Invest in Litecoin: Mikä ajaa Litecoinin hintaa vuonna 2021?

Analyyttinen opas sijoittamiseen Litecoiniin vuonna 2021

Minne Litecoinin hinta menee vuonna 2021?

Mitä tapahtuu Litecoin-hinnalle vuonna 2021? Koska salausvarat hajautetaan, sijoittajat ovat aina miettineet: Mikä ajaa Litecoin-hintaa?

Kryptovaluutta otti maailman myrskyn, ja sijoitusmaailma meni hulluksi. Tavallaan sijoitusmaailma on edelleen hieman myrskyssä salausvaluuttojen ainutlaatuisuuden vuoksi. Se ei ole ollenkaan kuin perinteiset sijoitukset, osakkeet tai hyödykkeet.

Kryptovaluuttainvestointien hämmentävä maailma ei ole heikkohermoisille. Litecoin, jota kutsutaan myös “Bitcoinin yksinkertaiseksi versioksi”, on ollut hallitseva kryptovaluutta sen perustamisesta lähtien vuonna 2011 perustaja Charlie Lee.

Jos haluat ostaa tai sijoittaa Litecoin LTC: hen nopeasti, helposti 0% provisio, tarkista eToro-pörssi!

Mutta mikä todella ajaa Litecoin-hintaa?

Litecoin-hintaan on neljä päätekijää:

 • Kilpailevien kolikoiden suorituskyky
 • Lisääntynyt adoptio
 • Riskinottohalu
 • COVID-19: een liittyvät ennennäkemättömät ongelmat

Miksi Litecoin?

Litecoin, hopea Bitcoinin kultaan, on suunniteltu parantamaan transaktioaikaa ja on edullisempi kuin Bitcoin. Se on halvempi, nopeampi ja tehokkaampi versio Bitcoinista.

Kryptovaluutat ovat alun perin olleet arvon varasto Bitcoinin takia, mutta Litecoin muuttaa tätä näkökulmaa olemalla vaihtoväline. Litecoinin matalat maksutapahtumat, tapahtumien helppous ja salamannopea nopeus, kaksi ja puoli minuuttia per lohkosukupolvi, ovat tehneet siitä suositun valinnan olla “transaktion kryptovaluutta”.

Litecoin on yksi vanhimmista kryptovaluutoista, ja se on ollut suurimman osan elämästään kymmenen parhaan salausvaluutan joukossa.Se on tällä hetkellä markkina-arvoltaan 8. suurin kryptovaluutta, markkina-arvo 5,92 miljardia dollaria.

Vuoden 2020 alussa Litecoin johti markkinoita ja oli yksi parhaiten menestyvistä kryptovaluutoista, mikä oli sijoittajille melko hämmentävää, koska markkinat olivat hieman epävarmat COVID-19: n takia..

Huhti-lokakuu eivät olleet yhtä hyviä Litecoinille, mutta se sai nopeasti vauhtia marraskuussa ja on siitä lähtien ollut nousussa. Marraskuussa se siirtyi myös yhdeksännestä suurimmasta salauksesta 8. suurimpaan.

litecoin-hintakaavio

Tiedot kohteliaasti CoinDesk

Mikä ajaa Litecoin-hintaa?

Nyt herää kysymys, mikä ajaa Litcoin-hintaa?

Litecoin vuoteen 2016 saakka nousi, ja se oli korkeimmillaan noin 330 dollaria. Mutta se oli lyhytaikaista, ja markkinat saivat Litecoinin kiinni. Litecoin on nähnyt joitain pahimmista karhumarkkinoista, joiden alin $ 3.

Se on kuitenkin ollut tasaisessa nousussa siitä lähtien. Jotkut arviot sen tulevaisuudesta ovat toiveikkaita, kun taas toiset, ei niin paljon. COVID-19 on tuonut ennennäkemättömiä ongelmia itselleen, ongelmia, jotka ovat ravistaneet myös perinteisiä sijoitus- ja kryptovaluuttainvestointeja.

Lyhyt vastaus tähän kysymykseen on: Litecoinin kysyntä määrää sen hinnan.

Mutta se ei ole niin yksinkertaista.

Hinnat määritetään markkinoilla, kun kysyntä täyttää tarjonnan. Mutta näin on tavanomaisten tavaroiden tapauksessa & hyödykkeitä. Mikään salausvaluutasta ei ole tavanomaista; eikä sen hinta määritä.

Tarjonta on yleensä määräävä piirre, mutta kysyntä on tärkein tekijä, jolla on ratkaiseva merkitys Litecoinin hinnan määrittämisessä. Toisin kuin muut valuutat, salausvaluutan tarjonta on kiinteää. Litecoinin tarjonta ei voi kasvaa 84 miljoonalla kolikolla. Siksi markkinoiden taloustiede pettää meitä salauksen valuuttojen hinnan määrittämisessä, koska tarjontaa ei voida muuttaa hintojen mukauttamiseksi, ja hinnat ovat yksinomaan kysynnän määrittäviä.

Pohjimmiltaan kaupan määrä määrää kysynnän. Suuri määrä myytävää Litecoinia aiheuttaa laskuja ja suuri määrä ostoja aiheuttaa hintapiikkejä. Perustaja Charlie Lee itse aiheutti karhumarkkinoiden kehityksen, kun hän päätti myydä Litecoinsin kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla.

Kryptovaluuttojen hinnat ovat kaikki vain heijastuksia heidän nykyiseen kysyntäänsä, mutta erilaiset kysyntäpuolen tekijät vaikuttavat lopulta.

Valmiina sijoittamaan Litecoin?

Mutta mitkä tekijät vaikuttavat Litecoin LTC -hintaan?

Neljä tekijää ajaa Litecoin-hintaa vuonna 2021

1. Kilpailevien kolikoiden suorituskyky

Toinen tärkeä tekijä, joka määrittää Litecoinin hinnan, on kilpailevien kryptovaluuttojen määrä, laatu ja hinnat. Syvemmälle tähän syynä on se, että kilpailevat kryptovaluutat vaikuttavat myös Litecoinin kysyntään. Jos kilpaileva kolikko on saamassa vauhtia, sijoittajat valitsevat sen, mikä vaikuttaa negatiivisesti Litecoinin kysyntään. Viime kädessä kaikki johtuu Litecoinin kysynnästä.

Bitcoin on nimi, joka tulee mieleen, kun ajatellaan kryptovaluuttoja. Koska se on alkuperäinen kryptovaluutta ja hallitseva, sillä on tärkeä rooli muiden kryptovaluuttojen kysynnässä. Litecoin liittyy myös hyvin läheisesti Bitcoiniin sen samanlaisen merkin takia, ja siten se saa lisäarvoa kyseisen yhdistyksen ansiosta.

Bitcoinilla ja Litcoinilla on erittäin vahva positiivinen korrelaatio 0,83, mikä maallikon kannalta tarkoittaa sitä, että LTC-hinnat ovat erittäin riippuvaisia ​​BTC: stä. Ja koska olemme hyvin tietoisia Bitcoinin vahvasta asemasta, on erittäin epätodennäköistä, että Litecoinin hinnat vaikuttavat Bitcoiniin yhtä paljon kuin Bitcoinin hinnat vaikuttavat Litecoiniin.

Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen hinnat ovat ylivoimaisesti merkittävin tekijä, joka vaikuttaa Litecoinin hintoihin. Jotkut analyytikot ovat arvioineet, että Bitcoinin hintojen osuus Litecoin-hintojen määrittämisessä on yhtä suuri kuin 68%, mikä jättää vain 32% muille tekijöille.

litecoin-hintojen ennustekaavio

Tiedot kohteliaasti CoinPredictor.io

2. Lisääntynyt adoptio

Litecoinin perustaja Charlie Lee suunnitteli Litecoinin vision kanssa tehdä siitä vaihtoväline. Bitcoin-lohkon luominen voi kestää jopa 10 minuuttia, ja tällä hetkellä yhden Bitcoinin arvo on 19 475 dollaria; siksi Bitcoin ei kannusta tarkalleen liiketoimiin, vaan palvelee pikemminkin alkuperäistä tarkoitustaan ​​olla arvovarasto.

Kun näemme maailman siirtyvän kohti digitalisaatiota, Litecoinin käyttöönotto digitaalisena valuuttana on kasvanut vähitellen. Yhä useammat kauppiaat ottavat Litecoinin käyttöön yleisiin liiketoimiin.

Kauppiaat ovat kutsuneet sitä “maksujen kryptovaluutaksi” sen korkean käytännöllisyyden vuoksi. Transaktioiden helppous, nopeus ja taloudellisuus ovat tehneet suosiman valinnan kauppiaiden keskuudessa. Transaktiopalkkiot eivät ole vain alhaisia, mutta laskivat asteittain vuonna 2019, mikä kannusti kauppiaita valitsemaan Litecoin.

Kun yhä useammat ihmiset hyväksyvät Litecoinin digitaalisena valuuttana, sen arvo kasvaa jatkuvasti. Charlie Lee ja Litecoin-säätiö ovat olleet aktiivisesti mukana tekemässä Litecoinista yhä käytännöllisempiä.

3. Riskinottohalu

Sijoitukset eivät yleensä ole arka ja ujo. Se vaatii terävää nokkeluutta ja kitalaa riskinottoon. Sijoitustoiminnan riskinotto ja volatiliteetti ovat lisääntyneet huomattavasti kryptovaluutoissa. Kryptovaluuttoja pidetään nyt korkean riskin ja korkean volatiliteetin sijoituksina.

Erityisesti Litecoinia on pidetty riskialttiimpana kryptovaluuttana verrattuna muihin top 10 -listalla oleviin, koska se on aiemmin nähnyt valtavia ylä- ja alamäkiä.

Sijoittajien nettovarallisuus, nykyiset tuotot ja odotukset tulevaisuudelle ovat tekijöitä, jotka määräävät heidän riskinottohalunsa.

COVID-19: n valossa riskinottohalu on saattanut laskea maailmanlaajuisesti. Työttömyysaste on noussut ennätystasolle, ja ihmiset kamppailevat päivittäisten tarpeidensa täyttämiseksi. Siksi sijoittajat eivät ehkä ole halukkaita ottamaan monia riskejä.

Nämä tekijät ovat tosin tärkeitä, mutta ne eivät kuvaa kokonaiskuvaa. Minkä tahansa kysynnän mittaaminen, puhumattakaan kryptovaluutasta, on hankala liiketoiminta, koska on monia tekijöitä, joilla on ratkaiseva rooli. Sijoittajien käsitys tulevaisuudesta, vaikka se olisikin väärä, on keskeisessä asemassa.

Korkean profiilin tuki ja hyvä medianäkyvyys vaikuttavat sijoittajien käsityksiin ja puolestaan ​​heidän päätöksiinsä. Hinnat vaikuttavat myös voimakkaasti "hypes." Mitä enemmän ihmiset puhuvat Litecoinista optimistisesti, sitä enemmän kysyntä kasvaa.

4. COVID-19: een liittyvät ennennäkemättömät ongelmat

Suurin osa meistä on oppinut elämään COVID-19: n ja sen itsensä tuomien ainutlaatuisten haasteiden kanssa, ja ne meistä, jotka eivät ole, niin pian. Loppujen lopuksi olemme ihmisiä, ja olemme suunniteltu mukautumaan.

Kryptovaluutta-sijoitus on korkean riskin ja korkean palkkion järjestelmä. Markkinat ovat hyvin epävakaat. Vihje COVID-19: ssä ja sinulla on epävakautta, joka on poissa kaavioista. Meillä ei ole toimenpiteitä, jotka voisivat määrittää tai jopa ennustaa kryptovaluuttojen hinnat. Ne, joita meillä on, ovat virheellisiä.

Globaalit markkinat ovat taantumassa, ja sijoittajat ovat hämmentyneitä. Muutaman viime kuukauden aikana olemme nähneet monia karhu- ja nousutrendit. Tämän epävarmuustason vuoksi sijoittajat saattavat haluta pysyä turvassa suurten riskien ottamisen sijaan.

Onko Litecoin hyvä sijoitus?

Sijoittaminen Litecoiniin tai mihin tahansa omaisuuteen voi olla erittäin riskialtista, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Saatat kysyä itseltäsi, “pitäisikö minun ostaa Litecoin juuri nyt?” Joten tässä on lyhyt kuvaus, pääoman sijoittamisen ei tarvitse olla monimutkaista.

Koska se on yksi vanhimmista kryptovaluutoista, se on vakiinnuttanut asemansa. Sijoittajat ovat yleensä optimistisia Litecoinin tulevaisuuden suhteen. Maine, jonka Litecoin on säilyttänyt pysymällä kymmenen parhaan kryptovaluutan alusta lähtien, ei jää huomaamatta sijoittajien keskuudessa.

Vuonna 2019 Litecoin voitti Bitcoinin ja oli 3 parhaan salausvaluutan joukossa. Bitcoinin voittaminen on sinänsä saavutus, joka epäilemättä toi sen valokeilaan.

Huippusijoittajien ennusteet ja arviot ovat toiveikkaita. Crypto Research Report Group, vakiintunut kryptotutkimusyritys, on antanut raportissaan erityisen toiveikkaita ennusteita. Ryhmän mukaan Litecoin voi nousta 1200 dollariin vuonna 2025 ja huikeat 2250 dollaria vuonna 2030.

Crypto Capital Venturen perustaja Dan Gambardello on ilmoittanut sijoittajille odottavan nousevaa markkinoiden kehitystä kaikille kryptovaluutoille korostaen samalla Bitcoinia ja Litecoinia. Gambardello totesi: “Litecoin konsolidoitui noin 70 dollariin ennen [massiivista nousua 1000 dollariin +”.

Alla olevat ennusteluvut esittävät joitain Mahdollisuudet korkea ja matala Litecoin LTC -ennusteennuste vuosille 2021, 2022, 2023 ja 2025+, jotka tarjoavat tekniset analyytikot ja alan asiantuntijat.

Vuosi Korkea Matala
2021 160 dollaria 35 dollaria
2022 320 dollaria 170 dollaria
2023 2500 dollaria 350 dollaria
2025+ 8000 dollaria 650 dollaria

Loppujen lopuksi voit löytää monia takeita hinnankorotuksista, mutta kaikki riippuu sinusta. Millainen sijoittaja haluat olla? Selvitä vastaus kysymykseen, tiedät varmasti, onko Litecoin hyvä sijoitus!

Opi sijoittamaan Litecoiniin

Jos haluat oppia sijoittamaan Litecoiniin tai mihin tahansa muuhun kryptovaluuttaan, Trading Education on laatinut sinulle parhaat kurssit oppiakseen mahdollisimman nopeasti ja tekemään sinusta päällikön kaupankäynnissä.

Liity Trading Educationiin ja hyödynnä laajaa kauppayhteisöä. Kaupankäyntiopetus ei yksinkertaisesti tee kursseja, mutta se on kaupankäynnin akatemia sinänsä, jossa on hyvin laaja oppijoiden ja kokeneiden kauppiaiden yhteisö, joka tekee parhaansa opettaakseen sinua menestystielläsi.

Osta Litecoin LTC eToro-pörssistä

sijoittamalla litecoiniin

ETorossa käyttäjät voivat kopioida parhaita Litecoin-kauppiaita ja ammattisijoittajia CopyTrader ™ toiminto.

Nyt tiedät, mitkä tekijät voivat ajaa Litecoinin hintaa vuonna 2021. Jos tunnet innoitusta sijoittaa Litecoiniin tai jos tämä artikkeli on tarjonnut ylimääräistä tietoa nykyisestä kaupankäyntitiedostasi, saatat olla iloinen siitä, että etoro tarjoaa mahdollisuuden käydä kauppaa kryptoomaisuuden ja CFD: n kanssa enintään Yli 90 salausvaluuttaa.

eToro – Osta LTC 0% komission kanssa

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Avainkohdat

 • Litecoin, jota kutsutaan myös “Bitcoinin yksinkertaiseksi versioksi”, on ollut hallitseva kryptovaluutta sen perustamisesta lähtien vuonna 2011 perustaja Charlie Lee.
 • Litecoin on ollut kymmenen parhaan salausvaluutan joukossa suurimman osan elämästään, ja se on tällä hetkellä markkina-arvoltaan 8. suurin kryptovaluutta, markkina-arvo 5,92 miljardia dollaria.
 • Litecoinin hinnan tärkeimmät tekijät ovat kilpailevien kolikoiden suorituskyky, lisääntynyt käyttöönotto ja riskinottohalu.
 • Bitcoinilla ja Litcoinilla on erittäin vahva positiivinen korrelaatio 0,83, mikä maallikkona ilmaistuna tarkoittaa, että LTC-hinnat ovat erittäin riippuvaisia ​​BTC: stä.
 • Kun todistamme maailman siirtyvän kohti digitalisaatiota, Litecoinin käyttöönotto digitaalisena valuuttana on kasvanut vähitellen.
 • Erityisesti Litecoinia on pidetty riskialttiimpana kryptovaluuttana verrattuna muihin top 10 -listalla oleviin, koska se on aiemmin nähnyt valtavia korkeuksia.
 • Crypto Research Report Group, vakiintunut kryptotutkimusyritys, on ennustanut, että Litecoin-hinta voi nousta 1200 dollariin vuonna 2025 ja huimat 2250 dollaria vuonna 2030.
 • Crypto Capital Venture -yrityksen perustaja Dan Gambardello on todennut, että “Litecoin konsolidoitui noin 70 dollariin ennen [massiivista nousua 1000 dollariin +”..

Toivomme, että olet löytänyt tämän artikkelin hyödyllisenä ja että se on motivoinut sinua aloittamaan LTC-kaupankäynnin seikkailusi. Jos on, niin jaa se, jos joku muu haluaa hyötyä siitä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner