Kuinka käydä kauppaa EOS 2021: Vaiheittainen opas

Tässä olemme koonneet laajan oppaan EOS: n kaupasta vuonna 2021.

EOS-kaupankäynti on melko suoraviivaista, kun saat sen ripaan.

Vuonna 2020 perinteisen osakesektorin kannalta oli haastavaa. Salausvaluutat, kuten EOS, nousivat kuitenkin yhdeksi maailman parhaiten menestyvistä varoista.

Jatkuvasti kasvavan markkinakapasiteetin myötä EOS voi olla tervetullut lisä kauppiaille sijoitussalkun hajauttamiseksi.

Tämä opas auttaa sinua luomaan perustan EOS-kaupankäynnille.

Tämä sisältää monia EOS-kaupankäyntistrategioita, joita kokeneet ammattilaiset käyttävät löytääkseen oikean välittäjän online-salaustarpeisiisi.

Kuinka käydä kauppaa EOS: lla viidessä helpossa vaiheessa:

EOS-kaupankäynnin aloittamiseksi on ensin avattava tili säännellyllä pörssillä, poistettava varat, valittava EOS alustaluettelosta ja lopuksi Osta EOS (go long) tai myy EOS (go short).

Tämä opas EOS-kaupankäynnistä hajottaa kaiken Laymanin termeillä, jotta et käy kauppaa sokeasti. Mutta jos sinulla ei ole aivan aikaa lukea se läpi kaikki ohjeet, sinun on tehtävä tämä kauppaa varten nyt.

Vaihe 1: Avaa tili säännellyllä pörssillä

Vaihe 2: Talleta varoja tilillesi

Vaihe 3: Valitse kuinka paljon EOS: ta haluat vaihtaa

Vaihe 4: Osta EOS (mene pitkään) tai myy EOS (mene lyhyeksi)

Vaihe 5: Vahvista kauppa

Sisällys

Mikä on EOS Trading?

Kuinka EOS-kaupankäynti toimii?

Kuinka käydä kauppaa EOS-verkkokaupalla – Kaupan perustaminen

Kuinka ansaita rahaa Trading EOS

Kuinka käydä kauppaa EOS 2021: llä – vaiheittaiset ohjeet

Kuinka käydä kauppaa EOS-oppaalla – tuomio

UKK

Mikä on EOS Trading?

EOS on lohkoketjuverkko, jolla on natiivi salausvaluuttatunnus, jolla on sama nimi. Digitaalisena valuuttana EOS antaa käyttäjille mahdollisuuden helpottaa tapahtumia verkossa ja rakentaa, isännöidä ja edistää dApps: n suoritusta.

Tämän verkon ulkopuolella EOS toimii kuitenkin kuten mikä tahansa muu taloudellinen arvoinen kryptovaluutta. Kuten kaikki salausvarat, myös sen arvo vaihtelee laajempien markkinoiden laskuveden ja virtauksen kanssa.

EOS: n hintaan vaikuttaa joukko tekijöitä, jotka vaihtelevat yleisestä taloudellisesta kehityksestä blockchain-tekniikan laajentamiseen.

Yksinkertaisesti sanottuna EOS: n arvo reagoi markkinatunnelman kysyntään ja kysyntään. Jos EOS saa tukea sijoittajilta, se nostaa hintaa. Toisaalta laskeva kysyntä johtaa hintojen laskuun.

Yksinkertaisesti sanottuna niille, jotka ihmettelevät EOS-kaupankäyntiä, on kyse markkinointimielien ennustamisesta oikein. Jos pystyt ennustamaan EOS: n hinnan nousun vai laskun, voit sijoittaa kaupankäynnin vastaavasti ja tuottaa voittoa.

Alla on esimerkki EOS-verkkokaupasta vuonna 2021:

 • Sanotaan, että EOS: n nykyinen markkina-arvo on 2,60 dollaria kolikkoa kohden.
 • Löydät tämän merkinnällä EOS / USD.
 • Koska uskot EOS: n hinnan nousevan pian, päätät tehdä ostotilauksen, jonka arvo on 1000 dollaria.
 • Seuraavien kuukausien aikana EOS: n arvo nousee 3,00 dollariin
 • Tämä tarkoittaa 15,38%: n voittoa – alun perin maksamasi hinnan perusteella.
 • Päätät tehdä myyntitilauksen, joka sulkee kaupan ja lukitsee voittosi.

Lopuksi, onnistut saamaan 153,80 dollarin voiton (15,38% 1 000 dollarista) alkuperäisestä panoksestasi.

Kuten esimerkistä käy ilmi, jos markkinaennusteesi EOS: n tulevasta arvosta on tarkka, kauppa on kannattavaa. Päinvastoin, jos markkinat kääntyvät sinua vastaan, menetät.

Siksi on aina suositeltavaa, että teet tutkimuksen, otat huomioon viimeisimmät markkina-analyysit ja trendit ennen EOS-kaupankäyntiä.

Kuinka EOS-kaupankäynti toimii?

Kaupankäynnin prosessi pysyy suunnilleen samalla tasolla lähes kaikissa rahoitusvaroissa, EOS: n ollessa erilainen. Tästä syystä, jos tiedät jo tietäsi kaupankäynnin kaltaisilla osakkeilla tai valuutoilla, sinulla ei ole vaikeuksia oppia kauppaa EOS: lla.

Aloittamiseksi tässä on luettelo tämän erittäin suositun digitaalisen omaisuuden kaupankäynnin perustekijöistä.

EOS-kauppahintaliikkeet

Kryptovaluuttamarkkinat tunnetaan suuresta volatiliteetista. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2017 EOS on käynyt läpi useita hintojen nousuja ja laskuja.

Huomaat jopa, että erilaisilla kryptovaluuttakauppapaikoilla saattaa olla hieman erilaiset hinnat EOS: lle. Vaikka yhden sivuston EOS voi olla 2,66 dollaria, saatat löytää sen hinnalla 2,65 dollaria toisella.

Muista kuitenkin, että tällainen vähäinen ero ei ole mikään huolestuttava, vaan vain luonnollinen varianssi, joka tapahtuu kilpailevien kryptovaluutanvaihtojen välillä.

Sen sijaan sinun on ymmärrettävä, mikä aiheuttaa hintamuutoksen EOS: n arvoon, ja viime kädessä – hyödyntää tätä.

Jos suurin osa elinkeinonharjoittajista on pitkään EOS: lla ja päättää siten ostaa sen, digitaalisen valuutan arvo nousee. Kun valtava määrä kauppiaita päättää hävittää EOS-kolikkonsa, sen markkina-arvo laskee.

EOS-kauppaparit

kaupankäynti eos

EOS: n taloudellinen arvo voidaan arvioida kahdella tavalla.

 • EOS-fiat: EOS-kaupankäynti fiat-valuuttaa vastaan, kuten Yhdysvaltain dollari tai euro.
 • EOS-salaus: Kaupankäynti EOS: lla toista kryptovaluuttaa, kuten Bitcoinia tai Ethereumia vastaan.

Kun Yhdysvaltain dollari on vertailuvaluutta kaupankäynnille globaaleilla markkinoilla, löydät EOS / USD: n yleisimmäksi EOS-pariksi.

Tästä huolimatta löydät myös EOS-kauppaa muita suosittuja fiat-valuuttoja vastaan, kuten euro (EOS / EUR), Ison-Britannian punta (EOS / GBP), Japanin jeni (EOS / JPY), Australian dollari (EOS / AUD) ja muut..

On myös suhteellisen helpompaa spekuloida salauksesta fiat-pariin, mikä tekee siitä sopivamman vaihtoehdon aloitteleville kauppiaille. Lisäksi krypto-fiat-parit antavat sinulle myös paremman hinnoittelun ja korkean likviditeetin markkinoilla.

Kun vaihdat EOS: ia muihin kryptovaluuttoihin, verrataan yhden digitaalisen omaisuuden arvoa toiseen.

Tämä edellyttää, että sinulla on perusteellinen käsitys molemmista pariin liittyvistä kryptovaluutoista. Ei niin yllättävää, että tämä voi olla monimutkainen analysointiprosessi jopa kokeneille kauppiaille.

Tämän seurauksena uudet kauppiaat pyrkivät valitsemaan EOS-kauppaparin, joka hinnoitellaan Yhdysvaltain dollariin nähden.

Se on sinun tehtäväsi, päätätkö vaihtaa EOS: n fiat-valuuttaa tai muuta kryptovaluuttaa vastaan. Päätös riippuu ymmärryksestäsi laajemmasta digitaalisen omaisuuden markkinoista ja siitä, pystytkö ennustamaan tarkasti sen tulevan hintatoiminnan.

Pitkä tai lyhytaikainen kaupankäynti

Elinkeinonharjoittajat voivat käyttää EOS: ää pitkän tai lyhyen aikavälin strategiaa ajatellen. Pitkän aikavälin lähestymistavat edellyttävät yleensä EOS-kolikoiden ostamista suoraan pörssistä tai online-välittäjän kautta.

Kun olet tehnyt, talletat kolikot turvallisesti krypto-lompakkoon, kunnes myyntiaika alkaa. Kun on aika, voit myydä EOS-kolikoita ja tuottaa voittoa.

Kaupankäynnin ammattikiellossa tätä menetelmää kutsutaan usein nimellä "HODLing" kryptovaluuttasi.

Yksi merkittävä etu tällaisista pitkäaikaisista sijoituksista on, että sinun ei tarvitse huolehtia markkinoiden lyhytaikaisista volatiliteeteista. Aloittelevien kauppiaiden mielestä se on houkuttelevampi, koska teknistä analyysiä ja kaavioita ei tarvitse arvioida.

Lisäksi tämä "osta ja pidä" EOS-kaupankäyntistrategia saattaa olla miellyttävämpi niille, joilla ei ole aikaa säästää jokapäiväisessä markkina-analyysissä.

Toisaalta lyhytaikainen strategia menestyy EOS: n markkinoiden volatiliteetissa. Haluat hyötyä pienimmistä muutoksista EOS: n hinnassa sijoittamalla useita kauppoja kerralla. Tämä ei eroa perinteisestä päiväkaupasta.

Jos valitset tämän polun, on parasta ehdottaa kaupankäyntiä erittäin likvideillä pareilla, kuten EOS / USD tai EOS / BTC.

Kauppa ja oma EOS

Kun suunnittelet pitkän aikavälin strategiaa, ostat EOS: n suoraan toivoen, että sen hinta nousee, jotta voit myydä sen myöhemmin myöhemmin.

Tätä varten tarvitset luotettavan kryptovaluutanvaihdon tai verkkovälittäjän helpottamaan tapahtumaa.

Asiaan liittyvä prosessi huomioon ottaen on tärkeää, että löydät alustan, jolla kaupat voidaan toteuttaa puolestasi kustannustehokkaalla tavalla.

Tarvitset lisensoidun välittäjän, joka voi paitsi antaa sinulle pääsyn nestemäisiin EOS-pareihin, myös turvallisen lompakon, jotta voit turvallisesti pitää salausvaluutat.

Tässä suhteessa suosittelemme säänneltyä välittäjää eToroa. Lähes 100 kryptovaluuttaparin välillä, joista voit valita, alustan avulla voit käydä kauppaa EOS: lla nollapalkkiolla. Uudet kauppiaat löytävät eTorosta helpon tavan olla yhteydessä 13 miljoonaan kauppiaaseen ja oppia heidän kaupankäyntistrategioistaan.

Samaan aikaan, eToro Maustetut kauppiaat suosivat myös pitkäaikaisia ​​ja lyhytaikaisia ​​kryptovaluutta-sijoituksiaan.

EOS Trading

Niille, jotka eivät ole valmiita sitoutumaan pitkäaikaisiin investointeihin, mutta haluavat silti hyötyä markkinoiden volatiliteetista, paras vaihtoehto on käydä kauppaa EOS: lla CFD: n (Contracts for Difference) kautta.

Kaupankäynnillä CFD: llä olet spekuloinut EOS: n hintaliikkeeseen ottamatta kolikon omistajaa. Lisäksi EOS-CFD: t antavat sinulle mahdollisuuden hyötyä sekä markkinoiden nousevasta että laskevasta hintatoiminnasta.

Tässä on lyhyt kuvaus EOS-CFD: stä:

 • CFD: t ovat johdannaisia, jotka seuraavat EOS: n todellista arvoa.
 • CFD-kaupankäynnissä otetaan huomioon kilpailukykyiset erot ja vipuvaikutus.
 • Voit joko sijoittaa pitkän sijainnin – toivoen EOS: n hinnan nousevan.
 • Tai lyhyt asema – toivoen hinnan laskevan.

Vaikka etuja on paljon, on syytä huomata, että CFD-kaupankäyntiä pidetään myös erittäin riskialttiina. Tämän seurauksena CFD-kauppa kryptovaluutoilla on kielletty Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa useiden muiden maiden joukossa.

Jos olet maassa, jossa EOS-CFD-kauppa on laitonta, voit silti löytää sääntelemättömiä välittäjiä, jotka tarjoavat vipuvaikutusta.

Kuten arvata voi, tätä ei suositella, koska riskeeraat rahasi luvattomalla ja mahdollisesti hämärällä alustalla.

Lisäksi voit käydä kauppaa EOS: lla vain toista kryptovaluutta vastaan ​​- koska sääntelemätön vaihto harvoin koskettaa fiat-rahaa. Tämä tarkoittaa, että sinun on vaihdettava EOS USDT: tä (Tether) vastaan, jos haluat toistaa tuottoisan EOS / USD -markkinapaikan.

Voisitko harkita kaupankäyntiä EOS?

Kuinka käydä kauppaa EOS-verkkokaupalla – Kaupan perustaminen

kaupankäynti EOS: lla

Jokainen kauppias laatii suunnitelman, joka palvelee parhaiten nykyisiä markkinoita. Tämä kaupankäyntistrategia määritellään valitsemalla sopiva joukko toimeksiantoja.

Analysoit markkinoita ja kerrot verkkovälittäjälle, mikä on sinun asemasi EOS: ssa. Toisin sanoen – haluatko ostaa tai myydä omaisuuden. Välittäjä tekee nämä tilaukset puolestasi. Sitten istut alas ja toivot markkinoiden liikkuvan eduksesi.

Jos olet uusi EOS-kaupankäynnin alalla, alla on luettelo yleisimmistä toimeksiantotyypeistä, joista sinun on tiedettävä.

Osta tai myy tilausta

Osto- ja myyntitilaukset ovat tärkeimmät kaupankäyntitilaukset.

 • Osta-tilaus tehdään, kun luulet EOS: n hinnan nousevan.
 • Myyntitilaus tehdään, kun luulet EOS: n arvon laskevan.

Jokainen EOS-kauppa vaatii sinua määrittämään, haluatko ensin ostaa vai myydä omaisuuden.

Jos aiot tulla markkinoille pitkän position kautta, teet ostotilauksen ja suljet sen myyntitilauksella. Käänteisesti, jos haluat tulla markkinoille lyhyen position kautta, teet myyntitilauksen ja suljet sen ostotilauksella.

Pääsymaksu

Koska kryptovaluuttamarkkinat ovat nopeasti liikkuvia, tilauksen tekemisen ja välittäjän suorittaman ajan välillä voi olla pieni hintaero.

Jotta voisit hallita näitä pieniä hintaeroja paremmin, voit määrittää, miten haluat hintasi määritettävän.

Voit tehdä tämän kahden tyyppisillä tilauksilla:

 • A Markkinajärjestys varmistaa, että tilaus toteutetaan välittömästi tai seuraavaan parhaaseen hintaan.

Jos esimerkiksi EOS: n arvo on 2,60 dollaria ja annat ostotilauksen, välittäjä toteuttaa sen välittömästi. Tämä tarkoittaa, että ostat EOS: n hintaan 2,60 dollaria tai lähin käytettävissä oleva hinta.

 • A Rajajärjestys ilmoittaa välittäjälle, että haluat tulla markkinoille tietyllä hinnalla.

Oletetaan, että EOS: n nykyinen arvo on 2,60 dollaria, mutta haluat tehdä ostotilauksesi vasta, kun se saavuttaa 2,69 dollaria. Tässä voit käyttää rajajärjestystä. Tämä tarkoittaa, että kauppaa ei suoriteta ennen kuin EOS saavuttaa 2,69 dollarin hinnan tai jos peruutat limiittitilauksen.

Näistä kahdesta toimeksiantotyypistä rajoitetuilla toimeksiannoilla on korkeampi hallinto markkina-asemassasi.

Poistumisstrategia

Samoin kuin pääsyhinnat, voit myös määrittää, miten haluat poistua markkinoilta. Yleisin tapa poistumisstrategian käyttöönottoon on ‘take-profit’ ja ‘stop-loss’ tilauksia.

 • A Take-Profit tilaus kertoo välittäjällesi, milloin EOS-kauppa suljetaan, kun se saavuttaa tietyn voittotason. Havainnollistamiseksi voit asettaa 2%: n voittotilauksen EOS-kaupassasi. Tämä tarkoittaa, että tilauksesi sulkeutuu automaattisesti, kun EOS-kauppasi voittaa 2%.
 • A Stop-Loss tilaus on päinvastainen, jolloin haluat rajoittaa tappiosi, jos markkinat liikkuvat sinua vastaan. Jos stop-loss-tilauksesi on asetettu 2%, se tarkoittaa, että haluat välttää yli 2% menettämisen EOS-kaupassasi.

Näytetään esimerkki:

 • Teet ostotilauksen EOS: lla hintaan 2,60 dollaria.
 • Teet voittotilauksen 2% yli 2,60 dollaria.
 • Kaiken kaikkiaan haluat myös rajoittaa menetyksiäsi.
 • Siksi teet stop-loss-tilauksen 1% alle 2,60 dollaria.

Tämä kauppa voi käydä kahdella tavalla.

 • Ennustuksesi on oikea ja EOS: n hinta nousee 2%. Tällöin välittäjäsi suorittaa voittotilauksen 2,65 dollaria 2 prosentin voitolla.
 • Ennustuksesi on väärä, ja EOS: n hinta laski 1%. Nyt välittäjä suorittaa stop-loss-käskyn 2,57 dollaria, rajoittamalla tappiot vain 1 prosenttiin.

Riippumatta markkinoiden suunnasta, välittäjä toteuttaa voitto- tai stop-loss-tilaukset ennalta määritettyjen hintatasojen perusteella.

Kuinka ansaita rahaa Trading EOS

kaupankäynti EOS: lla

Oikeiden tilausten tekeminen eliminoi tarvetta tarkastella EOS-kauppojasi manuaalisesti. Toisin sanoen tilauksesi eivät ole ainoa tekijä, joka määrittää EOS-positiosi riskit.

Tärkeää on, että kun opit EOS-kauppaa, sinun on otettava huomioon vielä muutama näkökohta.

1. Panos

Panoksesi on yksinkertaisesti rahamäärä, jonka riskoit EOS-kaupassasi. Normaalisti korkeampi panos tarkoittaa suurempia voittoja, mutta myös suurempia tappioita.

Kuvittele, että saavutat 2% voittoa EOS-kaupasta. 50 dollarin panoksella voittosi on 1 dollari. Samanaikaisesti, jos olisit vaarantanut 1000 dollaria, voittosi on 20 dollaria.

Se ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista kuin panostaa korkein summa, jonka sinulla on EOS-kauppoihin. Sinun on myös laskettava riski ja käsiteltävä varojasi vastaavasti.

Useimmilla kauppiailla on käytössä pankkitilien hallintastrategia, joka auttaa hallitsemaan pääomaa. Itse asiassa rajoitat kaupat tiettyyn prosenttiin kaupankäyntitililläsi käytettävissä olevista varoista.

Monet kauppiaat pyrkivät rajoittamaan osuutensa 2 prosenttiin kauppaa kohti. Tämä tarkoittaa, että jos tililläsi on 2000 dollaria, panostat vain 40 dollaria yhteen EOS-kauppaan.

Suosittu salausvälittäjä eToro sallii sinun käydä kauppaa EOS: lla vain 25 dollaria. Tämä on hyvä tapa pitää välilehtiä kaupankäyntirahastoissasi, varsinkin kun teet lyhyen aikavälin strategioita.

2. EOS-kaupankäynnin vipuvaikutus

Aiemmin keskustelimme EOS-CFD: n eduista. Kaikkein houkuttelevin kauppiaille on mahdollisuus käyttää vipuvaikutusta.

Tämän avulla voit saada enemmän altistumista markkinoille maksamalla vain murto-osan haluamastasi panoksesta ja lainaa loput välittäjältä..

Esimerkiksi, jos käytät vipuvaikutusta 1:10 100 dollarin panokselle, sijaintisi on arvoltaan 1000 dollaria.

Vipu voi suurentaa merkittävästi voittojasi. Mutta jos kauppa menee pieleen, se lisää myös tappiosi.

Kerro meille, kuinka EOS-kaupan vipuvaikutus toimii käytännössä:

 • Teet myyntitilauksen, jonka arvo on 2000 dollaria, EOS / USD
 • Käytät vipua 1: 5
 • Tämän kaupan voitto on 5%.
 • Tavallisesti tämän kaupan voittosi olisi 100 dollaria.
 • 1: 5-vipuvaikutuksella voitot kasvavat 500 dollariin.

Vaikka CFD-kauppa saattaa olla kielletty maassasi, on silti mahdollista löytää sääntelemättömiä alustoja, jotka tarjoavat vipuvaikutusta. Tällaisissa tapauksissa voit jopa löytää jopa 1: 100: n vipurajat, jotka tarjotaan kryptovaluuttaomaisuudelle.

Mutta kuten ilmeistä, kaupankäynti tällä suurella vipuvaikutuksella on erittäin riskialtista – varsinkin kun käytetään lisensoimattomia pörssejä. Sen sijaan on parasta noudattaa täysin säänneltyä välitystoimintaa, kuten eToro.

EOS-verkkokaupan palkkiot

Kuten olemme maininneet tässä oppaassa, on ensiarvoisen tärkeää, että valitset oikean välittäjän EOS-kaupankäyntitarpeisiisi. Oikea välittäjä ei riipu heidän maineestaan, vaan myös sen perusteella, kuinka paljon he veloittavat palkkioita. Loppujen lopuksi välitysalustat ovat todellakin liiketoimintaa.

Verkossa olevien EOS-välittäjien palkkiorakenne vaihtelee heidän henkilökohtaisten käytäntöjensä mukaan.

Alla on luettelo yleisimmistä maksutyypeistä, joita kohtaat.

EOS-kauppakomissio

Lähes jokainen välittäjä veloittaa palkkiot, ja ne lasketaan muuttuvana palkkiona tilauksesi arvoon nähden.

Nykyisten hintojen mallina – kryptovaluutta-välittäjä Coinbase veloittaa 1,49%: n palkkion jokaisesta kauppatilauksesta. Tämä tarkoittaa, että joudut maksamaan 1,49%, kun tulet markkinoille ja poistuessasi.

Vertailun vuoksi eToro antaa sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa nollapalkkiopohjalta – paitsi EOS: lla myös 15 muulla kryptovaluutalla.

EOS-levitys

Levitteet ovat väistämätön maksuluokka.

Spread lasketaan omaisuuserän ostohinnan ja myyntihinnan erotuksena. EOS-kaupankäynnissä haluat, että leviäminen on mahdollisimman tiukka, joten se ei vaikuta kykyynsi ansaita voittoa.

Paremman idean antamiseksi:

 • Jos valitsemasi välittäjän spread on 1,50% EOS: lla, se tarkoittaa, että sinun on tuotava yli 1,50%: n voitto.
 • Kaikki tämän alapuolella ja olet edelleen punaisella.
 • Toisin sanoen, jos EOS-kaupan arvo on kasvanut 1%, olet edelleen 0,5% alhaalla.

Muut EOS-kauppamaksut

Verkkovälittäjät veloittavat myös erilaisia ​​hallinnollisia maksuja, jotka voivat pian nousta.

Tämä sisältää:

 • Talletus- / nostomaksut: Sinun on talletettava varoja kauppatilillesi ennen kuin voit aloittaa EOS-kaupankäynnin. Jotkut välittäjät veloittavat sinulta maksun joka kerta, kun lisäät tai nostat rahaa, joten muista tarkistaa tämä.
 • Ei-aktiivisuus: Tämä maksu veloitetaan, jos tilisi on lepotilassa tietyn ajan. Jälleen, se ei ole tavallinen maksu ja vaihtelee välittäjittäin.
 • Yön yli -rahoitus: Yön yli -rahoitusmaksut, joita kutsutaan myös swap-maksuiksi, koskevat pääasiassa CFD-kauppaa käyviä. Nämä veloitetaan, kun pidät kaupankäyntiasemiasi auki yön yli. Jotkut CFD-välittäjät veloittavat sinulta myös hieman korkeamman maksun viikonloppuna.

Painottamiseksi tässä kohtaa, palkkiot voivat poikkeuksetta määrittää, kuinka paljon voittoa lopulta ansaitset kaupoista. Siksi sinun on harkittava huolellisesti ehdot ja ehdot, ennen kuin valitset EOS-kauppapaikan.

Valmis aloittamaan kaupankäynnin EOS?

Kuinka käydä kauppaa EOS 2021 – vaiheittaiset ohjeet

Kyllä, olemme nyt tämän oppaan käytännöllisimmässä vaiheessa, kuinka käydä kauppaa EOS: n kanssa välittäjän kanssa.

Olemme luoneet neljä yksinkertaista vaihetta, joita voit seurata.

Vaihe 1: Valitse EOS-kauppapaikka

Ensimmäinen askel on löytää itsellesi hyvämaineinen verkkokauppapaikka. Nopea haku Internetissä paljastaa satoja vaihtoehtoja, mutta voi olla hankalaa löytää laillinen sivusto, joka vastaa tarpeitasi.

Alla on tarkistuslista siitä, mitä sinun täytyy etsiä online-EOS-välittäjältä.

 • Säätö: Onko verkkovälittäjällä mitään sääntelylisenssejä – kuten FCA: n, ASIC: n tai CySEC: n?
 • Palkkion rakenne: Onko välittäjä avoimia palkkioista? Jos on, mistä maksuista olet vastuussa?
 • Maksutavat: Mitkä maksutavat ovat käytettävissä tallettaa ja nostaa varoja kauppatilillesi ja sieltä pois?
 • Tilin vähimmäismäärä: Mikä on vaadittu vähimmäistalletussumma ja vähimmäisosuus EOS-kaupankäynnissä?
 • EOS-parit: Mitä kauppapareja on saatavana EOS: lle?
 • Kaupankäyntialustan navigointi: Kuinka käyttäjäkokemus on kaupankäyntialustalla?
 • Mobiilisovellus: Onko kaupankäyntialustalle mobiilisovellusta?

Lisäksi on suositeltavaa tarkistaa online-välittäjän käyttäjäarvostelut, johon aiot liittyä. Tämä asiakaspalaute antaa sinulle käsityksen EOS-kaupankäyntisivuston todellisesta suorituskyvystä ja uskottavuudesta.

Tutkimuksistamme löysimme sen eToro rasti melkein kaikki luettelomme laatikot.

Tässä on joitain ominaisuuksia, jotka tekevät eTorosta yhden parhaista EOS-välittäjistä, joiden kanssa voi käydä kauppaa.

 • eToro on sosiaalinen kaupankäyntialusta, jonka avulla voit muodostaa yhteyden ja oppia muilta kauppiailta.
 • "Kopioi kauppias" -ominaisuuden avulla voit kopioida kokeneiden kauppiaiden kaupankäyntistrategiat.
 • Kaikki EOS-kauppamarkkinat ovat palkkiotonta ja niillä on kilpailukykyiset spreadit.
 • Valikoima maksuvaihtoehtoja, kuten pankkisiirrot, pankki- / luottokortit ja digitaaliset lompakot, kuten PayPal
 • Voit käydä kauppaa EOS: lla sekä fiat-valuutoilla että digitaalisilla valuutoilla.

Vaihe 2: Avaa EOS-kaupankäyntitili

Kun online-välittäjä on valittu, voit nyt avata tilin. Sinun on annettava henkilökohtaiset tietosi, kuten nimi, osoite, syntymäaika ja yhteystiedot.

Jos online-välittäjäsi toimii KYC-sääntöjen mukaisesti (minkä sen pitäisi), foorumi pyytää myös kopion passistasi tai ajokortistasi.

Tämä vaihe on tarpeen rahanpesun vastaisten lakien noudattamiseksi.

Vaihe 3: Talleta varat

Kun alusta on vahvistanut henkilöllisyytesi, voit tallettaa varoja kauppatilillesi.

Valitse haluamasi maksutapa ja siirrä haluamasi summa.

ETorossa voit valita luotto- / maksukortin, pankkisiirron tai e-lompakon, kuten PayPal, Skrill tai Neteller..

Vaihe 4: Valitse EOS Trading Market

kaupan eos

Valitse, haluatko vaihtaa EOS: n fiat-valuutalla vai muulla digitaalisella omaisuudella. Voit yksinkertaisesti etsiä EOS: ta eTorosta saadaksesi selville, mitkä parit ovat kaupankäynnissä.

Vaihe 5: Aseta EOS Trade

Nyt on aika avata EOS-kauppa. Ainoa mitä tarvitset on määritellä saapumis- ja poistumistilauksesi. Välittäjäsi suorittaa kaupan puolestasi.

Jos tarvitset nopean päivityksen tilaustyyppeihin, selaa ylöspäin osastollemme "EOS-kaupan perustaminen".

Kuinka käydä kauppaa EOS-oppaalla – tuomio

Kryptovaluuttojen kauppa vaatii paljon tutkimusta ja valmistelua. EOS ei ole erilainen. Sellaisena, ennen kuin lähdet EOS-kauppapaikkaan, varmista, että valmistaudut itse lukemalla oppaamme, kuten meidän.

Voit aloittaa miettimällä, haluatko pitää omaisuuserän pitkällä aikavälillä vai vaihtaa sitä lyhytaikaisiin voittoihin. Vielä tärkeämpää on, että sinulla on kaupankäyntisuunnitelma ja oikea verkkovälittäjä toteuttamaan tämän puolestasi.

Kuten mainitsimme, eToro on erinomainen valinta aloittelijoiden kryptovaluutta-kauppiaille. Voit käydä kauppaa EOS: lla fiatia ja muita kryptovaluuttoja vastaan ​​- kaikki palkkiotonta.

Ennen kaikkea voit olla varma, että käytät tiukasti säänneltyä välittäjää, kun valitset eToron EOS-verkkokauppaan.

eToro – paras välittäjä EOS-kauppaan

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

UKK

Missä voin käydä EOS-kauppaa turvallisesti?

Voit käydä kauppaa EOS: lla satoissa verkkopörsseissä ja välittäjissä. eToro on yksi maailman parhaista verkkovälittäjistä – jolla on viranomaislisenssit Isosta-Britanniasta, Kyprokselta ja Australiasta.

Kuinka voin käydä kauppaa EOS: lla?

Voit käydä kauppaa EOS: lla fiat-valuuttaa tai kryptovaluutta vastaan. Online-välittäjät, kuten eToro, helpottavat kryptovaluuttakauppaa vain 25 dollarin panoksella.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita EOS-kaupankäynnillä?

Voittosi EOS-kaupankäynnissä riippuu siitä, kuinka hyvin ennustat markkinoiden liikkeitä sekä panosmäärästäsi. Jos spekulaatiosi on oikea, saat voittoa. Jos ei, menetät. Tarvitset kuitenkin kassanhallintastrategian hallitaksesi EOS-kaupankäyntivarojasi oikein.

Onko EOS-kauppa laillista Yhdysvalloissa?

EOS-kauppa on laillista Yhdysvalloissa. Et kuitenkaan voi harjoittaa EOS-CFD-kauppaa amerikkalaisena.

Kuinka voit käyttää vipuvaikutusta EOS-CFD: ille?

Voit käyttää vipuvaikutusta EOS-kaupankäynnissä käyttämällä CFD-välittäjää. Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian asukkaat eivät voi käyttää kryptovaluutta-CFD: itä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner