Kiinan kryptovaluutta DCEP: mitä me tiedämme toistaiseksi?

Viime kuukausina ilmoitukset Kiinan kryptovaluutan pian käynnistämisestä ovat herättäneet paljon huolta ja kiinnostusta.

Mutta mitä Kiinan kryptoarvo toivoisi saavuttaa? Kuinka samanlainen heidän virtuaalivaluuttansa onkaan kryptovaluutta yleensä?

On erittäin todennäköistä, että sitä ei hajauteta ja tulee olemaan tapa hallita Kiinan väestöä entisestään.

Tässä artikkelissa tarkastellaan mitä tarkalleen tiedämme jo Kiinan uudesta kryptovaluutasta ja mitä heidän oletetaan toivovan tekevän sen kanssa.

Haluatko oppia käymään kauppaa kryptovaluutoilla kuin ammattilainen? Ota meidän kryptovaluutta kurssi!

Mitä Kiinan kryptovaluutta toivoo saavuttavansa?

dcep, Kiinan kryptovaluutta

Kiinan kryptovaluutta on käynnissä luonut Kiinan kansantasavalta (PBOC) ja he ovat olleet työskennellyt sen kanssa yli viisi vuotta ja kryptovaluutan takana oleva tekniikka on ollut valmis vuodesta 2018 lähtien.

Emme vielä tiedä, milloin se alkaa toimia, tiedämme vain, että se käynnistetään “pian”.

Jotkut lähteet uskovat sen voitaisiin käynnistää 11. marraskuuta 2019 joka tunnetaan nimellä Singles Day ja on yksi Kiinan vilkkaimmista ostospäivistä.

Uskotaan, että kryptovaluutta toimii yuanin, Kiinan kansallisen valuutan rinnalla, ja käyttäjät voivat käyttää sitä kansainvälisesti.

Toiset uskovat sen se todennäköisesti korvaa fyysisen käteisen kokonaan Kiinassa. Kuinka mahdollista tämä ei ole vielä tiedossa.

Se on vielä varhaisia ​​aikoja, ja emme vielä tiedä, miten sitä edes kutsutaan some on kutsunut senDC / EPTai DCEP, mikä tarkoittaa Digitaalinen valuutta / sähköinen maksujärjestelmä.

Tiedetään, että kryptovaluutta on suunniteltu antamaan Kiinalle enemmän hallintaa sen rahoitusjärjestelmässä.

DCEP: n tarkoitus

PBOC: n Paying-divisioonan varajohtajan Mu Changchunin mukaan Kiinan kryptovaluutta on seuraava:

  • Hillitä muiden salaustuotteiden julkista kysyntää;
  • Lujittaa Kiinan kansallisen valuutan itsemääräämisoikeutta;
  • Varmistaa, että keskuspankki ylläpitää valuuttaan vaikuttavaa rahapolitiikkaa;
  • Lisää todennäköisyyttä, että ihmiset käyttävät valuuttaa;
  • Jaa riski, että kaikki viranomaiset ovat suoraan keskuspankin käsissä;
  • Ja rohkaise kilpailua salausvaluutta vastaanottavien organisaatioiden välillä.

Mu sanoi myös, että Kiinan kryptovaluutta DCEP sallii Kiinan hallituksen seurata tehokkaammin rahanpesua, lahjontaa ja muita laittomia liiketoimia.

Kiina pystyy myös seuraamaan liiketoimia Kiinassa ja sen ulkopuolella nähdäksesi, miten ihmiset käyttävät sitä.

Tämä antaa heille paremman käsityksen Kiinan talouden kehityksestä ja mahdollisesti maailmantaloudesta, jos se elpyy globaalisti.

Tällaisten tietojen avulla velkojat pystyvät tarkemmin arvioida lainanottajien luottokelpoisuutta yhtä hyvin.

Tällainen toiminta on kuitenkin myös huolenaihe, ja se antaa Kiinalle potentiaalisesti aivan liian paljon valvontaa.

Tämän vuoksi on todennäköistä, että ihmiset muista maista eivät halua käyttää sitä. Maat saattavat jopa kieltää sen tästä syystä.

Plus, tämä ei todellakaan ole sopusoinnussa sen kanssa, mitä kryptovaluutta yleensä tarkoittaa, mikä on avoimuus ja keskuspankkien poistaminen valvomasta, miten raha toimii.

Tämä lykkää kryptovaluutta-harrastajia.

Onko DCEP vastaus vaakoihin?

dcep ja facebook -vaaka

Osittain kyllä.

Kiinaan, Facebookin Vaaka projekti nähdään uhkana se antaa liikaa salausvaluutan hallinnan Yhdysvalloille huolimatta siitä, että Yhdysvallat ei pysty hallitsemaan sitä.

Vaaka ei ole pelkästään Kiina, vaan myös monet muut kansat. Intia on jo ilmoittanut aikomuksestaan ​​mahdollisesti kieltää Vaaka.

Vaikka kiinalaiset työskentelivät salausvaluutassaan ennen Vaakojen ilmoittamista, voi olla, että Vaaka nopeutti julkaisunsa merkitystä.

Kiina ei kuitenkaan yritä vain taistella Facebookin Vaakoja vastaan, se yrittää myös pyyhkiä pois kaiken salauksen, erityisesti Bitcoin.

Saatat jo tietää, että Kiinan suhde kryptovaluuttaan ei ole aina ollut loistava. Aluksi, kiinalaiset kiellettiin ICO: t väittäen, että jopa 90 prosenttia heistä on petollisia.

Mutta pitkään kiinalaiset ovat pyrkineet väittämään juanin määräävän aseman ja korvaamaan Yhdysvaltain dollarin maiden varantovaluuttana.

Noin 58% kaikista valuuttavaroista on Yhdysvaltain dollareissa ja 40% maailman velasta on Yhdysvaltain dollareita IMF.

Kiina voi myös pyrkiä ohittamaan SWIFTin ja muut länsimaita hallitsevat kansainväliset maksupalveluntarjoajat.

Mitä tapahtuu muille Kiinaan perustuville kryptovaluutoille?

Kiinan käynnistämä DCEP saattaa olla huono uutinen sekä Tronille että NEO: lle, kahdelle maailman suurimmasta kryptovaluutasta.

CoinMarketCapin mukaan kirjoituksen aikana, Tron on 11. suurin kryptovaluutta ja NEO on 22. sija.

Toistaiseksi ei ole uutisia siitä, mitä näille kahdelle kryptovaluutalle tapahtuu, kun Kiinan kansallinen kryptovaluutta käynnistetään.

Vaikka heidän pitäisi olla huolissaan, koska Kiina voi pyrkiä kieltämään heidät.

Tai voi olla mahdollista, että heidän on tehtävä joitain vakavia muutoksia. Molemmat kryptovaluutat toimivat hyvin eri tavalla kuin Kiinan.

He molemmat keskittyvät älykkäisiin sopimuksiin, mikä Kiinan kryptovaluutta DCEP saattaa unohtaa.

Kuinka se toimii?

digitaalisen valuutan sähköinen maksu

Kiinan sala-valuutan toiminnan yksityiskohdat on vielä paljastettu.

Voi olla jopa mahdollista, että Kiina ei paljasta tällaista tietoa, eikä sen takana oleva tekniikka ole avoimen lähdekoodin ja salassa pidettävää.

Muka, DCEP pystyy hallitsemaan jopa 300 000 tapahtumaa sekunnissa, vaikka on aivan liian aikaista sanoa, onko tämä edes mahdollista.

Tunnetaan se ihmiset ja yritykset voivat ladata virtuaalisen lompakon, jolla he voivat muuntaa yuaninsa kryptovaluutaksi.

Emme vielä tiedä, myöntävätkö nämä lompakot yksinomaan PBOC: lle vai pystyvätkö jotkut yksityiset yritykset julkaisemaan omia.

Ei kaivostoimintaa?

Tiedetään myös, että vain PBOC pystyy antamaan DCEP: tä, mikä todennäköisesti tarkoittaa, ettei kaivosta tapahdu.

Missä on kaksitasoinen järjestelmä PBOC ja liikepankit laskevat liikkeeseen DCEP, vaikka keskuspankille maksettaisiin tästä kokonaisuudessaan.

Jos näin on, se voi käyttää todistusta panoksesta, delegoitua panosnäyttöä tai vastaavaa algoritmia vahvistaakseen tapahtumia ja luodessaan uusia kolikoita.

Kaikki vahvistukset menevät todennäköisesti suoraan PBOC: n kautta samalla tavalla kuin juan tällä hetkellä toimii.

Kryptovaluutta-harrastajille tämä ei ole kovin houkutteleva, ja se voi myös tarkoittaa, että DCEP tulee olemaan alttiimpia hyökkäyksille.

Mutta on myös syytä mainita, että Kiina ei yksinkertaisesti saa käyttää mitään näistä algoritmeista ja kryptovaluutta toimii samalla tavalla kuin Visa tai mikä tahansa muu keskitetty maksuprosessori.

Tämä tarkoittaa todennäköisesti myös sitä, että ketjun hallinnon osalta kaikki päätöksenteko menee myös PBOC: n läpi.

Normaaleilla ihmisillä ei todennäköisesti ole sananvaltaa tai äänestystä siitä, kuinka kryptovaluutta kasvaa ajan myötä.

Kiinan kryptovaluutta on jolla ei uskottu olevan algoritmia tarjonnan rajoittamiseksi, kuten Bitcoin, PBOC säilyttää täydellisen hallinnan.

Voivatko kauppiaat hyötyä Kiinan kryptovaluutasta?

Kiinan kryptovaluutta

Potentiaalisesti tämä voi olla mahdollista.

Vaikka voi olla, että juanin korvaamisen sijaan Kiinan kryptovaluutta toimii sen rinnalla, ne voivat jopa olla sidoksissa toisiinsa arvon suhteen.

Tämä voi tarkoittaa, että kun käydään kauppaa kryptovaluutalla, vaihdat vain juania.

Ensimmäiset yritykset, jotka saavat haltuunsa DCEP Alibaba ja Tencent yhdessä Union Payin kanssa, joka on kiinalaisten pankkien yhdistys.

Ja niin on hyvin todennäköistä, että ihmiset ensin saavat kätensä kryptovaluuttaan näiden organisaatioiden kautta.

Jotkut ovat spekuloineet, jos Kiinan kryptovaluutta voisi olla seuraava vakaa kolikko. Monet vakiokerrokset, erityisesti Tetherin tapauksessa, eivät ole osoittautuneet niin vakaina.

Tetherin tapauksessa kryptovaluutan piti olla sidottu Yhdysvaltain dollarin arvoon, mutta ajan myötä paljastui, että se ei ollut.

Samanlainen ilmiö voi tapahtua DCEP: n ja juanin kanssa.

Kiina ei ole ainoa maa, joka luo kansallisen kryptovaluutan. Venezuela on myös luomassa omaa öljyvarannollaan nimeltä Petro.

Avainkohdat

Jos muistat jotain tästä artikkelista, tee siitä nämä avainkohdat.

  • Kiinan kryptovaluutta DCEP on pohjimmiltaan virtuaaliversio juanista. Oletettavasti se korvaa kaiken fyysisen käteisen.
  • Sen jakelijana ja valvojana on Kiinan kansantasavallan pankki. He päättävät kuinka se kehittyy ja hallitsevat kuinka paljon syntyy.
  • Kiina toivoo DCEP ohittaa Bitcoinin ja Yhdysvaltain dollarin kansainvälisesti. Kiina on pitkään pyrkinyt tekemään juanista maailmanlaajuisen varantovaluutan.
  • DCEP julkaistaan ​​todennäköisesti vuoden 2020 alussa. Vaikka vaaka on työskennellyt viiden vuoden ajan, se on saattanut nopeuttaa Kiinan ponnisteluja.

Opi kauppaa kryptovaluuttakauppakurssillamme

Haluatko oppia lisää muista kryptovaluutoista ja niiden kaupasta? Rekisteröidy sitten kryptovaluuttakauppakurssillemme!

Jos pidit tämän artikkelin lukemisesta osoitteesta Kaupankäynnin koulutus, anna sille tykkäys ja jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi se saattaa myös kiinnostaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner