Kuinka ei saada Rekt-kaupankäynnin kryptovaluutta

Kuinka ei saada Rekt-kaupankäynnin kryptovaluutta

Yksi asia on varma kryptovaluuttakaupasta; et halua saada rekt!

Lyhyesti sanottuna rektin hankkiminen menettää kaiken yksi nopea ja julma markkinaliike. Monille aloitteleville kauppiaille se on ohi.

Tällaisesta kauheasta tapahtumasta ei ole paluuta, ja monet lopettavat lopettaa kryptovaluuttakaupan kokonaan.

Tässä artikkelissa tarkastelemme mitä “rektin” saaminen tarkoittaa kryptovaluuttamaailmassa ja miten voit välttää sen tapahtuvan sinulle.

Haluatko oppia käymään kauppaa kryptovaluutoilla kuin ammattilainen? Ota meidän kryptovaluutta kurssi!

Mitä Rekt tarkoittaa?

Rekt on krypto-slangi ”tuhoutuneille”. Se on peräisin pelaamisesta, mutta siitä lähtien siitä on tullut suosittu kryptovaluutassa.

Termin uskotaan olevan peräisin englannista. Se tarkoittaa periaatteessa, että olet menettänyt kaiken.

Rektin saaminen voi tapahtua, kun kauppias häviää suuresti kaupasta.

Tyypillisesti tämä tapahtuu, kun elinkeinonharjoittaja ostaa sisään ICO tai kryptovaluutta, joka myöhemmin epäonnistuu tai osoittautuu huijaukseksi.

Useimmissa tapauksissa tulokset ovat välittömiä; yksi iso ja kohtalokas siirto, jossa elinkeinonharjoittajan varat pyyhitään loppuun vakava menetys, josta he eivät koskaan pääse toipumaan.

Saatat myös nähdä termin rekt, jota käytetään kuvaamaan markkinoita, kun kryptovaluutta sukeltaa dramaattisesti hintaan.

Toinen termi, jonka saatat kuulla, onpussinpidike”. Tämä viittaa jonkun jäljellä olevaan salausvaluuttaan, jolla ei ole juuri mitään arvoa.


Saatuasi rektin, sinua voidaan kutsua myös “pussinhaltijaksi”, jos menetät kaiken sijoittamalla suuren määrän rahaa ICO: han, joka myöhemmin epäonnistui.

Kuinka ei saada Rekt-kaupankäynnin kryptovaluutta

Paras tapa estää rektin saaminen on Vältä suuria kauppoja, yksinkertaisia ​​ja yksinkertaisia!

Sinun ei tarvitse aina ottaa niin valtavaa asemaa kaupankäynnissä, itse asiassa sinun ei koskaan tarvitse. Menestyneimmät elinkeinonharjoittajat saavat omaisuutensa vuosien jälkeen käytetyn pitkän kaupan jälkeen.

On erittäin harvinaista, että elinkeinonharjoittaja kerää omaisuutensa yhteen kauppaan. Se ei kuitenkaan ole liian harvinaista, että kokematon kauppias menettää kaiken yhdellä huonolla kaupalla!

Syynä tähän on yksinkertainen; useimmat salauskauppiaat eivät todellakaan tiedä liikaa kryptovaluutta, minkä vuoksi he lopulta saavat rektin.

Monet heistä ostivat hypeä, koska he näkivät kuinka paljon rahaa on tehtävä, tietämättä, että heillä pitäisi olla kokemusta kaupankäynnistä.

Tosiasia on todella osata ansaita paljon rahaa salausvaluutalla, sinun on todella tiedettävä, kuinka paljon kauppaa, taito, jota monet aloittelevat salauksen kauppiaat laiminlyövät.

Tämän takia he voivat menettää kaiken.

Tämän lisäksi, kokemattomat kryptovaluutta-kauppiaat joutuvat todennäköisemmin tunteidensa uhriksi. Useimmissa tapauksissa heidän suuttumuksensa ja innostuksensa, mikä voi saada heidät käymään kauppaa enemmän kuin pitäisi.

Riskienhallinnan tulisi aina olla ensin!

riskienhallinta, kryptovaluuttakauppa

Ennen kuin alat ajatella kaiken ansaitsemasi rahan ansaitsemista, sinun täytyy miettiä, miten voit suojata sitä, mikä sinulla jo on.

Sinun tulisi miettiä paljon kaupoista ja siitä, kuinka paljon olet valmis riskoimaan.

Totuus on se parhaat kauppiaat käyvät kauppaa vähemmän, ei enemmän! Ne ovat hyvin varovaisia ​​ja käyvät kauppaa vain salausvaluutoilla, joista he ovat 100% varmoja tilanteissa, joissa he ovat 100% varmoja.

Monet heistä tekevät tämän noudattamalla 1 prosentin riskisääntöä. Vain milloin tahansa kaupassa on riski vain 1% kaupankäyntitilistäsi.

Näin et menetä kaikkea kerralla yhdessä kaupassa ja sinulla on enemmän mahdollisuuksia ansaita omaisuuttasi.

Toinen tärkeä asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on hajauttamalla kaupankäyntisalkkua.

Lyhyesti, älä laita kaikkia munasi yhteen koriin. Käy kauppaa useilla kryptovaluutoilla ja ehkä myös tutkia osakkeita ja valuuttoja.

On suositeltavaa tehdä tämä, koska jos yksi kryptovaluutta laskee hintaa, voit käydä kauppaa toisella. Ja jos koko kryptovaluuttamarkkinat ovat alhaalla, voit käydä kauppaa eri omaisuudella.

Näin voit pysyä kannattavana ja vähentää tappiosi.

Jos pidät itsesi kauppaa ajatellen vain ansaitsemastasi voitosta, pysäytä ja arvioi riski ja ajattele sitten, onko se hyvä idea.

Opi tutkimaan kryptovaluutta oikein

miten kryptovaluutat toimivat

Tieto on avain siihen, että ei saada rektiä kryptovaluutta-kauppiaana.

Ollakseen todella todellinen kryptovaluutta kauppias, sinulla pitäisi olla paljon tietoa siitä, miten kryptovaluutta toimii. Loppujen lopuksi miten voit käydä kauppaa sellaisella, jota et oikein ymmärrä?

Ja sinulla pitäisi olla erityisen valtava tieto kaikista kaupankäynnin kohteena olevista kryptovaluutoista. Ei pitäisi tapahtua mitään sellaista, mitä et ennakoinut.

Edellä esitetyn lisäksi sinun on pysyttävä mukana kryptovaluuttojen muutoksessa. Muista, että ala on edelleen hyvin nuori ja kryptovaluutat kehittyvät edelleen paljon.

Mikään kryptovaluutta ei voida sanoa olevan täydellinen. Jopa kryptovaluutoilla, jotka suunnittelevat vähäistä kehitystä, on edelleen ongelmia, joita yritetään voittaa ja jotka ovat siten muuttumassa.

Toinen tärkeä neuvo ei ole käydä kauppaa kryptovaluutoilla vain siksi, että joku kannustaa sinua siihen.

Älä koskaan noudata muiden neuvoja; Seuraa omaa tutkimustasi ja mitä näet totta. Faktat ovat aina ennen huhuja tai unelmia.

Mene markkinoiden virtauksen kanssa

Kuten varmaan tiedät, kryptovaluuttamarkkinat ovat erittäin epävakaat. Rektin saaminen on erittäin helppoa yhdellä alaspäin suuntautuvalla liikkeellä.

Monet aloittelevat kryptovaluuttakauppiaat eivät ymmärrä, että markkinat toimivat jaksoittain. Markkinat eivät koskaan jatka vain nousemista eivätkä pysy alhaalla ikuisesti.

Se saavuttaa korkeimmat pisteet, laskee, saavuttaa matalat pisteet ja kasvaa sitten. Tätä tapahtuu kaikilla markkinoilla, jopa kryptovaluutalla.

Muista, että asiat eivät aina ole sellaisia ​​kuin ne ovat, ja sinun on valmistauduttava siihen. Asiat voivat olla hyviä nyt, mutta se ei kestä ikuisesti, ja sinun pitäisi pysyä joustavana.

Sinun pitäisi myös pidä poissa yliarvostetuista kryptovaluutoista. Se on kryptovaluutta, joka on jo korkea hinta ja kiipeää jatkuvasti.

Ne lopulta laskevat hintaan ja olisit saanut rektin, koska ostit korkealla hinnalla ja se vain laski.

Etsi salausvaluuttoja, jotka ovat kohtuuhintaisia ​​ja näyttävät nousevan ylöspäin.

Tämä tarkoittaa, että on tehtävä paljon tutkimusta kryptovaluutasta, ei vain siitä, miten se toimii, vaan myös miten se on toiminut historiallisesti ja mikä todennäköisesti vaikuttaa sen hintaan.

Salausvaluutan historiallisten liikkeiden ymmärtäminen voi auttaa sinua kehittämään realistisempia tavoitteita kaupankäynnissä.

Valitettavasti tämä voi joskus olla hieman vaikeaa, koska monet kryptovaluutat ovat olleet vain muutama vuosi, mikä tarkoittaa, että tietoja on rajallinen määrä tarkastella.

Tärkeimmät tarkasteltavat asiat eivät ole vain korkein ja alin hinta, jonka se on koskaan saavuttanut, mutta myös sellaiset kaupankäynnin volyymi, mikä osoittaa kuinka paljon ihmiset käyvät kauppaa omaisuuserällä.

Kehitä kuudes tunne huijauksille ja heikkolaatuisille altcoineille

kryptovaluutta huijauksia

Opi havaitsemaan pumppu- ja kaatopetoksia, jotka ovat hyvin yleinen tapa saada rekt kryptovaluuttakaupassa. Suurin osa on ICO: ita.

Pumppu- ja kaatopetokset ovat tilanteita, joissa kryptovaluutan luoja rohkaisee ihmisiä sijoittamaan kryptovaluuttaansa keinotekoisesti hinnan nostamiseksi ja sitten kaiken myynniksi.

Tyypillisesti tällaisissa tilanteissa tekijät omistavat suuren osan kryptovaluutasta ja kun se on myyty, kryptovaluutan arvo putoaa välittömästi.

Tällaisten huijausten uhrit ovat varmasti rekt, ja heitä voidaan kutsua myös “pussinhaltijoiksi”, kuten edellä mainitsimme.

Kaksi keskeistä esimerkkiä kryptovaluuttahuijauksista on BitConnect ja OneCoin. On kuitenkin mainittava myös se vaihdot ja muut kryptovaluuttaan liittyviä palveluita tarjoavat yritykset voivat myös olla huijauksia.

Hyvä neuvo on pysy erossa tuntemattomat kolikot, monissa tapauksissa ne eivät yksinkertaisesti ole kaupan arvoisia, vaikka ne eivät olisikaan huijauksia. Elinkeinonharjoittajana sinun pitäisi pysy 10 parhaan joukossa.

Ja jos et pysty selvittämään, mikä tekee kryptovaluutasta erilaisen kuin muut markkinat, ei todennäköisesti kannata käydä kauppaa.

Tezos on loistava esimerkki hyvästä ICO: sta. Niin hyvä, itse asiassa he keräsivät 232 miljoonaa dollaria.

He selittivät selvästi, mitä halusivat tehdä, ja heidän tavoitteensa ovat selvästi saavutettavissa. Sen lisäksi tekijöistä oli saatavilla paljon tietoa, joka antoi kauppiaille luottamuksen.

Voi olla viisasta pitää erillään ICO: sta, kunnes sinulla on paljon taitoja kryptovaluuttaan.

Kun lopulta aloitat ICO-kaupankäynnin, älä luota hintaennusteisiin. Salausvaluutalle asettamasi arvon tulisi perustua siihen, mitä he tekevät ja miten he yrittävät saavuttaa sen.

Avainkohdat

Jos muistat jotain tästä artikkelista, tee siitä nämä avainkohdat.

  • Rekt on cryptocurrency-slangi, joka menettää paljon (tai kaikki) rahasi huonosta kryptovaluuttakaupasta. Tyypillisesti hyvin yhtäkkiä.
  • Monet kauppiaat saavat rektin, koska he eivät ymmärrä salauksen käyttöä. Tai kaupankäyntiä asiasta!
  • Paranna tietosi kryptovaluutasta ja kaupankäynnistä, jos haluat selviytyä. Se on paras tapa välttää rektin saaminen.
  • Opi havaitsemaan huijauksia ja heikkolaatuisia kryptovaluuttoja. Paras tapa tehdä tämä on pitää kiinni tunnetuista kryptovaluutoista ja valita huolellisesti ICO: t.

Opi käymään kauppaa kryptovaluutoilla kryptovaluuttakauppakurssillamme

Haluatko oppia lisää muista kryptovaluutoista ja niiden kaupasta? Rekisteröidy sitten kryptovaluuttakauppakurssillemme!

Käy kauppaa kryptovaluutoilla

Käy kauppaa luottavaisin mielin maailman johtavalla sosiaalisen kaupankäynnin alustalla

Liity miljooniin, jotka ovat jo löytäneet älykkäämpiä sijoittamisia, kopioimalla automaattisesti etoro-yhteisön johtavat kauppiaat tai kopioimalla itsesi ansaitaksesi toisen tulon. Avaa live-tili tänään ja aloita kaupankäynti muutamassa minuutissa.

Jos pidit lukemisesta "Kuinka ei saada Rekt-kaupankäynnin kryptovaluutta" anna sille tykkäys ja jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi se saattaa myös kiinnostaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map