Mikä ajaa Ripple XRP -hintaa vuonna 2021?

Analyyttinen opas sijoittamiseen Rippleen vuonna 2021

Mihin Ripple-hinta menee vuonna 2021?

Mitä tapahtuu Ripple XRP -hinnalle vuonna 2021? Koska kryptovaluutat ovat hajautettuja, salaussijoittajat ovat aina miettineet: Mikä ajaa Rpple XRP -hintaa?

Ripple XRP on tällä hetkellä yksi suosituimmista kryptovaluutoista – ja joka on kiehtova siinä. Se eroaa suurista kissan kryptovaluutoista, kuten Bitcoin ja Ethereum, koska sitä ei rakennettu hajauttamisen ajatukseen. XRP on mieluiten neulottu kourallisten yritysten, sijoituspalveluyritysten ja pankkien kanssa ympäri maailmaa.

Vaikka Ripple saattaa tuntua epäedulliselta, kun monet kauppiaat pitävät käsitystä siitä, että kryptovaluutan lunastava laatu on vapauden määrä, jota se voi käyttää ulkopuolisilta yrityksiltä. Mutta sitten kryptovaluutta-harrastajat väittävät yhä enemmän, että se voi olla salaisuus Ripple XRP: n valtavan menestyksen takana.

Vaikka on jonkin verran vaikeaa ennustaa, kuinka kryptovaluutta nousee tai laskee tulevaisuudessa, jotkut salauksen asiantuntijat ajattelevat, että Ripple XRP: n erottuva markkinasijoitus tarkoittaa, että se voi selviytyä joistakin markkinoiden ylä- ja alamäistä, joilla on potentiaalia hämätä. kryptovaluuttateollisuuden perusta tulevaisuudessa.

Jos haluat ostaa tai sijoittaa Ripple XRP: hen nopeasti ja helposti, 0% provisio, tarkista eToro-pörssi!

Mutta mikä todella ajaa Ripple-hintaa?

Ripple-hintaan on neljä päätekijää:

 • Kryptovaluuttojen säännöt
 • Kysyntä ja tarjonta
 • Valas botit
 • Digitalisaatio finanssialalla

Mikä on Ripple XRP?

Ennen kuin ymmärrät, kuinka Ripple XRP: n hintaa voidaan ohjata, on tärkeää tietää, mikä itse salausvaluutta on ja sen ainutlaatuisuus kryptovaluuttojen maailmassa.

Ripple XRP tuli paikalle joskus vuonna 2012, ja Ethereumin tavoin sitä käytetään usein selittämään sen alkuperäistä valuuttaa ja maksualustaa. Alusta, joka isännöi Ripple XRP: tä kryptovaluuttana, tunnetaan nimellä RippleNet. Ripple XRP on tällä hetkellä maailman neljänneksi suurin kryptovaluutta, ja sen markkina-arvo on noin 11 602 352 381 dollaria ja arvo noin 0,256052 dollaria..

Bitcoinin hinta laski 9 000 dollarista noin 4 000 dollariin alle seitsemässä päivässä, kun taas XRP: n arvo laski 0,336300 dollarista 14. helmikuuta (korkein, mitä se on tähän mennessä saanut vuodelle 2020) 0,138 500 dollariin 12. maaliskuuta. Mutta vaikka monet kryptot ovat palanneet kostona viimeisten seitsemän kuukauden aikana, ja arvot ovat palautuneet (ja joissakin tapauksissa ylittävät) ennen COVID19-tasoa, Ripple on pysynyt suhteellisen laskevana siitä lähtien.

Ripple XRP: n valtavat voitot – se kasvoi hämmästyttävän 36 000% – tuli pääasiassa syksyllä 2017. Alla oleva kaavio on osoitus Ripple XRP: n hinnasta suhteessa muihin kryptovaluuttoihin vuonna 2017:

Vuoden 2017 suurin salausvahvistin verrattuna muihin altcoineihin. Lähde: Kolikkomarkkinat

Useat markkinoille päässeet altcoiinit (muut kryptovaluutat kuin Bitcoin) rakennettiin vastaamaan joihinkin ydinkysymyksiin. Nämä tekijät ajattelivat valmistajiensa lopulta estävän Bitcoinin menestystä, jota pidettiin kaikkien kryptovaluuttojen pääjohtajana. Kryptot kuten Bitcoin Cash rakennettiin kilpailemaan Bitcoinin kanssa suhteellisen skaalautuvuutensa suhteen. Ripple puolestaan ​​keskittyi toiseen kryptovaluuttojen erottavaan elementtiin: sen hajauttaminen.

Ripple XRP suurentaa päivittäistä kaupankäyntimäärää

Crypto Compare Top Tierin mukaan Ripple XRP kasvatti päivittäistä kauppavolyymiään vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä huimasti 72,23% edellisen vuoden viimeiseen neljännekseen verrattuna, ja raportoi, että ensimmäisen vuosineljänneksen arviot olivat 322,66 miljoonaa dollaria verrattuna viimeisen vuosineljänneksen 187,34 miljoonaan dollariin. . Alla oleva kaavio kuvaa tätä paremmin:

Ripple XRP: n hinta ja määrä. Lähde: Zycrypto.com

Sen sijaan, että tarjottaisiin sijoittajille ja kauppiaille menetelmää suorittaa online-kauppa ilman keskitetyn rahoituslaitoksen apua (joista suurin osa on kallista, mahdollisesti epävarmaa ja hidasta), se rakennettiin siten, että näille rahoituslaitoksille ei aiheudu vähemmän stressiä toteuttaa omia varojaan. maksuprosessit. Kansainväliset maksut voivat olla jopa kalliimpia, hitaampia kuin maan sisäiset maksut – ja maailmanlaajuiset yritykset voivat suorittaa tonnia näitä rahoitustoimia päivittäin.

Jotkut yritykset ja pankit, jotka tällä hetkellä käyttävät Ripple XRP: tä, ovat:

 • Axis Bank
 • Santander
 • UBS
 • Crédit Agricole
 • Westpac
 • Kanadan kuninkaallinen pankki
 • Kansainvälinen valuutanvaihto
 • American Express

Ripple XRP: n vuoden 2021 hintaennuste

Mikä on kryptovaluuttaennusteiden otto Ripple XRP: n hintaan vuodelle 2021?

Jotkut Ripple XRP -harrastajat eivät usko, että laskuliike on ahdisteltavaa. Tunnettu salausanalyytikko uskoo, että Ripple XRP: n trendi liikkuu tällä hetkellä aaltomuodossa, mikä tarkoittaa, että heti kun hinta koskettaa 0,21 dollarin markkaa, se alkaa nousta uudelleen. Alla oleva kaavio kuvaa paremmin tätä ajatusta:

Ripple XRP: n nousutrendien ennuste vuodelle 2021. Lähde: Yahoo

On olemassa lisää todisteita siitä, että Ripple XRP: n hinta voi nousta vuonna 2021. Syksyllä 2021 Flare Network, Ripplen kumppani, paljastettu että sen tarkoituksena oli luoda kahdenvälinen ja epäluotettava yhteys Ethereumiin. Tämän seurauksena Ethereum-pohjaiset sovellukset voivat käyttää XRP-pääkirjaa ja päinvastoin. Yhdistämällä Ethereumin älykkäät sopimukset Ripple XRP: n kanssa Flare Network voi lisätä kryptovaluutan toiminnallisuutta – mikä voi lisätä Ripple XRP: n kysyntää.

Myös toinen analyytikko Robert Art on ollut luottavaisempi lyhytaikainen asema Ripplesta. Jotkut sijoittajat ajattelevat, että Artin ennuste on jonkin verran nouseva kuin hyväksyttävä ottaen huomioon myöhäiset todisteet. Mutta sitten jotkut muut sijoittajat uskovat, että Ripplen pitkäaikaisen pidon ylläpitäminen on todellakin järkevin asia – loppujen lopuksi, jos Bitcoinin alkuperäiset sijoittajat olisivat työntäneet pessimistien neuvoja roskakoriin, he olisivat todistaneet suuren tuoton . Hinaako Ripple XRP samaa polkua?

Ennakoitavasti Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse todella uskoo sen. Jo vuonna 2018 hän neuvoi Ripple-kryptovaluuttaan sijoittavia harkitsemaan tulevia vuosia eikä päiviä tai viikkoja aikaisemmin, kun se liittyy heidän sijoitustensa tuottojen odottamiseen.

Cryptopolitanin yhden päivän Ripple-hintaennuste osoittaa, että cryptocurrency todistaa myyntiindikaation ja sen hinta laskee kohti $ 0,244 -merkkiä. Altcoin nousi 0,255 dollarin rajan yli 9. marraskuuta.

Ennustekaavio osoittaa Ripple-hinnan yhden päivän analyysin. Lähde: Cryptopolitan

Jos yllä olevat odotukset ovat oikeita, Ripple-sijoittajat voivat nähdä vahvan tuoton tulevina vuosina. Mutta jos talouteen vaikuttaa huonosti, Ripple-hinta saattaa tulla voimaan!

Mikä ajaa Ripple XRP: n hinnan?

On tärkeää tunnustaa, että Ripplen aiempien hintojen arvioinnin lisäksi tärkeimmät tekijät, jotka saattavat vaikuttaa sen arvoon tulevana aikana. Se tekee asioista yksinkertaisempia, kun teet omat ennusteet markkinoista, jotka riippuvat salausvaluutan viimeaikaisesta kehityksestä ja löytävät lopulta koulutetun vastauksen kyselyyn, pitäisikö minun osallistua Ripple XRP: hen?

Katsotaan siis, mikä todella vaikuttaa Ripplen hintaan? Tai mikä ajaa aaltoilevat XRP-hinnat?

Neljä tekijää ohjaavat Ripple-hintaa vuonna 2021

Kerroin 1: Kryptovaluuttojen säännöt

Uuden kryptovaluutta-lainsäädännön odotetaan vaikuttavan melkein minkä tahansa kolikon arvoon alalla. Mutta useat analyytikot olettavat, kuten aiemmin keskustelimme tässä viestissä, että Ripple pystyy parhaiten selviytymään hallituksen tiukasta puuttumisesta. Tämän seurauksena, vaikka uudet säädökset kykenevät aiheuttamaan sijoittajien ahdistusta ja voivat laskea perinteisten kryptojen hintaa, Ripplen hinta voi kasvaa.

Tekijä 2: Kysyntä ja tarjonta

Mitä vahvempi kryptien kysyntä ja sitä pienempi saatavuus, sitä korkeampi hinta nousee taloustieteen perustavan lain mukaisesti. Ripplen hintaa, toisin kuin Bitcoinin kaltaiset kryptovaluutat, säätelee tiukasti emoyhtiö Ripple Lab. Salausvaluutan arvon ylläpitämiseksi yritys omistaa yli viisikymmentä prosenttia kaikista käytettävissä olevista Ripple-varoista.

Jos Ripplen emoyhtiö haluaisi välittömästi huutokaupata nämä, se varastaisi salamarkkinat uusilla kolikoilla, joilla on merkittävä vaikutus Ripple XRP: n arvoon.

Kerroin 3: Valas botit

Valasrobottien olemassaolo ohjaa dramaattisesti kryptovaluutan rahakkeiden arvoa salauksenvaihdossa. Selkeästi sanottuna valasrobotit ovat valtavia ohjelmistojen operaattoreita, jotka luovat välittömästi tapahtumia, joskus samanaikaisesti valtavalla määrällä varoja ja alustoja yhdessä. Tämä johtaa keinotekoiseen epävakauden syntymiseen, mikä myöhemmin nostaa salausmarkkinoiden arvon ylös tai alas.

Kerroin 4: Digitalisaatio finanssialalla

Digitaalinen muutos on yksi rahoitusalan tärkeimmistä nykypäivän avainsanoista. Todellisuudessa kolmasosa kaikista Ison-Britannian rahoituslaitoksista on maininnut digitalisaation yrityksen lähitulevaisuuden tärkeimmäksi tavoitteeksi viimeisimpien tilastojen mukaan.

Ripplen kaltaisten tekniikoiden tarkastelu on todennäköisempää vakiintuneiden rakenteiden ja korotettujen valuuttakurssien ansiosta, mikä vaikeuttaa yritysten verkkotapahtumien suorittamista. Se, että Ripple XRP pystyy lopulta myymään älykkäitä sopimuksia, tekee vieläkin todennäköisemmäksi, ja kun yhä useampi laitos omaksuu sen, Ripple XRP: n markkinat nousevat ja nostavat arvoa tehokkaasti.

Opi investoimaan Ripple XRP: hen

Trading Education on koonnut huippuluokan kaupankäyntikursseja, joiden avulla pysyt ajan tasalla Ripple XRP: n hintavaihteluista, jotta tiedät milloin sinun tulee tulla markkinoille ja sijoittaa Ripple XRP: hen. Tutustu kaupankäyntikursseihimme tänään aloittaaksesi matkasi kannattavaan kryptovaluuttakauppaan!

Kaupankäynnin koulutuksessa olemme erittäin huolellisia lukijamme menestyksestä, ja siksi jaamme joitain järkevimpiä lähestymistapoja sijoittamiseen.

Osta Ripple XRP eToro Exchangesta

Oletetaan, että olet innokas aloittamaan matkan kaupankäynnin Ripple, tai tämä analyysi on antanut jonkin verran lisätietoa nykyisestä kaupankäyntitiedostasi. Siinä tapauksessa saatat olla iloinen siitä, että tiedät sen eToro tarjoaa sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa krypto-omaisuuksilla, mukaan lukien Ripple, ja CFD: llä jopa 90+ kryptovaluutat.

eToro: Osta Ripple 0%: n välityspalkkiolla

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut alan luotettavaksi monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Avainkohdat

 • Ripple XRP, jonka arvo on 0,2560522 dollaria ja markkina-arvo 11602352381 dollaria, on maailman neljänneksi suurin salaus.
 • Ripple XRP on tehnyt yhteistyötä useiden suurten finanssipankkien kanssa helpottaakseen sujuvampaa valtioiden välistä helpompaa kuin muut kryptot.
 • Neljä päätekijää vaikuttavat eniten Ripple-hintaan: sääntely, kysyntä ja tarjonta, valasrobotit ja rahoitusalan digitalisaatio.
 • Ripple XRP otettiin käyttöön vuonna 2012, ja sen arvo alun perin oli 0,011 dollaria elokuussa 2013 salauspörssissä.
 • Koronaviruspandemian jälkeisissä tapahtumissa Ripple XRP kaatui 14. maaliskuuta 0,336300 dollarista (korkein arvo vuodelle 2020) 0,1338500 dollariin 12. maaliskuuta..
 • Ripplen sijoittaminen teollisuuteen voi tarkoittaa, että on todennäköisempää kestää tuoreita salauslakia.
 • Positiivisimmat Ripple XRP -ennusteet viittaavat siihen, että lähitulevaisuudessa se saattaa ylittää noin 200 dollarin markkinahinnat.
 • Konservatiivisemmissa ennusteissa arvioidaan tyypillisesti yli kahden dollarin arvo vuoteen 2025 mennessä.
 • Ripple XRP: n upein vuosi oli 2017, vuosi, jolloin sen arvo nousi 36000 prosenttia.

Näiden Ripple XRP: n hintaa ja ennusteita ohjaavien tekijöiden sekä itse Ripple Labin toimitusjohtajan Brad Garlinghousen suosituksen perusteella näyttää siltä, ​​että jos pystyt katsomaan pitkää näkymää, sinun on järkevää tehdä investointeja Ripple XRP: ssä. On mahdollista, että emme ehkä näe rajua hintapiikkiä, mutta tilastot osoittavat, että monille, jotka ovat halukkaita valitsemaan pitkäaikaisia ​​vaihtoehtoja, se voi olla viisas liike.

Lue lisää: Onko Ripple hyvä sijoitus ja pitäisikö minun sijoittaa siihen?

Vastuuvapauslauseke: Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner