Ethereum VS. Ripple: Kenen pitäisi olla portfoliossasi?

Haluatko tietää eron Ethereum VS Ripplen välillä? Haluatko saada syvällistä tietoa Ethereumista ja Ripplestä? Olet laskeutunut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa Ethereum vs. Ripple: kumman pitäisi olla salkussa, aiomme tehdä eron näiden kahden kolikon välillä.

Sisällön oppiminen

Ethereum VS. Ripple – vertailuopas

Mikä on Ethereum?

Mikä on aaltoilu?

Ethereum VS. Ripple: Kuinka he vertailevat?

Pitäisikö Ethereumin tai ripplin olla salkussa?

Miksi voit sijoittaa Ethereumiin?

Miksi voisit sijoittaa rippliin?

Viimeinen sana

Ethereum VS. Ripple – infografiikka

Ethereum VS. Ripple – vertailuopas

Me kaikki tunnemme Bitcoinin – salausvaluutan kuninkaan, joka esitteli meidät digitaalisen omaisuuden maailmaan jo vuonna 2009. Mutta mitkä ovat tärkeimmät kryptovaluutat kuin Bitcoin?

Kysy tämä salaussijoittajalle ja saat todennäköisesti tämän vastauksen: Ethereum ja Ripple. Ei ole mikään salaisuus, että nämä altcoinit ovat eräitä suurimmista nimistä liiketoiminnassa. Nopea Google-haku voi kuitenkin herättää niin monta kysymystä kuin se vastaa.

Mikä on Ethereum? Mikä on Ripple? Mikä on tärkein ero Ethereumin ja Ripplen välillä? Onko Ethereum parempi sijoitus kuin Ripple? Ja mikä tärkeintä, kumman pitäisi olla salkussasi?

Jos tunnet hämmennystä yrittäessäsi selvittää ‘Ethereum vs. Ripple – kumman pitäisi olla salkussasi?’, Jatka lukemista. Olemme koonneet täydellisen vertailuoppaan, jotta voit valita sinulle parhaan sijoituksen.

Mikä on Ethereum?

Aloitetaan perusasioista. Tärkein asia ymmärtää Ethereumista on, että se ei ole vain kryptovaluutta. Ethereum on myös sen blockchain-teknologia-alustan nimi, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa turvallisia, hajautettuja salaustapahtumia älykkäät sopimukset. Tämä avoimen lähdekoodin lohkoketju tunnetaan hajautettuna sovelluksena, joka tunnetaan myös nimellä a dApp.

Älykäs sopimus on automaattinen sopimus, johon sopimuksen (tai tapahtuman) ehdot on koodattu. Se on 100% turvallinen ja antaa ihmisille mahdollisuuden suorittaa verkkotapahtumia käymättä läpi kolmannen osapuolen, kuten pankin tai muun rahoituslaitoksen.

Ethereumin alkuperäistä valuuttaa kutsutaan Eetteri (ETH). Jos olet koskaan miettinyt, mikä on Ethereumin kaivos?, Etherillä on avain vastaukseen. Ethereumin kaivostoiminta on yksinkertaisesti uuden eetterin louhintaprosessi, joka syntyy palkkiona, kun kaivostyöläiset tarkistavat tapahtumia lohkoketjun kautta.

Ensimmäistä kertaa ICO: n (alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen) kautta vuonna 2014 Ethereumista on nopeasti tullut maailman toiseksi suurin kryptovaluutta Bitcoinin takana. Sen markkina-arvo on tällä hetkellä 51 507 291 691 dollaria – mutta kuten monet kryptot, se on tunnetusti epävakaa ja voi käydä läpi useita prosenttivaihteluja koko päivän.

Mikä on aaltoilu?

Ethereumin tavoin yksi keskeisimmistä tiedoista Ripplestä on, että se ei ole vain kryptovaluutta. Rippleä käytetään yleisesti kattavana terminä kuvaamaan sekä alustaa (maksuverkkoa, jota todellisuudessa kutsutaan) RippleNet) ja sen virtuaalivaluutta (kutsutaan Ripple XRP). Tämä tarkoittaa, että jos olet joskus etsinyt Rippleä salauspörsseistä, olet saattanut törmätä siihen edes tietämättä!

RippleNet on suunniteltu helpottamaan pankkien ja muiden suuryritysten reaaliaikaisten globaalien maksujen lähettämistä. Näiden tapahtumien suorittaminen voi olla uskomattoman kallista valuuttakurssien ja käsittelymaksujen takia – puhumattakaan hitaasta!

Käyttämällä Ripple XRP: tä universaalina valuuttana RippleNet antaa näille yrityksille mahdollisuuden suorittaa rajat ylittäviä maksuja ilman, että heidän on syytä huolehtia valuuttakurssien muutoksesta.

Ripple julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2012, ja XRP: n nykyinen markkina-arvo on 12 393 914 767 dollaria.

Ethereum VS. Ripple: Kuinka he vertailevat?

ethereum vs aaltoilu

Joten tiedät nyt Ethereumin ja Ripplen perusteet. Koska molemmat kryptot ovat sekä maksualusta että natiivivaluutta, ei voida kiistää, että molemmat osuudet ovat samankaltaisia. Mutta jos kamppailet edelleen Ethereum VS. Ripple, mikä on parempi? ”, On aika kaivaa kahden krypton tärkeimpiä eroja.

Ethereum vs. ripple – tärkeimmät erot

Nopeus

Olemme jo maininneet, että Ripple on suunniteltu poistamaan hidas tapahtuma-aika globaalien yritysten välillä. Ei siis ole mikään yllätys, että Ripple-maksut ovat hämmästyttävän nopeita – itse asiassa verkko pystyy käsittelemään enemmän kuin 10000 eri tapahtumia yhdessä sekunnissa. Se on 1000 kertaa nopeampi (ja myös 1000 halvempi) kuin Bitcoin-tapahtuma.

Ethereum on tällä hetkellä paljon hitaampi kuin Ripple – melkein 670 kertaa hitaampi! Ethereum voi käsitellä vain ympärillä 15 joka sekunti. Tämä ei ehkä kuulosta pitkältä varojen odottamiselta, varsinkin jos olet tottunut odottamaan päiviä, jolloin fiat-tapahtumat näkyvät pankkitililläsi. Mutta nämä ylimääräiset sekunnit tarkoittavat, että Ethereumin valuuttakurssit ovat paljon korkeammat kuin Ripple-verkossa, ja tekevät siitä paljon vähemmän energiatehokkaan.

Voisiko tämän kuitenkin asettaa muuttumaan? Tulevasti odotettu Ethereum 2.0, jolloin Ethereum-tekniikka siirtyy päivitetylle alustalle, voi mullistaa oletuksemme salauksesta.

Kiiltävä uusi Ethereum-alusta, joka tunnetaan nimellä Eth2, pystyy käsittelemään paljon enemmän tapahtumia kuin edeltäjänsä. Tämä puolestaan ​​tekee siitä paljon energiatehokkaamman. Tällä hetkellä jokainen Ethereum-tapahtuma vaatii uskomattoman 22,65 kwH energiaa. Tosin tämä on parempi kuin Bitcoin, joka vaatii melkein saman verran virtaa kuin päivittäinen amerikkalainen kotitalous jokaisen tapahtuman käsittelemiseksi. Se kuitenkin rajoittaa valtavasti Ethereumin nopeutta ja kapasiteettia.

Eth2: n vuoden 2020 suunnitellun vaiheen 0 julkaisun myötä monet sijoittajat ovat odottaneet mahdollisuutta ostaa Ethereumiin ennen sen julkaisua. Tämä johtuu siitä, että päivitys voi herättää kiinnostusta salausta kohtaan, mikä vaikuttaa positiivisesti sen hintaan.

Toimittaa

Toinen tärkeä ero Ethereumin ja Ripplen välillä on kunkin käytettävissä olevan salauksen määrä. Kysymykseen “kuinka monta Ripple-kolikkoa on olemassa” on kiinteä vastaus – 100 miljardia XRP. CoinMarketCapin mukaan tällä hetkellä liikkeessä on 45328155123 XRP.

Ethereumilla on toisaalta a rajaton määrä eetteriä. CoinMarketCap ilmoittaa kiertävänsä toimituksestaan ​​113 448 141 ETH: ksi, joten Ether-merkkejä on huomattavasti vähemmän kuin XRP: tä.

Koska et voi kaivaa XRP: tä tavalla, jolla voit kaivaa Eetteriä, yritys hallitsee tiukasti jäljellä olevaa Ripple-toimitusta. Sijoittajien huolenaiheiden lopettamiseksi salatulla tilillä on noin 55 miljardia XRP: tä, mikä helpottaa käyttäjien seurantaa liikkeessä olevan XRP: n enimmäismäärästä.

Markkinoiden kehitys

Markkina-arvoltaan (joka on lyhyt markkina-arvosta) Ethereum ja Ripple sijoittuvat maailman toiseksi ja neljänneksi kryptovaluutaksi. Stablecoin Tether on vasta äskettäin kallistanut Ripplen kolmannelle paikalle sen jälkeen, kun kasvu on ollut nopeaa tänä vuonna.

Ripple-hinta ja 24 tunnin kaupankäyntimäärät ovat molemmat paljon pienemmät kuin Ethereumin. XRP: n hinta on tällä hetkellä vain 0,2734 dollaria ja sen kaupankäyntivolyymi on 3 329 787 622 dollaria, kun taas Ethereumin hinta on 454 dollaria ja kaupankäyntimäärät melkein 12 107 676 666 dollaria.

Näiden lukujen mukaan XRP saattaa olla neljänneksi suurin kryptovaluutta markkina-arvon mukaan, mutta se käy kauppaa merkittävästi kolmen parhaan jälkeen. Tämän ei kuitenkaan tarvitse välttämättä lykätä sinua, jos harkitset lisäämällä Ripple salkkuusi.

Ripple eroaa huippukilpailijoistaan ​​(Tether, Ethereum ja Bitcoin), koska se on suunniteltu eri tarkoitukseen. Muista, että Ripple on suunnattu ensisijaisesti suurille pankeille, muun muassa Bank of America ja JP Morgan. Tämä tarkoittaa, että se on paljon kapeampi kuin Ethereum, jota voidaan käyttää useiden hajautettujen rahoituspalvelujen (DeFi) suorittamiseen.

Konsensusmekanismi

Järjestelmiensä osalta Ethereum ja Ripple luottavat hyvin erilaisiin algoritmeihin. Nämä algoritmit tunnetaan nimellä yksimielisyysmekanismit. Tämä saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta yksimielisyysmekanismi on yksinkertaisesti nimi, jota käytetään kuvaamaan sääntöjä, joiden avulla blockchain-järjestelmät voivat suorittaa tiettyjä prosesseja.

Ethereumin käyttämä yksimielisyysmekanismi tunnetaan nimellä työtodistus algoritmi (PoW). Osana PoW-järjestelmää kryptovaluuttakaivostyöläisten on kilpailtava monimutkaisten matemaattisten yhtälöiden ratkaisemisesta tietokoneidensa kanssa lohkojen lisäämiseksi lohkoketjuun. Tämä prosessi vaatii valtavasti virtaa, minkä vuoksi Ethereum-alusta on tällä hetkellä niin tehoton.

Ripple puolestaan ​​käyttää konsensusmekanismia, joka tunnetaan nimellä Federoitu Bysantin sopimus (FBA). Jälleen tämä saattaa kuulostaa melko monimutkaiselta. Mutta yksinkertaisesti sanottuna FBA toimii yhdistämällä kukin solmu (Ripple-verkkoon kytketty palvelin) pieneen määrään muita solmuja. Jokainen solmujen ryhmä menee päällekkäin toisen ryhmän kanssa varmistaen, että jokainen solmu on kytketty.

Kunkin tapahtuman vahvistamiseksi kiinteän määrän solmuja on päästävä yksimielisyyteen (tai sopimukseen), että lohko on oikea, ennen kuin se voidaan lisätä lohkoketjuun. Tämä tarkoittaa, että tekniikka on uskomattoman turvallista ja nopeaa.

Tällä hetkellä Ripplen FBA-mekanismi on paljon tehokkaampi kuin Ethereumin PoW. Mutta jälleen kerran Ethereum 2.0: n julkaisu voi muuttaa kaikkea.

Eth2-päivityksessä Ethereum siirtyy työn todistamisesta a-tilaan todiste panoksesta yksimielisyysmekanismi. Todistusta panoksesta (PoS) -mekanismi toimii pyytämällä käyttäjiä ‘panostamaan’ tietty prosenttiosuus kryptovaluuttavarastoistaan ​​vakuudeksi kunkin tapahtuman vahvistamiseksi. Joku, joka ‘lukitsee’ tietyn määrän eetteriä panoksena, tunnetaan validoijana.

Omaksumalla järjestelmän, johon luotetaan kryptovaluutta-vahvistimet kaivostyöläisten sijaan Ethereum sulkee kuilun teknologiansa ja Ripplen tekniikan välillä.

Pitäisikö Ethereumin tai ripplin olla salkussa?

Kysymykseen Ethereum VS. ei ole olemassa yhtä kokoa vastaavaa vastausta. Ripple – kumman pitäisi olla salkussasi? ”Paras sijoitus sinulle riippuu useista tekijöistä, kuten valitsemastasi sijoitusmallista, nykyisestä salkusta ja suhtautumisesta riskiin.

Kuten minkä tahansa sijoituksen kohdalla, Ethereum tai Ripple eivät ole varma rahan ansaitsija, ja on aina tärkeää suorittaa oma huolellisuus. Tarkastellaan joitain syitä, miksi voit harkita sijoittamista toiseen.

Miksi voit sijoittaa Ethereumiin?

  • Ethereum 2.0: n käynnistämisen on määrä tapahtua ennen vuoden 2020 loppua. Kun käynnistysvaihe 0 on valmis, Ethereumin tehokkuuden odotetaan nousevan. Kun yhä useammat ihmiset alkavat käyttää alustaa ja tapahtumia tapahtuu enemmän, voimme nähdä positiivisen vaikutuksen eetterin hintaan.
  • Ethereum tukee monia DeFi-sektorin tärkeimpiä kryptovaluutta-tunnuksia. Hajautettujen rahoituspalvelujen (esimerkiksi vakuutusten, säästöjen ja lainojen) kysyntä kasvaa nopeasti, joten Ethereumiin sijoittaminen voisi olla tapa lunastaa tämän alan kasvu.
  • Ethereumilla on laaja valikoima korkean profiilin sijoittajia. Ethereum on herättänyt huomiota ihmisiin, joilla on ollut taitoa havaita “seuraava iso juttu” aikaisemmin Microsoftin kaltaisista yrityksistä merkittäviin enkeli-sijoittajiin, kuten Joseph Lubin ja Gil Penchina. Se on voittanut jopa näyttelijä Ashton Kutcherin!

Miksi voisit sijoittaa rippliin?

  • Koska Ripple XRP: tä käytetään tiettyyn tarkoitukseen rahoitusalalla, samat tekijät, jotka vaikuttavat salauksiin, kuten Bitcoin ja Ethereum, eivät yleensä vaikuta sen hintaan. Jos haluat hajauttaa salkkuasi, sijoittaminen Ripple XRP: hen voi olla tapa ostaa uusia kryptovaluuttoja sijoittamatta salkkuasi alan trendien armoihin.
  • Digitaalinen muutos on yksi finanssialan päätavoitteista. (Itse asiassa viimeaikaiset tilastot viittaavat siihen, että kolmanneksella kaikista rahoituspalvelualan yrityksistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa digitaalinen muutos on ensisijainen liiketoiminnan painopiste.) Koska valuuttakurssien ja vanhojen järjestelmien ongelmat vaikeuttavat verkkomaksuja, monet yritykset ovat alkaneet etsiä teknologiaa, kuten Ripple.
  • Ripple ohittaa perinteiset kilpailijat. Sen liikenopeus on nopeampi kuin VISA: lla – joten kun ihmiset etsivät yhä enemmän haastajapalveluita, Ripplen tulisi olla korkealla kaikkien tutkalla.

Lisälukemista

Onko Ethereum hyvä sijoitus ja pitäisikö minun sijoittaa Ethereumiin?

Ethereum vs. Bitcoin: Onko Ethereum parempi sijoitus kuin Bitcoin?

Älykkäät sopimukset: Mikä tekee Ethereumista älykkäiden sopimusten kuninkaan

Ethereum hallitsee salausta ERC-20-tunnuksilla: Näin

Ripple-hintaennusteet: Kuinka paljon ripple on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Hyödyt ja haitat sijoittamiseen Rippleen, tuleeko siitä miljonääri?

10 parasta kryptovaluutta sijoittaa vuonna 2021

Suosituimmat 15 parasta kryptovaluuttaa tässä kuussa

Viimeinen sana

Olitpa kokenut salakauppias tai otatko ensimmäiset askeleesi sektorille, Ethereum ja Ripple ovat potentiaalisesti vahvoja kilpailijoita sijoitussalkkusi suhteen. Toivomme, että tämä vertailuopas on auttanut tunnistamaan nämä suuret salaukset puolestasi – joten voit jatkaa omaa tutkimustasi, oppia lisää näistä tekniikoista ja löytää parhaan sijoituksen.

Nyt tiedät tärkeimmät erot Ethereumin ja Ripplen välillä. Jos tunnet innoituksen aloittaa sijoittaminen Ethereum ja tai Ripple, tai tämä artikkeli on tarjonnut ylimääräistä tietoa olemassa olevasta sijoittamistiedostasi, saatat olla iloinen siitä eToro tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa salausvaroihin ja CFD: iin jopa 90+ kryptovaluutat. Ethereum- ja Ripple-sijoittajat voivat rakentaa monipuolisen salkun suosituimmilla kolikoilla.

Ethereum VS. Ripple – infografiikka

Ethereum vs Ripple-infografiikka

Piditkö artikkelistamme Ethereum VS. Ripple: Kenen pitäisi olla portfoliossasi? Anna sitten tykkäys ja jaa se kenelle tahansa, joka saattaa olla hyödyllinen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner