John McAfeen hullujen Bitcoin-ennusteiden ymmärtäminen

John McAfeen hullut bitcoin-ennusteet

Viime vuosina John McAfee on tullut yleisön tietoisuuteen villeillä Bitcoin-hintaennusteillaan.

McAfee aiemmin totesi, että yksi Bitcoin saavutti miljoonan dollarin hinnan vuoden 2020 loppuun mennessä ennen paluuta.

Mutta kuka on John McAfee, ja pitäisikö meidän kuunnella hänen sanojaan?

Tässä artikkelissa tarkastelemme kuka on John McAfee, hänen suhde kryptovaluuttaan ja miksi meidän pitäisi olla varovaisia ​​kuunnellessamme häntä.

Saatat pitää myös siitä, mitkä 10 suurinta kryptovaluutta räjähtävät vuonna 2021?

Kuka on John McAfee?

John McAfee on tunnetuin McAfee Associatesin perustamisesta (tunnetaan nyt nimellä McAfee, LLC), joka loi kaikkien aikojen ensimmäisen kaupallisesti saatavissa olevan virustorjuntaohjelmiston, myös McAfeen nimellä.

Hallittuaan McAfeea vuosina 1997-1994 hän erosi. Mutta McAfee on ehdottomasti joku, joka on elänyt mielenkiintoista elämää, ja se ei ollut viimeinen, jonka kuulimme häneltä.

Ennen McAfee, LLC: n perustamista hän työskenteli ohjelmoijana Nasalle, ja McAfee, LLC: n jälkeen hän aloitti sarjan muita liiketoimintoja, jotka liittyivät lähinnä tekniikkaan ja turvallisuuteen.

Valitettavasti monet hänen investointiensa hedelmistä haihtuivat vuoden 2008 talouskatkoksen aikana. Hänen arvioitu varallisuutensa nousi noin 100 miljoonan dollarin korkeudesta 4 miljoonaan dollariin.

Kapina koko elämän?

McAfee on myös erittäin tunnettu “kapinallisten” asenteestaan. Oletettavasti rakastavia aseita, naisia ​​ja huumeita.

Kuten monet kriittisen valuutan vaikuttavat luvut, McAfee on a libertari.

Niille, jotka eivät tiedä, libertaristit uskovat lähinnä hallituksen vähemmän valvontaa ja että ihmisten pitäisi antaa tehdä mitä haluavat.


Roger Verin ja Ross William Ulbrichtin tiedetään tukevan myös tällaista ideologiaa, ja on erittäin todennäköistä, että myös Satoshi Nakamotolla oli samanlaisia ​​uskomuksia.

McAfee menestyy myös kiistoissa ja tykkää soittaa “pahan pojan” arkkityyppiä, joka sanoo ja tekee mitä haluaa välittämättä seurauksista.

Jotta saisit käsityksen siitä, kuinka kiistanalainen McAfee haluaa olla, kannattaa katsoa tämä video nimeltä Kuinka poistaa McAfee Antivirus, jonka itse teki ja tähdittää.

Video kritisoi McAfee-virustorjuntaohjelmaa ja toistaa hänen tuntemansa räikeän käyttäytymisen (korostettu koomisiin tarkoituksiin).

McAfee vietti myös monta vuotta Keski-Amerikassa McAfee, LLC: n jälkeen, ja siellä tekemisissä on paljon kiistoja.

Kaiken päälle, Hän yritti myös ehdolla Yhdysvaltain presidentiksi vuonna 2016 Libertarian-puolueelle ja yrittää toimia vuonna 2020 joko Libertarian puolueelle tai perustaa oman puolueensa.

Osallistuminen kryptovaluuttaan

John McAfee mukana Bitcoinissa

Vuonna 2016 McAfee tuli MGT Capital Investmentsin toimitusjohtajaksi ja laajensi toimialojaan Bitcoin-kaivostoimintaan.

Vuoteen 2018 mennessä McAfee oli lähtenyt yrityksestä ja halunnut omistaa enemmän ajastaan ​​kryptovaluuttaan ja on sittemmin ollut mukana kryptoyhteisöyhteisössä.

McAfee tukee myös Bitcoinia, joka ei ole hintakuplassa (tai ainakin hän teki vuonna 2017).

McAfeen vuoden 2020 presidentinvaalikampanjassa hän haluaa mainostaa kryptovaluuttoja yhtenä tärkeimmistä aiheistaan.

Käy kauppaa Bitcoinilla verkossa eToro

“Dickening”

McAfee sai paljon huomiota ollessaan Viserrys Vuonna 2017 hän ennusti, että Bitcoin nousee miljoonaan dollariin vuoden 2020 loppuun mennessä.

Tee McAfeen sanoista mielenkiintoisempia, hän lupasi syövän oman peniksensä suorassa televisiossa jos Bitcoin ei saavuttanut hintaa.

Pian sen jälkeen joku loi verkkosivuston nimeltä Dickening, mikä laskee, kun McAfeen on noudatettava lupaustaan jos yksi Bitcoin ei saavuta miljoona dollaria.

Kirjoitushetkellä helmikuun 2020 puolivälissä yksi bitcoin on arvoltaan 9649,58 dollaria, joten voit nähdä Bitcoinin pitäisi kasvaa valtavasti (103 kertaa enemmän!).

Jokainen, joka seuraa päivittäisiä, viikoittaisia ​​tai kuukausittaisia ​​kaavioita, voi nähdä sen Bitcoinista on tullut melko vakaa vuoden 2018 taantuman jälkeen, leijuu noin 8000 dollaria pitkään.

On hyvin mahdollista, että se ei irtoa tästä urasta vielä pitkään.

Ja vuoden 2020 alussa näytti siltä, ​​että McAfee oli alkanut palata takaisin hänen vaatimuksistaan, ehkä tajua tämän itse.

5. tammikuuta 2020 mennessä jälleen Viserrys, McAfee näytti väittävän, että se oli kaikki “ruse” saada enemmän ihmisiä kiinnostumaan kryptovaluutasta.

Sen sijaan McAfee näyttää nyt olevan mikä viittaa siihen, että Bitcoin on ”muinaista tekniikkaa”, verrattavissa Ford-malliin T (pidetään laajalti ensimmäisenä kaupallisesti tuotettuna autona).

Tällä tavoin McAfee näyttää sanovan olevan, että muut kryptovaluutat ohittavat Bitcoinin ja toinen todennäköisesti ottaa kruunun kuninkaaksi.

Todellakin, siinä mahdollisuudessa on jonkin verran totuutta. Vaikka Bitcoin voi olla menestynein ja pitkäikäisin kryptovaluutta, se ei suinkaan ole viimeinen.

Tässä erityistapauksessa tuntuu kuitenkin siltä, ​​että sitä käytettiin vain tekosyynä vääriä vetoihin vetäytymiseksi.

Hän näyttää myös ehdottavan, että hän ei olisi koskaan syönyt omaa peniksensä kansallisessa televisiossa vedoten laivaston hulluuteen.

Mutta oliko se todella huijaus … vai onko hän vain vetäytynyt huonosta vedosta? … Vai pitääkö hän vain huomiota?

Nämä ovat kaikki kysymykset, joihin emme todennäköisesti koskaan tiedä täysin vastauksia.

Mitä voimme oppia John McAfeen väitteistä?

John McAfeen Bitcoin-ennusteet

Keskeinen opetus, jonka voimme oppia sellaiselta kuin John McAfee, on se, että meidän on oltava varovaisia ​​kuuntelemme.

Pelkästään siksi, että hän on kiinnostunut kryptovaluutasta, se tarkoittaa, että hän ymmärtää, kuinka sen arvo muuttuu.

Vaikka McAfee todennäköisesti herätti paljon kiinnostusta kryptovaluuttaan, tällaiset vedot / lupaukset eivät kiistatta ole paras tapa tehdä se.

Kuvittele itsesi aloittelijaksi, joka tietää vähän kryptovaluutasta, ja kohtaat tämän. Jos et tiennyt paremmin, olisit voinut uskoa häntä.

Ja jos olisit tarpeeksi motivoitunut, olisit voinut päästä mukaan ja ostaa Bitcoinin ja sitten tuntea olosi täysin petetyksi, kun hän vetäytyi vedostaan.

Totuus on, että on erittäin mahdollista ansaita paljon rahaa kaupankäynnillä Bitcoinilla pitkällä aikavälillä, mutta tällaisten kauppojen on oltava tietoisia eikä perustuttava korkean profiilin juoruihin.

Meidän pitäisi myös kyseenalaistaa motiivit, jotka esittävät tällaisia ​​väitteitä. Esimerkiksi McAfee väittää tekevänsä arvionsa saadakseen enemmän ihmisiä kiinnostumaan kryptovaluutasta.

Vaikka on myös mahdollista, että hän vain halusi saada huomiota, jonka tiedetään menestyvän.

Kaikki väitteet eivät ole vääriä

Jotkut arviot totta.

Yksi henkilö, joka onnistui ennustamaan tarkasti Bitcoinin hinnan nousun, oli Tim Draper.

Vuonna 2014, Draper ennusti Bitcoinin hinnan nousevan 10000 dollariin kolikkoa kohti vuoteen 2017 mennessä, mikä todellakin tapahtui.

Draperin todennäköisyyttä tehdä toinen ennuste niin tarkaksi on kuitenkin vaikea sanoa.

Totuus on, että tällaisia ​​väitteitä tulisi noudattaa vain löyhästi, eräänlaisena ohjauksena. Omien ennusteidesi tulisi perustua omaan analyysiisi.

Etsi, mikä vaikuttaa Bitcoinin hintaan

Bitcon-hintaennusteet

Sen sijaan, että luotettaisiin ihmisten hintaennusteisiin, on paljon parempi tehdä oma tutkimus ja tehdä omat johtopäätöksesi.

Analysoimalla historiallisia kaavioita ja tapahtumien mahdollisia tapahtumia, jotka vaikuttivat niiden muutokseen, näet, mikä on todennäköistä ja mikä ei.

Puolittaminen on loistava paikka etsiä. Tässä Bitcoin-kaivoksen lohkopalkkio puolittuu.

Vuonna 2020, Bitcoinin palkkio puolittuu 12,5 bitcoinista 6,25 bitcoiniksi.

Tämä tarkoittaa sitä, että markkinoille tulee vähemmän Bitcoinia, mikä teoriassa tarkoittaa sitä, että Bitcoinin hinta nousee.

Aiemmin puolittaminen on ollut hyvä osoitus Bitcoinin hintojen noususta. Vuoden 2016 puolittaminen on hieno esimerkki tästä, ja se on saattanut myötävaikuttaa vuoden 2017 härkäajoon.

Vuoden 2020 puolittumisen ennustetaan tapahtuvan 10. kesäkuuta 2020.

Käy kauppaa Bitcoinilla verkossa eToro, maailman johtava sosiaalisen kaupankäynnin foorumi

Avainkohdat

Jos muistat jotain tästä artikkelista, tee siitä nämä avainkohdat.

  • Kiistanalainen hahmo, John McAfee on erittäin mielipidettä. Kaikki eivät ole samaa mieltä hänen sanoistaan, ja on mahdollista, että hän vain pitää huomiota.
  • John McAfee väitti, että Bitcoin saavuttaa miljoonan dollarin kolikkoa kohti vuoden 2020 loppuun mennessä. Sitten hän luopui omista vaatimuksistaan ​​sanoen, että se kaikki oli ruse.
  • Kaavioita tarkasteltaessa miljoona dollaria Bitcoinia kohti on vielä pitkä matka. On erittäin todennäköistä, ettemme näe tällaista arvostusta vielä pitkään.
  • Tällaisia ​​hintaennusteita olisi pidettävä karkeina ohjeina. Sinun ei pitäisi koskaan perustaa kauppojasi muiden tietoihin.

Opi käymään kauppaa kryptovaluutoilla kryptovaluuttakauppakurssillamme

Haluatko oppia lisää muista kryptovaluutoista ja niiden kaupasta? Rekisteröidy sitten kryptovaluuttakauppakurssillemme!

Jos pidit lukemisesta John McAfeen hullujen Bitcoin-ennusteiden ymmärtäminen Trading Educationista, anna sille tykkäys ja jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi se saattaa myös kiinnostaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map