelskarriär på rätt fot. Oavsett om det handlar om kryptovalutahandelstrategier, implementering av teknisk analys eller hur man upptäcker trender – vi har täckt dig!

Tips två: Använd en reglerad mäklare

Om du någonsin har googlat ‘kryptovalutamäklare’ har du upptäckt att det finns hundratals som erbjuder sina tjänster till invånare i Storbritannien.

Vissa handelsplattformar kan erbjuda dig månen på en pinne, men om mäklaren inte är reglerad kan du aldrig riktigt vara säker på att det är ett pålitligt företag. Det är av den anledningen att vi endast rekommenderar att du alltid registrerar dig hos en mäklare som har en licens från ett regleringsorgan som Financial Conduct Authority (FCA).

Genom att välja en FCA-godkänd mäklare förser du dig med ett slags skyddsnät. Med brittiska mäklare licensierade av FCA skyddas dina handelsfonder upp till 85 000 £ och mäklarföretaget måste separera dina pengar från sina egna.

Tips tre: Få ett bra grepp om kartläsning

Diagramläsning kan vara ovärderlig vid handel med kryptovaluta. Som vi har sagt gör handelsverktyg beslutsprocessen mycket enklare.

För att inte glömma, att använda en enkel “köp och håll” -strategi innebär att du inte behöver fokusera på kortsiktiga trender när det gäller prisåtgärder. På så sätt betyder det att du kan hålla fast vid dina kryptotillgångar i flera månader eller till och med år åt gången.

Med det sagt kommer de allra flesta kryssade kryptovalutahandlare inte att hålla sin handel öppen längre än en enda handelsdag. Även om du bestämmer dig för att delta i en swing trading kommer du sannolikt att stänga dina positioner inom en vecka eller två.

Oavsett din strategi är det väldigt viktigt att du förstår kartor och teknisk analys. När allt kommer omkring, hur kommer du annars att upptäcka möjliga digitala valutatrender?

Tips fyra: Använd kopieringshandel

handel med kryptovalutakopior

Kopieringsfunktionen som erbjuds av några handelsplattformar är en spelväxlare. Funktionen låter dig i huvudsak välja en kryptovalutahandlare med bra resultat och kopiera deras portfölj som för liknande.

Om den näringsidkaren investerar 1,8% eller deras investeringsportfölj i Ethereum kommer din egen portfölj att spegla den procenten – men i proportion till din andel och kontosaldo. Hur som helst skulle 1,8% av din investeringsportfölj vara i Ethereum.

Låt oss ge dig ett exempel på hur kopieringshandel ser ut i praktiken:

 • I det här scenariot säger vi att investeraren avsätter 20% av sina kontofonder för att köpa Ethereum
 • Du investerade ursprungligen £ 400 i kopiahandlaren
 • Det betyder att £ 400 till ett värde av £ 400 är investerat i Ethereum (20% av £ 400)
 • Om eller när investeraren beslutar att sälja Ethereum – kommer detta att återspeglas i din egen portfölj.

eToro har en av de mest populära anläggningarna för kopiahandlare. Inte bara är webbplatsen super användarvänlig, men du kan kopiera hela portföljen för ett investeringsproffs för så lite som $ 200. Bäst av allt, plattformen är hem för över 700 000 verifierade kopieringshandlare – så du är säker på att du hittar en som uppfyller dina ekonomiska mål och ambitioner!

Skulle du vilja kopiera topphandlare på eToro?

Tips fem: Handla en kryptovalutakopieportfölj

kryptovalutakopieportfölj

Om du inte känner för att handla kryptor manuellt eller på egen hand eller kopiera andras affärer kan du överväga att handla eller investera i en av kryptovalutaportföljerna som eToro erbjuder.

Du kan investera i eller handla med två typer av kopieringsportföljer: Topphandlarportföljer som består av de bäst presterande och mest hållbara handlarna på eToro, och Marknadsportföljer som buntar ihop CFD-kryptor, aktier, råvaror eller ETF under en vald marknadsstrategi.

Redo att välja CopyPortfolio som passar din strategi?

Tips sex: Öva på ett demo-konto

Majoriteten av online-mäklare gör det möjligt för kunder att handla med “pappersfonder”. För de som inte är medvetna är detta demo-pengar.

Demokonton är vanligtvis helt kostnadsfria att använda och återspeglar fullt ut kryptovalutaparets verkliga marknadsförhållanden – inklusive trender, handelsvolym och prisfluktuationer.

Demokonton är inte bara bra för kryptovalutahandlare med liten erfarenhet utan också erfarna investerare som vill prova en ny strategi. En av de största fördelarna med demo-konto är att du kan träna till ditt hjärta och inte riskera ett öre när det gäller kalla hårda kontanter.

Hur man startar Cryptocurrency Trading UK – Handledning

I det här avsnittet i vår Uk-guide för handel med kryptovalutor kommer vi att gå igenom processen för att öppna ett handelskonto för kryptovaluta.

Vårt exempel är baserat på en FCA-mäklare eToro, eftersom plattformen låter dig handla och investera i kryptovalutor och andra marknader utan att betala några provisioner.

Steg 1 – Öppna ett Cryptocurrency Trading Account

Gå över till eToro handelsplattform du valde och väljer att öppna ett konto. Eftersom du går med i en reglerad kryptovalutamäklare måste du ange ditt fullständiga namn, bostadsadress, födelsedatum, mobilnummer och e-postadress.

Bli inte så förvånad om du också ombeds att tillhandahålla en kopia / fotografi av ditt regeringsutfärdade fotolegitimation – detta är standardpraxis.

eToro – Bästa Cryptocurrency Trading Platform i Storbritannien

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt inom branschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

75% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör.

Steg 2 – Sätt in på ditt konto

Även om alla mäklare är olika, när det gäller insättningsmetoder stöder eToro: kredit- / betalkort och banköverföringar, e-plånböcker som Paypal och Skrill.

Välj önskat alternativ i rullgardinsmenyn och sätt in det lägsta belopp som krävs på ditt konto.

Steg 3 – Välj ett kryptovalutapar att handla

hoose crypto för handel, kryptovalutahandel i Storbritannien

Innan du kan göra en beställning måste du tänka på vilket kryptovalutapar du vill handla.

På de flesta handelsplattformar kommer du att hitta den här processen väldigt lätt, eftersom det antingen finns en sökfältfunktion eller en tillgångsmeny med en sektion för kryptotillgångar att välja mellan.

Steg 4 – Lägg en kryptovalutaorder

Nu vet du vilket kryptovalutapar du vill handla, du kan fortsätta och göra din beställning. Vi täckte beställningar i hela den här guiden, så du borde nu veta hur du ställer in en med eToro.

När du har skickat in alla nödvändiga delar av din beställning kommer insatsen att tas från dina handelskontofonder så att din handel kan genomföras. Förhoppningsvis är din första brittiska kryptovalutahandel lönsam!

Kryptovalutahandel Storbritannien: slutsats

När du handlar kryptovalutor i Storbritannien har du tillgång till nästan 7000 digitala tillgångar. Med det sagt kommer de flesta att hålla fast med mycket flytande par som innehåller Bitcoin eller Ethereum. Inte bara det, men de flesta brittiska mäklare tillåter dig att handla med en skuldsättning på upp till 1: 2. Det betyder att du kan handla med två gånger det belopp du har på ditt handelskonto.

Det är inte lätt att handla och självförtroendet kan bara ta dig så långt. Med detta i åtanke rekommenderar vi att du utbildar dig fullständigt om ins och outs av kryptovalutahandel innan du riskerar dina egna pengar.

Förhoppningsvis har vår guide fått dig till höger. Vi tror dock att du alltid bör göra mycket forskning från olika källor – samt lära dig att nå diagram och förstå analys.

När du känner dig redo att registrera dig till en mäklare, var försiktig och försök att bara hålla dig till FCA-godkända handelsplattformar som eToro. Dessutom är det alltid värt att dra nytta av gratis demo-konto när du registrerar dig så att du kan hitta dina fötter på plattformen utan att spendera ett öre på ditt faktiska saldo på handelskontot.

Vanliga frågor

1. Hur kan jag handla kryptovalutor i Storbritannien??

För att handla kryptovalutor måste du först registrera dig hos en mäklare som erbjuder kryptopar. Du måste sedan spekulera i om priset kommer att stiga och falla.

2. Kommer jag att erbjudas hävstångseffekt när jag handlar kryptovalutor i Storbritannien??

Ja, du kommer sannolikt att erbjudas hävstångseffekt. Även om du måste registrera dig med en plattform som erbjuder CFD: er. Brittiska handlare får utnyttja upp till 1: 2 när de handlar kryptovalutor. Det är upp till FCA-mäklaren att ge dig denna hävstång.

3. Kan jag korta Bitcoin?

Om du råkar tro att ett visst kryptopar är för dyrt – lägg helt enkelt en säljorder med din CFD-handelsplattform

4. Vad är det mest populära kryptovalutaparet att handla med?

Utan tvekan är det mest populära kryptoparet Bitcoin mot den amerikanska dollarn. Visat som BTC / USD, erbjuder detta par enorm likviditet och supertäta spreadar.

5. Hur kan jag vara säker på att en mäklare är äkta?

För att säkerställa att en handelsplattform är legitim, bör du kontrollera att den har en licens från ett regleringsorgan som FCA, ASIC eller CySEC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map