Mikä ajaa IOTA-hintaa vuonna 2021?

Analyyttinen opas IOTA: lle vuonna 2021

Mihin MIOTA-hinta menee vuonna 2021?

Mitä tapahtuu IOTA (MIOTA) -hinnalle vuonna 2021? Salaussijoittajat ovat aina miettineet: Mikä ajaa MIOTA-hintaa?

IOTA on yksi suhteellisen uudemmista kryptovaluutoista. IOTA on Sergey Ivancheglo, David Sontesbo, Serguei Popov ja Dominik Schiener. Kuten muutkin merkittävät kryptovaluutat, IOTA: n perusta luotiin tarkoituksena luoda digitaalinen maksujärjestelmä, mutta järjestelmän tunnusmerkki olisi sen skaalautuvuus, turvallisuus, tehokkuus ja alhaisemmat hinnat. IOTA pyrki myös toimimaan kanavana tehokkaaseen tiedonsiirtoon järjestelmien välillä.

IOTA: n tunnusta, kryptovaluutta, kutsutaan MIOTA: ksi.

Mitkä ovat IOTA: n hinnan ohjaimet?

Kolme tekijää, jotka määrittävät IOTA: n hinnan, ovat:

 • IOTA: n verkko
 • Salausvaluuttamarkkinat
 • Lisääntynyt adoptio

Miksi IOTA?

Kuten suurimmat kolikot, kuten Bitcoin, käyttävät blockchain-tekniikkaa, jossa liiketoimet hyväksytään kaivostyöläisten avulla, IOTA: lla on oma ainutlaatuinen mekanisminsa nimeltä Directed Acyclic Graph (DAG), joka tunnetaan myös nimellä Vyyhti. Tangle-järjestelmässä kaivostyöläisten ei tarvitse käsitellä tapahtumia; sen sijaan pääkoordinaattori tekee työn. Tämä järjestelmä auttaa poistamaan suurimman osan tapahtumiin liittyvistä kustannuksista. Se on myös syy, miksi IOTA: lla on yksi alhaisimmista transaktiomaksuista kryptovaluuttamarkkinoilla.

Vaikka lohkoketju helpottaa takaisin ja vaatii enemmän varoja, sitä isompi foorumi muuttuu, DAG tekee päinvastoin. Hyödyntäminen kekseliäs IOTA Tangle innovaatio tuo paremman sopeutumiskyvyn ja osoittautuu nopeammaksi ja huomattavasti turvallisemmaksi, mitä suurempi toiminta verkossa on, perustajien mukaan.

Kun enemmän ihmisiä käyttää IOTA-järjestelmää, verkosta tulee skaalautuvampi. Lähde: Bitdegree.

Tällä hetkellä status quo estää tietojen saatavuuden, ja tiedot rajoitetaan yleensä vain muutaman kuin laajojen joukkojen hallintaan. Varsinkin nyt, kun tietojen merkitys kasvaa asteittain, IOTA esittelee ratkaisun tähän Data Marketplace -palvelupaikallaan.

IOTA Marketplace on esimerkki hajautetusta informaatiokeskuksesta, joka aikoo tehdä tiedoista kaikkien palkansaajien saataville. Liitetyt laitteet keräävät ja vaihtavat tietoja reaaliajassa. Lisäksi Data Marketplace tekee mahdolliseksi myydä dynaamisia datavirtoja turvallisesti ja käyttää niitä turvallisesti. IOTA Data Marketplace -asiakkaat voivat ostaa tai myydä MAM- tai Masked Authentic Messaging -palvelua. Lyhyesti sanottuna markkinapaikka voi olla ratkaisu nykypäivän dataongelmiin.

Koska Quantum computing on kehitteillä, se on asettanut monet asiat uhanalaisiksi. Salausvaluuttojen salausta ei voida hakata, mutta kun kvanttilaskenta on kehitetty, se voi hakkeroida salauksen, mikä on tärkeä kysymys, kun organisaatiot työskentelevät väsymättä kvanttilaskennan kehittämiseksi. IOTA on osoittautunut kerta toisensa jälkeen futuristiseksi kryptovaluutaksi. Kehittäjät ovat väittäneet tehneensä IOTA: ta kvanttiresistentti. Joten aina, kun Quantum-tietojenkäsittelyä kehitetään, meillä kaikilla on mahdollisuus sille vastustuskykyiseen kryptovaluuttaan, ja epäilemättä, kun näin tapahtuu, IOTA: n markkinat räjähtävät, kun sijoittajat parveilevat siihen.

Mikä ajaa IOTA: n hintaa?

Kaikille sijoittajille, uusille tai asiantuntijoille, sijoituksen tekemisen tärkeä näkökohta on selvittää tekijät, jotka vaikuttavat omaisuuden hintaan. Tämä antaa heille mahdollisuuden ennustaa hintoja ja tulevia trendejä. Mutta kun kyse on kryptovaluutoista, hintojen ohjaavien tekijöiden määrittäminen on hankala osa. Kryptovaluutat tunnetaan tunnetusti volatiliteetista ja arvaamattomista hyppyistä. Salausvaluuttojen luonne on myös melko hämmentävä. Yhdysvalloissa jotkut yhteisöt ovat tunnistaneet kryptovaluutat varoiksi, kun taas toiset ovat tunnistaneet sen hyödykkeiksi. Ainutlaatuinen luonne asettaa lisäksi mieliin hintojen määrittämistä koskevia kysymyksiä.

3 tekijää, jotka ohjaavat IOTA-hintaa:

Kerroin 1: IOTA: n verkko

Suuri lohkoketjutekniikan puute on sen skaalautuvuus kasvun myötä. Mitä enemmän verkko kasvaa, sitä hitaammin ja kalliimmin liiketoimet muuttuvat. Tangle-järjestelmä tarjoaa kuitenkin ratkaisun tähän ongelmaan. Koska Tangle-järjestelmällä on vain keskuskoordinaattori, järjestelmä toimii asettamalla käyttäjien pakolliseksi myös muiden tapahtumien käsittely. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä tarkoittaa, että mitä enemmän verkossa on ihmisiä, sitä nopeammin tapahtumat tapahtuvat. Tangle-järjestelmällä on ns. Ääretön skaalautuvuus. Tämä järjestelmä on eksponentiaalisesti tehokkaampi kuin tavallinen Proof of Work blockchain -tekniikka. Esineiden internetin sisällyttäminen järjestelmään näyttää siltä, ​​että se on tulevaisuuden kryptovaluutta.

Tällä hetkellä Tangle-järjestelmä ei toimi huippukapasiteetillaan. Tanglen tekniikka on vallankumouksellinen ja voi ikuisesti muuttaa kryptovaluuttamaailman, mutta tällä hetkellä kryptovaluuttamaailma ei ole todistanut, mitä Tangle voi tehdä. Tanglen täyttä potentiaalia ei ole vapautettu, ja sijoittajat odottavat kaikkialla maailmassa hetkeä, jolloin he saavat todistaa Tanglen kyvykkyyden. Kun tuo hetki saapuu, Tangle aikoo ehdottomasti lähteä.

Tekijä 2: Salausvaluuttamarkkinat

Salausvaluuttamarkkinoiden yleisellä markkina-asenteella on valtava vaikutus kaikkiin kryptovaluuttoihin. Suotuisa markkinaympäristö kannustaa sijoittajia sijoittamaan enemmän kolikkoon. Kuten näimme vuonna 2017, markkinabuumi auttoi kaikkia kryptovaluuttoja saavuttamaan kaikkien aikojen korkeimman tasonsa, ja tähän päivään mennessä suurin osa kryptovaluutoista ei ole pystynyt ylittämään nousukauden aikana vakiintuneita korkeuksiaan. Kryptovaluutat ovat saamassa suosiota, mikä on hyviä asioita markkinoille. Positiiviset markkinoiden trendit vaikuttavat IOTAan loputtomiin.

bitcoin iota -korrelaatiokaavio

Bitcoinin ja IOTA-korrelaatio. Lähde: Coinpredictor.

Tekijä 3: Lisääntynyt adoptio

IOTA: n lisääntynyt käyttöönotto lisää IOTA: n kysyntää ylöspäin. Kysynnällä on haitallinen rooli IOTA: n hinnoissa, kuten kaikilla kryptovaluutoilla, koska kryptovaluutoilla on kova tarjonta, se johtuu pääasiassa kysynnän mukauttamisesta. IOTA: n ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä ihanteellisen mikromaksualustalle.

Koska tapahtumat louhitaan käyttäjiltä, ​​jotka on palkittava laskentatehostaan ​​blockchain-tekniikassa, tapahtumat maksavat paljon. Itse asiassa Bitcoinilla on yksi korkeimmista transaktiokustannuksista. Tangle-järjestelmässä kaivostyöläisten poissaolo eliminoi transaktioihin liittyvät korkeat kustannukset. Koska käyttäjien on käsiteltävä tapahtumia, ja heidän on pakko tehdä niin, tapahtumat ovat käytännössä ilmaisia.

Transaktioiden nimelliskustannukset tekevät IOTA: sta ihanteellisen mikromaksuihin. Yhä useammat pienyritykset siirtyvät verkkoon ja tarvitsevat turvallisen ja turvallisen digitaalisten maksujen muodon IOTA tarjoaa ratkaisun heidän ongelmiinsa. Ennusteiden mukaan IOTAsta tulee pian mikromaksujen foorumi nimellisten transaktiopalkkioiden ja tapahtumien helppouden vuoksi.

Voisitko harkita sijoittamista IOTA (MIOTA)?

IOTA: n tulevaisuus

IOTA: ta tukee hyvämaineinen tiimi, ja sillä on useita kumppanuuksia. IOTA: lla on suuri potentiaali, ja innovatiivista tekniikkaa voidaan toteuttaa monissa käyttötapauksissa.

IOTA: n tekniikka on todella futuristista ja vallankumouksellista. Se on ensimmäinen kryptovaluutta, joka käyttää esineiden internet -tekniikkaa. IOTA: n tavoitteena on tulla paitsi maksualustaksi myös datamarkkinoiksi, ja IOTA: n elinkelpoisuus mikromaksualustana on ilmiömäinen. Perustajat väittävät myös, että IOTA on resistentti kvanttilaskennalle.

IOTA: n riski- ja tuottosuhde näyttää tällä hetkellä olevan hyvä. IOTA: n nykyinen hinta on 0,3038 dollaria, joka on lähellä seuraavaa vastustasoa. Markkinat ovat nousussa, ja vastustuskyvyn ylittyessä hinnat nousevat.

Se on tällä hetkellä maailman 32. suurin kryptovaluutta, ja tämän määrän odotetaan paranevan huomattavasti tulevina vuosina.

IOTA: n hintaennusteet

Sijoittajat ovat sitä mieltä, että IOTA pitkäaikaisena sijoituksena on suotuisampi. On odotettavissa, että vuoteen 2025 mennessä IOTA olisi ylittänyt kaikkien aikojen korkeimman tason ja olisi vakaa jonnekin yli 5 dollaria.

Lyhyellä aikavälillä analyytikot ovat ennustaneet, että IOTA voi ylittää 1 dollarin, jos markkinat pysyvät nousussa, mutta vuoden 2021 loppupuolella hinnat voivat kääntyä laskuun. Vaatimattomien ennusteiden mukaan hinta voi olla keskimäärin 0,35 dollaria, mikä on reilusti myyntivyöhykkeen yläpuolella, joten ei ole mitään syytä huoleen. Keskipitkän aikavälin asema voidaan kuitenkin valita turvalliselle puolelle.

iota-hintaennustekaavio

IOTA: n pitkän aikavälin trendilinja. Lähde: Walletinvestor.

Näyttääkö IOTA hyvältä sijoitukselta?

Ainutlaatuisen Tangle-järjestelmän haittapuoli on, että IOTA on edelleen suhteellisen uusi. Järjestelmä on suunniteltu tehostumaan kasvunsa myötä, koska se on vielä uusi, eikä se ole yhtä tehokas. Tapahtuma-aika on täysin riippuvainen käyttäjistä ja siitä, kuinka nopeasti he pystyvät ratkaisemaan Work of puzzle -todistuksen tapahtumien todentamiseksi. Tapahtumat voivat kestää muutaman minuutin, mikä ei ole houkutteleva asia käyttäjille.

IOTA: n keskeinen koordinaattori on hyvin. Siksi IOTA-järjestelmää ei ole täysin hajautettu, ja kryptovaluutta-maailmassa, jossa ihmisiä houkuttelee käsite ei keskushallintoa ja keskittämiseen liittyvät ongelmat, IOTA: lla on valtava haittapuoli. Jos keskuspalvelin menee alas, se jostain syystä aiheuttaa koko verkon kaatumisen, ja jos se vaarantuu, koko verkko vaarantuu.

IOTA: lla on ollut joitakin teknisiä ongelmia pääkoordinaattorinsa kanssa, ja se on ollut käyttökelvoton päiviä. Tämä oli herättänyt sijoittajien mielessä monia epäilyksiä IOTA: n turvallisuudesta ja luotettavuudesta. Sijoittajien on edelleen käytettävä jatkuvaa järjestelmän epäonnistumisen uhkaa, mikä ei ole ollenkaan hyvä asia IOTA: n tulevaisuudelle tai nykyisyydelle.

Vaikka kehittäjät ovat ryhtyneet varotoimiin estääkseen verkon manipuloinnin, käyttäjän on saatava siitä hyötyä 34% valta pystyä toteuttamaan muutoksia verkkoon. Bitcoinille vaadittu teho on kuitenkin huikea 51%, joten kun puhutaan suhteellisesti, on paljon helpompaa ohittaa IOTA-järjestelmä kuin Bitcoin. Siksi IOTA ei välttämättä ole yhtä turvallinen ja turvallinen kuin perustajien tavoite.

Tangle-tekniikan avulla IOTA on paljastanut skaalautuvuuden salaisuuden, ja sen katsotaan olevan äärettömän skaalautuva. Vaikka IOTA: lla on tällä hetkellä joitain esteitä, kuka tahansa sijoittaja voi kertoa, että sillä on suuri potentiaali. IOTA: n innovatiivisen tekniikan käyttötapauksia on paljon. Tulevaisuus näyttää optimistiselta, koska voimat ovat IOTA: n suosiossa, ja IOTA: n odotetaan pian voittavan kaikki esteet ja toteuttavan todellisen potentiaalinsa.

iota-hintaennuste 2021

IOTA-hintaennusteitaulukko. Lähde: Digitalcoin

Valmiina sijoittamaan IOTA (MIOTA)?

Hyödyt ja haitat sijoittamiseen IOTAan

Plussat sijoittaa IOTA: han:

✅ Se on ensimmäinen kryptovaluutta, joka käyttää esineiden Internetiä ja sisällyttää sen suunnitteluun.

✅ Transaktiokulut ovat nimellisiä.

✅ IOTA: n infrastruktuuri on täysin omaperäinen.

✅ IOTA: n verkko tarjoaa ratkaisun blockchain-tekniikan vaaroihin Tanglen kautta

✅ Tangle-järjestelmä on äärettömän skaalautuva.

✅ IOTA on ihanteellinen mikromaksuihin.

✅ IOTA voi myös käsitellä tietoja pitkään tapahtumien kanssa, ja siitä on tulossa datamarkkinapaikka.

✅ Siinä on vallankumouksellinen ja futuristinen tekniikka.

✅ IOTA-järjestelmän tavoitteena on pystyä käsittelemään tapahtumia välittömästi.

✅ IOTA pyrkii myös tulemaan kvanttiresistenssiksi.

Haitat sijoittamisesta IOTA:

❌ Sijoittajat ja asiantuntijat ovat skeptisiä IOTAn turvallisuudesta ja luotettavuudesta.

❌ IOTA-järjestelmän pääkoordinaattorin tarve aiheuttaa monia ongelmia.

❌ Järjestelmää ei ole täysin hajautettu.

❌ IOTA: lla on ollut monia teknisiä virheitä, jotka ovat tehneet järjestelmän käyttökelvottomaksi päivien ajan.

❌ Järjestelmän ohittaminen ja käsittely on suhteellisen helppoa.

❌ IOTA on joutunut hakkerointien uhriksi, mikä osoittaa, että järjestelmä ei ole kovin turvallinen.

Aloita sijoittaminen IOTAan eToron avulla

Jos olet aloittelija tai asiantuntija, sijoitus eToro on sinun paikkasi. eToro on yksi johtavista kauppapaikoista. Jos aiot sijoittaa IOTAan, aloita eTorolla nollapalkkiolla! eToro on erittäin helposti saatavilla eikä sillä ole piilotettuja maksuja. Sosiaalisen kaupan tunnusmerkki on pakko kokeilla, jonka avulla kauppiaat voivat kopioida kaikki tunnettujen kauppiaiden kaikki aiemmat ja tulevat kaupat.

eToro – paras välittäjä IOTA: n ostamiseen

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

 • IOTA luotiin tarkoituksena tulla digitaaliseksi maksualustaksi, mutta sen skaalautuvuus, turvallisuus ja turvallisuus lisääntyivät.
 • IOTA on sisällyttänyt esineiden internetin tekniikan suunnitteluun.
 • Salausvaluutta on MIOTA, ja IOTA ei vain siirrä rahaa vaan myös tietoja.
 • Sen tavoitteena on tulla datamarkkinoiksi.
 • Toisin kuin suuret kryptovaluutat, IOTA: lla on ainutlaatuinen Directed Acyclic -graafimekanismi nimeltä Tangle.
 • Tangle-järjestelmä eliminoi kaivostyöläisten tarpeen ja siten siihen liittyvät kustannukset.
 • IOTA on äärettömän skaalautuva, ja tapahtumat ovat käytännössä ilmaisia, mikä tekee siitä ihanteellisen mikromaksuihin.
 • Perustajat väittävät, että IOTA on resistentti kvanttilaskennalle.
 • IOTA on kärsinyt turvallisuudesta ja sillä on ollut muutama hakkerointi.

Toivomme, että olet löytänyt tämän oppaan hyödylliseksi ja jaa siinä tapauksessa, koska siellä saattaa olla joku muu, joka haluaa hyötyä siitä.

Ja lopuksi, jos haluat lukea lisää artikkeleita ja saada enemmän tietoa kryptovaluuttakaupasta, tutustu laajaan salauskauppaa koskeviin artikkeleihimme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner