Dash edelleen kannattava sijoitus vuodelle 2019?

Dash lanseerattiin alun perin tammikuussa 2014 nimellä Xcoin digitaalisella tunnuksella XCO, mutta toinen yritys käytti jo tätä nimeä.

Sitten se muutettiin nimellä Darkcoin, mutta se ei auttanut kolikon kuvaa, varsinkin kun sen ensisijainen painopiste oli yksityisyys.

Se oli jopa merkittyBitcoinin paha serkkuWired UK. Yritettäessä korjata tämä kuvahäiriö Darkcoin nimettiin lopulta nimeksi Dash, yhdistelmädigital ‘ja’ ctuhka

Dash on lähinnä kauppakolikko ja keskittyy kahteen ensisijaiseen alueeseen; tapahtumanopeus ja yksityisyys.

Organisaationa he haluavat ajaa eteenpäin joukkomuuntaa etenkin kehitysmaissa ja kauppiaissa. Tavallaan yrittää kilpailla PayPalin kanssa.

Haluatko oppia käymään kauppaa kryptovaluutoilla kuin ammattilainen? Ota meidän kryptovaluutta kurssi!

Mitä Dash yrittää saavuttaa?

Dash yrittää lähinnä tulla paremmaksi versiosta Bitcoinista ja tulla ensisijaiseksi kolikoksi jokapäiväisten tapahtumien tekemisessä. Se luotiin haaroittamalla Litecoin-lohkoketjua, joka oli alun perin Bitcoinin haarukka.

Elokuussa 2017 arvioitiin, että noin 300 organisaatiota ympäri maailmaa hyväksyi maksun Dashissa. Ehkä tunnetuin on Applen App Store.

Vuodesta 2019 lähtien on arvioitu, että peräti 4800 yritystä hyväksyy Viiva.

Sen tarkoituksena on voittaa monet Bitcoinin ongelmat, erityisesti hallinto, nopeus ja yksimielisyys.

Kuinka Dash toimii?

viiva kolikko

Dash käyttää todistetta työalgoritmista, joka on samanlainen kuin Litecoin ja Bitcoin, erityisesti siinä, miten kaivostoiminta toimii. Viiva on luotu siten, että vuoteen 2300 mennessä on rajoitettu tarjonta Viiva.

Se käy läpi myös puolittamisprosessin, joka on samanlainen kuin Bitcoin, sen sijaan, että lohkopalkkiot vähenevät 50% vuosittain, Viiva vähentää lohkopalkkioita 7% vuodessa.

Viiva on myös 2,5 minuutin lohkoväli ja lohkokoko 2 Mt, vaikka tämä voidaan lisätä 400 Mt: iin tulevaisuudessa. Jos näin tapahtuu, Dash nopeuttaa merkittävästi tapahtumia.

Dashin ensisijainen piirre on, että käyttäjät voivat lähettää tapahtumia joko nimettömästi tai välittömästi.

Nämä ominaisuudet ovat InstantSend-ominaisuus tapahtumien nopeaan lähettämiseen ja PrivateSend-ominaisuus nimettömiin lähetyksiin.

Tämän lisäksi Dashin toiminnassa ei ole niin paljon erityistä.

Dashin järjestelmää on kuitenkin vahvistettu estämään 51 prosentin hyökkäykset.

51%: ssa pisimmän ketjun katsotaan olevan oikea muutos, ja entiteetti, jolla on enemmistön tiivistysnopeus, voi salaa luoda alkuperäisen ketjun pidemmän ketjun salaa ja julkaista.

Jos näin tapahtuu, heillä on valta kaksinkertaiseen kulutukseen ja estää tapahtumia eri osoitteisiin.

Dash on voittanut 51% hyökkäyksistä luomalla masternode-verkon tai ”Long living Masternode Quorum” (LLMQ) ja ”chainlocks”.

Ketjulukot estävät verkkoa hyökkäyksiltä käyttämällä ensimmäistä sääntöä, joka on jokaiselle verkosta löydetylle uudelle lohkolle. Satunnaisesti valitun masternode-koorumin tehtävänä on allekirjoittaa ensimmäinen lohko, jonka kukin erikseen näkee.

Jos 60% koorumista on samaa lohkoa, koko verkolle lähetetään viesti, joka ei hyväksy mitään allekirjoituksesta erilaista lohkoa.

Lisäksi masternodeilla, joita on noin 3400, Dash voi nyt heti vahvistaa tapahtumat ja Dashin lohkoketju voi olla yksi turvallisimmista saatavilla tänään.

Hyökätä Viiva blockchain olisi jopa kalliimpaa kuin Bitcoinin blockchainin hyökkääminen.

Dashilla on myös 100 000 dollarin palkkio jokaiselle, joka pystyy hakkeroimaan PrivateSend-ominaisuuden. Toistaiseksi kukaan ei ole onnistunut saavuttamaan tätä.

Voit lukea lisää Dashin toiminnasta lukemalla niiden valkoinen paperi.

Onko Dash alkuperäinen DAO?

Dash väittää olevansa ensimmäinen hajautettu autonominen organisaatio (DAO), kaksi vuotta ennen tunnetuinta DAO: ta Ethereumia.

DAO toimii ottamalla 10 prosentin lohkon kaivostoiminnan voitot ja sijoittamalla ne rahastoon. Tämän rahaston rahoja voidaan sitten käyttää masternodejen hyväksymien hankkeiden rahoittamiseen.

Dashin takana oleva joukkue

joukkue loi viivan kolikon

Evan Duffield on Dashin päähahmo ja perusti kolikon. Hänellä on tausta koodauksessa ja rahoituksessa, loistava yhdistelmä kryptovaluuttaan.

Hän on ohjelmoinut 15-vuotiaasta lähtien ja kiinnostui Bitcoinista varhaisessa vaiheessa.

Duffield halusi kokeilla Bitcoinia, mutta huomasi, että se olisi liian vaarallista, joten hän päätti keksiä oman kolikon, jonka avulla hän voisi tehdä sen.

Vuonna 2017 Duffield erosi Dash-ydinprojektin toimitusjohtajasta ja hänen seuraajansa oli Ryan Taylor.

Kuinka hyvin Dash on toiminut?

Kirjoitushetkellä, mukaan KolikkoMarketCap, Dashilla on markkina-arvo on 849 475 178 dollaria ja kiertävä 8 981 092 rahaketta.

Korkein markkina-arvo, jonka Dash on koskaan saavuttanut, oli noin 11 miljardia dollaria joulukuussa 2017, yksi kolikko maksaa lähes 1500 dollaria.

Kuitenkin jo ennen kuin tämä Dash saavutti huippunsa Bitcoinia vastaan ​​maaliskuussa 2017 yhdestä Dash-kolikosta, jonka hinta oli yli 0,1 bitcoinia. Vaikka näin tapahtui, viiva Yhdysvaltain dollariin ei noussut niin merkittävästi.

Korkeimman markkina-arvon saavuttamisen jälkeen Dash on ollut suhteellisen vakaa.

Jotkut sanovat, että Dash on yliarvostettu, koska sen pitäisi olla kolikko, jota käytetään yksinkertaisesti liiketoimiin eikä mitään muuta. Se ei tarjoa älykkäitä sopimuksia tai mitään erityistä, kuten älykkäitä sopimuksia tai dAppsia.

Tästä huolimatta Dash on silti onnistunut luomaan useita kumppanuuksia, mikä on lisännyt sen läsnäoloa ympäri maailmaa ja älykäs sopimuskerros voitaisiin lisätä myöhemmin.

Viiva on ollut varsin onnistunut työntämään kryptovaluuttaan alueilla, joilla on myllerrystä, missä se voi toimia vaihtoehtona alueen valuutalle, joka voi olla epävakaa.

Latinalaisessa Amerikassa Dashista on tullut erityisen suosittu. Äskettäin Dash lisättiin pysäköintimaksuihin a Venezuelan ostoskeskus.

Venezuela on avainesimerkki tästä johtuen siellä viime vuosina syntyneestä talouskriisistä.

Viiva on ollut erittäin aktiivinen myös Afrikassa, kouluttaa maanosaa kryptovaluutasta ja pankkitalletuksesta.

Ne ovat ehkä nopein kryptovaluutta, joka ilmestyy kehitysmailla, ja tämä voi auttaa sitä nopeuttamaan massan käyttöönottoa muihin kryptovaluuttoihin verrattuna.

Adoptoinnin nopeuttamiseksi on kuitenkin hyvin todennäköistä, että useammalla ihmisellä on oltava älypuhelimet, jotka pystyvät isännöimään virtuaalilompakoita.

Kun useampi kauppias hyväksyy Viiva, on todennäköistä, että arvo nousee.

Onko Dashin syytä investoida?

sijoittaminen viiva

Jos näet positiivisia ominaisuuksia Dashissa, Dash kannattaa sijoittaa.

Vaikka se ei tarjoa paljoa työkaluille tai kehittäjille tarkoitetulle alustalle, se on houkutteleva niille, jotka haluavat yksinkertaisesti salauksen, joka toimii hyvin maksuissa.

Tämä tekee Dashista suoran kilpailun Bitcoinin kanssa.

Väitetysti Dash tekee jotain paremmin kuin Bitcoin, kuten tapahtumien nopeudet ja mahdollisesti turvallisuus. Jos se on sinulle tärkeää, Dash voi olla houkutteleva.

Dashilla ei kuitenkaan ole Bitcoinin volyymia ja volatiliteettia, joten voi olla vaikeampaa ansaita voittoa kaupankäynnillä.

Onko Dashilla puutteita?

Viiva täytyy torjua kilpailu yksityisyyden kolikkokilpailijoiden Moneron ja Zcashin kanssa samoin kuin joukko muita kolikoita, jotka taistelevat olevan ykkössijoituskolikko.

Jotkut väittävät, että Dash ei todellakaan ole niin yksityinen verrattuna kilpailijoihinsa, ja jos se todella haluaa kilpailla tällä alalla, sen on tehtävä enemmän.

Toinen huolenaihe yksityisyyden kolikkona on hallituksen sääntely.

Useimmat hallitukset eivät pidä ajatuksesta, että ihmiset voivat lähettää rahaa nimettömästi, koska se voidaan nähdä keinona rahanpesuun laittomasta toiminnasta.

Viiva ei ole kehitysominaisuuksia, joka voidaan nähdä joillekin miinuksena. Kryptovaluutat, kuten Ethereum, joka sisältää tällaisia ​​ominaisuuksia, ovat onnistuneet nopeuttamaan käyttöönottoa.

Toinen asia, joka voi olla ongelma joillekin, on se, onko Dash todella hajautettu vai ei. Masternode-verkonsa ansiosta päätöksenteko on enemmän sidottu tähän ryhmään.

Skeptisempi ihminen on, että masternodeilla voi olla tämä valta pitkään eikä sitä välttämättä välitetä muille Dashiin osallistuville.

Dashin julkaisemisessa oli myös kiistoja, koska 2 miljoonaa Dash-merkkiä louhittiin kahden ensimmäisen päivän aikana, mikä teki perustajille paljon rahaa.

Avainkohdat

Jos muistat jotain tästä artikkelista, tee siitä nämä avainkohdat.

  • Viiva on 15. suurin markkina-arvo. Yhteensä 849 475 178 dollaria elokuussa 2019.
  • 4800 kauppiasta hyväksyy Viiva. Tavallaan Dash kilpailee PayPalin kanssa.
  • 51% hyökkäyksistä on vaikea toteuttaa. Tämä johtuu Dashin masternode-verkosta ja ketjun lukituksista.
  • Viiva on erittäin aktiivinen kehitysmaissa. Erityisesti maissa, joissa on talouskriisejä.

Opi vaihtamaan Dashia kryptovaluuttakurssillamme

Haluatko oppia lisää muista kryptovaluutoista ja niiden kaupasta? Rekisteröidy sitten kryptovaluuttakauppakurssillemme!

Jos pidit tämän artikkelin lukemisesta osoitteesta Kaupankäynnin koulutus, anna sille tykkäys ja jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi se saattaa myös kiinnostaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner