Mikä on Cardano? Aloittelijan opas Cardanoon ja vinkkejä ADA-sijoittamiseen

Cardano ja sen natiivi kryptovaluutta ADA ovat viime aikoina saaneet laajemman huomion yhtenä salauksen ympäristössä rakenteilla olevista rakenteilla olevista panostusketjuista. Cardano-projekti määrittelee protokollansa “kolmannen sukupolven lohkoketjuksi”, jonka tarkoituksena on mahdollistaa älykkäät sopimukset tulevaisuuden laadunvalvonnan ja toimitusketjun hallinnan kanssa.

Markkinoilla on tuhansia erilaisia ​​blockchain-yrityksiä, ja kelvollisten vaihtoehtojen valinta voi olla haastavaa hullulle osallistujalle. Cardanosta on tullut yksi kryptovaluutta-alan vahvimmista lohkoketjuvaroista, joka kiinnittää sekä sijoittajien, kehittäjien että innovaattoreiden huomion. Katsotaanpa kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Cardanosta.

Mikä on Cardano?

Cardano on blockchain-avoimen lähdekoodin kehys, joka on rakennettu kerroksittain yritysten, asiakkaiden ja hallitusten maailmanlaajuisesti käyttämien taloudellisten sovellusten ajamiseksi. Sitä voidaan käyttää digitaalisen rahan lähettämiseen ja vastaanottamiseen varmistaen nopeat ja suorat tapahtumat, jotka on salattu salattuina.

Projektissa on kerrostettu kasvu, joka auttaa sitoutuneita koodereita ja kehittäjiä, joilla on pehmeät haarukat, hallitsemaan ja päivittämään lohkoketjua nopeasti. ADA tarkoittaa tunnusta.

Cardano-lohkoketju antaa henkilöille, joilla on vähäiset maksut, rakentaa älykkäitä sopimuksia, luoda hajautettuja sovelluksia ja protokollia sekä lähettää ja vastaanottaa varoja välittömästi. Kuten useita muita tunnuksia, Cardano-apuohjelman tunnusta ADA käytetään arvokytkimenä. Mutta toiminnallisuudellaan se eroaa muista kryptovaluutoista.

Lisäksi osallistumisesta turvallisuuspalveluihin osallistuvat käyttäjät palkitaan myös ADA-kolikoilla. Esimerkiksi ADA-haltijat käyttävät kolikoitaan äänestämään pöytäkirjan parannuksista tai muutoksista ja osallistuvat siten sen kehittämiseen.

Mistä kaikki alkoi?

Cardano-projekti käynnistettiin vuonna 2015, ja sen tavoitteena oli kehittää lohkoketju, joka keskittyy vakaan tieteen analyysiin ja alan parhaisiin käytäntöihin. Charles Hoskinson, yksi Ethereumin perustajista ja innokkaasti uskovainen rahoitusjärjestelmän krypto-valuuttojen muutosvoimiin, oli ohjaava voima. Hanke keräsi yli 60 miljoonaa dollaria ICO: lla vuonna 2017.

Cardanoa kutsutaan usein “japaniksi Ethereumiksi”, koska suuri summa, jos sen sijoittajat ovat peräisin Japanista, on myös organisaatio, joka rahoittaa Cardanon käyttöönottoa, EMURGO. Cardano-lohkoketjun täydelliseen käyttöönottoon on suunniteltu viisi vaihetta (tai “aikakausi”, kuten heitä kutsutaan): Byron, Shelly, Goguen, Basho ja Voltaire. Uusi kokoelma toimintoja lisätään lohkoketjuun kussakin vaiheessa. Esimerkiksi äskettäin käyttöönotettu Shelley-vaihe sisältäisi palkintojärjestelmän panoksesta ja kyvyn siirtää Cardanon kryptovaluutta ADA.

Kolme erillistä organisaatiota ohjaa Cardanon kasvua. Sveitsiläisen Cardano-säätiön vastuulla on valvoa Cardano-kulttuurin luomista ja rakentamista. Lohkoketjun ja sen toteuttamisen työkalut on kehittänyt Input Output Hong Kong (IOHK). EMURGO on voittoa tavoitteleva organisaatio, joka markkinoi Cardano-teollisuusohjelmistoja.

Skeptikot Cardanolla

Cardanon rajoituksiin kuuluu se, että estoketju on edelleen kesken. Sen on lisättävä skaalautuvuusongelmiaan, koska se pystyy käsittelemään vain 257 tapahtumaa sekunnissa (TPS). Sillä on myös ongelmia lompakon virallisen synkronoinnin ja pääsyn verkkoon. Kaksinkertainen kulutus tai 51 prosentin hyökkäys on toinen huolenaihe, kun on myös mahdollista, että panostajat voivat hyväksyä saman tapahtumakokoelman kahdelta erilliseltä lähtöedustajalta.

Miksi sijoittaa Cardanoon?


Cardanon mukana on monia uusia etuja. Monet muuttujat riippuvat jokaisen digitaalisen valuutan hinnasta. On parasta tietää muuttujat, jotka ohjaavat sen arvostusta, tai käsitellä objektiivisesti sitä, onko ADA-tunniste sijoittamisen arvoinen.

5 syytä miksi sinun pitäisi sijoittaa Cardanoon:

1. Hajautettu verkko

Cardanon lohkoketju, kuten tärkeimmät salausvaluutat, on myös hajautettu, mikä varmistaa, ettei yksikään viranomainen voi hallita liikaa tapahtumasuojausta ja vahvistusmenetelmää. Tämä poistaa tarpeen ulkopuolisille osapuolille, kuten pankeille tai hallituksille.

2. Helposti mukautuva

Suhteessa muihin blockchain-tekniikoihin, se on paljon mukautuvampi. Esimerkiksi usean asiakkaan houkuttelemiseksi voidaan muuttaa yhtä älykästä sopimusta yhdenmukaisuuden varmistamiseksi kaikille sidosryhmille.

3. Kumppanuudet sääntelyviranomaisten kanssa turvallisuuden varmistamiseksi

Se ei ole yritys olla häiritsijä, vaan pikemminkin innovaattori. Sen tavoitteena on toimia alueellisen lainsäädännön puitteissa, ylläpitää mahdollisimman suurta vaatimustenmukaisuutta ja tarjota loppukäyttäjälle vaivattomasti.

4. Kerroksinen lohkoketju

Tunnuskehitykselle ja älykkäille sopimuksille sillä on kaksi erilaista lohkoketjua, mikä varmistaa, että se voi päivittää verkon pehmeillä haarukoilla ilman, että toinen komponentti aiheuttaa häiriöitä.

5. Parannettu taloudellinen vapaus

Tavoitteena on yhdistää asiakkaiden mukavuus ja viranomaisvalvonta virtaviivaistetuksi lähestymistavaksi, joka antaa miljoonille ihmisille, joilla ei ole tavanomaisia ​​palveluntarjoajia, taloudellista riippumattomuutta.

Kaikkien näiden syiden lisäksi Cardanoon sijoittaminen on myös erittäin turvallista. Ryhmä kehittäjiä, jotka ovat ammattilaisia ​​alallaan, suunnittelevat sitä. Sen lisäksi ADA-tunnuksia ja älykkäitä sopimuksia on eri kerroksia, kuten edellä mainittiin. Tämä tarjoaa ylimääräisen suojauspuskurin. Salaus todennus tarkoittaa, että ei ole mahdollista hakkeroida estoketjua ja torjua kyberuhkia, jotka saattavat rikkoa sen uskottavuutta ja paljastaa käyttäjän tietoja.

kardaanin hintaennuste

Cardano (Cardano) 2023-2025 hintaennuste Lähde: Prime XBT

Cardano saavutti kaikkien aikojen korkean hintansa, 1,33 dollaria, 4. tammikuuta 2018. Sitten Cardanon arvo laski hitaasti ja oli 0,027 dollaria 15. joulukuuta 2018. Sen jälkeen 6. huhtikuuta 2019 hinta vaihteli 0,03- 0,06 dollaria ennen se saavutti huippupisteen 0,090 dollaria.

24. marraskuuta 2019 Cardano alkoi 0,038 dollarilla yhdestä ADA-kolikosta, jolla oli taipumus nousta ja saavuttaa 0,18 dollaria, noin vuosi myöhemmin, 29. joulukuuta 2020..

Kolikkokytkin suhtautuu myönteisesti ADA: n kehitykseen, sillä Cardano voittaa yhä enemmän yhteistyötä, mikä voi vaikuttaa myönteisesti sen hintaan.

Coin Switchin mukaan Cardano saavuttaa 3 dollarin rajan vuoteen 2025 mennessä. Vaikka Cryptoground ja Coinliker tukevat näitä ennusteita, heidän odotetaan ADA: n hinnan nousevan 2 tai 3 dollariin vuonna 2025, vastaavasti.

Kuinka sijoittaa Cardanoon?

Voit sijoittaa Cardanoon helposti yhden kryptovaluutanvaihdon kautta, koska se on listattu useimpiin niistä, koska se on merkittävä kryptovaluutta. Salausvaihdoilla voi olla ollut varjoisa maine salauksen aikakaudella, koska niitä ei säännelty, mutta nyt ne ovat täysin turvallisia. Jos haluat sijoittaa Cardanoon, voit tehdä sen helposti eToro koska se on yksi suosituimmista alustoista maailmanlaajuisesti.

Valmis sijoittamaan ADA: han?

Vinkkejä ennen Cardanoon sijoittamista

1. Hanki kätesi salauslompakkoon

Cardanolla, toisin kuin muut suuret kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, on oma kryptovaluutta-lompakko ADA: lle nimeltä Daedalus. Käyttäjät eivät saa vain lompakkoa Daedalusin kanssa, he käyttävät täydellistä blockchain-solmua, mikä antaa heille varojen absoluuttisen vipuvaikutuksen ja mahdollisuuden ylläpitää vastuullisuutta Cardanon blockchainissa.

Lisäksi Daedalus toimii ainoana lompakkona, jossa ADA: n haltijat voivat osallistua Cardanon panostusjärjestelmään. Koska Cardano käyttää PoS-estoketjuprotokollaa, kuten edellä mainittiin, tokenien haltijat voivat ansaita kannustimia Daedalus-lompakon sisällä joko ADA: n delegoimiseksi tai panostusaltaan käyttämiseksi. Jos et halua käyttää Daedalusta, voit valita yhden monista muista digitaalisista lompakoista tai laitteistoista.

2. Yritä pitää alkuinvestoinnit pieninä

Voit tuntea tuntevasi melkein kaiken salauksen sijoittamisesta useiden viikkojen syvällisen tutkimuksen jälkeen. No, saatat tietää paljon, mutta se ei tarkoita, että voit viettää sokeasti. Kuten kaikki sijoitukset, epäselvyys on epäsuoraa, ja Cardano-sijoittamiselle se on sama.

Digitaalinen valuutta muuttuu edelleen, ja sinun on kuljettava varovasti. Siihen liittyy uskomattoman suuria riskejä, mikä tarkoittaa, että voit joko voittaa suuresti tai menettää koko sijoituksesi. Ennen kuin keräät menojasi, käytä ensin pieniä summia nähdäksesi, miten asiat sujuvat.

3. Ole kärsivällinen

Ellet ole joku, joka vetää mukaan päivittäiskauppaan ja houkuttelee nopean vaihdon adrenaliinia, on järkevää katsoa Cardano-kolikoidesi pitämistä. Tämä vaihtoehto on riskin välttävämpi, etenkin aloittelijoille, sinun kannattaa tottua markkinoihin. Sen avulla on helpompaa odottaa arvon nousun olevan korkea. Cardanolle asetettujen kunnianhimoisten ennusteiden ansiosta jatkossakin korkeampi vakuutusmaksu voi olla syytä hankkia.

4. Pysy ajan tasalla

Amatööri-salaussijoittajien tekemä tyypillinen virhe on tehdä sijoituspäätöksiä yksinomaan kolikoiden hinnan perusteella. Itse asiassa kryptovaluutan arvostus on totta vain, jos olet ottanut huomioon nykyisen kiertävän tarjonnan. Yritä olla luottamatta liikaa kolikon nykyiseen arvostukseen, jos harkitset Cardanon ostamista, ja muista vain ostamasi markkina-arvo.

5. Cardanoon voidaan soveltaa verolakeja

IRS julkaisi vuonna 2014 ilmoituksen, jonka mukaan kryptovaluutat ovat omaisuutta eivätkä verotuksellisista syistä käteistä. Jos hävitit tai ostit ADA: n kassaamalla sen pörssiin tai hankkimalla tuotteita ja palveluita, toteutunut (esimerkiksi ADA: n ostohinta) on suurempi kuin hinta, jonka ostit salausvaluutasta, olet verovelvollinen. Lyhytaikaisille tai pitkäaikaisille koroille saatat saada verotettavaa pääomaetua. Seuraa tarkkaan kryptovaluuttatoimintojasi varmistaaksesi, että pysyt lain oikealla puolella.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Cardanolla on vahvat mahdollisuudet saavuttaa tasavertainen osuus salausmarkkinoista. Siksi kauppiaille ja uusille tulokkaille, jotka ovat juuri saavuttaneet salausmarkkinat, se on jatkuvasti ylöspäin, mikä on erinomainen vaihtoehto. Samaan aikaan kauppiaille, jotka haluavat hajauttaa sijoituksiaan, ADA on edelleen yksi parhaista vaihtoehdoista.

eToro – paras välittäjä ostaa Cardano ADA

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

  • Cardano on blockchain-avoimen lähdekoodin kehys, joka on rakennettu kerroksittain yritysten, asiakkaiden ja hallitusten maailmanlaajuisesti käyttämien taloudellisten sovellusten suorittamiseen.
  • Projektissa on kerrostettu kasvu, joka auttaa sitoutuneita koodaajia ja kehittäjiä, joilla on pehmeät haarukat, hallitsemaan ja päivittämään blockchainia nopeasti.
  • ADA: n haltijat voivat käyttää kolikoitaan äänestämään pöytäkirjan parannuksista tai muutoksista ja osallistua siten sen kehittämiseen.
  • Cardano-lohkoketjun täydelliseen käyttöönottoon on suunniteltu viisi vaihetta: Byron, Shelly, Goguen, Basho ja Voltaire.
  • Hajautettu verkko, vahva kumppanuus sääntelyviranomaisten kanssa ja kerroksellinen lohkoketju ovat joitain Cardanon monista eduista.
  • ADA-tunnuksia ja älykkäitä sopimuksia on eri kerroksissa, jotka tarjoavat ylimääräisen suojauspuskurin.
  • Vuoteen 2025 mennessä oletetaan, että Cardano voi lyödä korkeintaan 3 dollaria.
  • Cardanolla on oma kryptovaluutta-lompakko ADA: lle, Daedalus.

Jos ajattelet sijoittaa Cardanoon, muista, että siihen liittyy uskomattoman suuri riski.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map