Löydä parhaat salausvaluutat – käy kauppaa kryptoarvopareilla

Suosituimmat salausvaluuttaparit kauppaan

Parhaat salausvaluuttaparit kauppaan: Johdanto

Mitkä ovat parhaat salausvaluutat kaupankäyntiin?

Ylin 9 arvokkainta kryptovaluutta kauppaa varten

 1. Monero (XMR)
 2. Ripple (XRP)
 3. Tähtien
 4. Bitcoin (BTC)
 5. Ethereum (ETH)
 6. EOS
 7. Litecoin (LTC)
 8. Binanssi (BNB)
 9. Basic Attention Token (BAT)

Viisi suosituinta vaihtoehtoista kryptovaluutta kauppaa varten

 1. KetjuLink
 2. VeChain
 3. NEO
 4. Lieka

Parhaat salausvaluuttaparit kauppaa varten

Miksi & Kuinka voin aloittaa kaupankäynnin salausvaluuttapareilla?

Avainkohdat

UKK-osio

Parhaat salausvaluuttaparit kauppaan: Johdanto

Etsitkö parhaita salauskauppapareja siellä? Etsitkö kaupan arvokkaimpia kryptovaluuttoja? Sitten tämä artikkeli on vain sinua varten! Tutustu 9 eniten kaupankäynnin kohteena olevaan kryptovaluuttaan ja opi lisää salaustoiminnasta.

Mutta vastaakaamme ensin toiseen kysymykseen, joka saattaa pitää mielesi johdotettuna yöllä … “Mikä on salauskauppa ja miksi minun pitäisi aloittaa salaustoiminnan ensinnäkin?”

No, kryptovaluuttakauppa, joka määritellään salausten ostamis- ja myyntiprosessiksi tai hintojen spekuloinniksi, on houkutteleva sijoitusvaihtoehto.

Lisäksi, jos löydät arvokkaita kryptovaluuttapareja kaupankäyntiin, salauskauppa voi mahdollisesti tuoda suuria tuottoja ajan myötä. Katsokaa vain joitain menestyneimpiä salaussijoittajia siellä!

Salauskauppiaita ei kuitenkaan motivoida vain raha. Salauskaupassa on lukuisia etuja, jotka saavat ihmiset sijoittamaan huipputason kryptovaluuttoihin.

Aluksi – tosin kryptovaluutat voivat olla erittäin epävakaita – kryptovaluutta- ja blockchain-tekniikan nousu alueilla, jotka ovat kaukana finanssialalta on valtava motivaattori salauksen kauppiaille. Ei ole mikään yllätys, että jotkut asiantuntijat uskovat, että kryptovaluuttakaupan volyymit ja aktiviteetit kasvavat edelleen käynnissä olevasta pandemiasta huolimatta.

Kryptovaluuttakaupan maailmaa leimaa korkea maksuvalmius samoin, mikä on toinen tekijä, joka houkuttelee ihmisiä ympäri maailmaa.

Salausvaluuttakauppa antaa myös sijoittajille tietyn riippumattomuuden, koska ei tarvitse luottaa pankkeihin tai muihin rahoituslaitoksiin. Voitteko kuvitella elävänsä maailmassa, jossa on täysin hajautetut rahoitusjärjestelmät?

Eikä siinä vielä kaikki! Sijoittaminen parhaisiin kryptovaluuttakauppapareihin on jotain, jota asiantuntijat arvostavat tärkeyden vuoksi salkun hajauttaminen.

Vaikka kryptoja kohtaan on olemassa joitain pahamaineisia huijauksia ja negatiivisia asenteita, salaustoiminta on sijoituspaikka, joka kannattaa tutkia.

Sinä pystyt aloita kaupankäynti parhaista salausparista, joiden hinta on vain 100 dollaria. Joten, tarvitsetko todella lisää syitä aloittaa salausvaluutat?

Me Trading Educationissa voimme auttaa sinua oppimaan lisää salaustoiminnasta ja siellä olevista ylimmistä salausparista. Ilmoittaudu yksinkertaisesti johonkin online-kursseistamme, joka auttaa sinua hallitsemaan salauksen kaupan.

Kun olet hankkinut tarpeeksi tietoa salausparista ja kaupankäyntistrategioista, voit aloittaa kaupankäynnin joillakin suosituimmilla salausvaluutoilla nopeasti ja helposti – tarkista vain eToro-pörssi!

Mitkä ovat parhaat salausvaluutat kaupankäyntiin?

Nyt kun olet perehtynyt kryptovaluuttakaupan etuihin, on aika oppia lisää kaupan tärkeimmistä salauksista.

Ei ole salaisuus, että digitaalisten valuuttojen maailma on muuttanut paitsi finanssialaa myös koko maailmaa.

Salausvaluutat, jotka nähdään vaihtoehtona kansallisille valuutoille epävarmuustilanteissa, voivat jopa auttaa yhteiskunnat ratkaisevat finanssikriisit.

Kryptojen (joko lohkoketjun tai sen vaihtoehtojen) takana oleva tekniikka on myös vaikuttava, mikä parantaa yhä useamman kolikon kauppaa. Kiinnostavaa kyllä, CoinMarketCapin mukaan nyt on enemmän yli 5000 kryptovaluutta siellä.

Auttaa sinua navigoimaan kryptovaluuttakaupan vaikuttavassa maailmassa ja löytämään parhaat kaupankäynnin kohteena olevat kryptovaluuttaparit, esittelemme 9 tärkeintä kaupankäynnin kohteena olevaa kryptovaluuttaa. Voit käydä ne läpi omassa tahdissasi tehdäksesi tietoisen päätöksen kiinnostavasta salausparista.

Ylin 9 arvokkainta kryptovaluutta kauppaa varten

Auttaaksemme salausvaluuttakauppiaita ja sijoittajia päättämään mitä salauspareja käydään kauppaa, keskustelemme alla olevasta 9 suurimmasta kryptovaluutasta ja niiden mahdollisuuksista:

1. Monero (XMR)

Oletko valmis oppimaan lisää kaupan tärkeimmistä kryptovaluutoista? Aloitetaan Monerosta, joka on yksi mielenkiintoisimmista ja arvokkaimmista tämän vuoden kaupan kohteena olevista altcoineista.

Monero lanseerattiin vuonna 2014 keskittyen hajauttaminen ja yksityisyys. Itse asiassa tätä salausta kutsutaan usein ainoaksi todelliseksi yksityisyyden kolikoksi. Toisin kuin esimerkiksi Dash-tapahtumissa, Monero-siirtymiä ei voida julkistaa. Myös kolikoiden historia ei ole tiedossa, joten kukaan ei voi kertoa tapahtumien lähdettä ja kohdetta.

Potentiaalinsa ja ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Monero houkuttelee lukuisia kauppiaita ympäri maailmaa. Okei, okei, olet oikeassa – yksityisyyden kolikot voivat houkutella pahantahtoisia ihmisiä. Mutta huolimatta siitä, että Monero on käytetty laittomassa toiminnassa, kuten kaupoissa pimeässä verkossa, Monero on yksi parhaista salauksista. Monero on sijalla 15 KolikkoMarketCap, jonka markkina-arvo on 2266674457 dollaria ja kaupankäyntivolyymi 1552301913 dollaria USD 13. lokakuuta 2020.

2. Ripple (XRP)

Ripple on toinen vallankumouksellinen ja arvokas salakirjoitus kaupalle. Tarkemmin sanottuna Ripple on yksi vanhimmista kryptovaluuttaprojekteista, ja Ripplen XRP-tunnus on markkina-arvoltaan suurimpia kolikoita..

Ripplen on-demand-likviditeetti mahdollistaa XRP: n lähettämisen suoraan ja nopeasti kahden eri valuutan vaihtamiseksi. Itse asiassa Ripple suunniteltiin alun perin helpottaa pankkitapahtumia alhaisin kustannuksin.

Vaikka sen johtavat käyttöönottajat ovat pääasiassa suuria rahoituslaitoksia, jotka liikkuvat rahaa ympäri maailmaa, vertaisoperaatiot ovat myös mahdollisia, ja tunnuksen alhainen hinta (0,257064 dollaria kirjoitushetkellä) houkuttelee monia pieniä tilejä edustavia sijoittajia..

Oletko kiinnostunut Kaupankäynnin aaltoilu?

3. Tähti

Jos etsit tähtikryptoja kauppaa varten, laita Tähtien luettelossasi. Stellar on yksi lupaavimmista kryptovaluutan sijoitusvaihtoehdot vuonna 2020, CoinMarketCapin mukaan.

Alun perin Ripple Labs -protokollan pohjalta Stellarin päätarkoitus oli helpottaa liiketoimia rajojen yli. Ota huomioon, että Stellarin alkuperäinen salaus on Lumen (XLM). Lumenia ei louhita, koska järjestelmä ei käytä työtodistusta.

Toisin kuin Ripple, Stellar keskittyy paitsi suuriin rahoitusorganisaatioihin myös yksittäisiin asiakkaisiin. Ja arvaa mitä? Jokainen tapahtuma maksaa vain 0,00001 XLM.

Ottaen huomioon, että alusta helpottaa rajojen yli tapahtuvia tapahtumia ja yhdistää maksujärjestelmät ja salauskauppiaat, ei ole mikään yllätys, että monet kauppiaat väittävät edelleen, että tämä on yksi parhaista salauksista nyt.

4. Bitcoin (BTC)

Ehkä et ole yllättynyt nähdessäsi Bitcoinia luettelossamme. Yli vuosikymmenen ajan sen käynnistämisestä Bitcoin on edelleen yksi vaikutusvaltaisimmista kryptovaluutoista ympäri maailmaa.

Itse asiassa Bitcoinia – joka on yksi suurimmista salakirjoista, joilla käydään kauppaa suurella markkina-arvolla ja kaupankäyntimäärällä – kutsutaan usein nimellä kryptovaluuttojen kuningas.

Koska Bitcoinilla on korkea likviditeetti, BTC-kaupankäynti on loistava vaihtoehto jopa aloittelijoille. Jatkuvasta pandemiasta huolimatta huippuasiantuntijoiden mukaan sijoittaminen Bitcoiniin on edelleen yksi parhaista kryptovaluuttakauppavaihtoehdoista.

Sen lisäksi, kun bitcoinit ovat rajoitettuja, ne ovat erittäin houkuttelevia. Ota huomioon, että vain 21 miljoonaa bitcoinia voi koskaan olla olemassa. Kaivettu on jo yli 18466006,25 BTC: tä ja yli 900 BTC: tä päivässä. Vaikka nämä luvut muuttuvat 10 minuutin välein, kun uusia lohkoja lisätään, viimeisen bitcoinin odotetaan louhittavan noin vuonna 2140.

Bitcoiniin sijoittamiseen on paljon aikaa, joten älä epäröi lisätä tätä huippukolikkoa kaupankäyntisalkkuun!

Oletko kiinnostunut Kaupankäynti Bitcoinilla?

5. Ethereum (ETH)

Ehkä et ole yllättynyt nähdessäsi Ethereumia luettelossamme. Ethereum on toiseksi suurin blockchain-foorumi markkina-arvon mukaan Bitcoinin jälkeen, mikä tekee siitä yhden kaupankäynnin kärjessä olevista kryptovaluutoista. Toisin kuin Bitcoin, Ethereumin eetterillä ei ole ylärajaa, mikä houkuttelee lukuisia sijoittajia ympäri maailmaa.

Meidän on huomattava, että vuonna 2016, Ethereum jaettiin Ethereum (ETH-kolikko) ja Ethereum Classic (ETC-kolikko), joten varmista aina, että tiedät lyhenteen kolikosta, jonka haluat vaihtaa.

Hyvä uutinen on, että Ethereumilla on lukemattomia sovelluksia salauskaupan lisäksi. Ethereum tukee älykkäitä sopimuksia ja antaa kehittäjien luoda hajautettuja sovelluksia, jotka voivat tukea hyödykekauppaa, yrityksiä, äänestystä, pelaamista ja tieteiden yhteentoimivuutta.

Ei ihme, että hyökkäys Ethereumin ympärillä on edelleen vaikuttava. Itse asiassa yksi tärkeimmistä ja odotetuimmista tapahtumista on Ethereum 2.0: n käynnistäminen, jossa keskitytään panostamiseen kaivoksen sijaan. Tämä tapahtuma voi jopa varmistaa korkeamman läpinäkyvyyden ja turvallisuuden ja houkutella lisää salauskauppiaita sijoittamaan Ethereumiin vuonna 2020 ja tulevina vuosina.

Oletko kiinnostunut Kaupankäynti Ethereum?

6. EOS

EOS on toinen arvokas kaupankäynnin kryptovaluutta, joka voi auttaa kauppiaita lisäämään varallisuuttaan ajan myötä. Huomaa, että EOS toimii EOS.IO-lohkoketjuprotokollalla, joka antaa Ethereumin tavoin käyttäjille mahdollisuuden luoda älykkäitä sopimuksia ja hajautettuja sovelluksia. Olla tarkempi, EOS.IO luotiin alun perin ratkaisemaan nopeutta ja skaalautuvuutta koskevat kysymykset Ethereumissa ja Bitcoinissa.

Innovatiivisen tekniikkansa ansiosta vuonna 2017 EOS: n alkuperäinen kolikoiden tarjonta saavutti uuden ennätyksen kryptovaluutan maailmassa ja keräsi yli 4 miljardia dollaria. Nyt EOS houkuttelee jatkuvasti lukuisia kauppiaita ympäri maailmaa.

Jos mietit, mikä kolikko on parempi kaupankäyntivaihtoehto, lue täydellinen opas Onko EOS parempi kuin Ethereum? auttaa sinua päättämään kaupankäynnistä EOS vai ei.

Oletko kiinnostunut Kaupankäynti EOS: lla?

7. Litecoin (LTC)

Kaikista virtuaalivaluutoista ja salausprojekteista huolimatta meidän on myönnettävä, että Litecoin on edelleen yksi parhaista kaupan salauksista. Litecoin on edelleen turvallinen salakauppa, Yksi 20 suurinta salausvaluuttaa markkina-arvon mukaan.

Täällä on huomattava, että Litecoin on yksi ensimmäisistä altcoineista tai vaihtoehdoista Bitcoinille; foorumi luotiin vuonna 2011 ja edelleen, se jatkaa kasvuaan. Mielenkiintoista on, että Litecoinin toimitusraja on 84 miljoonaa kolikkoa tai neljä kertaa enemmän kuin Bitcoin.

Koska Litecoinilla on myös korkeat maksuvalmiusasteet, asiantuntijat uskovat, että tämä kryptovaluutta ei menetä kaupankäynnin arvoa lähivuosina. Huomaa, että LTC: n hinta on 50,33 dollaria ja 24 tunnin kaupankäyntivolyymi 2 455 796 537 dollaria, kuten CoinMarketCap. Joten älä epäröi lisätä Litecoinia salkkuusi.

Oletko kiinnostunut Kaupankäynti Litecoinilla?

8. Binanssi (BNB)

Salauskaupan maailma muuttuu jatkuvasti, ja Binance-kolikko on yksi alan parhaista kolikoista. Itse asiassa monet kauppiaat uskovat, että Binance on todellinen pelinvaihtaja, koska se tukee Binance-pörssin toimintaa.

Älkäämme unohtako sitä Binance on yksi luotetuimmista salauksesta salaukseen -vaihtoihin ympäri maailmaa, ja liiketoimet suoritetaan Binance-kolikoilla.

Tätä salausta leimaa korkea likviditeetti, ja monet kauppiaat ostavat ja myyvät Binance-kolikoita. Ei yllätys Binance on yksi kaupatuimmista ja nopeimmin kasvavista kryptoista! Joten, älä epäröi lisätä Binancea suosituimpien salaustietojesi luetteloon.

Sijoittaminen BNB: hen voi jopa tulla kannattavaksi yritykseksi, varsinkin jos sinulla on jo kokemusta muista varoista, kuten Bitcoin ja Ethereum.

Oletko kiinnostunut Kaupankäynti Binance?

9. Basic Attention Token (BAT)

Vaikka on olemassa useita kryptovaluuttoja, joiden odotetaan räjähtävän vuosina 2020-2021, puhutaan BAT: sta, joka on yksi parhaista kryptoista, joilla käydään kauppaa tänään.

BAT on ERC-20-merkki, jota tukee Brave Browser; sen päätavoitteena on ratkaista verkkomainonnan ja verkkosisällön luomisen ongelma.

Ongelma? Joo, iso! Ei ole salaisuus, että jotkut mobiilimainokset voivat johtaa huonoon käyttökokemukseen ja akun menettämiseen, minkä seurauksena monet käyttäjät kääntyvät usein mainosten estämisen puoleen (mikä on valtava este yrityksille). Tällaisten ongelmien ratkaisemiseksi parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa voidaan käyttää palkitsemaan käyttäjiä, jotka katsovat mainoksia ja antavat vinkkejä verkkosisällöntuottajille.

Potentiaalinsa vuoksi, BAT: sta on tullut houkutteleva sijoitusvaihtoehto, erityisesti nuorille kauppiaille ja web-luojille ympäri maailmaa.

Oletko kiinnostunut Kaupankäynti BAT?

Viisi vaihtoehtoista kryptovaluutta kauppaan

Salauskaupan maailma on kuin laajeneva teknologiainnovaatioiden, taloudellisten määräysten ja sijoitusmahdollisuuksien maailmankaikkeus. Siksi on vaikea seurata kaikkia kolikoita ja niiden sovelluksia.

Autamme sinua löytämään parhaat salausvaluutat kauppaa varten esittelemällä viisi vaihtoehtoa, jotka ovat saaneet vauhtia ja ovat täällä pysyäkseen.

1. ChainLink

Jos etsit arvokkaampia kolikoita kauppaa varten, lisää ChainLink listallesi. ChainLink on innovatiivinen oraakeli, jonka tarkoituksena on kuroa umpeen blockchain-tekniikan ja todellisen maailman välinen kuilu (mukaan lukien lääketutkimus, tiede ja maanviljely) yhdistämällä reaalimaailman tiedot älykkäisiin sopimuksiin.

Vallankumouksellisten sovellustensa vuoksi ei ole mikään yllätys, että ChainLink houkuttelee yhä enemmän kauppiaita ympäri maailmaa.

Huomaa, että LINK on ChainLink-alustalle kotoisin oleva salaus, jonka hinta on 11,45 dollaria, 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on 1 877 017 944 dollaria ja kasvu 2,04% viimeisen 24 tunnin aikana.

2. VeChain

VeChain on toinen arvokas kauppakolikko, jolla on ylä- ja alamäkeistään huolimatta vahva yhteisön tuki.

Alun perin Ethereum-lohkoketjun haarukka VeChain on kehittänyt ainutlaatuiset sovelluksensa keskittyen toimitusketjut, tuotehallinta ja esineiden internet.

Yksi houkuttelevimmista näkökohdista on, että tämä foorumi varmistaa taloustietojen avoimuuden. Tämän seurauksena Mastercardin kaltaiset suuryritykset tekevät usein yhteistyötä VeChainin kanssa.

Huomaa, että alusta tarjoaa kaksi tunnusta: VeChain Token (VET) käytetään maksuihin ja VeChainThor Energy (VTHO) käytti älykkäitä sopimuksia Thor-lohkoketjussa.

3. Cardano

Cardano on toinen kryptovaluutta, johon kannattaa sijoittaa vuonna 2020. Siitä lähtien, kun se aloitettiin vuonna 2017, tämä blockchain-alusta ja sen salaus ADA ovat saaneet suuren suosion. Ethereumin tavoin alusta mahdollistaa sovellukset ja älykkäät sopimukset ja käyttää todisteita panoksesta.

Cardano, jota kuvataan “blockchain-alustaksi muuttajille, innovaattoreille ja visionääreille, tarvittavilla työkaluilla ja tekniikoilla, jotta voidaan luoda mahdollisuus monille, samoin kuin harvoille ja saada aikaan positiivinen globaali muutos”, Cardano pyrkii tekemään kryptovaluutta maailmasta ja hajautetumpi.

Eri pörsseillä, jotka tarjoavat ADA: ta, Cardanon kaupan aloittaminen ei ole vaikeaa tänään.

4. NEO

Nykypäivän salauskauppamaailmassa pyrimme löytämään uusia kryptovaluuttoja ja sijoitusvaihtoehtoja, NEO on yksi kaupan arvokkaimmista kryptoista.

Usein kutsutaan Kiinan Ethereumiksi, foorumi käyttää todisteita panoksesta ja antaa käyttäjien kehittää sovelluksia ja sopimuksia lohkoketjussa. Parasta on, että alusta kehittyy jatkuvasti, mikä houkuttelee yhä enemmän kauppiaita.

On huomattava, että on olemassa kaksi tunnusta: NEO ja kaasu. NEO on sijoitusmerkki, kun taas GAS: ää käytetään maksamaan maksuja lohkoketjun maksuista. NEO on potentiaalinsa vuoksi kolikko, jota sinun pitäisi katsella.

5. Sidonta

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, puhutaan Tetheristä (USDT) – yhdestä mielenkiintoisimmasta kaupankäynnin kohteena olevasta vakiomallista. Huomaa, että vakiotyynyt eivät ole haihtuvia ja yksi Tether-kolikko on lähes yhtä suuri kuin yksi Yhdysvaltain dollari.

Tetherin perustamisen pääasiallinen syy oli auttaa suuryrityksiä nopeuttamaan liiketoimia ja siirtämään rahaa ympäri maailmaa. Vaikka Yhdysvaltain dollari on johtava fiat-valuutta, Yhdysvaltain vaihtoon voi liittyä paljon aikaa ja sääntelyyn liittyviä komplikaatioita, joten Tetheristä on yksinkertaisesti tullut hyödyllisempi.

Ja se on turvallisuus, joka tekee Tetheristä yhden parhaista kaupan salauksista, tällä hetkellä yksi kolikoista suurin kaupan volyymi, of 49702 023 783 dollaria ja markkinaosuus 15 759 080 769 dollaria.

Edellä esitetyt kolikot ovat parhaita kaupan salauksia.

Se on kuitenkin vain jäävuoren huippu; kaupassa on paljon arvokkaampia kryptovaluuttoja ja monia muita aliarvostettuja kolikoita, joita sinun pitäisi katsella.

Tronista Bitcoin Cashiin kauppiailla on erilaisia ​​vaihtoehtoja ostaa ja myydä kolikoita, joten tee tutkimuksesi ennen kuin aloitat salauksen kaupan.

Parhaat salausvaluuttaparit kauppaa varten

Nyt kun ymmärrät paremmin salausmarkkinat, on aika valita pari. Vaikka kaupankäynnissä on paljon erilaisia ​​kryptovaluuttoja, älä unohda, että kaupankäynnin maailmassa käymme kauppaa aina pareittain.

Onko päätät käydä kauppaa krypto-fiat- tai krypto-ristiparit, sinun tulisi tutkia kunkin kolikon potentiaalia lyhyen ja pitkän aikavälin tuoton tuottamiseen.

Huomaa, että kryptovaluutan nykyinen kurssi ei ole ainoa huomioitava indikaattori. Yksinkertaisesti siksi, että nämä indeksit ovat erittäin epävakaita!

On tärkeää tietää se kaupankäynnin volyymi ja likviditeetti ovat kaksi tekijää, jotka vaikuttavat myös minkä tahansa salausparin suosioon. Siksi salauksen kauppiaiden tulisi arvioida erilaisia ​​markkinatekijöitä ja tietomalleja, mukaan lukien markkina-arvo.

Tässä yhteydessä on mainittava, että korkea markkina-arvo tarkoittaa suurta määrää liikkeessä olevia kolikoita. Likviditeetin osalta huippukolikoilla, kuten Ethereumilla ja Bitcoinilla, on korkeimmat likviditeettikorot, mikä osoittaa todellista kysyntää.

Itse asiassa, Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja Tether ovat tärkeimpiä perusvaluuttoja, jotka on otettava huomioon valittaessa salauskauppapari – tosiasia, jota suurentaa näiden valuuttojen suuri kysyntä. Seurauksena on, että eräät suosituimmista salauspareista, joita käydään kauppaa eri pörsseissä, ovat BTC / ETH, USDT / BTC, ETH / LTC, LTC / USDT ja BTC / LTC.

Salausparin valitsemiseksi on ymmärrettävä paitsi sen kannattavuus muiden omaisuuserien osalta myös sen kehitystä vuosien varrella. Esimerkkinä voidaan mainita, että vaikka Bitcoin Cash ja Ripple olivat parhaita kaupankäynnin kohteena olevia perusvaluuttoja vuonna 2018, vuonna 2019 kaupankäyntimäärät olivat suurimmat EOS: lla ja Binance Coinilla.

Mietitkö parhaita kryptovaluuttapareja, jotka käyvät kauppaa vuonna 2021? No, huolimatta maailmanlaajuisista ongelmista kaikkialla maailmassa, kryptovaluuttakauppa jatkaa kasvuaan, USDT / BTC, EOS / USDT, EOS / LTC, EOS / BTC USDT / XRP ja USDT / ETH ovat parhaiden kaupankäyntiparien joukossa, joilla on suuri kaupankäyntimäärä.

Miksi & Kuinka voin aloittaa salauksen valuuttaparien kaupan?

Salausmaailman hajautettu luonne houkuttelee monia kauppiaita, jotka ovat kiinnostuneita erilaisista salausparista. Kuten aiemmin selitettiin, salauskauppa voi lopulta tarjota suuria tuottoja ja on hieno tapa hajauttaa salkkuaan.

Sen lisäksi, kryptovaluuttojen käyttö eliminoi hallinnolliset haitat, korkeat palkkiot ja hitaan käsittelyajan – perinteisiin pankki- ja fiat-valuuttoihin liittyvät kysymykset. Toisin sanoen kryptovaluutat ohittavat välittäjän ja antavat kauppiaille tietyn itsenäisyyden.

Ai, emmekä unohda sitä salausmarkkinat ovat auki 24/7, joten kauppiaat voivat olla joustavia ja käydä salauksia joko koko- tai osa-aikaisesti.

Ennen kuin päätät kryptovaluuttaparin kaupankäynnistä, sinun tulisi kuitenkin sijoittaa tarpeeksi aikaa ja resursseja kaupankäynnin koulutus, analyysi, onnistuneet kaupankäyntistrategiat ja emotionaalinen itsehillintä. Itse asiassa kaupankäynnin psykologialla on ratkaiseva rooli menestyksessäsi, kun käydään kauppaa suosittujen salausparien tai aliarvostettujen kolikoiden kanssa.

Jos haluat käydä kauppaa parhailla kryptovaluuttapareilla, on oltava tietoinen myös kaikista poliittisista ja taloudellisista muutoksista, joten varmista aina, että olet ajan tasalla uusimmista salausuutisista ja ilmoituksista.

Joten, jos olet kiinnostunut parhaiden salausparien kaupankäynnistä, me Trading Educationilla voimme auttaa sinua pääsemään alkuun ja tulemaan todelliseksi salauksen kauppiaaksi.

Ilmoittaudu yhdelle verkkokurssistamme ymmärtääksesi kryptovaluuttakaupan monimutkaisuuden ja päättää salausparista kauppaa varten. Lisätietoja täältä siitä, miten tulla menestyväksi kauppiaaksi.

eToro – Paras kryptovaluutanvaihto & Sosiaalinen kaupankäyntialusta

etoro-välittäjä

Nyt tiedät kuinka löytää parhaat salausparit kauppaa varten. Jos tunnet innoitusta aloittaa kryptovaluuttakauppa tai jos tämä artikkeli on ollut ylimääräistä apua olemassa olevalle kaupankäyntitiedollesi, saatat olla iloinen tietäessäsi, että eToro antaa sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa salausvaroilla ja CFD: llä jopa 90+ kryptovaluutat. EToron palveluja käyttävät salauskauppiaat voivat rakentaa hajautetun salkun ja aloittaa kaupankäynnin tänään suosituimmista kolikoista.

Avainkohdat

 • Kryptovaluuttakaupan suosio kasvaa, koska se tarjoaa korkeaa likviditeettiä ja riippumattomuutta perinteisestä pankkitoiminnasta.
 • Bitcoin, kryptovaluuttojen kuningas, on ensimmäinen virtuaalinen kolikko, joka tarjoaa vaihtoehdon perinteisille pankki- ja rahansiirroille.
 • Muita kaupan tärkeimpiä salauksia ovat Ethereum, Monero, Stellar, EOS, Binance, BAT, Litecoin ja Ripple.
 • Kaikkien salauskauppiaiden tulisi harkita salkunsa monipuolistamista valitsemalla vaihtoehtoisia virtuaalikolikoita, kuten NEO, Tether ja Cardano.
 • Huomaa, että blockchain-tekniikalla on lukuisia sovelluksia kaukana kaupankäynnin ulkopuolella. Esimerkiksi blockchain-pohjaiset alustat voivat mahdollistaa älykkäiden sopimusten ja hajautettujen sovellusten käytön omaisuuden omistajuuden ja avoimuuden helpottamiseksi.
 • Vaikka on olemassa erilaisia ​​krypto-valuuttoja, salaustoiminta vaatii paljon tietoa ja käytäntöä menestyvän kaupankäyntistrategian luomiseksi.
 • Tee tutkimuksesi ennen kuin valitset salausvaluutaparin kauppaa varten. Harkitse aina riskejä ja analysoi tekijöitä, kuten hintaindeksit, markkina-arvo ja likviditeetti.
 • Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, seuraa markkinauutisia ja globaalia kauppaa saadaksesi laajan käsityksen rahoitusmaailmasta.

Oletko valmis aloittamaan salakirjoituksen? Millä yhdeksästä suurimmasta kryptovaluutasta haluaisit käydä kauppaa? Mihin salauspariin sijoittaisit? Harkitsetko vaihtoehtoisten kryptien kauppaa?

Jos pidit artikkelistamme Parhaat salausvaluuttaparit kauppaa varten. Löydä 9 tärkeintä arvokasta kryptovaluutta kauppaa varten, anna meille tykkäys ja jaa se kenellekään, joka on kiinnostunut salauskauppapareista.

UKK-osio

Mikä on nopeimmin kasvava salaus?

Vaikka salausmaailma on täynnä innovaatioita ja uusia salausprojekteja, kuten BAND ja COMP, yksi nopeimmin kasvavista huippusalauksista on ehkä Tether. Lähes yhden dollarin verran Tether tarjoaa vakautta ja houkuttelee yhä enemmän kauppiaita, mikä lisää sen kaupankäyntimäärää ja likviditeettiä..

Millä salauksella on kirkkain tulevaisuus?

Salausvaluutan ja lohkoketjutekniikan maailma on täällä jäädäkseen, ja Bitcoin ja Ethereum ovat korkeimpien potentiaalisten salausten joukossa. Eli älykkäitä sopimuksia ja hajautettuja sovelluksia tukevien ainutlaatuisten ominaisuuksiensa takia Ethereum on ehkä salaisuus, jolla on kirkkain tulevaisuus teknisten innovaatioiden avulla.

Mitkä kryptovaluutat nousevat vuonna 2021?

Vaikka krypto-kaupankäyntimaailmalle on ominaista suuri volatiliteetti ja muutokset, asiantuntijat uskovat, että jotkut vuonna 2021 yhdessä Bitcoinin ja Ethereumin kanssa nousevista parhaista salauksista ovat Litecoin, Bitcoin Cash, TRON, Ripple, Cardano, Tezos, IOTA ja Zcash.

Kuinka käydä kauppaa salausparilla onnistuneesti?

Vaikka perustavanlaatuisella ja teknisellä analyysillä on ratkaiseva merkitys salauksen kaupankäynnin onnistumisessa, salausparien menestyksekkääseen kauppaan on investoitava kaupankäynnin koulutukseen, käytäntöön ja kurinalaisuuteen. Asiantuntijat neuvovat hajauttamaan sijoituksiasi riskien vähentämiseksi ja käymään kauppaa vain sillä, mitä sinulla on varaa menettää. Tee aina tutkimuksesi ja opi havaitsemaan huijaukset. Katsokaa pitkää kuvaa, kun sinulla on keskipitkän ja pitkän aikavälin pitoja, ja aseta pysäytyshäviöt lyhytaikaisille pidätyksille – kiinnitä aina tarkkaa huomiota Bitcoiniin. Älä koskaan sijoita pelkäämättä menettämistä tai ahneutta, äläkä anna virheiden ja menetysten estää sinua menestymisestä.

Mitkä ovat luotettavimmat vaihdot siellä?

Jos haluat ostaa ja myydä kryptoja onnistuneesti, valitse turvallinen ja luotettava vaihto ja kiinnitä huomiota tunnussymboleihin. Se sanoi, eToron vaihto on yksi turvallisimmista pörsseistä, joiden avulla kauppiaat voivat ostaa, tallentaa ja myydä kryptoja, ja alustalla on käytettävissä yli 90 kryptovaluuttaa. Huomaa, että eToro tunnetaan kehittyneestä sosiaalisen kaupankäynnin alustasta, joka soveltuu myös aloittelijoille; foorumi, jonka avulla kauppiaat voivat spekuloida hintoihin ja käydä kauppaa myös CFD: llä.

Vastuuvapauslauseke: Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa, eikä aiempi kehitys ole osoitus tulevista tuloksista.

Huomaa, että CFD: t ovat monimutkaisia ​​instrumentteja ja niihin liittyy suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 62% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD: llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, ymmärrätkö CFD: n toiminnan ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner