Edut ja haitat sijoittamiseen Ethereum Classiciin

Mitkä ovat Ethereum Classicin edut ja haitat?

Lue lisää Ethereum Classiciin sijoittamisen eduista ja haitoista, jotka vievät sinut eteenpäin tietääksesi, onko hyvä idea sijoittaa ETC: hen.

Ethereum Classic saattaa vain olla puuttuva osa sijoitussalkustasi. Tästä syystä saatat harkita sijoittamista ETC: hen, etuja ja haittoja sekä mitä etsiä.

Ethereum Classic (ETC) on yksi mielenkiintoisimmista, mutta aliarvostetuista varoista kryptovaluutta-alalla. Ethereum Classic, joka on luotu älykkäiden sopimusten kuninkaana, on mennyt pitkälle sen perustamisesta lähtien.

Ja silti, eivätkö ETC-sijoittamisen edut ylitä mahdolliset riskit? Tahtoa vuosi 2021 olla onnistunut aika ETC: lle ja kryptovaluutta-sijoittamiselle?

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja Ethereum Classicista ja päätä itse, harkitseeko ETC: n ostamista tänä vuonna.

Mikä on Ethereum Classic?

Ethereum Classic on hajautettu blockchain-pohjainen alusta, joka tukee älykkäitä sopimuksia ja hajautettuja sovelluksia (dApps).

Se oli karismaattista Vitalik Buterin joka käsitteli Ethereumin olemassaolon nähtyään Bitcoinin rajoitukset. Buterin – joka monille on tärkein avain Ethereumin menestykseen – loi alustan älykkäille sopimuksille sekä hajautetuille sovelluksille, vaihdoille ja muulle. Tässä yhteydessä on mainittava, että älykkäät sopimukset ovat korvaamattomia liiketoimintaympäristössä, koska ne voidaan koodata sopimuksiksi, kuten kiinteistömyynniksi.

Vuonna 2016 Etherem kuitenkin jakautui kahdelle taistelukentälle: Ethereum ja Ethereum Classic.

Ethereum Classic määritellään alkuperäiseksi Ethereum-lohkoketjuksi. Kuten edellä todettiin, se luotiin jakautumisen jälkeen Ethereum-yhteisössä vuonna 2016.

Täällä meidän tulisi selittää lisää jakautumiseen johtaneista tapahtumista. Vuonna 2016 soitettiin kolmannen osapuolen itsenäinen sovellus DAO hakkeroitiin ja yli 50 miljoonaa dollaria eetteriä varastettiin. Tämän seurauksena foorumi jakoi ideologiset erot Ethereumiin ja Ethereum Classiciin.

Vaikka Ethereum päätti mennä salakoodisäännöstön vastaisesti lain periaatteeseen ja palauttaa varastetut varat käyttäjille, Ethereum Classic seisoi estoketjun muuttumattoman luonteen takana.

Ethereum Classicin kannattajat – Barry Silbertin (Digital Currency Groupin toimitusjohtaja) ollessa yksi sen tärkeimmistä tukijoista – ylistävät silti itseään salauksen idealisteista, jotka uskovat, että ihmisillä ei pitäisi olla vaikutusta estoketjuihin eikä niitä tulisi muuttaa lopputuloksesta riippumatta..

Kuten heidän verkkosivustollaan selitettiin, “koodi on siis lohkoketjun laki. Kaikki teloitukset ovat lopullisia, kaikki tapahtumat ovat muuttumattomia. Kaikelle muulle on olemassa aikaa testattu tapa ratkaista oikeudelliset riidat ja suorittaa oikeuden hoito. Sitä kutsutaan oikeusjärjestelmäksi. “

Vastineeksi Buterin kirjoitti kuitenkin vuonna 2016: “Ymmärrämme, että Ethereum-koodia voidaan käyttää muiden lohkoketjujen instantioimiseksi samoilla konsensussäännöillä, mukaan lukien testiverkot, konsortio- ja yksityiset ketjut, kloonit ja spin-offit, eikä niitä ole koskaan vastustettu. tällaisia ​​ilmentymiä. “

Täällä on huomattava, että myös muut salausprojektit ovat kokeneet samanlaisia ​​ongelmia ja keskusteluja. Ota esimerkiksi Bitcoin ja Bitcoin Cash vuonna 2017!

Tai kun yli 7000 BTC: tä varastettiin Binance-pörssistä vuonna 2019, kun Binancen perustaja Changpeng Zhao ehdotti, että Bitcoin-yhteisön oli palautettava lohkoketju.

Kuka on oikeassa, kuka väärässä? No, yksi asia on varma: uskomuksistaan ​​huolimatta Ethereum Classic on Ethereumin jälkeen markkina-arvon ja käyttöönoton suhteen.

Ja silti, on monia syitä, miksi sinun pitäisi harkita Ethereum Classicia! Katsotaanpa joitain tärkeimpiä etuja sijoittamiseen ETC: hen.

Oletko harkinnut sijoittamista Ethereum Classic ETC?

Ammattilaiset sijoittamiseen Ethereum Classiciin

aaltoilun edut

Tieto ETC-sijoittamisen eduista on välttämätöntä, jotta voimme tehdä tietoisen päätöksen sijoituksistasi. Vaikka ETC ei ole yhtä suosittu kuin ETH, Ethereum Classicin ostamisella on useita etuja.

Tässä on joitain ETC: n houkuttelevimpia puolia:

✅ Ethereum Classic on hajautettu:

Ethereum, kuten muutkin salausvaluutat, on hajautettu, ja solmut ovat levinneet ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että maksut ja liiketoimet suoritetaan ilman, että tarvitsee luottaa kalliisiin kolmansiin osapuoliin tai rajoittaviin hallituksiin.

✅ Ethereum Classic on alkuperäinen Ethereum:

Koska Ethereum Classic on muuttumaton versio Ethereum-lohkoketjusta, monet kutsuvat Ethereum Classicia alkuperäiseksi tai todelliseksi Ethereumiksi. Tällaiset vahvat uskomukset alustan muuttumattomuudesta ovat johtaneet omistetun käyttäjäryhmän ja blockchain-harrastajien luomiseen. Kuten heidän verkkosivuillaan todettiin, “Ethereum Classic on jatkoa alkuperäisen Ethereum-ketjun muuttumattomalle historialle. ETC-verkko on olemassa periaatteen säilyttämiseksi "Koodi on laki."

✅ Se tukee älykkäitä sopimuksia ja dApps:

Koska Ethereum Classic on teknisesti samanlainen kuin Ethereum, emme saa olla yllättyneitä siitä, että yksi Ethereum Classicin suurimmista eduista on se, että se tukee älykkäitä sopimuksia ja dApps: itä, joilla on laaja sovellus kaikilla toimialoilla.

✅ ETC on halvempi kuin ETH:

Vaikka ETC: llä voi olla vaikea päästä ETH: n ohi, ETC on edelleen salausvaluutan rankingin ylemmässä Top 100 -alueella. Tämän lisäksi, koska ETC on paljon halvempi kuin ETC, se on ihanteellinen voimavara aloittelijoille.

✅ Se yrittää luoda siteitä Ethereumiin:

Esimerkkinä voidaan mainita, että vuonna 2020 valmistunut ETC Agharta- ja Phoenix-haarukka tekevät Ethereum Classicista yhteensopivamman Ethereumin kanssa.

Haitat sijoittamisesta Ethereum Classiciin

haitat aaltoilusta

Vaikka Ethereum Classicilla on houkuttelevia etuja, on myös epäkohtia, jotka tulisi ottaa huomioon ennen ETC: n ostamista. ETC: n haittojen ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää, jotta sijoittajat voivat luoda tehokkaan riskienhallintastrategian.

Tässä on joitain riskejä sijoittamalla ETH: iin:

❌ Ethereum Classic ei ole taaksepäin yhteensopiva Ethereumin kanssa:

Kun Ethereum haarautui, Ethereum Classicista tuli yhteensopimaton Ethereumin kanssa, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa, joka tukee ETC: tä, ei pääse mihinkään ETC: n päivitykseen (mukaan lukien ETH: n siirtyminen todistuksen saamiseen).

❌ Ethereum Classic on melko passiivinen:

Ethereum Classicilla ei ole suurta kiinnostusta yhteisöön ja kehittäjien aktiivisuutta. Samalla alustalla isännöidyt projektit ovat melkein Parity Technologiesin omistuksessa, mikä herättää huolta ETC: n varallisuuden keskittämisestä.

Ere Ethereum Classicia pidetään vaarallisena:

Se, että Ethereum Classic kärsi erilaisista 51%: n hyökkäyksistä, on johtanut luottamuksen heikkenemiseen alustalle, mikä voi laskea hintoja ja kiinnostusta.

❌ Ethereum Classicilla on outo kuva:

Kolikon kuvaan vaikuttavat myös erilaiset spekulaatiot siitä, että ETC on petollinen, ja hyökkäys Ethereumia vastaan, joka aiheuttaa jakelua salaussektorilla. Bloggaajat David Seaman jopa sanoi: “Classic on epävarma orpoketju, jota mainostetaan tavalla, joka olisi laitonta, jos Ethereum olisi julkisesti noteerattu yritys, mikä se voisi lopulta olla.”

Pitäisikö minun sijoittaa Ethereum Classiciin?

Nyt kun tiedät Ethereum Classiciin sijoittamisen edut ja haitat, voit päättää itse, ylittävätkö mahdolliset edut riskit. Joten sinun pitäisi sijoittaa Ethereum Classiciin? Onko ETC kannattava omaisuus salkullesi?

ETC saattaa olla riskialtis sijoitus, totta. Vaikka Ethereum on toistaiseksi tehnyt näyttävän paluun, Ethereum Classic nähdään aina Ethereumin vähemmän suosittuna sisarena.

Samaan aikaan Ethereum Classicilla on vahva tukijayhteisö, joka uskoo blockchainin muuttumattomaan luonteeseen ja vaatii, että Code on laki, joka on blockchain-mekaniikan ihme..

Lisäksi ETC: n nykyisen hinnan nähdään olevan alhainen este salaussijoittajille ja kauppiaille, etenkin verrattuna ETH: han.

Muista vain, että jos päätät sijoittaa ETC: hen, sinun tulee aina tehdä tutkimuksesi ja sijoittaa tehokkaaseen riskienhallintastrategiaan. Älä koskaan sijoita rahaa, jolla ei ole varaa menettää.

Yksinkertaisesti sanottuna Ethereum Classic on keskiriskinen sijoitus, jolla on paljon potentiaalisia etuja. Sinun on ehdottomasti tehtävä joitain tutkimuksia, ennen kuin harkitset sen lisäämistä portfolioosi.

Todellinen Ethereum classic -sijoituskysymys sitten, toimiiko se todella? Jos olet valmis investoimaan aikaa ja energiaa, se voi toimia sinulle.

Lue lisää: Kuinka investoida Ethereum Classiciin

Onko Ethereum Classic miljonäärentekijä?

Markkina-arvo yli miljardi dollaria, voimme sanoa, että ETC on tietyssä mielessä jo miljonäärituottaja.

Kun otetaan huomioon sen rajoitettu 210 700 000 kolikon tarjonta, ETC-arvo voi nousta, kun salauksen niukkuus pyrkii edistämään kasvua.

Silti, kun tarkastellaan ETC: n aikaisempaa suorituskykyä, on selvää, että Ethereum Classic ei ole läheskään aikaisempaa huippuaan. Huomaa, että vuonna 2017 ETC nousi noin 20 dollariin, mutta siitä lähtien se on liikkunut laskusuhdanteessa.

Toukokuussa 2020 Ethereum Classic sijoittui CoinMarketCap: n 19. sijalle, markkina-arvo oli 740,294 miljoonaa dollaria ja kaupankäyntivolyymi 1,42 miljardia dollaria.

Kirjoitushetkellä Ethereum Classic on # 54.

Jotkut asiantuntijat ovat kuitenkin positiivisia ja uskovat, että ETC voi räjähtää uudelleen ja edetä paljon enemmän sen nykyinen hintataso.

Älkäämme unohtako, että Ethereum Classicille on tehty viime aikoina useita päivityksiä, kuten Atlantis vuonna 2019 ja Agharta vuonna 2020, yritettäessä rakentaa silta Ethereumin ja Ethereum Classicin välille. Kun Phoenix-haarukka valmistui vuonna 2020 – toinen ETC-haarukka, jonka tarkoituksena on tehdä ETC: stä yhteensopivampi ETH: n päivitetyn Istanbulin kanssa, ETC-ETH -ohjelma on lähempänä käyttäjiä.

ethereum-haarukka

Major Ethereum Forks; Lähde: Capital.com

Meidän on huomattava, että Ethereum Classic avattiin helmikuussa 2021 hintaan 7,34 dollaria. Long Forecastin mukaan Ethereum Classic saavuttaa kuukauden lopussa 10,28 dollaria eli 40,1 prosentin muutoksen.

Tietenkin hintaennusteet ovat edelleen spekulatiivisia; ne riippuvat erilaisista tekijöistä, kuten kysynnän ja tarjonnan periaatteista, tekniikan kehityksestä salaustilassa sekä markkinoiden ilmapiiristä ja spekuloinneista.

Joten, pysy aina ajan tasalla salauksen uutisista ja ilmoituksista sekä hinta-analyysitiedoista.

eToro – Paras välittäjä ostamaan Ethereum Classic ETC

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

  • Ethereum Classic luotiin jakautumisen jälkeen Ethereum-yhteisössä vuonna 2016.
  • Jotkut salauksen asiantuntijat pitävät Ethereum Classicia todellisena Ethereumina.
  • ETC on Ethereum Classic -tunnussymboli.
  • Ethereum Classicilla on useita etuja, mukaan lukien sen hajautettu ja muuttumaton luonne.
  • Siitä huolimatta sijoittaminen ETC: hen voi olla riskialtista. Itse omaisuutta pidetään vaarallisena useiden 51%: n hyökkäysten vuoksi.
  • Vaikka Ethereum Classic on paljon takana Ethereumin ja muiden älykkäiden sopimuspelaajien takana, jotkut uskovat, että koska se on avoin päivityksille, ETC: n ostaminen vuonna 2021 on sen arvoista.
  • Kun markkinaosuus on 1 047 164 733 dollaria, voimme sanoa, että ETC on jo miljonäärituottaja.
  • Siitä huolimatta sijoittaminen ETC: hen on edelleen riskialtista, joten ota aina huomioon kiinnostavan omaisuuserän riski-hyöty-profiili ennen kuin aloitat kryptovaluutan ostamisen tai kaupankäynnin.

Jos pidit artikkelistamme Edut ja haitat sijoittamiseen Ethereum Classiciin, jaa se kenelle tahansa, joka saattaa pitää sitä myös mielenkiintoisena.

UKK

Onko Ethereum parempi sijoitus kuin Ethereum Classic?

Ethereum, joka tunnetaan aitona Ethereumina, on monien mielestä parempi sijoitus kuin Ethereum Classic. Ethereum on myös parempi kaupankäynnin kohde, koska sillä on suuri markkinoiden volatiliteetti ja kysyntä. Loppujen lopuksi Ethereum on toiseksi suurin salaus, joka on vain Bitcoinin takana markkina-arvon ja käyttöönoton suhteen. Ethereum Classic puolestaan ​​on edelleen riskialtista, ja siitä on kiinnostunut vähemmän sijoittajia ja salauksen harrastajia.

Onko Ethereum Classic Mining kannattava?

Kyllä, ETC: n kaivostoiminta voi olla kannattavaa. ETC-kaivostoiminnan kannattavuuden laskeminen riippuu erilaisista tekijöistä, mukaan lukien kaivoslaitteet, palkkiot ja sähkökustannukset. Älä kuitenkaan unohda, että kaivostoiminnan kannattavuus muuttuu nopeasti ja riippuu kaivoslohkojen ja hajautusten tuottamisen kokonaislaskennatehosta.

Tuleeko Ethereum Classicista johtava älykäs sopimusalusta tulevaisuudessa?

Ethereum Classic on muiden älykkäiden sopimusprojektien takana. Ethereum-alustalla tapahtuu kuitenkin paljon, mutta jotkut asiantuntijat uskovat, että Ethereum Classicista voi tulla varmuuskopioitava älykäs sopimusalusta, varsinkin jos Ethereumin osuustodistus ei toimi tulevaisuudessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner