Kuinka ostaa Bitcoinia – Aloittelijan opas

Kuule jatkuvasti Bitcoinista ja ihmettelet, kuinka voit ostaa Bitcoinia? Lue aloittelijan opas BTC: n ostamisesta tänään!

Oletko kuullut Bitcoinia ympäröivän buzzin ja haluavat päästä mukaan toimintaan? Jos näin on, koskaan aikaisemmin ei ole ollut niin helppoa ostaa Bitcoin kotisi mukavasti. Itse asiassa, jos sinulla on pankki- / luottokortti tai e-lompakko – voit ostaa Bitcoinin alle 10 minuutissa.

Jos haluat tehdä ostoksen juuri nyt, mutta sinulla ei ole aavistustakaan, mistä aloittaa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tässä Kuinka ostaa Bitcoin-opas, keskustelemme monista tavoista, joilla voit sijoittaa tähän huippuluokan digitaaliseen valuutaan. Katamme, minkälaiset palkkiot sinun pitäisi odottaa maksavan, kuinka valita paras Bitcoin-välittäjä ja lopulta – vaiheet, jotka vaaditaan Bitcoinin ostamiseen tänään.

Sisällys

Kuinka ostaa Bitcoin: 5 vaihetta

Vaihe 1: Valitse Online Bitcoin Broker tai Exchange

Vaihe 2: Keksi investointisuunnitelma

Vaihe 3: Avaa Bitcoin Broker -tili

Vaihe 4: Talleta joitain varoja

Vaihe 5: Määritä kaupankäyntijärjestys

Vaihe 6: Bitcoinin tallentaminen

Vaihe 7: Bitcoinin myyminen

Muita tapoja ostaa Bitcoinia vuonna 2021

Kuinka ostaa Bitcoin 2021 – tuomio

Kuinka ostaa Bitcoinia 5 vaiheessa

BTC: n ostamiseksi ensimmäinen askel on avata tili säännellyllä pörssillä, karkottaa varoja, valita Bitcoin kaupankäyntialustan luettelosta ja lopuksi tarkistaa & varmista, että bitcoinit ovat lisänneet lompakkoosi.

Alla selitämme viisi vaihetta, jotka vaaditaan Bitcoinin ostamiseen juuri nyt:

Vaihe 1: Avaa tili säännellyllä Bitcoin-välittäjällä

Vaihe 2: Talleta varat välittömästi debit- / luottokortilla tai e-lompakolla

Vaihe 3: Suuntaa salausvaluutta-alueelle ja valitse Bitcoin

Vaihe 4: Syötä summa, jonka haluat ostaa

Vaihe 5: Vahvista tilaus ja lisää kolikot lompakkoon

Alla, näytämme sinulle, kuinka ostaa Bitcoin tänään. Opastamme sinut välittäjän valinnassa, mahdollisten riskien ja hyötyjen ymmärtämisessä sekä Bitcoin-sijoituksesi loppuunsaattamisessa turvallisimmalla mahdollisella tavalla.

Vaihe 1: Valitse Online Bitcoin Broker tai Exchange

Älä tee mitään virhettä – jos haluat ostaa Bitcoinia verkossa, sinun on ensin tehtävä avaa tili välittäjän tai kolmannen osapuolen vaihdon kanssa. Jos valitset edellisen, voit ostaa Bitcoinin suoraan välittäjältä.

Ja jälkimmäinen – tämä tarkoittaa, että vaihdat Bitcoinin toiseen kryptovaluuttaan, kuten Ethereum tai Ripple. Epäilemättä säännellyn Bitcoin-välittäjän käyttö on ylivoimaisesti parempi vaihtoehto – paitsi mukavuuden ja kustannustehokkuuden, myös turvallisuuden kannalta.

Kaiken kaikkiaan on monia tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon ennen kuin valitset tarjoajan ostaa Bitcoin – joista monista keskustelemme alla.

Tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon ennen Bitcoin-vaihdon valitsemista

1. Asetus

Ensinnäkin, suosittelemme vahvasti, että käytät vain säänneltyä alustaa. Tällöin voit luottaa siihen, että rahasi ovat turvallisissa käsissä.

Loppujen lopuksi kryptovaluuttateollisuus on täynnä tarinoita monen miljardin dollarin hakkeroinnista – joten turvallisuuden tulisi olla prioriteettiluettelosi kärjessä.

Toisaalta sinulla on välittäjiä, kuten eToro joita säätelee neljä erillistä ensimmäisen tason elintä. Tähän sisältyvät FCA (UK), CySEC (Kypros), ASIC (Australia) ja FinCEN (USA). Tähän liittyy kasa sääntelyetuja – kuten vaatimus asiakkaiden varojen erottamisesta.

Taajuuden toisessa päässä sinulla on kolmansien osapuolten kryptovaluutanvaihtoa, jotka toimivat 100% sääntelemättömällä tavalla.

Nämä ovat usein suosittuja niille, jotka haluavat ostaa Bitcoinia nimettömästi tai vipuvaikutuksella. Mutta rahasi ovat vakavassa vaarassa, kun valitset alustan, jolla ei ole hyvän maineen toimilupaa – niin ratkaisevan tärkeää – pysy eToron kaltaisten säänneltyjen välittäjien kanssa.

2. Maksutavat

Aikana ei niin kauan sitten, mahdollisuus ostaa Bitcoinia verkossa oli painajainen. Sinun oli avattava tili häikäilemättömällä vaihdolla, jonka avulla voit tallettaa varoja vain pankkisiirrolla.

Joissakin tapauksissa varojen hyvittäminen kestää jopa kuukauden. Nopeasti eteenpäin vuoteen 2021, eikä ole koskaan ollut helpompaa ostaa Bitcoinia – etenkin siksi, että parhaat välittäjät hyväksyvät debit- / luottokortit.

Tämän avulla voit tallettaa varoja välittömästi ja siten – ostaa Bitcoin heti. Suosittu kaupankäyntisivusto eToro antaa sinun myös tallettaa varoja Paypalilla, Skrillillä ja Netellerillä. Nämä suositut e-lompakot sopivat erinomaisesti lisäturvaan ostoksellesi.

Kääntöpuolelta saatat haluta välttää Bitcoin-välittäjiä, jotka hyväksyvät vain pankkisiirrot – koska ostosi viivästyy useita päiviä.

3. Palkkiot ja palkkiot

Kun ostat Bitcoinia verkossa välittäjän kautta – sinun on tietysti maksettava jonkinlainen maksu. Maksamasi summa vaihtelee huomattavasti, samoin kuin tapa, jolla sinua veloitetaan.

Tämän sanottuaan valtaosa Bitcoin-välittäjistä veloittaa vaihtelevaa maksua. Esimerkiksi tunnettu välittäjä Coinbase veloittaa noin 1,5% kauppaa kohti. Tämä tarkoittaa, että sinua veloitetaan, kun ostat Bitcoinia ja jälleen, kun myyt.

Esimerkiksi, jos ostit 1000 dollarin arvoisen Bitcoinin, 1,5 prosentin provisio johtaisi 15 dollarin maksuun. Sitten, jos nostat Bitcoinisi, kun sen arvo on 1300 dollaria, 1,5%: n palkkiosi maksaisi sinulle 19,50 dollaria.

Meidän on myös huomattava, että Coinbase veloittaa 3,99% maksukorttitalletuksista – joten 1000 dollarin sijoituksesta, joka on ylimääräinen 39 dollaria. Kaiken kaikkiaan – vain 1000 dollarin arvoisen Bitcoinin ostaminen Coinbasessa maksaa 73,50 dollaria.

Tämä on erittäin kallista, minkä vuoksi suosittelemme käyttämään edullista Bitcoin-välittäjää, kuten eToro. Edellä luetellut samat olosuhteet eivät maksaisi sinulle mitään palkkioita – koska välittäjä antaa sinun ostaa Bitcoinia maksutta.

Jos haluat ostaa Bitcoin BTC: n nopeasti ja helposti, 0%: n provisiolla, tarkista eToro-pörssi!

Jos talletat varoja muussa valuutassa kuin Yhdysvaltain dollareissa, maksat valuuttakurssimaksun 0,5%. Sellaisena eniten, mitä olisit maksanut ostamaan 1000 dollarin arvoisen Bitcoinin eTorosta, on vain 5 dollaria – toisin kuin 73,50 dollaria Coinbasessa!

4. Muut tärkeät tekijät

Sääntelyn lisäksi tuetut maksutavat ja palkkiot / provisiot – on monia muita tekijöitä, jotka sinun on tarkistettava ennen kuin valitset Bitcoin-välittäjän.

Tämä sisältää:

  • Käyttäjäystävällisyys: Jos aiot ostaa Bitcoinia ensimmäistä kertaa, on järkevää valita alusta, joka on ystävällinen aloittelijoille. Tarkoitamme tällä, että välittäjän tulisi tarjota sujuva ja raikas sijoitusprosessi, joka ei vaadi ennakkotietoa kaupankäynnistä tai Bitcoinista.
  • Pienin sijoitus: Bitcoin on erittäin spekulatiivinen omaisuusluokka. Sellaisena, jos et ole tottunut hintojen epävakauteen, kannattaa valita välittäjä, jonka avulla voit sijoittaa pieniä määriä. Esimerkiksi eToro antaa sinun ostaa Bitcoinia vain 25 dollarin sijoituksella. Tämä on merkityksetön summa useimmille ihmisille.
  • Varastointi: Vaikka katamme tallennustilan tarkemmin myöhemmin, sinun on ymmärrettävä, mitä Bitcoinillesi tapahtuu ostoksen jälkeen. Esimerkiksi, kun säännelty välittäjä eToro tallentaa Bitcoinisi puolestasi, muut käyttöympäristöt edellyttävät, että vedät kolikot ulos yksityiseen lompakkoon. Jälkimmäinen ei sovi aloittelijoille.

Kuten yllä olevasta näet, on paljon harkittavaa online-alustan valitseminen Bitcoinin ostamiseksi. Tämä voi olla aikaa vievä prosessi, kun otetaan huomioon sadat palveluntarjoajat, jotka ovat aktiivisia avaruudessa.

Vaihe 2: Keksi investointisuunnitelma

sinulla on suunnitelma, kuinka ostaa bitcoinia

Ennen kuin pääset Bitcoinin ostamiseen verkossa, on järkevää suunnitella investointisuunnitelma. Tämä varmistaa, että sinulla on selkeät tavoitteet mielessä, sen sijaan, että investoit silmiin kiinni.

Tämän mielessä alla on joukko mittareita, jotka on otettava huomioon määritettäessä Bitcoin-investointisuunnitelmaa.

Pitkäaikainen tai lyhytaikainen

Ensin on arvioitava, haluatko ostaa Bitcoinia pitkäaikaisena sijoituksena vai hyötyäkö lyhytaikaisista hintamuutoksista. Jos se on entinen, sitä kutsutaan “osta ja pidä” -strategiaksi.

Toisin sanoen ostat Bitcoinia ja pidät kolikoistasi useita kuukausia tai vuosia. Tämä sopii paremmin keskimääräiselle sijoittajalle, koska lyhytaikainen volatiliteetti ei ole sinulle yhtä tärkeä asia.

Sen sijaan ostat Bitcoinin ja todennäköisesti unohdat sen, kunnes se tulee takaisin. Toisaalta jotkut ihmiset valehtelevat ostaessaan Bitcoinia hyötyäkseen kryptovaluutan normaalia korkeammasta volatiliteettitasosta.

Esimerkiksi ei ole harvinaista, että Bitcoinin hinta nousee tai laskee 5-10% yhden kaupankäyntipäivän aikana. Sellaisena, jos sinulla on jonkin verran kokemusta lyhytaikaisesta kaupankäynnistä, Bitcoin voi olla suuri etu harkitsemaan.

Tavoiteltu Bitcoin-hinta

Vaikka ei ole pakollista, monilla kokeneilla sijoittajilla on hintatavoite mielessä. Oletetaan esimerkiksi, että ostit Bitcoinin, kun sen arvo oli 8 000 dollaria. Sijoitit yhteensä 10000 dollaria ja haluat kaksinkertaistaa rahasi. Sellaisena voittotavoitteesi on 100%: n kasvu.

Lue lisää: Bitcoinin hintaennuste: kuinka paljon se kannattaa vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Jotkut Bitcoin-sijoittajat eivät ole kiinnostuneita 100-prosenttisista voitoista ja pitävät tätä vaatimattomana. Tämä johtuu siitä, että monet uskovat, että Bitcoinista tulee lopulta valtavirtaa – mitä se näyttääkin.

On tärkeää muistaa, että Bitcoinin hinta oli alle sentin vuosikymmen sitten. Kaikkien aikojen korkeudella 20 000 dollaria tämä tarkoittaa, että Bitcoin on kasvanut lähes 200 miljoonaa prosenttia verrattuna parin ensimmäisen kaupankäyntivuotensa.

Harkitse säännöllisiä sijoituksia

Kryptovaluuttakaupan markkinoiden oikea ajoitus on erittäin haastavaa. Syynä on se, että tämä kaupankäynnin kohtaus liikkuu arvaamattomalla tavalla. Toisin kuin perinteiset osakemarkkinat – jotka hyötyvät lähes 100 vuoden vaihtelevista tiedoista, Bitcoin käynnistettiin vasta vuonna 2009.

Sinänsä paras tapa kohdistaa Bitcoiniin voi olla tehdä pieniä, epäolennaisia ​​sijoituksia. Esimerkiksi – ja kuten aiemmin todettiin, säännelty välittäjä eToro antaa sinun sijoittaa vain 25 dollaria kauppaa kohden.

Tämä tarkoittaa, että voit sijoittaa helposti jokaisen kuukauden lopussa. Tämän lisäksi Bitcoinin säännöllinen sijoittaminen antaa sinulle mahdollisuuden hyötyä dollarin kustannusten keskiarvosta. Tämä tarkoittaa, että joka kerta, kun ostat enemmän Bitcoinia, teet sen eri hinnalla.

Yksinkertaisesti sanottuna, jos uskot Bitcoinin olevan täällä pysyä, niin voit ostaa digitaalisen valuutan alennuksella, kun sen arvo laskee.

Oletko harkinnut ostamista Bitcoin?

Vaihe 3: Avaa Bitcoin Broker -tili

Kun olet valinnut online-välittäjän ostamaan Bitcoinia, kyse on tilin avaamisesta. Tämä toimii täsmälleen samalla tavalla kuin rekisteröityminen osakevälittäjään, sikäli kuin sinun on annettava joitain henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tähän sisältyy koko nimesi, kansalaisuutesi, kotiosoitteesi, syntymäpäiväsi ja yhteystietosi. Nyt, jos käytät säänneltyä välittäjää ostamaan Bitcoinia – minkä sinun pitäisi olla, sinun on kaikki, mutta sinun on varmasti vahvistettava henkilöllisyytesi.

Tätä kutsutaan Know-Your-Client (KYC) -prosessiksi, ja sääntelyviranomaiset vaativat sitä. Sinun tarvitsee vain ladata kopio valtion myöntämästä henkilötodistuksestasi (passi, ajokortti, kansallinen henkilökortti) ja osoitetodistus (pankkitiliote, yleishyödyllinen lasku jne.),

Huono uutinen on, että monilla Bitcoin-välittäjillä kestää useita päiviä asiakirjojen vahvistamiseen, koska he luottavat yksinomaan manuaalisiin vahvistusryhmiin. Hyvä uutinen on, että uuden ajan alustat pitävät eToro automatisoi todentamisprosessi. Tämä tarkoittaa, että useimmissa tapauksissa tilisi hyväksytään välittömästi.

Vaihe 4: Talleta joitain varoja

Kun olet avannut tilin valitsemallasi Bitcoin-välittäjällä, on aika lisätä varoja. Onko tämä sujuva prosessi, riippuu viime kädessä tuettujen maksutapojen tyypistä.

Voit esimerkiksi valita pankkikortin, luottokortin, Paypalin, Netellerin ja Skrillin. Nämä ovat kaikki välitöntä talletusta, mikä tarkoittaa, että voit ostaa Bitcoinin heti.

Valitettavasti jotkut tunnetut alustat tukevat vain perinteisiä pankkisiirtoja. Kuten aiemmin todettiin, tämä tarkoittaa, että joudut odottamaan 2-3 työpäivää, kunnes varat saapuvat. Siihen mennessä olet ehkä menettänyt mahdollisuuden ostaa Bitcoin edulliseen hintaan!

Meidän on myös huomattava, että useimmilla Bitcoin-alustoilla on vähimmäistalletuspolitiikka. Aivan kuten välityspalkkiot, tämä voi vaihdella villisti. Tämän sanottuasi sinun pitäisi odottaa tallettavan vähintään 50 dollaria – 200 dollaria valitsemastasi alustasta riippuen.

Vaihe 5: Määritä kaupankäyntijärjestys

osta bitosiini, bitcoin-tilaus

Olitpa ostamassa Bitcoinia, blue-chip-osakkeita tai mitä tahansa omaisuusluokkaa – sinun on määritettävä jonkinlainen kaupankäyntijärjestys. Yksinkertaisesti sanottuna tämä antaa välittäjän tietää, mitä aiot saavuttaa.

Vaikka tilauslomakkeen asettelu voi vaihdella välittäjältä, sinun on yleensä täytettävä seuraavat kentät:

Osta tilaus

Joidenkin kaupankäyntialustojen avulla voit spekuloida Bitcoinin hinnan noususta ja laskusta. Jos näin on, sinulle tarjotaan sekä osto- että myyntitilaus.

Jos aiot ostaa Bitcoinia, koska luulet sen arvon nousevan, sinun on valittava ostotilaus, sanomatta selvää..

Sinun olisi yllättynyt siitä, kuinka monta aloittelijaa tekee tämän virheen, joten ole erityisen valppaana.

Limiitti tai markkinatila

Johtavat Bitcoin-välittäjät, kuten eToro, antavat sinulle enemmän joustavuutta ostohinnan valinnassa. Loppujen lopuksi Bitcoinin arvo muuttuu sekunti sekunnilta, joten on järkevää sijoittaa mahdollisimman edulliseen hintaan.

Joten jos valitsisit ”limiittitilauksen”, voit valita hinnan, jonka maksat Bitcoinin ostamisesta. Oletetaan esimerkiksi, että Bitcoinin hinta on tällä hetkellä 15 000 dollaria, mutta haluat sijoittaa vain kryptovaluuttaan edelleen ja nousee 16 000 dollariin.

Kun teet rajoitustilauksen, Bitcoin-ostoksesi toteutetaan vain, jos ja kun hinta on 16 000 dollaria. Jos se ei onnistu, tilauksesi pysyy odottavana, kunnes peruutat sen.

Tämän sanottuaan suurin osa aloittelijoista noudattaa klassista “markkinatilausta”. Yksinkertaisesti sanottuna tämä suorittaa Bitcoin-ostosi välittömästi.

Mitä maksat, saat seuraavan saatavana olevan hinnan. Esimerkiksi jos Bitcoinin hinta on 14 500 dollaria – tilauksesi on todennäköisesti täytetty muutama dollari tämän luvun ylä- tai alapuolella.

Panos

Sinun on tietysti myös annettava valitsemallesi välittäjälle tietää, kuinka paljon Bitcoinia haluat ostaa. Voit yleensä valita minkä tahansa haluamasi summan, kunhan noudatat ilmoitettua vähimmäismäärää.

Jälleen kerran tämä on vain 25 dollaria eTorossa – mutta jotkut välittäjät vaativat huomattavasti suurempaa investointisummaa.

Vahvista tilaus

Lopuksi, kun olet tyytyväinen raja- / markkinatilaukseesi ja ilmoitettuun panoksen kokoon, sinun on sitten vahvistettava tilaus. Kun olet tehnyt, Bitcoin lisätään salkkuusi valitsemallasi välittäjällä.

Vaihe 6: Bitcoinin tallentaminen

digitaalinen lompakko, osta bitcoin

Bitcoin on digitaalinen valuutta, jota ei ole fyysisessä muodossa, kuten punnan seteleitä tai dollarin seteleitä. Sen sijaan Bitcoin elää hajautetussa pääkirjassa nimeltä blockchain. Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa, että Bitcoin-verkko ei ole yksittäisen henkilön tai yksikön omistuksessa tai hallinnassa.

Kun tämä otetaan huomioon, tavanomainen Bitcoin-tallennusprosessi vaatii digitaalisen lompakon. Tämä voidaan ladata työpöydälle tai matkapuhelimeen sovelluksen kautta. Myös web-lompakoita, joiden avulla voit käyttää Bitcoiniasi online-selaimen kautta.

Vaikka monet Bitcoin-harrastajat pitävät ajatuksesta vetää kolikkonsa yksityiseen lompakkoon – antaa heille myöhemmin 100 prosentin hallinnan varoistaan, se ei todellakaan sovi kenellekään ilman vaadittua tietotaitoa.

Siksi mielestämme on parempi ostaa Bitcoin valvotulta välittäjältä, että he pitävät sijoituksesi turvallisena. Esimerkiksi kerran sinä ostaa Bitcoin eTorossa, sinun ei tarvitse huolehtia hajautetun digitaalisen lompakon lähettämisestä. Sen sijaan varat pysyvät eTorossa, kunnes päätät kotiuttaa.

Vaihe 7: Bitcoinin myyminen

Tässä osiossa näemme tekevämme oppaamme Bitcoinin ostamisesta vuonna 2021. Viime kädessä, jos aiot ostaa Bitcoinia verkosta, se on todennäköistä, koska etsit taloudellista hyötyä.

Toisin sanoen, yleisenä tavoitteena on myydä Bitcoin enemmän kuin alun perin maksoit. Kun aika lopulta tulee, haluat maksaa Bitcoinisi helpoimmin ja kustannustehokkaimmin.

Pystytkö tekemään tämän vai ei, riippuu menetelmästä, jonka otit kolikoita ostaessasi. Esimerkiksi, jos teit ostoksen luotettavan välittäjän kautta, voit myydä Bitcoinin takaisin käteiseen muutamassa sekunnissa.

Itse asiassa, koska kryptovaluutta voi ostaa ja myydä 24 tuntia päivässä eTorossa, heti kun napsautat Myy-painiketta, käteinen näkyy eToro-tililläsi. Sitten voit nostaa rahat takaisin takaisin maksu- / luottokortillesi, e-lompakkoosi tai pankkitilillesi.

Jos kuitenkin päätit ostaa Bitcoinin ja sitten nostaa sen yksityiseen lompakkoon, lunastusprosessi on paljon hankalampi. Ensinnäkin sinun on siirrettävä varat yksityiseltä lompakolta valitsemasi kryptovaluutan vaihtoon.

Sitten sinun on vaihdettava Bitcoin todelliseksi valuutaksi, kuten USD tai EUR. Tämä on tietysti maksullinen. Sen jälkeen sinun on suoritettava pankkisiirto.

Muita tapoja ostaa Bitcoinia vuonna 2021

Etsitkö erityistä tapaa ostaa Bitcoin vuonna 2021, jota emme ole vielä käsitelleet tässä oppaassa? Jos näin on, tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin, jotka sinulla on myös käytettävissänne.

Osta Bitcoin-maksukortti

Useimmat ensikertalaiset haluavat usein ostaa Bitcoinia maksukortilla. Tämä johtuu siitä, että maksukortit ovat jotain, mitä useimmilla meistä on – ja maksutapahtumat käsitellään yleensä välittömästi.

Tämän lisäksi, kun on kyse Bitcoinin lunastamisesta, useimmat käyttöympäristöt mahdollistavat rahojen lähettämisen takaisin samalle pankkikortille. eToro, Esimerkiksi voit tallettaa varoja pankkikortilla napin painalluksella.

Sinun tarvitsee vain syöttää korttisi tiedot ja saavuttaa vähintään 200 dollarin talletus ja olet valmis lähtemään. Tuettuja maksukorttityyppejä ovat Visa, Visa Electron, MasterCard ja Maestro.

Osta Bitcoin-luottokortti

Jos haluat ostaa Bitcoinia luottokortilla, se on mahdollista. Meidän on kuitenkin tehtävä selväksi, että luottokorttisi myöntäjä saattaa veloittaa käteismaksun ostosta.

Näin ei ole aina, mutta jos näin on, se on yleensä 3% ostomäärästä. Käteisen ennakkomaksujen korko alkaa heti, joten pidä tämä mielessä.

EToro antaa kuitenkin jälleen mahdollisuuden tallettaa varoja luottokortilla. Kauppa käsitellään välittömästi ja voit nostaa rahasi takaisin samalle kortille, kun on kyse Bitcoinin nostamisesta.

Osta Bitcoin Paypal

Paypal on jälleen yksi vaihtoehto, joka sinulla on käytettävissänne ostaessasi Bitcoinia verkosta.

Itse asiassa, jos pystyt löytämään alustan, joka tukee tätä suosittua e-lompakkoa, voit yleensä hyötyä välittömästä tapahtumasta.

Nostot käsitellään yleensä nopeammin kuin pankki- tai luottokortitkin. eToro tarjoaa hyvän valikoiman sähköisiä lompakoita – mukaan lukien Paypal. Se tukee myös Skrilliä ja Netelleriä.

Bitcoin-pankkiautomaatti

Meidän tulisi viitata myös Bitcoin-pankkiautomaatteihin. Yksinkertaisesti sanottuna nämä ovat fyysisiä pankkiautomaatteja, jotka ovat hajallaan ympäri maailmaa ja joiden avulla voit lisätä kylmäkovaa käteistä. Saat puolestaan ​​vastaavan määrän Bitcoinia – vähemmän maksuja.

Toisaalta tämä on loistava vaihtoehto niille teistä, jotka haluavat välttää Bitcoinin ostamista verkosta ja mieluummin offline-kokemuksen. Bitcoin-pankkiautomaateilla on kuitenkin useita haittoja, vaikka ne ovatkin käteviä.

Esimerkiksi palkkiot maksavat sinulle usein yli 10% – mikä on valtava. Sinun on myös mukava käyttää yksityisiä Bitcxoib-lompakoita, koska sinun on siirrettävä varat ostoksen jälkeen.

Tämä voidaan tehdä skannaamalla QR-koodi matkapuhelimellasi. Tai tekemällä manuaalinen siirto myöhemmin Bitcoinin pankkiautomaatin tulostamasta kuitissa näkyvistä yksityisistä avaimista.

Kuinka ostaa Bitcoin 2021 – tuomio

ostaa bitcoinia

Yhteenvetona, tämä opas on esittänyt monia asioita, jotka sinun on otettava huomioon ostaessasi Bitcoinia verkosta. Kuten olemme todenneet, helpoin ja kustannustehokkain tapa on käyttää välittäjää.

Esimerkiksi huippuluokan alustamme eToro – jota säätelee neljä arvostettua elintä, voit ostaa Bitcoinin välittömästi debit- / luottokortilla tai e-lompakolla.

Parasta eTorossa on, että se ei veloita palkkioita – joten voit ostaa Bitcoinia 100% maksuttomassa ympäristössä!

Ja tietysti, koska sinun ei tarvitse vaatia Bitcoinisi nostamista yksityiseen lompakkoon, sijoittamasi rahan nostaminen vie vain muutaman sekunnin.

Koko edellä kuvattu Bitcoinin ostoprosessi kesti alle 5 minuuttia. Luo tili, vahvista matkapuhelinnumerosi, lisää maksutapa, osta Bitcoin ja tarkista Bitcoinin digitaalinen lompakko.

eToro – Osta Bitcoin 0%: n välityspalkkiolla

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

UKK

Kuinka helppoa on ostaa Bitcoin?

Bitcoinin ostaminen on nyt erittäin helppoa – mutta se riippuu viime kädessä valitsemastasi online-alustasta.

Haluat esimerkiksi valita välittäjän, joka hyväksyy välittömät maksutavat, kuten pankki- tai luottokortin tai e-lompakon. Tällöin voit ostaa Bitcoinia kodin mukavuudesta vain muutamalla napsautuksella.

Mikä on turvallisin tapa ostaa Bitcoin?

Turvallisin tapa ostaa Bitcoin on käyttää täysin säänneltyä verkkovälittäjää. Tähän tulisi kuulua hyvämaineinen toimilupaviranomainen, kuten FCA (UK), ASIC (Australia) tai SEC (USA).

Voinko ostaa 100 dollaria Bitcoinia?

Voit varmasti. Itse asiassa käyttää säänneltyä välittäjää eToro – voit ostaa vain 25 dollaria Bitcoinista!

Voitko menettää rahaa Bitcoinilla?

Olipa kyseessä osakkeet, joukkovelkakirjat, ETF: t tai Bitcoin – kaikki rahoitusvarat voivat johtaa tappioon. Loppujen lopuksi Bitcoinin arvo nousee ylös ja alas avoimilla markkinoilla. Viime kädessä, jos myyt Bitcoinisi vähemmän kuin maksat, menetät rahaa.

Mikä on eniten Bitcoinia, on ollut sen arvoinen?

Bitcoin oli viime aikoina kaikkien aikojen korkeimmillaan vuonna 2021 – missä se saavutti 58 000 dollarin hinnan.

Jos olet käyttänyt tätä opetusohjelmaa Bitcoinin ostamisesta ja löytänyt siitä hyödyllisen, jaa se.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner