Kryptovaluutan säätely ympäri maailmaa vuonna 2019 sijoittui!

Kryptovaluutan sääntely ympäri maailmaa vaihtelee merkittävästi.

Joissakin maissa kryptovaluutta on kokonaan kielletty, toisissa se voidaan tunnustaa rahaksi, mutta ei hyväksyä valuutaksi.

Joissakin maissa on jopa lakeja siitä, kuinka salausvaluutta tulisi verottaa ja määritellä.

Monet maat varoittavat niiden käytöstä, mutta jättävät ihmisten päättää. He huomauttavat, kuinka riskialtista on käydä kauppaa tai jopa omistaa kryptovaluuttoja.

Tämä voi suurelta osin johtua siitä, että he ovat tietoisia vain kryptovaluutta ympäröivistä huonoista uutisista, ja he eivät ole vielä nähneet sen tarjoamia mahdollisuuksia.

Yleensä hallitus säätö reagoi muutoksiin hitaasti. Voi kestää vuosia, ennen kuin se saa kiinni siitä, mihin kryptovaluutta kykenee.

Eri maat viittaavat kryptovaluuttaan eri sanamuodolla ja heillä voi olla myös käytäntö erityyppisille kryptovaluutoille.

Suuri osa olemassa olevasta kryptovaluutta-asetuksesta on suunniteltu Bitcoinin ympärille eikä yleensä kryptovaluuttaa.

Jotkut kritisoivat hallituksen puuttumista kryptovaluuttaan sanoen, että se pysäyttää kasvunsa liian aikaisin.

Kryptovaluutan sääntelyn pitäisi olla löysä, jotta teollisuus voi kasvaa, mutta riittävän tiukka kiinni huonojen toimijoiden saamiseksi.

Sijoittajien näkökulmasta kryptovaluutan sääntelyä voidaan pitää hyvänä, koska se tarkoittaa, että olet paremmin suojattu, jos asiat menevät pieleen, teoreettisesti.

Tässä artikkelissa tarkastelemme jokaisen maan kryptovaluutta koskevaa politiikkaa ja sisällytämme siihen myös niiden käytännöt turvallisuusluokka alkaen cointobuy.io.

Haluatko oppia käymään kauppaa kryptovaluutoilla kuin ammattilainen? Ota meidän kryptovaluutta kurssi!

Contents

Kryptovaluutan sääntely ympäri maailmaa, jokainen maa lueteltu!


Afrikka

Suuressa osassa Afrikkaa kryptovaluutta toimii edelleen harmaalla alueella, jolla ei vielä ole paljon kryptovaluutta-asetusta.

Jotkut asiantuntijat ovat kuitenkin huomanneet, että kiinnostus kryptovaluuttaan Afrikassa on voimakasta. Tämä pätee erityisesti ihmisiin, jotka työskentelevät ulkomailla ja haluavat lähettää rahaa takaisin kotiin perheelle.

Usein tällaiset ihmiset joutuvat maksamaan huomattavia rahalähetyksiä.

Yleisesti ottaen Pohjois-Afrikan maat todennäköisemmin kieltävät kryptovaluutan ja panevat täytäntöön ankarampia lakeja ja rangaistuksia sen käytöstä.

Saharan eteläpuolinen Afrikka on sitä vastoin suurelta osin sääntelemätön joidenkin maiden kanssa, joissa kryptovaluutalla on laillinen asema.

Jotkut kriittisen valuutan käyttöönoton suhteen matalimmasta maasta sijaitsevat Afrikassa.

Algeria

Turvallisuusluokka: 1.3

Algeria on erittäin tiukka salausvaluutoissa, mikä kieltää kaiken käytön maassaan. Salausvaluuttojen ostamisesta, myynnistä, käytöstä ja hallussapidosta rangaistaan ​​lailla vuodesta 2018 lähtien.

On erittäin suositeltavaa, ettet harjoita liiketoimintaa kryptovaluuttojen kanssa Algeriassa.

Angola

Turvallisuusluokka: 2.0

Angolaa ei pidetä hyvänä paikkana kriittisen valuutan käyttöön vuodesta 2019 lähtien.

Bitcoinin ja kryptovaluutan tila tällä hetkellä on kiistanalainen, eikä Angolassa ole vielä erityisiä kryptovaluutta koskevia lakeja.

Kolme ICO: ta on kieltänyt ihmisiä osallistumasta Angolan ICO: iin.

Benin

Turvallisuusluokka: 2.5

Beninissä kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut beniniläisten osallistumista.

Botswana

Turvallisuusluokka: 2.5

Botswanassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä vielä ole otettu käyttöön virallista kryptovaluutta-asetusta.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Botswanan ihmisiä osallistumaan.

Burkina Faso

Turvallisuusluokka: 2.0

Burkina Fasossa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Burkina Fasosta tulevien ihmisten osallistumista.

Burundi

Turvallisuusluokka: 1.2

Burundissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista sala-valuuttasääntelyä ole vielä otettu käyttöön.

18 ICO: ta on rajoittanut Burundista tulleita ihmisiä, merkittävä määrä.

Kamerun

Turvallisuusluokka: 2.1

Kamerunissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista salauksenvalvontaa ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Kamerunista tulevia ihmisiä.

Kap Verde

Turvallisuusluokka: 2.8

Kap Verdessä kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista sala-valuuttasääntelyä ole vielä otettu käyttöön.

Toisin sanoen mikään ICO ei ole toistaiseksi kieltänyt Kap Verden ihmisiä osallistumista, mikä on lupaava merkki.

Keski-Afrikan tasavalta

Turvallisuusluokka: 1.2

Keski-Afrikan tasavallassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä vielä ole otettu käyttöön virallista kryptovaluutta-asetusta.

17 ICO: ta on rajoittanut osallistumista Keski-Afrikan tasavallasta, merkittävä määrä.

Tšad

Turvallisuusluokka: 2.4

Tšadissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Tšadista tulevia ihmisiä.

Komorit

Turvallisuusluokka: 2.2

Komoreilla kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Komoreiden ihmisten osallistumista.

Norsunluurannikko

Turvallisuusluokka: 1.3

Norsunluurannikolla kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Seitsemän ICO: ta on rajoittanut osallistumista Norsunluurannikolta, merkittävä määrä.

Kongon demokraattinen tasavalta

Turvallisuusluokka: 2.8

Kongon demokraattisessa tasavallassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Mikään ICO ei kuitenkaan ole rajoittanut Kongon demokraattisen tasavallan ihmisiä osallistumaan, mikä on hyvä merkki.

Djibouti

Turvallisuusluokka: 2.0

Djiboutissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista salauksenvalvontaa ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Norsunluurannikon ihmisiä osallistumaan.

Egypti

Turvallisuusluokka: 2.3

Egyptissä kryptovaluutan tila on tällä hetkellä laitonta. Egyptin keskuspankki on sanonut, että vain keskuspankin liikkeeseen laskemat paperilainat ovat laillinen maksuväline.

Tämän lisäksi se varoitti kansalaisiaan kryptovaluuttakaupan vaaroista ja islamilaiset lainsäätäjät ovat sanoneet, että kryptovaluutta on kielletty islamilaisen lain.

Tästä huolimatta kolme ICO: ta on käynnistetty Egyptistä, vaikka seitsemän on kieltänyt egyptiläisiä liittymästä.

Päiväntasaajan Guinea

Turvallisuusluokka: 2.2

Päiväntasaajan Guineassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut osallistujia Päiväntasaajan Guineasta.

Eritrea

Turvallisuusluokka: 1.0

Eritreassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista sala-valuuttasääntelyä ole vielä otettu käyttöön.

24 ICO: ta on rajoittanut Eritreasta tulevien ihmisten osallistumista, mikä on erittäin vakavaa. Eritrean sijoituksen vuoksi ei ole suositeltavaa harjoittaa kryptovaluuttaan liittyviä yrityksiä omassa maassaan.

Eswatini (aiemmin Swazimaa)

Turvallisuusluokka: 1.8

Eswatinissä kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä vielä ole otettu käyttöön mitään virallista kryptovaluutta-asetusta.

Swazimaan keskuspankki on ilmoittanut, että kryptovaluutoilla ei ole laillisen maksuvälineen asemaa eikä sitä ole säännelty, ja antaa varoituksen niille, jotka päättävät käyttää sitä.

Kaksi ICO: ta on estänyt Eswatinin ihmisiä osallistumasta.

Etiopia

Turvallisuusluokka: 0,8

Etiopiassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

52 ICO: ta on rajoittanut osallistujia Etiopiasta, mikä on erittäin ankaraa ja ehkä korkeinta tässä luettelossa.

Etiopian sijoituksen vuoksi ei ole suositeltavaa harjoittaa kryptovaluuttaan liittyviä yrityksiä omassa maassaan.

Gabon

Turvallisuusluokka: 2.3

Gabonissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista sala-valuuttasääntelyä ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on estänyt Gabonin ihmisiä osallistumasta.

Ghana

Turvallisuusluokka: 2.5

Gabonissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista sala-valuuttasääntelyä ole vielä otettu käyttöön.

Tällä hetkellä Ghanan keskuspankki neuvoo ihmisiä olemaan puuttumatta kryptovaluuttaan, koska hallitus ei määrätä tällaista toimintaa.

Kaksi ICO: ta on estänyt Gabonin ihmisiä osallistumasta, mutta kaksi on myös käynnistetty maasta.

Guinea

Turvallisuusluokka: 1.4

Guineassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kuusi ICO: ta on rajoittanut Guineasta tulevien ihmisten osallistumista.

Guinea-Bissau

Turvallisuusluokka: 1.6

Guinea-Bissaussa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

10 ICO: ta on rajoittanut Guinea-Bissaun ihmisiä osallistumaan, vaikka yksi on käynnistetty maasta.

Kenia

Turvallisuusluokka: 2.1

Keniassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kenian keskuspankki on julkaissut julkisen ilmoituksen, joka kehottaa ihmisiä pysymään poissa kryptovaluutasta, vedoten siihen, että niitä voidaan käyttää rahanpesuun ja terrorismin rahoitukseen.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Guinea-Bissaun ihmisiä osallistumaan, vaikka kaksi on käynnistetty maasta.

Lesotho

Turvallisuusluokka: 1.8

Lesothossa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Lesothon keskuspankki on varoittanut yleisöä kryptovaluuttojen käytöstä viitaten siihen, että ne eivät valvo niitä.

Lesotho ei tunnusta kryptovaluutta lailliseksi maksuvälineeksi tai edes ulkomaan valuutaksi. Jos ihmiset päättävät käydä kauppaa kryptovaluutalla, he tekevät sen omalla vastuullaan.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Lesothon ihmisiä osallistumaan.

Libya

Turvallisuusluokka: 0,7

Libyassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

37 ICO: ta on rajoittanut osallistujia Libyasta, mikä on erittäin vakavaa.

Madagaskar

Turvallisuusluokka: 1.9

Madagaskarissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen kysymys, eikä virallista sala-valuuttasääntelyä ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on estänyt Madagaskarin ihmisiä osallistumasta.

Malawi

Turvallisuusluokka: 1.5

Malawissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kolme ICO: ta ovat rajoittaneet Malawista tulleita ihmisiä.

Mali

Turvallisuusluokka: 1.0

Malissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista salauksenvalvontaa ole vielä otettu käyttöön.

11 ICO: ta on rajoittanut Malista tulevia ihmisiä.

Mauritania

Turvallisuusluokka: 2.0

Mauritaniassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista sala-valuuttasääntelyä ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut mauritanialaisten osallistumista.

Mauritius

Turvallisuusluokka: 2.9

Mauritiuksella kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on estänyt Mauritiuksen ihmisiä osallistumasta, mutta kahdeksan on käynnistetty, mikä on hyvä merkki.

Marokko (mukaan lukien Länsi-Sahara)

Turvallisuusluokka: 0,9

Marokossa kryptovaluutta on laitonta. Marokon valuutanvaihtotoimisto on sanonut, että salausvaluuttaa käsitteleville voidaan määrätä sakko tai rangaistuksia.

14 ICO: ta on rajoittanut marokkolaisia ​​osallistumaan.

Mosambik

Turvallisuusluokka: 1.5

Mosambikissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä vielä ole otettu käyttöön virallista kryptovaluutta-asetusta.

Mosambikin keskuspankki on varoittanut kansalaisia ​​siitä, että se ei sääntele tai valvo Bitcoinia, eikä se ole vastuussa mahdollisista vaikutuksista.

He sanoivat myös, että ne eivät sääntele yrityksiä tai organisaatioita, jotka käyttävät Bitcoinia.

Kolme ICO: ta ovat rajoittaneet Mosambikista tulevia ihmisiä.

Namibia

Turvallisuusluokka: 4.5

Namibiassa kryptovaluutta on laillista.

Namibian keskuspankki on sanonut, että kryptovaluutta ei pidetä laillisena eikä sitä säännellä ja että kryptovaluuttaa käyvät ihmiset tekevät omalla vastuullaan.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Mosambikista tulevia ihmisiä.

Niger

Turvallisuusluokka: 1.6

Nigerissä kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut osallistujia Nigeristä.

Nigeria

Turvallisuusluokka: 5.7

Nigeriassa kryptovaluutta on laillista.

Neljä ICO: ta on rajoittanut osallistujia Nigeristä, mutta maassa on käynnistetty 23 ICO: ta, mikä on hyvä merkki.

Kongon tasavalta

Turvallisuusluokka: 1.5

Kongon tasavallassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

14 ICO: ta on rajoittanut Kongon tasavallan ihmisiä osallistumaan, vaikka yksi on tapahtunut siellä.

Ruanda

Turvallisuusluokka: 1.0

Ruandassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista sala-valuuttasääntelyä ole vielä otettu käyttöön.

Kahdeksan ICO: ta on rajoittanut ruandalaisia ​​osallistumaan.

Sao Tome ja Principe

Turvallisuusluokka: 1.7

São Toméssa ja Príncipessä kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut osallistujia São Tomé ja Príncipe.

Senegal

Turvallisuusluokka: 1.7

Senegalissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut senegalilaisten osallistumista.

Seychellit

Turvallisuusluokka: 2.7

Seychellien salausvaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä vielä ole otettu käyttöön mitään virallista kryptovaluutta-asetusta.

Vaikka kuusi ICO: ta on rajoittanut osallistumista Seychellien ihmisiin, 40 sijaitsee siellä sekä yksi kryptovaluutanvaihto.

Sierra Leone

Turvallisuusluokka: 1.0

Sierra Leonessa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä vielä ole otettu käyttöön virallista kryptovaluutta-asetusta.

Kahdeksan ICO: ta on rajoittanut Sierra Leonen ihmisiä osallistumaan, vaikka yksi siellä onkin.

Somalia

Turvallisuusluokka: 0,3

Somaliassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä vielä ole otettu käyttöön mitään muodollista kryptovaluutta-asetusta.

49 ICO: ta on rajoittanut Somalian ihmisiä osallistumaan, mikä on erittäin vakavaa.

Etelä-Afrikka

Turvallisuusluokka: 5.7

Etelä-Afrikassa kryptovaluutta on laillinen, mikä on valtava plus, mutta niillä ei ole mitään valuutan asemaa. Sen sijaan niitä pidetään omaisuutena.

Tällä hetkellä kryptovaluutta istuu harmaalla alueella, jossa sitä ei ole säännelty, mutta jotkut uskovat, että tulevaisuudessa jonkinlainen kryptovaluutan sääntely voi tulla esiin.

Etelä-Afrikassa on 39 ICO: ta ja kaksi pörssiä, mutta seitsemää ICO: ta ei ole sallittu eteläafrikkalaisille.

eteläsudan

Turvallisuusluokka: 0,6

Etelä-Sudanissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

23 ICO: ta on rajoittanut osallistumista Etelä-Sudanista.

Sudan

Turvallisuusluokka: 0,2

Etelä-Sudanissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

77 ICO: ta on rajoittanut osallistujia Etelä-Sudanista. Sudan on yksi matalimmin sijoittuneista maista maailmassa.

Tansania

Turvallisuusluokka: 0,9

Tansaniassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Yhdeksän ICO: ta on rajoittanut osallistujia Tansaniasta, mutta yksi ICO ja yksi vaihto perustuvat sinne.

Gambia

Turvallisuusluokka: 2.0

Gambiassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut ihmisiä Gambiasta osallistumaan.

Mennä

Turvallisuusluokka: 1.5

Togossa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Togo-ihmisiä osallistumaan.

Tunisia

Turvallisuusluokka: 0,2

Tunisiassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut tunisialaisten osallistumista. Tunisia on toiseksi matalimmaksi luokiteltu maa kryptovaluutan käyttöönoton suhteen.

Uganda

Turvallisuusluokka: 0,4

Ugandassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Ugandan keskuspankki on varoittanut ugandalaisia ​​siitä, että osallistuminen kryptovaluuttakauppaan on erittäin riskialtista. Uganda on ollut erityisen äänekäs huijaus OneCoinissa.

25 ICO: ta on rajoittanut Ugandan ihmisiä osallistumaan. Uganda on kriittisen valuutan käyttöönoton kannalta alhaisimpia maita.

Sambia

Turvallisuusluokka: 1.1

Sambiassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Sambian arvopaperimarkkinakomissio ei ole kieltänyt salausvaluuttaa, mutta on antanut varoituksen kiinnostuneille, että salausvaluutat ovat suurelta osin sääntelemättömiä.

Kolme ICO: ta ovat rajoittaneet osallistujia Sambiasta.

Zimbabwe

Turvallisuusluokka: 3.8

Zimbabwessa kryptovaluutta on laillista.

Zimbabwen varapankki on sanonut, että kryptovaluutta ei ole laillinen maksuväline ja että sitä ei ole säännelty.

Zimbabwen varapankki mainitsi myös, että kryptovaluutta voidaan käyttää laittomiin tarkoituksiin, kuten rahanpesuun ja terrorismin rahoittamiseen..

Vaikka 17 ICO: ta on rajoittanut Zimbabwen ihmisiä osallistumaan, siellä on kaksi ICO: ta.

Aasia

aasian maiden kartta

Aasia on yhteenvetona erittäin monimutkainen maanosa, koska se on niin monipuolinen ja niin suuri. Tämän vuoksi jotkut kansat voivat olla hyvin erilaisia ​​siinä, kuinka pitkälle he voivat tulla kryptovaluutan hyväksymiseen.

Afganistan

Turvallisuusluokka: 2.0

Afganistanissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

38 ICO: ta on rajoittanut osallistujia Afganistanista, vaikka siellä on viisi ICO: ta.

Bahrain

Turvallisuusluokka: 2.9

Bahrainissa kryptovaluutta, erityisesti Bitcoin, on laitonta, mutta kansalaiset voivat sijoittaa kryptovaluuttaan maan ulkopuolella.

Bahrainin keskuspankki on myös todennut, että mikään rahoituslaitos ei tunnusta Bitcoinia.

Mikään ICO ei ole rajoittanut Bahrainista tulevia ihmisiä osallistumaan.

Bangladesh

Turvallisuusluokka: 2.7

Bangladeshissa kryptovaluutta on laitonta, koska sitä voidaan käyttää rahanpesuun tai terrorismin rahoittamiseen.

Oletettavasti Bangladeshin poliisivoimat ovat pitäneet kokouksia salakirjoitusta käyttävien joukkojen metsästämisestä. Kiinni jääneillä voi olla oikeudellisia seurauksia.

28 ICO: ta on rajoittanut ihmisiä osallistumaan Bangladeshista, vaikka yksi sijaitsee siellä.

Bhutan

Turvallisuusluokka: 2.6

Bhutanissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Bhutanista tulevia ihmisiä.

Brunei

Turvallisuusluokka: 2.6

Bruneissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Toistaiseksi Brunein keskuspankki, Autoriti Monetari Brunei Darussalam on suositellut kansalaisille vain äärimmäistä varovaisuutta käsitellessään kryptovaluuttoja.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut ihmisiä Bruneista osallistumaan.

Kambodža

Turvallisuusluokka: 4.1

Kambodžassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Sillä välin Kambodža on pyytänyt pankkeja estämään ihmisiä tekemästä liikennettä kryptovaluutalla, mutta ei ole ehdottomasti laitonta omistaa kryptovaluutta.

Mielenkiintoista on, että Kambodžan keskuspankki on allekirjoittanut sopimuksen japanilaisen yrityksen kanssa blockchain-pohjaisen tekniikan luomisesta pankkien välisille liiketoimille.

Neljä ICO: ta on rajoittanut osallistujia Bruneista, vaikka kolme sijaitsee siellä.

Kiina

Turvallisuusluokka: 6,0

Kiinassa kryptovaluutan laillisuus on hyvin monimutkaista. Jotkut kryptovaluuttaan liittyvät alueet kukoistavat, kun taas toiset alueet ovat kiellettyjä tai rajoitettuja.

Suurin osa voimassa olevista rajoituksista on rahanpesun ja ”huonojen toimijoiden” karsiminen..

Suurimmaksi osaksi Kiina näyttää haluavansa hallita täysin kryptovaluutta. Kaikkea, mikä näyttää uhkaavan tätä hallintaa, pidetään epäilyttävänä.

Kiinan kansantasavallan pankki on luomassa omaa kryptovaluuttansa, joka korvaa juanin, mutta siitä ei tiedetä juurikaan.

Jotkut suurimmista kaivosaltaista sijaitsevat Kiinassa sekä useita suuria kryptovaluuttaprojekteja.

ICO: n ankarista rajoituksista huolimatta 50 sijaitsee edelleen Kiinassa ja 19 pörssiä.

Hong Kong

Turvallisuusluokka: 6.7

Hongkongissa kryptovaluutta on laillista ja sitä pidetään “virtuaalisena hyödykkeenä”, ja se on paljon rennompaa verrattuna Manner-Kiinaan..

Salausvaluutta ei kuitenkaan ole säännelty, mutta sitä on tarkoitus säätää tulevaisuudessa lähinnä rahanpesun ja laittoman toiminnan vuoksi.

Edellä esitetystä huolimatta Hongkongin Securities and Futures Commission on varoittanut potentiaalisia sijoittajia, jotka käsittelevät ICO: ita, ja jotkut niistä on säännelty ja määritelty arvopapereiksi.

31 ICO: ta on rajoitettu Hongkongin ihmisiin, mutta siellä on 149 ja yhdeksän pörssiä.

Intia

Turvallisuusluokka: 4.5

Intiassa kryptovaluuttoja ei luokitella laillisiksi maksuvälineiksi, mutta niiden sääntelyyn ei ole olemassa oikeudellista kehystä, vaikka salausvaluutan sääntely saatetaan ottaa käyttöön pian.

Intian keskuspankki on varoittanut Intian kansalaisia ​​niiden käytöstä ja antanut ilmoituksia, jotka kieltävät pankkeja, luotonantajia ja muita rahoituslaitoksia käsittelemästä kryptovaluuttoja.

Samaan aikaan Intian hallitus on tunnustanut blockchain-tekniikan edut ja etsii miten sitä voidaan käyttää.

Intiassa on rajoitettu 13 ICO: ta, mutta siellä toimii 49 ICO: ta ja kaksi pörssiä.

Indonesia

Turvallisuusluokka: 4.2

Indonesiassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä vielä ole otettu käyttöön virallista kryptovaluutta-asetusta.

Indonesian keskuspankki, Bank Indonesia, on ilmoittanut, että kryptovaluuttoja ei pidetä laillisina maksuvälineinä, joten niitä ei saa käyttää maksuna Indonesiassa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ihmiset eivät käytä sitä.

Yhdeksän ICO: ta on rajoittanut Indonesiasta tulevia ihmisiä osallistumaan, vaikka 16 sijaitsee siellä kahtena vaihtoa.

Iran

Turvallisuusluokka: 2.5

Iranissa rahoituslaitokset ja pankit ovat kiellettyjä käsittelemästä kryptovaluuttoja, mikä on suurelta osin rahanpesun torjunta.

Siitä huolimatta ei ole virallista lakia henkilöistä, jotka käsittelevät kryptovaluuttoja.

Jotkut ovat ehdottaneet, että kryptovaluuttojen käyttöönotto voi olla erittäin hyödyllistä Iranille, koska se pystyy voittamaan Yhdysvaltojen pakotteet.

191 ICO: ta on rajoittanut Iranista tulevia ihmisiä.

Irak

Turvallisuusluokka: 0,6

Irakissa kryptovaluutat ovat täysin laitonta ja käyttäjiä voidaan rangaista rahanpesun vastaisilla laeilla.

78 ICO: ta on rajoittanut Intiasta tulevia ihmisiä.

Israel

Turvallisuusluokka: 5.7

Israelissa kryptovaluutta on laillista ja se luokitellaan rahoitusvaraksi, ja jokaisen, joka haluaa tarjota salausvaluuttaan liittyviä palveluita Israelissa, on hankittava lisenssi.

Israelin keskuspankki on kuitenkin varoittanut yleisöä kryptovaluuttojen käsittelystä niihin liittyvien vaarojen takia, kuten petos, rahanpesu ja terrorismin rahoitus.

Israelin keskuspankki totesi myös, että se ei luokittele kryptovaluutta todelliseksi valuutaksi ja että oli vaikea suunnitella kryptovaluutta-asetusta siihen liittyvien riskien seuraamiseksi.

Israelin kryptovaluutta on verovelvollinen, ja veroviranomainen vaatii asiakirjoja kaupoista.

12 ICO: ta on rajoitettu israelilaisiin, mutta siellä on 33 ja yksi pörssi.

Japani

Turvallisuusluokka: 6.3

Japanissa kryptovaluutta on laillista ja Bitcoin tunnustetaan lailliseksi maksuvälineeksi, mutta ei valuutaksi, ja kryptovaluutta-yrityksiä säännellään.

Salausvaluutan luokittelutavan vuoksi näyttää siltä, ​​että pankit ja arvopaperilaitokset eivät saa käydä kauppaa niiden kanssa.

Oletettavasti Japani on maailman suurin Bitcoin-markkinat ja on yleensä ystävällinen sijoittajia kohtaan. Tulevaisuus näyttää hyvältä kryptovaluutalle Japanissa.

Nimettömät kryptovaluutat, kuten Monero ja Zcash, toimivat edelleen harmaalla alueella.

Salausvaluutan kaupasta saatuja tuloja pidetään sekalaisina tuloina eivätkä myyntivoittoina.

44 ICO: ta on rajoitettu ihmisiin Japanissa, ja 44 ICO: t perustuvat sinne samoin kuin yhdeksän pörssiä.

Jordania

Turvallisuusluokka: 2.8

Jordaniassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Jordanian keskuspankki on varoittanut niiden käytöstä ja todennut, että niitä ei pidetä laillisena maksuvälineenä.

Kuusi ICO: ta on rajoitettu Jordaniassa.

Kuwait

Turvallisuusluokka: 2.7

Kuwaitissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, ja valtiovarainministeriö ei tunnusta kryptovaluuttoja virallisissa kaupallisissa liiketoimissa.

Tämän lisäksi Kuwaitin keskuspankki kieltää pankkisektoria käymästä salausta valuutalla. Yksilöille ei ole kuitenkaan olemassa erityistä kryptovaluutta-asetusta.

Kuwaitin keskuspankki sanoi kuitenkin, että se on parhaillaan luomassa omaa “e-valuuttaa”, jota Kuwaitin hallitus seuraa.

Yksikään ICO: ta ei ole rajoitettu Kuwaitissa, ja yksi ICO sijaitsee siellä.

Kirgisia

Turvallisuusluokka: 4.4

Kirgisiassa kryptovaluutta on laillista, eikä keskuspankki halua estää sen kehitystä, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

He ovat kuitenkin todenneet, että salausvaluuttaa käyvät kansalaiset tekevät omalla vastuullaan.

10 ICO: ta on estänyt Kirgisian ihmisiä osallistumasta, mutta yksi ICO on siellä.

Laos

Turvallisuusluokka: 1.3

Laosissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Laosissa on rajoitettu 10 ICO: ta, mutta yksi ICO sijaitsee siellä.

Libanon

Turvallisuusluokka: 3.8

Libanonissa kryptovaluutta on laillista, mutta sitä pidetään edelleen vaarallisena, koska sitä ei ole säännelty.

Mielenkiintoista on, että Banque du Liban on ilmoittanut, että se luo oman “verkkovaluutan”, huomioiden sen tulevaisuuden merkityksen, ja seuraa suoraan sen käyttöä.

24 ICO: ta on rajoittanut Libanonin ihmisiä osallistumasta, vaikka yksi on siellä.

Macao

Turvallisuusluokka: 1.4

Macaossa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Macaon rahaviranomainen on varoittanut finanssialaa ja yleisöä kryptovaluutan vaaroista mainitsemalla, että sitä voidaan käyttää rahanpesuun ja terrorismin rahoittamiseen.

Neljä ICO: ta on rajoitettu Macaossa.

Malesia

Turvallisuusluokka: 5.4

Malesiassa kryptovaluutta on laillista, vaikka sitä ei tunnusteta lailliseksi maksuvälineeksi.

Bank Negara Malaysia kehottaa yleisöä olemaan varovainen kryptovaluuttaan ja ICO: iin liittyvistä riskeistä..

Suurin osa Malesian kryptovaluutta-asetuksista keskittyy vaihtoihin, joiden on tunnistettava ja todennettava niitä käyttävät henkilöt.

Kahdeksan ICO: ta on rajoittanut malesialaisten osallistumista, mutta 20 sijaitsee siellä.

Malediivit

Turvallisuusluokka: 2.3

Malediiveilla kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä vielä ole otettu käyttöön virallista kryptovaluutta-asetusta.

Yksi ICO on kieltänyt Malediivien ihmisiä osallistumasta.

Mongolia

Turvallisuusluokka: 2.2

Mongoliassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Kaksi ICO: ta on kieltänyt ihmisiä Mongoliassa osallistumasta, vaikka yksi sijaitsee siellä.

Myanmar

Turvallisuusluokka: 0,7

Myanmarissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

26 ICO: ta on kieltänyt Myanmarin ihmisiä osallistumasta.

Nepal

Turvallisuusluokka: 0,8

Nepalissa kryptovaluutta on laitonta. Vuonna 2017 poliisi pidätti seitsemän ihmistä väitetysti pitävänsä Bitcoin-vaihtoa.

20 ICO: ta on rajoittanut Nepalista tulevien ihmisten osallistumista.

Pohjois-Korea

Turvallisuusluokka: 1.6

Pohjois-Koreassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä vielä ole otettu käyttöön mitään virallista kryptovaluutta-asetusta.

Kaksi ICO: ta on kieltänyt Pohjois-Koreasta tulevia ihmisiä osallistumasta.

Oman

Turvallisuusluokka: 1.8

Omanissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä virallista kryptovaluutta-asetusta ole vielä otettu käyttöön.

Omanin keskuspankki on ilmoittanut, että kryptovaluutoille ei ole olemassa ohjeita ja että kansalaisten tulisi olla varovaisia.

Kaksi ICO: ta on kieltänyt Omanin osallistumisen, vaikka yksi on siellä.

Pakistan

Turvallisuusluokka: 1.4

Pakistanissa kryptovaluutta on tällä hetkellä laitonta, ja hallitus on aloittanut operaatioita sitä käyttäviä henkilöitä vastaan.

Federal Board of Revenue tutkii, voidaanko kryptovaluutta käyttää veronkiertoon ja rahanpesuun.

Kaikesta edellä mainitusta huolimatta kryptovaluutoista ei ole vielä annettu erityisiä lakeja.

26 ICO: ta on rajoittanut pakistanilaisten osallistumista, vaikka kaksi on siellä ja yksi vaihto.

Palestiina

Turvallisuusluokka: 2.3

Palestiinassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Mikään ICO ei ole rajoittanut palestiinalaisia.

Filippiinit

Turvallisuusluokka: 5.5

Filippiineillä kryptovaluutta on laillista, mutta sitä ei ole luokiteltu lailliseksi maksuvälineeksi.

Palvelut, jotka harjoittavat liiketoimintaa kryptovaluutan kanssa, on rekisteröitävä Bangko Sentral ng Pilipinasissa – Filippiinien keskuspankissa. Yritykset, jotka eivät, voi saada rangaistuksia.

Kuusi ICO: ta on kielletty Filippiineillä, vaikka siellä on 16 ja yksi pörssi.

Qatar

Turvallisuusluokka: 2.1

Qatarissa kryptovaluutta on laitonta, ja pankit eivät saa harjoittaa liiketoimintaa kryptovaluuttojen kanssa.

Qatarin keskuspankin finanssilaitososasto on myös todennut, että kryptovaluuttojen kaupankäyntiin liittyy suuri riski ja volatiliteetti, ja sitä voidaan käyttää rikosten helpottamiseen.

Yhdelle ICO: lle on rajoitettu Qatarissa osallistumista.

Venäjä

Turvallisuusluokka: 6.6

Venäjällä kryptovaluutta on laillista, eikä se tunnusta niitä valuuttana.

Salausvaluutan vaihtaminen Venäjän ruplaan on sallittua vain toimiluvan saaneiden operaattoreiden kautta.

Kaivostoimintaa pidetään yrittäjänä ja siksi sitä voidaan verottaa, ja vain pätevät sijoittajat saavat osallistua ICO: iin.

Jotkut uskovat, että Venäjä todennäköisesti asettaa ankaria lakeja kryptovaluuttaan tai ehkä jopa kieltää sen lähitulevaisuudessa.

Kahdeksan ICO: ta on estänyt venäläisiä osallistumasta, vaikka siellä on 318 ja seitsemän pörssiä.

Saudi-Arabia

Turvallisuusluokka: 3.6

Saudi-Arabiassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Saudi-Arabian rahavirasto on varoittanut kansalaisia ​​kryptovaluutan vaaroista, koska mikään viranomainen ei sääntele tai tue sitä.

Tästä huolimatta Saudi-Arabian valuuttavirasto kokeilee hanketta digitaalisen version luomisesta Rialista (Saudi-Arabian valuutta), mutta sitä käytetään vain pankkien keskuudessa.

Kolme ICO: ta on rajoitettu Saudi-Arabiassa asuville ihmisille.

Singapore

Turvallisuusluokka: 5.6

Singaporessa kryptovaluutta on laillista ja ICO: ta säätelee Singaporen rahaviranomainen, kun niitä pidetään arvopapereina.

Salausvaluuttoja itsessään ei kuitenkaan ole teknisesti säännelty, vaikka hallituksella ei ole ongelmaa ihmisten ja yritysten kanssa, jotka käyttävät kryptovaluuttoja toistensa kanssa.

ICO: n sääntely on pitkälti käytössä rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämiseksi.

243 ICO: ta on rajoitettu Singaporessa asuviin ihmisiin, mutta 471 toimii siellä ja neljä pörssiä.

Etelä-Korea

Turvallisuusluokka: 5.1

Etelä-Koreassa kryptovaluutta on laillista, mutta jotkut kryptovaluutan käsittelyyn liittyvät säännöt ovat melko jäykkiä.

Salausvaluuttasääntely on suurelta osin paikallaan mahdollisten laittomien tapahtumien havaitsemiseksi, mutta useimmissa tapauksissa ihmiset voivat tehdä liiketoimia kryptovaluutan kanssa huolimatta.

Etelä-Korean finanssivalvontapalvelun päällikkö on sanonut vuonna 2018, että hallitus tukee kryptovaluuttakauppaa ja kannustaa rahoituslaitoksia suorittamaan liiketoimia kryptovaluutan kanssa.

On myös huomattava, että kiinnostus kryptovaluuttaan Etelä-Koreassa on valtava. On arvioitu, että jopa 30% salauksen kokonaismarkkinoista on Etelä-Korean osuus.

120 ICO: ta on rajoittanut osallistujia Etelä-Koreasta, mutta 20 sijaitsee siellä ja viisi pörssiä.

Sri Lanka

Turvallisuusluokka: 0,8

Sri Lankassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

47 ICO: ta on rajoittanut osallistumista Sri Lankan ihmisiin, vaikka siellä toimii kaksi ICO: ta.

Syyria

Turvallisuusluokka: 1.0

Syyriassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen aihe, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Viisi ICO: ta on estänyt syyrialaisia ​​osallistumasta.

Taiwan

Turvallisuusluokka: 3.6

Taiwanissa kryptovaluuttoja pidetään “erittäin spekulatiivisina virtuaalituotteina” ja ICO: iin liittyviä rahakkeita pidetään arvopapereina.

Taiwanin finanssivalvontakomissio kielsi pankkeja ja rahoituslaitoksia käyttämästä kryptovaluuttaan tai kryptovaluuttaan liittyviä palveluja.

15 ICO: ta on rajoitettu Taiwanissa asuviin ihmisiin, mutta 19 sijaitsee siellä ja kaksi pörssiä.

Tadžikistan

Turvallisuusluokka: 1.1

Tadžikistanissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen eikä virallista kryptovaluuttasääntelyä ole vielä voimassa.

Tadžikistanin keskuspankki on varoittanut yleisöä kryptovaluutan käytöstä toteamalla, että se on altis kyberhyökkäyksille ja että sitä voidaan käyttää rahanpesuun ja terrorismin rahoitukseen.

Kolme ICO: ta ovat estäneet Tadžikistanin kansalaisia ​​osallistumasta.

Thaimaa

Turvallisuusluokka: 3.8

Thaimaassa kryptovaluuttoja pidetään suurimmaksi osaksi laillisina, ja käytössä on jonkinlainen salausvaluutan sääntely.

Suurin osa sääntelystä koskee kryptovaluutan vaihtoa ja ICO: ta. Thaimaa pyrkii myös vaatimaan myyntivoittoveroa myös kryptovaluutoista.

Yritykset, jotka käsittelevät kryptovaluuttatapahtumia, olisi myös rekisteröitävä asianomaisille viranomaisille.

Kahdeksan ICO: ta on rajoitettu Thaimaan ihmisiltä, ​​mutta siellä on 21 ICO: ta ja yksi pörssi.

Itä-Timor

Turvallisuusluokka: 1.9

Itä-Timorissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Yksi ICO on rajoitettu Itä-Timorissa.

Turkmenistan

Turvallisuusluokka: 1.9

Turkmenistanissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kahta ICO: ta on rajoitettu Turkmenistanissa.

Turkki

Turvallisuusluokka: 6,0

Turkissa kryptovaluutta on laillista eikä sitä ole säännelty.

Toistaiseksi hallitus näyttää olevan kiinnostuneempi saamaan tuloja kryptovaluutoista kuin kieltämällä ne.

Mielenkiintoista on, että Turkin hallitus on laatinut kutsunsa Turkcoiniksi, joka voi jonain päivänä olla kansallinen kryptovaluutta.

Kaksi ICO: ta on rajoitettu ihmisiin Turkissa, vaikka 14 toimii siellä ja yksi pörssi.

Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Turvallisuusluokka: 6.8

Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, vaikka kryptovaluutoilla ei ole tiukasti mitään kryptovaluuttasääntelyä, voi olla vaikea saada käsiinsä, koska monet pankit eivät halua työskennellä salausvaluutan kanssa työskentelevien yritysten kanssa.

Toistaiseksi maa näyttää olevan melko suotuisa kryptovaluutta kohtaan ja kryptovaluutta näyttää olevan laillista.

56 ICO: ta sijaitsee Arabiemiirikunnissa.

Uzbekistan

Turvallisuusluokka: 4,0

Uzbekistanissa kryptovaluutta on laillista ja kryptovaluutan sääntely on tulossa hitaasti paikalleen.

Uzbekistanin keskuspankki on kuitenkin ilmaissut uskovansa, että kryptovaluutta voidaan käyttää terrorismin ja muun rikollisen toiminnan rahoittamiseen, eikä sen pitäisi siksi sallia kryptovaluuttatoimien tapahtuvan.

Kolme ICO: ta on estänyt Uzbekistanin ihmisiä osallistumasta.

Vietnam

Turvallisuusluokka: 3.2

Vietnamissa kryptovaluutta on teknisesti kielletty, ja tätä rikkoneiden käyttäjien voidaan sakottaa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että salausvaluutan sääntely voidaan pian ottaa käyttöön

23 ICO: ta on rajoitettu ihmisille Vietnamissa, vaikka siellä on yhdeksän ICO: ta ja kolme pörssiä.

Jemen

Turvallisuusluokka: 0,1

Jemenissä kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

60 ICO: ta on rajoitettu Jemenissä asuviin ihmisiin. Jemen on alhaisin salausvaluutan käyttöönotossa.

Euroopassa

Yleensä suurin osa Euroopasta suhtautuu ystävällisesti kryptovaluuttaan muutaman mikrotilan ja itäisen puoliskon maiden kanssa, joilla ei ole paljon salauksen valuutan sääntelyä.

Vaikka EU: lla on käytössään kryptovaluutta, kaikilla Euroopan unionin mailla ei ole samoja käyttö- ja verolakeja.

Eurooppa on ehkä tällä hetkellä säännellyin manner, mutta kryptovaluutan sääntely voi vaihdella merkittävästi sen mukaan, miten kryptovaluutta määritellään.

Andorra

Turvallisuusluokka: 3.6

Andorrassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kolme ICO: ta sijaitsee Andorrassa.

Albania

Turvallisuusluokka: 2.9

Albaniassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Albanian keskuspankki on todennut, että kryptovaluutan nimettömyyden vuoksi sitä voidaan käyttää rikolliseen toimintaan, kuten rahanpesuun, terrorismin rahoittamiseen ja salakuljetukseen..

Yksi ICO on rajoittanut osallistujia Albaniasta.

Armenia

Turvallisuusluokka: 2.5

Armeniassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Toistaiseksi Armenian hallitus on päättänyt, ettei ole suositeltavaa antaa mitään salausta koskevaa lakia, koska suurin osa johtavista maista neuvoo olemaan käyttämättä niitä.

Kaksi ICO: ta sijaitsee Armeniassa.

Itävalta

Turvallisuusluokka: 7.2

Itävallassa kryptovaluutta on laillista, vaikka sitä ei luokitella lailliseksi maksuvälineeksi tai rahoitusvälineeksi.

Sen sijaan Itävallan valtiovarainministeriö luokittelee kryptovaluutat ”muihin (aineettomiin) hyödykkeisiin”.

Kaivostoimintaa olisi myös kohdeltava kuten mitä tahansa muuta tavaroiden tuotetta, eikä liiketoimia kryptovaluutasta fiatiin veroteta.

Näyttää siltä, ​​että tulevaisuudessa salauksen valuuttasääntelyä saattaa olla enemmän.

Itävalta, kuten monet muutkin kansakunnat, on varoittanut kansalaisiaan kryptovaluuttoihin sijoittamisen vaaroista.

Yksi ICO on rajoitettu osallistuville Itävallassa oleville ihmisille, mutta siellä on 20 ja yksi pörssi.

Azerbaidžan

Turvallisuusluokka: 2.9

Azerbaidžanissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että Azerbaidžanin hallitus etsii tapoja säännellä kryptovaluutta.

Yksi ICO sijaitsee Azerbaidžanissa.

Valko-Venäjä

Turvallisuusluokka: 5.6

Valkovenäjällä on laillista ostaa, myydä ja kaivaa kryptovaluutta.

ICO: lla ja kryptovaluutanvaihdolla ei ole vielä mitään sääntelyä. He säätelevät itseään toistaiseksi.

Kaivostoiminnasta ja muista kryptovaluuttatoiminnoista saatavat tulot ovat verovapaita vuoteen 2023 saakka, vaikka tietyillä yrityksillä odotetaan olevan riittävästi pääomaa.

16 ICO: ta on estänyt valkovenäläisiä osallistumasta, vaikka 17 sijaitsee siellä.

Belgia

Turvallisuusluokka: 7,0

Belgiassa kryptovaluutta on laillista ja sääntelemätöntä, mutta niitä ei pidetä laillisena maksuvälineenä.

Sääntely tulee todennäköisesti voimaan jossain vaiheessa tulevaisuudessa, vaikka tällä hetkellä Belgia ei pidä salausvaluutan sääntelyä niin tärkeänä, koska markkinat ovat edelleen hyvin pienet.

He totesivat kuitenkin, että rahanpesuun liittyy ongelmia.

13 ICO: ta sijaitsee Belgiassa.

Bosnia ja Hertsegovina

Turvallisuusluokka: 4.6

Bosnia ja Hertsegovinassa kryptovaluutta on laillista.

Bosnia ja Hertsegovinan keskuspankki on kuitenkin sanonut, että kansakunnan ainoa valuutta on vaihtomerkki ja kryptovaluutta ei voi vaihtaa siihen.

Tästä päivästä lähtien hallitus ei aio säännellä kryptovaluutta.

21 ICO: ta on rajoitettu ihmisille Bosnia ja Hertsegovinassa, mutta kaksi sijaitsee siellä.

Bulgaria

Turvallisuusluokka: 7.4

Bulgariassa kryptovaluutta on laillista.

Veroviranomaiset ovat ilmoittaneet, että henkilöiden, jotka ansaitsevat myymällä kryptovaluutta, on maksettava vero, vaikka ihmisille, jotka ostavat, myyvät tai maksavat kryptovaluutalla, ei ole lisenssivaatimuksia.

Bulgaria on oletettavasti takavarikoinut tarpeeksi Bitcoinia maksamaan suuren osan valtionvelastaan. Niin paljon, että sillä on enemmän Bitcoinia kuin kultavarantoja.

34 ICO: ta sijaitsee Bulgariassa ja yksi pörssi.

Kroatia

Turvallisuusluokka: 6.8

Kroatiassa kryptovaluutta on laillista, vaikka hallitus on varoittanut, että ihmiset käyttävät kryptovaluutta omalla vastuullaan ja saattavat joutua maksamaan veroja.

Yhdeksän ICO: ta sijaitsee Kroatiassa.

Kypros

Turvallisuusluokka: 7.5

Kyproksessa kryptovaluutta on laillinen ja ilmoitti vuonna 2014, että kryptovaluutta on laillinen maksuväline.

Tällä hetkellä kryptovaluutan ostamiseen, myyntiin ja omistamiseen ei ole olemassa sääntelyä, ja näyttää siltä, ​​että mitään suunnitelmia, mukaan lukien verot, ei ole tarkoitus ottaa käyttöön.

Kypros on erittäin suosittu kansa ICO-järjestäjille ja blockchain-yrityksille.

45 ICO: ta sijaitsee Kyproksella ja yksi pörssi.

Tšekin tasavalta

Turvallisuusluokka: 7.5

Tšekissä kryptovaluutta on laillista ja sitä pidetään pikemminkin hyödykkeenä kuin valuuttana.

Tšekin keskuspankki on sanonut, että se ei myöskään halua estää kryptovaluutan kehitystä tai edistää sitä.

42 ICO: ta sijaitsee Tšekissä ja yksi pörssi.

Tanska

Turvallisuusluokka: 6.7

Tanskassa kryptovaluutta on laillista, eikä tällä hetkellä ole kryptovaluutta koskevia lakeja tai määräyksiä.

Salausvaluuttojen voitot ja tappiot sijoittamisesta ovat verovähennyskelpoisia, vaikka kaivostoiminta on vapautettu arvonlisäverosta.

ICO: t ovat suurelta osin sääntelemättömiä, mutta niitä voi säännellä Finanssivalvonta, jos ne toteutetaan tietyllä tavalla.

Kahdeksan ICO: ta sijaitsee Tanskassa.

Viro

Turvallisuusluokka: 6.5

Virossa kryptovaluutta on laillista ja kryptovaluutan sääntely on erittäin rentoa.

Viro on päivittänyt rahanpesulainsäädäntönsä koskemaan kryptovaluuttoja ja yli 1000 euroa kuukaudessa käsittelevät yritykset on tunnistettava.

Sen lisäksi yrityksillä, jotka käsittelevät kryptovaluutta, on oltava lisenssi.

Viro yritti jopa perustaa oman ICO: n Estcoinille, mutta EU ei julista sitä lailliseksi maksuvälineeksi.

Neljä ICO: ta on estänyt virolaisia ​​osallistumasta, vaikka Virossa on 241 ICO: ta.

Suomi

Turvallisuusluokka: 6.5

Suomessa kryptovaluutta on laillista, eikä tässä vaiheessa näytä olevan suunnitelmia ottaa käyttöön mitään säännöksiä, vaikka tuloveroa sovelletaan niihin, joilla on kryptovaluutta.

Mielenkiintoista on, että tulli voi huutokaupata huumeisiin liittyviin rikoksiin käytettyjä bitcoineja. Oletettavasti heillä on 19 miljoonaa euroa.

Viisi ICO: ta sijaitsee Suomessa.

Ranska

Turvallisuusluokka: 7.8

Ranskassa kryptovaluutta on laillista ja he alkoivat laatia lainsäädäntöä jo vuonna 2014 ja ovat toistaiseksi olleet erittäin ystävällisiä kryptovaluuttayhtiöitä kohtaan.

Se sanoi, että Ranska on edelleen antanut varoituksia kryptovaluuttakaupan vaaroista.

Ranska on tämän listan korkeimmin luokiteltu kansakunta. Saksa on yhdessä Saksan kanssa pyytänyt, että salausvaluutoista keskusteltaisiin G20-ryhmässä, jotta salausvaluutan sääntelyä voidaan koordinoida paremmin kansainvälisellä tasolla.

Lisää kryptovaluutan sääntelyä voi tulla myöhemmin käyttöön, kun Ranska tutkii enemmän kryptovaluutan ja lohkoketjuteknologian käyttöä.

Yksi ICO on rajoittanut ranskalaisia ​​osallistumaan, mutta siellä on 63 ICO: ta ja yksi pörssi.

Saksa

Turvallisuusluokka: 6.5

Saksassa kryptovaluutta on laillinen ja luokiteltu rahoitusvälineeksi.

Kryptovaluuttoja jakavien yritysten on saatava Saksan liittovaltion finanssivalvontaviranomaisen lupa, ja ICO: ta tarkastellaan tapauskohtaisesti.

Vaikuttaa myös siltä, ​​että toistaiseksi Saksa ei verota kryptovaluuttoja, koska ne eivät sisällä täysin rahan määritelmää.

Viisi ICO: ta on rajoittanut osallistujia saksalaisista, mutta siellä toimii 100 ja yksi vaihto.

Georgia

Turvallisuusluokka: 4,0

Georgiassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen aihe, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa, ja tällä hetkellä kryptovaluutta ei katsota lailliseksi maksuvälineeksi.

Toistaiseksi Georgian keskuspankki on kehottanut ihmisiä olemaan varovaisia ​​käsitellessään kryptovaluuttoja.

18 ICO: ta sijaitsee Georgiassa.

Kreikka

Turvallisuusluokka: 6.5

Kreikassa kryptovaluutta on laillista, vaikka hallitus on toistanut Euroopan valvontaviranomaisten varoitukset salausvaluutan kaupan vaaroista.

Kreikasta on käynnistetty viisi ICO: ta.

Guernsey

Turvallisuusluokka: 2.6

Guernseyssä ei ole vielä olemassa vankkaa kryptovaluutta-asetusta.

Guernsey Financial Services Commission on ilmoittanut, että se voi hylätä joitain yrityksiä rekisteröitymästä rahoituspalveluiksi, jos ne käsittelevät salausvaluuttaa.

Guernseyssä ei ole ICO: ita.

Unkari

Turvallisuusluokka: 6.4

Unkarissa kryptovaluutta on laillista, vaikka se on varoittanut kansalaisiaan salausvaluutan kaupan vaaroista.

Neljä ICO: ta sijaitsee Unkarissa.

Islanti

Turvallisuusluokka: 5.2

Islannissa kryptovaluutta näyttää olevan laillista, vaikka hallituksen kanta on aiemmin ollut hieman epäselvä.

Salausvaluutan tuotot ovat verollisia. Islannin hallitus etsii tapoja verottaa kaivostoiminnasta saatavia tuloja energiankulutuksen perusteella.

Kuusi ICO: ta on rajoittanut islantilaisia ​​osallistumaan, vaikka siellä on kolme ja yksi pörssi.

Mansaari

Turvallisuusluokka: 3.7

Mansaarella on jonkin verran kryptovaluutta-asetusta, ja ICO: n on noudatettava rahanpesun vastaisia ​​lakeja.

Monet yritykset hyväksyvät maksun Bitcoinissa ja ansaitsevat saarelle lempinimen ‘Bitcoin Island’. Tällaisia ​​yrityksiä säätelee Isle of Man Financial Services Authority.

Mansaari on myös yksi ensimmäisistä hallituksista maailmassa, joka käyttää blockchain-tekniikkaa tietojen tallentamiseen. Se muutti myös rahapelilakejaan koskemaan kryptovaluutta.

12 ICO: ta sijaitsee Mansaarella.

Irlanti

Turvallisuusluokka: 6.9

Irlannissa kryptovaluutta on laillista, vaikka näyttää siltä, ​​että kansakunnalla on vähän odottavaa lähestymistapaa.

Myyntivoittoveroa sovelletaan kryptovaluuttatapahtumiin, mutta vain silloin, kun henkilö hyötyy kaupasta.

ICO: iden osalta, jos ICO: ta pidetään siirrettävänä arvopaperina, sitä säännellään.

Mielenkiintoista on, että Irlanti on luonut kriittisen valuutan Irishcoinin matkailualan auttamiseksi, ja se on hyväksytty joissakin osissa maata.

Yksi ICO on rajoittanut irlantilaisia ​​osallistumaan, vaikka siellä on 28.

Italia

Turvallisuusluokka: 6.8

Italiassa kryptovaluutta on laillista.

Salausvaluutan kaupasta saatavia voittoja ja tappioita voidaan verottaa, vaikka salausvaluuttaa hallitsevista ei kanneta veroja.

Yksi ICO on estänyt italialaisia ​​ihmisiä osallistumasta, vaikka 20 on siellä.

Jersey

Turvallisuusluokka: 2.8

Jerseyssä näyttää siltä, ​​että kryptovaluutta on laajalti hyväksytty, ja hallitus haluaa panna täytäntöön ystävällisen kryptovaluutta-asetuksen.

Suurimmaksi osaksi he pitävät sääntelyä tärkeänä vain rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämisessä. He eivät halua olla liian raskaita tässä vaiheessa, mikä voi tukahduttaa innovaatiot.

Yksi ICO sijaitsee Jerseyssä.

Kosovo

Turvallisuusluokka: 2.0

Kosovossa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Yksi ICO on rajoittanut Kosovosta tulleiden ihmisten osallistumista.

Latvia

Turvallisuusluokka: 3.2

Latviassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen kysymys, vaikka käytössä on jonkin verran kryptovaluutta-asetusta. Teknisesti se näyttää olevan laillista omistaa ja käydä kauppaa, mutta sitä ei pidetä laillisena maksuvälineenä.

Latvia on myös päivittänyt rahanpesulakejaan koskemaan kryptovaluuttoja.

Kaksi ICO: ta on estänyt latvialaisia ​​osallistumasta, vaikka siellä on 26.

Liechtenstein

Turvallisuusluokka: 3.7

Liechtensteinissa ei ole vielä mitään vankkaa kryptovaluutta-asetusta, ja näyttää olevan edelleen määrittelemässä, minkä lainsäädännön pitäisi säännellä niitä.

ICO: ita voidaan säännellä rahoitusvälineinä, jos ne on määritelty tällä tavalla.

14 ICO: ta sijaitsee Liechtensteinissa.

Liettua

Turvallisuusluokka: 6.9

Liettuassa Liettuan keskuspankki on neuvonut, että rahoituspalvelut on erotettava kryptoarvoista, eivätkä ne saa tarjota palveluita heille tai heidän kanssaan.

Tästä huolimatta Liettua aikoo luoda maailman ensimmäisen digitaalisen keräilijän, joka todennäköisesti käyttää blockchain-tekniikkaa.

Liettuassa on 33 ICO: ta.

Luxemburg

Turvallisuusluokka: 6.5

Luxemburgissa kryptovaluutta on laillista, vaikka salausvaluutan sääntely ei ole kovin kovaa.

Samaan aikaan Luxemburgin finanssialan seurantakomissio on varoittanut kryptovaluutan riskeistä.

Luxemburg näyttää kuitenkin hyväksyvän kryptovaluutan valuuttana, ja yrityksiä, jotka toimivat kryptovaluutalla, sitoo samat lait kuin muita rahoituslaitoksia.

Yksi ICO on rajoittanut Luxemburgista tulleita ihmisiä, vaikka siellä on 11.

Malta

Turvallisuusluokka: 7.4

Lempinimeltään ‘Blockchain Island’ Malta on yksi liberaaleimmista maista salauksen valuuttasääntelyssä ja salaus on täysin laillista.

Maltan hallitus suhtautuu erittäin myönteisesti kryptovaluuttaan ja lohkoketjutekniikkaan, vaikka sääntelyä todennäköisesti tuleekin, uskotaan kuitenkin olevan ystävällistä kryptovaluutalle.

Viime aikoina Binance, yksi maailman suurimmista kryptovaluutanvaihdoista, muutti sinne Japanista.

84 ICO: ta sijaitsee Maltalla ja kaksi pörssiä.

Moldova

Turvallisuusluokka: 1.2

Moldovassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa. Toistaiseksi hallitus on suositellut varovaisuutta niiden käytössä.

Transnistrian irtautuneella alueella kaivostoiminta on laillistettu ja näyttää olevan halukas auttamaan kaivostyöläisiä kehittymään rajojensa sisällä.

Kuusi ICO: ta on rajoitettu ihmisiin Moldovassa.

Monaco

Turvallisuusluokka: 3.0

Monacossa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä sitä ole vielä olemassa, ja kryptovaluutan sääntely on voimassa.

Kaksi ICO: ta sijaitsee Monacossa.

Montenegro

Turvallisuusluokka: 2.2

Montenegrossa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Yksi ICO on estänyt Montenegron ihmisiä osallistumasta, vaikka yksi ICO on siellä.

Alankomaat

Turvallisuusluokka: 7.3

Alankomaissa kryptovaluutta on laillista, ja jopa 500 000 kotitaloudella on oletettavasti kryptovaluutta Alankomaissa.

Alankomaat näyttää ymmärtävän kryptovaluutta melko hyvin, ja De Nederlandsche Bank on jopa kokeillut sitä, mitä se kutsuu DNBcoiniksi.

Sääntely tulee todennäköisesti pian voimaan, vaikka sen uskotaankin olevan suotuisa.

95 ICO: ta sijaitsee Alankomaissa ja yksi pörssi.

Pohjois-Makedonia

Turvallisuusluokka: 4.7

Pohjois-Makedoniassa, vaikka kryptovaluutta on laillista, on hankala saada käsiinsä.

Makedonian keskuspankki on sanonut, että makedonialaisilla ei ole lupaa olla pankkitilejä tai omistaa arvopapereita ulkomailta, mikä tarkoittaa heille, että he eivät saa käyttää kryptovaluutta.

Yhdeksän ICO: ta on rajoittanut Makedoniasta tulevia ihmisiä osallistumaan, vaikka kaksi siellä onkin.

Norja

Turvallisuusluokka: 5.3

Norjassa kryptovaluutta on laillista, vaikka niitä ei tunnusteta.

Salausvaluutta verotetaan myyntivoittoina, vaikka tappiot vähennetään, ja kryptovaluutan myynti on vapautettu arvonlisäverosta.

Neljä ICO: ta on rajoittanut ihmisiä Norjasta osallistumaan, vaikka siellä on yhdeksän ICO: ta.

Puola

Turvallisuusluokka: 6.9

Puolassa kryptovaluutta on laillista, vaikka niitä ei pidetä laillisina maksuvälineinä.

Salausvaluutta on verotettava ja kryptovaluutan siirto nähdään omaisuuden siirtona, joten 1%: n maksu on maksettava.

Huolestuttavasti pääministeri Morawiecki on sanonut vuonna 2018, että joko he kieltävät kryptovaluutan tai kehittävät sitä sääntelyä.

36 ICO: ta sijaitsee Puolassa ja yksi pörssi.

Portugali

Turvallisuusluokka: 6.1

Portugalissa kryptovaluutta on laillista, eikä sääntelykehystä ole vielä olemassa.

Portugalin keskuspankki on kuitenkin suositellut varovaisuutta salauksen käyttämisessä sääntelyn puutteen vuoksi.

Kuusi ICO: ta sijaitsee Portugalissa.

Romania

Turvallisuusluokka: 6.7

Romaniassa kryptovaluutta on laillista, vaikka Romanian keskuspankki on estänyt rahoituslaitoksia käsittelemästä kryptovaluuttaa.

Tämän vuoksi useat kryptovaluutanvaihdot suljettiin.

Salausvaluutasta saadut tulot ovat verollisia Romaniassa.

25 ICO: ta sijaitsee Romaniassa.

San Marino

Turvallisuusluokka: 2.1

San Marinossa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

San Marinossa ei ole ICO: ita.

Serbia

Turvallisuusluokka: 1.3

Serbiassa kryptovaluutta ei pidetä laillisena maksuvälineenä, eikä sääntelyä ole vielä voimassa, vaikka se on sanonut olevansa halukas tekemään yhteistyötä muiden kansakuntien kanssa säätelyjen toteuttamiseksi.

29 ICO: ta on estänyt serbialaisia ​​osallistumasta, vaikka seitsemän sijaitsee siellä.

Slovakia

Turvallisuusluokka: 5.6

Slovakiassa kryptovaluutta on laillista, ja valtiovarainministeriö on sanonut, että salausvaluutasta saadut tulot on verotettava.

Kryptovaluutta pidetään lyhytaikaisina rahoitusvaroina eikä rahana, ja kryptovaluutan ostaminen on myös verotettavaa.

Yksi ICO on rajoitettu ihmisille Slovakiassa, vaikka neljä sijaitsee siellä.

Slovenia

Turvallisuusluokka: 7.6

Sloveniassa kryptovaluutta on laillista, ja salauksen valuuttasääntelyssä ei ole vielä paljon.

Yritykset, jotka ovat mukana kaivoksessa tai käyttävät kryptovaluuttoja maksuvälineenä, ovat verovelvollisia.

Vuonna 2018 Slovenian keskuspankki varoitti yleisöä kryptovaluutan vaaroista ja pian sen jälkeen, kun jotkut pankit lopettivat kryptovaluutan myynnin pankkiautomaateissa.

On myös mainittava, että Slovenian keskuspankin pääjohtaja vastaa myös rahoitusvakauslautakunnasta, mikä voi olla eturistiriita.

44 ICO: ta sijaitsee Sloveniassa.

Espanja

Turvallisuusluokka: 6.5

Espanjassa kryptovaluutta on laillista, ja liiketoimista saadut voitot ovat verollisia, vaikka ne on vapautettu arvonlisäverosta.

Tästä huolimatta Espanja on edelleen varoittanut sijoittajia kryptovaluuttojen aiheuttamista vaaroista.

Yksi ICO on rajoittanut espanjalaisia ​​ihmisiä osallistumaan, vaikka siellä on 37 ICO: ta ja yksi pörssi.

Ruotsi

Turvallisuusluokka: 6,0

Ruotsissa kryptovaluutta on laillista ja sitä säätelee Ruotsin finanssivalvonta, vaikka niitä ei pidetä rahana.

Yleisesti ottaen kryptovaluuttakaivostoiminta on verovapaata, ja kryptovaluutta on vapautettu arvonlisäverosta.

Mielenkiintoista on, että Ruotsi on tutkinut ajatusta “sähköisen valuutan” käyttöönotosta, vaikka se on vielä alkuvaiheessa.

Toinen mielenkiintoinen asia, jota tapahtuu Ruotsissa, on se, että hallitus on alkanut takavarikoida kryptovaluutta velallisilta.

Yksi ICO on estänyt ruotsalaisia ​​osallistumasta, vaikka siellä on 11 ja yksi pörssi.

Sveitsi

Turvallisuusluokka: 6.3

Sveitsissä kryptovaluutta on laillista ja sillä on suhteellisen hyvä maine.

Zugissa ja Tucinossa maksut kryptovaluutassa ovat laillisia myös valtion virastoille, eikä ICO: ista ole tällä hetkellä sääntelyä, mutta joissakin tapauksissa saatetaan tarvita pankkilisenssi.

Sveitsi tunnetaan yhtenä kryptovaluuttaystävällisimmistä maista maailmassa. Se on johtanut Ethereum -säätiön ja Libra Associationin pääkonttoria siellä.

Kattavampi kryptovaluutta-asetus voidaan ottaa käyttöön jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

Kolme ICO: ta on estänyt sveitsiläisiä osallistumasta, vaikka siellä on 238 ja kaksi pörssiä.

Yhdistynyt kuningaskunta

Turvallisuusluokka: 6.2

Isossa-Britanniassa kryptovaluutta on laillista, eikä erityistä sääntelyä ole vielä voimassa. Siitä huolimatta on olemassa useita verolakeja, joita ihmisten on noudatettava.

Kryptovaluutta katsotaan ulkomaiseksi rahaksi (vaikkakaan ei lailliseksi maksuvälineeksi) ja vaikuttaa siihen, kuinka sitä verotetaan verrattuna moniin maihin, jotka pitävät sitä hyödykkeenä tai rahoitusvälineenä.

Kryptovaluuttaan sovelletaan arvonlisäveroa, kun se ostetaan toimittajalta.

Yritysveroa sovelletaan valuutanvaihtoon, ja yhtiöimättömien yritysten on maksettava tulovero.

Yksi Ison-Britannian tärkeimmistä haitoista on, että ICO: ita säännellään tiukasti.

11 ICO: ta on rajoitettu Yhdistyneestä kuningaskunnasta tulleille ihmisille, vaikka siellä on 421 ja kuusi pörssiä.

Ukraina

Turvallisuusluokka: 5.8

Ukrainassa kryptovaluutta on laillista, eikä kryptovaluutta-asetusta ole voimassa, vaikka sitä ei pidetä rahana.

Tilanne voi kuitenkin muuttua helposti, koska Ukraina on harkinnut salausvaluutan kieltämistä, ellei muutaman seuraavan vuoden aikana ole otettu käyttöön asetusta.

Tällä hetkellä krypto-valuutan kaivostoimintaa ei veroteta eikä ICO: ista ole lakeja.

Viisi ICO: ta on estänyt ukrainalaisia ​​osallistumasta, vaikka siellä on 39 ja kolme pörssiä.

Pohjois-Amerikka

Pohjois-Amerikan maiden kartta

Yhdysvallat on Pohjois-Amerikan edistyksellisin maa kryptovaluutan sääntelyn kannalta.

Suuri osa Keski-Amerikasta ja Karibialta on jäljessä muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, kuten Costa Rica ja Jamaika.

Pohjois-Amerikassa on muutama poikkeus maista, joilla on kova asenne kryptovaluuttaan. Suurimmaksi osaksi sääntelyä ei kuitenkaan ole.

Anguilla

Turvallisuusluokka: 3.4

Anguillassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, vaikka jotakin kryptovaluutta-asetusta on jo käytössä, vaikka se koskee lähinnä ICO: ita.

Anguilla otti käyttöön Anguilla Utility Token Offering Act -säädöksen joidenkin ICO: iden sääntelemiseksi, kun taas toiset pitivät arvopapereita sääntelemällä nykyinen asetus.

Anguillan ICO: n on maksettava rekisteröintimaksu ja 1,5%: n maksu heidän keräämästä kokonaismäärästä.

Anguilla on osa ECCB: n (Itä-Karibian keskuspankki) pilottihanketta, jolla testataan kryptovaluutta oman kansallisen valuutan rinnalla.

Kaksi ICO: ta sijaitsee Anguillassa.

Antigua ja Barbuda

Turvallisuusluokka: 2.8

Antigua ja Barbuda, kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa, vaikka tulevaisuudessa niitä saattaa olla ja ICO: t ovat sallittuja.

Hallitus on tukenut Antiguan ja Barbudan kehityskolikoiden kehittämistä, vaikka se ei ole valtion tukema.

Antigua ja Barbuda ovat osa ECCB: n pilottihanketta, jolla testataan kryptovaluutta oman kansallisen valuutan rinnalla.

Yksi ICO on estänyt Antiguan ja Barbudan ihmisiä osallistumasta.

Aruba

Turvallisuusluokka: 2.5

Arubassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Aruban ihmisiä osallistumaan.

Bahama

Turvallisuusluokka: 3.1

Bahama-alueella kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, ja sääntely riippuu siitä, määritetäänkö kryptovaluutta arvopaperiksi, valuutaksi vai hyödykkeeksi.

Bahaman hallitus haluaa käyttää blockchain-tekniikkaa liiketoimien yksinkertaistamiseksi.

Bahama harkitsee myös lakiesityksen toteuttamista estääkseen kryptovaluutta käyttämästä rahanpesuun ja terrorismin rahoittamiseen.

Bahama voi myös tuoda salausvaluutat Bahaman keskuspankin alle ja saattaa ottaa käyttöön Bahaman dollarin digitaalisen version.

Kaksi ICO: ta on rajoitettu osallistumaan Bahaman ihmisiin, vaikka siellä on kuusi.

Barbados

Turvallisuusluokka: 3.4

Barbadosissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Barbados voi pian luoda oman kryptovaluuttansa, joka olisi sidottu Barbadoksen dollariin Bitt Inc -nimisen yrityksen kautta.

Yksi ICO on rajoittanut Barbadosista tulevia ihmisiä osallistumaan, vaikka siellä toimii neljä ICO: ta.

Belize

Turvallisuusluokka: 3.2

Belizessä kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kaupankäyntiä harjoittavia yrityksiä säätelee Belizen kansainvälinen rahoituspalvelukomissio, mutta niillä ei ole mitään säännöksiä kryptovaluutasta.

Seitsemän ICO: ta on rajoittanut Belize-ihmisiä osallistumaan, vaikka siellä on 41.

Bermuda

Turvallisuusluokka: 3.3

Bermudassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Yksi ICO on rajoittanut Bermudan ihmisiä osallistumaan, vaikka siellä on neljä ICO: ta.

Bonaire

Turvallisuusluokka: 2.9

Bonairessa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Mikään ICO ei ole rajoittanut Bonaire-ihmisiä.

Britannian Neitsytsaaret

Turvallisuusluokka: 4,0

Britannian Neitsytsaarilla kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä vielä ole olemassa mitään kryptovaluutta-asetusta, vaikka on ehdotettu, että joitain nykyisiä säännöksiä sovelletaan.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut osallistujia Britannian Neitsytsaarilta, vaikka siellä on 62 ja kaksi pörssiä.

Kanada

Turvallisuusluokka: 4.4

Kanadassa kryptovaluutan omistaminen ja käyttö on laillista, mutta monet pankit eivät ole mahdollistaneet kryptovaluutan ostamista pankki- tai luottokorteilla.

Oletettavasti tämä kielto on vain väliaikainen, kunnes sääntelyviranomaiset ymmärtävät paremmin kryptovaluutta. Vakaa kryptovaluutan sääntely on vielä tulossa, eikä kryptovaluutta myöskään pidetä laillisena maksuvälineenä.

Salausvaluutta on myös verotettava ja sitä pidetään hyödykkeenä.

153 ICO: ta on rajoittanut osallistujia Kanadasta, vaikka siellä on 100 ja kaksi pörssiä.

Caymansaaret

Turvallisuusluokka: 3.1

Caymansaarilla ei ole vielä erityistä kryptovaluutta-asetusta, vaikka nykyisiä lakeja voitaisiin soveltaa tietyissä olosuhteissa.

Nämä voivat olla rahanpesua, arvopapereita ja sähköisiä liiketoimia koskevia lakeja.

16 ICO: ta on rajoittanut osallistumista Kaymansaarilta, vaikka siellä on 101.

Costa Rica

Turvallisuusluokka: 6.9

Costa Ricassa kryptovaluutta on laillista, vaikka sitä ei pidetä laillisena maksuvälineenä tai edes ulkomaan valuuttana.

Vaikka Costa Rican keskuspankki on antanut varoituksia kryptovaluutasta, se on myös sanonut, että se ei halua säännellä tai valvoa cryptocurrency -maksuja.

11 ICO: ta sijaitsee Costa Ricassa.

Kuuba

Turvallisuusluokka: 0,8

Kuubassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä tunnettua kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

88 ICO: ta on kieltänyt Kuubalta tulevien ihmisten osallistumisen.

Curaçao

Turvallisuusluokka: 3.0

Curaçaossa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Yksi ICO sijaitsee Curaçaossa.

Dominica

Turvallisuusluokka: 2.2

Dominikassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Dominica on osa ECCB: n pilottihanketta, jolla testataan kryptovaluutta oman kansallisen valuutan rinnalla.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Dominican ihmisiä osallistumaan.

Dominikaaninen tasavalta

Turvallisuusluokka: 2.8

Dominikaanisessa tasavallassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia. Kryptovaluuttaa ei pidetä laillisena maksuvälineenä, eikä rahoituslaitoksia saa käyttää sitä tapahtumiin.

Yksilöt voivat silti käyttää kryptovaluutta omalla vastuullaan.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Dominikaanisen tasavallan ihmisiä osallistumaan, vaikka kolme sijaitsee siellä.

El Salvador

Turvallisuusluokka: 1.6

El Salvadorissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä niitä pidetä laillisena maksuvälineenä. ICO: t ovat myös teknisesti kiellettyjä.

Neljä ICO: ta on rajoittanut El Salvadorista tulevien ihmisten osallistumista.

Grönlanti

Turvallisuusluokka: 2.6

Grönlannissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Grönlannissa ei ole ICO: ta.

Grenada

Turvallisuusluokka: 2.6

Grenadassa ei tällä hetkellä säännellä kryptovaluuttoja, vaikka se on osa ECCB: n kokeiluja testata kryptovaluutta oman kansallisen valuutan rinnalla.

Yksi ICO on rajoittanut osallistujia Grenadasta.

Guadeloupe

Turvallisuusluokka: 2.6

Guadeloupessa, on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Mikään ICO ei ole estänyt Guadeloupen ihmisiä osallistumasta.

Guatemala

Turvallisuusluokka: 2.0

Guatemalassa kryptovaluutta on kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kryptovaluuttoja ei pidetä laillisina maksuvälineinä tai edes ulkomaan valuuttoina, ja kansalaisia ​​varoitetaan kryptovaluutan vaaroista.

Kaksi ICO: ta on estänyt Guatemalan ihmisiä osallistumasta.

Haiti

Turvallisuusluokka: 1.5

Haitissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Viisi ICO: ta ovat rajoittaneet Haitista tulevien ihmisten osallistumista.

Honduras

Turvallisuusluokka: 1.9

Hondurasissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Hondurasin keskuspankki sanoi, että se ei tue kryptovaluuttoja, ja kansalaiset käsittelevät niitä omalla vastuullaan.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Hondurasista tulleita ihmisiä.

Jamaika

Turvallisuusluokka: 5.8

Jamaikalla kryptovaluutta on laillista, vaikka sitä ei pidetä laillisena maksuvälineenä tai valuuttana, ja hallitus on varoittanut niihin liittyvistä riskeistä.

Yksi ICO on rajoittanut Jamaikasta tulevia ihmisiä osallistumaan, vaikka yksi sijaitsee siellä.

Martinique

Turvallisuusluokka: 2.4

Martiniquessa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Martiniquessa ei sijaitse yhtään ICO: ta.

Meksiko

Turvallisuusluokka: 6.7

Meksikossa kryptovaluutta on laillista ja keskuspankin sääntelemää.

Meksiko on päivittänyt rahanpesulainsäädäntönsä koskemaan kryptovaluutta, ja kryptovaluuttaan liittyviä palveluja tarjoavien yritysten on selitettävä niihin liittyvät riskit.

Yksi ICO on rajoittanut meksikolaisia ​​osallistumaan, vaikka siellä on 14 ja yksi pörssi.

Montserrat

Turvallisuusluokka: 2.4

Montserratissa ei ole olemassa erityisiä lakeja kryptovaluutan sääntelystä.

Montserrat on osa ECCB: n pilottihanketta, jolla testataan kryptovaluutta oman kansallisen valuutan rinnalla.

Montserratissa ei ole ICO: ita.

Nicaragua

Turvallisuusluokka: 4.6

Nicaraguassa kryptovaluutta on laillista.

Kaksi ICO: ta on estänyt Nicaraguan ihmisiä osallistumasta.

Panama

Turvallisuusluokka: 2.6

Panamassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Neljä ICO: ta on rajoittanut Panamasta tulleita ihmisiä, vaikka siellä on 15 ja kaksi vaihtoa.

Saint Kitts ja Nevis

Turvallisuusluokka: 3.2

St Kittsissä ja Nevisissä kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

St Kitts ja Nevis ovat osa ECCB: n pilottihanketta, jolla testataan kryptovaluutta oman kansallisen valuutan rinnalla.

Yksi ICO on rajoitettu St Kitts ja Nevis, vaikka 14 sijaitsee siellä.

Saint Lucia

Turvallisuusluokka: 2.1

St Luciassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä sitä vielä ole, ja kryptovaluutta-asetus on voimassa.

St Lucia on osa ECCB: n pilottihanketta, jolla testataan kryptovaluutta oman kansallisen valuutan rinnalla.

Yksi ICO on rajoittanut St Lucian ihmisiä osallistumaan, vaikka yksi on siellä.

Saint Martin

Turvallisuusluokka: 2.2

Saint Martinissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Mikään ICO ei ole estänyt Saint Martinin ihmisiä osallistumasta.

Saint Vincent ja Grenadiinit

Turvallisuusluokka: 2.8

St Vincentissä ja Grenadiinissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

St Vincent ja Grenadiinit ovat osa ECCB: n pilottihanketta, jolla testataan kryptovaluutta oman kansallisen valuutan rinnalla.

Yksi ICO on rajoittanut St Vincentin ja Grenadiinien ihmisiä osallistumasta, vaikka siellä on neljä ICO: ta ja yksi pörssi.

Sint Maarten

Turvallisuusluokka: 2.2

Sint Maartenissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa

Mikään ICO ei ole rajoittanut Sint Maartenin ihmisiä osallistumaan.

Trinidad ja Tobago

Turvallisuusluokka: 3.3

Trinidadissa ja Tobagossa kryptovaluutta on laillista, vaikka hallitus ei hyväksy ICO: ta viittaamalla niihin liittyviin lukuisiin riskeihin.

27 ICO: ta on rajoittanut Trinidadin ja Tobagon ihmisiä.

Turks-ja Caicossaaret

Turvallisuusluokka: 2.7

Turks- ja Caicossaarilla kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kolme ICO: ta sijaitsee Turks- ja Caicossaarilla.

USA

Turvallisuusluokka: 7.5

Yhdysvalloissa kryptovaluutta on laillista, vaikka sääntely on ehkä tiukin maailmassa.

Tämän vuoksi monet kryptovaluuttoja käsittelevät kansainväliset yritykset eivät tarjoa palveluja Yhdysvaltain kansalaisille.

USA on ehkä tärkein katsottava maa, kun siellä noudatettavaa kryptovaluutta-asetusta todennäköisesti noudatetaan liittolaistensa ja muun maailman keskuudessa.

Kuten monet muutkin kansakunnat, USA on pitkälti huolehtinut rahanpesun hillitsemisestä ja terrorismin rahoituksen torjunnasta, minkä vuoksi se on niin tiukka salausvaluutoille, erityisesti ICO: lle..

Eri osavaltioissa saattaa olla erilaisia ​​lakeja siitä, miten kryptovaluutta voidaan käyttää. Esimerkiksi BitLicense New Yorkissa.

Raskaat vaatimukset koskevat myös kryptovaluutan vaihtoa, ja kryptovaluutta katsotaan omaisuudeksi, ei valuutaksi. Veroja sovelletaan myös kryptovaluuttoihin.

1475 ICO: ta on rajoitettu Yhdysvalloissa, vaikka siellä on 681 ja 15 pörssiä.

Yhdysvaltain Neitsytsaaret

Turvallisuusluokka: 2.8

Yhdysvaltain Neitsytsaarilla kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Yhdysvaltain Neitsytsaarilla ei ole ICO: ta.

Oseania

Oseanian maiden kartta

Australia ja Uusi-Seelanti johtavat suurelta osin tietä kryptovaluutan sääntelylle Oseaniassa, ja suurimmalla osalla Tyynenmeren saarivaltioista on tällä hetkellä vähän sääntelyä.

Amerikan Samoa

Turvallisuusluokka: 1.9

Amerikan Samoassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen asia, eikä tällä hetkellä ole kryptovaluutta-asetusta.

Kolme ICO: ta on estänyt Amerikan Samoa-ihmisiä osallistumasta.

Australia

Turvallisuusluokka: 6.7

Australiassa kryptovaluutta on laillista, vaikka sitä ei katsota rahaksi eikä ulkomaan valuutaksi.

Jos liiketoimet ovat suurempia kuin 10 000 dollaria, niitä voidaan soveltaa myyntivoittoveroon. Tavaroiden ja palvelujen vero on myös sovellettava.

Kaivosyhtiöiden on myös maksettava veroa.

Australia on muuttanut rahanpesua ja terrorismin vastaista lainsäädäntöään sisällyttämällä kriittisen valuutanvaihdon sääntelyyn. Heidän on ilmoitettava epäilyttävistä liiketoimista.

Australian arvopaperikomissio on myös varoittanut kansalaisia ​​kryptovaluuttakaupan vaaroista.

12 ICO: ta on rajoittanut ihmisiä Australiasta, vaikka siellä on 99 ja neljä pörssiä.

Mikronesian liittovaltio

Turvallisuusluokka: 2.0

Mikronesian liittovaltioissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut osallistujien osallistumista Mikronesian liittovaltioista.

Fidži

Turvallisuusluokka: 2.6

Fidžillä kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Yksi ICO on rajoittanut Fidžin asukkaiden osallistumista.

Ranskan Polynesia

Turvallisuusluokka: 3.0

Ranskan Polynesiassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Yksi ICO sijaitsee Ranskan Polynesiassa.

Guam

Turvallisuusluokka: 1.7

Guamissa kryptovaluutta on kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kolme ICO: ta ovat rajoittaneet Guamin henkilöiden osallistumista.

Kiribati

Turvallisuusluokka: 2.5

Kiribatissa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kiribatissa ei ole ICO: ta.

Marshallsaaret

Turvallisuusluokka: 3.2

Marshallinsaarilla, kun salausvaluutan sääntely on harmaalla alueella, maa on luomassa omaa kryptovaluuttansa nimeltä SOV.

SOV toimii Yhdysvaltain dollarin rinnalla, ja sitä voidaan käyttää velkoihin, julkisiin maksuihin, veroihin ja maksuihin. Jossain vaiheessa tulevaisuudessa myös SOV: lle on olemassa ICO.

Yksi ICO on rajoitettu Marshallinsaarten asukkaisiin, vaikka sieltä on käynnistetty seitsemän.

Nauru

Turvallisuusluokka: 1.5

Naurussa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kaksi ICO: ta on estänyt Naurun ihmisiä osallistumasta.

Uusi-Caledonia

Turvallisuusluokka: 1.7

Uudessa-Kaledoniassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kaksi ICO: ta on estänyt Uuden-Kaledonian ihmisiä osallistumasta, vaikka yksi sijaitsee siellä.

Uusi Seelanti

Turvallisuusluokka: 5.0

Uudessa-Seelannissa kryptovaluutta on laillista, vaikka salausvaluutan sääntely ei ole vielä täysin selvää.

ICO: n luokittelusta riippuen, eri sääntöjä voidaan soveltaa, eikä ole myöskään vielä selvää, miten kryptovaluutta verotetaan..

29 ICO: ta on rajoittanut osallistujia Uudesta-Seelannista, vaikka siellä on kahdeksan ja neljä pörssiä.

Palau

Turvallisuusluokka: 2.1

Palaussa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Yksi ICO on rajoittanut palaualaisia ​​osallistumasta.

Papua-Uusi-Guinea

Turvallisuusluokka: 1.4

Papua-Uudessa-Guineassa kryptovaluutta on kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kolme ICO: ta ovat estäneet Papua-Uusi-Guineasta tulevia ihmisiä osallistumasta.

Samoa

Turvallisuusluokka: 1.7

Samoassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa, vaikka hallitus on varoittanut kansalaisiaan liittyvistä riskeistä.

Kolme ICO: ta on estänyt Samoa-ihmisiä osallistumasta, vaikka kaksi sijaitsee siellä.

Solomonsaaret

Turvallisuusluokka: 2.2

Salomonsaarilla kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Salomonsaarilla ei ole ICO: ta.

Tonga

Turvallisuusluokka: 1.5

Tongassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kaksi ICO: ta on rajoittanut Tongasta tulleita ihmisiä.

Tuvalu

Turvallisuusluokka: 2.1

Tuvalussa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Tuvalussa ei ole ICO: ta.

Vanuatu

Turvallisuusluokka: 0,6

Vanuatussa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole voimassa.

39 ICO: ta on rajoittanut Vanuatusta tulevien ihmisten osallistumista, vaikka kaksi siellä onkin.

Etelä-Amerikka

Etelä-Amerikan maiden kartta

Etelä-Amerikassa jotkut kansat ovat edelläkävijöitä kryptovaluutan käyttöönotossa, kuten Argentiina ja Venezuela, jotka ovat luoneet oman salauksensa.

Samaan aikaan luoteeseen, Boliviaan ja Ecuadoriin, kryptovaluutta on laitonta.

Argentiina

Turvallisuusluokka: 7,0

Argentiinassa kryptovaluutta on laillista, vaikka niitä ei pidetä laillisena valuuttana eikä laillisena maksuvälineenä.

Argentiinan tiedetään valvovan tiukasti ulkomaan valuuttoja, mikä on lisännyt yleisön kiinnostusta kryptovaluuttaan.

Toistaiseksi ei ole mitään säännöksiä kryptovaluutasta, vaikka krypto-valuutan kaupasta saatavat voitot voidaan verottaa.

Seitsemän ICO: ta sijaitsee Argentiinassa ja yksi pörssi.

Bolivia

Turvallisuusluokka: 1.1

Boliviassa kryptovaluutta on laitonta, ja keskuspankki on varoittanut kansalaisia ​​kryptovaluuttaan liittyvistä vaaroista.

31 ICO: ta on estänyt Boliviasta tulevia ihmisiä osallistumasta.

Brasilia

Turvallisuusluokka: 6.6

Brasiliassa kryptovaluutta on laillista, ja sääntelyä ei tällä hetkellä ole käytännössä olemassa, ja hallitus on varoittanut kansalaisiaan kryptovaluuttaan liittyvistä vaaroista.

Mielenkiintoista on, että yksi Brasilian entisistä presidenteistä vangittiin rahan pesemisestä kryptovaluuttoihin. Tämä näyttää kuitenkin vaikuttaneen vain vähän ihmisten käsityksen muuttamiseen.

Kolme ICO: ta on rajoittanut Brasiliasta tulleita ihmisiä, vaikka siellä on 12 ja kuusi pörssiä.

Chile

Turvallisuusluokka: 6.8

Chilessä kryptovaluutta on laillista, vaikka niillä ei ole erityistä laillista tunnustusta, eikä mikään viranomainen säännellä sitä.

Seitsemän ICO: ta sijaitsee Chilessä ja yksi pörssi.

Kolumbia

Turvallisuusluokka: 5.0

Kolumbiassa kryptovaluutan laillinen tila ei ole täysin selvä, vaikka sitä ei pidetä laillisena maksuvälineenä tai edes arvopaperina, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kolumbian talousvalvonta on varoittanut kansalaisia ​​kryptovaluuttaan liittyvistä riskeistä.

Neljä ICO: ta sijaitsee Kolumbiassa.

Ecuador

Turvallisuusluokka: 1.3

Ecuadorissa kryptovaluutta on laitonta, eikä sitä pidetä laillisena maksuvälineenä.

Teknisesti ottaen Ecuador ei kuitenkaan voi estää maansa ihmisiä ostamasta kryptovaluutta Internetin kautta.

Ecuadorin keskuspankki on myös tuonut esiin joitain kryptovaluuttaan liittyviä riskejä.

27 ICO: ta on estänyt ihmisiä Ecuadorista osallistumasta, vaikka yksi ICO sijaitsee siellä.

Falkland saaret

Turvallisuusluokka: 2.7

Falklandin saarilla kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Falklandin saarilla ei ole ICO: ta.

Ranskan Guayana

Turvallisuusluokka: 2.7

Ranskan Guayanassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Ranskan Guayanassa ei ole yhtään ICO: ta.

Guyana

Turvallisuusluokka: 1.2

Guyanassa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

12 ICO: ta on estänyt Guyanan ihmisiä osallistumasta.

Paraguay

Turvallisuusluokka: 2.4

Paraguayssa cryptocurrency on edelleen kiistanalainen, eikä cryptocurrency -asetusta ole vielä voimassa.

Yksi ICO sijaitsee Paraguayssa.

Peru

Turvallisuusluokka: 2.7

Perussa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kaksi ICO: ta sijaitsee Perussa.

Suriname

Turvallisuusluokka: 1.1

Surinamessa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Kolme ICO: ta ovat rajoittaneet Surinamessa olevien ihmisten osallistumista.

Venezuela

Turvallisuusluokka: 4.2

Venezuelassa kryptovaluutta on laillista, vaikka kryptovaluutan sääntely ei tässä vaiheessa ole selvää.

Yhdysvaltojen pakotteiden kiertämiseksi Venezuela on luonut oman kryptovaluutan nimeltä Petro, jota tukee Venezuelan öljyn arvo.

Venezuela toivoo, että ajan mittaan Petro tulee lailliseksi maksuvälineeksi kaikille liiketoimille.

16 ICO: ta on rajoittanut Venezuelan ihmisiä osallistumaan, vaikka siellä on kolme ja yksi pörssi.

Uruguay

Turvallisuusluokka: 2.2

Uruguayssa kryptovaluutta on edelleen kiistanalainen, eikä kryptovaluutta-asetusta ole vielä voimassa.

Yksi ICO sijaitsee Uruguayssa.

Avainkohdat

Jos muistat jotain tästä artikkelista, tee siitä nämä avainkohdat.

  • Salausvaluutan sääntely vaihtelee maanosissa. Jotkut alueet ovat enemmän pro-kryptovaluutta kuin toiset.
  • Jotkut kansat ovat päättäneet olla sääntelemättä kryptovaluuttoja. Tämän ansiosta teollisuus on voinut kukoistaa näissä maissa.
  • Ranska on korkeimmalla sijalla kansakunnan kannalta suotuisa kryptovaluutan sääntely. Jemen on alimmalla sijalla.
  • Eri kansat luokittelevat ja verottavat kryptovaluutta ja ICO: ita eri tavoin. Kryptovaluutta ei aina pidetä valuuttana; monissa tapauksissa se on hyödyke.

Opi käymään kauppaa kryptovaluuttakauppakurssillamme

Haluatko oppia lisää muista kryptovaluutoista ja niiden kaupasta? Rekisteröidy sitten kryptovaluuttakauppakurssillemme!

Jos pidit tämän artikkelin lukemisesta osoitteesta Kaupankäynnin koulutus, anna sille tykkäys ja jaa se kenellekään muulle, josta luulet sen myös kiinnostavan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map