Dash-hintaennuste – kuinka paljon viiva on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Dash (DASH) -ennusteennuste:

Kuinka paljon viiva on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Meneekö Dash ylös tai kaatuu? Lue Dash-hintaennuste 2021–2025

Etsitkö Dashin hintaennustetta 2021-2025? Vai oletko ollut vaikeuksia vastata kysymykseen “Onko Dash hyvä sijoitus? Olet oikeassa paikassa. Jaamme Dashin parhaat hintaennusteet vuodelle 2021 ja sen jälkeen. katsomme Dashia saadaksemme selville, mitä asiantuntijoilla on sanottavanaan sen tulevasta suorituskyvystä ja kuinka paljon Dashin arvo on vuonna 2021 ja sen jälkeen.

Kuten saatat pystyä arvata sen portmanteausta, Dash (DASH) on kryptovaluutta, jolla on yksi selkeä painopiste: digitaalinen käteinen. Vaikka melkein kaikkien salausten tarkoituksena on helpottaa verkkomaksuja, monet suurista nimistä (mukaan lukien Bitcoin) eivät sovellu päivittäisiin tapahtumiin. Korkeista käsittelymaksuista ja hitaista toimitusajoista nimettömyyden puuttumiseen on monia tekijöitä, jotka tarkoittavat, että näitä varoja ei ole optimoitu yksinkertaisiin ostoksiin.

Siellä Dash tulee sisään. Dash on markkina-arvoltaan 782 438 183 dollaria (kirjoitushetkellä) maailman 28. suurin kryptovaluutta. Se ei ehkä kuulosta liian vaikuttavalta, mutta monet sijoittajat uskovat, että sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä vahvan kilpailijan salkkuihinsa.

Tässä artikkelissa tutkitaan, onko Dashin hinta todennäköisesti nousussa vai laskussa vuosina 2021–2025. Olemme ottaneet joitain houkuttelevimpia kryptovaluuttaennusteita yrittääksemme vastata kysymykseen ‘Onko Dash hyvä sijoitus?’, Joten lue lisää saadaksesi lisätietoja.

Jos haluat ostaa tai sijoittaa Dashiin nopeasti ja helposti, 0%: n provisiolla, tarkista eToro-pörssi!

Mikä on viiva (DASH)?

Ennen kuin sukellamme Dash-hintaennusteihimme, katsotaanpa tarkemmin tämän kryptovaluutan historiaa ja ominaisuuksia. Näkyvä amerikkalainen salaushahmo Evan Duffield lanseerasi Dashin ensimmäisen kerran XCoinina vuonna 2014. Se oli alun perin kova haarukka Litecoinilta ja se tuotenimettiin nopeasti nimellä Darkcoin. Tämä nimi ei kestänyt kauan – ja maaliskuussa 2015 Duffield valitsi nimen DASH kuvastamaan valuutan keskittymistä digitaalisiin käteismaksuihin. (’Dash’ on alustan nimi ja ’DASH’ on sen äidivaluutta.).

Dash rakennettiin samalla koodipohjalla kuin Bitcoin. Joten mikä tekee siitä niin erikoisen? Kuten useimmat toisen ja kolmannen sukupolven kryptovaluutat, Dash on hyötynyt jälkikäteen. Evan Duffield ja hyödykkeen kehittäjät tekivät useita keskeisiä muutoksia Bitcoin-koodikantaan valuutan tehostamiseksi.

Nämä ovat joitain Dashin merkittävimpiä ominaisuuksia:

 • Dash voi käsitellä tapahtumia erittäin nopeasti, jopa tarjoamalla InstaSend-ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää valuuttaa vain 1,5 sekunnissa. Alustan keskimääräinen tapahtuma-aika on 2,5 sekuntia – noin 4 kertaa nopeampi kuin Bitcoin.
 • Alustalla on hajautettu rahoitusjärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat hakea rahoitusta omien Dash-projektien luomiseen
 • Dash on täysin tuntematon. Yksi Bitcoinin tärkeimmistä ominaisuuksista on sen läpinäkyvyys, ja vaikka tätä pidetään usein tärkeänä etuna, se voi olla uskomattoman haitallista ihmisille, jotka eivät halua muiden näkevän tarkalleen kuinka paljon he ovat käyttäneet ja mihin. Tämä pätee erityisesti maihin, joissa hallitukset ovat tiukkoja ja jotka voisivat hyödyntää järjestelmää seuraamaan kansalaisten maksuja.

Näiden ominaisuuksien ansiosta Dash on tullut yhä suositummaksi ympäri maailmaa. Esimerkiksi Venezuelassa on nyt yli 800 kauppiasta, jotka hyväksyvät DASH-maksuja. Tämä johtuu siitä, että salaus on noussut paljon vakaammaksi vaihtoehdoksi maan kaatuvalle valuutalle, Venezuelan bolívarille. Samaan aikaan Zimbabwen startup KuvaCash, joka sai varoja Dashin hajautetulle rahoitusjärjestelmälle, käyttää myös DASH: ta tarjotakseen vaihtoehdon maansa kansalliselle valuutalle.

Amerikassa foorumi on myös rahoittanut Alt Thirty Six -alustaa, joka helpottaa maksuja Yhdysvaltojen kannabisteteollisuudelle. Olemme jopa nähneet Dash-pankkiautomaattien alkavan näkyä Lontoon kauppakeskuksissa – joten on selvää, että tämä kryptovaluutta muuttaa globaaleja markkinoita.

Lyhytaikaiset viivahintojen ennusteet: 2021

Dash-hintaennuste vuodelle 2021

Mitä salauksen asiantuntijat ennustavat Dashille vuonna 2021?

Nyt kun olemme kertaillut kuinka Dash toimii, aloitetaan tarkastelemalla DASH-hintaennusteita vuodelle 2021. Olitpa lisännyt omaisuuden jo salkkuusi tai harkitsetko sijoittamista tulevaisuuteen, selvitä, mitä jotkut parhaista salausanalyytikoista uskon, että DASH: n hinnalla voi tapahtua lyhyellä aikavälillä.

Italian salausalustan mukaan Previsioni Bitcoin, DASH-sijoittajilla on erittäin hyviä uutisia vuonna 2021. Sen algoritmi on ennustanut, että DASH: n hinta nousee 100 dollariin ennen vuoden 2020 loppua ja nousee vain sieltä, saavuttaen 120,6339 dollaria tammikuuhun 2021 mennessä ja noustessa koko loppuvuoden:

viivahintaennusteet 2021

Jos Previsioni Bitcoinin ennusteet ovat oikeita, vastaus kysymykseen ‘Onko Dash hyvä sijoitus’ on melko ratkaiseva – ainakin vuoden 2021 ajaksi. Tämä kaavio ennustaa hämmästyttävän kasvun, kun DASH: n hinta nousee joulukuussa 656 6958 dollariin. Kasvu on nopeinta vuoden toisella puoliskolla. Itse asiassa Previsioni Bitcoin on ennustanut Dashin nousevan melkein 480 dollarilla vuoden 2021 viimeisten kuuden kuukauden aikana.

Koska Dash ei ole vielä saavuttanut 100 dollaria, tämä on varmasti rohkea ennuste. Joten ovatko muut analyytikot samaa mieltä Previsioni Bitcoinin väitteiden kanssa? Nousisiko DASH: n hinta tässä määrin? valitettavasti, LongForecast.com ei usko niin. Alusta on antanut seuraavat hintaennusteet vuodelle 2021:

viiva hintataulukko

Vaikka LongForecast.com on yhtä mieltä siitä, että DASH: n hinta nousee 100 dollariin ennen vuoden 2020 loppua ja sulkee vuoden 116,2 dollarilla, se ei jaa Previsioni Bitcoinin innokkaita näkymiä vuodelle 2021. Suurimman osan vuodesta uutiset eivät ole ei ole huono – foorumi uskoo, että DASH pysyy suurimmaksi osaksi yli 100 dollaria syyskuun puoliväliin saakka. Tästä eteenpäin tulevaisuus ei kuitenkaan näytä kovin kirkkaalta, ja LongForecast.com uskoo, että Dash voisi sulkea vuoden 2021 hinnalla, joka on alhaisempi kuin nykyinen arvo 79,69 dollaria.

Näiden ennusteiden mukaan suurin osa sijoittajista joko päättää laskea myrskyn ja katsoa eteenpäin vuoteen 2022 ja sen jälkeen (tulemme siihen myöhemmin) tai yrittää hyödyntää lyhytaikaisia ​​hintavaihteluita. Se ei todellakaan ole taivaan ennusteita, jotka olemme nähneet Previsioni Bitcoinista!

Seuraava Dash-salausvaluuttaennuste, jota tarkastelemme, tulee LompakkoSijoittaja. Käyttämällä talon algoritmiaan teknisen analyysin suorittamiseen WalletInvestor on päässyt seuraavaan ennusteeseen:

viiva hintakehitys

Kuten voimme nähdä WalletInvestorin kaaviosta, foorumi on suunnilleen yhtä mieltä sekä Previsioni Bitcoinin että LongForecast.comin kanssa DASH: n hinnasta vuoden 2021 alussa. Itse asiassa, vaikka kaikki kolme alustaa uskovat, että hinta nousee Tammikuussa WalletInvestor on antanut korkeamman ennusteen kuin muut. Se ajattelee, että Dash voi nousta 200 dollariin, mikä on melkein kaksinkertainen kilpailijoiden ennustamiin arvoihin.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että tämä trendi ei todennäköisesti kestä. WalletInvestor ennakoi jyrkän laskun koko vuoden 2021 ajan, jolloin hinta laski takaisin noin 100 dollariin maaliskuuhun ja laski sitten edelleen parin seuraavan kuukauden aikana. Lyhyt elpyminen touko-kesäkuussa ei tasoita tietä nousevammalle loppuvuodelle, ja DASH sulkee vuoden 2021 noin 40 dollarilla. Yhden vuoden ennusteen mukaan Dashin arvo on vain 39,704 dollaria, mikä on pettymys kaikille niille, jotka ihmettelevät: “Onko DASH hyvä sijoitus vuoteen 2021?”

Valmiina sijoittamaan DASH?

sijoita viiva

Pitkän aikavälin Dash-hintaennusteet: 2022-2025

Mitä salauksen asiantuntijat ennustavat Dashille vuonna 2022 ja sen jälkeen?

Salaussijoittajat haluavat tietää, mitä seuraavien 5 vuoden aikana voi olla varastossa Dashin hintaan.

Koska kryptovaluutta voi olla niin epävakaa, hintaennusteita ei ole koskaan helppo tehdä, ja on normaalia nähdä valtavan määrän vaihtelua ennusteiden välillä. Dashin hintaennusteet, joita olemme tarkastelleet vuodelle 2021, ovat uskomattoman vaihtelevia, vaihtelevat 39,704 dollarista huikeaan 656 6958 dollariin! Jos haluat päättää, mikä näistä näkymistä on todennäköisempi, katsotaanpa eteenpäin vuoteen 2022–2025 ja katsotaan, mitä tulevaisuus voisi odottaa DASH: n hinnalle.

Aloitamme palaamalla Previsioni Bitcoiniin. Mitä foorumi uskoo vuosien 2022-2025 taivaallisten Dash-hintaennusteiden mukaan vuodelle 2021? Vastaus voi olla hieman pettymys, jos olet lisännyt DASH: n salkkuusi, vaikka Previsioni Bitcoinin ennusteet eivät vieläkään ole niin synkät kuin jotkut niistä, jotka näimme vuodelta 2021. Alustan ennusteiden mukaan DASH: n hinta laskee 2022:

viivan hintaennuste 2022

Kuten kaaviosta voidaan nähdä, Dash ylittää 700 dollaria tammikuun 2022 alussa, mutta arvon aleneminen siitä hetkestä eteenpäin. Helmikuuhun DASH: n arvo on 577,1668 dollaria, ja tämä määrä laskee edelleen huhtikuuhun asti. Toukokuussa DASH: n hinta voi nousta jälleen 497,2268 dollariin ja nousta noin 500 dollariin, kunnes lokakuun ja marraskuun välisenä aikana laskee jälleen jyrkästi alle 340 dollaria. Previsioni Bitcoin odottaa omaisuuserän päättyvän vuoden hintaan 417,2868 dollaria – yli viisinkertainen nykyiseen hintaansa, mutta alle kaksi kolmasosaa vuoden 2021 korkeimmasta arvosta.

Vaikka Previsioni Bitcoin oli huomattavasti optimistinen vuodelle 2021, sen vuoden 2022 ennusteet saattavat olla hieman liian laskevia. Molemmat Kolikkokytkin ja BTY-uutiset ovat antaneet hämmästyttävän korkeat ennusteet vuosille 2022–2025, joista ensimmäinen ennustaa, että DASH voi maksaa 2822 dollaria vuoden 2025 loppuun mennessä ja jälkimmäinen menee vielä pidemmälle. BTY Newsin mukaan vuonna 2025 Dash-osumahinnat olivat 12 733,88 dollaria!

Tämä olisi melkein kymmenen kertaa korkeampi kuin DASH: n aiempi kaikkien aikojen huipputaso (ATH), 1 441 dollaria, hinta, jonka kryptovaluutta saavutti vuosina 2017-2018. Ymmärrettävästi monet muut alustat ja analyytikot näyttävät skeptisiltä Coiswitchin ja BTY Newsin ennustamista ennennäkemättömistä arvoista. Mutta näyttää olevan kasvava yksimielisyys siitä, että DASH on nouseva muutaman vuoden ajan vuoteen 2025 mennessä.

DigitalCoinPrice.com odottaa myös DASH: n hinnan nousevan vuonna 2025, vaikkakin sarjasta laskevampia vuosia:

viivan hinnan ennustekaavio

Sen yleinen ennuste on, että Dash on hyvä sijoitus, koska sen hinta näyttää nousevan. Tämä kaavio ei näytä korkeimpia kryptovaluuttaennusteita, joita olemme nähneet pitkällä matkalla, mutta sen ylöspäin suuntautuvan trendin (estää huonot puolitoista vuotta heinäkuun 2022 ja tammikuun 2024 välillä) pitäisi silti olla rohkaiseva merkki sijoittajille, jotka ihmettelevät nouseeko DASH: n hinta.

Ennusteidensa mukaan DASH voi nousta melkein 290 dollarin korkeuteen syyskuuhun 2025 mennessä, mikä on yli 4 kertaa nykyinen arvo. Jotkut sijoittajat saattavat jopa nähdä vuosien 2022-24 potentiaalisen positiivisen. Muoto, jonka voimme nähdä kaaviosta, voi olla kaksoispohjan kääntö, nouseva kuvio, jota voidaan käyttää ennustamaan tulevaa kasvua teknistä analyysiä suoritettaessa. Jos näin on, uppoaminen, jonka voimme nähdä vuoden 2026 puolivälissä, voisi olla tilapäinen romahdus voimakkaassa nousutrendissä – mikä viittaa siihen, että yli 1000 dollarin ennusteet saattavat olla helposti ulottuvilla.

Pitkän aikavälin sijoituksena se ennustaa, että Dash voisi toimia hyvin. Sen ennusteiden mukaan Dash-rahakkeiden hinta voi nousta 120 dollariin vuoden 2020 loppuun mennessä, nousta 250 dollariin vuonna 2021 ja 650 dollariin vuonna 2022 ja saavuttaa 3200 dollarin keskihinnan vuoteen 2025 mennessä..

Johtopäätös: Dash-hinnan ennuste

Alla olevat ennusteluvut esittävät joitain Mahdollisuudet korkea ja matala Dash-hintaennusteiden ennuste vuosina 2020, 2021, 2022, 2023 ja 2025+, jotka tarjoavat tekniset analyytikot ja alan asiantuntijat.

Vuosi Korkea Matala
2020 170 dollaria 70 dollaria
2021 450 dollaria 110 dollaria
2022 1500 dollaria 320 dollaria
2023 3300 dollaria 550 dollaria
2025+ 6500 dollaria 950 dollaria

Kuinka viivan hinta on muuttunut ajan myötä?

Tarkimpien Dash-ennusteiden tekemiseksi yksi tärkeimmistä vaiheista on analysoida Dashin aiempaa suorituskykyä.

Siitä lähtien kun DASH tuli markkinoille vuonna 2014, sen hinta on kokenut useita dramaattisia vaihteluja. Tässä kaaviossa alkaen Nomics, voimme nähdä, kuinka DASH: n arvo on muuttunut ajan myötä:

viiva hintakaavio

Vaikka se näyttää vaatimattomalta verrattuna sen nousevaan kehitykseen vuosina 2017-2018, Dashin ensimmäinen suuri hintahyppy tuli vuonna 2014, pian sen jälkeen kun se osui kryptovaluutanvaihtoon. Huhtikuun ja toukokuun välisenä aikana sen hinta nousi 0,847417 dollarista 5,9679 dollariin – huomattava hyppy, joka heijasti valtavaa sijoittajien kiinnostusta varhaisessa vaiheessa. Sen kasvu oli paljon hitaampaa loppuvuosille 2014, 2015 ja 2016, ja sen hinta oli yleensä 2-10 dollarin välillä.

Toisin kuin monet muut kryptot, DASH kasvoi voimakkaasti melkein koko vuoden 2017. Tammikuussa sen hinta oli 13,82 dollaria. Syyskuuhun mennessä se oli noussut uskomattomaan 330,49 dollariin, mutta jopa sen oli vaalea verrattuna sitä odottavaan kasvuun. Kun kryptovaluuttamarkkinoilla alkoi kokea valtava inflaatio, Dashia ei todellakaan aio jättää taakseen. Lokakuusta joulukuuhun 2017 sen hinta nousi 293,50 dollarista 1141 dollariin – ennen kuin se laski takaisin 77,26 dollariin vuotta myöhemmin joulukuussa 2018..

Dash ei ole koskaan palannut edellisvuotta edeltäviin hintoihinsa, jotka olivat pääasiassa alle 10 dollaria. Vaikka sen arvo heikkeni maailmanlaajuisen koronaviruksen kaatumisen seurauksena, jolloin melkein kaikkien suurten kryptovaluuttojen hinnat alkoivat laskea sijoittajien epävarmuuden kasvaessa, se tuotti silti voittoja vuoden 2019 hinnastaan. Sen vuoden 2020 alin arvo on tähän mennessä ollut 68,84 dollaria, mikä on yli 20 dollaria korkeampi kuin vuoden 2019 alin 46,69 dollaria..

Valmiina ostamaan DASH?

sijoita viiva

Mitkä tekijät vaikuttavat viivan hintaan?

Kuten jokainen kryptovaluutta, DASH: n hinta voi riippua monista eri tekijöistä. Jos aiot vastata kysymykseen ‘Onko Dash hyvä sijoitus?’, On tärkeää tietää, mitkä nämä tekijät ovat – pidätkö mieluummin salausvaluuttasi useita vuosia vai haluatko hyötyä lyhytaikaisista hintaliikkeistä. Tämä tekee sinulle paljon helpompaa tehdä kryptovaluuttaennusteita ja päättää, mitkä Dashin hintaennusteet ovat mielestäsi tarkimpia.

Tarjonta ja kysyntä

Dashin tai minkä tahansa kryptovaluutan hinta riippuu täysin kysynnän ja tarjonnan välisestä suhteesta. Jos useampi sijoittaja haluaa ostaa DASH: ta kuin myydä sitä, se tarkoittaa, että kysyntä on suurempi kuin tarjonta ja hinta nousee. Jos päinvastoin on totta, tarjonta on suurempi kuin kysyntä – eli hinta alkaa laskea. Tähän suhteeseen itseään vaikuttavat voimakkaasti alla luetellut tekijät.

Dash-alustan käyttö

Kuten mainitsimme tämän artikkelin alussa, Dash-alusta rahoittaa ja hallinnoi useita hajautettuja sovelluksia. Näiden sovellusten, kuten KuvaCashin Zimbabwessa, suosio on avaintekijä DASH: n kysynnän lisäämisessä ja sen seurauksena sen hinnan nousussa. Koska kiinnostus dAppsia kohtaan kasvaa edelleen, tämä voi saada kiinnostuksen taustalla olevaan Dash-tekniikkaan kasvamaan parin seuraavan vuoden aikana.

Lisääntynyt kryptovaluutan hyväksyntä

Dash on erityinen kryptovaluutoissa, koska se helpottaa jokapäiväisiä maksuja. Se, että se on tullut elinkelpoiseksi omaisuudeksi maissa, joissa kotivaluutta on alkanut romahtaa, on vahva osoitus sen käytettävyydestä – samoin kuin se, että DASH-pankkiautomaatit ovat ilmestyneet Lontooseen. Kun kryptovaluutat ovat yleistymässä ja riippumattomuutemme kontaktittomista maksuista lisääntyy koronaviruspandemian seurauksena, näimme hyvin, että Dashin kaltaisten ratkaisujen kysyntä kasvaa ympäri maailmaa.

Dash-hinnan ennuste – tärkeimmät kohdat

 • Dash on markkina-arvoltaan 782438183 dollaria (kirjoitushetkellä) maailman 28. suurin kryptovaluutta
 • Dash voi käsitellä tapahtumia erittäin nopeasti, jopa tarjoamalla InstaSend-ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää valuuttaa vain 1,5 sekunnissa
 • Viiva on otettu käyttöön vaihtoehtoisena valuuttana sekä Zimbabwessa että Venezuelassa, joissa alkuperäiset valuutat ovat epävakaita
 • Previsioni Bitcoinin algoritmi on ennustanut, että DASH: n hinta nousee 100 dollariin ennen vuoden 2020 loppua ja nousee vain sieltä, saavuttaen 120,6339 dollaria tammikuuhun 2021 mennessä ja noustessa koko loppuvuoden
 • LongForecast.com uskoo, että Dash voisi sulkea vuoden 2021 hinnalla, joka on nykyistä 79,6 dollaria alhaisempi hinta
 • WalletInvestor ennakoi jyrkän laskun koko vuoden 2021 ajan, jolloin hinta laski takaisin noin 100 dollariin maaliskuuhun ja laski sitten edelleen parin seuraavan kuukauden aikana
 • Pitkän aikavälin ennusteet ovat paljon kirkkaampia, eikä ennusteissa väitetä, että DASH laskisi nykyisen hinnan alle
 • Optimistisimmat näkymät tulevat BTY Newsiltä, ​​joka uskoo, että Dash voi lyödä 12 733,88 dollarin hintoja vuonna 2025
 • Dashin ATH oli 1141 dollaria joulukuussa 2017
 • Avaintekijät, jotka vaikuttavat DASH: n hintaan, ovat kysyntä ja tarjonta, Dash-alustan suosio ja kryptovaluutan yleinen hyväksyntä

Olitpa nykyinen tai potentiaalinen sijoittaja, toivomme tämän artikkelin auttaneen sinua vastaamaan kysymykseen “Onko DASH hyvä sijoitus?”. Vaikka Dashin hintaennusteet vuosille 2021–2025 ovat ristiriitaisia, Dashin pitkän aikavälin näkymät näyttävät olevan positiivisia, mikään analyytikot eivät usko, että valuutan arvo vuonna 2025 olisi vähemmän kuin nyt.

Siitä huolimatta voi olla tunnetusti vaikeaa tehdä luotettavia kryptovaluuttaennusteita, koska teollisuus on uskomattoman epävakaa. Suorita aina oma huolellisuus ja varmista, että sinulla on tehokas riskienhallintastrategia, ennen kuin lisäät uuden salausvaluutan salkkuusi. Kuten olemme aiemmin nähneet, markkinat voivat liikkua nopeasti – ja tulemme varmasti näkemään sen uudelleen.

Jos oma tutkimus on antanut sinulle ylimääräistä luottamusta, jota tarvitset DASH-kaupankäynnin aloittamiseen, saatat olla iloinen siitä, että eToro tarjoaa mahdollisuuden käydä kauppaa salausvaroilla (mukaan lukien DASH) ja CFD: llä jopa 90+ kryptovaluutat.

eToro – Osta DASH 0%: n provisiolla

sijoittaminen viiva

Kirjaudu eTorolle ja aloita DASH-kaupankäynti tai kopioi parhaat DASH-sijoittajat ilman lisämaksua. Hallinnointipalkkioita tai muita piilokustannuksia ei ole.

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

75% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa kaupankäynnin kohteena olevilla hinnanerosopimuksilla

Dash Price -ennusteet – UKK

Onko Dash parempi kuin Bitcoin?

Kaupan nopeudesta ja maksuista Dash on varmasti parempi kuin Bitcoin. Sen alustan keskimääräinen tapahtuma-aika on vain 2,5 sekuntia, neljä kertaa nopeampi kuin Bitcoinin.

Saako Dash 1000 dollaria?

Joidenkin ennusteiden mukaan DASH: n hinta voi nousta 1 000 dollariin ennen vuoden 2025 loppua. BYT News jopa uskoo, että yhden DASH-kolikon arvo voi olla 12 733,88 dollaria vuoteen 2025 mennessä!

Kuinka monta Dash-kolikkoa on olemassa?

DASH-kolikoita on yhteensä 18 miljoonaa. Nykyisellä kurssilla kryptovaluutan odotetaan saavuttavan kokonaistuotantonsa noin vuonna 2030.

Jos pidit artikkelistamme Dash-hinnan ennuste: kuinka paljon viiva on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen, Ole hyvä ja jaa kauppiaiden kanssa.

Lisälukemista:

Suosituimmat salausvaluutat Isossa-Britanniassa

10 harkittavaa kryptovaluutta vuonna 2021

Ethereum VS. Ripple: Kenen pitäisi olla portfoliossasi?

Suosituimmat salausvaluutat Yhdysvalloissa

Kuinka ansaita rahaa kryptovaluutalla – lopullinen opas

Kryptovaluutan sijoittamiseen liittyviä vinkkejä ja virheitä, joita on vältettävä

Kuinka hyötyä kryptovaluuttamarkkinoiden noususta

Vastuuvapauslauseke: Minkä tahansa salauksen viiva on erittäin epävakaa. Pääomasi on vaarassa, eikä aiempi kehitys ole osoitus tulevista tuloksista. Ennuste ja analyysi heijastavat eri ulkoisten ja sisäisten analyytikoiden näkemyksiä kulloinkin ja voivat muuttua milloin tahansa. Lisäksi ne eivät voi olla kaupankäynnin koulutuksen sitoumus tai takuu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner