Mikä on blockchain-tekniikan tulevaisuus?

Blockchain-tekniikan vallankumouksen myötä blockchainin käytöstä kriittisenä rahoitusresurssina on tulossa varsin välttämätöntä. Nämä näkökohdat johtavat yleiseen ja usein kysyttyyn kysymykseen: mikä on blockchain-tekniikan tulevaisuus?

Blockchain-tekniikan tulevaisuus on epäilemättä kyse yhteisen, hajautetumman, poikkeuksellisen nopean ja halvan menetelmän luomisesta tulevaisuuden taloudellisten vaatimusten täyttämiseksi. Päätavoitteena on helpottaa rajatylittäviä maksuja, jotka tyydyttävät nykyajan globaalin maailman tarpeet.

Nyt kun maailmanlaajuisesti käytetään noin 42 miljoonaa digitaalista lompakkoa, tulevaisuuden taloudellisten resurssien on tarjottava ihmisille alustoja, jotka helpottavat kryptovaluutan vaihtoa erityyppisten lohkoketjujen välillä. Blockchain-tekniikan tulevaisuus on riittävien toimenpiteiden ja standardien kehittäminen sen varmistamiseksi, että transaktiokustannukset laskevat alle prosenttiin. Tuleva liiketoiminta vaatii reaaliaikaista maksua ja helppoja vaihtomenetelmiä, joita kuka tahansa ja kaikki voivat käyttää milloin tahansa.

On syytä mainita, että vaikka blockchain-tekniikan tulevaisuudella on huomattavia etuja, blockchainin kaltaisilla kierroksilla on aina alussa merkittävä vastarinta ja esteitä.

Miksi Blockchain on uusi maailma?

Kun ihmiset sijoittavat enemmän digitaalisiin valuuttoihin, tiedot Glassnode ja Bitinfo paljastaa, että digitaalisten tapahtumien määrä on kasvanut merkittävästi, pelkästään vuonna 2020 keskimäärin 700 000 miljoonasta tapahtumasta päivässä.

Vuonna 2016 Elizabeth White perusti Valkoinen yritys vastaa markkinoiden ylellisiin markkinoiden vaatimuksiin alustalla, joka käsitteli digitaalisen valuutan käyttöä. Ihmiset etsivät rakentavampia tapoja vaihtaa. Bitcoin ja muut kryptovaluutat ovat yleistymässä.

Ihmiset ovat kiinnostuneita kryptovaluuttojen omistamisesta. Havaittiin, että bitcoinin käyttäjien määrä oli kasvanut merkittävästi viime vuosikymmenen aikana. Noin 11% amerikkalaisista omia bitcoineja tällä hetkellä, mikä tarkoittaa, että valtiossa käydään tällä hetkellä kauppaa lähes 30 miljoonalla bitcoinilla.

Blockchain-tekniikan vallankumouksen ja kryptovaluuttojen yleisen käytön lisääntyessä on mahdollista, että blockchainista tulee pian perustarve. Blockchain-tekniikka muuttaa kansainvälisiä teollisuudenaloja ja liike-elämän organisaatioita. Lohkoratkaisut vastaavat tulevaisuuden liiketoiminnan kaikkia perustarpeita, kuten useiden osapuolten pääsy tietoihin, tietojen validoinnin varmistaminen ja tehokas keskitetty järjestelmä.

Blockchain-trilema

Blockchain-tekniikan kehitys on synnyttänyt blockchain-trilemman. On havaittu, että blockchain-verkkojen katsotaan siirtyvän turvallisuuden, hajauttamisen ja skaalautuvuuden välillä. Blockchain-tekniikan tulevaisuus pidetään näiden kolmen ominaisuuden tasapainossa. Blockchain-tekniikan kehitys pyrkii rakentamaan verkkopalvelun, joka voi helpottaa kaikkia kolmea liiketoiminnan vaihtoa. Tulevat lohkoketjutekniikat pyrkivät ratkaisemaan lohkoketjun trilemman vakaamman ja käytännöllisemmän kehyksen luomiseksi.

Liikkeenjohto ja lohkoketju

Blockchain-tekniikan odotettavissa olevan tulevaisuuden odotetaan olevan yritysteknologioiden parantaminen. Globaalien liiketoimintamenettelyjen odotetaan ottavan käyttöön blockchain älykkääseen liiketoiminnan hallintaan ja tietoturvaan. Uskotaan vuoteen 2030 mennessä; maailma olisi aivan uudessa vaiheessa, jossa elintaso olisi parantunut, mikä kaikki johtuu blockchain-tekniikan kehityksestä.


Maailmankauppa todennäköisesti hyödyntää blockchainia tulevaisuudessa, koska halu ratkaista kaoottinen ja pirstoutunut liikesuhde on tulossa erittäin tärkeäksi. Estoketjun odotetaan kehitettävän estoketjun kautta, joka varmistaa sujuvammat liiketoimintaratkaisut.

Tärkeimmät edut, joita yritykset ja organisaatiot saavat blockchain-tekniikasta, voidaan tiivistää seuraavasti:

Tehokas toimitusketjun hallinta

On todettu, että noin 10% merkittävien yritysten tuotteista on osa harmaita markkinoita ja muodostaa monen miljoonan dollarin toimitusketjun. Blockchain pyrkii yksinkertaistamaan näitä liiketoiminnan muutoksia ja lisäämään pirstoutuneen järjestelmän tehokkuutta. Blockchain lupaa korkeita läpinäkyvyysasteita, joiden avulla liiketoiminnan kehitystiimeillä on helpompi saada yksityiskohtaisempi tuotehistoriallinen dokumentointi.

Lohkoketjutekniikan käyttäminen voi toimia integroidun kehyksen avulla reaaliaikaisten raporttien tallentamiseksi; nämä raportit voivat vaihdella toimitusketjun hallinnasta varastosta kuittien alkuun. Hajautettu pääkirja voi olla vaivattomampaa ja tarjota tarkempia ja ajantasaisia ​​tietokantoja. Blockchain-tekniikan tulevaisuus on hurjampaa inhimillisten virheiden poistamiseksi verrattuna tavanomaiseen asiakirjojen pitämiseen ja ajantasaistamiseen.

Tarkastus ja laadunvarmistus

Laadunvarmistusprotokollat ​​voivat olla erittäin haastavia tarkkojen tapahtumien kirjaamisen kannalta. Blockchain-tekniikka mahdollistaa ongelmien tunnistamisen tuotteiden valmistuksessa ja jakelussa.

Kehittyneimmän lohkoketjun seurantaintegraatiot voivat tarjota vertaansa vailla olevia mahdollisuuksia luoda tehokkuuksia. Blockchain helpottaa pysyvien tietueiden luomista, joiden avulla tilintarkastukset voivat olla tarkempia ulkoisille kumppaneille ja yrityksen haltijoille.

Blockchainin mielenkiintoisin piirre voi olla kirjanpitoratkaisujen automatisointi. Tällä hetkellä useat blockchain-alustat tarjoavat automatisoituja päivittäisiä kirjanpitotarpeita, ja lisää kehityksiä odotetaan muotoilevan pian.

Älykkäät sopimukset

Blockchain-tekniikan tuoma hyödyllinen muutos on älykkäät sopimukset. Useamman päivityksen myötä älykkäillä sopimuksilla odotetaan älykkäämpiä teloituksia. Tärkeimmät haasteet, joita nykyajan myyntitoiminnot kohtaivat, olivat kyky hallita useita kauppoja samanaikaisesti.

Blockchain-tekniikka tarjoaa älykkäämpiä lähestymistapoja vanhentumispäivien, opasteiden ja automaattisten uusimisten vaatimuksiin. Blockchain on perustanut enemmän digitalisoituja ja päivitettyjä sopimusluonnoksia, joita suojatut koodausprotokollat ​​tukevat. Älykkäiden sopimusten vaikuttaviin ominaisuuksiin kuuluvat seurattavat teloitukset, jotka kuka tahansa räätälöidyssä vertaisverkossa voi jäljittää.

Edullisempia ja tehokkaampia liiketoimia

Kun tavanomaiset luottokortit veloittavat 2–5 prosenttia maksuista, kun maksutapahtumat suoritetaan, digitaaliset lompakot eivät sisällä näitä kalliita maksuja. Kansainväliset liike-elämän järjestöt vaativat nyt edullisempia ja turvallisempia tapoja käsitellä maksumenettelyjä. Lohkoketjun tarjoamat automatisointi- ja läpinäkyvyysasteet ovat hyödyllisempiä yrityksille, koska välittäjiä koskevat vaatimukset maksuja varten poistetaan.

Blockchain veloittaa harvoin yli prosentin, ja joissakin integraatioissa maksuja ei ole lainkaan. Rajat ylittäviä maksuja on parannettu, kun blockchain jatkaa teknologiansa kehittämistä. Lohkoketjujen hinta ja nopeus ovat tehneet maksutapahtumista ongelmitta. Tällä tavoin blockchainin tulevaisuuden on oltava maksuprosessien helpottaminen, jotta voidaan keskittyä paremmin muihin potentiaalisiin sektoreihin.

Blockchainin muunnokset teollisuudessa

Monet elinkeinoelämät ovat muuttumassa blockchainin kautta. Blockchain-tekniikan tulevaisuus on näiden tulevien teollisuudenalojen tuessa. Joitakin esimerkkejä kuuluisista aloitteista, jotka sisällyttävät blockchainin niiden puitteisiin, ovat seuraavat:

Nordea

Nordea on perustanut yrityksen luoda yhteys suurten eurooppalaisten pankkien ja pienten tai keskisuurten yritysten välille. Nordea tarjoaa pienyrityksille mahdollisuuden käydä kauppaa kansainvälisillä alustoilla.

TALLENNA

INBLOCK pyrkii luomaan muutoksia blockchain-tekniikkaan, jotka auttavat poistamaan blockchain-puutteet. Liiketapahtumien tekeminen nopeammaksi, kätevämmäksi ja turvallisemmaksi INBLOCK tekee yhteistyötä IBM LinuxONE: n kanssa helpottaakseen lohkoketjutekniikkaa.

Kroger

Yksi suurimmista päivittäistavarakaupoista Kroger on aloittanut blockchainin integroinnin asentamalla moduuleja, jotka tukevat ruoan jäljitettävyyttä. Jälleenmyyjät voivat nyt kuljettaa ruoan toimitukset maatiloilta ruokakauppojen hyllyille blockchainin avulla. Blockchain helpottaa prosesseja tunnistamalla, mitkä tuotteet on vedettävä hyllyiltä ja mitkä tuotteet ovat turvallisia loppukäyttäjille.

NuArca

NuArca on aikeissa ottaa käyttöön modernin äänestysmenetelmän integroimalla blockchain-tekniikka. Tämäntyyppiset blockchain-ratkaisut tarjoavat sinulle nimettömiä integraatioita ja läpinäkyvyyksiä äänestysprosessissa. Tämä ottaa käyttöön järjestelmän, jonka avulla liike-elämän organisaatiot voivat luoda välityspalvelusyklejä ja auttaa päätöksentekoprosessia.

Tärkeimmät sovellukset todellisessa maailmassa

Blockchain on yleistymässä todellisessa maailmassa. Blockchain-tekniikan tulevaisuus on käytännön sovelluksissa. Jim Bassinggame on todennut, että blockchain-tekniikka on luottamuksen tulevaisuus. Vakuutusyhtiöt käyttävät yleensä blockchainia luodessaan monen osapuolen vakuutussopimuksia. Mukaan Dataverisiteetti, ennustetaan, että vakuutusalan blockchain-markkinoiden voi nousta 65 miljoonasta dollarista 1,4 miljardiin dollariin vuoteen 2023 mennessä. Näiden markkinoiden CAGR: n odotetaan kasvavan 85 prosenttia.

Jotkut blockchainin käytännön sovellukset ovat seuraavat:

 • Henkilökohtaisten tietojen yksityisyys.
 • Rahoituspalvelut: Rahoituspalvelut ovat tehokkaampia blockchainin avulla. On välttämätöntä luoda hajautettu järjestelmä, kuten lohkoketju, jotta rahoitusmenettelyt voidaan integroida vastaamaan tulevaisuuden rahoitustarpeiden vaatimuksiin.
 • Identiteetin hallinta: Blockchain-tekniikka tarjoaa erittäin tehokkaan menetelmän identiteetin hallintaan.
 • Luottamus: Blockchain tarjoaa luotettavamman työskentelymuodon liikeyrityksen sidosryhmille.
 • Älykkäät sopimukset: Kuten aiemmin keskusteltiin, älykkäät sopimukset ovat yksi blockchainin kattavimmista ominaisuuksista.
 • Turvallinen: Blockchain-tekniikka on merkittävästi vapaa petoksista ja auttaa tunnistamaan mahdolliset varkaudet.
 • Alennetut kustannukset: Kustannusten alentaminen merkittävällä nopeudella nousevan inflaatioketjun avulla voi osoittautua yhdeksi edullisimmista menetelmistä rahan pitämiseen.

Tulevat ennusteet

Blockchainin tulevaisuus näyttää olevan hyvin ennakoiva. Uskotaan, että lohkoketju voisi ottaa haltuunsa perinteisen pankkijärjestelmän. Blockchain-tekniikan tulevaisuuden ennustetaan siksi olevan erittäin kirkas. Analyytikoiden kriittisiä ennusteita ovat:

Ennustus 1: Salaushallitukset

Uskotaan, että vuoteen 2030 mennessä useimpien hallitusten odotetaan luovan virtuaalivaluuttoja tai joitain digitaalisia alustoja valuutanvaihtoon.

Ennustus 2: biljoonan dollarin protokollat

Kun Web 3.0 aikakausi ja huipputason yritykset kilpailevat hallitsemaan taloutta, on odotettavissa, että salausmerkkejä saattaa olla enemmän kuin biljoonan dollarin eikä biljoonan dollarin yrityksiä. Talouden uutta aikakautta voi hallita blockchain.

Ennustus 3: Yleiset lohkoketjualustat

Identiteettiratkaisuista tulee "tappajasovellukset" blockchainille. Hajautettu järjestelmä tukee blockchain-tekniikkaa selviytyäkseen identiteetinhallintaongelmista, mikä tekee blockchainista helpommin kaikkien saataville.

Ennuste 4: Maailman kauppaa käyttävät kryptovaluutat

Kun blockchain integroidaan maailmanlaajuiseen toimitushallintaan, blockchainien odotetaan hallitsevan myös maailman kauppaa lähitulevaisuudessa.

Lue lisää: Mitkä ovat parhaat salausvaluutat vuonna 2021?

Ennustus 5: Kestävyys ja lohkoketju

Blockchainia pidetään ratkaisuna moniin ikuisiin ongelmiin. Uskotaan, että lohkoketju saattaa poistaa köyhyyskuilut tuoden uuden maailmanjärjestyksen.

Mitkä ovat yleisimmät kysymykset, jotka liittyvät blockchainin tulevaisuuteen?

Blockchain-tekniikan tulevaisuus on tietysti kyseenalainen. Jopa nousun jälkeen alkuperäisistä salaliitoista, blockchain-tekniikan tulevaisuutta peittää edelleen enemmän haasteita. Jotkut kysymykset ovat seuraavat:

 • Entä jos blockchain ei selviydy kamppailuista?
 • Miksi pankkijärjestelmä ei vieläkään integroi estoketjuja
 • Ovatko pankit osa blockchain-tekniikkaa?
 • Onko sääntelyviranomaisia ​​aluksella?

Kaikkiin näihin kysymyksiin on jotenkin vastattu. Uskotaan, että käytännön hallintamallien ilmaantuessa blockchain todennäköisesti menestyy tulevaisuudessa.

Bottom Line: Mikä on Blockchain-tekniikan tulevaisuus?

Blockchain-tekniikan tulevaisuus on todennäköisesti kirkas. Blockchainin ominaisuuksien ansiosta siitä on tulossa yhä suositumpi ja sitä käytetään yhä enemmän. Vaikka on epäilijöitä, jotka epäilevät blockchainin levinneisyyttä sen toteutuksessa tosielämässä, potentiaali on silti suuri.

eToro – Paras kryptovaluutta-alusta

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

 • Kun blockchain-tekniikan ja digitaalisten lompakoiden vallankumous yleistyy, blockchain-tekniikan tulevaisuuden ennustetaan olevan eloisa.
 • Blockchain-tekniikasta on tulossa standardi päivittäin, ja on kirjattu, että päivittäin tehdään lähes 700 miljoonaa salaustapahtumaa.
 • Blockchain-tekniikan kehitys pyrkii rakentamaan verkkopalvelun, joka voi helpottaa kaikkia kolmea liiketoiminnan vaihtoa koskevaa perustarpeita; turvallisuus, skaalautuvuus ja hajauttaminen.
 • Liiketoiminnan hallintaa voidaan tehostaa estoketjulla, jolla on etuja, kuten helppo tarkastus, tehokas toimitusketjun hallinta ja nopeat tapahtumat.
 • Tulevien teollisuudenalojen ja hallitusten ennustetaan integroituvan blockchain-tekniikoihin.
 • Blockchain lupaa korkeita läpinäkyvyysasteita, joiden avulla liiketoiminnan kehitystiimeillä on helpompi saada yksityiskohtaisempi tuotehistoriallinen dokumentointi.
 • Tärkeimmät edut, joita yritykset ja organisaatiot saavat blockchain-tekniikasta; tehokas toimitusketjun hallinta, tilintarkastus ja laadunvarmistus, älykkäät sopimukset sekä edullisemmat ja tehokkaammat liiketoimet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map