Kryptovaluutat ostettavaksi, katsottavaksi ja vältettäväksi

Tässä on joitain kryptovaluuttoja, joita saatat ostaa, katsella ja välttää

Mitä kryptovaluuttoja minun pitäisi harkita ostamista? Onko olemassa kryptovaluuttoja, joita minun pitäisi katsella? Ja onko salauksia, joita minun pitäisi ehdottomasti välttää?

Jos haluat tietää, mitkä kryptovaluutat ostaa ja katsella ja mitä välttää, tämä artikkeli on vain sinulle.

Me Trading Educationissa voimme auttaa sinua saamaan syvällisen käsityksen salausmaailmasta ja blockchain-tekniikasta. Ilmoittaudu yksinkertaisesti johonkin online-salauskurssistamme, joka tarjoaa nautinnollisen oppimatkan kryptovaluuttakaupan menestykseen!

Miksi minun pitäisi tietää erilaisista kryptovaluutoista ostaa, katsella ja välttää?

Kryptovaluutat ostettavaksi, katsottavaksi ja vältettäväksi

Paras salausvaluutta

Muut seurattavat salausvaluutat

Entä loput?

Kryptot, joita on vältettävä hinnalla millä hyvänsä

Kun ostat kryptovaluutta

Avainkohdat

Miksi minun pitäisi tietää erilaisista kryptovaluutoista ostaa, katsella ja välttää?

Kryptovaluuttakaupan maailma on saamassa yhä enemmän kannattajia ympäri maailmaa. Sinut mukaanlukien!

Joten, kun olet punninnut sen edut ja haitat, olet päättänyt sukeltaa kryptovaluuttakaupan maailmaan. Voit jopa päätyä ostamaan tai käymään kauppaa lukuisilla kryptovaluutoilla kerralla.


Tietenkin sinun tulisi tehdä niin ymmärtämällä hyvin heidän toimintaansa. Jotkut sopivat hyvin päivittäiseen kaupankäyntiin, kun taas toiset vaihtavat kaupankäyntiä tai jopa pitkäaikaisia ​​sijoituksia.

Salausvaluuttaa tutkittaessa on tärkeää, ettet katso vain sen hintaa ja markkinamuutoksia. Sinun on myös tehtävä melko paljon tutkimusta tekniikan suhteen sen takana, samoin kuin kaikki hallituksen määräykset, jotka voivat vaikuttaa kryptovaluuttakauppaan.

Vasta kun saat tarpeeksi tietoa kryptovaluutan maailman monimutkaisuudesta, voit aloittaa kaupankäynnin onnistuneen kryptovaluuttakauppastrategian ja terveiden kaupankäyntitottumusten luomiseksi..

Näistä syistä on tärkeää tietää erilaisista kryptoista, joita ostaa, katsella ja välttää.

Kryptovaluutat ostettavaksi, katsottavaksi ja vältettäväksi

Katsotaan nyt joitain suosittuja kryptovaluuttoja, joita pidetään hyvinä ostettaviksi, samoin kuin joitain keskeisiä kryptovaluuttoja, joita kannattaa pitää silmällä. Tarkastelemme sitten joitain pahamaineisia kryptoja, joita sinun tulisi välttää.

Paras salausvaluutta

kryptovaluutat ostaa

1. Ethereum (ETH)

Ethereum on yksi parhaista salauksista ostaa. Ehkä yksi houkuttelevimmista näkökohdista on Ethereumin kyky tukea älykkäät sopimukset, mikä tekee siitä erittäin hyödyllisen yrityksille.

Ottaen huomioon sen tekniset edut, ei ole yllätys, että sen lohkoketjun päälle on nyt rakennettu suuri määrä muita kryptoja.

Tämän lisäksi Ethereumilla on laaja joukko dAppsia (hajautetut sovellukset), jotka käyttävät järjestelmäänsä. Kaikki tämä tekee Ethereum suosittu kryptovaluutta ennustetun pitkäikäisyyden kannalta.

Hinnan suhteen Ethereum on ollut melko pysähtynyt viime vuosina, mutta ostajille, jotka haluavat vakautta volatiliteetin sijasta, Ethereum on melko houkutteleva.

Oletko harkinnut ostamista Ethereum?

2. Bitcoin (BTC)

Ehkä et ole yllättynyt nähdessäsi Bitcoin – kaikkien aikojen ensimmäinen ja eniten myydyin salaus – luettelossamme. Korkeasta hinnastaan ​​huolimatta Bitcoin on edelleen suosituin salausvaluutta; pitkälti siksi, että se on vanhin salaus, joten luotettavin.

Siitä huolimatta, Bitcoin on myös kaikkein epävakaisin kryptovaluutta, ehkä jopa kaikkein epävakaisin taloudellinen omaisuus.

Huomaa, että Bitcoinin hinnat käyvät aina läpi syklien. Tämän artikkelin kirjoittamisen ajankohtana Bitcoinin arvo on 16 299 dollaria kolikkoa kohden, mikä on valtava voitto verrattuna vuoden 2018 pahamaineiseen hinnanlaskuun, kun hinnat putosivat 5938,18 dollariin. Valitettavasti tämä saattaa tapahtua uudelleen. Kun? Kuka tietää! Mutta se on pidettävä mielessä.

Vaikka et päättäisi ostaa Bitcoinia, sinun tulisi seurata sitä tarkkaan, koska sen hintaliikkeillä on yleensä vaikutusta muihin kryptovaluuttoihin.

Oletko harkinnut ostamista BTC?

3. Ripple (XRP)

Ripple on toinen suuri salaus ostaa. Ripple pyrkii olemaan käyttökelpoinen keino pankkitapahtumille. Tarkemmin sanottuna Ripple-palvelulla voisi suorittaa maksun toiselle henkilölle yhdessä valuutassa ja he saisivat sen toisessa.

Ripple voi päätyä toimimaan siltana salausteollisuuden ja pankkimaailman välillä. Ripple voi auttaa instituutioita ottamaan käyttöön blockchain-tekniikan ja kryptovaluutan – jotain, mitä epäilemättä jo tapahtuu.

Jos pankit soveltavat Rippleä täysin liiketoimiinsa, kauppiaat, joilla on Ripple, voivat hyötyä siitä huomattavasti.

Tästä huolimatta meidän on huomattava, että suuri osa cryptocurrency -maailmasta on välttänyt Rippleä, koska se yritti viihtyä pankkien kanssa, jotka heille ovat salauksen harrastajien kuolevaisia ​​vihollisia.

Kuinka paljon väreilyä kannattaa vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Oletko harkinnut ostamista XRP?

4. Litecoin (LTC)

Litecoin on toinen suosittu salaus, jonka kannattaa harkita ostamista.

Pidetään Bitcoinin kloonina, Litecoin oli aikoinaan toiseksi käydyin kolikko, varsinkin ennen kuin Ethereum ja Ripple tulivat mukaan.

Vaikka Litecoin on menettänyt vauhtia sen alkuperäisen julkaisun jälkeen vuonna 2011, se on edelleen hyvin arvostettu nimi ja yksi yleisimmin hyväksytyistä kryptovaluutoista maksuja ja tapahtumia varten.

Joissakin mielissä, Litecoin pitää asiat yksinkertaisina, mikä voi toimia sen eduksi ja se voi houkutella yhä enemmän kauppiaita ja sijoittajia.

Oletko harkinnut ostamista LTC?

5. EOS (EOS)

Jos etsit mahtavaa kolikkoa ostettavaksi, harkitse EOS: ta. EOS kilpailee edelleen Ethereumin kanssa saadakseen no. 1 paikka älykkäille sopimuksille ja dApps: lle. Itse asiassa viime vuosina, EOS on saavuttanut suurimman dApps-käyttäjien yhteisön.

Mikä tekee EOS erottuu kyvystään voittaa skaalautuvuus ottamalla käyttöön vaakasuuntainen skaalaus perinteisen pystysuuntaisen skaalauksen yli.

Toisin sanoen järjestelmän kasvaessa laskentatehon lisäämisen sijaan yhtälöön lisätään lisää solmuja (alias koneita). Tietenkin meidän on odotettava ja katsottava, onko tästä menetelmästä todella hyötyä.

Samaan aikaan EOS on edelleen yksi houkuttelevimmista kryptoista ostaa ja myydä kryptovaluuttakaupan maailmassa.

Oletko harkinnut ostamista EOS?

sijoita eosiin

6. Tähti (XLM)

Stellar’s Lumen on yksinkertaisesti tähtien kryptovaluutta, jota voi ostaa.

Ota huomioon, että Tähtien pidetään usein selvästi lähimpänä alustaa Ripplelle. Yksinkertaisesti siksi, että Stellar oli Ripplen XRP: n kova haarukka, jolla oli samanlainen toiminnallisuus tai kyky helpottaa tapahtumia eri kryptovaluuttojen ja fiat-rahojen välillä.

Stellar on kuitenkin erilainen kuin Ripple. Stellarilla on oma koodi. Lisäksi sen päätarkoitus on olla täysin avoimen lähdekoodin helpottamaan yksilöllistä käyttöä ja salaustoimintaa.

Sellaisenaan, Stellar on enemmän työkalu ihmisille ja vähemmän työkalu pankeille, ja se voittaa monien kauppiaiden salauksen salausyhteisössä.

Oletko harkinnut ostamista XLM?

7. Cardano (ADA)

Vaikka Cardano on suhteellisen uusi, ei ole epäilystäkään siitä, että Cardano on arvostettu kilpailija Ethereumin paikalle älykkäiden sopimusten ja dAppsin maailmassa.

Mikä tekee Cardanosta erottuvan, on sen kaksikerroksinen lohkoketju; yksi erityisesti älykkäitä sopimuksia varten ja toinen rahoitustoimia varten. Tämä kaksikerroksinen lohkoketju, nimeltään ouroboros, saattaa olla potentiaalinen tapa voittaa pelätty skaalauskysymys.

Kuitenkin – aivan kuten muillakin kryptovaluutoilla, jotka yrittävät voittaa tämän ongelman – vain aika näyttää, voiko Cardanon strategia olla tehokas vai ei.

Meidän on myös huomattava se Cardano hyötyy sen vahvasta teknisestä ja akateemisesta tuesta, mikä tekee siitä yhden parhaista kryptovaluutoista ostaa.

Oletko harkinnut ostamista ADA?

8. IOTA (MIOTA)

Vaikka IOTA on jotenkin peitelty kiistalla, meidän on myönnettävä, että IOTA on ehkä yksi ainutlaatuisimmista ja mielenkiintoisimmista tekniikoista luettelossamme.

Pohjimmiltaan, IOTA käyttää IoT: tä (esineiden internet) maksujen käsittelemiseen. IoT: n avulla kaikki Wi-Fi-yhteydellä varustetut laitteet voivat vahvistaa maksut.

Paitsi että tämä tekee maksusta halvempaa, se myös vähentää tarvittavan laskentatehon määrää.

Itse asiassa sen ainutlaatuisuus ei pysähdy tähän. IOTA: ta voidaan käyttää vaihtoehtoisesti blockchain-tekniikalle Tangle-algoritminsa ansiosta. Tämä algoritmi ei vaadi kaivostyöläisiä, mikä tarkoittaa (ainakin toistaiseksi), että transaktiomaksuja ei ole.

Oletko harkinnut ostamista IOTA?

Muut katsottavat kryptovaluutat

salauksen katsominen

1. Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic on yksi niistä salauksista, joita sinun pitäisi katsella. Älkäämme unohtako sitä vuonna 2016, Ethereum jaettiin Ethereum (ETH-kolikko) ja Ethereum Classic (ETC-kolikko).

Oli aika, jolloin ihmiset kokivat, että Ethereum Classic pystyi kilpailemaan Ethereumin kanssa. Ajan myötä se näyttää nyt paljon vähemmän todennäköiseltä. Itse asiassa Buterin ja Ethereum Foundation eivät koskaan hyväksy Ethereum Classicin takana olevaa tiimiä.

Silti kaupankäynnin kannalta, Ethereum Classicin ostaminen ja myyminen voi osoittautua kannattavaksi ja sinun aikasi arvoinen.

2. Bitcoin Cash (BCH)

Vaikka Bitcoin Cash, Bitcoinin pikkuveli, saattaa joutua samaan kohtaloon kuin Ethereum Classic, tämä kolikko on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen.

Itse asiassa Bitcoin Cashia ei pidä pitää Bitcoinin kopiona, koska näiden kahden välillä on merkittävä ero; Bitcoin CashLohkot ovat neljä kertaa suuremmat kuin Bitcoinin. Tämä tarkoittaa sitä, että kaivostyöläiset voivat validoida neljä kertaa niin monta tapahtumaa, lisäämällä tapahtumanopeutta ja mahdollisesti lieventämällä skaalauskysymystä.

Ei ole yllätys, että vuodesta 2020, Bitcoin Cash on markkinaosuuden mukaan kymmenen suurimman kryptovaluutan joukossa, kuten CoinMarketCap. Kaikki tämä tekee siitä arvokkaan omaisuuden, jota sinun pitäisi katsella vuonna 2021.

3. Tron (TRX)

Tron on toinen harkitsemisen arvoinen digitaalinen omaisuus, yksi tämän vuoden räjähtävimmistä salauksista.

Tronilla on mielenkiintoinen kapealla. Sen tarkoituksena on kaupallistaa verkkosisältöä ja poistaa kolmannet osapuolet, jotka hyötyvät verkkosisällön isännöinnistä, kuten YouTube, Google ja Facebook.

Tron, sisällöntuottaja, saa varoja julkaisemallesi sisällölle, jonka uskotaan olevan oikeudenmukaista. Tron väittää myös pystyvänsä käsittelemään 2000 tapahtumaa sekunnissa. Tronin TRX on siis ehdottomasti kolikko, jota sinun pitäisi katsella!

4. Sidonta (USDT)

Tether on yksi mielenkiintoisimmista stablecoineista, joita kannattaa harkita kaupankäynnillä.

On huomattava, että yksi Tether-kolikko on lähes yhtä suuri kuin yksi Yhdysvaltain dollari, ja monet kauppiaat käyttävät Tetheriä pitääkseen sijoitustensa arvoa.

Ottaen huomioon, että yksi tärkeimmistä syistä Tetheriin luotiin oli auttaa suuryrityksiä siirtämään rahaa, ei ole epäilystäkään siitä, että Tether on salaus, jota kauppiaiden tulisi tarkkailla.

5. Viiva (DASH)

Dash on myös mielenkiintoinen kolikko, jota salauksen kauppiaiden tulisi tarkkailla. Viiva kilpailee kahdessa salakilpailussa: olla nopeampi kuin kaikki muut ja tarjota enemmän yksityisyyttä kuin he.

Huomaa, että Dashin avulla sinulla on kaksi vaihtoehtoa: PrivateSend lähettää rahaa nimettömästi ja InstantSend lähettää rahaa välittömästi.

Mielenkiintoista on, että Dashin suosio kasvaa etenkin kauppiaiden ja jälleenmyyjien keskuudessa, koska se kilpailee keskitettyjen maksualustojen, kuten Visa, kanssa.

6. Monero (XMR)

Dashin kilpailija, Monero on toinen harkitsemisen arvoinen yksityisyyden kolikko. Se tarjoaa hämmentyneen julkisen kirjan, mikä tarkoittaa, että kukaan ei voi nähdä lähetettyä määrää tai osallistujia.

Silti Moneron salaisuuden takia, tämä kolikko on saanut kiistanalaisten ryhmien huomion, kuten valkoiset kansallismieliset, huumekauppiaat ja hakkerit (esim., WannaCry-hyökkäys vuonna 2017). Jotta Monero todella pyrkisi, sen on ravistettava varjoisa kuvansa.

Siihen asti Monero on ehdottomasti yksi kryptovaluutoista, jota kauppiaiden tulisi tarkkailla.

7. Zcash (ZEC)

Zcash on toinen kolikko, jota kannattaa harkita. Se luotiin Bitcoinin haarukana, ja aivan kuten Monero ja Dash, se keskittyy yksityisyyteen (uskomattoman vaikea alue kilpailla).

Zcash käyttää nollatietoprotokollia tapahtumien vahvistamiseen, mikä tarkoittaa, että liiketoimet voidaan toteuttaa oikein paljastamatta niistä tietoja.

Samalla Zcash on yrittänyt olla avoin, mikä tekee siitä paljon houkuttelevamman salauksen kauppiaille ja sääntelyviranomaisille.

8. Bitcoin SV (BSV)

Bitcoin SV on yksi parhaista salauksista katsella ja käydä kauppaa. On mielenkiintoista nähdä, pääseekö tämä kolikko muiden Bitcoin-sivutoimien, kuten Litecoin ja Bitcoin Cash, asemille.

Mielenkiintoista on, että tämä kolikko on jaettu kryptovaluuttayhteisöön. Huomaa, että lyhenne SV tarkoittaaSatoshi Visio”. Siten Bitcoin SV: n oletetaan olevan mahdollisimman lähellä Satoshi Nakamoton ideoita. Joillekin tämä tarkoittaa, että Bitcoin SV on lähempänä ymmärtämään mitä kryptovaluutta on tarkoitus olla. Toiset eivät ole varmoja ja väittävät, että Bitcoin on todellinen Bitcoin.

Sen vision lisäksi, Bitcoin SV erottuu valtavien lohkokokojensa ansiosta, jotka pystyvät käsittelemään tonnia tapahtumia, keskittyen skaalaukseen.

9. Binanssiraha (BNB)

Binance Coin on melko kiehtova kolikko. Vaikka Binance Coun ei tarjoa mitään erityisen ainutlaatuista teknisessä mielessä, se on salaus, joka kannattaa harkita. Itse asiassa se on korostettu yhtenä vakaimmista kolikoista viime aikoina.

Binance-kolikko tehtiin yksinomaan työskentelemään Binance-pörssissä, antaa käyttäjille 25%: n alennuksen ostaessaan kryptovaluutta. Sen arvo on lähes yksinomaan sidoksissa vaihtoalustan suorituskykyyn.

On myös syytä huomata, että Binance sijaitsee Hongkongissa. Koska Kiina jatkaa kriittisen valuutan ja Hongkongin torjuntaa, tämä voi aiheuttaa ongelmia tulevina vuosina.

10. Neo (NEO)

Kiinasta puhuttaessa meidän on mainittava, että toinen mahdollinen kryptovaluutta, jota kannattaa katsella, on Neo. Jos Neo onnistuu ravistelemaan Kiinan salausasetuksen kahleita, se voi päätyä hallitsemaan älykkäitä sopimuksia.

Huomaa, että Neolla on jonkin verran etua Ethereumiin verrattuna, koska se voidaan koodata monilla eri ja suosituilla kielillä. Toisaalta Ethereum voidaan koodata vain Solidity-uuteen koodauskieleen, joka on luotu nimenomaan älykkäille sopimuksille.

Sellaisenaan, Neo on paljon näkymiä. Kunnes sen tila on lajiteltu, se ei kuitenkaan välttämättä toteuta täysimääräisesti potentiaaliaan.

Entä loput?

Kryptovaluuttakaupan maailma muuttuu jatkuvasti, joten luettelomme ei ole läheskään täydellinen ja täydellinen. Siellä on tuhansia kryptovaluuttoja, ja monia muita on tulossa. Joten, pidä silmäsi auki ja varo hyviä kaupankäyntivaroja.

Muista vain, että näyttää olevan neljä ensisijaista aluetta kryptovaluutat ja blockchain-alustat pyrkivät:

 • Voittaa Bitcoin. Bitcoin 2.0, Bitcoin Cash, Litecoin ja Bitcoin SV pyrkivät tähän paikkaan.
 • Voittaa Ethereum. Rakentaa alusta, joka tukee dAppsia ja älykkäitä sopimuksia (tai vähintään yhtä kahdesta).
 • Voittaa Ripple. Tasoittaa pankkien ja kryptovaluutan välistä kuilua ja tehdä liiketoimista saumattomia kahden maailman välillä.
 • Tarjoamaan eniten yksityisyyttä. Ei todellakaan ole mitään kryptovaluuttaa, joka voisi vaatia kärkipaikan täällä, vaikka Zcash, Monero ja Dash taistelevat sen puolesta.

Kryptot, joita on vältettävä hinnalla millä hyvänsä

salausvaluutat välttää

Vaikka on olemassa monia suosittuja kryptoja ostettavia ja monia muita, joita sinun pitäisi katsella, joitain salauksia tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä. Mukaan Weiss-salausluokitukset, alhaisen luokituksen omaavia kryptovaluuttoja, jotka vaihtelevat välillä E-, E- E +, tulisi välttää. Tämän tarkastelemiseksi sekä Bitcoinilla että Ethereumilla on kirjoitushetkellä B+.

Jos esimerkiksi kohtaat jotain näistä, pysy kaukana niistä:

 • Lakeus
 • Komeetta
 • Matchpool
 • Sekoita joukkoon
 • Salus
 • PotCoin
 • Novacoin
 • Auroracoin
 • Kvarkki
 • GameCredits
 • Megacoin
 • Pankkiautomaatti

Huomaa, että Weiss päivittää luokituksensa melko säännöllisesti, ja tämä luettelo saattaa vanhentua hyvin nopeasti. Pidä sitä silmällä, kun etsit uusia kryptovaluuttoja ostaa.

Kun ostat kryptovaluutta

Vaikka kryptovaluutan valitseminen voi olla vaikeaa, kauppiaiden tulisi harkita erilaisia ​​salauskauppojen monimutkaisuuksia. Salauskauppa ei ole kuin osakekauppa. Esimerkiksi osakkeiden ostaminen edellyttää yleensä markkinoiden asianmukaista seurantaa, salausmarkkinat ovat suurelta osin epävakaat.

Sellaisena on erilaisia ​​kauppavaihtoehtoja, jotka on otettava huomioon käsitellessäsi kryptovaluutta. Mielenkiintoista on, että suurin osa sijoittajista kannattaa kolikon ostamista edulliseen hintaan ja sen säilyttämistä, kunnes siitä tulee kannattavampi sijoitus.

Siten kehittää onnistunut kaupankäyntisuunnitelma, tulisi sijoittaa asianmukaiseen kaupankäyntiin, kaupankäyntiin ja emotionaaliseen itsekontrolliin.

Avainkohdat

Jos muistat jotain tästä artikkelista, tee siitä nämä avainkohdat.

 • Bitcoin, Ethereum ja Ripple ovat edelleen huipulla. Vaikka he kohtaavat yhä kovempaa kilpailua, he ovat suosituimpia kryptovaluuttoja, joita ostaa.
 • Useat kryptot taistelevat olemaan ei. 1 yksityisyyden kolikko. On erityisen vaikea julistaa voittajaksi tällä alueella, joten pidä silmäsi auki ja harkitse kolikoita, kuten Monero, Zcash ja Dash.
 • Kryptovaluuttoja on vielä paljon vältettävissä hinnalla millä hyvänsä. Tee tutkimuksesi, ole tietoinen huijauksista ja varmista, että valitsemasi kryptovaluutta on turvallinen sijoitus.
 • Kryptovaluutat eivät ole kuin osakkeita. Ne ovat erittäin epävakaita ja niitä voi ostaa monin eri tavoin.

Me Trading Educationissa voimme auttaa sinua hallitsemaan salauksen kaupan. Ilmoittaudu vain yhdelle kaupankäyntikurssistamme tullaksesi ammattilaiseksi kryptovaluuttakaupan ja blockchain-tekniikan maailmassa.

Nyt tiedät mitä kryptovaluuttoja ostaa, katsella ja välttää. Jos tunnet innoituksen aloittaa kaupankäynti kryptovaluutalla, saatat olla iloinen siitä eToro tarjoaa mahdollisuuden ostaa salaustekniikkaa jopa 90: llä+ kryptovaluutat. Salauskauppiaat voivat rakentaa monipuolisen salkun suosituimmilla kolikoilla.

Minkä salauksen haluaisit ostaa ja mitä katsot? Mitä kryptovaluutta haluaisit välttää? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Toivomme artikkelimme Kryptovaluutat ostettavaksi, katsottavaksi ja vältettäväksi oli hyödyllinen sinulle ja säästi aikaa tutkimuksessasi.

Vastuuvapauslauseke: Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa, eikä aiempi kehitys ole osoitus tulevista tuloksista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map