Kryptovaluutan sijoittamiseen liittyviä vinkkejä ja virheitä, joita on vältettävä

Aiotko aloittaa kryptovaluutan sijoitusmatkan ja haluat tietää parhaat sijoitusvinkit? Tai ehkä olet kauppias ja uskot tekevän liikaa virheitä. Alla esitämme sinulle salauksen sijoitusvinkit ja virheet, joita sinun tulisi välttää.

Kryptovaluutan sijoitusvinkit

Kryptovaluutta sijoitusvirheitä välttää

Kryptovaluutat kasvavat merkittävästi, ja niistä on tullut erinomainen sijoitusmahdollisuus. Heidän ympärillään oli alussa skeptisyyttä, mutta nyt kun monet pankit ja rahoituslaitokset sijoittavat Bitcoiniin suuria määriä rahaa ja käynnistävät kryptovaluuttapalvelunsa, skeptisyys vähenee vähitellen..

Tällaisten uutisten avulla huomio on jo kääntynyt kryptovaluuttoihin ja Bitcoinilla on itse asiassa eniten aktiivisia osoitteita vuodesta 2017 kun se osui 20000 dollariin.

Joten, jos aiot aloittaa sijoituksesi, olemme täällä Trading Educationissa valmistaneet parhaat kryptovaluutta-sijoitusvinkit ja yleisimmät virheet, joita vältetään.

Kryptovaluutan sijoitusvinkit

Kryptovaluutan sijoitusvinkit ovat aina hyödyllisiä, koska ne auttavat sijoittajia ja varsinkin kryptovaluutan aloittelijoita lyhentämään tietä menestykseen.

Opeta itsellesi kryptovaluutta

Sinun on otettava salausvaluutat vakavasti ja poistettava vaikutelma, että ne ovat tapa rikastua nopeasti. Perinteisellä tapalla säästää rahaa todennäköisemmin pankkien ja rahoituslaitosten kautta. Jos tarvitsemme apua tai jos teemme virheen lähettämällä rahaa väärään osoitteeseen, voimme soittaa asiakaspalveluun, ja he palauttavat tapahtuman.

Sinun on pidettävä mielessä, että tätä ei voi tapahtua kryptovaluuttojen kanssa. Kukaan ei omista niitä; heillä ei ole toimitusjohtajaa. Ne ovat täysin hajautettuja, ja jos olet huijauksen uhri, niin paluuta ei ole. Siksi ota kryptovaluutta ja blockchain-tekniikka vakavasti, ja tällä tavalla pystyt erottamaan Internetissä lailliset asiat ja huijaukset.

1. Valitse strategia, johon olet mukavampi

On olemassa useita strategioita, joilla voit hyötyä kryptovaluutoista. Kokemuksesi huomioon ottaen sinun tulisi kuitenkin valita strategia, jonka kanssa olet mukavin. Esimerkiksi päiväkauppa vaatii enemmän taitoja ja tietoa kaavioiden lukemisesta ja markkinoiden ennustamisesta. Sitä vastoin HODLing ei vaadi erityistä tietoa, koska voit ostaa vain kolikon ja odottaa, että sen arvo kasvaa. Joten kaikki riippuu kokemuksestasi ja halustasi oppia.

2. Ymmärrä volatiliteetti

Luonnollisesti kryptovaluutat ovat epävakaita, mikä tarkoittaa, että niiden hinta nousee ja laskee usein. Itse asiassa tätä pidetään hyvänä mahdollisuutena hyötyä sijoittajilta, ja jos onnistut ymmärtämään volatiliteetin pohjimmiltaan, pystyt suunnittelemaan paremman sijoitusstrategian. Lisäksi sinun on valmistauduttava henkisesti hintojen vaihteluihin äläkä tunne tai liian yllättynyt. Odota kaikkea, kun on kyse kryptovaluutoista!

3. Varo huijauksia – omistatko tutkimusta

Internet tunnetaan ansaintamahdollisuuksistaan, mutta myös monista huijauksista ja hakkeroista, joita on tapahtunut koko historian ajan. Jopa alussa olevat kryptovaluutat ovat monien ihmisten kuvanneet huijauksia, jopa vaikutusvaltaisten julkkisten keskuudessa. Nykyään salausmaailmassa tarjotaan huijauksia muodossa "tilaisuus" Investoida.

Joskus kun heräät aamulla, sähköpostisi voi olla täynnä tarjouksia, jotka näyttävät laillisilta, mutta he ovat huijareita, jotka yrittävät hyödyntää mahdollisia uhreja. Olet ehkä tarjonnut sijoittamista "todelliset kryptovaluutat", mutta itse asiassa he ovat huijaus.

OneCoin on yksi tunnetuimmista kryptovaluuttahuijauksista. Bulgarialainen nainen Ruja Ignatova mainosti kolikkoa täysin laillisena ja houkutteli sijoittajia keräämällä yhteensä 4 miljardia dollaria. Viranomaiset tunnistivat sen Ponzi-järjestelmäksi. Siksi varokaa, älä kiirehdi, tutkia ja edetä kaupankäynnin seikkailuissa.

4. Ota voittosi

Jos olet houkutellut sijoitustasi pitkään ja huomaat, että sinulla on tarpeeksi voittoa, älä pidä liikaa ja ota voittosi. Voisi ajatella, että ehkä sinulla on kiire, mutta jos sinulla on esimerkiksi 600% voitto, sinulla ei ole mitään odottaa. Jos jatkat HODL: ään 600 prosentin voiton jälkeen, se voi olla liiallista, koska kun puhumme kryptovaluutoista, et koskaan tiedä, ne voivat kaatua, etkä saa mitään voittoa. Itse asiassa sinulla on riski menettää jopa sijoittamasi rahat.

5. Yritä sijoittaa oikeaan aikaan

Voisimme kutsua tätä toisin nimellä "osta vähän ja myy korkealla" sääntö. Sijoittaminen oikeaan aikaan on kriittisten valuuttojen tärkein komponentti, erityisesti HODLereille. Esimerkiksi, jos palataan vuoteen 2017, jolloin kryptovaluutat kokivat rajun hinnankorotuksen, ne, jotka olivat sijoittaneet aikaan, jolloin Bitcoinin hinta oli hyvin alhainen, antoivat valtavia voittoja, kun hinta nousi. Vaikka tämä liittyy vähän onnea, ajan tasalla pysyvät tietävät aina, milloin sijoittaa rahansa kryptovaluuttoihin.

Toinen esimerkki on nyt, koronaviruksen aikaan, Bitcoin melkein kosketti 3000 dollaria vuoden 2020 alussa ja sitten hinta nousi asteittain. Tällä hetkellä se on tällä hetkellä hieman yli 15800 dollaria. HODLer, joku, joka on sijoittanut maaliskuussa 2020, nauttii voitoista, jos hän haluaa saada ne tai voi vielä odottaa, toivoen, että Bitcoinin arvo kasvaa.

6. Valitse turvallinen kryptovaluutan vaihto

Yritä valita paras niistä monista kryptovaluutanvaihdoista, jotka toimivat siellä. On tärkeää valita pörssi, jolla on alhaiset maksut ja joka on turvallinen. Kiinnitä erityistä huomiota valitsemasi lämmönvaihtimen turvallisuuteen. Pörssit tietävät usein olevan hakkereiden uhreja.

Tunnetuin vaihto-hakkerointi on Mt. Gox-vaihto, joka hakkeroitiin vuonna 2014 ja menetti siten 850 000 bitcoinia, joiden arvo oli 450 miljoonaa dollaria tuolloin. Itse asiassa Mt. Gox on yksi suurimmista skandaaleista kryptovaluuttojen historiassa. Siksi on erittäin tärkeää valita pörssi, jolla on korkea turvallisuus. eToro Esimerkiksi välitys on arvostettu korkean turvallisuuden kautta, jonka avulla voit sijoittaa kryptovaluuttoihin epäröimättä.

7. Ymmärrä kuumat ja kylmät lompakot

Joten, kuten edellä mainittiin, kryptovaluuttoja ei voida varastoida pankkiin kuten perinteisiä valuuttoja. Kryptovaluutat tallennetaan ns. Lompakkoihin. On tärkeää ymmärtää ero kuuman ja kylmän lompakon välillä. Kuumat lompakot ovat yhteydessä Internetiin. Joten ne ovat online-verkkosivustoja, joihin voit tallentaa kryptovaluuttasi. eToro-lompakko, Esimerkiksi, se on helppokäyttöinen alusta, joka tukee yli 120 kryptovaluutta.

Samaan aikaan kylmät lompakot ovat laitteita, yleensä USB-muodossa, johon voit tallentaa kryptovaluuttasi. He erottuvat enemmän turvallisuudesta, koska he eivät ole yhteydessä Internetiin. Siksi heitä ei voida hakkeroida.

8. suhtaudu yksityisyyteen vakavasti

On selvää, että on ihmisiä, joihin luotat. Mutta loppujen lopuksi, kun kyseessä on kryptovaluutta, ole varovainen äläkä luota kaikkiin. On parasta olla jakamatta salasanojasi tai yksityisiä avaimiasi kenellekään. Erityisesti yksityiset avaimet. Kenelläkään ei pitäisi olla pääsyä niihin, paitsi sinä, koska yksityiset avaimet suojaavat varoja varkauksilta.

9. Harkitse salauskauppabotin käyttöä

Salausvaluuttamarkkinat toimivat ympäri vuorokauden, 7 päivää viikossa. Joten mahdollisuudet hyötyä salausinvestoinneista ovat monet. Siksi tervetullut vaihtoehdot olisivat automaattisten kaupankäyntiohjelmistojen tai muuten kaupankäyntirobottien käyttö.

Cryptonomistin mukaan tutkimukset ovat osoittaneet, että 86% kaupasta tapahtuu bottien toimesta. Kaupankäyntirobotit toimivat itsenäisesti, ja voit automatisoida sijoitusstrategiasi käyttämällä niitä. Niitä arvostetaan sijoittajien ajan säästämisessä, koska ne toimivat jopa viikonloppuisin, kun vietät perheen kanssa tai vaellat vuorilla.

10. Älä seuraa väkijoukkoa

Joskus kryptovaluutoissa syntyy vaikutelma, että kaikkien tulisi sijoittaa tiettyyn ajanjaksoon, niin sinäkin. Tämä on väärä lähestymistapa. Sinun on pidettävä kiinni suunnitelmastasi suurimman osan ajasta. On paljon "asiantuntijat" yrittää vakuuttaa sinut mihin kolikkoon sijoittaa. Joskus he voivat olla oikeassa, mutta usein myös väärässä.

Jos palataan takaisin, vuonna 2017 salausbuumin aikana syntyi vaikutelma, että kaikkien oli investoitava. Joten ne, joilla ei ollut paljon tietoa asioiden menemisestä, ostivat, kun hinta oli korkea. Se ei kestänyt kauan; hinnat putosivat maahan ja ostajat päätyivät epätoivoisesti. Joten, arvioi itse markkinoiden kehitys ja tee päätöksesi.

11. Ymmärrä kryptovaluutan korrelaatio

Salauskorrelaatio tarkoittaa, että kryptovaluutat ovat yhteydessä toisiinsa siten, että niiden hinta menee samaan suuntaan. Esimerkiksi Bitcoin korreloi Ethereumin kanssa. Suurin osa altcoineista korreloi Bitcoinin kanssa. Joten jos Bitcoinin hinta nousee, niin nousee myös altcoiinien hinta.

Mutta on tapauksia, joissa altcoinien hinta ylittää bitcoinin nousevan hinnan suuremmalla prosenttiosuudella. Siksi, jos ymmärrät kryptovaluuttojen välisen korrelaation, sijoitusstrategiasi tuo sinulle enemmän voittoa.

12. Pysy ajan tasalla

Loppujen lopuksi on hyvä pysyä ajan tasalla. Seuraa uutisia ja lue salaussisältöä mahdollisimman paljon. Usein erilaiset tapahtumat maailmassa vaikuttavat kryptovaluuttojen hintaan, joten pysy ajan tasalla, jotta hintaennusteet voidaan ennustaa mahdollisimman hyvin ja tarkasti.

Kryptovaluutta sijoitusvirheitä välttää

kryptovaluutan sijoitusvirheet

Sijoittajat tekevät monia virheitä joko tiedon puutteesta tai tunteista. Näiden virheiden takia he jättävät paljon rahaa pöydälle. Alla on joitain virheitä, joita sinun ei pitäisi tehdä salaussijoittajana.

1. Sijoittaminen vain yhteen kolikkoon

Yksi yleisimmistä virheistä, joita sijoittajat tekevät, on sijoittaa vain yhteen kolikkoon. Vaikka kryptovaluutat ovat korreloineet, jotkut niistä toimivat paremmin kuin toiset. Epäilemättä Bitcoin on suosikki kryptovaluutta useimmille ihmisille. Mutta monissa tapauksissa juuri uudet, tuntemattomat kryptovaluutat voivat kasvaa 300-400% päivässä, mikä on siten erittäin kannattavaa. Ota siis aikaa, analysoi markkinat ja sijoita useampaan kuin yhteen kryptovaluuttaan. Todellakin, mahdollisuudet voittoon ovat suuremmat.

2. Sijoittamalla kaikki rahat, jotka sinulla on

He eivät tahattomasti sano "Sijoita vain se, mitä sinulla on varaa menettää". Sinun pitäisi tietää, että kryptovaluutat voivat myös pettää sinua, koska niiden hinta voi kaatua useista tekijöistä riippuen. On pidettävä mielessä, että kryptovaluuttoja ohjaavat ohjelmistot, jotka ihminen on luonut koodauksen avulla. Luonteensa vuoksi niille on ominaista volatiliteetti, mikä tarkoittaa, että hinnat vaihtelevat usein. Älä siis koskaan sijoita kaikkea rahaa. Sijoita vain se, mitä sinulla on varaa menettää, jos heidän hintansa kaatuu.

3. Hypeen jälkeen

Usein sijoittajat kohoavat seuraamalla uutisia ja sosiaalisen median surinaa. Siten nämä uutiset vaikuttavat heihin, ja hype loi ja investoi väärään aikaan tai myi kolikoitaan väärään aikaan. Vaikka on hyvä pysyä ajan tasalla, se ei tarkoita, että kaikki uutiset ja ennusteet ovat tarkkoja. Joten sinulla on oltava suunnitelma, jota seuraat, eikä ympärillesi syntynyt hype vaikuta sinuun.

4. Kaupankäynti tunteilla

Tunteet eivät auta kauppiaita ollenkaan. Päinvastoin, ne vahingoittavat kauppiaita vain siksi, että he voivat tehdä vääriä päätöksiä joutuessaan tunteiden vaikutuksen alaiseksi. Tunteet ovat itse asiassa yksi tärkeimmistä syistä elinkeinonharjoittajien mahdollisesti kokeneisiin merkittäviin tappioihin. Niiden takia kauppias voi ostaa tai myydä väärään aikaan. Siksi opi, ettei tunteet vaikuta sinuun ja pidä kiinni suunnitelmastasi.

5. Ylimääräinen kauppa

Loppujen lopuksi olemme ihmisiä ja väsymme. Kun väsymme, teemme enemmän virheitä. Joten pidä taukoja joskus kaupankäynnistä. Älä yritä tehdä paljon kauppoja päivällä, koska kaupankäynti on aikaa vievää ja päivän aikana on vaikea saada paljon hyviä kauppoja. Sinun on tiedettävä, että mitä enemmän kauppoja teet, sitä enemmän maksat maksuja ja verovelvoitteita syntyy.

6. Verojen huomiotta jättäminen

Monet uudet kryptovaluuttoihin sijoittajat eivät edes ajattele verovelvoitteita. Mikä tahansa maan hallitus, joka on myöntänyt kryptovaluutoille laillisen aseman, tietysti verottaa myös niitä, jotka harjoittavat salaustoimintaa. Älä siis aloita sijoittamista kryptovaluuttoihin uskoen, että sinun ei tarvitse maksaa veroja. Tutki ja lue asuinvaltiosi lakeja siitä, miten ne säätelevät kryptovaluuttojen veroja. Joten vuoden lopussa et tule yllättymään!

Valmis sukeltamaan salausmarkkinoille?

Opi sijoittamaan kryptovaluuttoihin kaupankäynnin koulutuksen avulla

Tapa, jolla opit sijoittamaan kryptovaluuttoihin, on perustavanlaatuista. Siksi täällä Trading Educationissa suhtaudumme kaupankäynnin opettamiseen erittäin vakavasti ja yritämme kouluttaa opiskelijoita ja varustaa heidät kehittyneimmillä työkaluilla kaupankäyntiin.

Trading Education on kauppakorkeakoulu, jossa osaavat kaupan ammattilaiset jakavat kaupankäyntikokemuksensa opiskelijoiden kanssa. Kaupankäynnin artikkeliosio on kuin kirjasto, jossa opit kaikki kaupankäynnin kohteena olevat asiat.

Valmistamamme kaupankäyntikurssit ovat parhaita ja luotuja siten, että kaupankäynnin oppiminen on mahdollisimman helppoa ja nopeaa

Aloita kryptovaluutta-sijoituksesi eTorolla

eToro on arvostetuin välitystoiminta maailmassa. eToro sille on ominaista korkea turvallisuus ja käyttäjäystävällinen alusta.

eToro on täydellinen laillinen välitys, jota asianomaiset viranomaiset ovat säännelleet ja lisensoineet. Alustalla on monia ominaisuuksia, ja se on yksi parhaista virtuaalisessa kaupankäynnissä, jossa voit harjoittaa kauppaa 100 kt: lla tämän ominaisuuden ansiosta.

EToro tunnetaan myös "Kopiointikauppa" ominaisuus, ja alusta tukee yli 90 kryptovaluutta.

eToro – Paras kryptovaluutta Exchnage sekä sijoittajille että kauppiaille

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut alan luotettavaksi monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Avainkohdat

  • Kryptovaluutat laajenevat, kun rahoituslaitokset ostavat Bitcoinia ja tarjoavat salauspalveluja.
  • Bitcoinilla on eniten aktiivisia osoitteita vuodesta 2017.
  • Kouluta itsesi ja varo huijauksia, kun käydään kauppaa kryptovaluutoilla.
  • Monet sijoittajat joutuivat OneCoinin uhriksi, joka oli bulgarialaisen Ruja Ignatovan ohjaama Ponzi-ohjelma.
  • Jos saat voittoa, on parempi ottaa se eikä odottaa paljon kauemmin.
  • Mt. Gox menetti 850 000 bitcoinia, joiden arvo oli 450 miljoonaa dollaria vuonna 2014, hakkeroinnin takia.
  • On tärkeää, ettet jaa salasanojasi tai yksityisiä avaimiasi kenenkään kanssa.
  • Maineettomat kolikot osoittautuvat monta kertaa kannattavammiksi kuin hyvämaineiset kolikot.
  • Sijoita vain se, mitä sinulla on varaa menettää.
  • Päästä eroon tunteista ja ole tietoinen siitä, että kryptovaluutat ovat verotettuja.

Toivomme varmasti, että nämä vinkit auttavat sinua kaupankäynnillä. Jos olet pitänyt tästä artikkelista, anna tykkäys ja jaa se, jos joku muu haluaa hyötyä siitä.

Muista, että tämän artikkelin vinkit eivät ole sääntöjä, joita sinun on noudatettava. Nämä ovat vain vinkkejä, jotka olemme keränneet kokemuksestamme täällä Trading Educationissa, ja olemme päättäneet jakaa ne kanssasi!

Lue lisää:

Mitä kymmenen suurinta kryptovaluutta sijoittaa vuonna 2021?

Paras kaupankäynnin kohteena oleva altcoiini vuonna 2021

15 parasta syytä sijoittaa kryptovaluuttoihin

Viisi suosituinta kryptovaluuttaa Yhdysvalloissa

Suosituimmat salausvaluutat Isossa-Britanniassa

Paras kryptovaluutta sijoittaa tässä kuussa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner