Kuinka käydä kauppaa NEO: lla: Vaiheittainen opas

Kuinka käydä kauppaa NEO: lla: Kattava opas NEO: n kaupankäynnille vuonna 2021

NEO-kaupankäynti on melko suoraviivaista, kun saat sen ripaan.

Kryptovaluuttakauppa on räjähtänyt noin viime vuosikymmenen aikana. Bitcoinin menestyksen jälkeen olemme sittemmin nähneet lukemattomia altcoineja pääsemästä markkinoille.

Tämän eturintamassa on NEO – joka on nyt erittäin suosittu kaupankäynnin kohteena oleva digitaalinen valuutta.

Monin tavoin NEO: ta pidetään kiinalaisten riposte Ethereumiin.

Salausvaluutta voidaan ostaa tai vaihtaa useilla tavoilla, myös säänneltyjen välittäjien kautta.

Tässä oppaassa käydään läpi NEO-verkkokaupan alkeelliset näkökohdat.

Kuinka käydä kauppaa NEO: lla viidessä helpossa vaiheessa:

NEO-kaupankäynnin aloittamiseksi on ensin avattava tilisiirto säännellyllä pörssillä, poistettava varat, valittava NEO alustaluettelosta ja lopuksi Osta (mene pitkään) tai myy (mene lyhyeksi).

Tämä NEO-kaupankäynnin opas hajottaa kaiken Laymanin ehdoilla, jotta et käy kauppaa sokeasti. Mutta jos sinulla ei ole aivan aikaa lukea se läpi kaikki ohjeet, sinun on tehtävä tämä kauppaa varten nyt.

Vaihe 1: Avaa tili säännellyllä pörssillä

Vaihe 2: Rahoittaa tilisi

Vaihe 3: Valitse kuinka paljon NEO: ta haluat vaihtaa

Vaihe 4: Osta NEO (mene pitkään) tai myy NEO (mene lyhyeksi)

Vaihe 5: Vahvista kauppa

Sisällys:

Mikä on NEO Trading?

Kuinka NEO-kauppa toimii?

Kuinka käydä kauppaa NEO-verkkokaupalla – Kaupan perustaminen

Kuinka ansaita rahaa Trading NEO

Kuinka käydä kauppaa NEO 2021 – vaiheittainen läpikäynti

Kuinka käydä kauppaa NEO-oppaalla – tuomio

UKK

Mikä on NEO Trading?

NEO on blockchain-pohjainen foorumi, jonka tarkoituksena on rakentaa älykästä taloutta. NEO on tämän verkon virallinen valuutta, ja sillä voidaan käydä kauppaa joko muiden kryptovaluuttojen tai fiat-valuutan kanssa.

Internetin nopean kehityksen myötä suuri huomio on siirtynyt perinteisistä rahoitusvälineistä digitaalisiin varoihin, kuten NEO.

Tämä toimii samalla tavalla kuin tavanomaiset varat, joiden kohde-arvo on yksityishenkilöiden ostettavissa, omistettavissa ja vaihdettavissa.

Samoin kuin osakkeiden ja valuuttojen kaltaiset, NEO: n taloudellinen arvo voidaan analysoida ja spekuloida markkinoiden kysynnän ja tarjonnan perusteella.

NEO: n kysynnän nousu johtaa sen hintojen nousuun. Ja päinvastoin, uppoava kysyntä tarkoittaa alempia hintoja.

NEO: n hyödyntämiseksi elinkeinonharjoittajan on kyettävä ennakoimaan markkinoiden asenne oikein.

Kerro meille, kuinka käydä kauppaa NEO: lla esimerkin avulla:

 • Sano joulukuussa, että NEO / USD: n hinta on 10 dollaria
 • Uskot, että markkinoiden on määrä siirtyä lyhytaikaiseen nousuvaiheeseen, joten tee 1000 dollarin arvoinen ostotilaus
 • Kaksi viikkoa myöhemmin NEO: n arvo on 12 dollaria
 • Tämä tarkoittaa 20 prosentin kasvua
 • Olet vakuuttunut siitä, että markkinat ovat kääntymässä, teet myyntitilauksen NEO-omaisuuden hävittämiseksi.

Tämä NEO-kauppa antaa sinulle 200 dollarin voiton – kun 1000 dollarin panoksesi kasvoi 20%.

Kuten on annettu, jos pystyt hyödyntämään markkinoiden vaihteluita oikeaan aikaan, NEO-kaupankäynti voi jättää sinulle merkittäviä voittoja. Toisaalta, jos markkinat ovat vastoin NEO-ennustettasi, päädyt tappioon.

TAKAISIN TÄSTÄ on, että on tunnettava NEO-kauppamarkkinoiden laskusuhdanne ja virtaus voidakseen spekuloida oikein ja siten – saada taloudellisia voittoja johdonmukaisesti.

Kuinka NEO-kauppa toimii?

Salausvaluutat, kuten NEO, ovat suhteellisen uusia laajemmassa kaupankäynnissä verrattuna tavanomaisiin varoihin. Kaiken kaikkiaan käsite siitä, miten NEO: ta käydään kauppaa, on suurin piirtein identtinen.

Olitpa aloittelija kaupankäynnissä vai vain kryptovaluutoissa, tässä on pisteet, jotka sinun on muistettava NEO-kaupankäynnin aikana.

NEO-kauppahintaliikkeet

Kuten kaikki rahoitusvarat, NEO pyrkii noudattamaan markkinoiden tunnetta.

Jos kryptovaluuttamarkkinat ovat laskussa, kauppiaat saattavat paniikkia ja yrittää myydä omaisuuttaan tappioiden lieventämiseksi, mikä johtaa NEO-arvon hinnan laskuun.

Jos sen sijaan kryptovaluuttojen markkinatunnelma on vahva, NEO: n hinta nousee vastaavasti.

NEO-kauppaa helpotetaan verkossa välittäjien kautta. Usein NEO: n hinta vaihtelee myös kaupankäyntialustojen välillä.

Esimerkiksi yhdellä sivustolla saatat huomata, että yhden NEO: n hinta on 14,96 dollaria, kun taas toinen voi tarjota saman digitaalisen omaisuuden hintaan 14,90 dollaria. Tämä on usein vähäinen ero, joka ei aiheuta kauppiaille merkittävää huolta.

NEO-kauppaparit

neohintakaavio

Kryptovaluuttakaupalla on yksi merkittävä etu. Voit vaihtaa niitä salaus-fiat-parien muodossa tai krypto-krypto-parien kautta.

Toisin sanoen voit vaihtaa NEO: ta valtion myöntämiin valuuttoihin, kuten USD tai Euro, sekä kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoin tai Ethereum Classic..

Salaus-fiat-luokassa yleisin pari, jonka kohtaat, on NEO / USD. Monet välittäjät tarjoavat kuitenkin myös vaihtoehtoisia pareja, kuten NEO / EUR, NEO / GBP, NEO / JPY ja paljon muuta..

Kun valitset salaus-salausparit, vaihdat NEO: n arvoa toiseen kryptovaluuttaan. Tarvitset tietoa molempien kryptovaluuttojen arvosta ja markkinoista oikean spekulaation tekemiseksi.

Itse asiassa tämä ei ole eroa kuin NEO-fiat-parin kauppa. NEO-kaupankäynti fiat-valuuttaa vastaan ​​kuitenkin todennäköisesti antaa sinulle paremman likviditeetin ja siten paremmat hajautukset kaupoissa.

Lisäksi voitot ja riskit on helpompi laskea, kun käydään kauppaa fiat-valuutalla. Ehkä siksi NEO-fiat-pareja suositellaan aloittelijoille kaupankäyntiin verrattuna NEO-salauspareihin.

Pitkä tai lyhytaikainen kaupankäynti

Kuten muillakin varoilla, myös NEO: lla voidaan käydä kauppaa pitkällä tai lyhyellä aikavälillä. Valitsemasi strategiatyyppi riippuu taloudellisista tavoitteistasi.

Pitkän aikavälin strategioilla katsot lähinnä NEO: ta sijoitukseksi.

Oletetaan, että odotat NEO: n arvon nousevan räjähdysmäisesti lähivuosina. Ostat NEO-kolikoita ja säilytät ne krypto-lompakossa. Salauslompakko toimii pankkina NEO-valuutallesi.

Kuukausien tai vuosien jälkeen, kun markkinat ovat sinun eduksesi, voit myydä nämä NEO-kolikot ja voiton vastineeksi.

Tätä lähestymistapaa kutsutaan usein kryptovaluutta-maailmassa HODLingiksi, mikä tarkoittaa, että haluat "osta ja pidä" omaisuuden odottaen ihanteellista aikaa maksimoida voittosi.

Tämä on erityisen hyödyllistä aloittelijoille, koska teknisen analyysin suorittamista ja lyhytaikaisten hinnanmuutosten etsimistä ei todellakaan vaadita.

Siksi pitkän aikavälin strategia voi poistaa kiireellisen tarpeen ennustaa markkinoiden pienimmät muutokset ja silti tuottaa voittoa NEO-kaupastasi.

Lyhytaikaisella lähestymistavalla päinvastoin voit saada pienempiä voittoja, mutta useammin. Tällöin voit sijoittaa kauppoja säännöllisin väliajoin, jopa useita kertoja päivässä valitsemasi kaupankäyntistrategian mukaan.

Lyhytaikaisille voitoille on parasta valita parit, jotka tarjoavat enemmän likviditeettiä, kuten NEO / USD tai NEO / BTC.

Kauppa ja oma NEO

Pitkän aikavälin strategioille on parasta, että sinulla on lisensoitu verkkovälittäjä. Pitkäaikaiset kauppiaat käyttävät yleensä paljon pääomaa sijoittamiseen, joten luotettava alusta helpottaa prosessia.

Jos etsit online-kryptovaluutta-välittäjää, suosittelemme harkitsemaan eToroa.

EToro, jolla on pitkäaikainen maine kaupankäynnin alalla, helpottaa salausvaluuttakauppaa lähes 100 parilla. Kaupat toteutetaan nollapalkkiolla, ja voit pitää NEO-kolikkosi turvallisessa eToro-lompakossa.

Lisäksi eToroa pidetään yhtenä aloittelijaystävällisimmistä online-välittäjistä. Pitkän aikavälin strategioita suosivat kuitenkin myös kokeneet kauppiaat, joilla ei ole tarpeeksi aikaa varoa kaikkia markkinoiden lyhytaikaisia ​​vaihteluita.

NEO-kauppa

Markkinoiden vaihteluista puhuen on joitain kaupankäyntistrategioita, joissa voit hyödyntää tätä volatiliteettia. Jos päätät mennä tällä tavalla, voit kokeilla ‘swing-kauppaa’ tai ‘päiväkauppaa’.

Yksi tällainen vaihtoehto on tehdä tämä CFD: n kautta – jotka ovat johdannaisia, jotka heijastavat NEO: n markkina-arvoa.

CFD: n avulla voit käydä sekä pitkiä että lyhyitä kaupankäynnin aikana NEO: lla. Esimerkiksi, jos hinta haluaa nousta, voit ostaa NEO: n ja sitten myydä.

Vaihtoehtoisesti voit mennä lyhyeksi, jos luulet NEO: n hinnan laskevan. Tällöin ensin myyt ja ostat CFD: t takaisin halvemmalla, antaen siten voittoa.

On tärkeää huomata, että CFD: t eivät ole laillisia kaikkialla maailmassa. Monissa maissa, erityisesti Yhdysvalloissa, CFD-kauppa on täysin kielletty. Isossa-Britanniassa kauppiaat voivat hyötyä CFD-kaupasta useimmilla rahoitusvälineillä, lukuun ottamatta kryptovaluuttoja, kuten NEO.

Useimmat muut alueet sallivat kryptovaluutta CFD: t, vaikka tarkista, että asuinmaasi on sallittu.

Siitä huolimatta tässä on yleiskatsaus NEO: n kaupankäyntiin CFD: n kautta:

 • CFD: t vastaavat NEO: n todellista hintaa. Joten jos NEO: n arvo on 10 dollaria, CFD on myös sama hinta. Huomenna, jos se muuttuu 10,50 dollariin, niin myös CFD.
 • CFD-kaupankäynnin avulla voit käyttää vivutusta kaupoissa.
 • NEO-CFD: itä voidaan usein käydä kauppaa kilpailukykyisin hinnoin tiukalla spreadillä.
 • CFD: t mahdollistavat sekä pitkät että lyhyet koulutusstrategiat, mikä antaa sinulle mahdollisuuden hyötyä sekä nousevista että laskevista markkinoista.

Koska CFD-vipuvaikutuksella on mahdollisuus saada suuria tuottoja, voit löytää houkuttelevat rajat salausvaihdosta riippumatta siitä, onko se laillista maassasi vai ei.

Jos harkitset tätä, sinun on ehdottomasti tutkittava seurauksia, kun riskeeraat pääomasi.

Loppujen lopuksi nämä kolmannen osapuolen vaihdot ovat myös todennäköisesti sääntelemättömiä ja edellyttävät, että vaihdat NEO: ta USDT: tä vastaan ​​todellisten Yhdysvaltain dollareiden sijaan. Niille, jotka eivät tiedä, USDT on Tetherin liikkeeseen laskema digitaalinen kolikko, joka on sidottu USD: hen.

Lisäksi vipuvaikutuksen soveltaminen CFD: ille voi myös aiheuttaa suuren menetysriskin. Siksi on erittäin tärkeää, että punnitset ymmärrystäsi siitä, miten CFD: t toimivat, ennen kuin vaihdat NEO: ta tällä tavalla.

Oletko harkinnut kaupankäyntiä NEO?

Kuinka käydä kauppaa NEO-verkkokaupalla – Kaupan perustaminen

NEO-kaupankäynti tapahtuu tilauksilla, jotka määrittävät strategian toteuttamisen. Nämä välittävät välittäjällesi sijaintisi ja mikä seuraava askelsi tulee olemaan.

Jos olet jo perehtynyt muiden rahoitusvarojen kauppaan, NEO-kaupankäynti ei ole eroa.

Teet tilauksen markkinaennusteen perusteella, ja online-välittäjä suorittaa kaupan puolestasi. Meneekö se hyvin vai ei, riippuu siitä, kääntyvätkö markkinat sinulle tai sinuun.

Alla on luettelo tärkeistä tilauksista, jotka sinun on tiedettävä, kun opit NEO-verkkokauppaa.

Osta ja myy tilausta

Osto- ja myyntitilaukset ovat minkä tahansa kaupankäyntistrategian perustekijöitä.

 • Teet ostotilauksen, jos haluat mennä pitkään NEO: lla, koska odotat sen nousevan.
 • Teet myyntitilauksen, jos haluat lyhentää NEO: ta, koska oletat sen laskevan arvon.

Riippumatta siitä, oletko menossa pitkään vai lyhyeksi, sinun on suoritettava yksi näistä tilauksista, jotta pääset kauppaan.

Toisin sanoen osto- tai myyntitilaus on tapa, jolla avaat aseman markkinoilla. Jos annat ostotilauksen, suljet sijaintisi myyntitilauksella ja päinvastoin.

Pääsymaksu

Nopeasti muuttuvilla markkinoilla hinta tilaustesi toteutuksessa saattaa vaihdella tilauksen tekohetkestä. Paremman hallinnan saavuttamiseksi voit määrittää kauppasi edelleen kahdella eri tilaustyypillä.

 • Markkinatilaus ostaa tai myy omaisuuden olemassa olevaan markkinahintaan. Toisin sanoen, jos NEO: n arvo on 12,50 dollaria, ostotilauksesi (tai myyntitilauksesi) toteutetaan myös samaan hintaan tai lähimpään saatavilla olevaan hintaan.
 • Limit-toimeksianto antaa selkeän ilmoituksen siitä, milloin kauppa tulisi toteuttaa. Esimerkiksi asetat rajoituksen NEO: n tilaukselle 13,00 dollaria. Tämä tarkoittaa, että välittäjä ostaa (tai myy) omaisuutesi vasta, kun NEO: n hinta saavuttaa 13,00 dollaria.

Poistumisstrategia

Kun olet tullut markkinoille, kysymys on, miten poistut kaupastasi voitolla tai pikemminkin miten rajoitat tappiosi.

Tarvitset luonnollisesti poistumisstrategian.

Tässä on kaksi muistettavaa tilaustyyppiä, jotka varmistavat, että poistut oikeaan aikaan.

 • Take-Profit: Tämä toimeksiantotyyppi määrittää voittotason, jolla kaupasta tullaan poistumaan. Voit esimerkiksi asettaa NEO-kaupan voittotilauksen 4% nykyisen hinnan ylä- tai alapuolelle riippuen siitä, oletko pitkä vai lyhyt. Välittäjä sulkee position, jos ja kun NEO saavuttaa 4 prosentin raja-arvon.
 • Stop-Loss: Jos haluat rajoittaa mahdollisia menetyksiäsi, sinun on luotava myös stop-loss-järjestys. Esimerkiksi tämä voi olla 1% alhaisempi tai korkeampi kuin sisäänpääsyhintasi.

Valaistaan ​​tätä esimerkillä.

 • Avasit NEO / USD -ostotilauksen hintaan 10,50 dollaria.
 • Haluat kohdistaa voittoihin 4%, joten teet voittotilauksen hintaan 10,92 dollaria.
 • Jos NEO-kauppa on vastoin ennustettasi, haluat pysäyttää tappiot 1%: lla, joten teet stop-loss -tilauksen hintaan 10,39 dollaria.

Jos NEO: n hinta nousee 10,92 dollariin, positiosi suljetaan 4 prosentin voitolla.

Jos markkinat menevät sinua vastaan, stop-loss-tilauksesi aktivoidaan, joten välittäjäsi sulkee positiosi $ 10.39: ssä ja rajoittaa tappiot vain 1%: iin.

Riippumatta siitä, mihin suuntaan omaisuus menee, voitot tai tappiot määritetään ennalta. Nämä lisätyt ohjeet säästävät aikaa, ja mikä tärkeintä, varmista, että sinulla on selkeä sisään- ja poistumissuunnitelma, kun käydään kauppaa NEO: lla verkossa.

Kuinka ansaita rahaa Trading NEO

Tilaustyyppien ja markkinoiden tunteiden lisäksi on olemassa muutamia muita tekijöitä, jotka määräävät kauppojesi onnistumisen. Sinun ei tarvitse pelätä vain oikean omaisuusluokan valitsemista kaupankäyntiin, vaan sinun pitäisi myös hallita, kuinka paljon rahaa sijoitat ja miten sijoitat sen.

Tässä on joitain näkökohtia NEO-kaupankäynnille.

1. Panos

Jokainen kauppa vaatii sinua panostamaan. Mitä suurempi olet valmis panostamaan, sitä korkeammat voitot ovat. Mutta niin ovat tappiot.

Oletetaan, että panostat 100 dollaria NEO: lle ja ansaitset 2% voittoa, mikä on 2 dollaria. Jos korotat panoksesi 1000 dollariin, voittosi on myös suoraan verrannollinen, mikä antaa sinulle 20 dollarin voiton.

Kun panostat valtavia summia useisiin kauppoihin, on helppo menettää käsitys siitä, kuinka paljon pääomastasi riskoit ja mihin vetää raja. Siksi elinkeinonharjoittajat käyttävät usein ‘bankroll-hallintaa’ kaupankäynnin aikana. Tämä on käytäntö rahasi asianmukaisessa hallinnassa sen varmistamiseksi, että sinulla on rahaa varantoon tekemissäsi kaupoissa.

Tämä on erityisen merkittävää, kun käydään kauppaa NEO: lla lyhytaikaisilla strategioilla. On parasta rajoittaa panoksesi tiettyyn prosenttiin kaupankäyntivarastostasi. Yleensä kauppiaat pitävät kiinni 2 prosentista käytettävissä olevasta kaupankäyntitilistä. Oletetaan esimerkiksi, että kaupankäyntitililläsi on 2000 dollaria, parempi, jos et panosta yli 40 dollaria NEO-kauppoihisi.

Kaupankäynnin edellyttämä vähimmäismäärä vaihtelee kauppiaiden välillä. EToron kaltaisella alustalla tarvitset vain 25 dollaria kaupankäynnin aloittamiseen NEO: lla. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa testaamalla vedet sen sijaan, että sukeltaisit NEO-kauppoihin suurilla summilla.

2. NEO-kaupankäynnin vipuvaikutus

Kuten edellä mainittiin, NEO-kauppiaat käyttävät usein vipuvaikutusta CFD: ssä. Tässä osiossa käsittelemme hieman tarkemmin kuinka vipuvaikutus toimii.

Vipuvaikutus tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että saat panostaa enemmän rahaa kuin mitä kaupankäyntitililläsi on.

Tarkastellaan esimerkkiä sumujen puhdistamiseksi.

 • Oletetaan, että haluat tehdä 1000 dollarin ostotilauksen NEO / USD: ssä
 • Tililläsi on tällä hetkellä vain 100 dollaria
 • Päätät käyttää 1:10 vipuvaikutusta
 • Tämä tarkoittaa, että saat laittaa 1000 dollaria, lainaamalla pääosin kauppiaalta
 • Hallitset 10% voittoa.
 • 1:10 -vivun avulla voittosi on 100 dollaria
 • Ilman vipuvaikutusta se on vain 10 dollaria.

Päinvastoin, jos olet kärsinyt tappioita, sinulla on vajaa 100 dollaria 10 dollarin sijaan.

Sellaisena on syytä huomauttaa, että vipuvaikutus suurentaa myös tappiosi.

Nyt kuinka paljon vipuvaikutusta voit käyttää, riippuu välittäjästäsi. Jotkut alustat tarjoavat jopa 1: 100-vipuvaikutuksen kryptovaluutoissa. Varo tällaisia ​​ylellisiä vipuvaikutuksia, koska on suuri mahdollisuus, että niitä ei säännellä, ja on paljon tilaa mennä pieleen.

NEO-verkkokaupan palkkiot

Kaikentyyppisiin NEO-kauppoihin liittyy joukko verkkovälittäjien veloittamia maksuja. Itse asiassa, ellei ole varovainen, nämä palkkiot voivat syödä kohtuullisen määrän voittojasi. Siksi on erittäin tärkeää, että tutustut ensin ehtoihin ja maksurakenteeseen ennen rekisteröitymistä.

Lue muistiinpanot erityyppisistä maksuista, joita kohtaat.

NEO-kauppakomissio

Palkkio on vaihtuva maksu, joka perustuu kauppasi arvoon. Näin ollen se veloitetaan prosenttiosuutena panoksestasi. Jotkut välittäjät veloittavat sinulta provisiota jokaisesta kaupasta, kun taas toiset veloittavat kaupan molemmista päistä, toisin sanoen palkkion position avaamisesta ja jälleen sulkemisesta.

Siitä huolimatta on myös välittäjiä, joiden kanssa voit käydä kauppaa palkkioista. Yksi tällainen välitys on eToro, jossa NEO-kaupankäynniltä veloitetaan nollapalkkiot.

NEO-levitys

Kryptovaluuttakaupassa spread on omaisuuden kysyntähinnan ja tarjoushinnan välinen ero. Sinulla ei ole vaikeuksia löytää online-välittäjiä, jotka tarjoavat NEO-kaupankäyntiä kilpailukykyisillä spreadeillä.

Lyhyesti sanottuna, jotta saavutat maksimaalisen voiton kädessä, haluat tiukan spreadin. Paremminkin sanottuna, jos löydät välittäjän, joka tarjoaa 2%: n spreadin NEO-kaupassasi, tämä tarkoittaa, että tarvitset aseman tehdä vähintään 2% kannattavuudeksi. Kaikki ansaitsemasi yli 2% menee voittoon.

Muut NEO Classic -kauppamaksut

Yllä keskustelimme yleisimmistä kaupankäyntimaksuista. Kun verkkokauppiaat hoitavat yritystä, he veloittavat sinulta myös ylimääräisiä maksuja eri tileillä, kuten:

 • Yöpymismaksut: Tunnetaan myös nimellä “Vaihda palkkiot”, se on korko, joka veloitetaan, kun sinulla on asema yön yli. Korko lasketaan päivittäin ja perustuu panoksesi arvoon. Jotkut välittäjät veloittavat myös korkean yöpymismaksun viikonloppuisin.
 • Passiivisuusmaksut: Jos et ole saavuttanut kaupankäyntitilisi vähimmäistoimintaa tietyn ajan, saatat joutua maksamaan toimettomuusmaksun. Tyypillisesti verkkovälittäjät veloittavat tämän kuuden kuukauden tai yhden vuoden käyttämättömyyden jälkeen. Saatat maksaa kuukausimaksua, ellet sulje tiliäsi tai aloita kaupankäyntiä uudelleen.
 • Talletus- ja nostomaksut: Talletus- ja nostomaksuja peritään joka kerta, kun teet tapahtuman kauppatililläsi. Vaikka useimmat online-välittäjät kattavat talletuskulut, joudut ehkä joutumaan maksamaan pienen nostomaksun päästäsi. ETorossa sinulta veloitetaan kohtuullinen 0,5%: n nostomaksu, joka myös vain, jos et talleta varoja USD: ssä.

Valmis aloittamaan kaupankäynnin NEO?

Kuinka käydä kauppaa NEO 2021 – vaiheittainen läpikäynti

Nyt kun olemme käsitelleet kaikki NEO-kaupankäynnin olennaiset osat, sinun on vain valittava oikea välittäjä. Aivan kuten kaikilla muillakin yrityksillä, sinulla on oltava selkeä aikomus siitä, mitä etsit kauppiaalta.

Seuraa oppaamme, niin olet matkalla olemaan NEO-kauppias hetkessä.

Vaihe 1: Valitse NEO-kauppapaikka

Kaupankäynnissä joka sekunti, jokainen sentti ja jokainen päätös kantaa tonnia painoa. Verkkovälittäjän valitseminen on ensimmäinen askel kohti NEO-kaupankäyntiä. Valintojen ylijäämällä prosessi ei ole mikään, ellei ylivoimainen ja hämmentävä.

Yksinkertaisuuden lisäämiseksi olemme luoneet luettelon, jonka avulla voit tarkistaa verkkovälittäjien vaatimukset.

 • Säätö: Onko verkkovälittäjällä mitään sääntelyelinten lisenssejä, kuten FCA, CySEC, ASIC tai SEC?
 • Palkkion rakenne: Mikä on välittäjän palkkio ja leviäminen NEO-kaupassa? Onko muita maksuja, joista olet velvollinen?
 • maksutavat: Kuinka voit tallettaa ja nostaa rahaa kauppatilillesi?
 • Minimitalletus: Mikä on vähimmäismäärä, jota tarvitaan NEO-kaupankäyntiin?
 • NEO-parit: Mitkä kaupankäyntiparit ovat käytettävissä NEO: ta vastaan?
 • Kryptovaluutan lompakko: Kuinka voit tallentaa kryptovaluutat
 • Alustanavigointi: Kuinka helppoa on käyttää sivustoa ja käyttää sen ominaisuuksia?
 • Mobiilisovellus: Onko välityksellä mobiilisovellus?

Vaikka välittäjät valitsevat kaikki nämä ruudut, sinun on myös tarkasteltava perusteellisesti myös heidän asiakkaidensa palautetta. Kuten olet huomannut, olemme käyttäneet eToroa esimerkkinä tässä artikkelissa. 19 miljoonalla asiakkaalla, eToro on ehdottomasti vahva ehdokas NEO-kaupankäynnissä.

Tässä on joitain ominaisuuksia, jotka tekevät eTorosta yhden luotettavimmista verkkokauppapaikoista:

 • Alusta tarjoaa loistavan käyttökokemuksen ja tukiominaisuudet kaikilla kaupankäyntitasoilla, aloittelijoista ammattilaisiin.
 • eToroa säännellään FCA: n, ASIC: n ja CySEC: n lisensseillä.
 • Elinkeinonharjoittajat voivat käyttää nollapalkkioita sekä kilpailukykyisiä spreadeja NEO-kaupassa.
 • Saatavilla on joukko maksuvaihtoehtoja pankkikorteista, pankkisiirroista ja integroinnista kolmansien osapuolten lompakkoihin, kuten PayPal, Neteller ja Skrill.
 • eToro-mobiilisovellus käydä kauppaa tien päällä.

Yleensä ottaen, eToro tulee esiin NEO-kaupankäynnissä kymmenien muiden omaisuuserien joukossa.

Vaihe 2: Avaa NEO-kaupankäyntitili

Kun olet viimeistellyt verkkovälittäjäsi, siirry heidän verkkosivustolleen ja napsauta kirjautumispainiketta.

Rekisteröintiprosessi vaatii sinua antamaan henkilökohtaiset perustietosi, mukaan lukien koko nimesi, osoitteesi, yhteystietosi ja syntymäpäiväsi. Lisäksi sinun on esitettävä voimassa oleva valtion myöntämä henkilötodistus sekä valokuvaselvitys. Välittäjän on taattava KYC-säännöt henkilöllisyyspetosten välttämiseksi.

Kun tilisi on vahvistettu, saat vahvistussähköpostin ja voit aloittaa kaupankäynnin. ETorossa voit käydä kauppaa NEO: lla ennen tätä henkilöllisyyden vahvistamista, mutta jos sinun on talletettava yli 2250 dollaria, sinun on suoritettava tämä vaihe.

Vaihe 3: Lisää varoja

Kaupankäynnin aloittamiseksi sinun on ensin lisättävä rahaa kauppatilillesi. Voit valita yhden välittäjän tarjoamista maksutavoista ja valita sinulle sopivimman suojatun menetelmän.

Vaihe 4: Valitse NEO Trading Market

sijoittamalla NEO: han

Kun kaikki on määritetty, sinun tarvitsee vain valita kaupankäyntimarkkinasi. Jos tiedät, missä NEO-parissa kauppaa käydään, voit yksinkertaisesti etsiä parin ja aloittaa tilauksen tekemisen.

Vaihe 5: Aseta NEO-kauppa

Muistatko, mitä keskustelimme aiemmin tilaustyypeistä? Kun tiedät, haluatko ostaa tai myydä NEO: ta, voit tehdä tilauksen vastaavasti. Kun olet määrittänyt tilaukset, voit ‘avata kaupan’ ja voila – olet avannut paikkasi.

Kuinka käydä kauppaa NEO-oppaalla – tuomio

NEO on kryptovaluutta, joka nopeasti nousee suosikiksi kauppiaiden keskuudessa. Tämä ei kuitenkaan vähennä mitään riskejä, jotka liittyvät NEO-kaupankäyntiin. Sinun on investoitava aikaa omaisuuden ymmärtämiseen ja löydettävä tehokas säännelty välittäjä, joka antaa sinulle pääsyn markkinoille.

Menestyt parhaiten säännellylle välittäjälle, kuten eTorolle. Jos olet aloittelija, sujuva käyttöliittymä ja kilpailukykyiset palkkiot takaavat paremman kaupankäyntikokemuksen alustalla.

Samaan aikaan varmista, että jatkat kouluttamista kaupankäyntistrategioissa ja hanki kokemusta NEO-kaupasta matkan varrella.

eToro – paras välittäjä NEO-kaupalle

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

UKK

Onko NEO: n kauppaa turvallista?

Kyllä, niin kauan kuin käydään kauppaa säännellyn välittäjän kautta, NEO-kauppa on täysin turvallista. EToron kaltaisilla alustoilla on lupa käydä kauppaa myös Isossa-Britanniassa, Kyproksessa, Australiassa ja Yhdysvalloissa.

Kuinka voin käydä kauppaa Ethereum Classicilla?

Voit käydä kauppaa NEO: lla muulla fiat-valuutalla tai kryptovaluutalla. Helpoin tapa tehdä tämä on käydä kauppaa NEO: lla online-välittäjien kautta. Esimerkiksi NEO-kaupankäynti on mahdollista eTorossa vähintään 200 dollarin talletuksella.

Kuinka voit ansaita rahaa kaupankäynnillä Ethereum Classic?

NEO-kauppiaat voivat käyttää pitkän aikavälin strategiaa tai lyhyen aikavälin strategiaa, joka perustuu markkinoiden liikkeisiin. Jos ennusteesi on oikea, ansaitset voittoa, ja jos et, tappiollista. On parasta ottaa huomioon riskisi ja välttää tappioita rajoittamalla panostustasi.

Voinko käydä NEO-kauppaa Yhdysvalloissa laillisesti?

NEO-kauppa on laillistettu Yhdysvalloissa. Et kuitenkaan voi käydä kauppaa NEO-CFD: llä tai käyttää vipuvaikutusta.

Onko mahdollista vaihtaa NEO: ta Leveragen kanssa?

NEO-vipuvaikutus on kielletty useissa maissa, mukaan lukien Yhdysvallat tai Iso-Britannia. Sinänsä et voi käydä kauppaa NEO: lla vipuvaikutuksella säännellyn välittäjän kautta. Kaupankäynti sääntelemättömillä alustoilla ei ole suositeltavaa ottaen huomioon siihen liittyvät riskit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner