Mikä johtaa EOS-hintaan vuonna 2021?

Analyyttinen opas sijoittamiseen EOSiin vuonna 2021

Mihin EOS-hinta menee vuonna 2021?

Mitä tapahtuu EOS-hinnalle vuonna 2021? Salaussijoittajat ovat aina miettineet: Mikä ohjaa EOS-hintaa?

EOS on ollut monien sijoittajien tutkassa, koska altcoinin ja sen alustan, EOS.IO: n, ympärillä on ollut jatkuvasti huhuja. Suhde alkoi EOS: n alkuperäisellä kolikoiden tarjoamisella. Ensimmäinen ICO kesti melkein vuoden, mikä on yksi alan pisimmistä. Sen lisäksi, että se oli pisin, se myös nosti ennätyksen 4 miljardia dollaria. Tämä erinomainen ICO-suorituskyky nosti EOS: n melkein heti valokeilaan.

Tärkeä kysymys on, onko EOS vastannut mainettaan. Onko EOS hyvä sijoitus? Vaikka tähän kysymykseen on vaikea löytää tarkkaa vastausta, yksi tapa tarkastella sitä on tunnistaa EOS-hinnan ohjaimet.

Mitkä ovat EOS: n hinnan ohjaimet?

Kolme tekijää, jotka määrittävät EOS: n hinnan, ovat:

 • Verkon kehittäminen
 • Salausvaluuttamarkkinat
 • Lisääntynyt adoptio

Miksi EOS?

Alusta, EOSIO, on avoimen lähdekoodin seuraavan sukupolven protokolla. Visio on rakentaa hajautettu lohkoketju salamannopealla tapahtumien käsittelynopeudella ja käytännössä ilman maksutapahtumaa. Alustan painopiste on älykkäät sopimukset, jotka mahdollistavat hajautettujen sovellusten julkaisemisen.

Kun maailma etenee nopeasti kohti digitalisointia, kryptovaluutat ovat pyrkineet tarjoamaan käyttäjille nopeutta ja ketteryyttä, mutta monet eivät ole onnistuneet. EOS on ottanut tavoitteen seuraavalle tasolle, koska se pyrkii helpottamaan miljoona tapahtumaa sekunnissa. Jos näin tapahtuu, se voi lisätä kryptovaluuttateollisuutta paljon. EOS pyrkii myös lisäämään älykkäiden sopimusten käytettävyyttä tarjoamalla alustalleen sisäänrakennetut pääominaisuudet, mikä paitsi lisäisi nopeutta myös helpottaisi.

EOS: lla on monia yhtäläisyyksiä kryptovaluuttojen kuningatar Ethereumin kanssa, ja se ei ole vain sisällyttänyt joitain kuningattaren tunnusmerkkejä, vaan se on keskittynyt myös aukkoihin, joita Ethereumilla on. Tästä syystä EOS: ta on kutsuttu “Ethereum-tappaja” pääkehittäjä Daniel Larimar. Larimariin on myös vedottu sanoneen, että EOS: lla on vielä vahvin hajautettujen sovellusten infrastruktuuri.

Suurin ero Ethereumin ja EOS: n välillä on yksimielisyysmekanismi. Ethereum käyttää Proof of Stake (PoS), kun taas EOS: lla on käytössä Delegated Proof of Stake (DPoS) -mekanismi. DPoS: n avulla EOS säästää aikaa, koska perinteistä kaivostoimintaa ei tarvita. EOS on tehokkaampi tapahtumien käsittelyssä. Ethereum pystyy käsittelemään 15 tapahtumaa sekunnissa, jossa EOS käsittelee huimat 1000 tps, ja se tähtää vielä korkeammalle, miljoonalle. Siksi EOS on erittäin skaalautuva. Kaivostyöläisiä tai pikemminkin validoijia ei valita niiden merkkien lukumäärän vuoksi, vaan demokraattisemman prosessin kautta.

Mikä erottaa EOS: n?

EOS: n voidaan ajatella olevan erittäin kunnianhimoinen kryptovaluutta. EOS käynnistettiin 18. tammikuuta 2018, ja sitä kehitetään parhaillaan. Se on vaikuttavaa, millaista huomiota ja tukea EOS on saanut vain hetkessä. Tämä voi myös olla osoitus hyppyyn, jonka EOS voi luoda, kun se on täysin kehitetty.

EOS toimii olennaisesti samalla tavalla kuin kaikki kryptovaluutat maksujärjestelmänä. Mukaan Kolikkolista, EOS on ylittänyt tärkeimmät luottokortit, kuten Visa, kun on kyse tapahtumien käsittelystä. EOS: lla on myös monia yhtäläisyyksiä Ethereumiin, vaikka EOS vie asiat eri tasolle.

EOS pystyy käsittelemään suuren määrän tapahtumia myös ilman lisämaksuja. Tämä saavutetaan ainutlaatuisella mekanismilla, joka on samanlainen kuin Ethereumin. Lohkoketju maksaa lohkotuottajille, joten kaikki lisämaksut eliminoidaan. Toinen piirre, joka auttaa kehystä säilyttämään tasapainonsa, on inflaatio.

EOS-lohkoketjuun luodaan johdonmukaisesti kaksi neliötä. Mutta vain yksi lohkotuottaja saa tehdä lohkon yhdessä vaiheessa. Nämä rajoitukset varmistavat, että alusta toimii ihanteellisella tasolla. Lohkatuottaja, joka ei toimita mitään lohkoja koko määritetyn ajanjaksonsa, otetaan hetkeksi pois verkosta tehokkuuden varmistamiseksi.

EOS-verkkoa voidaan käyttää myös organisaatioiden tietojen kaivamiseen tai tallentamiseen. Siinä on myös käytettävissä tallennus- ja palvelinpalvelintoimintoja, jotka varmasti auttaisivat hajautettujen sovellusten käytettävyyttä ja tuotantoa.

Koska yksi EOS: n tavoitteista on lisätä blockchain-tekniikan käyttöönottoa, EOS-verkossa on myös hyvä helppokäyttöisyys. Alusta on käyttäjäystävällinen ja suhteellisen yksinkertaisempi.

Mitkä ovat EOS-hinnan ohjaimet?

Salausvaluutan hintojen ennustaminen on erittäin hankalaa liiketoimintaa. Usein tekijöillä ei ole muutamia tekijöitä, vaan lukuisia tekijöitä. On vaikea erottaa ja analysoida, mitkä tekijät ovat tärkeämpiä. Mutta koska hintaennuste on erittäin tärkeä sijoittajille, tässä on meidän käsityksemme tärkeimmistä tekijöistä, joilla on merkitystä EOS: n hinnan määrittämisessä.

3 tekijää, jotka johtavat EOS-hintaan:

Tekijä 1: Verkon kehittäminen

EOS-verkon idea on houkutellut monia ihmisiä kohti sitä. Se on yksi syy siihen, miksi altcoin oli niin onnistunut alkuperäisessä kolikoissa. Asiat, joihin EOS pyrkii houkuttelemaan monia ihmisiä. Verkkoa ei kuitenkaan ole vielä täysin kehitetty. Vaikka EOS on täyttänyt lupauksensa tarjoamalla massiivisen skaalautuvuuden ja käytännöllisesti katsoen ilman kustannuksia, ei ole vielä nähtävissä, kuinka monta kaikista lupauksista EOS todella täyttää.

Tekijä 2: Salausvaluuttamarkkinat

Kaikilla markkinoilla hinnat määritetään siellä, missä kysyntä ja tarjonta kohtaavat. Lisääntynyt tarjonta vetää hintoja alaspäin, kun taas lisääntynyt kysyntä vetää hintoja ylös, Economics 101. Mutta kryptovaluuttamarkkinat ovat vähän ainutlaatuisia; yleensä kryptovaluutoilla on kova tarjonta. Tarjonnalla ei siis ole ratkaisevaa merkitystä hintojen asettamisessa. Tämä jättää kysynnän. Salausvaluutan kysyntä on tärkein tekijä hintojen määrittämisessä, koska kryptovaluutan arvo on kuluttajan käsityksessä. Kryptovaluutat ovat yhä hyväksyttävämpiä. Tämä luonnollisesti lisää kryptovaluuttojen arvoa.

Salausvaluuttamarkkinoilla Bitcoinilla on valtava rooli. Salausvaluuttojen kuninkaana Bitcoin vaikuttaa suurelta osin muiden kryptovaluuttojen hintoihin. Kuten teollisuus havaitsi vuoden 2017 puomissa, kryptovaluutat seuraavat yleensä Bitcoinia. EOS: n korrelaatiokerroin on 0,83 Bitcoinin kanssa. Tämä tarkoittaa, että kaikki Bitcoinin arvon muutokset vaikuttavat suuresti EOS: n hintaan.

Bitcoin- ja EOS-hintavastaavuustaulukko

Kuva 1: Bitcoin & EOS-hintavastaavuus Kolikkoennustaja.

EOS kohtaa myös kovaa kilpailua kryptovaluuttojen kuningattaren Ethereumin kanssa. Tämä kilpailu uhkaa EOS: n hintoja, koska Ethereum on yksi alkuperäisistä kolikoista ja sillä on tukikohta markkinoilla. Ainoa aika kertoo, voiko EOS voittaa kuningattaren vai alistuuko se kuningattaren voimalle.

Tekijä 3: Lisääntynyt adoptio

EOS: n visio on tehdä blockchain-tekniikasta kaikkien saataville ja lisätä käytön helppoutta. Tässä mielessä EOS suunniteltiin ja sitä suunnitellaan parhaillaan laajamittaiseen käyttöönottoon. EOS: n skaalautuvuus on yksi sen tunnusmerkeistä, koska EOS: n tavoitteena on miljoona tapahtumaa käsitellä sekunnissa.

EOS sopii olemaan digitaalinen maksualusta. Se pyrkii myös kannustamaan blockchain-tekniikan käyttöä älykkäiden sopimusten ja hajautettujen sovellusten avulla. Olemme myös nähneet lisääntyvän kryptovaluuttojen käyttöönoton, ja kun EOS lähestyy visioaan, voimme nähdä sen käyttöönoton lisääntyvän. Kolmannen käyttöönoton myötä kolikon havaittu arvo kasvaisi, mikä nostaisi sen hintoja.

Oletko harkinnut ostamista EOS?

sijoita eosiin

Hintaennuste EOS: lle

EOS on tällä hetkellä 14. sijalla kryptovaluuttamarkkinoilla, joiden markkina-arvo on 2 929 576 070 dollaria. Sen kiertävä tarjonta on noin 950 miljoonaa altcoiinia ja kova korkki 1 miljardi rahaketta. EOS: n nykyinen hinta on 3,10 dollaria. EOS saavutti huippunsa vuodelle 2020 noin 5,4 dollariin, mutta erittäin alhaisen pudotuksen jälkeen se rikkoi 3 dollarin vastustason ja on tällä hetkellä vakaa tällä tasolla.

eos-hintakaavio

Kuva 2: EOS Market Cap, Volume & Hinta – tietojen kohteliaisuus: Kolikkomarkkinat.

Perustaja, Daniel Larimer, on myös perustanut Steemitin ja BitSharesin, ja suuri osa EOS: n ympärillä olevasta positiivisesta piristävästä syystä johtuu Larimerin hyvästä maineesta kryptovaluutta-maailmassa. Tämä on myös ollut optimistisen tulevaisuuden lähde altcoinille.

EOS-hintaennuste

Kuva 3: EOS-hintaennuste Lompakko-sijoittaja.

Wallet Investorin mukaan EOS: lla tulee olemaan suuria vaihteluja uutena vuonna. Uuden vuoden ensimmäisten kuukausien aikana EOS: n odotetaan nousevan noin 5 dollariin, mutta pahimmassa tapauksessa EOS voi pudota alle 1 dollarin rajan. Wallet Investor on myös ennustanut, että lyhyellä aikavälillä EOS voi kokea noin 64%: n negatiivisen muutoksen ja EOS voi pudota 1,103 dollaria.

Hintaennuste Coinliker.com on hyvin optimistinen. Lyhyen aikavälin hintaennuste osoittaa negatiivisen 10% muutoksen, mutta EOS voi olla hyvä pitkäaikainen sijoitus. Koska EOS-verkkoa kehitetään edelleen, pitkän aikavälin ennusteet ovat toiveikkaita, koska verkon odotetaan valmistuvan pian loppuun.

EOS: n viisivuotinen hintaennuste

Kuva 4: Viiden vuoden hintaennuste CoinLiker

Kaiken kaikkiaan EOS: n yleinen markkinatieto näyttää nousevalta, mikä voi osoittaa, että EOS voi kasvaa tulevaisuudessa. Muilla tekijöillä, kuten kasvava yhteisö, lisääntynyt hyväksyntä jne., On myös tärkeä rooli EOS: n hintojen nousussa.

Valmiina sijoittamaan EOS?

sijoita eosiin

EOS: iin sijoittamisen edut ja haitat

Plussat sijoittaa EOS: iin:

✅ EOS pystyy käsittelemään jopa 1000 tapahtumaa sekunnissa ja pyrkii nostamaan määrän jopa miljoonaan.

✅ EOS on erittäin skaalautuva, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen.

✅ Delegated Proof of Stake -mekanismi takaa paremman tehokkuuden.

✅ DPoS tekee myös verkostosta demokraattisemman.

✅ Lohkatuottajat investoivat verkkoon ja siten omistavat osuutensa EOS: sta.

✅ Tulevat hintaennusteet vaikuttavat optimistisilta, etenkin pitkällä aikavälillä.

Haitat sijoittamisesta EOS: iin:

❌ EOS: lla on ollut joitain turvallisuusongelmia. Sisään Toukokuu 2018, raportista kävi ilmi, että hakkerit ovat pystyneet tunnistamaan useita verkon turvallisuuteen liittyviä ongelmia.

❌ EOS: n hajauttamisesta on myös ollut huolta, koska 49,67% EOS-kolikoista on saatavana muutamalle pääosoitteelle. Tämä tarkoittaa, että näiden osoitteiden yhteistoiminta voi johtaa verkon keskittämiseen, koska harvat saavat vallan verkon suhteen.

❌ EOS: n taustalla oleva organisaatio Block.one, joka on laajasti mukana verkostossa, on myös ollut vastenmielisyyden lähde.

❌ EOS joutuu kilpailemaan joidenkin vakiintuneiden kolikoiden, kuten Ethereumin, kanssa.

Aloita sijoittaminen EOSiin eToron avulla

kaupan eos

EOS: lla odotetaan tulevaisuudessa olevan suuri potentiaali, ja pitkän aikavälin investoinnit ovat kannattava vaihtoehto. Jos aiot sijoittaa EOS: iin, eToro on sinun alustasi.

eToro on yksi markkinoiden suurimmista nimistä kaupankäyntialustojen suhteen, koska se on luokiteltu useista lähteistä yhdeksi parhaimmista. Se tarjoaa myös ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten sosiaalinen kauppa, jotka sopivat aloittelijoille, mutta sillä on myös edistyneitä vaihtoehtoja asiantuntijoille. Alusta on käyttäjäystävällinen ja veloittaa markkinoiden alhaisimmat hinnat.

eToro – paras välittäjä EOS: n ostamiseen

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

 • EOS: lla on ollut pisin ICO, joka keräsi ennätys 4 miljardia dollaria. Sitä kehitetään edelleen.
 • EOS-hinnan ajurit ovat sen verkko, kryptovaluuttamarkkinat ja kolikon lisääntynyt käyttöönotto
 • EOS on avoimen lähdekoodin seuraavan sukupolven protokolla, joka kohdistaa hajautettuihin sovelluksiin älykkäillä sopimuksilla.
 • Jotkut kriitikot väittävät, että EOS ei ole täysin hajautettu ja että verkko voidaan helposti monopolida.
 • Visio on rakentaa hajautettu lohkoketju salamannopealla tapahtumien käsittelynopeudella ja käytännössä ilman maksutapahtumaa.
 • EOS kohtaa Ethereumin vahvaa kilpailua, koska ne ovat jonkin verran samanlaisia.
 • EOS: n Delegated Proof of Stake -mekanismi varmistaa tehokkuuden liiketoimissa.
 • EOS: n tavoitteena on pystyä käsittelemään miljoona tapahtumaa sekunnissa.
 • Pitkän aikavälin hintaennusteet näyttävät olevan hyvin optimistisia, ja jotkut lähteet ennustavat nousun 135 dollariin viiden vuoden kuluttua.

Toivomme, että tämä artikkeli on ilmoittanut sinulle EOS: sta ja motivoinut sinua aloittamaan sijoituksesi salamarkkinoilla.

Jos olet pitänyt tästä artikkelista, jaa se, jos joku muu haluaa hyötyä siitä. Jos haluat tietää enemmän muista kryptovaluutoista, tutustu salaustuotesektoriin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner