Kuinka sijoittaa Bitcoiniin – Ultimate Beginner’s Guide to Investing in BTC

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin (BTC)

Miksi sijoittaa Bitcoin BTC: hen? Mitkä ovat Bitcoin-investointien edut ja haasteet? Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Bitcoin-sijoittamisesta.

Nopea matka muistikaistalla – jos olisit ostanut yhden Bitcoinin vuonna 2009 – olisit maksanut alle yhden sentin. Ja tänään? Digitaalisen valuutan kauppa on yli 18 000 dollaria.

Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa, että jos olisit sijoittanut 100 dollaria Bitcoiniin vähän yli vuosikymmen sitten, katsot nyt 179 miljoonan dollarin tuottoa.

Todellakin, tämä ei ole mitään ilmiömäistä. Sellaisena on sanomattakin selvää, että monet yksityisasiakkaat haluavat nyt sijoittaa Bitcoiniin. Keskeinen ongelma on, että monet ihmiset eivät ymmärrä oikein miten tämä kryptovaluutta toimii – minkä vuoksi he ovat haluttomia ryhtymään syöksymään.

Täältä tulemme sisään. Tämä lopullinen opas Kuinka sijoittaa Bitcoiniin kertoo sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää – yksinkertaisella englannilla. Tämä sisältää selittimen siitä, mikä Bitcoin on, kuinka voit ansaita rahaa sijoittamalla Bitcoin BTC: hen ja mikä tärkeintä – miten tehdä sijoitus tänään.

Jos haluat sijoittaa Bitcoin BTC: hen nopeasti ja helposti, 0% provisio, tarkista eToro-pörssi!

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin viidessä helpossa vaiheessa

Sijoittamiseen Bitcoiniin ensimmäinen askel on avata tili säännellyllä pörssillä, karkottaa varoja, valita Bitcoin alustaluettelosta ja lopuksi tarkistaa & vahvista, että kolikot ovat lisänneet lompakkoosi.

Tämä Bitcoiniin sijoittamisen opas hajottaa kaiken Laymanin ehdoilla, jotta et tee ostoksia sokeasti. Mutta jos sinulla ei ole aivan aikaa lukea se läpi kaikki, sinun on tehtävä tämä investoidaksesi Bitcoiniin juuri nyt.

Vaihe 1: Avaa tili säännellyllä välittäjällä tai pörssissä

Vaihe 2: Talleta varoja debit- / luottokortilla, e-lompakolla tai pankkisiirrolla

Vaihe 3: Valitse kuinka paljon Bitcoinia haluat sijoittaa

Vaihe 4: Vahvista sijoitus

Vaihe 5: Jätä Bitcoin varastoituna, kunnes päätät tehdä rahan

Huomaa, että yllä olevien vaiheiden pitäisi kestää enintään 5 minuuttia alusta loppuun.

Mikä on Bitcoin?

Ennen kuin pääsemme Bitcoiniin sijoittamiseen, on järkevää selittää lyhyesti, mitä tämä innovatiivinen tekniikka todella on. Yksinkertaisesti sanottuna Bitcoin on digitaalinen valuutta, joka otettiin käyttöön vuonna 2009.

Sitä ei omista kukaan yksittäinen henkilö, hallitus tai keskuspankki. Tämän seurauksena se tekee Bitcoinista ”hajautetun”. Se on myös läpinäkyvä, koska jokainen Bitcoin-verkkoon lähetetty tapahtuma on nähtävissä julkisessa pääkirjassa – joka tunnetaan nimellä ‘Blockchain’.

Voit ostaa Bitcoinin tekemällä tämän verkkopörssin tai välittäjän kautta. Voit tallentaa digitaaliset kolikkosi yksityiseen lompakkoon, jonka voit ladata työpöydällesi tai matkapuhelimeesi. Tai voit jättää kolikot valvotulle välittäjälle säilytettäväksi.

Kuten mikä tahansa arvo-omaisuusluokka, myös Bitcoinin hinta nousee ylös ja alas koko päivän. Nousu vai lasku riippuu markkinavoimista kysynnän ja tarjonnan kautta. Bitcoiniin sijoittamisen yleinen tavoite on siksi myydä kolikoita enemmän kuin alun perin maksoit.

Kuinka sijoittaminen Bitcoin-prosessiin toimii?

Helpoin tapa ymmärtää Bitcoin-sijoitus on ajatella perinteistä omaisuutta, kuten osakkeita.

Ostaisit esimerkiksi yrityksen osakkeita, koska luulet sen arvon nousevan. Sitten, kun pääset myymään osakkeita, toivot sen tekevän korkeammalla hinnalla.

Ratkaisevaa on, että tämä ei eroa sijoittamisesta Bitcoiniin. Toisin sanoen, pidät kiinni Bitcoinistasi, kunnes olet valmis myymään. Voit tehdä tämän valitsemasi Bitcoin-välittäjän kautta – vähemmän palkkioita.

Siitä huolimatta tässä on perusesimerkki siitä, miten Bitcoin-sijoitusprosessi toimii:

 • Avaat tilin online-Bitcoin-välittäjällä
 • Talletat 500 dollaria ja sijoitat koko summan Bitcoin
 • Ostohetkellä Bitcoinin arvo on 15 000 dollaria
 • Pidät kolikoista kiinni viisi vuotta
 • Kun pääset kassaamaan, Bitcoin on 50000 dollaria
 • Tämä tarkoittaa hintojen nousua 233%

Yllä olevan esimerkin mukaisesti sijoitit alun perin 500 dollaria Bitcoiniin ja tuotit 233%. Tämä tarkoittaa, että teit yhteensä 500 dollaria 1665 dollariksi.

Miksi sinun pitäisi sijoittaa Bitcoiniin?

On monia syitä, miksi saatat päättää sijoittaa Bitcoiniin.

1. Ennennäkemätön ja vertaansa vailla oleva paluu

Huomasimme aikaisemmin kuin sen käynnistämisen jälkeen vuonna 2009 – Bitcoin on kasvanut murto-osasta 0,01 dollaria viisinumeroiseen omaisuusluokkaan. Tämä edustaa tuottoa miljoonina prosenttiyksikköinä. Tästä syystä yhä useammat ihmiset haluavat altistua Bitcoinille.

Jopa viime vuosina Bitcoin on voittanut käytännössä kaikki rahoitusmarkkinat. Esimerkiksi S&P 500 -indeksi on noussut 2090 pisteestä 3629 pisteeseen – kasvanut 73% matkan varrella. Toki tämä edustaa erinomaista tuottoa sijoittajille.

Kuitenkin samalla viiden vuoden ajanjaksolla Bitcoin on noussut 387 dollarista 52 viikon korkeimpiin 19 400 dollariin. Todellisuudessa se on 5 vuoden kasvu lähes 5000%. Sellaisena, jos olisit investoinut 500 dollaria tuolloin, Bitcoin-ostosi olisi nyt arvoltaan yli 25 000 dollaria!

2. Uncapped Returns

Ei todellakaan tiedetä kuinka suuri tämä digitaalinen valuutta voi saada seuraavien 5, 10 ja 20 vuoden aikana. Keskeistä on, että Bitcoinia ei pidä verrata Tech-kasvukantaan, kuten Tesla tai Square.

Toki nämä lupaavat osakkeet ovat tuottaneet kolminumeroisia voittoja tänä vuonna. Mutta on vain niin paljon pidempää, että nämä varastot voivat jatkaa kasvuaan tällä vauhdilla. Tämä on jyrkässä ristiriidassa Bitcoinin kanssa – lähinnä sen vuoksi, mitä se edustaa.

Ytimessä Bitcoin on digitaalinen valuutta, mikä tarkoittaa, että se on erittäin suotuisa keino maksaa tavaroista ja palveluista. Tämä on jotain, jota olemme jo nähneet – Japanin kaltaisten kanssa on nyt koti yli 250 000 Bitcoinia hyväksyvälle myymälälle.

Lisäksi Bitcoinia kutsutaan myös arvovarastoksi, kuten kulta – jonka katamme pian. Kaiken kaikkiaan, koska Bitcoin on rajaton ilmiö, sen pitkän aikavälin potentiaali on käytännössä rajaton.

3. Arvoarvo

Bitcoin toimii erinomaisena arvovarastona. Loppujen lopuksi sen tarjonta on rajallinen, 21 miljoonaa kolikkoa. Sen odotetaan saavuttavan tämän luvun vuonna 2140.

Kun se tapahtuu, enää ei koskaan tuoteta Bitcoinia. Aivan kuten kulta, tämä varmistaa, että teoriassa – Bitcoinin arvo nousee loputtomiin.

Valmiina sijoittamaan Bitcoin?

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin – erilaisia ​​vaihtoehtoja

On useita tapoja sijoittaa Bitcoiniin. Yksinkertaisin tapa tehdä tämä on epäilemättä varjo käyttää online-välittäjää. Tällöin kyseessä on vain tilin avaaminen, varojen tallettaminen ja sitten sijoittamisen päättäminen.

On kuitenkin myös mahdollista sijoittaa Bitcoiniin erikoisautomaatin kautta.

Tutkitaan, miten tämä toimii.

Bitcoin-pankkiautomaatit

Nyt on yli 12 400 Bitcoin-pankkiautomaattia 71 eri maassa. Jos et ole perehtynyt näiden toimintaan, ne ovat erikoistuneita pankkiautomaatteja, joiden avulla voit sijoittaa Bitcoiniin. Sinun tulee syöttää kovaa käteistä – joka sitten muunnetaan Bitcoiniksi.

Sitten Bitcoin-pankkiautomaatti saattaa tulostaa kuitin, joka sisältää ainutlaatuisen lompakkokoodin. Sinun on sitten ladattava Bitcoin-lompakko, skannattava kuitissa oleva QR-koodi, ja kolikot lisätään lompakkoon.

Olet 100% vastuussa Bitcoinisi pitämisestä turvassa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi koskaan antaa kenenkään päästä käsiksi lompakkoosi – sillä heillä olisi kyky siirtää kolikot ulos.

Tästä syystä Bitcoin-pankkiautomaatit ovat ei paras tapa sijoittaa tähän digitaalivaluuttaan. Itse asiassa, jos päätät sijoittaa Bitcoiniin tällä tavalla, odota maksavansi valtavia maksuja. Olemme esimerkiksi törmänneet Bitcoin-pankkiautomaatteihin, jotka veloittavat yli 10 prosentin – joskus enemmän – hinnan.

Bitcoin-välittäjä

Helpoin ja kustannustehokkain tapa sijoittaa Bitcoiniin on online-Bitcoin-välittäjän kautta. Tällöin voit sijoittaa kotisi mukavasti. On satoja online-alustoja, joiden avulla voit ostaa Bitcoinia, joten kerromme myöhemmin, kuinka valita yksi henkilökohtaisiin tarpeisiisi.

Mutta tärkein lähtökohta on, että sinun tarvitsee vain avata tili ja tehdä talletus jokapäiväisellä maksutavalla. Säännellyt välittäjät kuten eToro voit rahoittaa Bitcoin-sijoituksesi debit- / luottokortilla, e-lompakolla ja pankkisiirrolla.

Kun olet sijoittanut Bitcoiniin valitsemallesi välittäjälle, saatat pystyä jättämään kolikot alustalle. Mutta sinun pitäisi tehdä tämä vain, jos välittäjä on täysin säännelty ja käyttää institutionaalisen tason turvallisuuskäytäntöjä.

Jos ei, niin saatat olla parasta nostaa Bitcoin ulos yksityiseen lompakkoon. Kuten aiemmin totesimme, voit ladata Bitcoin-lompakon työpöydällesi tai mobiililaitteellesi. Saatavilla on myös laitteistolompakoita – joita suositellaan suuriin ostoksiin.

Kuinka valita vaihtoalusta Bitcoiniin sijoittamiseen

Niin monien välittäjien ja pörssien kanssa, jotka kilpailevat yrityksestänne, tietämys alustan kanssa voi olla pelottava tehtävä.

Sumujen poistamiseksi alla on lueteltu joitain tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon valittaessa vaihtoalusta tarpeisiisi.

Tärkeitä tekijöitä Bitcoin-pörssiä valittaessa:

1. Lisensointi ja maine

Etkö käyttäisi sääntelemätöntä välittäjää osakkeiden tai joukkovelkakirjojen ostamiseen? Sellaisena sinun tulisi sijoittaa Bitcoiniin vain alustalla, jolla on siihen laillinen toimivalta.

Tärkein ongelma on tässä se, että sadat kryptovaluutanvaihdot toimivat sääntelemättömällä tavalla. Tämä johtuu siitä, että Bitcoin luokitellaan lailliseksi maksuvälineeksi useimmissa maissa – joten sääntely on jonkin verran harmaata aluetta.

Hyvä uutinen on, että on olemassa säänneltyjä alustoja, kuten eToro joiden avulla voit sijoittaa Bitcoiniin turvallisella tavalla.

Tämä johtuu siitä, että välittäjää säätelevät FCA (UK), ASIC (Australia) ja FinCEN (USA). Yhdysvalloissa asuville on ilo tietää, että eToro on rekisteröity FinCEN: n rahapalveluyritykseksi.

2. Hinnoittelu ja komissio

Kuten todennäköisesti tiedät – välittäjät harjoittavat rahaa. Sinänsä valitsemasi Bitcoin-kauppapaikka veloittaa sinulta maksun, kun teet sijoituksen. Useimmat välittäjät veloittavat vaihtuvan palkkion, joka kerrotaan sitten panoksellesi.

Esimerkiksi, jos välittäjä veloittaa 2% ja sijoitat 1000 dollaria – maksat 20 dollaria. Sinun pitäisi jälleen maksaa tämä 2%: n palkkio, kun myyt Bitcoin-sijoituksesi.

eToro, kuitenkin, voit sijoittaa Bitcoin palkkio. Näin ei ole vain Bitcoinissa ja 15 muussa digitaalisessa valuutassa – myös kasoissa varastoja ja ETF: itä.

3. Bitcoinin vähimmäissijoitukset ja -maksut

Suurimmassa osassa tapauksia valitsemallasi Bitcoin-välittäjällä on vähimmäissijoitus. Pitäen mielessä Bitcoinin epävakaus, sinun kannattaa valita foorumi, jonka avulla voit sijoittaa pieniä määriä.

Esimerkiksi eToro antaa sinun sijoittaa vain 25 dollarista Bitcoiniin. Tämä on hyvä pitämään panoksesi alhaisena ja varmistaa, että et investoi enemmän kuin sinulla on varaa menettää.

Maksujen osalta tämä on myös tärkeä mittari, joka sinun on tutkittava ennen tilin avaamista. Tämä johtuu siitä, että jotkut välittäjät sallivat sinun tallettaa varoja vain pankkisiirrolla.

Tämä on hidas prosessi, jonka suorittaminen voi kestää useita päiviä – sekä talletusten että nostojen suhteen. Tästä syystä eToro on jälleen niin suosittu Bitcoin-sijoittajien keskuudessa, koska se tukee pikamaksutapoja, kuten pankki- / luottokortteja, Paypal, Skrill, Neteller ja muuta.

4. Säilytys ja kotiutus

Vaikka yllä olevat mittarit ovat keskittyneet alkuinvestointiprosessiin, sinun on myös harkittava tallennustilaa. Loppujen lopuksi Bitcoin on hajautettu digitaalinen valuutta ja siten – se on säilytettävä turvallisesti yksityisessä lompakossa.

Kuten aiemmin käsittelimme, monet Bitcoin-sijoittajat tallentavat kolikkonsa omaan lompakkoonsa, mikä antaa heille täyden hallinnan varoista. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että sinulla on riski tulla murtautuneeksi. Se on myös vähemmän kätevää, kun on kyse Bitcoin-sijoituksesi kotiuttamisesta.

Tässä mielessä saatat olla parasta jättää kolikkosi valitsemallesi välittäjälle. Mutta tämä on sillä ehdolla, että alusta on tiukasti säännelty. Loppujen lopuksi uskot sijoituksesi kyseiselle palveluntarjoajalle – joten huippuluokan tietoturvakäytännöt ovat välttämättömiä.

Tästä syystä suosittelemme jälleen kerran lisensoitua alustaa eToro. Paitsi että välittäjällä on kolme lakisääteistä lisenssiä ja että sillä on institutionaalisen tason valvontatoimenpiteet – voit myös nostaa Bitcoin-sijoituksesi napin painalluksella – 24/7.

Vinkkejä Bitcoiniin sijoittamiseen ja voiton tuottamiseen

Kokeneet sijoittajat kaikilta omaisuusluokan sektoreilta voivat tuottaa jatkuvaa voittoa, koska heillä on selkeä strategia. Vaikka Bitcoin-kohtauksessa ei ole yhdenmukaista strategiaa, suosittelemme harkitsemaan seuraavia vinkkejä ennen sijoittamista.

Parhaat vinkit Bitcoiniin sijoittamiseen:

Vinkki 1: Aseta joitain taloudellisia tavoitteita

On monia tapoja, joilla voit lähestyä Bitcoin-sijoitusta. Esimerkiksi jotkut ihmiset sijoittavat saadakseen nopean voiton ajoittamalla markkinat hyvin. Muissa tapauksissa saatat haluta investoida Bitcoiniin monien, monien vuosien ajan.

Kummassakin tapauksessa on tärkeää asettaa selkeät ja realistiset taloudelliset tavoitteet ennen kuin sijoitat Bitcoiniin. Tämä voi olla jotain yhtä yksinkertaista kuin hintatavoitteen asettaminen. Voit esimerkiksi päättää pitää sijoituksesi hallussa, kunnes Bitcoin saavuttaa 50000 dollaria.

Vinkki 2: Dollarikustannukset keskimäärin Bitcoin-sijoituksesi

Vaikka Bitcoin on parhaiten tuottava omaisuusluokka viime vuosikymmenen aikana, se on myös kaikkein epävakaisin. Tämä voi kokematon sijoittaja hermostua ja aiheuttaa myöhemmin unettomia öitä. Loppujen lopuksi olet vaarassa oikeaa rahaa, kun sijoitat Bitcoiniin.

Esimerkiksi Bitcoin nousi 10000 dollarista 5000 dollariin kahden viikon sisällä vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä – 50 prosentin lasku. Sinulla saattaa olla kiusaus vähentää tappiosi, kun tämä pudotus tapahtui.

Kuitenkin ne, jotka pitivät kiinni, näkivät Bitcoinin 19000 dollaria vain 8 kuukautta myöhemmin. Tärkeää on, että tämä erittäin epävakaa hintatoiminta voidaan välttää kokonaan tekemällä dollarin ja kustannusten keskiarvo. Tämä tarkoittaa, että sijoitat kiinteän summan säännöllisesti.

Voit esimerkiksi sijoittaa 200 dollaria Bitcoiniin jokaisen kuukauden lopussa. Tällöin omakustannushintasi vaihtelee jatkuvasti ja siten – keskimäärin ajan myötä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia lyhytaikaisesta volatiliteetista.

Vinkki 3: Monipuolista Bitcoin-sijoitustasi

Hajauttaminen on tärkeää kaikkien omaisuusluokkien kanssa – mutta vielä enemmän, kun investoidaan Bitcoiniin. Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi koskaan laittaa kaikkia munasi yhteen koriin – nimittäin Bitcoiniin.

Nyt hyvä lähtökohta olisi harkita sijoittamista myös muihin kryptovaluuttoihin – kuten Ethereum ja Ripple. Mutta yleinen kryptovaluuttasi altistuminen tulisi pitää minimissä.

Voit esimerkiksi haluta omistaa 10% sijoituksestasi kryptovaluuttoihin ja loput vakiintuneempiin ja vakaampiin omaisuusluokkiin, kuten osakkeet ja joukkovelkakirjat. Tällaista lähestymistapaa noudattaen monipuolistaminen suojaa sinua siinä tapauksessa, että Bitcoin-sijoituksesi ei mene aivan suunnitelmaan.

Kuinka investoida Bitcoiniin tänään – vaiheittainen läpikäynti

Joten nyt, kun olemme tarkastelleet Bitcoin-investoinnin yksityiskohdat, opastamme nyt ostoprosessin läpi.

Noudattamalla alla esitettyjä vaiheita – voit tehdä ensimmäisen Bitcoin-sijoituksesi eToron kanssa alle 5 minuutissa!

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin 6 helpossa vaiheessa:

Vaihe 1: Avaa eToro-tili

Saadaksesi pallon liikkumaan, siirry eToron verkkosivustolle ja avaa tili.

Sinun on annettava joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimesi ja asuinmaasi.

Sinun on myös luotava käyttäjänimi / salasana ja vahvistettava yhteystietosi. Kaikkien edellä mainittujen tulisi kestää korkeintaan 2 minuuttia.

Vaihe 2: Lähetä joitain henkilötodistuksia

Käyttämällä eToroa sijoittamaan Bitcoiniin käytät kovasti säänneltyä välittäjää. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että sinun on ladattava valokuvallinen henkilötodistus rahanpesun vastaisten lakien mukaisesti.

Tämä sisältää passi / ajokortin ja asiakirjan, joka vahvistaa asuinpaikkasi. Jälkimmäinen voi olla pankkitili tai tililasku. eToro vahvisti asiakirjat yleensä välittömästi.

Vaihe 3: Tee talletus

Sinun on tehtävä talletus, jos haluat sijoittaa Bitcoiniin eTorossa. Tämän on oltava vähintään 200 dollaria – vaikka sinun on investoitava koko summa Bitcoiniin. Päinvastoin, voit kohdistaa vain 25 dollaria.

Tuettujen maksutapojen osalta tämä sisältää seuraavat:

 • Luottokortti
 • Luottokortti
 • Paypal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort
 • Luotettavasti

Voit tallettaa varoja myös pankkisiirrolla.

Vaihe 4: Etsi Bitcoinia

Heti kun olet tehnyt talletuksen eToroon, voit jatkaa sijoittamista Bitcoiniin.

Alusta ei ole erikoistunut yksinomaan Bitcoiniin, koska se tarjoaa myös kaupankäyntiosakkeita, ETF: itä ja CFD-kaupankäyntipalveluja. Sellaisena voit etsiä Bitcoinia siirtyäksesi vastaavalle sijoitussivulle.

Vaihe 5: Suorita Bitcoin-sijoitus

EToron Bitcoin-sijoitusprosessin loppuun saattamiseksi sinun tarvitsee vain syöttää summa, jonka haluat sijoittaa. Tämän on oltava vähintään 25 dollaria. Napsauta lopuksi ”Open Trade” -painiketta.

Tällöin palkkioton Bitcoin-sijoituksesi käsitellään välittömästi. Kolikot lisätään sitten eToro-salkkuusi.

Vaihe 6: Nosta Bitcoin-sijoituksesi

Vaikka et todennäköisesti halua rahoittaa Bitcoin-sijoitustasi useita kuukausia tai vuosia, meidän pitäisi nopeasti selittää, miten tämä tehdään eTorossa.

Kun aika tulee, siirry yksinkertaisesti salkkuusi ja valitse myydä Bitcoin. Voit myydä kaiken yhdellä kertaa ja vain pienen osan sijoituksestasi.

Joko niin, heti kun olet vahvistanut myynnin, rahat lisätään eToro-saldoosi. Voit sitten nostaa rahat takaisin maksu- / luottokortillesi, e-lompakkoosi tai pankkitilillesi!

Oletko harkinnut sijoittamista BTC?

Kuinka sijoittaa Bitcoiniin – Bottom Line

Yhteenvetona voidaan todeta, että vaikka sijoittaminen Bitcoiniin saattaa tuntua pelottavalta tehtävältä – sen ei todellakaan tarvitse olla. Kuten olemme selittäneet tässä Kuinka investoida Bitcoin-oppaaseen, prosessi voidaan suorittaa alle 5 minuutissa.

Käyttämällä huippuluokan välittäjäämme eToroa, voit sijoittaa vain 25 dollaria maksamatta yhden sentin provisiota. Tärkeintä on, että sijoituksesi on turvallista – etenkään siksi, että eToro on FCA: n, CySEC: n ja ASIC: n lisenssillä – ja rekisteröity FINRA: lle Yhdysvalloissa.

eToro – Osta Bitcoin 0%: n välityspalkkiolla

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

UKK

Kuinka paljon minun pitäisi sijoittaa Bitcoiniin?

Bitcoiniin sijoittamiseen ei ole oikeaa rahamäärää. Loppujen lopuksi se riippuu henkilökohtaisesta budjetistasi, taloudellisista tavoitteistasi ja riskinottohalusta. Tämän sanottuasi voit sijoittaa Bitcoiniin vain 25 dollaria eTorossa – mikä on merkityksetön summa useimmille.

Onko Bitcoin hyvä sijoitus vuonna 2021?

Bitcoinin arvo on yli nelinkertaistunut vuonna 2020 – sen jälkeen parempi kuin suurin osa omaisuusluokista. Jatkaako tämä suuntaus vuoteen 2021 vai ei, on vielä nähtävissä. Siksi sinua suositellaan parhaiten sijoittamiesi dollareiden keskiarvoon.

Kuinka aloitan sijoittamisen Bitcoiniin?

Helpoin tapa aloittaa sijoittaminen Bitcoiniin on säännellyn verkkovälittäjän kautta, kuten eToro. Sinun tarvitsee vain tallettaa varoja debit- / luottokortilla, e-lompakolla tai pankkitilillä – ja valita sitten kuinka paljon haluat sijoittaa.

Voinko sijoittaa 100 dollaria Bitcoiniin?

Voit varmasti. Itse asiassa eToron kaltaisten alustojen avulla voit sijoittaa vain 25 dollaria. Tämä johtuu siitä, että Bitcoin voidaan murtoida ja siten – edistää erittäin hyvin pienempiä investointeja.

Voitko menettää rahaa Bitcoinilla?

Kyllä, kuten kaikki sijoitukset, Bitcoin voi menettää rahaa. Tämä tapahtuu, jos nostat Bitcoinisi halvemmalla kuin alun perin maksoit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner