Kuinka ostaa ZCASH – Aloittelijan opas 2021

Mistä ostaa ZCASH & Löydä paras hinta

Vuonna 2016 perustettu ja Bitcoinin koodipohjaan perustuva ZCASH on kryptovaluutta- ja lohkoketjutoiminta, jonka markkina-arvo ylittää 6 miljardia dollaria.

Jos haluat oppia ZCASHin ostamisen yksityiskohdat, olet päässyt oikealle sivulle.

Tässä aloittelijan oppaassa kuvataan kaikki tämän digitaalisen valuutan ostamisen olennaiset näkökohdat. Tämä sisältää kaiken mahdollisista maksuista ja varastoinnista investointisuunnitelmiin ja sääntelyyn.

Lisäksi selitämme, kuinka luoda tilauksia ZCASHia ostettaessa ja mitkä vaiheet sinun on tehtävä luotettavan salausvälittäjän löytämiseksi.

Kuinka ostaa ZCASH tänään 5 helpossa vaiheessa

Jos sinulla ei ole aikaa lukea tätä opasta kokonaisuudessaan – katso alla oleva 5 vaiheen kuvaus ZCASHin ostamisesta nyt.

1. Rekisteröidy luotettuun salausalustaan, joka tarjoaa ZCASH: n

2. Talleta varoja tilillesi

3. Valitse avattavasta digitaalivaluuttaluettelosta ZCASH (ZEC)

4. Syötä ostamasi ZCASH-määrä

5. Varmista, että kaikki antamasi tiedot ovat oikein

Oletko valmis ostamaan Zcashin juuri nyt pankki- / luottokortilla tai e-lompakolla? Jos niin,

eToro – paras välittäjä ostaa ZCASH

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan

Kuinka ostaa ZCASH tänään – vaiheittaiset ohjeet

Jos etsit vaiheittaista läpikäyntiä, tutustu alla olevaan. Näytämme sinulle, kuinka voit ostaa ZCASH: n tänään parhaalla salausvaihdolla!

Vaihe 1: Valitse Online ZCASH Broker tai Exchange

Kuten yllä olevasta 5-vaiheisesta selvityksestä käy ilmi, on suositeltavaa ostaa ZCASH säännellyn verkkovälityksen kautta.

Rekisteröitymällä eToroon et voi vain ostaa ZCASHia suoraan. Mutta turvallisissa olosuhteissa, jotka vain säännelty välittäjä voi tarjota. Tämä johtuu siitä, että arvostettua alustaa ei säännellä yksi, vaan useita lainkäyttöalueita.

Tämä ei ole ainoa reitti, koska voit ostaa ZCASH: n salauspörssistä, jos haluat. Ongelmana on, että näitä kolmansien osapuolten vaihtoa ei yleensä säännellä, eikä mikään viranomainen valvo niitä.

Hämmästyttävä ero pörssin ja eToron välillä on se, että tämä välittäjä on rekisteröity tiukan FINRA-viranomaisen toimesta Yhdysvalloissa.

eToroa säätelevät myös arvostetut elimet, kuten FCA, ASIC ja CySEC. Viime kädessä tämä varmistaa, että ostat ZCASHia välittäjältä rehellisesti.

1. Asetus

Kun tutkit ZCASHin ostamista, huomaat, että tällä alueella on satoja online-välittäjiä. Ja sinun on parempi uskoa, että monet heistä ovat häpeällisiä.

Sääntelyelimet – kuten edellä mainitut – auttavat pitämään salausvaluutan sektorin vapaina varjoisilta toimijoilta. Sellaisena voit ostaa ZCASHia luottavaisin mielin eTorosta.

Kuten aiemmin käsittelimme, jos harkitset digitaalisten kolikoiden ostamista pörssistä, on todennäköistä, että sinulla ei ole tällaisen suojan ylellisyyttä.

Ankera todellisuus on, että sääntelemätöntä vaihtoa hakkeroidaan joka vuosi enemmän. Itse asiassa pari vuotta sitten yli 500 000 krypto-lompakon sisäänkirjautumista kaapattiin yhden vuoden aikana, mikä johti lähes 300 miljoonan dollarin varkauteen..

Voit myös ostaa ZCASHin pörssistä ja nostaa ne heti yksityiseen salauslompakkoon. Tämä tarkoittaa, että sinun tehtäväsi on varmistaa omien salausvarojesi turvallisuus, puhumattakaan pitkän monimerkkisen yksityisen avaimesi suojaamisesta.

Jos päätät ostaa ZCASHin eTorosta, voit tallentaa digitaaliset valuuttasi tämän säännellyn alustan turvaverkon kautta.

2. Maksutavat

Hyväksyttyjen maksutapojen suhteen sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia ostaessasi ZCASHia verkossa.

Salausvaluuttojen ostaminen alkuaikoina tarkoitti yleensä sitä, että se oli tehtävä pankkisiirrolla. Vaikka tätä menetelmää käytetään edelleen nykyään, se on yksi hitaimmin käsiteltävistä maksutyypeistä. Tämä tarkoittaa, että se viivästyttää kykyäsi ostaa ZCASHia jopa viikolla.

eToro hyväksyy useita käteviä maksutapoja. Pankki- / luottokorteissa on mahdollisuus Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro ja paljon muuta. Välittäjän avulla voit myös ostaa ZCASH-verkkolompakoita, kuten PayPal, Skrill, Klarna ja Neteller.

3. Palkkiot ja palkkiot

Kuten kaikissa uusissa matkoissa, joihin liittyy taloudellisia investointeja, on tärkeää olla tietoinen kaikista palkkioista ja palkkioista, joita sinulta voidaan odottaa.

Salauspalvelujen tarjoajien on ansaittava rahaa pitääkseen pyörät liikkeessä. Loppujen lopuksi yritys ei voi toimia ilman voittoa.

Tämä saavutetaan usein kaupankäyntimaksuilla ja provisioilla. Tunnustetaan tosiasia, että ilman tätä pääsyä markkinoille et voisi itse tuottaa voittoa – ja siinä on koko asia.

Kuinka ostaa ZCASH-oppaamme totesi, että leijonanosa online-välittäjistä veloittaa sinulta muuttuvan maksun. Tämä selvitetään tilauksesi arvoa vastaan.

Selvyyden vuoksi löydät alla muutaman ZCASH-palkkion lyhyen selityksen:

 • Salausalusta Coinbase perii 1,49%: n maksun jokaisesta kaupasta – markkinoille pääsemiseksi ja poistumiseksi
 • Sellaisena, jos ostat 2000 dollaria ZCASHia Coinbasesta, joudut maksamaan 29,80 dollaria
 • Jos sijainti olisi 500 dollaria, maksu olisi 7,45 dollaria ja niin edelleen.

Katsokaa nyt, miten tämä maksu voi vaikuttaa potentiaalisiin voittoihin ostaessasi ZCASH:

 • Teet 1000 dollarin arvoisen ostotilauksen ZCASH: lle Coinbasessa
 • Sinun on maksettava 1,49% maksu, joka on 14,90 dollaria
 • Kun on aika nostaa rahaa, ZCASH-kolikoidesi arvo on 2000 dollaria
 • Sinä maksat taas 1,49%: n maksun, joka tällä kertaa on 29,80 dollaria
 • Kaiken kaikkiaan maksoit Coinbaselle 44,70 dollaria palkkioita tästä ZCASH-investoinnista

Kuten voit selvästi nähdä, 1,49% näyttää kohtuulliselta. Jos kuitenkin harkitset kuinka paljon saatat maksaa vuoden aikana, se ei ole kustannustehokas tapa ostaa ZCASH.

Jos olisit sen sijaan kirjautunut ostamaan ZCASH: n online-välittäjän eToron kautta, olisit säästänyt 44,70 dollaria. Tämä johtuu siitä, että alusta on 100% palkkio.

Talletuskuluista Coinbase veloittaa 3,99% maksukortin käytöstä. Siksi yllä oleva ostotilaus olisi johtanut 39,90 dollarin veloitukseen.

Vaikka eToro perii talletusmaksun, se on vain 0,5%. Tämä on vaihtopalkkio ja se peritään vain, jos käytät muuta valuuttaa kuin Yhdysvaltain dollareita.

4. Muut tärkeät tekijät

Vaikka olemme keskustelleet monista aiheista löytääksemme hyvän välittäjän ZCASH: n ostamiseksi, muista on pidettävä mielessä muita tärkeitä tekijöitä.

Kuten:

 • Käyttäjäystävällisyys: Käyttäjäystävällinen verkkosivusto jätetään usein huomiotta, kun ihmiset päättävät ostaa ZCASH: n. Mitä helpommin alustalla on navigoida, sitä parempi kokemuksesi tulee olemaan tilausten tekeminen ja digitaalisten kolikoiden lunastus.
 • Pienin sijoitus: Toinen tärkeä tekijä harkittaessa ZCASH: n ostamista on – mikä on vähimmäissijoitussumma? Ajattele sitä näin, jos foorumi vaatii vähintään 500 dollarin investointeja, tämä voi tehdä säännölliset investoinnit epäedullisiksi aloittelijoille.
 • Varastointi: Kun päätät ostaa ZCASH: n, on tärkeää, että harkitset, miten aiot säilyttää sitä. Aloittelijoille on parasta antaa sääntelemättömiä alustoja ja vaihtaa laaja makuupaikka. Ne tarjoavat vain vähän tai ei lainkaan suojaa. Suosittelemme eToroa, koska voit tallentaa kolikkosi turvalliseen ja säänneltyyn paikkaan ilman lisäkustannuksia.

Vaihe 2: Keksi investointisuunnitelma

Harkittaessa ZCASHin ostamista on hyvä idea laatia investointisuunnitelma. Tätä strategiaa käyttävät sijoittajat kaikilla osaamistasoilla.

Suunnitelmalla eteenpäin siirtyminen ei ole järkevää niin epävakaassa areenassa kuin kryptovaluuttamarkkinat.

Jos sinulla ei ole aavistustakaan, mistä aloittaa tällainen suunnitelma, katso alla luettelo yleisesti hyväksytyistä strategioista.

1. Pitkäaikainen tai lyhytaikainen

Harkitessasi ZCASH: n ostamista – pidätkö itseäsi lyhyen tai pitkän aikavälin sijoittajana?

Kuten nimestä voi päätellä, lyhytaikaiset sijoittajat ostavat ja myyvät digitaalisia valuuttoja lyhyemmässä ajassa.

Tämä tarkoittaa, että saatat ostaa ZCASHin ja myydä sen muutamassa minuutissa, tunnissa tai päivässä. Kaikki tarkoituksena on saada voittoja markkinoiden hintavaihteluista, joita on paljon.

Tämän erittäin spekulatiivisen omaisuuden hinta voi muuttua viisinkertaisesti fiat-valuuttojen tai kullan hintaan. Sellaisena, jos olet spekuloinut ja ajoitat sen oikein, voisit saada aikaan kunnollisia voittoja alkuperäisestä ostoksestasi.

Toisin kuin yllä, pitkäaikaiset sijoittajat tulevat markkinoille tavoitteenaan ostaa ZCASH ja pitää kiinni kaupasta viikkoja, kuukausia tai joskus vuosia.

Tätä kutsutaan yleisesti “osta ja pidä” -strategiaksi. Aloittelijat käyttävät usein pitkän aikavälin strategiaa, koska väliaikaisista hintapiikeistä ei ole huolta.

2. Tavoiteltu ZCASH-hinta

zcash-hintakaavio

Toinen huomioitava tekijä on ”ZCASH-tavoitehinnan” asettaminen.

Jotta voisimme antaa enemmän valoa siihen, mitä tämä tarkoittaa – jos ostat ZCASH: n hintaan 60,00 dollaria ja haluat kasvattaa sijoitustasi kolminkertaiseksi, digitaalisten kolikoiden pitäisi kasvaa 180 dollariin.

Jos haluaisit tuoda saman investoinnin viisinkertaiseksi, digitaalisen valuutan pitäisi nousta 300 dollariin – ja niin edelleen.

Tosin tämä kuulostaa epätodennäköiseltä.

Marraskuussa 2016 ZCASH: n hinta oli 65 dollaria kolikkoa kohden. Nopeasti eteenpäin tammikuuhun 2018 ja saman digitaalisen valuutan arvo oli yli 900 dollaria. Tämä tarkoittaa 1200 dollarin korotusta hieman yli kahden vuoden kaupankäynnissä.

3. Harkitse säännöllisiä sijoituksia

Kuten ylhäältä käy ilmi, digitaaliset valuutat vaihtelevat dramaattisesti. Tämä tapahtuu sekunnilta toiselle ja riippuu markkinoiden kysynnästä ja tarjonnasta.

Kun opit ZCASH: n ostamisen köysiä, kannattaa ajatella pieniä, mutta säännöllisiä investointeja.

Tämä on erittäin suosittu strategia kaikentyyppisten ja -kokoisten sijoittajien keskuudessa, mikä soveltuu erityisen hyvin aloittelijan investointisuunnitelmaan.

Tämän avulla voit rakentaa salausvaluuttasalkusi järjestelmällisesti. Mikä parasta, et ole vaarallisessa asemassa, kun koko budjettisi kootaan yhteen ostokseen.

eToro tekee tämän erityisen sijoitusmenetelmän vaivattomaksi – antaa sinun ostaa ZCASHia 25 dollaria!

Voisitko harkita sijoittamista Zcash?

Vaihe 3: Avaa ZCASH-välittäjätili

Jos olet vaihtanut osakkeita tai valuuttoja aiemmin, ZCASH-välittäjätilin avaaminen on heti tunnistettavissa.

Sinun tarvitsee vain siirtyä valitsemallesi salauksenvälittäjälle ja täyttää online-hakemuslomake.

Tässä vaiheessa sinun on annettava koko nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymäpäiväsi. Edellä mainittujen tietojen todistamiseksi sinun on ladattava valokuva valtion henkilöllisyystodistuksesta, kuten passi tai ajokortti.

Seuraavaksi sinun on toimitettava alustalle kopio virallisesta kirjeestä osoitteen vahvistamiseksi. Useimmat ihmiset käyttävät apuohjelmaa tai pankkitiliotetta.

Tämän on vastattava aiemmin annettuja tietoja, ja siinä on oltava täydellinen nimesi, osoitteesi ja myöntämispäivämäärä. Tämä saattaa tuntua invasiiviselta, mutta se on tärkeä osa KYC: tä, ja se kulkee käsi kädessä sääntelyn ja sen tarjoaman turvallisuuden kanssa.

Kuten aiemmin sanoimme, voit tietysti ostaa ZCASH: n sääntelemättömästä pörssistä. Muista vain, että ilman sääntelyä pääomasi ja salausvarasi ovat vaarassa. Paitsi että yrityksen ei tarvitse noudattaa standardeja tai sääntöjä.

Aloittelijoille sopiva alusta eToro ylläpitää korkeatasoista asiakaspalvelua sekä hyppää läpi vanteiden tyydyttääkseen useita sääntelyorganisaatioita.

Välittäjä käyttää automaattista tekniikkaa vahvistaakseen asiakastunnuksen – eli voit yleensä avata tilin alle 10 minuutissa!

Vaihe 4: Talleta joitain varoja

Voit nyt tallettaa varoja uudelle eToro-tilillesi. Tämän avulla voit ostaa ZCASH: n. Nopeimmat maksutavat ovat poikkeuksetta pankki- / luottokortit ja e-lompakot.

Kuten mainitsimme, eTorosta voit ostaa ZCASH: n Skrillin, PayPalin, Netellerin ja muiden avulla..

Jos haluat mieluummin pankkisiirron, voit ostaa ZCASHin tällä tavalla eTorossa – mutta muista, että se viivästyttää ostostasi muutamalla päivällä.

Tilisi rahoituksen suhteen on tärkeää, että tiedät alustan odotettavissa olevan vähimmäistalletussumman. Oppaamme havaitsi, että vaikka joillakin online-välittäjillä on kohtuullinen vähimmäistalletus, jotkut vaativat yli 1000 dollaria.

Palattuasi eToroon, minimitalletus on 200 dollaria, mutta sinun tarvitsee ostaa ZCASH vain 25 dollaria ylöspäin!

Vaihe 5: Määritä kaupankäyntijärjestys

kaupankäynti zcash

Kun olet suorittanut vaiheet 1–4, voit mennä eteenpäin ja ilmoittaa välittäjällesi, missä seisot tekemällä tilauksen.

Aloittelijoille tai salaussijoittajille, jotka tarvitsevat täydennyskurssin, näet alla olevan luettelon tilauksista.

Kaikkia tilauksia voidaan helposti hyödyntää, kun kamppailemme ZCASHin ostamisen kanssa.

Osta tilaus

Teet usein ostotilauksen päästäksesi markkinoille ja ostamalla ZCASH: n.

Maalliselta kannalta, jos ennustat ZCASH: n hinnan nousevan, luo ostotilaus online-välittäjällesi.

Saatat huomata, että jotkut salauksen tarjoajat tarjoavat myös jotain, joka tunnetaan nimellä “lyhyeksi myynti”. Niille, jotka eivät tiedä, tämä tarkoittaa, että jos uskot ZCASHin arvon laskevan, voit tehdä myyntitilauksen. Nosta siis palkkioita, jos olet oikeassa.

Limiitti tai markkinatila

Kuten käsittelimme aiemmin tässä oppaassa, joukko sijoittajia hyödyntää salauksen valuuttojen erittäin epävakaata ympäristöä.

Kun digitaalisten kolikoiden arvo vaihtelee niin paljon, tämä voi olla kasvualusta vaikuttaville voitoille.

Aloitetaan yksinkertaisella ”markkinatilauksella”;

 • Jos sinulle tarjotaan 60,07 dollaria ZCASH: lle ja olet tyytyväinen hintaan – tee markkinatilaus välittäjällesi.
 • Tässä tilanteessa välittäjä suorittaa tilauksesi heti.

Ole tietoinen edellä mainituista digitaalisten valuuttojen hintavaihteluista, koska tämä vaikuttaa siihen, kuinka paljon maksat.

Olet ehkä vahvistanut markkinatilauksesi 60,07 dollarilla, mutta saamasi summa on jotain 60,05 dollaria. Tämä ero on väistämätön, mutta vähäinen.

Jos haluat olla hieman täsmällisempi tullessasi ZCASH-markkinoille, niin “rajatoimeksiannolla” on sen käyttötarkoitukset.

Alla on käytännön esimerkki siitä, kuinka voit käyttää limiittitilausta ostaessasi ZCASHia:

 • Käyttämällä yllä olevaa hintaa jatkuvuuden takaamiseksi ZCASH: n arvo on 60,07 dollaria
 • Et halua tulla markkinoille vasta, kun salausvarallisuus on 64,00 dollaria
 • Sellaisena luot 64,00 dollarin rajajärjestyksen
 • Jos ZCASH: n hinta saavuttaa 64,00 dollaria – välittäjä toteuttaa tilauksesi
 • Vain kaksi mahdollista skenaariota muuttaa tätä tilausta – joko ZCASH osuu kyseiseen hintapisteeseen tai peruutat tilauksen manuaalisesti

Kuten kristallinkirkas, markkinatilaus on nopea ja yksinkertainen tapa saada ZCASH: n nykyinen markkina-arvo. Rajatoimeksiannon avulla voit päästä markkinoille haluamaasi hintaan.

Panos

Nyt kun sinulla on hyvä käsitys tilausten tekemisestä ZCASHin ostamiseksi, voit miettiä, mikä panoksesi tulee olemaan.

Sinulta kysytään rahallista arvoa joka kerta, kun täytät tilauksen rahoitusvarojen ostamiseksi.

Yksinkertaisesti sanottuna, kuinka paljon ZCASHia haluaisit ostaa? Voit tietysti panostaa niin paljon kuin haluat digitaalisissa valuutoissa.

Kuitenkin, kuten neuvomme, metodinen tapa rakentaa ZCASH-kolikoita on sijoittaa pieniä määriä säännöllisesti. Tällä tavoin et vaaranna liikaa kerrallaan.

Vahvista tilaus

Tässä vaiheessa voit tarkistaa kaikki antamasi tiedot – osto / myynti, markkina / raja ja panosarvo.

Jos olet tyytyväinen eteenpäin – vahvista tilauksesi. Verkkovälittäjä suorittaa nyt tilauksesi.

Antamasi panossumma otetaan tililtäsi. Sitten näet, että ostoksesi ZCASH-kolikot on lisätty eToro-salkkuusi.

Valmis sijoittamaan Zcash?

Vaihe 6: ZCASH: n säilyttäminen

Vaikka fiat-valuutat, kuten Yhdysvaltain dollari ja vastaavat, säilytetään pankkitileillä, ZCASH: n tallentaminen on melko erilaista.

Käsittelimme lyhyesti varastointia tämän ZCASH-oppaan ostamiseen. Mutta selventämiseksi on olemassa muutama vaihtoehto.

Vaikka sinun onkin ostettava ZCASH salauspörssissä, toistetaan tämä kuitenkin parhaiten. Jos olet aloitteleva salausvaluutan käsittelyssä, oman tallentaminen voi olla miinakenttä sellaisenaan. Saati ympäristöstä, jossa ei ole sääntelyä.

ETorossa ei tarvitse huolehtia omien ZCASH-kolikoidesi tallentamisesta tai salauslompakon salasanojesi turvallisuudesta..

Tämä johtuu siitä, että suosittu salausvälittäjä antaa sinun ostaa ZCASH: n ja tallentaa sen sitten sinulle helposti ja avoimesti.

eToro toimii erittäin ammattitaitoisesti FCA: n, CySEC: n ja ASIC: n valvomissa silmissä. Yritys on myös rekisteröity FINRA: han, mikä on ydinvaatimus Yhdysvaltojen sijoittajien hyväksymiseksi.

Kuten sanoimme, tämä sääntelyn taso tarkoittaa, että voit ostaa ZCASHia aloittelijoille ystävällisessä ja turvallisessa ympäristössä.

Vaihe 7: Myydä ZCASH

Kun olet päässyt tähän pisteeseen tässä aloittelijan oppaassa, olet aivan liian tietoinen siitä, että ZCASH: n ostamisen tavoitteena on myydä sitä enemmän kuin alun perin ostit.

Nämä voitot tulevat ilmeisesti myöhemmin. Vaikkakin muutamassa minuutissa, päivässä tai kuukaudessa ostoksestasi.

Vaarana kiinnittää huomiota ilmeiseen – tämä tulisi tehdä, kun sinusta tuntuu, että ansaitset eniten rahaa kotiuttamalla sijoituksesi.

Jos päätät käyttää salauksenvaihtoreittiä kaikkia neuvoja vastaan, muista, että tämä voi olla hankala prosessi aloittelijoille. Sinun on todennäköisesti siirrettävä ZCASH-kolikot krypto-lompakostasi ja laitettava ne vaihdon sääntelemättömään lompakkoon..

Seuraavaksi sinun on vaihdettava ZCASH toiseen krypto-omaisuuteen, kuten Bitcoin. Älä ole yllättynyt, jos tämä maksaa. Digitaalisten kolikoiden viimeinen vaihe on tehdä nostopyyntö pankkisiirrolla (jos sitä tuetaan lainkaan).

Vertailun vuoksi eToro tekee kotiuttamisesta kävelyretken puistossa. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään tilillesi, siirtyä salkkuun ja napsauttaa myydä ZCASH (ZEC) -kohdan vieressä..

Käteinen lähetetään samalle maksutavalle, jolla käytit alun perin ZCASH: n ostamista.

Muita tapoja ostaa ZCASH vuonna 2021

Katso alla muutamia muita vaihtoehtoja, kun harkitset ZCASHin ostamista.

1. Osta ZCASH-maksukortti

Maksukortti on turvallinen ja nopea tapa tehdä ostoksia verkossa. Onneksi voit ostaa ZCASHin maksukortilla eTorossa.

Kun teet talletuksen eTorossa, täytä vain maksukorttisi tiedot, syötä ostamasi ZCASH-määrä ja vahvista.

2. Osta ZCASH-luottokortti

Voit ostaa ZCASHia myös luottokortilla eTorossa. Anna luottokorttitietosi ja rahallinen arvo – ennen tapahtuman vahvistamista.

On tärkeää tarkistaa luottokorttioperaattoriltasi, tuleeko todennäköisesti käteisennakkopalkkio maksuun, ennen kuin sitoutut ostamaan salausvaroja tällä menetelmällä. Löysimme joidenkin yritysten veloittavan jopa 3-5%.

3. Osta ZCASH Paypal

PayPal on erittäin kätevä ja suosittu tapa maksaa tavaroista verkossa.

Mielenkiintoista on, että liian monet alustat eivät hyväksy PayPal-talletuksia. ETorossa ei kuitenkaan vain voi ostaa ZCASHia Paypalilla – myös muita e-lompakoita, kuten Neteller, Skrill ja Klarna.

4. ZCASH-pankkiautomaatti

Toisin kuin tavalliset pankkiautomaatit, ZCASH-pankkiautomaattien avulla voit lisätä painettuja fiat-rahoja vastineeksi digitaalikolikoista. Jos et ole nähnyt yhtään, se johtuu siitä, ettei alueellasi vielä ole yhtään.

Ratkaisevaa on, että nämä koneet perivät usein joka tapauksessa huomattavat palkkiot, jotka ylittävät 10%. Tästä syystä on viisasta pitää yhteyttä eToron kaltaiseen säänneltyyn välittäjään, jossa maksat 0%: n provisio ZCASH: n ostamisesta – kaikki kodin mukavuudesta.

Kuinka ostaa ZCASH 2021 – tuomio

Toivottavasti tässä vaiheessa Kuinka ostaa ZCASH-oppaasi tunnet itsesi riittävän luottavaiseksi cryptocurrency -ostojen loppuun saakka.

On tärkeää välttää sääntelemättömiä tiloja, joten luota rahoihisi vain välittäjän kanssa tiukan sääntelyn alaisena. Ilman tätä turvaverkkoa olet vastuussa omien ZCASH-kolikoidesi turvallisuudesta.

ETorossa voit ostaa ZCASH: n erittäin käyttäjäystävällisestä tilasta, jossa on turvallista tietoa siitä, että välittäjää säätelevät ASIC, FCA ja CySEC. FINRA hyväksyi alustan myös Yhdysvalloissa.

Rekisteröityminen kestää alle 10 minuuttia, ja hyväksyttyjä maksutapoja on lukuisia.

eToro – paras välittäjä Zcashin ostamiseen

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

UKK

Kuinka helppoa on ostaa ZCASH?

ZCASH: n ostaminen on erittäin helppoa. Kouluta itseäsi markkinoilla, rekisteröidy valvotun välittäjän luona, rahoita tiliäsi ja tee tilaus.

Mikä on turvallisin tapa ostaa ZCASH?

Turvallisin tapa ostaa ZCASH on foorumi, jolla on sääntelyelimen lisenssi. eToroa säätelevät FCA, CySEC ja ASIC. Yhdysvaltain asiakkaille tarjotaan FINRAn asettama korkea taso

Voinko ostaa 100 dollaria ZCASHista?

Voit ostaa 100 dollaria ZCASHia. Kuitenkin, jos olet avaruudessa aloittelija, kannattaa ottaa se helposti ja käyttää pienempiä, säännöllisiä investointeja. ETorossa voit ostaa ZCASHia 25 dollaria ylöspäin.

Voitko menettää rahaa ZCASH: lla?

Kyllä, voit menettää rahaa sijoittamalla mihin tahansa rahoitusvaroihin. Aikaa markkinat oikein ja ansaitset voittoa. Mutta jos ZCASH: n arvo laskee ja myyt kolikot, menetät.

Onko ZCASH säännelty?

Ei, ZCASH on hajautettu kryptovaluutta – joten sitä ei säännellä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner