Mikä on Litecoin? Aloittelijan opas Litecoiniin ja vinkkejä sijoittamiseen LTC: hen

Tunnettu Bitcoinin kullan hopeaksi, juhla saattaa olla vasta alkamassa Litecoinille. 85%: n nousu kahden viime kuukauden aikana on saanut sijoittajien pitämään digitaalista kolikkoa tarkasti silmällä.

Salausmarkkinat ylittivät 1 biljoonan dollarin aiemmin tässä kuussa. Vaikka paljon huomiota kiinnitetään Bitcoiniin, on tärkeää arvioida sen hopeavastaava, jolla on lähes täydellinen korrelaatiokerroin BTC: hen, Litecoiniin. Monet ennustavat Litecoinin markkinahintojen positiivisen nousun, pitävät silmällä ja pysyvät valmiina mahdollisiin noususuhteisiin tänä vuonna.

Mikä on Litecoin?

Litecoin, jota usein kutsutaan Bitcoinin hopeavastineeksi, on yksi Coinmarketcapin luettelon kymmenestä suurimmasta kryptovaluutasta. Litecoin toimii online-maksujärjestelmänä, samanlainen kuin PayPal. Yhdysvaltojen dollarien käyttämisen sijaan kuitenkin vaihdat Litecoin-yksiköitä. Tämä on yhtä lähellä perinteistä valuuttaa kuin se saa, Litecoin tarjoaa paljon enemmän digitaalisena valuuttana. Vaikka Litecoin on hyvin samanlainen, se on onnistunut saavuttamaan sen, mitä Bitcoinilla ei ole. Litecoin prosessoi ja tuottaa lohkoja neljä kertaa nopeammin kuin Bitcoin. Vaikka yhden lohkon käsittely kestää Bitcoinia kymmenen minuuttia, kaksinkertaisen määrän käsitteleminen kestää Litecoinilla 2,5 minuuttia.

Tiedetään hyvin, että Bitcoin loi perustan blockchain-tekniikalle. Bitcoinilla on kuitenkin monia täyttämättömiä aukkoja, jotka Litecoin onnistui pakkaamaan suhteellisen nopeasti. Salausvaluuttana, joka mahdollistaa nopeat kansainväliset liiketoimet halvalla, voidaan louhita tehokkaasti kuluttajalaadulla, sen tulevasta maineesta ei ole epäilystäkään..

Mistä kaikki alkoi?

Litecoin kaikki alkoi lokakuussa 2011, kun entinen MIT: n valmistunut ja Googlen työntekijä Charlie Lee suunnitteli digitaalisen kolikon Bitcoinin perustan ja protokollan perusteella. Alusta lähtien Litecoin on ollut osa kryptovaluuttamarkkinoiden kymmenen suurinta pääomaa. Monet muut ovat nähneet, että se on yksi ensimmäisistä Bitcoinin nousun jälkeisistä altcoineista, vuosina 2011–2014. Litecoinin pienet edut Bitcoinille varmistivat paikkansa markkinoilla tähän päivään asti.

Lee sääti kolikkoa puuttuakseen eräisiin Bitcoinin asettamiin esteisiin, kuten vahvistusaikaan. Litecoinin käsittelyaika on neljä kertaa nopeampi kuin Bitcoin, nimittäin sen houkuttelevin ominaisuus. 2,5 minuuttia verrattuna Bitcoinin kymmeneen minuuttiin antaa Litecoinille mahdollisuuden käsitellä tapahtumia paljon nopeammin. Tuotetun Litecoinin enimmäismäärälle on asetettu myös suurempi korkki. Bitcoinin yläraja on 21 miljoonaa, kun taas Litecoinin yläraja on lähes nelinkertaistunut 84 miljoonaan.

Marraskuussa 2013 tapahtui valtava nousu 24 tunnin kuluessa, kun Litecoinin kokonaisarvo nousi 100%, mikä herätti valtavaa huomiota nousevaan ja tulevaan uuteen kryptovaluuttaan. Toukokuussa 2017 maailma näki Litecoinin olevan yksi viiden suurimmasta kryptovaluutasta markkinahinnan mukaan, kun se listattiin Coinbase.

Lisäksi Litecoinin hinnat ovat parantuneet marginaalisesti, kun se jatkaa kasvuaan erittäin omistautuneen yhteisön kanssa, joka haluaa suojella Litcoinin eheyttä eteenpäin.

Lue lisää: Litecoin-hinta-analyysi vuodelle 2021 (syvällinen katsaus)

Skeptikot Litecoinissa

Kuten mikä tahansa muu kryptovaluutta tai uusi tekniikan muoto, on aina haittoja. Ennen sijoittamista on hyvä pysyä täysin ajan tasalla siitä, mihin olet menossa.

On kilpailevia altcoineja, jotka tarjoavat samanlaiset, ellei samat edut ja edut kuin Litecoin. Litecoin oli paikalla aikaisin ja siitä tuli yksi ensimmäisistä altcoineista, joka rakensi Bitcoin-verkostoa ja loi sen vahvan maineen. Vaikka sillä on edelleen maine nopeudessa ja luotettavuudessa, monet muut edullisemmat kryptovaluutat tarjoavat vertailukelpoiset käsittelyajat ja transaktioturvan omalla lohkoketjullaan.

Siellä on myös käsitys heikosta johtajien luottamuksesta. Charlie Lee, joka oli Googlen ohjelmistokehittäjä ennen Litecoinin luomista, myi vuonna 2017 kaikki osuutensa LTC: ssä epäiltynä "eturistiriita." Tämä sai monet kyseenalaistamaan johdon luottamuksen kolikkoon ja sen tulevaisuuteen. Lyhyen tauon jälkeen Lee on kuitenkin palannut ja työskentelee projektin parissa.

LTC on kuitenkin viime aikoina voittanut monia muita altcoineja paremmin ja sijoittanut vuoden 2020 yhdeksi viidestä suurimmasta kryptovaluutasta. Sen viimeaikainen kasvu on vähentänyt kysymyksiä johtamistyylistä.

Miksi sijoittaa Litecoiniin?

Äskettäin salausmarkkinat ylittivät 1 biljoonan dollarin, ja se voi olla juuri oikea aika sijoittaa Litecoiniin. Digitaalisen omaisuuden hinta on noussut yli 85% viime joulukuun jälkeen, ja kaiken Bitcoiniin kiinnitetyn huomion takia on syytä mainita, että LTC korreloi täydellisesti kuuluisan kollegansa kanssa.

Coin Predictorin mukaan korrelaatiokerroin Bitcoinin ja Litecoinin välillä on 0,83. Siksi maksaa sinulle murto-osan siitä, mitä maksaisit Bitcoinista saadaksesi pidätyksen Litecoinista.

Bitcoinin ja Litecoinin korrelaatio Lähde: Kolikon ennustaja

Lisäksi Litecoin tarjoaa muihin kilpailijoihin verrattuna korkeamman lohkopalkinnon ja on erittäin nopea. Nopeammalla nopeudella kolikon keskimääräinen aika lohkon kaivamiseen on vain kaksi minuuttia

. Litecoinin hakkerointiyrityksissä on myös vähemmän haavoittuvuutta. Nopean transaktionsa vuoksi on vain niin pieni ikkuna, jossa hakkerit voivat yrittää vetää mitä tahansa pois verrattuna Bitcoinin kymmenen minuutin aikatauluun. Tämän lisäksi se on avoimen lähdekoodin alusta. Litecoin on rakennettu BTC Core Clientin luonnollisesti avoimen haarukan päälle.

Tämä tekee järjestelmän mukauttamisesta ja uusien ominaisuuksien lisäämisestä kehittäjille yksinkertaisempaa pysyä markkinoiden muuttuvien vaatimusten mukana. Sen monipuolisuuden ansiosta kehittäjät voivat myös ottaa ajoittain käyttöön kyberturvallisuuspäivityksiä pysyäkseen yllä hakkereiden kehittyvien hyökkäystapojen kanssa. Litecoinin käytön lisääntyessä voidaan olettaa, että myös sen arvo kasvaa lähitulevaisuudessa.

Digitalcoinin mukaan Litecoinin hinta voi nousta jopa 190 dollariin vuonna 2021 ja jopa 316 dollariin vuonna 2024.

Kuinka sijoittaa Litecoiniin?

Noudattamalla alla esitettyjä viittä vaihetta voit sijoittaa Litecoiniin alle 5 minuutissa!

Vaihe 1: Avaa tili säännellyllä pörssillä

Vaihe 2: Talleta varoja debit- / luottokortilla, e-lompakolla tai pankkisiirrolla

Vaihe 3: Valitse kuinka paljon Litecoinia haluat sijoittaa

Vaihe 4: Vahvista sijoitus

Vaihe 5: Jätä Litecoin varastoituun, kunnes päätät tehdä lunastuksen

Kuten näette, Litecoin-verkkoon sijoittaminen ei voisi olla helpompaa!

Kun kryptovaluutat otettiin käyttöön, sinun oli oltava jonkin verran teknisesti taitava sijoittamiseen. Aluksi sinulla oli oltava jonkinlainen perustiedot ohjelmoinnista saadaksesi itsellesi salauksen lompakon. Nykyään salauksen ostaminen ja myyminen on yhtä helppoa kuin mobiilisovelluksen lataaminen.

Muina salausominaisuuksina sijoitus Litecoiniin voidaan saavuttaa joko kaivamalla tai ostamalla LTC verkossa muutamalla helpolla napsautuksella salausvaluutan kauppa- tai pörssisivustolla. Kun sinulla on Litecoin, voit valita eri tavoista sijoittaa blockchainiin.

Salausvaluutassa voit ostaa kolikoita pörssistä ja pitää ne digitaalisessa lompakossa turvallista säilytystä varten, kunnes haluat käyttää niitä uudelleen tulevaisuudessa, jos hinnat nousevat. Loistava foorumi ostaa Litecoin on eToro.

Tämä voi kuitenkin jättää tulevat tulot pöydälle, jos et hyödynnä mahdollisuuksien ikkunoita. Esimerkiksi vuonna 2019 Litecoin nousi alle 20 dollarista 160 dollariin ja laski sitten takaisin alle 40 dollariin vuonna 2020. Hinnat voivat vaihdella, joten sinun on siis tunnistettava, milloin ottaa riskejä.

Vinkkejä ennen sijoittamista Litecoiniin:

1. Pidä LTC turvassa

Ensinnäkin tarvitset digitaalisen lompakon pitämään LTC: täsi turvallisena. Ostettu Litecoin talletetaan digitaalisiin lompakkoihin. Aiemmin lompakot ovat olleet taipuvaisia hakata. Siksi on tarpeen valita turvallinen lompakko, kun säilytät kolikoitasi eToroX. Myös laitteistolompakoiden tiedetään olevan turvallisempia.

Laitteiston lompakko on kannettava tietokone, joka tallentaa LTC: si turvallisesti. Lompakko koostuu yksityisestä avaimesta, jota tarvitaan omaisuuden lähettämiseen paikasta toiseen. On myös viisasta välttää kaupankäyntiä julkisissa WiFi-verkoissa ja varmistaa, että sinulla on luotettava yhteys, jotta vältetään hakkereiden hyökkäykset.

2. Sijoita huolellisesti

On yleensä järkevää pitää alkuinvestointisi Litecoiniin kohtuullisen pieni ottaen huomioon sen lyhyt historia ja edelleen erittäin epävakaata käyttäytymistä. Myös kokeneet sijoittajat ovat sitoneet vain yksinumeroisen osan pääomastaan ​​Litecoinille pitäen samalla vähemmän riskialttiiden arvopapereiden saldoa.

Säilytä sijoitus kurinalaisuuttasi, spekulaatioiden ja ennusteiden keskellä, ostamalla juuri se, mitä voit odottaa teoreettisesti epäonnistuvan eikä jää kiinni jättimäisten hintavaihteluiden lupauksista..

3. Suunnittele eteenpäin

Kun päätät sijoittaa Litecoiniin, saattaa olla tarpeen, että sinulla on suunnitelma. "Bitcoinin lisääntynyt päivittäinen volatiliteetti tekee siitä erityisen totta," kertoo Wall Streetin analyytikko Ari Wald. Bitcoin laski 50 prosenttia maaliskuussa COVID-19-pandemian ja muiden kryptovaluuttojen vuoksi..

Se tosiasia, että monet kryptot, kuten Bitcoin ja Litecoin, ovat nykyään palauttaneet tappionsa Covid-romahduksen jälkeen, osoittaa sitkeyden hyve.

3. Pidä silmällä trendejä ja merkkejä

Lähes täysin positiivisen korrelaatiokertoimen Bitcoiniin ollessa 0,83, yksi suurimmista indikaattoreista olisi pitää silmällä Bitcoinin suorituskykyä, johon voit ostaa Litecoinia murto-osalla hinnasta. On myös muita ulkoisia indikaattoreita, jotka voivat antaa sinulle merkin siitä.

Kun miljoonia investoidaan finanssipoliittisiin elvytystoimiin Yhdysvalloissa, inflaatiota pelkäävät sijoittajat katsovat salausta turvalliseksi varavaraksi ja lisäävät siten kolikoiden, kuten Litecoinin, kysyntää. Jos tämä suuntaus jatkuu, se houkuttelee suuresti sekä sijoittajia että yksityishenkilöitä sijoittamaan LTC: hen.

4. Ota huomioon verovelat

Vaikka Litecoin ja monet muut kryptovaluutat pidetään hyödykkeinä Liittovaltion tuomari Yhdysvalloissa heitä ei välttämättä kohdella tällä tavalla IRS: n kanssa. Sillä on sama verotuksellinen asema kuin muilla sijoituskiinteistöillä. Litecoin-verot voidaan saada myymällä, siirtämällä tai vain kuluttamalla (jos arvo on noussut sen jälkeen, kun olet ostanut sen).

On myös tärkeää huomata, että tämä vero riippuu siitä, kuinka kauan pidät kolikoista kiinni. Tämän sanottuaan on tärkeää kirjata kaikki tapahtumat. Kirkkaalta puolelta salaustuloja verotetaan myyntivoittoista, jotka ovat enimmäkseen pienempiä kuin tavalliset tuloverot.

Aloita sijoittaminen Litecoiniin eToron kanssa

Jos olet jo sijoittanut Litecoiniin, eToro on käyttäjäystävällinen ja halpa alusta, joka tarjoaa upeita salauskauppakokemuksia. Yhtiö jatkaa laajentumistaan ​​tuomalla uusia tuotteita ja muita kryptovaluuttoja Litecoinin päälle, jolloin aloittelijat ja asiantuntijat voivat tutkia erilaisia ​​mahdollisuuksia salausmaailmassa.

eToro – paras välittäjä Osta LTC

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Avainkohdat

 • Litecoin lanseerattiin vuonna 2011, kun entinen MIT: n valmistunut ja Googlen työntekijä Charlie Lee suunnitteli digitaalisen kolikon Bitcoinin suunnittelun perusteella.
 • 85%: n nousu kahden viime kuukauden aikana on saanut sijoittajien pitämään silmällä Litecoinia.
 • Salausmarkkinat ylittivät biljoonan dollarin tammikuussa 2021.
 • Litecoin prosessoi ja tuottaa lohkoja neljä kertaa nopeammin kuin Bitcoin, mikä tekee sen nopeudesta houkuttelevimman voimavaran altcoiinien joukossa.
 • Litecoinilla on lähes täysin positiivinen korrelaatiokerroin Bitcoinin kanssa 0,83.
 • Litecoinilla on avoimen lähdekoodin tekniikka, jolla on alhainen haavoittuvuus lyhyen käsittelyajan vuoksi.
 • Litecoin on rakennettu BTC Core Clientin luonnollisesti avoimen haarukan päälle.
 • Pitkän aikavälin kasvu muodostaa positiiviset ennusteet LTC: n tuleville suuntauksille.
 • Digitalcoin ennustaa, että Litecoinin hinta voi nousta jopa 190 dollariin vuonna 2021 ja jopa 316 dollariin vuonna 2024.
 • Valitse turvallinen lompakko, sijoita huolellisesti ja suunnittele eteenpäin, kun päätät sijoittaa Litecoiniin.
 • Ole tietoinen verovelvoitteista sijoittaessasi Litecoiniin.

Jos ajattelet sijoittamista Litecoiniin, muista, että siihen liittyy uskomattoman suuri riski.

Aiotko ostaa tai myydä Litecoinia?

Onko Litecoin hyvä sijoitus ja pitäisikö minun sijoittaa Litecoiniin?

Lue lisää:

Plussaa ja miinusta Litecoiniin sijoittamisesta, tuleeko siitä miljonääri?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner