Kuinka ostaa NEO – Aloittelijan opas 2021

Haluatko siirtyä suoraan vastaukseen? Voit ostaa NEO: n eToro.

Haluatko osallistua tähän digitaalisen valuutan ilmiöön ja oppia ostamaan NEO: ta? Jos näin on, olet päässyt oikealle sivulle.

Tässä oppaassa, näytämme sinulle kuinka ostaa NEO verkossa. Opastamme sinut välittäjän valinnassa, mahdollisten riskien ja hyötyjen ymmärtämisessä sekä NEO-sijoituksesi loppuunsaattamisessa turvallisimmalla mahdollisella tavalla.

Lisäksi opastamme sinulle NEO-kolikoiden varastointivaihtoehtoja ja kuinka löytää aito NEO-palveluntarjoaja ostamaan salausvaroja turvallisesti.

Kuinka ostaa NEO 5 vaiheessa

Alta löydät viiden vaiheen läpikäynnin, joka näyttää, kuinka voit ostaa NEO: n juuri nyt!

Vaihe 1: Liity säänneltyyn ja lisensoiduun online-välittäjään, joka tarjoaa pääsyn NEO: hon

Vaihe 2: Rahoita uusi tilisi

Vaihe 3: Osta NEO

Vaihe 4: Syötä NEO-määrä, jonka haluat ostaa

Vaihe 5: Varmista, että antamasi tiedot ovat oikein

Kuinka ostaa NEO tänään

Jos etsit vaiheittaista läpikäyntiä, tutustu alla olevaan. Näytämme sinulle, miten voit ostaa NEO: n tänään eToro-palvelulla ilmaiseksi alle 10 minuutissa!

Vaihe 1: Valitse online-NEO-välittäjä tai pörssi

Kuten edellä esitetyistä viidestä vaiheesta on ilmeistä, on suositeltavaa käyttää verkkovälittäjää NEO: n ostamiseen.

Jos päätät kirjautua suosittuun salausalustaan ​​eToroon, voit ostaa NEO-kolikoita suoraan, turvallisesti.

Ei ole epäilystäkään siitä, kuinka turvallinen tämä verkkovälittäjä on, koska alustaa säännellään useilla lainkäyttöalueilla. Käsittelemme sääntelyn merkitystä yksityiskohtaisemmin pian.

Et kuitenkaan ole sidottu vain yhteen menetelmään ostaessasi NEO: ta – koska voit ostaa digitaalisia kolikoitasi myös kryptovaluutanvaihdon kautta. Täällä voit vaihtaa toisen salauksen, kuten Litecoin tai Bitcoin Cash, vastineeksi NEO: sta.

Joka tapauksessa on todennäköistä, että edellä mainittu salausvaihto olisi vapaa valvontaviranomaisten valvomasta silmästä. Se on huono uutinen, uskotko rahasi alustalle, joka ei vastaa kenellekään.

Aloittelijan suosikki eToro loistaa kirkkaasti turvallisuuden suhteen. Verkkovälittäjä on hyväksynyt muutaman arvostetun finanssiviranomaisen, mukaan lukien Yhdysvaltain FINRA. Sillä on myös FCA: n, ASIC: n ja CySEC: n lisenssit.

Tämä turvaverkko on korvaamaton NEO-sijoittajille, koska nämä sääntelyviranomaiset pitävät välittäjiä tiukkojen sääntöjen suhteen asiakaspalvelussa, asiakasrahastojen erottelussa ja KYC: ssä.

1. Asetus

Harkitessaan NEO: n ostamista verkossa – sääntelyn tulisi olla etusijalla.

Kuten sanoimme, sääntely tarjoaa turvallisen ja luotettavan tilan NEO: n ostamiseen – muuten epäilyttävällä alueella salaamattomia salausalustoja.

Vaikka ei olekaan tietynlainen, on erittäin epätodennäköistä, että kolmannen osapuolen salausvaihtoa säännellään. Tämä jättää sinut haavoittuvaksi hakkereille, koska rikolliset ryöstivät salausvaihtoa vuosittain enemmän tarinoita.

Tämän torjumiseksi on myös mahdollisuus tallentaa omat NEO-kolikkosi niiden ostamisen jälkeen. Tämä tarkoittaa NEO: n vetämistä vaihdosta omaan krypto-lompakkoon. Vaikka se kuulostaa todennäköisesti riittävän yksinkertaiselta, sitä voidaan pitää myös haittana.

Tämä ei tarkoita vain sitä, että joudut tekemään pitkän yksityisen avaimen jälkeen, mutta olet myös vastuussa salausvarasi suojaamisesta hakkereilta. Tämä ei ole helppoa – ikään kuin unohdat yksityisen avaimesi tai se joutuu vääriin käsiin – olet valitettavasti voimaton.

Hämmästyttävä ero pörssin ja eToron kaltaisen välittäjän välillä on, että jälkimmäinen tallentaa NEO-tietosi ja pitää heidät turvassa. Tämä varastointi on maksutonta ja sääntelystä lainattujen turvallisuuden eri muotojen avulla – voit rentoutua tietäen, että salausvarasi ovat turvassa.

2. Maksutavat

Ottaen huomioon, mitkä maksutyypit ovat käytettävissä, kun ajatellaan, kuinka ostaa NEO, ei ole järkevää. Vaikka on sanottava, nykyaikaisilla online-salausvälittäjillä on yleensä useita maksuvaihtoehtoja.

Ei niin kauan sitten, on melkein varmaa, että sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin maksaa pankkisiirrolla. Vielä nykyäänkin tämä on alusten prosessoitavin maksutapa.

ETorossa on joukko maksutyyppejä. Tämä sisältää luotto- ja maksukortit, kuten Mastercard, Maestro ja Visa / Visa Electron.

Lisäksi voit ostaa NEO-kolikoita Netellerillä, PayPalilla, Klarnalla, Skrillillä ja muilla.

3. Palkkiot ja palkkiot

On tärkeää, että kaikissa uusissa talouden hankkeissa on tärkeää ilmoittaa itsellesi mahdollisista maksuista.

Verkkovälittäjien on ehdottomasti perittävä nämä maksut, jotta he pystyvät pitämään pallon liikkuvana ja jatkamaan varastoinnin tarjoamista sekä pääsyä kryptovaluuttamarkkinoille. Jos siis ajoitat markkinat oikein, siitä on hyötyä kaikille.

Tutkiessasi NEO: n ostamista huomaat epäilemättä, että valtaosa salaustoimittajista veloittaa palkkioita. Huomaa, että tämä on yleensä vaihteleva korko suhteessa sijaintisi kokoon.

Kuten kaikki yritykset, huomaat, että verkkovälittäjät vaihtelevat toisistaan, etenkin palkkioiden ja palkkioiden osalta.

Seuraavassa kuvataan, miten tämä toimii, kun valitset ostaa NEO: n.

 • Esimerkiksi suosittu salaustoimittaja Coinbase veloittaa asiakkailta 1,49%: n maksun markkinoille tultaessa ja siitä poistuttaessa
 • Sellaisena, jos syötät NEO-sijaintisi 1000 dollariin – Coinbase vaatii 14,90 dollaria maksuja
 • Ergo, jos astut markkinoille 500 dollaria, sinun on maksettava 7,45 dollaria – ja niin edelleen

Tarkastellaan selkeyden nimissä esimerkkiä siitä, miten tämä maksu voi vaikuttaa potentiaalisiin NEO-voittoihin:

 • Luot 2000 dollarin ostotilauksen NEO: lla
 • Sinun on maksettava provisioina 29,80 dollaria (1,49% 2000 dollarista)
 • Lunastushetkellä positiosi arvo on 2 800 dollaria
 • Jälleen olet vastuussa 1,49 prosentin palkkiosta, joka on 41,72 dollaria
 • Maksit pelkästään Coinbasessa 71,52 dollaria provisioita

Kuten voit selvästi nähdä, 1,49% ei kuulosta kovilta. Mutta maksamalla tämän maksun jokaisesta kaupasta huomaat pian, että voitot syödään hetkessä.

Jos olisit päättänyt ostaa NEO: n säännellyn alustan eToron kautta, olisit säästänyt 71,52 dollaria. Miksi? Koska tämä online-välittäjä on palkkio!

Talletuspalkkioiden suhteen salausalustojen välillä on melko suuri alue. Esimerkiksi Coinbasessa asiakkaat maksavat 3,99% jokaisesta maksukorttitapahtumasta. Tämä tarkoittaa, että edellisessä esimerkissämme olisit maksanut 79,80 dollaria syöttääksesi NEO-sijaintisi – jos olisit käyttänyt maksukorttia. Sitten, kun poistut asemastasi, tavanomainen 1,49%: n palkkio olisi alkanut.

ETorossa voit tallettaa useilla maksutyypeillä, ja sinulta veloitetaan vain 0,5%: n maksu, jos et maksa USD: ssä.

4. Muut tärkeät tekijät

Tässä vaiheessa olemme käsitelleet NEO: n ostamisen paljaat luut – mukaan lukien sääntely, maksutavat ja maksut.

Ennen kuin siirrymme aloittelijan oppaamme seuraavaan vaiheeseen, aiomme tehdä sinulle tietävän muutaman muun tärkeän tekijän.

 • Käyttäjäystävällisyys: On tärkeää tuntea olosi mukavaksi tilassa, josta ostat kryptovaluuttoja, mikä tarkoittaa, että löydät verkkosivuston käyttäjäystävälliseksi. Tämä tekee NEO-tilausten tekemisestä stressitöntä ja mutkikasta asiaa.
 • Pienin sijoitus: Ennen sitoutumista verkkovälittäjään on erittäin tärkeää tarkistaa, mikä on vähimmäissijoitus NEO: n ostamiseen. Syynä on se, että jos alusta vaatii suuren vähimmäismäärän jokaisesta ostoksesta, tämä ei todennäköisesti ole sinulle kannattava projekti. ETorossa voit ostaa NEO-kolikoita vain 25 dollaria!
 • Varastointi: Koskimme varastointia ja kuinka sääntelemättömän pörssin tai välittäjän luottaminen NEO-kolikoihisi on riskialtista liiketoimintaa. Jos päätät ostaa NEO: n eTorossa, voit tallentaa ostoksesi alustalle tiukasti arvostettujen finanssielinten tiukan sääntelyn alaisena..

Vaihe 2: Keksi investointisuunnitelma

sijoita neoon

On hyvä idea laatia investointisuunnitelma, kun harkitset NEO: n ostamista. Ajattele vain 6 P: tä – “Oikea suunnittelu ja käytäntö estää huono suorituskyky”.

Kun ostat digitaalisia valuuttoja niin epävakaassa ympäristössä, tämä on entistä järkevämpää. Sellaisenaan kaiken taitotason sijoittajat laativat investointisuunnitelman yrittää pysyä suoralla ja kapealla, pitäen kaupankäynnin tunteet poissa.

Jos et tiedä mistä aloittaa, katso alla oleva luettelo tarkoituksenmukaisista strategioista:

1. Pitkäaikainen tai lyhytaikainen

Kun pohdit NEO: n ostamista – näetkö investoivasi pitkällä vai lyhyellä aikavälillä?

Lyhytaikaista sijoittamista harjoittavat pyrkivät hyödyntämään salausvarojen hinnan lyhytaikaisia ​​piikkejä.

Vaatimaton, mutta säännöllinen voitto saavutetaan ostamalla NEO ja sitten kotiuttamalla muutamassa minuutissa, päivässä tai viikossa – markkinoiden mielipiteistä ja valitsemastasi strategiasta riippuen.

Kryptovaluutat tunnetaan hyvin vaihtelevan jopa kaksinumeroisina yhden päivän aikana. Juuri tämä volatiliteetti houkuttelee monia sijoittajia NEO-kolikoihin. Toisin sanoen “riski-tuotto-kompromissi” -periaate on vahva tässä pelissä.

Lyhyesti sanottuna – mitä suurempi riski – sitä suurempi on mahdollinen palkkio.

Päinvastoin, pitkäaikainen “osta ja pidä” -strategia – kuten sen nimikaasu ehdottaa – merkitsee pidättymistä NEO: sta.

Markkinoiden yleisestä tuntemuksesta riippuen pidät salausvaroistasi kiinni kuukausia tai vuosia. Tämä vähentää tarvetta pitää silmällä lyhytaikaisia ​​hintapiikkejä erittäin epävakailla markkinoilla – tekeminen on ihanteellinen aloittelijoille.

2. Tavoiteltu NEO-hinta

Puhuimme siitä, että investointisuunnitelma on viisas idea, joten on järkevää, että NEO-tavoitehinnan lisääminen on järkevä strategia.

Selittääkseen tarkemmin, jos ostit NEO: n hintaan 15,15 dollaria vision kanssa lisätä sijoitustasi kaksinkertaiseksi, digitaalisen valuutan arvon pitäisi nousta 30,30 dollariin. Sinänsä, jos haluat nelinkertaistaa saman investoinnin, NEO: n olisi noustava hintaan 60,60 dollaria.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa jonkin verran epätodennäköiseltä – tämän digitaalisen valuutan arvo nousi 0,18 dollarin arvosta vuonna 2016 kaikkien aikojen korkeimpaan 191,00 dollariin vuonna 2018. Tämä osoittaa, että sijoituksesi nelinkertaistaminen on loppujen lopuksi täysin mahdollista.

3. Harkitse säännöllisiä sijoituksia

Kuten nyt on kristallinkirkas, kryptovaluutat voivat muuttua hinnassa valtavasti.

Tämän vuoksi sinun tulisi miettiä säännöllisten investointien sisällyttämistä suunnitelmaasi harkitessasi NEO: n ostamista.

Sen sijaan, että säästät elämäsi säästöistä kryptovaluuttojen ostamiseen – suosittelemme sijoittamaan pieniä määriä säännöllisesti. Rakentamalla näin salkkuasi riskiä välttävällä tavalla.

Jotkut ihmiset päättävät ostaa NEO: n kuukausittain tai viikoittain, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa kryptovaluutta-kokoelmasi vaarantamatta liikaa rahaa joka kerta.

Kuten kosketimme, eToro tarjoaa sinulle kätevyyden ostaa NEO: ta ja muita digitaalisia valuuttoja niinkin alhaisilla kuin 25 dollareilla. Tämä tekee säännöllisten summien lisäämisen investointisuunnitelmaan vaivatonta.

Vaihe 3: Avaa NEO-välittäjätili

Ne teistä, jotka ovat käyneet kauppaa hyödykkeillä, osakkeilla tai valuutoilla, huomaavat, että NEO-välittäjätilin avaaminen on samaa rutiinia. Siirry valitsemasi salaustarjoajan verkkosivustolle ja etsi ‘rekisteröidy’ tai ‘liity nyt’ -painike.

Nyt sinun on tietysti kerrottava verkkovälittäjälle kuka olet. Syötä pyydetyt tiedot asianomaisiin ruutuihin. Yleensä tämä on koko nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja syntymäpäiväsi.

Seuraavaksi sinua pyydetään esittämään todisteet kuka olet, joten lataa selkeä kopio passistasi tai ajokortistasi. Sinua pyydetään myös lähettämään todiste osoitteestasi, joka voi yleensä olla virallinen valtion antama kirje, pankkitiliote tai sähkölasku viimeisten 3 kuukauden ajalta.

Kaikki edellä mainitut ovat vakiona minkä tahansa säännellyn salausvälittäjän kanssa KYC: n sääntöjen mukaisesti (taloudellisen rikollisuuden estämiseksi).

Toistumisen vaarassa suosittelemme, että rekisteröidyt vain toimiluvan saaneeseen välittäjään sen sijaan, että riskisit pääomasi sääntelemättömässä pörssissä. Tämä johtuu siitä, että satoja varjoisia verkkopalveluntarjoajia odottaa huijaamista epäilemättömille sijoittajille.

Jos et ole vielä varma, kuinka ostaa NEO turvallisesti – tekeminen väkijoukon kautta eToro ei ole järkevää. Verkkovälittäjä on säännelty ja palvelee yli 13 miljoonaa asiakasta.

Ei vain sitä, mutta joillakin alustoilla kestää päiviä henkilöllisyystodistusten käsittelemiseen – eToro käyttää nykyaikaista automatisoitua tekniikkaa, joten voit yleensä ostaa NEO: n muutamassa minuutissa talletuksesta.

Vaihe 4: Talleta joitain varoja

Kun olet jo varmistanut, että valitsemasi maksutapa on yhteensopiva valitsemasi salausalustan kanssa, olet hyvä mennä.

Sellaisena voit aloittaa matkan tallettamalla rahaa tilillesi NEO: n ostamiseksi. Epäilemättä y mukavin ja nopein tapa tehdä tämä on luotto- / maksukortti tai e-lompakko.

Talletuksen tekeminen on kävely eToron puistossa., Tällä alustalla voit ostaa NEO: ta useilla eri tavoilla, kuten Mastercard, Visa, Paypal, Neteller, Skrill ja paljon muuta..

eToro hyväksyy myös pankkisiirron, mutta jos mietit, kuinka ostaa NEO välittömästi – se ei ole tapa tehdä se. Loppujen lopuksi pankkijohtojen selvittäminen kestää useita päiviä.

Lähes kaikki online-välittäjät määrittävät vähimmäistalletussumman. Tässä How to Buy NEO -oppaassa todettiin, että välittäjiltä vaadittava vähimmäistalletus voi vaihdella mistä tahansa satoihin dollareihin.

Jälleen säännelty välittäjä eToro pyytää vain 200 dollarin vähimmäistalletusta, ja voit ostaa NEO: n 25 dollaria ylöspäin!

Vaihe 5: Määritä kaupankäyntijärjestys

Nyt kun olet suorittanut vaiheet 1–4, voit edetä ja asettaa kaupankäyntijärjestyksen NEO: n ostamiseksi.

Tämä tilaus ilmoittaa salauspalveluntarjoajalle, missä seisot NEO: n kanssa, ja kuinka välittäjän tulisi toimia.

Katso luettelo yleisimmin käytetyistä tilauksista ostaessasi digitaalisia valuuttoja.

1. Osta tilaus

Aloita ostotilauksesta – tämä on tilaus, jota käytät eniten harkitessasi NEO-ostoa.

Jos sinulla on tunne, että NEO-kolikoiden hinta nousee – ostotilaus edustaa tätä.

Jos alusta tarjoaa vaihtoehdon “menossa lyhyeksi”, voit saada voittoja siitä, että NEO menettää arvonsa yksinkertaisesti luomalla myyntitilauksen.

2. Limiitti tai markkinatila

Kuten tiedät, monet sijoittajat hyödyntävät kryptovaluuttojen lyhytaikaisia ​​hintamuutoksia. Tarkastellaan sellaisenaan “raja-” ja “markkinatilauksia”.

Jos olet tyytyväinen NEO: n tarjoamaan hintaan, tee “markkinatilaus” online-välittäjällesi. Alusta toteuttaa tämän tilauksen välittömästi, mikä tarkoittaa, että voit ostaa NEO: n hintaan.

Tarjonnan ja kysynnän luonteesta johtuen tilauksen tekemisen yhteydessä havaitun hinnan ja saamasi hinnan välillä on melkein aina eroja. Tämä on yleensä merkityksetöntä, kuten siirtyminen 15,00 dollarista 14,99 dollariin tai 15,01 dollariin.

Kun kyse on “limiittitilauksesta”, voit tarkentaa hintaa, jolla haluat tulla NEO-markkinoille.

Katso alla oleva esimerkki siitä, miten voit käyttää rajajärjestystä:

 • NEO: n hinta on 15,50 dollaria – mutta olet kiinnostunut vasta, kun se on 16,00 dollaria
 • Sinänsä teet 16,00 dollarin rajoitustilauksen
 • Jos NEO nousee 16,00 dollariin – online-välittäjä toteuttaa tilauksesi
 • Muussa tapauksessa positiosi pysyy odotustilassa, kunnes joko a) peruutat sen tai b) saavutat hintatavoitteesi

Kuten on selvää, markkinatilaus on nopea tilaus, jossa ei ole röyhelöitä, joten se on yksinkertaista aloittelijoille. Rajoitettujen tilausten avulla voit ostaa NEO: n valitsemaasi hintaan.

3. Panos

Aina kun teet tilauksen ostaa NEO, välittäjän on tiedettävä, kuinka paljon haluat panostaa, ennen kuin tilauksesi voidaan toteuttaa. Toisin sanoen, kuinka paljon NEO: ta haluaisit ostaa / myydä?

Kuten mainitsimme, vähän ja usein sijoittaminen on järkevä vaihtoehto aloittelijoille ja loistava tapa rakentaa salausvaluuttasalkku.

ETorossa sinun ei tarvitse heittää rahoja ostamalla NEO: ta, koska voit sijoittaa vain 25 dollaria joka kerta. Tämä tekee mahdolliseksi säännöllisen sijoitusstrategian samalla, kun opit köydet.

4. Vahvista tilaus

Kun olet tyytyväinen siihen, että edellisissä vaiheissa syötetyt tiedot ovat oikein, voit vahvistaa valintasi alustalla.

Nyt välittäjä toteuttaa tilauksesi, kuten osto / myynti, raja / markkinat – tietysti valitsemallasi panosmäärällä.

Kun tilauksesi on suoritettu, uudet NEO-kolikkosi lisätään eToro-salkkuusi.

Vaihe 6: NEO: n tallentaminen

Olemme koskettaneet tallennustilaa muutaman kerran tällä sivulla, lähinnä siksi, että se on tärkeä tekijä ajatellessamme NEO: n ostamista.

Toisin kuin fiat-valuutat, joista maksamme laskut, digitaaliset valuutat pidetään hajautetussa pääkirjassa. Kuten sanoimme, kun on kyse NEO-kolikoidesi säilyttämisestä verkossa, voit tehdä sen krypto-valuutanvaihdon tai välittäjän kautta.

Toistan, vaikka näin ei aina ole – useimmat salauksenvaihtotilat eivät ole minkään sääntelyelimen sääntöjen alaisia.

Tämä ei tarkoita vain sitä, että luovutat rahasi mahdollisesti hämärälle yritykselle, mutta se tarkoittaa myös sitä, että sinun on todennäköisesti pakko tallentaa omat digitaaliset kolikkosi henkilökohtaiseen krypto-lompakkoon.

Tämä voi jättää sijoittajat melko alttiiksi varkauksille. Vaihtoehtoisesti eToro tallentaa mielellään NEO-kolikot turvallisesti ja turvallisesti ilman lisämaksua.

Suosittua online-välittäjää säätelevät ASIC (Australia), FCA (UK) ja CySEC (Kypros). Paitsi että, eToro on rekisteröity myös FINRA: ssa (USA).

Vaihe 7: Myydä NEO

NEO: n ostamisen ilmeinen tavoite on, että myyt sen myöhemmin enemmän kuin alun perin maksit – antaen siten voittoa.

Mainitsimme, että on paljon helpompaa ostaa NEO säännellyn välittäjän kautta, mutta se on myös helpoin ja turvallisin reitti, kun haluat myydä digitaalisia valuuttojasi.

Loppujen lopuksi asiakkaiden on usein hypättävä muutaman kehän läpi myydäkseen salausvaroja vaihdon kautta. Sinun on todennäköisesti vaihdettava NEO salausomaisuuteen, kuten Bitcoin, maksamalla palvelusta. Seuraavaksi sinun on tehtävä nostopyyntö ja noudatettava sieltä tulevia ohjeita.

Kun on aika nostaa rahaa eTorossa, sinun tarvitsee vain kirjautua sisään ja päättää myydä NEO-kolikkosi. Käteinen raha lähetetään alkuperäiselle maksutavallesi KYC: n mukaan.

Muita tapoja ostaa NEO vuonna 2021

Alta löydät luettelon vaihtoehtoisista tavoista ostaa NEO.

1. Osta NEO-maksukortti

Pankkikortit ovat tunnettuja nopeasti ja turvallisesti, ja niitä käytetään usein verkkokaupoissa. Voit myös ostaa NEO: n maksukortilla.

Sinun tarvitsee vain syöttää maksukorttitietosi verkkokauppiassasi ostettavien NEO-kolikoiden määrällä. ETorossa, kun haluat tehdä lunastuksen, paina myyntiä, ja tuotot voidaan lähettää takaisin samalle pankkikortille.

2. Osta NEO-luottokortti

Kuten eToro, voit myös ostaa NEO: n luottokortilla, jos haluat.

On tärkeää olla tietoinen siitä, että monet luottokortin tarjoajat veloittavat käteisennakomaksun käyttäessään korttiasi verkossa olevalla välitysalustalla. Tämä pätee myös silloin, kun käytät luottokorttia nostaaksesi käteistä pankkiautomaatista tai pelisivustolta.

Tämä maksu on yleensä 3–5%, joten tiedustele aina ennen ostoksen tekemistä.

3. Osta NEO Paypal

Vaikka monet online-välittäjät eivät salli sinun ostaa NEO: ta Paypalilla, eToro tekee niin. Ei vain sitä, mutta alusta hyväksyy useita muita sähköisiä lompakoita, kuten Neteller ja Skrill.

PayPal tunnetaan ympäri maailmaa nopeudestaan ​​ja mukavuudestaan, turvallisuudesta puhumattakaan.

4. NEO-pankkiautomaatti

Maailmassa on hajautettuja kryptovaluutta-automaatteja, joiden avulla voit syöttää koneeseen fiat-käteistä vastineeksi digitaalisista valuutoista.

Oppaamme havaitsi, että NEO ei ole vielä saatavilla salauksen automaateissa. Tästä huolimatta nämä koneet voivat joissakin tapauksissa ladata yli 20% – joten eToro voittaa joka kerta mukavuuden ja kustannusten vuoksi.

Kuinka ostaa NEO 2021 – tuomio

sijoittamalla NEO: han

Tässä aloittelijan oppaassa, jossa kerrotaan NEO: n ostamisesta, olemme perehtyneet siihen, mitä sinun tarvitsee tietää. Pelkistä perusteista palkkioihin, strategioihin ja luotettavan välittäjän löytämiseen.

Uskomme, että oletko kokenut vai täysin aloittelija digitaalisten valuuttojen maailmassa – säännellyn palveluntarjoajan kanssa kiinni pitäminen on ensiarvoisen tärkeää.

eToro tarjoaa sääntelyn suojauksen, helppokäyttöisen verkkosivuston, ja voit ostaa NEO: n palkkio-periaatteella. Hyväksytty määrä maksutapoja on suuri, ja voit rekisteröityä, tallettaa varoja ja ostaa NEO: n alle 10 minuutissa.

eToro – paras välittäjä ostamaan NEO

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

UKK

Kuinka helppoa on ostaa NEO?

Erittäin helppoa. Ilmoittaudu välittäjälle, kuten eToro. Talleta 200 dollaria, tee tilaus ja osta NEO vähintään 25 dollaria ylöspäin.

Mikä on turvallisin tapa ostaa NEO?

Turvallisin tapa ostaa NEO on eToron kaltaisen valvotun välittäjän kautta. Alustaa säätelevät arvostetut organisaatiot, kuten FCA, ASIC ja CySEC. Se on rekisteröity myös FINRA: ssa Yhdysvalloissa.

Voinko ostaa 100 dollaria NEO: ta?

Kyllä sinä voit. Jos kuitenkin olet aloittelija, suosittelemme sijoittamaan pieniä määriä. ETorossa pääset alkuun 25 dollaria

Voitko menettää rahaa NEO: lla?

Kyllä, kuten voit minkä tahansa rahoitusomaisuuden kanssa. Jos ennustat NEO: n tulevan hinnan oikein, saat voittoa. Jos et, menetät rahaa. Älä koskaan panosta enempää kuin sinulla on realistisesti varaa.

Mikä on eniten NEO on ollut arvoista?

Eniten NEOa on koskaan ollut arvoltaan 191 dollaria, jonka se osui tammikuussa 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner