Kuinka ostaa EOS – Aloittelijan opas 2021

Haluatko siirtyä suoraan vastaukseen? Voit ostaa EOS: n eToro.

Digitaalisten valuuttojen ostaminen ja myyminen on ottanut maailman myrskyyn. Tämän nimenomaisen Blockchain-pohjaisen järjestelmän ”EOS” loi ohjelmistoyritys Block.one vuonna 2007.

Arviolta on olemassa 7 800 erilaista kryptovaluuttaa, ja EOS on markkina-arvoltaan 15 parhaan joukossa.

Haluatko oppia ostamaan EOS: n, mutta et tiedä mistä aloittaa? Pysy siellä missä olet.

Tässä kattavassa How to Buy EOS Guide -oppaassa tutustutaan tämän suositun digitaalisen omaisuuden ostamisen kaikkiin näkökohtiin.

Käsittelemme alkeellisuusmerkinnät merkittävän online-EOS-välittäjän kanssa sekä valaisee sääntelyä, alustatasoja, investointisuunnitelmia ja varastointia.

Osta EOS 5 vaiheessa

Jos sinulla on aikaa ja haluat palata tähän oppaaseen myöhemmin – näet alla olevan 5 vaiheen ohjeet EOS: n ostamiseen.

Vaihe 1: Avaa online-tili

Vaihe 2: Rahoita uusi tilisi

Vaihe 3: Hae EOS-salausta salaavien valuuttojen avattavasta luettelosta

Vaihe 4: Täytä haluamasi EOS-määrä.

Vaihe 5: Vahvista tilauksesi

sijoita eosiin

Vaihe 1: Valitse Online EOS Broker tai Exchange

Kuten yllä olevasta 5 vaiheen läpikäynnistä käy ilmi, on erittäin suositeltavaa ostaa EOS vain säännellyllä salausalustalla.

Luotettavalla välittäjä eTorolla voit ostaa EOS: n turvallisesti ja suoraan. Tämä turvallisuus tulee useilta sääntelyelimiltä – joita tarkennamme jäljempänä tällä sivulla.

Jotkut sijoittajat ostavat digitaalisia valuuttoja kolmannen osapuolen salausvaihdon kautta, jossa voit vaihtaa toisen salauksen, kuten Bitcoin, EOS: iin.

Tätä ei suositella aloittelijoille, koska useammin kuin ei, pörssillä ei ole viranomaisen lisenssiä.

Sitä vastoin eToro on vastuussa toiminnastaan ​​yrityksenä, mikä puolestaan ​​tarkoittaa sitä, että asiakkaana voit ostaa EOS: n turvallisesti ja aloittelijaystävällisellä tavalla.

Välittäjä ei ole vain rekisteröity Yhdysvalloissa FINRA: ssa, mutta alustaa säätelevät FCA, ASIC ja CySEC. Tämän tason sääntelyn pitäisi poistaa mielessäsi olevat epäilyt välittäjän laillisuudesta.

Säätö

Jatkamalla sinun tulisi asettaa etusijalle sääntely useimpiin muihin tekijöihin nähden, kun harkitset EOS: n ostamista verkosta.

Tämä edellä mainittu asetus tarjoaa suojan toimialan epäjatkuvilta “välittäjiltä”, joista sadat odottavat hyödyntävänsä epäilyttäviä sijoittajia.

On ollut niin paljon tarinoita sääntelemättömistä salakirjoituksista, jotka ovat murtautuneet, ja tekijät pääsevät eroon miljoonien dollarien arvosta digitaalista omaisuutta. Ergo, on järkevää välttää tällaista alustaa.

Vaikka vaihdolla voi olla hyviä aikomuksia, ilman sen takana olevia sääntelyorganisaatioita olet yksin, jos varat varastetaan.

Kun olet suorittanut ostoksesi, toinen vaihtoehto on huolehtia ja tallentaa omat EOS-kolikkosi. Tähän liittyy rikkomus digitaalisen omaisuuden vetämisestä lompakkoon.

Jälleen tämä voi jättää aloittelijat melko haavoittuvaan asemaan, koska olet täysin vastuussa yksityisen avaimesi (pitkä monimerkkinen salasana) suojaamisesta vääriltä käsiltä.

Kun olet kirjautunut säännellyn välittäjän eToroon, voit tallentaa EOS-kolikkosi ilman lisäkustannuksia turvalliseen paikkaan. Tämä johtuu useiden toimilupaviranomaisten valvovasta silmästä, joka suojelee teollisuutta.

maksutavat

Kun päätät ostaa EOS: n verkkovälittäjän kautta, sinulla ei pitäisi olla ongelmia kryptovaluuttojen ostamisessa valitsemallasi maksutapalla.

Digitaalisten valuuttojen alkuvuosina – EOS-kolikoiden ostaminen olisi ollut aivan erilainen kokemus. Paitsi että ainoa maksuvaihtoehtosi olisi ollut viivästynyt pankkisiirto, oli myös tarinoita ihmisistä, jotka odottivat viikkoja tai eivät koskaan saaneet kolikoitaan ollenkaan.

eToro on vahva maksutavoiltaan. Välittäjä antaa asiakkaiden tehdä talletuksia ja nostaa erilaisia ​​erityyppisiä. Hitaasta ja perinteisestä pankkisiirrosta erittäin nopeisiin luotto- / maksukorteihin, kuten Visa ja Mastercard. Alusta on yhteensopiva myös e-lompakoiden kanssa, kuten PayPal, Klarna, Neteller ja Skrill, muutamia mainitakseni.

Palkkiot ja palkkiot

Uutta taloudellista seikkailua aloitettaessa on tärkeää, että silmäsi avautuvat siihen liittyville kustannuksille. Leijonan osuus online-välittäjistä ansaitsee rahaa veloittamalla palkkioita ja palkkioita.

Palkkiot mahdollistavat alustan jatkossakin rahoituspalvelujen tarjoamisen sekä pääsyn kryptovaluuttamarkkinoille.

Sellaisena, ennen kuin mietit EOS: n ostamista kodin mukavuudesta, muista tarkistaa kaikki tärkeät ehdot.

Aloittelijan oppaamme havaitsi, että salauksen tarjoajien veloittamat palkkiot ovat yleensä vaihtelevia EOS-sijaintisi kokoon nähden.

Tarkemmin:

 • Kryptovaluuttavälittäjä Coinbase veloittaa 1,49% kaikista kaupoista – markkinoille tultaessa ja myös kotiuttamalla
 • Jos luot 1000 dollarin ostotilauksen EOS: lle, sinun on maksettava 14,90 dollaria palkkioita
 • Jos panoksesi olisi ollut 3 000 dollaria, olisit joutunut maksamaan Coinbaselle 44,70 dollaria

Selvitä sumu tarkastelemalla, miten tämä maksu vaikuttaisi EOS-ostokseesi, käytännön esimerkillä:

 • Luot 500 dollarin ostotilauksen EOS: lle
 • Coinbase vaatii 1,49% palkkioita – tämä vastaa 7,45 dollaria
 • Kun tunnet olevasi valmis myymään EOS-kolikkosi – niiden arvo on nyt 1000 dollaria
 • Jälleen sinun on maksettava 1,49% – mikä on 14,90 dollaria
 • Markkinoille pääsemiseksi ja siitä poistumiseksi maksoit Coinbaselle 22,35 dollaria

Kuten käytännön esimerkistämme käy ilmi, maksu, joka näyttää alun perin melko merkityksettömältä, voi pian syödä voittojasi nopeasti. Jos olisit valinnut eToron aluksi, olisit säästänyt 22,35 dollaria palkkioina – koska välittäjä antaa sinun ostaa EOS: ta maksamatta senttiä provisiota.

On myös talletus- / nostomaksuja, jotka on ajateltava rekisteröityessäsi online-välittäjään. Esimerkiksi Coinbase veloittaa asiakkailta aktiivisesti 3,99% kaikista maksukortilla suoritetuista tapahtumista.

Tilanne on päinvastoin eTorossa, jossa talletuksissa on pieni 0,5 prosentin maksu – jota ei sovelleta Yhdysvaltain dollareissa maksaviin.

Muut tärkeät tekijät

Kuinka ostamme EOS-oppaan vaihe 1, olemme nostaneet sääntelyn ja mahdollisten välittäjäpalkkioiden kannen.

On joitain muita tärkeitä mittareita, jotka on otettava huomioon ostaessasi EOS-verkkoa, kuten:

 • Käyttäjäystävällisyys: Käyttäjäystävällisen välittäjän arvoa ei pidä ottaa kevyesti, koska alustan löytäminen helpoksi navigoida tekee EOS-tilausten tekemisen paljon yksinkertaisemmaksi. Ei ole mitään hyötyä siitä, että kaikki kellot ja pillit ovat monimutkaisia. eToro on aloittelijaystävällinen ja tekee EOS: n ostamisesta ja myymisestä kakun palan kaikkien taitojoukkojen sijoittajille.
 • Pienin sijoitus: Ennen kuin rekisteröidyt alustalle EOS: n ostamiseksi, sinun on tutkittava, kuinka paljon vähimmäissijoitus on. Jotkut välittäjät odottavat vähimmäissijoitusta satoihin – mikä ei sovi aloittelijoille, jotka haluavat sijoittaa vähän ja usein. eToro antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa EOS 25 dollaria.
 • Varastointi: Toinen tärkeä mittari, joka on otettava huomioon, on kryptovaluuttavarasto. Kuten mainitsimme, aloittelijoiden tulisi välttää sääntelemättömiä välittäjiä tai vaihtoa hinnalla millä hyvänsä. Rekisteröitymällä eToroon voit tallentaa digitaaliset valuuttasi alustalle turvallisesti ilman lisämaksua.

Vaihe 2: Keksi investointisuunnitelma

osta eos

Sijoitussuunnitelman laatimista ei ole varattu kokemattomille sijoittajille.

Itse asiassa suunnitelman ottaminen salauksen ostopelissä on hieno tapa valmistautua markkinoihin, mikä auttaa hallitsemaan niitä ahneuden ja pelon tunteita.

Digitaalisten valuuttojen tila on usein erittäin epävakaa, mikä houkuttelee niin monia ihmisiä. Korkea riski antaa usein hyvät edut. Tietenkin ensin on ajoitettava markkinat oikein.

Jos olet pimeässä siitä, mistä aloittaa oman sijoitussuunnitelman kokoaminen, katso inspiraatiota alla.

Pitkäaikainen tai lyhytaikainen

Kun olet hämmentynyt EOS: n ostamisesta – kuvitteletko itseäsi lyhyen tai pitkän aikavälin sijoittajana?

Jos haluat jatkaa EOS: n ostamista lyhyellä aikavälillä – päätavoitteesi on saada säännöllisiä voittoja kryptovaluuttamarkkinoilla havaituista lyhyen aikavälin hintapiikeistä.

Tavallisesti näet tekemällä säännöllisiä EOS-ostotilauksia online-välittäjän välityksellä – sitten lunastat sijaintisi muutamassa päivässä tai viikossa markkinoille tulon jälkeen..

Niille, jotka eivät ole tietoisia siitä, salausvarojen arvo vaihtelee kaksinumerolla tai jopa kolminumerolla – joskus yhdessä päivässä. Juuri tämä volatiliteetti voi todellakin tehdä sinulle vaikuttavia voittoja, jos aiot markkinoida hyvin ja luoda sopivia tilauksia.

Toinen suosittu strategia on käyttää “osta ja pidä” -strategiaa EOS: n ostamiseen. Tämä saattaa sopia sinulle, jos et halua olla huolissasi digitaalisten kolikoiden lyhytaikaisista hintavaihteluista.

Pitkäaikaiset sijoittajat ostavat yleensä EOS: n ja pitävät siitä kiinni viikkoja, kuukausia tai vuosia – kotiuttamalla aina, kun aika tuntuu oikealta maksimaalisen voiton saavuttamiseksi

EOS-tavoitehinta

Monet ihmiset käyttävät EOS-tavoitehintaa ostaessaan tämän spekulatiivisen omaisuuden.

Selittääkseen tarkemmin, jos ostat EOS: n hintaan 2,50 dollaria ja haluat kaksinkertaistaa investointisi, salausvarallisuuden pitäisi kasvaa 5 dollariin. Jos haluat kolminkertaistaa sijoituksesi, digitaalisen valuutan olisi saavutettava 7,50 dollarin korkeus – ja niin edelleen.

Tämä todennäköisesti kuulostaa lähes mahdottomalta saavuttaa. Ota kuitenkin huomioon, että huhtikuussa 2018 EOS: n kaikkien aikojen korkein arvo oli 22,71 dollaria. Lisäksi vain vuosi ja kuusi kuukautta aikaisemmin digitaalisen valuutan kaikkien aikojen alin arvo oli 0,50 dollaria. Sijoituksesi kolminkertaistaminen ei tunnu loppujen lopuksi niin epätodennäköiseltä.

Harkitse säännöllisiä sijoituksia

Kaikkien rahoitusvarojen hintavaihtelut ovat säännöllisiä, vain jotkut markkinat ovat epävakaampia kuin toiset. Kun olet ajatellut EOS: n ostamista, oletko harkinnut säännöllisiä investointeja?

Monien käyttämä strategia on pistää vaatimattomia määriä digitaalisten valuuttojen ostamiseen säännöllisesti – toisin kuin koko kaupankäyntibudjettisi vaarantaminen yhdellä osumalla.

“Hidas ja tasainen” lähestymistapa on paljon riskin välttämisempi tapa rakentaa salausvaluuttasalkkusi. Monet sijoittajat päättävät ostaa EOS: n kuukausittain tai jopa viikoittain.

ETorossa voit ostaa EOS: n hintaan 25 dollaria – tekemällä järkevä säännöllinen sijoitusstrategia ulottuvilla useimpien ihmisten salausbudjetille.

Voisitko harkita sijoittamista EOS?

sijoita eosiin

Vaihe 3: Avaa EOS-välittäjätili

EOS-välittäjätilin avaaminen ei todellakaan ole eroa tilin avaamisprosessista osakkeiden tai valuutan ja vastaavien ostamiseksi tai myymiseksi..

Niille, jotka eivät ole mukana, mene vain valitsemasi EOS-palveluntarjoajan verkkosivustolle ja napsauta ‘rekisteröidy’ -painiketta.

Seuraavaksi välittäjän on tiedettävä kuka olet – ajattele nimen, osoitteen, matkapuhelinnumeron, sähköpostin ja syntymäajan mukaan. Kaikki säännellyt välittäjät tarvitsevat myös valokuvan todisteita, kuten ajokorttisi tai voimassa olevan passi.

Asuinosoitteesi todistamisen kannalta on kyse vain selkeän kuvan lähettämisestä verokirjeestä, pankkitiliotteesta tai yleislaskusta.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa hieman levottomalta, eTorossa tämä kestää vain muutaman minuutin, yleensä 10 minuuttia alusta loppuun.

Vaihe 4: Talleta joitain varoja

Päätä käytettävä maksutapa ja valitse tämä alustan hyväksyttyjen maksutyyppien luettelosta.

Katsomme, että helpoin tapa tallettaa varoja EOS: n ostamiseen on luotto- / maksukortti tai e-lompakko. eToro tukee monenlaisia ​​maksutapoja sekä sähköisiä lompakoita, kuten Neteller ja PayPal.

eToro hyväksyy myös pankkisiirron, mutta kuten aiemmin mainitsimme – tämä on usein hitain tapa ostaa EOS-kolikoita.

Lähes kaikki online-välittäjät määräävät vähimmäistalletusarvon, ja oppaamme havaitsi, että tämä vaihtelee yleensä tyhjästä yli tuhanteen.

eToro vaatii vähintään 200 dollarin talletuksen, mutta voit ostaa EOS: n hintaan 25 dollaria!

Vaihe 5: Määritä kaupankäyntijärjestys

kaupankäynti EOS: lla

Heti kun olet rahoittanut uuden tilisi, voit tehdä ensimmäisen tilauksen ostaa EOS.

Lähettämäsi tilaus kertoo välittäjällesi, minkä tehtävän haluat ottaa ja miten haluat sen toimivan.

Olemme koonneet alla olevan luettelon yleisimmin käytetyistä kauppatilauksista EOS: n ostamiseen.

Osta tilaus

EOS-markkinoille pääsemiseksi käytetään yleensä ostotilausta.

Jos oletat, että EOS: n hinta nousee – tee ostotilaus kryptovaluuttaoperaattoriltasi.

Jos välittäjä tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden “lyhyeksi myyntiin”, voit tehdä myyntitilauksen, jos luulet hinnan laskevan.

Limiitti tai markkinatila

Kuten olemme koskettaneet – EOS: n hinta nousee ja laskee jokaisen kuluvan sekunnin ajan.

Aloittamalla aloittelijaystävällisellä “markkinatilauksella” – tämä tilaus on tehtävä, jos sinulle ilmoitetaan EOS-hinta ja haluat tulla markkinoille tällä määrällä. Sellaisena välittäjä toteuttaa tilauksesi välittömästi.

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että hintojen vaihtelusta johtuen näillä epävakailla markkinoilla saamasi hinta on todennäköisesti erilainen kuin tarkka arvo, josta sovittiin markkinatilauksesi yhteydessä. Saatat esimerkiksi maksaa 2,80 dollaria, mutta saat 2,79 dollaria – tämä on väistämätöntä.

Siirtyminen “rajajärjestykseen” – tämä on laajalti suosittua tilauksen erityisluonteen vuoksi. Limit-tilausten avulla voit tulla markkinoille tietyllä hintapisteellä.

Katso alla oleva esimerkki rajajärjestyksestä käytännössä:

 • EOS: n hinta on 2,8000 dollaria – haluat kuitenkin tulla markkinoille 2,8840 dollarilla
 • Sinänsä teet 2,8840 dollarin raja-tilauksen online-välittäjällesi
 • Jos EOS nousee 2,8840 dollariin – välittäjä toteuttaa tilauksesi puolestasi
 • Erityisesti, ellei EOS nouse kyseiseen hintaan tai jos päätät peruuttaa tilauksesi – tämä paikka jää odottamaan

Kuten yllä olevasta käy ilmi, markkinatilaus on aloittelijaystävällinen yksinkertaisuutensa vuoksi. Rajatilaukset ovat toisaalta hyödyllisiä hintakohtaisiksi ostaessaan EOS: ta.

Panos

Vaikka se saattaa tuntua itsestään selvältä – ajatellessasi kuinka ostaa EOS, sinun on otettava huomioon panoksesi. Tarkoitus, kuinka paljon haluat käyttää EOS-kolikoihin?

Aina kun teet tilauksen, sinun on annettava panosarvo. Kuten sanoimme, hyvä tapa rakentaa salkkuasi on ajatella pienten mutta säännöllisten EOS-investointien tekemistä.

Sosiaalisen kaupankäynnin alustan ja EOS-tarjoajan eToron avulla voit ostaa EOS: n hintaan 25 dollaria.

Vahvista tilaus

Kun olet tallettanut varoja ja syöttänyt kaikki sinulta vaadittavat tiedot – osto / myynti, markkinointi / limiitti ja panos -, voit vahvistaa tilauksesi.

Vahvistuksen jälkeen salausalusta suorittaa kaikki tilaukset puolestasi ilmoittamallasi panoksella.

Tässä vaiheessa huomaat, että äskettäin ostamasi EOS-kolikot ovat turvallisia ja vankkoja eToro-portfoliossasi.

Vaihe 6: EOS: n tallentaminen

Tallennuksen osalta – toisin kuin fiat-valuutat, joita säilytämme suurissa pankeissa ja joita käytämme laskujen maksamiseen – EOS: n kaltaiset digitaaliset valuutat pidetään hajautetussa julkisessa kirjanpidossa.

Olemme käsittäneet varastointia eri paikoissa tässä oppaassa. Olemme myös selittäneet, että voit valita EOS: n pörssin kautta. Mutta ne eivät vain ole usein vaarallisia paikkoja ja parhaiten vältettävissä – mutta ne vaativat usein asiakkaita tallentamaan omat digitaaliset valuuttansa.

Salausvaluuttojen säilyttäminen sääntelemättömässä krypto-lompakossa voi jättää aloittelijat alttiiksi huijareille ja lompakon hakkereille.

Vaihtoehtoisesti kirjautumalla eToroon voit ostaa ja tallentaa EOS: n turvallisesti ilmaiseksi. Alustaa säätelevät ASIC, FCA ja CySEC. Yhdysvaltalaisille asiakkaille välittäjä on rekisteröity FINRA-viranomaiseen.

Vaihe 7: Myydä EOS

Kuten tiedätte, EOS: n päätavoitteena on myydä se myöhemmin voittoa varten. Nämä voitot saavutetaan ajoittamalla markkinat ja kotiuttamalla enemmän kuin alun perin panostit.

Koska eToro on säännelty, se on paljon turvallisempi paikka kuin kolmannen osapuolen pörssi ostamisen ja myymisen kannalta.

Sitä vastoin todennäköisyys on, että vaihto edellyttäisi, että lähetät EOS: n omasta lompakostasi salausvaihdon mahdollisesti haavoittuvaan lompakkoon.

Edellä mainitun lakisääteisen lisenssin puuttumisen vuoksi sinun on todennäköisesti vaihdettava EOS toiseen digitaaliseen valuutaan, kuten Ethereum. Tämä vaihto aiheuttaisi melkein varmasti kustannukset. Seuraavaksi sinun on tehtävä nostopyyntö alustalla ja noudatettava sieltä saatuja ohjeita.

EOS: n ostaminen eTorossa ei ole vain helppoa, mutta digitaalisten valuuttojesi myyminen on myös helppoa. Kirjaudu yksinkertaisesti tilillesi ja myy EOS-kolikkosi. Alusta lähettää käteisen alkuperäiselle maksutavallesi. Se on yhtä helppoa kuin se.

Valmis sijoittamaan EOS?

sijoita eosiin

Muita tapoja ostaa EOS vuonna 2021

Olemme puhuneet useista tavoista ostaa EOS, mutta on olemassa muita tapoja ostaa EOS vuonna 2021.

Osta EOS-maksukortti

Jos haluat tehdä ostoksia pankkikortilla, kuten monet meistä tekevät, on ilo tietää, että voit ostaa EOS: n Visa-, MasterCard- ja muilla palveluilla.

Erityisesti eToro hyväksyy maksukorttimaksut. Syötä vain korttisi tiedot, kuten minkä tahansa uuden tapahtuman kohdalla, ja kirjoita ostettavan EOS: n määrä rahana.

Kun haluat lunastaa EOS-kolikkosi, paina yksinkertaisesti myyntiä, ja velat siirretään yllä mainittuun maksukorttiin, jota käytit ostoksesi tekemiseen..

Osta EOS-luottokortti

eToro hyväksyy myös luottokorttimaksut EOS: n ostamiseksi. Kuten on odotettavissa, kryptovaluuttojen ostaminen tällä tavalla on turvallista ja nopeaa.

On kuitenkin tärkeää tarkistaa luottokortin tarjoajalta, mikä käteisennakko todennäköisesti on.

Jotkut palveluntarjoajat voivat veloittaa jopa 6%, joten tee aina kotitehtäväsi ennen sitoutumista ostamaan EOS luottokortilla.

Osta EOS Paypal

Useimmat ihmiset ovat tietoisia PayPalista tai ovat tehneet siitä ostoksia. Erittäin suosittu e-lompakko on myös kätevä ja turvallinen tapa ostaa EOS.

Vaikka kaikki välittäjät eivät hyväksy tätä maksutapaa, eToro hyväksyy sen.

EOS-pankkiautomaatti

Niille, jotka eivät ole tietoisia kryptovaluutta-automaateista, ne ovat kuin käteisautomaatit, joista otamme fiat-rahaa.

Erona on, että asetat fiat-käteistä koneeseen ja vastaanotat kryptovaluutat vastineeksi (lisätään lompakkoosi).

Kuinka ostaa EOS-oppaassamme todettiin, että tätä digitaalista valuuttaa ei ole vielä mahdollista ostaa pankkiautomaattien kautta. Lisäksi nämä koneet perivät usein liikaa maksuja – jopa 10%.

Näin ollen paras vaihtoehto olisi käyttää välittäjää kuten eToro, 0%: n provisio EOS: n ostamisesta koko ajan.

Kuinka ostaa EOS 2021 – tuomio

kaupan eos

Toivon, että tässä vaiheessa, miten ostamme EOS-oppaan, tunnet olevasi tarpeeksi tietoinen siirtyessäsi luottavaisin mielin kryptovaluuttojen maailmaan.

Kun ajatellaan turvallisinta ja kätevintä tapaa ostaa digitaalisia valuuttoja, sinun kannattaa harkita sitä eToron kautta. Tämä turvaverkko tulee valtavilta sääntelyorganisaatioilta, kuten FCA, CySEC ja ASIC. Välittäjä on myös FINRA: n rekisteröimä Yhdysvalloissa.

Suosittu verkkovälittäjä on käyttäjäystävällinen aloittelijoille, ja tällaisen päätöksen nojalla toimivat yritykset tarjoavat suojaa hakkereita ja harhaanjohtavia välittäjiä vastaan. eToro hyväksyy useita yhteensopivia maksutyyppejä, ja voit ostaa EOS: n 10 minuutin kuluessa rekisteröitymisestä.

eToro – paras välittäjä EOS: n ostamiseen

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

UKK

Kuinka helppoa on ostaa EOS?

EOS: n ostaminen on helpompaa kuin koskaan on ollut. Kouluta itseäsi markkinoilla ja rekisteröidy eToroon. Seuraavaksi talleta varat tilillesi, määritä ostamasi EOS-määrä ja tee tilaus päästäksesi markkinoille.

Mikä on turvallisin tapa ostaa EOS?

Turvallisin tapa ostaa EOS on välittäjä, jolla on vähintään yhden säännellyn elimen lupa. eToro esimerkiksi säätelee FCA, ASIC ja CYSEC – ja se on rekisteröity FINRA: lle Yhdysvalloissa.

Voinko ostaa 100 dollaria EOS: ta?

Kyllä, voit ostaa 100 dollaria EOS: ta. Pieniä ja säännöllisiä investointeja suositellaan kuitenkin aloittelijoille. ETorossa voit ostaa vain 25 dollaria EOS: sta

Voitko menettää rahaa EOS: lla?

Kyllä, kuten minkä tahansa rahoitusvarojen kohdalla, on mahdollista, että menetät rahaa EOS: lla. Aikaa markkinat oikein oikealla järjestyksellä ja ansaitset rahaa. Aikaa markkinat väärin ja menetät rahaa.

Mikä on eniten EOS on ollut arvoista?

Eniten EOS: n arvo on ollut 22,71 dollaria vuonna 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner