Kuinka paljon sinulla olisi tänään, jos sijoittaisit 1000 dollaria viiteen suosituimpaan kryptovaluuttaan vuosi sitten?

Jos sijoittaisit 1000 dollaria viiteen tärkeimpään kryptovaluuttaan vuosi sitten, kuinka paljon sinulla olisi nyt?

Viimeisten 12 kuukauden aikana käytännössä kaikki kryptovaluutat ovat nousseet hintaan. Ja huolimatta siitä, että bitcoin on tunnetuin kryptovaluutta, se tosiasiallisesti menestyi pahimmin viidestä suuresta valuutasta, jotka hallitsivat tätä nousua. Sellaisena tämä herättää kysymyksen, "Kuinka paljon sinulla olisi tänään, jos sijoittaisit 1000 dollaria viiteen ensimmäiseen kryptovaluuttaan vain vuosi sitten?" No, kaverit ovat täällä Sekalainen hullu lähetti äskettäin saman kysymyksen. Tässä he löysivät…

Ensinnäkin, mitä viittä kryptovaluutta tarkastelemme?

Tänään aiomme tarkastella viittä suurinta kryptovaluuttaa, jotka ovat olleet kaupankäynnissä ainakin viimeisten 12 kuukauden ajan. Nämä ovat seuraavat:

1. Bitcoin

bitcoin-logo

Bitcoin oli kaikkien aikojen ensimmäinen kryptovaluutta, ja siitä keskustellaan edelleen eniten. Se on ollut olemassa jo noin kahdeksan vuotta ja on edelleen kaikkein arvokkain salausvaluutta. Itse asiassa se on ollut niin onnistunut, että paljon muita kryptovaluuttoja on haarautunut siitä (etenkin Bitcoin Cash).

2. Aaltoilu

väreilevä logo

Jos et tiedä paljoa Ripplestä, yksi tärkeä asia on oppia, että sitä ei ole suunniteltu maksuvaluutaksi. Sen sijaan Ripplen pääpaino on luoda nopeampi ja edullisempi tapa pankeille suorittaa rahansiirtoja ympäri maailmaa. Se on ollut uskomatonta menestystä viimeisten 12 kuukauden aikana..

Saatat pitää myös: 4 suuryritystä lyö vetoa Bitcoin Techista

3. Ethereum

ethereum-logo

Kuten Ripple, Ethereumia ei ole suunniteltu maksuratkaisuksi kuluttajille. Sen sijaan se on rakennettu yrityskäyttöön. Tähän mennessä yli 200 organisaatiota testaa tällä hetkellä Ethereumia sen selvittämiseksi, miten se maksaa.

4. Tähti

tähtien logo

Stellar ei ole nähnyt mitään muuta kuin tähtien nousu viimeisen vuoden aikana, koska se on saanut huomiota useilta suurilta yrityksiltä, ​​kuten IBM. Tämä kryptovaluutta ei myöskään ole tarkoitettu kuluttajille, vaan yritysasiakkaille. Tärkein myyntivaltti on, että se tarjoaa vain muutaman sekunnin tapahtumien käsittelyajat sekä uskomattoman alhaiset palkkiot.

5. Litecoin

litecoin-logo

Litecoinilla, joka on haarautunut bitcoinista vuonna 2011, on ollut pitkä aika kypsyä ja kehittyä uskomattoman voimakkaana kryptovaluuttana yksinään. Se on tarkoitettu käytettäväksi myös maksuvaluuttana ja tarjoaa useita ainutlaatuisia etuja bitcoiniin verrattuna. Tämä sisältää alhaisemmat käsittelymaksut ja lyhyemmät toimitusajat.

Älä missaa: Salakuninkaiden Fortune Stories

Joten kuinka hyvin nämä valuutat ovat toimineet viimeisten 12 kuukauden aikana?

13. huhtikuuta lähtien tässä on katsaus viiden suuren yksittäisen kryptovaluutan suorituskykyyn.

Kryptovaluutan hinta 13. huhtikuuta 2018 Hinta 13. huhtikuuta 2017% muutos
Bitcoin (BTC-USD) 8074,00 dollaria + 753,76 dollaria 1177,30 dollaria 650%
Ethereum (ETH-USD) 510,88 dollaria 48,50 dollaria 953%
Ripple (XRP-USD) 0,6632 dollaria 0,0335 dollaria 1,880%
Litecoin (LTC-USD) 130,16 dollaria 11,61 dollaria 1,021%
Tähti (XLM-USD) 0,2574 dollaria 0,00325 dollaria 7820%

Tietolähde: www.investointi.com. Hinnat 13. huhtikuuta 2018 klo 10.30 EDT.

On syytä mainita, että on olemassa muutamia muita kryptovaluuttoja, jotka ovat osoittaneet suurempia nousuja kuin nämä. Ne eivät kuitenkaan olleet käytettävissä 12 kuukautta sitten kaupankäyntiin. Tämä sisältää Bitcoin Cash, Cardano ja EOS. Ehkä, jos tarkastelemme tätä uudelleen 12 kuukauden kuluttua, nämä kolme sisällytetään viiden parhaan joukkoon.

Joten kuinka paljon 5000 dollarin sijoitus olisi tänään arvoinen?

Jos investoit 1000 dollaria kumpaankin näistä viidestä suurimmasta kryptovaluutasta, tämän päivän kokonaisarvo olisi huikean 128 240 dollarin arvoinen. Joten on selvää, että se edustaa kokonaistuottoa, joka on yli 25 kertaa alkuinvestointisi. Vielä vaikuttavampi on se, että nämä kryptovaluutat eivät ole edes huipullaan juuri nyt. Vuonna 2018 jokaisen arvo on laskenut, mikä olisi voinut nähdä kokonaisinvestointisi nyt lähempänä 200000 dollaria.

Muista myös, että ne olisivat ehdottomasti niin arvokkaita, jos tekisit kertaluonteisia ostoksia 12 kuukautta sitten ja myisit tänään. On raportoitu, että yksityishenkilöt ansaitsevat paljon enemmän kuin tämä pienemmistä investoinneista kykenemällä ostamaan ja myymään valuuttoja, kun he kulkivat ylä- ja alamäen läpi.

Mitä seuraavat 12 kuukautta pitävät?

No, tämä on miljoonan punnan kysymys. On mahdotonta kertoa, mitä tapahtuu kryptovaluuttamarkkinoilla. Jälkikäteen jokainen, jolla on puoli aivoa, olisi ottanut koko elämänsä säästöt vain 12 kuukautta sitten ja upottanut sen niin moniin kryptovaluuttoihin kuin he löysivät. Se on tietysti tieto siitä, mitä he tietävät nyt. Itse asiassa juuri monet ihmiset tekivät vuoden 2017 loppuvaiheessa, vain palamaan, kun monien valuuttojen arvo laski nopeasti.

Ei ole kuitenkaan mitään sanottavaa, ettemme voi nähdä yhtä vaikuttavia tuloksia seuraavien 12 kuukauden aikana. Mutta olisi viisasta tajuta, että ne eivät välttämättä ole samat viisi valuuttaa, jotka toimivat niin hyvin. Kun niistä tulee arvokkaampia, tarvitaan suurempia ja suurempia korotuksia saman tuoton saavuttamiseksi. Itse asiassa ei ole realistista olettaa, että Stellar näkee vielä 7000%: n kasvun, koska se tekisi siitä arvokkaamman kuin kaikki muut kryptovaluutat yhteensä!

Ihmiset lukivat myös: 10 myyttiä kryptovaluutasta ja Blockchainista

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner