Mikä on Binance-kolikko ja onko Binance-kolikko hyvä sijoitus?

Onko kannattavaa sijoittaa vakuusrahaan (BNB) vuonna 2021?

Mikä on Binance-kolikko & Onko Binance-kolikko hyvä sijoitus? | Johdanto

Mikä on Binance-kolikko?

Kuinka Binance-kolikko toimii?

Onko kannattavaa sijoittaa BNB: hen vuonna 2021?

Kuinka hyvin Binance-kolikko on toiminut?

Binance-kolikolla on edelleen suuri potentiaali kasvaa

Pitäisikö minun sijoittaa BNB: hen?

Kuinka voin sijoittaa BNB: hen?

Missä voin käydä kauppaa Binance-kolikolla?

Mikä on Binance-kolikko & Onko Binance-kolikko hyvä sijoitus? | Avainkohdat

UKK

Mikä on Binance-kolikko & Onko Binance-kolikko hyvä sijoitus? | Johdanto

Binance Coin (BNB) kiinnitti huomionne? Haluatko tietää, mikä Binance Coin on? Mietitkö, onko Binance Coin hyvä sijoitus? Ei huolia! Me Trading Education -oppaassa olemme täällä opastamassa sinua matkalle kryptovaluuttakaupan menestykseen.

Tässä artikkelissa tarkastelemme mitä Binance Coin todellisuudessa on, Binance Coin -sijoituksen hienot puolet, miten BNB toimii ja kuinka voit ansaita voittoa kaupankäynnistä tai BNB: n käytöstä.

Jos haluat sijoittaa BNB: hen nopeasti ja helposti, tarkista eToro-pörssi!

Mikä on Binance-kolikko?

Binance Coin (BNB) on erittäin suosittu kryptovaluutta luoma tunnettu Binance-pörssi. BNB-tunnuksia voidaan käyttää maksamaan pörssissä ja myös käymään salauksia.

Älkäämme unohtako, että Binance on maailman suurin kryptovaluutanvaihto, luonut Changpeng Zhao. Ne tarjoavat myös eniten salausta salausparille, ja niiden päivittäinen kaupankäyntimäärä on 1,5 miljardia dollaria.

BNB: n historia on enemmän kuin utelias. Binance-kolikko oli asetettu ensimmäisen kerran yleisön saataville 25. heinäkuuta 2017 ja sillä on BNB-tunnussymboli. Mielenkiintoista on, että BNB käynnistettiin Ethereumin lohkoketjussa ERC-20-tunnuksena.

Binance Coinin ensimmäisessä alkuperäisessä kolikkotarjouksessa (ICO) he keräsivät 15 miljoonaa kolmen viikon kuluessa. Siitä lähtien BNB on siirtynyt Ethereumin lohkoketjusta omaan Binance-lohkoketjuunsa.

On myös huomattava, että Binance Coinin yläraja on 200 miljoonaa. Tämä tarkoittaa, että lopulta Binance Coin ylittää Bitcoinin määrän, mikä helpottaa kaupankäyntiä.

Kirjoitushetkellä CoinMarketCapin mukaan kiertävä tarjonta on 144 406 561 ja markkina-arvo 51,08 miljardia dollaria – joten se on 9. suurin salausvaluutta.

Miksi BNB: n hinta on noussut 300% vuonna 2021??

Miksi BNB on kuitenkin saavuttanut niin paljon arvoa vuoden 2021 kahden ensimmäisen kuukauden aikana? Yksinkertaisesti siksi, että Binance on yksi suosituimmista salauspörsseistä maailmassa. Kun salauskauppamäärä kasvoi yleisesti, Binance onnistui ansaitsemaan rahaa. paljon rahaa, tästä toiminnasta.

Salausasiantuntijat ajattelevat, että Binance-kolikon arvo voi edelleen nousta, mahdollisesti ylittäen Bitcoin-hinnan. Binance Coin ei kuitenkaan korvaa Bitcoinia maailmanlaajuisen digitaalisen valuutan johtajana. BNB on todennäköisesti yksi suurimmista voittajista vuonna 2021, varsinkin jos salausmarkkinat jatkavat nousuaan.

Lue lisää: Kuinka paljon BNB on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Binance-kolikko: Vuoden 2021 tärkein hyötytunnus?

Vaikka monet uskovat, että Binance Coin on hyvä sijoitus ja yksi turvallisimmista kryptovaluutoista siellä (lähinnä sen suhteellisen vakauden vuoksi), kukaan ei voi sanoa tätä varmasti. Joten sinun on päätettävä, onko sijoittaminen BNB: hen vuonna 2021 sen arvoista.

Tästä huolimatta BNB on yksi vuoden 2021 tärkeimmistä apuohjelmakoodeista. Sitä käytetään ensisijaisesti maksamaan Binance-salausvaihto, Binance-kolikossa maksetuilla maksuilla pörssissä alennus.

Mielenkiintoista on, että BNB: llä maksettavat erityyppiset vaihtopalkkiot sisältävät transaktiopalkkiot, uusien rahakkeiden äänestyspalkkiot, provisiot ja myös palkkiot uusien instrumenttien julkaisemisesta.

Ehkä houkuttelevin osa BNB: hen sijoittamista on se, että kauppiaat, jotka tekevät kauppaa Binance Coinin kanssa Binance-pörssissä, saavat 25%: n alennus. Vuonna 2017 tämä alennus oli vielä suurempi, 50%.

Meidän on oltava samaa mieltä siitä, että tämä lähestymistapa on erittäin fiksu tapa pitää kauppiaat palaamassa foorumille ja tietyssä mielessä, Binance Coin on kuin alennuskuponki.

On kuitenkin syytä miettiä, kuinka kauan alennusta jatketaan. Tulevaisuudessa se voi edelleen laskea tai jopa pysähtyä.

Itse asiassa heidän mukaansa valkoinen paperi, vuonna 2019 Binancen piti jälleen puolittaa tämä alennus 12,5 prosenttiin, mutta toistaiseksi näin ei ole tapahtunut.

Uskotaan, että Binance ei ole vähentänyt 25%: n alennusta, koska he haluavat pysyä suosittuina ja vilpittömässä mielessä kauppiaidensa kanssa. Toistaiseksi on kuitenkin syytä odottaa tulevaisuudessa.

On myös syytä mainita, että heidän valkoisessa kirjassaan todetaan myös, että neljäntenä vuonna, joka olisi 2021, alennusta alennetaan edelleen 6,75 prosenttiin.

Jos näin tapahtuu, kiinnostus Binance Coinia kohtaan voi loppua – paitsi jos Binancen takana olevat kehittäjät tarjoavat muuta syytä kaupata tai pitää BNB: tä.

Onko Binance-kolikolla paras käyttötapa?

Puhuessamme BNB: stä apuohjelmakoodena, meidän on myös huomautettava, että jotkut asiantuntijat ovat kommentoineet sitä, miten Binance Coinilla on ehkä yksi parhaista käyttäjätuotteista kryptovaluutta-maailmassa.

Muihin kolikoihin verrattuna on todellinen syy käyttää BNB: tä; se voi myös edistää yhteisöä sen ympärillä. Älkäämme unohtako sitä Binance Coinin arvo on julkisen osoitteen omaavan pörssin takana.

Monista kryptovaluutoista puuttuu tämä. Itse asiassa monet lupaavat, että he tekevät asioita ajan myötä tai että ihmiset voivat käyttää älykkäitä sopimuksia. Harvoin ne tarjoavat konkreettisia ominaisuuksia, joita he voivat käyttää tänään. Tästä syystä hyödyllisistä kolikoista voi tulla todella suosittuja.

Kuten yllä mainittu, BNB: llä on useita käyttötapauksia, kuten tapahtumien helpottaminen, tapahtumamaksujen maksaminen pörssissä, maksujen suorittaminen, vieraanvaraisuuspalveluiden maksaminen ja niin edelleen.

Kuinka Binance-kolikko toimii?

binance-kolikko kannettavan tietokoneen edessä, jossa on kaavio

Teknisestä näkökulmasta Binance-kolikossa ei ole mitään erityisen ainutlaatuista. Siitä huolimatta Binance Coinista on joitain tärkeitä asioita.

Kuten aiemmin todettiin, BNB luotiin Ethereumin lohkoketjuun, mutta se on siirtynyt omaan lohkoketjun Binance-ketjuun.

Mielenkiintoista on, että tämä blockchain käyttää Tendermint-bysanttivirhettä sietävä konsensusmekanismi ja siinä on kolme erityyppistä solmua:

  1. Validator-solmut, jotka vahvistavat tapahtumat
  2. Todistajan solmut, jotka näkevät prosessin ja lähettävät tapahtumia
  3. Organisaatioiden omistamat kiihdytinsolmut, jotka nopeuttavat prosessia

Huomaa, että palkkiot jaetaan kaikille validoijille.

Kuten BNB oli rakennettu Ethereumin lohkoketjuun, voidaan olettaa, että suuri osa sen takana olevasta tekniikasta on hyvin samanlaista. Kun Binance on siirtynyt omaan lohkoketjuunsa, voi olla merkittävämpiä eroja.

Yksi keskeinen ero Ethereumin kanssa on se Binance Coin ei voi tukea älykkäät sopimukset, vaikka BNB: tä voidaan käyttää ”kaasuna” Binance-lohkoketjussa, mikä on samankaltaisuutta.

On myös mainittava, että Binance Coin -verkko on keskitetty, mikä on aina haittaa joillekin kryptovaluutta-harrastajille. Yksinkertaisesti siksi, että hajauttaminen on yksi kryptovaluuttojen tärkeimmistä eduista fiat-rahaan nähden!

Binance Coinilla on kuitenkin paljon parempi kuva verrattuna muihin keskitettyihin kolikoihin. Vaihdolla on paljon taloudellista tukea, mikä voi parantaa BNB: n käyttöä.

Joitakin BNB: n etuja ovat nopeat tapahtumat, saumattomat kokemukset ja korkea turvallisuus.

Turvallisuudesta puhuttaessa on huomattava, että koska BNB: tä käytetään enimmäkseen Binance-ekosysteemissä, tarvitset varmennetun tilin. Siksi BNB – verrattuna yksityisyyden kolikoihin, kuten Monero – rajoittaa nimettömyyttä ja jättää digitaalisen jalanjäljen.

Oletko harkinnut ostamista BNB?

Kolikon polttaminen

Teknisistä yksityiskohdista ehkä kolikoiden polttaminen on Binance-kolikon merkittävin osa.

Salausvaluuttojen keinotekoisen niukkuuden takia BNB-toimittajat ovat löytäneet tavan varmistaa, että omaisuuden arvo nousee tasaisesti: BNB-tunnukset poistetaan prosessilla, jota kutsutaan polttamiseksi.

Toisin sanoen Binance tuhoaa kolikoita niin sanotuilla palovammoilla. Tämä mainitaan Binancen valkoisessa kirjassa.

Polttaminen on päinvastaista lyömistä. Joka neljännes (3 kuukautta) Binance aikoo tuhota Binance-kolikon kaupankäyntimäärän mukaan Binance-kaupankäyntialustalla.

Kaikki tapahtumat kirjataan Binance-lohkoketjuun. Binance suorittaa tämän palamisen älykkäällä sopimuksella. Kolikoita on mahdotonta palauttaa, kun ne on tuhottu.

He aikovat lopulta tuhota 100 miljoonaa kolikkoa, mikä jättää 100 miljoonaa olemassaoloon kun 200 miljoonan yläraja saavutetaan. Kun 100 miljoonaa on jäljellä, ne pysähtyvät.

Binance suorittaa palovamman, heidän on käytettävä 20% voitoistaan ​​ostamaan BNB.

Joukkue takana Binance omistaa noin 40% koko tarjonnasta, ja palovamma on Binance-tiimin palkitseminen heidän työstään.

Mielenkiintoista on, että noin 9 kymmenestä Binancen työntekijästä saa osan palkastaan ​​BNB: ssä.

Tästä seuraa, että tarjonta tyhjenee sen sijaan, että täytettäisi. Tarjonnan ja kysynnän käyrän siirtäminen voi nostaa kolikon hintaa ajan myötä.

Tämä on samanlainen kuin osakkeet, kun yritykset ostavat osakkeensa takaisin alkuperäisiltä sijoittajilta. Se vastaa jaettua osinkoa.

Lisätietoja Binancen palamisprosessista ja siitä, milloin nämä palot ovat tapahtuneet Binance-verkkosivusto.

Tietämällä, milloin kolikon polttaminen tapahtuu, elinkeinonharjoittajat voivat mahdollisesti tietää, milloin kolikko myydään, koska kolikoiden määrän pienentäminen kasvattaa BNB: n arvoa, antaa heille voittoa.

Onko kannattavaa sijoittaa BNB: hen vuonna 2021?

BNB: hen sijoittaminen vuonna 2021 on ehdottomasti sen arvoinen, kun markkina-arvo on yli 51,08 miljardia dollaria ja useita etuja.

Älkäämme unohtako, että BNB on yksi tärkeimmistä hyödyllisyysmerkeistä ja sillä on monenlaisia ​​etuja muihin digitaalikolikoihin verrattuna.

Muista samalla BNB on omaisuuserä, jolla on suuri riski ja korkea palkkasijoitussuhde.

Jos siis päätät sijoittaa BNB: hen, tee aina tutkimuksesi ja etene varovaisesti.

Binance-kolikko ei ole kovin haihtuva

Jos päätät ottaa riskin ja sijoittaa BNB: hen, älä unohda sitä, kuten aiemmin mainittiin, Binance Coin on suhteellisen turvallinen kolikko. Sillä ei ole sellaista volatiliteettia kuin muilla kryptovaluutoilla.

kuitenkin, Binance-kolikko ei ole teknisesti vakaa kolikko, vaikka se on melko vakaa. Binance-kolikkoa voidaan kutsua tarkemmin a apuohjelman tunnus.

Tämän vuoksi voi olla vaikeampi löytää avainasemassa olevia sisään- ja uloskäyntikohteita sekä hyötyä volatiliteetista.

Se voi silti olla hyödyllistä pitää BNB: tä elinkeinonharjoittajana kuin jonnekin arvon asettamiseksi, kun salamarkkinat laskevat.

On syytä huomata, että elinkeinonharjoittajat käyvät usein salauksesta, kun he ovat lopettaneet kaupankäynnin tai kun markkinat ovat liian epävakaat. Fiatin kassan nostamisen ongelma on kuitenkin se, että se voi olla kallista ja vie aikaa. Käyttämällä Binance Coinia elinkeinonharjoittajat voivat varastoida varojaan siellä väliaikaisesti, kunnes kauppa on jälleen turvallista.

Jos haluat tehdä pitkän kaupan Binance Coinin kanssa, Binance-pörssin on menestyttävä, jotta voit tuottaa voittoa. Jos se ei onnistu, se voi vaikuttaa negatiivisesti valuuttaan.

Ihannetapauksessa haluat BNB: n pysyvän vakaana eikä liikkuvan liikaa, jos haluat käyttää sitä alennuksena Binance-pörssissä tai vakaana paikkana salauksen säilyttämiseen epävakaiden aikojen aikana.

Kuinka hyvin Binance-kolikko on toiminut?

binance-kolikkokaavio

Binance Coin on toiminut erittäin hyvin avaamisensa jälkeen: enimmäkseen hidasta alusta alkaen, mutta noussut paljon myöhemmin vuosina 2019-2020.

Vuoden 2018 pettymyksen jälkeen, Binance Coinin hinta oli noussut 15% helmikuun lopussa 2020.

Sisään Helmikuu 2020, Binance-kolikon hinta nousi 57% ja jatkoi nousuaan maaliskuussa, missä se kasvoi 55%. Nämä ovat hyvin suuria liikkeitä, varmasti!

Hinnat ovat olleet staattisempia vuoden 2020 toiselle vuosineljännekselle, hintojen lasku ja valtavat nousut.

Huhtikuussa Binance Coin vaihteli jakson ajan, mutta 17. päivään mennessä hinta nousi jälleen ja jatkoi nousua ylöspäin ja päättyi kuukausi 25% korkeammalla.

Febraury 2021: ssä BNB: n hinta on noussut 200% saavuttaen ennätyksellisen korkean tason, 336 dollaria kolikkoa kohden.

Toistaiseksi näyttää siltä, ​​että Binance Coin voi jatkaa tätä nousutrendiä. Kukaan ei tietenkään voi taata tätä, ja jotkut uskovat merkittävä hintakorjaus voi tapahtua.

Tapahtumat, jotka ovat vaikuttaneet Binance Coinin hintaan

“Mikä on vaikuttanut BNB: n hintoihin sitten?”, Voit kysyä. Yleisesti ottaen, kun suurin osa kryptovaluutoista laskee, Binance Coin nousee, vaikka tämä on yksinkertaisesti yleistys eikä sitä aina tapahdu.

Muistutetaan, että toukokuussa 2019 Binance-vaihto joutui laajamittaisen tietoturvaloukkauksen uhriksi ja hävisi 40 miljoonaa dollaria Bitcoinissa.

On luonnollista olettaa, että hakkeroinnilla oli negatiivinen vaikutus Binance-kolikkoon, mutta todellisuudessa sillä ei ollut juurikaan vaikutusta.

Binance on väittänyt, että kaikkien käyttäjien varat palautetaan; se kuitenkin asettaa kyseenalaiseksi; kuinka turvallinen Binance-vaihto on ja kuinka turvallinen Binance-kolikko on varkaudelle?

Näyttää siltä, ​​että Binance-pörssin suorituskyky on yksinkertaisesti liian hyvä, jotta negatiivinen lehdistö, kuten hakkerointi, vaikuttaisi siihen.

Itse asiassa, kesäkuussa 2020 Binancen kaupankäyntivolyymi oli yli 60 miljardia dollaria.

Kaikki Binance Coinia ympäröivät uutiset eivät kuitenkaan ole ruusuisia. Teoksissa on kehitystä, joka todennäköisesti vaikuttaa negatiivisesti kolikkoon.

Esimerkkinä voidaan mainita, että yli 15% verkkosivuston liikenteestä tulee Yhdysvalloista, paljon enemmän kuin mikään muu kansakunta. Yhdysvaltain liikenne on neljä kertaa suurempi kuin toisella sijalla Intiassa.

Binance luulee kuitenkin luovan uuden Yhdysvaltain sääntelyn mukaisen alustan yhdysvaltalaisille kauppiaille. Tässä vaiheessa kukaan ei kuitenkaan tiedä miltä tämä näyttää ja liittyykö siihen Binance-kolikko vai ei.

On täysin mahdollista, että Yhdysvaltain lain vuoksi, kun uusi Yhdysvaltain versio Binance-pörssistä käynnistetään, BNB ei välttämättä ole kaupankäynnin kohteena, koska sitä pidetään arvopaperina.

Tämän lisäksi, jos Binance-pörssistä tai Changpeng Zhaosta on uutisia, se voi vaikuttaa Binance-kolikon arvoon.

Huomaa, että Changpeng Zhaon tiedetään olevan erittäin vaikutusvaltainen kryptovaluutta-maailmassa. Ennen Binancea Zhao työskenteli myös OKCoin. Binance ICO: n jälkeen hän luopui kolikon hallinnasta uudelle toimitusjohtajalle.

Binance-kolikolla on edelleen suuri potentiaali kasvaa

Kun kryptovaluuttamarkkinat kehittyvät edelleen, johtavilla salausvaihdoilla, kuten Binance, on potentiaalia kasvaa. Jos, kuten ilmoitettiin, institutionaaliset sijoittajat ja suuret pankit tulevat kryptovaluuttamarkkinoille tulevina vuosina, tämä sisäänkäynti aiheuttaisi lisääntynyttä kysyntää Binance Coinin ostopuolella.

Lisätekijä on, että Binance on luvannut käyttää noin 20% voitosta ostaakseen Binance Coin noin 50% yksikköä. Tämän pitäisi myös antaa hinnoille suuri sysäys tulevaisuudessa, jos Binance täyttää lupauksensa!

Älkäämme lopulta unohtako, että digitaalisilla valuutoilla on taipumus seurata sonni- ja karjasyklejä, joten teknisiä indikaattoreita, perustekijöitä, salausuutisia ja markkinoiden mielipiteitä tulisi aina pitää silmällä.

Kuinka paljon BNB on arvoinen?

Vaikka kukaan ei voi tehdä tarkkoja hintaennusteita, saatat haluta tietää, kuinka paljon BNB on arvoltaan vuonna 2021.

Vahvan tukijayhteisön ja positiivisen markkinakuvan ansiosta BNB voi nousta arvonsa.

Esimerkiksi Wallet Investor väittää, että BNB kasvaa 77,31% vuonna 2021.

Gov Capital antaa ennustetun hinnan 727,53 dollariin vuoden 2021 loppuun mennessä, mikä tarkoittaa, että jos sijoittaa 100 dollaria nyt, hän saa 141,34 dollaria joulukuussa 2021.

Digital Coin Price ennustaa myös, että BNB nousee uusiin huippuihin ja lyö yli 600 dollaria kolikkoa kohti vuonna 2022.

Pitäisikö minun sijoittaa BNB: hen?

Ottaen huomioon sen positiivisen tulevaisuuden ja edut muihin kryptovaluuttoihin nähden, BNB tarjoaa upeita mahdollisuuksia sijoittajille.

Mutta vain siksi, että voit, se ei tarkoita, että sinun pitäisi sijoittaa Binance Coiniin. Muista, ettei ole 100% kannattavaa sijoitusta.

Ennen kuin avaat tilin ja sijoitat mihin tahansa omaisuuteen, sinun on harkittava sen riski-tuotto-kompromissi ja päätettävä onnistumisen riskienhallintastrategiasta.

Kuinka voin sijoittaa BNB: hen?

Jos päätät sijoittaa BNB: hen, löytää paikka ostaa Binance-kolikkoa on helppoa.

On olemassa erilaisia ​​tapoja sijoittaa BNB: hen joko lyhyellä tai pitkällä aikavälillä, kryptovaluutanvaihtoalustojen kanssa eToro olla turvallisin paikka sijoittaa salaukseen.

Luonnollisesti Binance-kolikkokauppiaat ostavat BNB: n sijoitusvaihtoehtona, jos he ajattelevat, että hinta todennäköisesti nousee nykyisestä valuuttakurssista.

Missä voin käydä kauppaa Binance-kolikolla?

Nyt tiedät lisää Binance Coinista ja Binance Coin -sijoituksen kaikista näkökohdista. Joten, jos harkitset Binance-kolikon kauppaa, suosittelemme Trading Educationissa käyttämään säänneltyjä pörssejä, kuten eToro.

eToro – Paras välittäjä ostamaan Binance-kolikkoa BNB

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Opi vaihtamaan kolikkorahaa eToron kanssa

Haluatko jakaa syvemmälle Binance Coinin maailmaan ja oppia käymään kauppaa kryptovaluutoilla? Rekisteröidy sitten eToro.

Olitpa kokenut salaussijoittaja tai otat ensimmäiset askeleesi tälle sektorille, Binance Coin on potentiaalisesti vahva kilpailija sijoitussalkkusi suhteen. BNB-sijoittajat voivat myös rakentaa monipuolisen salkun suosituimmilla kolikoilla.

Toivomme, että tämä opas on auttanut tunnistamaan tämän suuren salakolikon sinulle. Jos tunnet innoituksen aloittaa sijoittaminen BNB, tai tämä artikkeli on tarjonnut ylimääräistä tietoa olemassa olevasta sijoitusinformaatiostasi, saatat olla iloinen siitä eToro tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa salausvaroihin ja CFD: iin jopa 90+ kryptovaluutat.

Mikä on Binance-kolikko & Onko Binance Coin hyvä sijoitus | Avainkohdat

  • Binance Coin on yksi tunnetuimman Binance Exchangen luomista apuvälineistä.
  • Binance-kolikko luotiin alun perin Ethereumin lohkoketjuun, mutta myöhemmin se muutti omaan lohkoketjuunsa, Binance Chainiin.
  • BNB-kolikko on Binance-kolikon tunnusmerkki.
  • BNB-rahakkeita tuhotaan tai poltetaan säännöllisesti sen varmistamiseksi, että BNB: n arvo kasvaa tasaisesti.
  • BNB: n kasvu on ollut vaikuttavaa, ja joidenkin hintaennusteiden mukaan sillä on huomattavia tulevaisuuden potentiaalia.
  • Jos päätät sijoittaa BNB: hen, me Trading Educationissa voimme opastaa sinua matkallasi ja auttaa sinua rekisteröitymään arvostetun välittäjän kanssa, kuten eToro.

Sijoittaisitko BNB: hen vuonna 2021?

Jos pidit lukemisesta "Mikä on Binance-kolikko ja onko Binance-kolikko hyvä sijoitus? Onko kannattavaa sijoittaa vakuusrahaan (BNB) vuonna 2021?" jaa se kenellekään muulle, jonka mielestäsi se saattaa myös kiinnostaa.

UKK

Onko Binance hyvämaineinen?

Kyllä, Binance on yksi arvostetuimmista ja nopeasti kasvavista salausvaihdoista. Vuonna 2017 luotu Binance on kasvanut salausjätiksi, joka tarjoaa yli sata kryptovaluuttaa ostettavaksi ja kaupattavaksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner